OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Boss

13.01.2021 22:09

Witam czy ktoś pracuje w rejonie Lipska na stanowisku operator wózka widłowego w Niemczech na magazynie Bmw ? Chciałem się dowiedzieć jak jest tam na miejscu itd ? jakie warunki zamieszkania , czy praca jest wporządku jak wypłaty itd :)
    Boss

18.01.2021 16:25

Pracujesz może w Lipsku jako operator ? Jestem ciekaw jakie zarobki po odtrąceniu mieszkania i dojazdów do pracy plus minus jak możesz powiedzieć ...
    KR

21.01.2021 14:00

Witam, mógłbyś coś więcej o pracy w Lipsku jako operator wózka widłowego? , ewentualnie jakiś kontakt prywatny? Mam kilka pytań, będę wdzięczny, pozdrawiam
    Jj

12.01.2021 16:14

Hej, chciałabym wyjechać do pracy do Venlo na ciuchy, albo do Tommiego albo do Guessa. Chciałabym zapytać się jak jest z godzinami, czy mieszka się blisko pracy, i jak wyposażone są pokoje oferowane przez Otto. Czy trzeba brać wszystko swoje tzn. kołdrę, talerze, garnki? Dzięki z góry za odpowiedź..
    Hehe

14.01.2021 08:49

Posciel zawsze swoja a garnki jak przyjechales na wczasy. Lokacja pewnie MHP Maasbree luknijcie w gugla, gotowac nie musicie prawdziwa szlachta chodzi do maka oddalonego 50 metrow. Zarobasami bedziecie wiec kasa styknie
    Taa

20.01.2021 17:06

O miejscu gdzie Cie ulokują dowiadujesz się w dzień wyjazdu- jest to kompletne nieporozumienie jechać i nie wiedzieć gdzie
    Biały

14.01.2021 11:15

Greven DHL pracownik magazynu, mam zamiar tam iść, może ma ktoś wiedze na temat tej pracy? Jak zakwaterowanie itp. Z góry dzięki za odp.
    dominika

14.01.2021 13:44

to jest bardzo fajna lokalizacja, nie pożałujesz
    Ten

19.01.2021 19:53

I co udało Ci się wyjechać już do Greven czy czekasz na datę wyjazdu?
    Ketti

19.01.2021 12:00

Hej, wiecie może gdzie mieszka się na jedzie się na ciuchy do Venlo. ? Słyszałam że jest jakiś hotel pracowniczy, blisko pracy, co można na nogach chodzić. Proszę o odpowiedź.
    pyska

19.01.2021 01:28

hej, czy jest tu jakaś dziewczyna w wieku ok 20 lat która wybiera się do holandii? Najlepiej jeszcze w styczniu :) szukam kompana, razem raźniej interesuje mnie praca orderpicker, proszę o kontakt [email protected]
    Wojtek

15.01.2021 08:47

Witam ! Czy aktualnie obowiązuje kwarantanna po przyjeździe ?
    milo

17.01.2021 19:43

nie no przydzielają pary razem lub znajomych, nie słyszałem by było inaczej. przecież wiadomo że którejś ze stron mogłoby to nie odpowiadać
    Tak

18.01.2021 20:40

no u mnie nie bylo miejsc i dali nas dwoje do pokoiku na kwarantene ;) Duzo jedynek nie ma par tez nie bylo jakos trzeba sobie radzic hehe :P
    Roksana Tworzewska

18.01.2021 18:41

Na lokacji Hammerweg 40A, Ommen, NL, 7731 AK. Jedna z najlepszych w jakiej miałam przyjemność gościć, domki zadbane najpotrzebniejsze rzeczy w zasięgu ręki. Zawsze skora do pomocy house menager P. Joanna dzięki której mieszkanie w tym miejscu było latwiejsze i przyjemniejsze.
    Ps

18.01.2021 16:35

Czy ktoś był lub jest na tym zakwaterowaniu? Goossenweg 1, 7447 SK, Hellendoorn, NL. Poproszę o opinie, na ile osób jest domek i wgl
    Macin

19.11.2020 19:05

Pracuje może ktoś na sałatkach w Rijnsburg lub może ktoś wyjeżdża ?? Mam kilka pytań odnośnie tej pracy . Czy warto czy są godziny jak zakwaterowanie .
    Przemo

18.01.2021 15:18

Ja z takim samym zapytaniem????bardzo proszę o info.Z góry dziękuję i pozdrawiam????✌
    Likusia

16.01.2021 20:45

Hej Jestem zainteresowana tą agencją pracy. Chciałam zapytać czy jest ciągłość pracy nie ma żadnych postojów bo nie ma pracy. Już w takiej agencji byłam że 3 tygodnie się szło a 2 w domu siedziało. Pozdrawiam i z góry dziękuje za opowiedz.

17.01.2021 20:25

Pewnie wszystko zależy od lokalizacji, ja jestem w Eindhoven i zero postoi
    Albert

18.01.2021 09:52

A jak jest z lokacjami i pracą w Eindhoven?
    Wikilal

16.01.2021 10:44

Cześć właśnie jedziemy z chłopakiem na ofertę do venlo na ciuchy, Tommy hilfer, mam pytanko był ktoś na tych domkach na kwarantannie wiecie może coś czy to stała lokacja czy przejściowa z góry dzięki :)
    Weri

18.01.2021 08:42

Cześć, to lokacja przejściowa, po kwarantannie Was przeniosą
    Iga

18.01.2021 09:34

Dajcie znać jak jest! Też chcę tam jechać. Czy ang jest wymagany?
    Kasia

15.01.2021 21:15

Mam zamiar wyjechać i mam pytanko może ktoś już się tam załapał ????Pracuje może ktoś na stanowisku pakowacz w Hamburgu lub przy kosmetykach również w Niemczech? I może się podzielić swoją opinią :) dziękuję bardzo!
    Jatoja

16.01.2021 13:48

Kasku w hamburgu to zostaniesz zatrudniona w hoteliku dla niemcow. Lepiej wybierz holandia

16.01.2021 22:03

A masz jakąś sprawdzona ofertę pracy może czy chodzi Ci o otto ale po prostu z wyjazdem do Holandi? Czyli nocleg w niemczech nie równa się z Holandia tak?

15.01.2021 23:58

Jest ktoś może na pakowaniu kosmetyków lub na pakowaczu? Może ktoś coś powiedzieć na temat pracy, warunków? :)
    Ona

16.01.2021 08:43

Cześć podtrzymuje też jestem ciekawa. Jak praca wygląda ciężka bardzo przy kosmetykach?jej warunki, jak płace. Jak prezentują się lokacje. Tylko pytanie kk masz już wybrane miasto, firmę o którą pytasz?

16.01.2021 15:19

Jeszcze nie mam ale może ktoś jest chociaż gdzieś i się podzieli opinia co i jak, bardzo by się przydała tymbardziej że praca nie wydaje się zła.
    Patrycja

16.01.2021 03:25

A co z transportem np. do sklepu? Też rowerem? Są busy?
    Aleks

14.01.2021 10:54

Cześć, jak wyglądają lokacje w Zandaam?
    marcin

15.01.2021 14:20

potwierdzam, hotel w którym mieszkałem też był na bardzo dobrym poziomie

15.01.2021 15:58

a ile osób na kuchnię / łazienkę.?
    Wojtek

14.01.2021 21:34

Otto wymaga kwarantanny tuż po przyjeździe do pracy ?
    Anita

15.01.2021 12:43

Hej, tak, obowiązują 10 dni kwarantanny z tego co wiem
    oliwer

15.01.2021 14:23

tak, kiedy przyjechałem to miałem 10 dni siedzieć w hotelu, także bądź gotowy
    Oliw

15.01.2021 01:03

Witam serdecznie zainteresowana jestem pracą w Venlo praca przy ubraniach czy ktoś był tam? Proszę pisać odczucia co do pracy zarobków, kwatery. Jak sobie pracę tam chwalicie? Co tam przeba wykonywać? Skanować, pakowac? Jest też praca Venlo w szklarni bardzo ciężka tam? Czy ktoś był pracował w szklarni godziwy to zarobek zapewne na akord ?
    Ciekawa

15.01.2021 00:43

Cześć jak wygląda praca i zakwaterowanie Eindhoven. Praca przy kosmetykach.??
    Bartson

13.01.2021 17:59

Witam, mam propozycję pracy w Ibbenburen bądź Greven kojarzy może ktoś jak tam sytuacja wygląda czy polecacie?
    adelina

14.01.2021 13:46

wszystko jest super, ja tam byłem i ogólnie mogę polecić!
    Macko

21.12.2020 20:15

Siemka , może się ktoś z was podzielić Opinia w " Arvato Ennigerloh? " Planuje wyjechać po nowym roku, chciałbym się dowiedzieć jak to tam wygląda sytuacja z praca czy warto ?

12.01.2021 18:54

Te znaki zapytania wskakują zamiast uśmiechu.
    Opolanin

14.01.2021 02:33

czesc Kaja jesli pracujesz 5 dni w tygodniu to ile Ci wychodzi kasy na miesiac juz po oplacie za lokacje.Macie tam jakies domki czy hotele pracownicze? Ile na miesiac placisz za lokacje? Daleko z lokacji do pracy? Jezdzicie do pracy busem czy rowerem? Praca w Niemczech wiec jak wyglada wyplata - sa tygodniowki czy raz na miesiac? Jak wyglada sprawa z kwarantanna? Trzeba testy na covida robic jadac do Niemiec? Pozdrawiam TK.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Lolas

02.01.2021 11:15

Witam. Czytam komentarze i mieszane uczucia. Szukam pracy jako wózkówy widlaka ale ktoś pomoże mi rozwinąć wątki tych wszystkich negatywnych komentarzy? Jestem pracowity i punktyalnym pracownikiem jeśli takich ludzi (usunięte przez administratora) proszę dać znać. Pozdrawiam
    Bart

13.01.2021 14:33

Cześć Lolas. Osobiście pracuję z otto już od trzech lat, i nie miałem żadnych niespodzianek. Kasa zawsze na czas, lokacje są spoko, godziny są. Nie wiem czego oczekują inni, może brakuje im jacuzzi w pokoju. Jeśli jedzie się pracować - to się pracuje, a nie narzeka
    Lol

13.01.2021 20:42

Hahaha a co umiesz robić oprócz wózka ?? WIELkIE NICO
    Bartek

13.01.2021 18:36

Pracuje ktoś może w Ibbenburen bądź Greven wie jak tam sytuacja się przedstawia? Dostałem propozycję do tych dwóch miejscowości i się zastanawiam. Pozdrawiam
    Brou

21.12.2020 12:32

Cześć. Czy ktoś poleca/pracował na magazynie w Amsterdamie? Oferta bez znajomości języka. Czy możecie powiedzieć, jakie są warunki pracy na tym magazynie?

12.01.2021 09:12

O jakim magazynie piszesz.?

12.01.2021 20:28

Albert
    On

07.01.2021 16:31

Witam, posiada ktoś jakieś informacje na temat pracy w firmie Picpac Eindhoven przez Otto?? Jak wyglądają zakwaterowania od nich w Eindhoven i Son?? Pozdrawiam
    monika

12.01.2021 16:34

otto załatwia mieszkanie, nie będziesz musiał się tym przejmować
    ffgdg

22.12.2020 20:14

KOSZMAR! Nie róbcie sobie tego, nawet z nożem na gardle nie wiążcie się z tą firmą. Nie zapewniają godzin,a za zakwaterowanie i ubezpieczenie trzeba płacić. Bez przerwy trzeba do nich wydzwaniać, pytać o transport i błagać o pracę. Warto wspomnieć, że nikt nic nie wie, nikogo nic nie interesuje i nawet jeśli (usunięte przez administratora)organizację transportu - to twój problem i jeśli jesteś tutaj sam spędzisz całą noc na ulicy a rano dostaniesz informację o naganie, bo nie stawiłeś się na miejsce gdzie rzekomo stał kierowca. W moim przypadku pracowałem przez dwa tygodnie po trzy dni w tygodniu, potem nie było dla mnie roboty przez tydzień. Przyjechałem zarobić, a co tydzień spłacam długi firmie.
    wojtek

29.12.2020 12:01

nie ma teraz czegoś takiego jak "brak godzin", praca jest i dużo. Wróciłem właśnie kilka tygodni temu i spoko zarobiłem

11.01.2021 21:58

Wojtku to ze akurat ty masz teraz pracę nie znaczy ze wszyscy mają. U mnie tez np. pracy sporo ostatnie kilka tygodni ale to wynika tylko z tego że będą zamykac inne miejsce z tej samej sieci i przenosic ludzi do nas. Pazdziernik/listopad wszyscy u nas mieli 3-5dni w tygodniu max. Zwykle wynika to z polityki otto która sprawia ze przy zapotrzebowaniu pracodawcy np. na 140ludzi zatrudnuaja 215. Sytuacja szczególnie częsta na nowych lokacjach.
    Kid

30.12.2020 18:42

A powiedzcie jak jest z tym dojazdem do pracy rowerami? Jest zima i słabo to sobie wyobrażam jechać w kurtce i butach ochronnych na rowerze 10 km albo i więcej. Zwłaszcza jak człowiek jest zmęczony po pracy ma jeszcze zapylac rowerem? I w jakim w ogóle stanie oni dają te rowery? Czy rozwali po paru jazdach i obciąża mnie kosztami?

11.01.2021 21:49

Jak trafisz na lokacje rowerową to jezdzisz rowerem do 10km do 20km ebikiem. I trzeba jeździć, jak trafisz na lokacje 40-80km od roboty (takie sie zdarzaja i jest ich calkiem sporo to dojazd samochodem) rowery w stanie różnym. Ale jak sie zepsuje nie spotkałem sie zeby kogoś obciążali kosztami, daja nowy rower (jak jest, jak nie to siedzisz na lokacji i czekasz az przywiozą. Ja powiem ci tez sobie nie wyobrażałem rowerem w zimie a teraz jezdze i jest w miare ok.

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Patrycja

10.01.2021 05:06

Otto umawia się na spotkanie czy wszystko można załatwić przez telefon? Chodzi o umowę, bo z tego co widzę to ich agencja jest daleko od mojego miejsca zamieszkania. Jak u was było? Co z transportem do pracy?
    nik

11.01.2021 14:59

wydaję mi się że możesz po prostu z nimi skontaktować telefonicznie, ale z tego co słyszałem da się załatwić niektóre sprawy przez telefon, ogólnie w tych czasach :)
    Karola

11.01.2021 17:12

Wszystko załatwisz online. Ja miałam lokacje 7 km od miejsca pracy, dojeżdżałam rowerem. Jak padał deszcz było ciężko. Ale ogólnie polecam agencję.
    MK7

02.12.2020 15:25

Jak myślicie warto teraz wyjechać?
    Gre

30.12.2020 10:26

Osobiście wyjeżdżam, więc myślę, że warto
    marcin

11.01.2021 15:00

tak są praca, nie ma się czego bać :)
    Kamil

10.01.2021 18:18

Witam wybieram się z Koleżanką na turnus z firma Invent 17.01-20.02 do Niemiec jeśli ktoś by chciał jechac szuka jakiegos zarobku lepszego niz w polsce prosze się odezwać zapraszam [email protected]
    Przyszły pracownik

19.11.2020 00:28

Czy ktoś pracował w Fiege w Greven? jeśli tak bardzo proszę o opinie
    majk

20.11.2020 11:47

pracowałem tam rok temu, wyjeżdżałem przez otto, więc wszystko było ok, wypłata na czas, żadnych niespodzianek
    milo

07.01.2021 14:11

Można Cię prosić o więcej szczegółów ? Jak wygląda praca, jak z godzinami, jakie lokacje? Z góry dziękuję za pomoc.:)
    ktoś

07.01.2021 04:42

Mimo wszystko jeżeli ktoś szuka pracy teraz na logistyce to skontaktujcie się na [email protected] Otto ma 2 nowe duże logistyki(Jumbo) dobre dodatki itd. z tego co wiem. Odezwijcie się do tego gościa na pewno wam pomoże. Mi pomógł. Pozdrawiam
    Piotr

07.01.2021 02:16

Witam, Jeżeli ktoś by chciał wrócić do pracy na fajne oferty do Otto mam fajne dojście bezpośrednio do rekrutera. Dużo ofert na logistyce i produkcji,szkolenia i nowe lokacje. Więcej informacji w wiadomości prywatnej. [email protected]
    Szymon

05.01.2021 13:04

Uważajcie jest to tak jak na tym filmie na YT o agencjach w Holandii gdzie w pięknym dużym gmachu firmy dyrektor do dziennikarza na niewygodne pytanie mówi " proszę opuścić firmę , w przeciwnym razie wezwiemy Policję " a więc agencja w celu dopełnienia kompletnej rejestracji rząda: 1) skan dowodu osobistego obydwu stron przez e-mail lub SMS ( co jest absurdem i kompletna nieodpowiedzialnością jeśli ktoś im przesyła te dane , oczywiście można zamazać wrażliwe dane takie jak PESEL, serie, dodać w programie graficznym na zdjęcie dowodu napis do wykorzystania wyłącznie do celów rekrutacji dla firmy... , ze strony żadnej innej agencji nigdy się nie spotkałem z koniecznością przesyłania skanu dowodu osobistego , dowód był tylko do wglądu na miejscu i tyle ! 2) chcą aby przesłać skan /zdjęcie karty bankowej , aby mogli wiedzieć gdzie wysłać wynagrodzenie ,???? ( szaleństwo jeśli ktoś to zrobi ) , każdy logicznie myślący człowiek wie, że pracodawcy wystarczy tylko numer konta , nawet nazwa banku jest zbędna, a na skanie karty bankowej nie ma numeru konta tylko numer karty i unikalne kody aby np. zrobić zakupy w internecie 3) rekruteży są mili , bardzo, chętnie o wszystkim opowiedzą itp. itd. z uśmiechem etc. ale jak już podpiszesz umowę i chciał ys o coś spytać etc. To już nie odpowiadają wcale Gubią się we własnych kłamstwach, jeden zrzuca jakby co winę na drugiego, aby kontaktować się z tą inną osobą, a tą inną odsyła do kogoś innego, gdzie numerów nikt nie odbiera , to takie fakty są ...
    @Kid

01.01.2021 15:36

Za pełen tydzień pracy od poniedziałku do piątku tj 40 godzin pracy plus 5 godzin nieplatnych przerw wynagrodzenie oscyluje w wysokości ok. 295 euro tygodniowo. To jest w zasadzie maksimum do wyciśnięcia na czysto przy pozostałych opłatach agencyjnych.
    El

01.01.2021 15:33

Zanim pojedziecie pocztajcie o zniesionej uldze abolicyjnej. Wyjazd do Holandii od tego roku może was potem słono kosztować przy rozliczaniu podatku. Otto teraz w szale szuka nowych pracowników, bo większość pouciekała. Przyczyn jest wiele, ale zniesienie ulgi powoduje że praca w Holandii nie ma już sensu. Pozdrawiam i życzę żeby agencje pracy was nie rolowały. Z Nowym Rokiem wszystkim! :D
    Nicole

15.12.2020 09:03

Czy ktoś z Was jest w Venlo w pracy na magazynie Tommy Hilfiger? Jakieś opinie?
    Nick27

01.01.2021 12:22

Za 40godz na ich lokacji wychodzi jakieś 320e. Z pierwszej wypłaty zostanie Ci niewiele, bo odciągną kaucję za rower, buty, badga, ja dostałem 170e, po dwóch tygodniach pracy jest pierwsza wypłata. W wakacje dostawali ludzie kary po 100e za nieumytą mikrofale i wstawianie lodu do zamrażalnika. Odpowiedz sobie sam czy warto..
    Nick27

01.01.2021 12:27

Zapomniałem dodać, że od nowego roku opłaty za ubezpieczenie i zakwaterowanie wzrosną, plus dochodzi obowiązek rozliczenia dochodu z Holandii w Polsce (przy zarobieniu 1600e miesięcznie za granicą trzeba będzie zapłacić w Polsce prawie 7tys złotych jeśli jest się polskim rezydentem). Stawki za pracę standardowo w miejscu 11e brutto z dodatkami za zmiany i w weekendy ???? dobre czasy zarobku za granicą już się niestety skończyły, lepiej wyjdziecie już na kasie w (usunięte przez administratora).
    lol

16.12.2020 11:50

Porażka! Nie ma godzin pracy, musiałem szybciej wracać do do Polski, bo pracowałabym na ich śmieszne opłaty.
    darek

30.12.2020 11:02

nie mów głupoty, godziny są
    Kid

30.12.2020 18:44

A gdzie pracowałeś? Jakie miasto i jaki magazyn?
    dawid

16.12.2020 21:47

jak teraz wygląda sprawa z przyjęciami? chcieliśmy wyjechać z dziewczyną na początku roku
    Magda

29.12.2020 12:24

Z tego co wiem, to na spokojnie dalej przyjmują
    Nin44

29.12.2020 20:52

No tak, niestety wszędzie trzeba kontrolować czy ktoś Cię nie robi w wała. Nie wszyscy ludzie są uczciwi... :/ Jak się zmienił koordynator to zapewne się poprawi. Tzn że firma coś z tym robi.

28.12.2020 13:13

Anek

29.12.2020 12:14

Dziwnie mi jest czytać takie opinie, szczerze mówiąc, bo osobiście nigdy nie miałem kłopotów z otto
    Brou

21.12.2020 12:35

Cześć. Czy ktoś z was pracował na magazynie w Amsterdamie? Jest to oferta bez znajomości języka, natomiast nie wiem jaka branża i czy w ogóle warto? Macie jakieś opinie?
    lukasz

29.12.2020 12:02

znajomość języka nie jest wymagana

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Magazynier (k/m/n)

Kraków

35 - 35 PLN / h

Proste czynności magazynowe - Głuchowo

Poznań

32 - 32 PLN / h

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m