OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Dominika

23.10.2020 22:04

Cześć wszystkim! Mam w planach jechać do Holandii przez otto jakoś 8-10 listopada. Czekam za informacja, bo teraz jest wyjazd na 31, ale niestety nie mogę i czekam na kolejny. Myśle nad jumbo. Bardzo boje się jechać czy ktoś może również chce się wybrać w tym czasie? Możemy się skontrować przez meila. „[email protected] będę ruszać z Poznania prawdopodobnie pozdrawiam
    Paulina

30.10.2020 22:50

My z mężem jedziemy w tym samym czasie co ty. Ruszamy ze Starogardu Gdańskiego
    Hubs

30.10.2020 21:02

Cześć, rozważam order pickera w Heijn albo "pakowacz mięsa" w Zaandam. Pracuje ktoś tu bądź pracował ? Warto zaryzykować czy omijać szerokim łukiem ? Jest praca ? Jest gdzie spać? zostawiam maila w razie gdyby dobra dusza chciałą odpowiedzieć [email protected] pozdrawiam.
    Bialy27

25.10.2020 03:33

Hej jakie warunki są w Venlo chodzi mi o ofertę magazynier, kompletacja zamówień. Jak z zakwaterowaniem ile km od pracy jak wygląda sama praca bo patrząc na tych gości w słuchawkach na yout trzeba zap... jest ktoś obecnie na kwarantannie w Venlo bo niby jedzenie zakwaterowanie za free a wychodzi co innego Pozdro600
    Egoista1985

29.10.2020 14:20

Przyjazd do Holandii zwróci się po 3 miesiącach??? Za miskę ryżu pracujesz czy jak?

30.10.2020 13:14

Umiesz czytać? Przeczytaj jeszcze raz mój post. Agencja wplątuje nowych w spirale długu, gdzie jedyną opcją jest siedzenie i odrabianie strat, bo zjazd okazuje się nieopłacalny. W pierwszym tyg masz tylko 3 dni pracy bo wyrobienie sofi, bo test na korone, bo zapomnieli uwzględnić cię na grafiku itp. Za 3 dni pracy masz jakieś 120e (zakładając że mieszkasz na agencyjnej lokacji), ale uwzględniając wszystkie kaucje, zastawy, potrącenia itp wychodzisz na zero, ale nowy dowiaduje się o tym jak bardzo jest w czarnej dopiero po 2 tyg przy pierwszym salarisie. Na przyjazd do Holandii trzeba wydać 70e, do tego wyżywienie przez pierwsze dwa tyg, zakupy wszystkich niezbędnych rzeczy ( bo różnie to na lokacjach wygląda. Raz pościel jest raz nie ma, raz znajdzie sie garnek i łyżka raz nie). Czy w kolejnych tyg bedzie praca po 5 dni nigdy nie wiadomo... Za to wiadomo że nowych robi się na hajs na każdym kroku. Podobno zdarzają sie tacy co od razu trafiają na dobrą robote za dobre pieniądze. Przypuśćmy że to jakieś 10% przyjezdnych, a reszta?;) Po cięzkich początkach jest lepiej bo wszystko uda się podstawić pod siebie. Wiesz do kogo się udać, z kim gadać, kto pomoże... Więc nie k****, nie robie za miske ryżu, ale zbyt wiele widzę i słyszę, żeby kłamać nowym, że tu na zachodzie jest pięknie, słońce zawsze świeci, a na swojej drodzę spotkają tylko miłych i uśmiechniętych ludzi.
    Marcin

22.10.2020 15:16

Wie ktos cos jak wygląda praca na szklarni w Holandi Velno prawdopodobnie co tam sie dzieje jakie warunki mieszkalne itd
    rik

29.10.2020 17:19

ogólnie mogę polecić, warunki spoko, atmosfera jest ok, nie mam na co narzekać

20.10.2020 14:53

Hej zamierzam jechać z Otto do Blerick w Holandii do pracy w magazynie z ciuchami. Czy jakaś dziewczyna też chcę jechać w najbliższym czasie? To mój pierwszy wyjazd i boję się mieszkać z kimś obcym w obcym kraju

22.10.2020 16:51

Hej. Ja dopiero się zdecydowałam i wysłałam aplikacje. A zakwaterowanie otto Ci zapewniło??
    Też Tam Jadę

29.10.2020 17:18

tak, otto zapewnia zakwaterowanie
    Edu

22.10.2020 17:02

Zamierzam zrobić kurs na wózek widłowy podnośnikowy czy agencja przyjmuje ludzi bez doświadczenia? Czy byłby ktoś chętny na wyjazd z Przemyśla.
    kim

29.10.2020 17:17

oczywiście, agencja przyjmuje ludzi bez doświadczenia, nie będziesz miał problemów :)
    Benix98

28.10.2020 16:29

Hej Zbieracz zamówień w sieci Albert Heijn! Pracuje ktoś tutaj ? Jeśli tak to polecacie ?
    naomi

29.10.2020 17:15

tak, jest super, bardzo fajne warunki
    Benix98

28.10.2020 16:31

Zbieracz zamówień w sieci Albert Heijn. Pracuje ktoś tutaj ? Jeśli tak to polecacie ?
    andrzej

29.10.2020 17:14

ja pracuję i jestem zadowolony, mogę polecić
    Dominika

28.10.2020 09:36

Mam prywatne zakwaterowanie, czy Otto dysponuje transportem dla takich osób czy jedynie osoby korzystające z ich zakwaterowania mają zapewniony transport do pracy?

28.10.2020 10:27

Ich lokacja i ich transport. Prywatne zamieszanie i prywaty transport
    Maggie

25.10.2020 21:18

Hey;) Mam nadzieje jechać 6/7 do Holandii do pracy, czy któraś dziewczyna jest chętna jechać jakoś wspólnie ?:d
    Ania

27.10.2020 11:36

@Maggie jeszcze nie aplikowalismy,mieliśmy w Ruigrok aplikacje wysłane,ale się nie odzywają.chcemy właśnie w otto spróbować.
    Diananana

27.10.2020 14:23

hejka czy wspólny wyjazd jest dalej aktualny? :) jesli tak to odezwij się...to mój e-mail [email protected]
    Pracownik roku

26.10.2020 18:13

Pracuje w Jumbo Woerden i chciałbym napisać pozytywną opinie ale nie nie da. Lokacja to Gouda Stoofkade 11, domki o tyle dobre że mają ogrzewanie, stan mieszkania to loteria niektóre są w gorszym stanie niż budynki w Czarnobylu są też w miarę zadbane ale takie są w niewielkiej ilości. Internetu brak, Dżenifer zapewnia że będzie po koniec(tutaj można wpisać dowolny miesiąc) i tak od roku. Jak ktoś nie ma auta to może wypożyczyć rower bo do sklepu też daleko. Jeśli chodzi o prace to atmosfera i ludzie tam są w porządku, oczywiście nie z biura :D Przemek czy Karolina oficjalnie mówią że to są zawody w wyciąganiu … z wody. Norma to 190coli na h, jest do ogarnięcia o ile nie ma korków w alejkach, nie ma pustych lokacji, czy trafi się woda z B02 42.1A, czy ma się zamówienie chociaż powyżej 120, bo standardem są ordery na 1 czy 20 produktów. Wtedy tracicie czas na załadowanie kontenerów, drukowanie naklejek i odstawienie do docka. Co do normy to robienie mniej niż 100% zapewnia wam 3dni pracy, 100 do 110% 4dni, powyżej 110% można już być zaproszonym na 5dni. Jak wiadomo nie ma bonusów za robienie większej ilości no oprócz tego że ma się więcej godzin. Jakub vel lazylouis daje pro tipa aby robić normę, bo tutaj jakość się nie liczy. Jeśli jest pusta lokacja to bierzemy produkt z lokacji obok, lub robimy manco, nie ma sensu szukać reachtrucka i prosić o uzupełnienie lokacji. Są też kartki do wypełnienia jak na coś czekamy ważne by to było dłużej niż 5min, więc zawsze dopisujcie 2-3min tak by kupić czas(pusta lokacja, zmiana baterii w ept). No i najważniejsze stawka, przed marcem na start było z 12e a po 288h 13e. Oczywiście ze względu na pandemie wynagrodzenie zostało zmniejszone do 11,2 i potem 12,35e. Najlepsze że robicie to samo co osoba która zaczęła np w lutym za mniejszą stawke :D:D:D:D (usunięte przez administratora) We take care of our people.

20.10.2020 14:47

Hej zamierzam jechać z Otto do Blerick w Holandii do pracy w magazynie z ciuchami. Chcę mieszkać w pokoju agencyjnym. Powiedzcie mi jak to wygląda bo czytając komentarze jestem przerażona I jeszcze coś, czy jakaś dziewczyna też może chce jechać w najbliższym czasie? mogłybyśmy się zgadać i może zamieszkać razem

23.10.2020 16:27

[email protected]

25.10.2020 12:53

Praca na Tommym jest ok. Tommy ma 4 magazyny w promieniu 3 km od najdalszego. Czyli dojazd rowerem, jeśli trafisz na lokacje GreenPort. Jest tam ładnie, czysto, a z koordynatorami można się zazwyczaj dogadać. Walczą też z najcięższą pato***ią, z tą lżejszą już nie, bo by nie było kim zasiedlić tego baraku. Najlepiej jechać z kimś sprawdzonym, inaczej możesz sobie zszargać nerwy ludźmi o całej gamie problemów psychicznych.
    Marcin

22.10.2020 15:20

Był ktos w szklarni Velno Holandia jakies info co tam sie robi jakie zakwaterowanie

25.10.2020 12:44

Jeśli chodzi o Gipmans to odpuść. Szkoda nerwów, a ludzi stamtąd traktują jak (usunięte przez administratora) Lokacja 17km i dadzą ci rower elektryczny. Do tego praca po 3 dni w tyg. Serio, strata czasu.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Magazynier (k/m/n)

Kraków

35 - 35 PLN / h

Proste czynności magazynowe - Głuchowo

Poznań

32 - 32 PLN / h

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Pracownik magazynowy / Kontroler jakości

Gorzów Wielkopolski

22.6 - 31.4 PLN / h

aaa

12.10.2020 18:28

Czy ktoś pracował w Hörselgau jako komisjoner? mogę poprosić o opinię
    Tymekaugust

13.10.2020 23:38

Tez jestem ciekawy
    Lalala

23.10.2020 13:44

Praca nie jest zła, na początku dwa dni szkolenia, później też można o wszystko zapytać i ludzie pomocni. Natomiast organizacja w pracy jest żadna :D Dostajesz o 10 rano info, że na 12 masz być w pracy, mimo, że w grafiku jesteś na 14. Teamliterzy nie potrafią powiedzieć, o której kończysz, o której masz przerwę... Lokalizacja nie jest zła ale 7 osób w mieszkaniu i jedna łazienka. Jak mieliśmy na tą samą zmianę to nie było za fajnie. Na całą kamienicę tylko 2 pralki...

20.10.2020 19:10

Praca super ale to jak otto traktuje pracowników to jest jakiś dramat. Od września wydzwaniam co tydzień o to że ciągle wysyłają mi wypłatę na konto polskie złotówkowe zamiast na konto euro, a co za tym idzie jestem już stratny 500 zł. Jak byłem w biurze to pani wzięła numer karty i powiedziała że następna wypłata przyjdzie na euro konto no i minęły już dwa tygodnie (a dostaje tygodniówki) i nadal przychodzi na polskie konto po kursie nie korzystnym. Przez pierwsze 2/3 tygodnie dostawałem tygodniówki po 120 euro i dzwoniłem wypytywałem się dlaczego mam w tygodniu zaliczone tylko 2 dni pracy to się nie dowiedziałem bo każda z tych pań pracujących w biurze mówiła co innego. Mam ciagle z tymi paniami jakiś problem. Nie wiem co z nimi jest nie tak. Teraz w sobotę przyjechałem na kwarantannę,a jest poniedziałek, a mi już 3 razy zmienili mi lokacje. W drugiej dostawałem jedzenie wiec super, ale dziś przenieśli mnie do trzeciej lokacji gdzie nie dostraczają jedzenia wiec co ja mam jeść jak nie mogę wyjść z domku by sobie kupić cokolwiek. Co chwile dzwoni inna pani jedna mówi, że test będę miał niedługo, druga, że powinienem mieć już, a jeszcze inna że nie będę miał, że jest obowiązkowa kwarantanna. Z tymi Paniami przeżywam koszmar. Marzy mi się by ktoś kompetentny wreszcie mógł mi pomóc.
    Iga

13.10.2020 17:24

Czy ktoś z Was mieszka na prywatnym? Da się samemu coś ogarnąć czy agencyjne?
    Albert

15.10.2020 19:22

Na agencyjnym płacisz tyle co na prywatnym za pokój; jeśli jedziesz sam możesz na dodatek trafić na (usunięte przez administratora), który zdecydowanie uprzykrzy Ci życie, wszystko zależy od szczęścia. No i transport, jeśli do 10km masz miejsce pracy to dostaniesz rower, nieważne czy to mróz, deszcz czy wichura, nikt po Ciebie taryfą nie przyjedzie żebyś bezpiecznie dostal się do pracy. To co się dzieje w Holandii w trakcie epidemii to jeden wielki bajzel i częściowy lockdown, nawet bym nie myślał o wyjeździe do obcego kraju kiedy cały kraj to jedna wielka czerwona strefa z samymi zakazami. Ludzie stąd uciekają i liczą, że jeszcze będą mieli czym wrócić do kraju. Powodzenia!
    Iga

20.10.2020 08:30

Tak masz rację.... Czekam na moment aż się wszystko uspokoi. Także w listopadzie na pewno nici z wyjazdu.
    Nowa

12.10.2020 08:49

Witam, jest ktoś kto pracuje w venlo? Na ciuchach bądź przy elektronice? Jak praca ile godz jakie zarobki i jakie pokoje? ????
    mariusz

14.10.2020 21:51

ja nie narzekam, warunki ok, jeżeli będziesz dbać o porządek - to wszystko będzie ok :)
    Olka

19.10.2020 03:36

A czy to możliwe żeby dostać swoje miejsce do spania w salonie ? Gdzie wszyscy przechodzą
    Baśka

15.10.2020 11:47

Witam ktoś coś opowie jak wygląda praca na pakowaniu biszkopty i chrupki chleb itp w Arntsadt?
    Seb

15.10.2020 17:50

To jest mój drugi wyjazd przez Otto. Wcześniej zajmowałem się czymś innym i szczerze tutaj bardziej mi odpowiada praca. Nie należy do najłatwiejszych, ale jak już nabierzesz wprawy to leci i norma jest na spokojnie do zrobienia.
    Baśka

18.10.2020 10:48

Ok dzięki wielkie za i nfo , a mógł byś coś więcej napisać na temat warunków zakwaterowania, ilości godzin dziennie i w średnio w miesiącu, o co się czepiają itp,jak wygląda tam praca i co się dokładnie robi, a pytam bo to będzie mój pierwszy wyjazd za granicę i trochę się boję , mój mail to [email protected]. Pozdrawiam
    Martyna

15.10.2020 17:52

Cześć, hej???? Jestem Martyna i planuje wyjazd do Niemiec. Zastanawiam się nad ofertą w Hamburgu(pakowacz). Moz ektos pracował i podzieli się opinią? Jeśli jakaś dziewczyna również chce wyjechać w październiku (niekoniecznie ta oferta, agencja) można dać znać na mail: [email protected]. Zawsze raźniej ???? jestem z małopolski, ale zawsze można się dogadać odnośnie wyjazdu. Pozdrawiam
    Paula

16.10.2020 21:04

Hej. Też zwróciłam uwagę na tą ofertę. Ktoś wie coś więcej? Jak zakwaterowanie?
    Kik

08.10.2020 23:01

Wyjeżdża ktoś w sobotę do Jumbo Den Bosch?
    adam

14.10.2020 21:52

i jak tam? jesteś już na miejscu? jak warunki?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Tymekaugust

13.10.2020 23:37

Cześć, pracuje ktoś w Niemczech przez otto a konkretnie w Hörselgau? Jak wyglada lokacja i czy gwarantowane godziny są na prawdę?
    bene

14.10.2020 17:03

kolega tam pracuje, co do lokacji to nie wiem, ale mówi że z godzinami wszystko ok
    Adka

07.10.2020 16:35

Nie polecam tej firmy nikomu przedstawiciele firmy oferują dobre warunki ale w rzeczywistości jest całkiem coś innego. W razie jakiś problemu info linia trakuje człowieka za nic nie polecam nikomu lepiej szukać pracy gdzieś indziej niż z twojej firmy cos brać
    beata

14.10.2020 16:33

hm jak ja pracowałam, to nie miałam problemów z kontaktem ani telefonicznym ani mailowym
    M

14.10.2020 14:20

Jeśli ktoś wybiera się w pojedynkę za granicę do pracy i szuka kompanki do wyjazdu to proszę o kontakt: [email protected] :)
    Ben

14.10.2020 13:21

Jest ok
    M

14.10.2020 13:17

Cześć, jestem z woj. opolskiego, planuję sama wyjechać do pracy, dostałam propozycję wyjazdu do Rhenus w Horslegau 26 października, więc jeśli ktoś również zastanawia się nad wyjazdem w to miejsce, albo ogólnie szuka kompana do wyjazdu do pracy za granicą to się zgłaszam, bo razem zawsze raźniej, a sama nieco się boję przyznaje szczerze. :) Podaje mejla: [email protected]
    Ewa

30.09.2020 21:25

Hej, w październiku chce wyjechać. Może jakaś dziewczyna by jechała? Proszę o kontakt. Mój mail: [email protected] razem raźniej
    madeline

03.10.2020 14:07

Ja również jadę w październiku, sama więc lepiej razem ☺️
    Marko #@

13.10.2020 15:07

Witam chcesz to podaj e maila może by coś Ci się spodobało.

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Klaudiusz

08.10.2020 00:09

Hej mam pytanie wracam z urlopu za 10 dni do kogo dzwonić w sprawie zakwaterowania/lokacji na którą mam się udać po urlopie? Ktoś wie? Z góry dzięki.
    Sylwia

13.10.2020 13:29

Dzwoń do głównego biura, oni Cię pokierują
    BiurowaPatologiaWjumboDenBosch

01.10.2020 10:59

Pracowałem już w wielu miejscach, w różnych krajach i za pośrednictwem przeróżnych agencji pracy ale to co dzieje się w Jumbo Den Bosch a w zasadzie w biurze otto, które tam się znajduje przechodzi ludzkie pojęcie. Burdel na kółkach to zbyt mało powiedziane. Za każdym razem z paskiem wypłat jest coś nie tak. Przykładowo jednego tygodnia za 30h pracy dostaniesz 260 euro, tydzień później za tą samą liczbę godzin zostanie wypłacone Ci 170 euro. Jeśli jakimś cudem uda Ci się dopchać do biura aby to wyjaśnić (każdorazowo przed officem stoi kolejeczka 30 osób z taką samą sytuacją jak Twoja) nie spodziewaj się, że dostaniesz jasną i klarowną odpowiedź dlaczego wypłata wygląda tak a nie inaczej. Próbują mydlić oczy tym, że ponoć podatek ET waha się w zależności od tygodnia co jest kompletną ściemą, weryfikowałem to już w wielu miejscach. Pracownicy w biurze nie raz czerwienią się i jąkają gdy przysłowiowo przydusi się ich do ściany ale nigdy rzeczowo i jasno nie odpowiadają na zadawane pytania. Jadąc do pracy w Jumbo Den Bosch miałem pewne zawahania czytając opinie na tym forum ale stwierdziłem, że zaryzykuje. Pomyślałem, że większość negatywnych komentarzy to sprawka konkurencji co dziś już jest standardem lub leserów, którym po prostu nie chce się pracować i zawsze na wszystko narzekają. Niestety 90% komentarzy o tej firmie to prawda, również w kwestii lokacji - przekonałem się na własnej skórze. Zdecydowanie odradzam lukratywną, dodatkowo płatną (6 euro/tyg) opcje a mianowicie zostanie kierowcą. Mandaty lub opłaty za prywatne kursy, które nie należą do Ciebie są na porządku dziennym i nie tak łatwo to odkręcić, w zasadzie graniczy to z cudem gdyż dział transportu w tej firmie również leży. Najlepsze jest to, że najwidoczniej nad biurem w Jumbo nikt nie ma kontroli. Niejednokrotnie załamując ręce próbowałem załatwiać pewne sprawy z główną siedzibą otto w Venray a Ci zawsze odsyłali mnie do onsite office w Jumbo Den Bosch sugerując, że biuro jest nieomylne. Nigdy więcej otto, szczerze polecam omijać z daleka.
    Langenau

09.10.2020 10:38

Czy może poan podac kontakt do siebie? chcialby pan dochodzic odszkodowania?
    Maroo

02.10.2020 13:54

Witam Jak wygląda praca w magazynie z artykułami dla zwierząt w Hörselgau? Jakie zarobki, mieszkanie itp. Pozdro
    Tomek

08.10.2020 16:17

Hej też właśnie będziemy jechać grupą 3 osoby tam właśnie do pracy. Jesteś tam już może?
    Tomek

08.10.2020 17:24

Witam, czy jesteś już może w tej pracy przy komisjonowaniu karmy? Wybieram się tam w przyszłym tygodniu. Jak praca i warunki?
    Wiktoria

06.10.2020 20:37

Hej, chciała bym wyjechać w okolicach października z Otto. Nie koniecznie musi to być Holandia. Szukam kogoś chętnego do wyjazdu :) mój numer 786104585
    Gość

07.09.2020 15:01

Witam. Pracuje ktoś na magazynie w Ennigerloh?
    margo

29.09.2020 13:28

nie mam na co narzekać. atmosfera jak w każdej pracy, czasami ok, czasami nie, ale to zależy od ludzi. Warunki spoko, jak chcesz zarobić trochę to śmiało, zapraszam :)
    Genio

05.10.2020 18:41

Ja się wybieram na 20 października jakie warunki mieszkaniowe j jak z wypłatami?
    BoskiDiego

05.10.2020 14:34

Witam.. Był ktos na magazynie Tommy Hilfiger w Velno? Rozładowanie i ładowanie kontenerów? Można szybkie informacje>. Dostałem propozycje 11.49 brutto warto przyjąć? Jak praca ogólnie + weekend da sie zarobić ? Jak to wszystko naprawdę wygląda, będe wdzieczny za każdą informacje/ Pilne informacje proszę
    Genio

04.10.2020 20:46

Czy pracuje ktoś na magazynie w Enningerloh przez Otto mam ofertę pracy chciałem jakieś opinie
    Ambiwalentnie

04.10.2020 10:09

Hej, planuje wyjazd za granicę. Jeżeli ktoś jest chętny aby jechać w parze to zapraszam do kontaktu [email protected]
    Order picker jumbo

03.10.2020 14:39

Witam. Czy są tutaj ludzie którzy zaczynają pracę od 5 października w Raalte?
    Marta

22.09.2020 10:50

Hej, jak warunki mieszkaniowe załatwiane przez agencje? Mysle czy nie wyjechać.
    leon

29.09.2020 22:59

jeśli chodzi o otto to całkiem spoko warunki
    BiurowaPatologiaWjumboDenBosch

01.10.2020 11:03

Zależy jak trafisz. Jeśli wrzucą Cię na bungale w kaatsheuvel to raczej zechcesz szybko uciekać. W zasadzie to kwestia psychiki, jak jedziesz na 2-3 miesiące to warto się przemęczyć ale na bank ujrzysz wiele dantyjskich scen. Pełno tam patologii
    Ew

30.09.2020 19:53

Hej, szukam koleżanki na wyjazd w październiku. Mój mail [email protected] , jestem z województwa Śląskiego. Ale zawsze można się zagadać i nawet jechać razem.
    Nika

29.09.2020 17:46

Hej. Miałam mieć umówiona rozmowę telefoniczną z pośrednikiem, ale nie odzywa się, jak dzwonię też nie odbiera. Rozmowa miała być już tylko dogadaniem ostatnich szczegółów. Myślicie że nie ma co liczyć na pracę??
    Lara

30.09.2020 18:38

Możliwe, że zapomniał, pewnie nie tylko z Tobą był umówiony. Na Twoim miejscu bym się mu przypomniała.
    iga

30.09.2020 18:43

ja tak miałam i napisałam na maila czy oferta aktualna, zadzwonili i przeprosili za zwłokę
    maREK

06.07.2020 16:02

Witam ,czy ktoś może coś powiedzieć o warunkach i ogólnie , pakowanie sałatek w Rijnsburg? Z góry dziękuje.
    wiowio

15.07.2020 14:04

no osobiście też polecam spoko praca
    wiktor

30.09.2020 16:08

maciej a teraz jak tam jest warto jechać na te sałatki?ile godzin tyg,jaka kasa na tydzień
    Toto

27.09.2020 18:23

O fakcie dojazdu rowerem 12 km do pracy dowiedziałem się tuż przed wyjazdem. I nie liczcie na to że dostaniecie adres zakwaterowania.
    Ktos

29.09.2020 14:46

Nie nazwalbym to filre agencja pracy(usunięte przez administratora) maja na nas wylane i kaza na wlasna reke sobie szukac transport i za nasze pieniadze, a otto 24 tez nic nie robi . Na poczatku jest ok fajnie, a potem po 3 tyg pracy szok co ci ludzie wyprawiaja,(usunięte przez administratora).Pozdrawiam byly pracownik Alber Heijn Tilburg Holandia
    mitek

29.09.2020 22:47

nie wiem o co Ci chodzi, ja tam od razu dostałem adres

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.