OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Raizen

11.09.2021 16:46

Witam wybieram się sam do pracy przez otto do Albert Heijn Geldermalsen jakies opinie :) ?
    opinia

14.09.2021 13:18

rozmawiałem z paroma osobami, które tam były, każdy polecał. Ponoć nigdy godzin nie brakuje.
    mark

14.09.2021 22:43

potwierdzam informację, pracy sporo - śmiało :)

27.08.2021 19:50

Witam wybieram do Coesfeld do pracy w 4 sierpnia sobotę w nocy czy jedzie ktoś tam ,czy warto jechać?? Bo są różne opinie proszę o kontakt
    Sylwek

06.09.2021 22:16

Ewa pracujesz tam jeszcze?
    DŻULIA

07.09.2021 12:17

Nie ma innej pracy w okolicy
    Olaf

07.09.2021 10:41

Witam Moja przygoda z Otto zaczeła sie rok temu gdy trafiłem do pracy w Venlo. Kwatere dostalismy w Arcen na bungalowach. Kwatera bardzo dobra z dostepem do darmowego basenu. Jednakże z pozytywów tutaj musismy skończyć, to co sie działo na kwaterach przechodzi istne pojecie. (usunięte przez administratora) Oczywiście logistycy i planerzy potrafili o 5 rano usuwać Ci zmianę jak miałeś na 6 do pracy(usunięte przez administratora) Przez telefon gadaja takie rzeczy że sie nie chce wierzyć. Nastepnie gdy sie nie zgodzisz na ich wymagania to przestaja Cie planować do pracy oraz wyrzucaja Cie na inne prace i inne kwatery. (usunięte przez administratora) Bardzo nie polecam tej firmy gdyż poprosy będziecie żałować. (usunięte przez administratora) Zastanowcie sie czy warto, pomimo całkiem niezłej strony technicznej która jest ich aplikacja, brak jakiej kolwiek pomocy ze strony osob w biurze. Gdy zgłaszasz nieprawidłowości słyszysz - mnie to nie interesuje nie chce prowadzić tej rozmowy * sick* - biuro venrey. Wiec jak widzicie zwiedziłem kilka kwater i kilka prac. Odnośnie pracy trzeba powiedzieć jedno - byłą bardzo w porządku ale z tym nie ma nic wspolnego OTTO bo pracujesz dla ich klientów i trzeba to rozróżnić bo w 1 magazynie jest kilka agencji np. EA , tempo team i addeco. Więc jeśli macie opcje nie wybierajcie tej agencji. Nie pozdrawiam
    Olaf

07.09.2021 10:33

Witam Moja przygoda z Otto zaczeła sie rok temu gdy trafiłem do pracy w Venlo. Kwatere dostalismy w Arcen na bungalowach. Kwatera bardzo dobra z dostepem do darmowego basenu. Jednakże z pozytywów tutaj musismy skończyć, to co sie działo na kwaterach przechodzi istne pojecie. Były sytuacje że ludzie sie nagminie bili oraz latali z nożami ( to nie żart). Oczywiście takie osoby zostały dosyć szybko usunięte jednakże można było poczuć strach. Oczywiście logistycy i planerzy potrafili o 5 rano usuwać Ci zmianę jak miałeś na 6 do pracy, oraz gdy nie chcesz jeździć busem za 1e dziennie strasza Cie ze dostaniesz warninga *planer Paweł*. Przez telefon gadaja takie rzeczy że sie nie chce wierzyć. Nastepnie gdy sie nie zgodzisz na ich wymagania to przestaja Cie planować do pracy oraz wyrzucaja Cie na inne prace i inne kwatery. I tutaj sie zaczyna przygoda przez która straciłem pieniądze czyli zostałęm (usunięte przez administratora) Trafilismy z moja dziewczyna na ośrodek CAMPING T&S ( sprawdzcie w google oraz YT sa filmiki), pleśń bród chołota brak prądu i ciepłej wody. - nie żart sam to przeżyłem. Bardzo nie polecam tej firmy gdyż poprosy będziecie żałować. Dodatkowo dodam że OTTO konsekwentnie usuwa moją opinie bo jest dla nich nie wygodna. Firma zakłamana ściągająca po 120 osob do Holandii na 1 weekend a nastepnie nie ma pracy albo sa z nia problemy. Zastanowcie sie czy warto, pomimo całkiem niezłej strony technicznej która jest ich aplikacja, brak jakiej kolwiek pomocy ze strony osob w biurze. Gdy zgłaszasz nieprawidłowości słyszysz - mnie to nie interesuje nie chce prowadzić tej rozmowy * sick* - biuro venrey. Wiec jak widzicie zwiedziłem kilka kwater i kilka prac. Odnośnie pracy trzeba powiedzieć jedno - byłą bardzo w porządku ale z tym nie ma nic wspolnego OTTO bo pracujesz dla ich klientów i trzeba to rozróżnić bo w 1 magazynie jest kilka agencji np. EA , tempo team i addeco. Więc jeśli macie opcje nie wybierajcie tej agencji. Nie pozdrawiam
    justyna

29.08.2021 03:02

Witam, Ile zarabia się w otto? i ile to wychodzi na miesiąc po odjęciu za mieszkanie? Niestety w ich ogłoszeniach nie ma podanej kwoty
    Loka

03.09.2021 16:39

Mając 21 lat zarabiasz 10 euro więc nie wychodzi tyle ile byś chciała ;)
    Sylwek

06.09.2021 22:15

Wera przy czym pracowałaś?? :)
    Artur

06.09.2021 18:57

Piszę drugą recenzje ponieważ pierwsza została usunięta ;) Osobiście byłem w Ulmie na komisjonowaniu i nie polecam Warunki zakwaterowania zarówno poniżające jak zarobki 300euro od materaca w pokoju z 3 osobami Możliwość zakwaterowania w piwnicy która jest wilgotna z właścicielem domu w komplecie panem Niemcem który skacze do bójki. Druga opcja u tego samego Pana w trochę lepszym domu, tu z koleji co drugi dzień nazlosc brak ciepłej wody. Koordynatorka projektu nie potrafi nic załatwić meldunek klasa podatkowa karty z ubezpieczalni. Nie ma czasu zająć się pracownikami ale na picie kawy i odgadywanie pracowników z inny zakwaterowani czas ma ! Osobiście sam chodziłem z innymi pracownikami do lekarza :) ponieważ według koordynatorki samo ubezpieczenie bez karty nic nie da. ( Kłamstwo) Praca 6 dni w tygodniu, kobiety komisjonują ciężkie napoje, niemieccy pracownicy podpaski taka praca koordynatorka nie ma nic przeciwko Przy przepracowanych prawie 140godzinach zarobiłem na rękę 600euro Poprostu poniżające
    Frycu

03.09.2021 17:47

Cześć! Pytanko odnośnie wyjazdu, mamy plan z Kobietą wyjechać na jakiś czas do Holandii do pracy. Planujemy wyjechać 09.09.2021 czy znajdzie się ktoś tu kto jedzie w tym lub podobnym terminie i miałby 2 wolne miejsca w samochodzie i chciałby zabrać dwóch pacjentów? :D
    Ziom

04.09.2021 13:30

Na fure to nie licz ze Cie ktos zabierze bo ludzie zazwyczaj na tylnich miejscach maja bagaze typu koldra czy naczynia.
    Knapik Stefan

02.09.2021 08:14

Witam, mam pytanko, czy pracował ktoś przez holenderski oddział Otto? Jak wiemy polskie oddziały to katastrofa, czy holenderskie oddziały szanują pracowników czy tak samo (usunięte przez administratora) ludzi? Mam ofertę pracy i nie wiem czy jest sens czy sobie darować, mieszkam na stałe w Holandii. Proszę o jakieś informacje, pozdrawiam dobrych ludzi,hej.
    Jurek

02.09.2021 20:04

Cześć Stefan. Ja obecnie pracuję przez holenderski oddział Otto i faktycznie jest zauważalna różnica na lepsze. Przynajmniej u mnie trafili się sympatyczniejsi koordynatorzy. Nie ma też problemów z godzinami. Pozdrawiam i powdzenia
    Paula

30.08.2021 18:05

Czy dostaliscie przez agencje skierowanie na test covid19? Czy trzeba placic z wlasnej kieszeni
    alla

31.08.2021 12:27

ja dostałam od firmy
    Lena

31.08.2021 22:59

Każda agencja z tego co wiem powinna sama skierować, chyba prawo narzucone odgórnie
    Olaa

31.08.2021 17:03

Witam. Można prosić o opinie na temat pracy w Vetipak, Veghel B.V, pakowanie słodyczy? Pozdrawiam.
    Inny

12.08.2021 14:46

Czy ktoś jest w Geiselwind? Jak wygląda praca i zarobki?
    Yoko

31.08.2021 11:18

Z tego co słyszałam test trzeba robić, otto w tym pomoże

31.08.2021 13:16

Komisjoner/ Magazynier Miejsce pracy: Niemcy, Geiselwind - jak wygląda praca,zarobki i zakwaterowanie? Wybieram się z chłopakiem i bym chciała wiedzieć więcej...

31.08.2021 13:14

31.08.2021 13:06

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Polka

31.08.2021 13:04

Sałatki Heemskerk. Ktoś się tam wybierał bądź był i powie czy tempo szybkie? Bez doświadczenia da radę?
    Szyyy

30.08.2021 21:57

Witam Planuję wyjechać z przyjacielem do pracy do Tilburga (order picker, Albert Hejin) ktoś ma jakieś zdanie na temat tej pracy? I czy w wieku 22 lat obowiązuje jeszcze wiekówka? Wszedzie jest napisane, że jest ona do 21 ale znajomy który robi na tym magazynie mówi,że zobowiązuje ona do 23 roku zycia, (usunięte przez administratora) jest to możliwe?
    maciej

31.08.2021 12:25

ja miło wspominam pracę w tym miejscu, wiekowka nie obowiązuje, ale możesz dopytać się u koordynatora :)
    Bartek

30.08.2021 05:31

Szukam kogoś do wyjazdu do pracy do Ofenburga w Niemczech [email protected] Albo FB bartii bartek
    robert

30.08.2021 23:29

hejka, kiedy planujesz wyjazd?
    Bartek

30.08.2021 05:26

Szukam kogoś do wyjazdu do Niemiec [email protected]
    Monika

29.08.2021 20:07

Mateusz a kiedy się wybieracie ? I skąd jak można wiedzieć , my z mężem jedziemy 6 września

29.08.2021 11:18

Olo

29.08.2021 19:49

ja dostalem po 5 tyg.
    alek

29.08.2021 13:54

mam wiekówkę ale i tak zaoferowali mi lepszą stawkę od konkurencji i jak nrarazie bez większych problemów

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

27.08.2021 19:59

Witam serdecznie chciałabym się dowiedzieć czy warto jechać do Coesfrlde poniewaz tam jadę 4 sierpnia do pracy przez OTTO,czy warto i ktoś tam także jedzie?? Jakie opinie , proszę o kontakt, pozdrawiam
    aleks

28.08.2021 17:20

Tak, warto w 100 procentach. Bardzo atrakcyjne miejsce, fajny klimat i kasa spoko :)

29.08.2021 10:37

Pomyliłam miesiąc we wrześniu miało byc
    Ciekawy

24.08.2021 11:15

Witam czy ktoś wie czy jest dobra praca w horselberg-hainich w Niemczech na magazynie z grami komputerowymi?
    dorian

28.08.2021 17:29

myślę że możesz się skontaktować z otto i tam Ci na pewno podpowiedzą :)
    Monika

24.08.2021 09:47

Witam. Czy ktoś we wrześniu wybiera się do Hörselgau? Ktoś wie jakie tam są warunki ?
    mateusz

28.08.2021 17:28

Wybieramy się razem z żoną. Słyszeliśmy że warunki okej, można sobie dobrze zarobić i może nawet trochę miejsc zwiedzieć
    Ciekawy

23.08.2021 15:53

Co sądzicie o pracy przez agencje Otto w Niemczech na magazynie przy komisjonowanie?
    grzegorz

28.08.2021 17:25

Wielokrotnie pracowałem przez otto i dla mnie spoko. Uważam że firmy lepiej nie da się znaleźć :)
    Danny

06.08.2021 03:59

Uwazajcie na biuro Otto. (usunięte przez administratora), firma miala problemy z prawem, wykorzystywala pracownikow w holandii.
    Mara

27.08.2021 15:38

Co XD Skąd jest ta informacja? Podaj pls źródło, bo wygląda na puste plotki
    lola

28.08.2021 17:22

Otto zawsze pomaga i ogólnie nie masz kłopotów w trakcie pracy.
    xx

24.08.2021 11:50

OTTO na samym początku zapowiadało się naprawde dobrze mieszaknie znośne robota tez ale pierwsze problemy zaczeły sie po dwóch tygodniach kiedy dotarła wypłata z umówionych 10euro zrobiło sie 8 włącznie z dodatkami wakacyjnymi i innymi duperelami wliczone jakieś dziwne koszta transportu odbyte jeszcze w polsce nawet nie wiem jak otto było z tym związane ale pomyślałem ze trudno 20 euro da sie przezyć ale to co sie działo potem to juz totalna kpina niby transport do pracy darmowy jak mówiła pani na słuchawce a tu taka niespodziankla trzeba płacić a od miejsca zakwaterowania do pracy skromne 60km wyjazd o 4 w nocy. w razie wystąpienia jakis problemów na otto liczyć nie można bedą albo odsłyać do koordynatora albo do kogoś innego a koordynator znowu na infolinie i tak w kołko. kierowców zmuszają do jazdy jak to było np. w moim przypadku podchodzi pan daje kluczyki mówi ze masz kierować i nikogo to nie obchodzi a wynagrodzenie kierowcy potężne 15 euro na tydzień :D przeliczając to na godziny to kierowca tam zarabia 1,5e na godzine. nie wiem skąd w dodatku system ze pierwsza wypłata po 2 tygodniach co tez jest troche nie zrozumiałe dodam ze konkurencja tak nie ma C: (usunięte przez administratora)
    mono

27.08.2021 15:34

a możesz podać proszę lokacje gdzie pracowałeś? bo ja wyjeżdżałem z otto do almere i zaandam po kilka razy i jak miałam jakieś pytania to koordynatorzy zawsze mi pomagali

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Nieważne

24.08.2021 13:45

Jest to moja prywatna opinia, Stanowczo odradzam pracy w otto chyba lepiej się wyjdzie na tym pracując w Polsce Jesteśmy tu grupa 6 osób, każdy w tym Samym wieku i z tą samą stawka Cały czas dostawaliśmy różne wypłaty mimo tylu samo godzin, jednak to co się wydarzyło teraz to przegięcie. Mi i koledze dopisali ze pracowaliśmy 70 godzin w tygodniu(jakim cudem jak mamy jeden środek transportu i zawsze wracamy razem w 6) w związku z czym potrącili nam za jeden tydzień 120 euro. Stanowczo odradzam te agencje lepiej już być bezrobotnym niż pracować u nich
    pomocy

25.08.2021 23:40

chce jechac z kolegą przez agencje otto na magazyn komisjonowanie przy grach komputerowych i nie wiemy czy podpisywac umowe czy nie pomózecie
    magda

27.08.2021 15:30

ja to nie wiem jak tak się wydarzyło u chłopaków że mieli różne wypłaty przecież wszystko jest w dokumentach i umowie.. także nie wiem u mnie nie było problemów z otto jeśli chodzi o wypłaty - zawsze na szas i zawsze tyle ile się pracowało
    WUJEK SAMO ZŁO

12.08.2021 10:00

Złodzieje kłamcy oszuści. Przestudiujcie stawki godzinowe. Byłem z kumplem i nic się nie zgadzało inaczej na ogłoszeniu inaczej w umowie a co najważniejsze inaczej na odcinku z wypłaty. Żadna kwota się nie z zgadzała. Zrezygnowaliśmy z pracy to nam wzięli po 500 euro kary
    DD

18.08.2021 15:34

Hhahahahah Ciekawi mnie gdzie pracujesz, bo na pewno nie w Agencji oTTO
    michal

27.08.2021 15:25

pracuję w otto ;)
    @Masia

22.08.2021 12:57

Witam, wybiera się ktoś do Holandii 28.08?

24.08.2021 22:54

Dziś jest pierwszy dzień i zdążyłam się tylko dowiedzieć, że skanuje paczki. Jutro dowiem się wszystkiego dokładnie
    Sandra

26.08.2021 20:03

Czy już wie Pani jak wygląda ta praca przy pakowaniu w Venray i jakie są warunki mieszkaniowe?
    Michał

26.08.2021 01:02

Siema, planuje od września wyjechać do Holandii, miejsce pracy do ogarnięcia, ale zawsze raźniej jechać z kimś niż samemu. Mam 22 lata i fajnie gdyby ktoś był w podobnym wieku ale nie jest to niezbędne. Piszcie na maila : [email protected]
    Maciu

26.08.2021 08:47

Witam, a masz pracę przez agencje czy sam coś masz do ogarnięcia? Pozdrawiam.
    Michał

26.08.2021 12:13

Pracy nie mam jako tako ogarnietej, chciałbym kogoś ogarnać do wyjazdu i zacząć wtedy działać w tym kierunku.
    Maciu

26.08.2021 08:46

Witam wszystkich. Czy może się wypowiedzieć jakas osoba konkretnie, czy warto jechać do pracy przez tą agencje OTTO, bo różne są opinie i człowiek w końcu nie wie czy ryzykować. Dzięki wielkie za odpowiedź.
    Polla

12.08.2021 14:33

Siemka. Czy ktos z Was wybiera się do Niemiec? Szukam koleżanki do wyjazdu. Praca do uzgodnienia. Wyjazd w sierpniu najlepiej jeszcze.

25.08.2021 14:39

Hej nadal poszukujesz kogoś chętnego do wyjazdu ???????? [email protected] pisz

25.08.2021 14:41

Hej ,masz już coś nagrane , również szukam pracy .. razem raźniej . planuje wyjechać początek września [email protected] pisz jakbyś chciała
    Paweł

23.08.2021 11:49

Cześć, czy ktoś z was był na pakowaniu słodyczy Veghel? Jak praca? Jakie warunki?
    szymon

24.08.2021 11:57

[email protected] Jak chcesz to sie odezwij to Ci opowiem

24.08.2021 23:06

Nie chce mi wysłać do Pana wiadomosci
    Dawid

16.08.2021 16:44

Jedzie może ktoś w weekend do Jumbo w Raalte?
    Mate

19.08.2021 12:15

24.08.2021 01:57

Jest ktoś w Raalte? Jak praca i warunki mieszkaniowe?

18.08.2021 15:08

Witajcie, jedzie ktoś do Venray?
    @Mama

23.08.2021 09:55

Witaj wyjeżdżam 28.08 jak masz ochotę dołączyć to dzwoń 691 510 765.

23.08.2021 18:49

Corka już tam jest. Może będziecie w tym samym hotelu. Wiesz już gdzie będziesz?
    Vernon

20.08.2021 03:36

Witam szukam kogos do wyjazdu do Niemiec we wrzesniu, jaka praca to jeszcze nie wiem ale sie ogarnie. Mam 20 lat. Email: [email protected]
    Dawid

21.08.2021 08:31

Siema , napisałem do ciebie maila również chcę wyjechać odezwij się pozdro
    Stonefingers

19.08.2021 08:31

Witam. Pracował albo pracuje ktoś w Lipsku w fabryce BMW? Mam mieć wyjazd 7.09. 21 i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej, warunki mieszkaniowe, ile dostanę na rękę przy stawce 13.50euro/h i przy gwarantowanych 151h miesięcznie. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
    Stonefingers

19.08.2021 08:31

Ela

17.08.2021 11:33

Witam mam 45 lat. Szukam kolezanki do wspólnego wyjazdu do Holandii. Będzie raźniej. Jestem z Sosnowca. ela.rusin@ onet.pl

18.08.2021 10:19

Witam Elu napisałam email do ciebie.

18.08.2021 15:07

Witaj, jestem z Bydgoszczy wysłałam Tobie email

18.08.2021 12:37

Czy wybiera się ktoś do Venray?

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.