OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Wojtek

26.12.2020 16:38

Jak pokaże wyniki test na covid, to będę musiał odbywać kwarantannę ? Pozdrawiam
    andrzej

29.12.2020 11:57

tu jest informacja na ten temat - https://www.gov.pl/web/dyplomacja/holandia
    Grzegorz Kłosowski

19.12.2020 17:28

Witam pisze w sprawie pracy w Holandii widzę że państwo potrzebują na stanowisko Komisjoner/kompletacja zamówień pracowałem przez różne pośrednictwa pracy w Holandii jako order picker najczęściej na słuchawce i skanerze w coop supermarket deventer oraz bakker zeewolde proszę o kontakt +48518108644
    Niki

23.11.2020 09:34

Nie polecam wyjazdu bo godzin jest mało przez brak zamówień jedynie co są godziny to na rano na drugiej zmianie można skończyć pracę o godzinie 21 i na hotel spowrotem
    maja

16.12.2020 21:37

to gdzie trafiłaś? my teraz na magazynie mamy bardzo dużo godzin, sporo jest dostaw bo też święta się zbliżają
    Danusia

16.12.2020 22:06

Ale chyba możesz się ustawić na rano skoro tak to wygląda??
    Patryk

24.11.2020 18:19

Witam mam pytanie odnośnie pracy w Jumbo Raalte jakie są realne zarobki i jak z pracą ?
    wojtek

14.12.2020 22:55

są, aplikuj - nie pożałujesz
    Diri

15.12.2020 13:04

Jeśli przez Otto jechać to godziny są, zarobki jak najbardziej w porządku
    Lilka

25.11.2020 18:33

Są szanse na awans?
    jago

30.11.2020 13:58

zapewne zależy to też od Twoich umiejętności np jak stoisz z językiem, ale znam osobę, która awansowała na koordynatora
    oliwia

14.12.2020 22:52

wszystko zależy tylko od Ciebie, a dokładnie od twojego doświadczenia
    Kevin

09.12.2020 10:57

Dzien dobry Wysylam CV do Otto na wszystkie oferty I nikt do mnie nie dzwoni jak ja dzwonie to oni mowia ze bedziemy w kontakcie ale mijaja dni i nikt pozniej sie nie odzywa czy do Otto jest sie az tak ciezko dostac?
    Sevenumpolelum

09.12.2020 13:00

Jestes wielokrotnie karany wpisz sobie tps zdr na yt i ogladaj jak sie juz wkrecisz w bit i lyricsy bedziesz znal na pamiec to zadzwonia. Musisz ogarniac bo na bungalu tylko to sie slucha non stop bez tego sie nie nadajesz do zycia z ludzmi to i tez cb nie bioro. A i polub frytki z maka bo mamy na wyjezdzie z osrodka wypoczynkowego
    janina

14.12.2020 22:50

musisz trochę zaczekać, sporo ludzi mają
    Wiewióra123

01.12.2020 23:08

Witam... Może ktoś wyrazić opinie na temat pracy w otto na szklarni w Venlo??? Jak mieszkania ilu osobowe? Z góry bardzo dziękuję
    Ewa

10.12.2020 21:23

Mój chłopak pracował tam około pół roku temu. Mówił, że całkiem dobre warunki, sporo godzin, zakwaterowanie spoko
    kamelia

14.12.2020 22:47

też jestem takiego zdania
    Lisek

30.11.2020 12:02

Chce z kobietą wyjechać gdzieś zagranice Nie boimy się o język tylko o to czy nie wpadniemy w minę jak pojedziemy przez ta agencje Podsumowując czy nie ma żadnych w top Pozdrawiam
    Loko

12.12.2020 23:33

To jest zawsze ryzyko. Jednemu się uda, a drugi wpadnie jak śliwka w kompot. Mi się nie udało ale są mniej więcej też zadowoleni ludzie.
    halina

14.12.2020 22:45

ja osobiście nie miałam żadnych problemów, jak wyjeżdżałam przez otto
    Matut20

14.12.2020 16:52

Witam jak opinie pracy w Niemczech? Jak zarobki przy stawce 11.30e brutto h?
    Vanda

27.11.2020 13:04

Cześć czy mieszkał ktoś może w susteren? Jak warunki mieszkalne i w ile osób?
    przemek

30.11.2020 14:00

Warunki dobre, pokoje wyglądają lepiej niż zakładałem. Ja mieszkam z dziewczyną i dsotaliśmy spore łóżko z wygodnym materacem, w porównaniu z poprzednią agencją to o wiele lepiej... Nie ma grzybu jak tam, widać że dbają o czystość. Tak jak wspomniała wyżej alisa od 2-6 os
    Koko

12.12.2020 23:30

Odradzam Susteren. Tragedia. Domki z lat 70-80tych i to samo tyczy się wnętrza. W 1 domku mieszka 6 osób i na te 6 osób przypada jedna kuchnia i jedna łazienka. Dramat. Pokoje brudne, zapleśniałe kafelki w łazience, a domki praktycznie z dykty - przez co słychać nawet jak ktoś chrapie z sąsiedniego domku. Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia tego syfu na maila więc niech nikt nie pisze takich bzdur, że tu jest ok. Ta lokacja zbiera najwięcej skarg od mieszkańców w tym rejonie. Tragedia, 21 wiek a oni każą mieszkać gorzej niż zwierzęta w oborze.
    Patryk

24.11.2020 17:53

Witam . Razem z dziewczyną dostałem ofertę pracy w Jumbo w Raalte . Mogę prosić o jakieś opinie co do zakwaterowania oraz zarobków tygodniowych z góry dzięki za opinie
    Karo

06.12.2020 19:20

Tak... Pomyliłam miejscowości... Najmocniej przepraszam... Chodzilo mi o Jumbo den bosch
    Karo

06.12.2020 19:23

W Jumbo Raalte byli nasi znajomi i właśnie bardzo polecali... Bardzo przepraszam że wprowadziłam w błąd... Jezu tak mi głupio przepraszam.... Ubzduralam sobie że to Jumbo Den Bosch.. jeszcze raz przepraszam
    Tyre

03.12.2020 16:57

Witam czy ktoś może mi podać lokacje zakwaterowanie w Jumbo Raalte ?
    rafell

04.12.2020 03:49

Też jedziesz jutro na kwarantanne ?;-) dostaniesz sms z danymi. Przy podpisaniu umowy dali 2 przykładowe lokacje. Też mnie to denerwuje, że dopiero w trakcie wyjazdu mniej więcej dowiem się jaki jest adres.
    Moze być jak cchesz

22.11.2020 19:29

Witam, mam zamiar wyjechać z otto, lecz często widze źle opinie na teamt pracodawców w Holandii, proszę powiedzcie mi gdzie najlepiej byłoby jechac żeby po miesiącu nie wracać do Polski z rozczarowaniem?
    Kamil

30.11.2020 22:11

Siema ja wyjezdzam w piątek do Otto na magazyny spożywka ktoś jedzie ?
    Agy

01.12.2020 17:33

Witaj w opiniach zobaczylam ze pracujesz w Hlinton czy to jest hotel

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Magazynier (k/m/n)

Kraków

35 - 35 PLN / h

Proste czynności magazynowe - Głuchowo

Poznań

32 - 32 PLN / h

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

21.11.2020 23:10

The best agency
    lukasz

30.11.2020 12:58

podpisuję się pod każdym słowem! ;)
    Trus

26.11.2020 08:23

Witam . Planuję razem z dziewczyną wyjazd do Holandii. Obydwoje z uprawnieniami na wózek widłowy . Czy przez Otto znajdziemy dobrze płatną pracę bez zbędnych kłopotów z wypłacaniem pieniędzy, zakwaterowaniem itp ? Pozdrawiam
    agnieszka

30.11.2020 12:54

Z otto jak najbardziej. Wyjeżdżaliśmy z mężem kilka lat temu przez otto, i nadal jesteśmy zadowoleni. Bardzo miło wspominamy ten czas. Otto załatwia mieszkanie i praca jest spoko, więc śmiało :)
    Jannn

21.11.2020 22:52

Jak wyglada praca na magazynie Tommy hilfinger w Venlo? Ile wychodzi tygodniówka na rękę i jak z godzinami?
    Dar

26.11.2020 23:26

Jeżeli chodzi o pracę w sevenum 305 euro tugodniowo
    rik

30.11.2020 12:51

miła atmosfera, dużo przyjemnych osób poznałem, praca nie jest ciężka
    Kejryk

28.11.2020 15:29

Soesterberg jakieś opinie o bungalach w tej miejscowości? Ile osób mieszka warunki?
    paul

30.11.2020 12:50

nie mam na co narzekać, ogólnie wszystko dobrze, warunki ok, rok temu pracowałem i nie żałuję że wybrałem akurat tą firmę
    Johnnny

27.11.2020 13:47

Witam, jakie warunki na lokacji Susteren? Ile osób mieszka razem?
    alisa

28.11.2020 20:23

Warunki świetne, nie mam na co narzekać. Od 2-6 osób z tego co wiem
    Mattt

21.11.2020 22:47

Witam, jak wyglada wynagrodzenie na rękę na magazynie odzieży tommy hilfinger w Venlo? Jaka ilość godzin pracy w tyg?
    Filip

06.10.2020 16:59

Mam zamiar się tam zatrudnić warto ???
    sima

29.10.2020 17:20

tak, warto, nie będziesz żałować
    wiśniewski

20.11.2020 12:20

Przez agencję ja najbardziej polecam, najczęściej przez otto aplikowałem, polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

20.11.2020 12:19

Moze ktos napisac pare slow o pracy na magazynie Jumbo? Jak zakwaterowanie itp. Dzieki
    Kurcze....

02.11.2020 23:20

czy ktoś z Was pracuje może teraz w Albert Heijn w Geldermalsen? Jak z ilością pracy, wyrabianymi godzinami? Na co się zanosi w obecnych czasach? Warto jechać, czy nie bardzo?
    Kaja

19.11.2020 16:35

Podzielcie się tu opinią proszę :o) Zamierzam wyjechać tam z otto, koleżanka namówiła
    Kina

19.11.2020 23:32

Podzielimy się , ale dopiero po 1 grudnia :D wyjeżdżamy jutro , ale do 1 kwarantanna :D
    Dzoana

31.10.2020 12:26

Witam.chcislabym poznać waszą oponie o firmie Otto,dlaczego podpisuję się tam umowy na pół roku odrazu? Pierwszy raz spotkałam się w Holandii z czymś takim ????czy są wypłacalni?jak z pracą? mieszkaniami?czy odbijają za wszystko to znaczy dojazd i inne pierdoły?napiszcie coś
    Roger

18.11.2020 16:16

Minimum weekly salary from there is around 394e netto weekly, if you gonna live at Greenport they will take almost 120e (location plus insurence) from those 394e. You live with somone someone else (double studio room with its own kitchen and bathroom), also they will rent you a bike (it's 3km far from work) and they gonna take extra money for this too, plus shoes and badge (40e extra). You will not get a lot with first salary, neither with second. If you speak fluent English sign up for ecome, working one day extra on the weekend, shifting during the week (6am or 3pm) and you get 450e from Tommy weekly. After a month find a house or studio in the city or Germany if you have a car and you will pay max 600e monthly for couple or 400e for one. It's not cheap but it's not crazy as in different parts of Nederlands (in the center on the west everything starts from 800e-1200 and that's not included villa or internet). If you come here for work for a season, just stay at Greenport, sign up for ecome and survive!
    Heven

19.11.2020 17:51

Firma Otto jest jak najbardziej wypłacalna i na pierwszy rzut oka wszystko jest OK. Będąc tutaj jednak dłużej widać jak żądzą układziki, tzw. wyżej (usunięte przez administratora) nie podskoczysz. Jeśli nie daj ...... , podpadniesz komuś z biura to dostajesz np. wolne w środku tygodnia, zmiany takie których nie chcesz, gorsze prace do wykonania. No i co najistotniejsze to stawka dla nowych pracowników jest o ok 2 euro niższa. Co tydzień przyjmowane jest ok 7-10 nowych osób, to chyba samo mówi za siebie, skoro rotacja taka duża to szału nie ma. Pozdrowienia dla wszystkich chcących spróbować tu swoich sił ;)
    Misza

16.11.2020 13:55

Witam ma ktoś może jakąś opinie na temat pracy na magazynie Jumbo w miejscowości Raalte? Jak wyglądają mieszkania pracownicze oraz jak z godzinami pracy ?
    iza

16.11.2020 23:22

godziny są, do ustalenia z koordynatorem, praca spoko - nie narzekam :)
    Olek

19.11.2020 16:57

Zależy z jaką agencją wyjedziesz, osobiście polecam otto
    Moze pracownik

17.11.2020 13:48

Witam, niech mi ktos powie jakiej pracy unikac w otto( nie chodzi mi ze ciezka bo tego sie boje tylko ludzi ) Mam zamiar wyjechac do holandii za tydzien dwa ale nie moge sie zdecydowac a kazda opinia inna
    Zaradny

17.11.2020 21:08

W Holandii mądrzy Polacy unikają ciężkiej pracy. Wniosek: unikaj ciężkiej pracy, bo a nuż się zmęczysz.

15.11.2020 01:15

Hej jedzie ktoś do Ennigerloh
    alicja

16.11.2020 23:21

czemu? Ja byłam i nie narzekam

17.11.2020 09:56

Proszę odezwać się na meila [email protected]

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

OC

30.10.2020 19:53

Czy pracuje ktoś na magazynie Arvato okolice Lipska? Jak warunki?
    norka

16.11.2020 23:32

warunki spoko, miła atmosfera. całkiem zgrany zespół
    aldo

08.11.2020 16:41

Ludzie nowi w albercie maja większa stawkę niż stali pracownicy. Maja oni ponad 14 euro brutto. Kpina
    Majk

14.11.2020 13:08

W jakim to Albercie? Pracuję w Albercie w Geldermalsen i wszyscy mamy równe stawki
    ada

16.11.2020 23:26

potwierdzam, nie ma różnicy w ogóle
    Misza

16.11.2020 13:47

Witam czy ma ktoś informację na temat pracy w miejscowości Raalte? na magazynie Jumbo mam wyjechać w piątek ale czytam opinie na temat agencji i nie wiem już sam co myśleć jakie są tam obecnie warunki mieszkalne no i jak wygląda z ilością godzin ??
    wiktor

16.11.2020 18:31

Pracowałem tam prawie rok temu, na ten moment wszystko było ok i szczerze mówiąc wątpię by coś się zmieniło do tej pory
    ыфкф

16.11.2020 23:25

Ile ludzi tyle opinii, musisz się zdecydować i sama się dowiedzieć, ja np kiedy byłam z otto w Holandii żadnych problemów nie miałam, ale teraz nikt mi nie uwierzy..
    Jack

16.11.2020 15:13

@Inka Skąd jedziesz ?

16.11.2020 14:57

Jedzie ktoś do miejscowości Ennigerloh

15.11.2020 23:13

Hello I would like to ask you and opinion about Otto job in Venlo, in the warehouse Tommy hilf. I need to come in few days and make quarantine 10 days, they give me a place for quarantine but I need to pay my eating( I don t understand if I m in quarantine how I will go out and buy to eat). I will live in something called LH Greenport, with how many people you live in the same room and how is the apartment in generally? Thank you
    Advv

01.11.2020 17:31

Witam, zastanawiam się nad pracą dla Albert Heijn online w Almere. Pracowałem już na order picku, ale mam kilka pytań. Czy są godziny? Na jakie benefity można liczyć przy 40 godzinach tygodniowo? Jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem i dojazdem do pracy?
    Bart

11.11.2020 08:59

Hej.Pracowałem w Almere w AH Online. Z godzinami jest tak,że na rankach jest mniej pracy(wydaje mi się że przez wielkość zamówień) i prace kończysz zawsze wcześniej niż 14.30 ,tj.12.00-13.30.(Chyba ze jesteś na stanowisku typu lean itp to wiadomo możesz godziny nabić.Na popkach bywa różnie.Czasami kończysz koło 23 a czasem wcześniej.Zdarzają się sytuacje ze padnie system i wtedy siedzisz dopóki zamówienia nie wyjdą(maksymalnie byłem do 1....). Nie masz żadnych benefitów przy 40h. Na popkach masz darmowy obiad. Zakwaterowanie to albo hotel albo domek albo bungalow.Zależy gdzie trafisz to loteria.Jeśli masz poniżej 10 km do pracy to dostaniesz rower a jeśli więcej zapewnia Ci transport.
    Artur

05.11.2020 13:21

Dzien dobry, czy ktos z Panstwa wybiera sie do pracy do Holandii dnia 14 listopada? Jak tak to prosze o kontakt: (usunięte przez administratora)
    Klaudia

10.11.2020 09:48

Hej, prawdopodobnie ja z chłopakiem :)
    Michał

09.11.2020 18:51

Witam, jadę w weekend do Holandii przez Otto dokładniej do Jumbo w Nieuwegein z Pomorskiego. Ktoś też w ten weekend się tam wybiera? Mój email: [email protected] Pozdrawiam
    Halo,

02.11.2020 23:58

Anna Łuczak

07.11.2020 19:14

Witam tez bym wyjechala ale nie mam gdzie mieszkac na ewejku. Ma ktos namiary do pracy na blokker prosze odp mi
    Kasia

01.10.2020 16:38

Hej, chciałabym wyjechać w październiku, jestem z woj. pomorskiego. Może jakaś dziewczyna by jechała? Razem raźniej.
    Paulina

30.10.2020 22:46

Też jestem z pomorskiego wyjeżdżamy przez Otto razem z mężem w przyszłym tygodniu ????
    Marta

07.11.2020 09:16

Hej Ja z partnerem też jadę za tydzień. A masz jakieś informacje do jakiej pracy czy cokolwiek bo my na razie nic nie wiemy. Też jestem z pomorskiego. Proszę o jakie kolwiek informacje.
    Wyjeżdżam

07.11.2020 07:18

Wyjeżdżam w styczniu*. Jest jakaś dobra kobieta w wieku 25-27 lat, która też planuje wyjechać przez tą firmę w tym czasie i szuka kompana do podróży? Mój mail: [email protected]
    dominika

03.10.2020 16:33

czy pracuje ktos na magazynie w amsterdamie z odzieza ? jesli jest ktos zainteresowany wspolnym wyjazdem prosze o info [email protected]
    dzoana

02.11.2020 17:38

czesc ja dostalam oferte wyjazdu do magazynu z odzieża w amsterdamie?ty juz tam jestes,ptacujesz?czy dopiero planujesz jechać?
    Hubs

30.10.2020 21:33

Cześć, jak opinie na temat pakowania mięsa Zaandam/amsterdam albo Zbieracz zamówień w Albert Heijn ? Jest praca dają godziny a nie samo siedzenie w domku i czekanie ? jest gdzie spać ?
    Nick27

31.10.2020 18:04

(usunięte przez administratora) i narzucanie absurdalnym norm Polakom jak za dwóch Holendrów, warunki mieszkaniowe w porządku, ale praca taka, że ma się dosyć po tygodniu. Nie warto za takie pieniądze.

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.