OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

18.08.2021 12:25

Czy wybiera się ktoś do Venray?

18.08.2021 12:15

Witajcie, czy wybiera się ktoś do VENRAY? Firma Flexstronics.
    Andzia

17.08.2021 22:06

Cześć wszystkim! :) Jedzie ktoś 31 sierpnia do Coesfeld do Niemiec jako order picker?
    Sandra

16.08.2021 15:38

Jumbo Den Bosch-jakie warunki pracy, atmosfera? Gdzie i jaka lokalizacja jest najczesciej? Jak warunki? Dzięki za odpowiedzi.
    Sara

08.08.2021 19:02

Czy pracował ktoś z was przy pakowaniu słodyczy i kosmetyków? Jeśli tak to miałabym kilka pytań, więc proszę o kontakt na maila [email protected]

16.08.2021 13:03

Praowałam i było ok, mogę polecić
    Mira

16.08.2021 11:13

Ktoś chętny na wyjazd na ciastka ? Nieuwkuijk miejscowość
    Mati

09.08.2021 18:21

Witam W sobotę wyjezdzam do pracy na magazyn albert haijn w nijmegen Nie znam adresu Czy ktoś jedzie bądź informuje się gdzie lokacje mieszkalne ? [email protected] proszę o info na mail
    mariusz

15.08.2021 20:22

wydaje mi się że w takich sytuacjach musisz się skontaktować z koordynatorem otto, tam Ci pomogą
    Om3n

03.08.2021 06:44

Witam. Był ktoś na magazynie w Horselgau w Niemczech? Jak tam wygląda? Mam zamiar jechać w sierpniu.
    agata

15.08.2021 15:06

odpisz tutaj proszę jak już będziesz na miejscu. ja jadę za około miesiąc i zbieram opinie :) z góry dziękuję
    mateusz

15.08.2021 20:18

Jedź śmiało! Nie będziesz żałował!
    Paula2321

13.08.2021 13:07

Czy ktoś na jutro ma wyjazd do firmy Jumbo ???
    Kubuś

15.08.2021 15:02

Kiedy byłeś ostatnio z otto? Lokacje już od kilku lat mocno się poprawiają
    andrzej

15.08.2021 20:15

nie zgadzam się z tobą, same plotki rozpuszczasz... Praca są i to mogą potwierdzić wiele osób!!!!
    Kaśka

03.08.2021 19:33

Może ktoś jest chętny na wspólny wyjazd z tego biura?, zawsze raźniej
    przemek

13.08.2021 13:15

ja jade teraz na 19 sierpnia
    Ola

15.08.2021 15:07

I jak tam jest na miejscu?

10.08.2021 10:24

Hej! Jedzie ktos z was na 16.08 do Stuttgart? Albo juz jest? Mozna wiecej info o pracy i warunkach i jak zarobki wygladaja? Pozdrawiam
    Kamil

11.08.2021 23:16

Razem z dziewczyną jedziemy w tym terminie.

12.08.2021 11:09

O super! Ja tez z narzeczonym jedziemy wlasnie
    Jedzie ktoś z Gdańska

04.08.2021 14:50

Gdańsk Sopot jedzie ktoś w Niedzielę?
    Klaudia

09.08.2021 22:31

Wyjezdzasz do niemczech czy holandii?
    eloryju

07.08.2021 19:43

Juz wiem czemu zakwaterowanie jest podawane w dniu wyjazdu. Wraz z kolegom zostalismy przydzieleni do mieszkania w bunkrach, mieszkanie na 4 osoby. Do pracy w Den Bosh czyli Holandii, zakwaterowanie w Belgii 98km dalej, z tego ja mialem byc kierowcą, a w razie czego być odpowiedzialnym za szkody.
    heh

08.08.2021 12:44

spoko ja miałem do pracy 150 km równiez przez Otto..

08.08.2021 20:58

Czy możesz coś więcej powiedzieć o tej agencji?
    Sara

08.08.2021 18:19

Był ktoś z was na pakowaniu słodyczy albo kosmetyków i chciałby udzielić mi kilka odpowiedzi? Jeśli tak to poproszę o zostawienie maila.
    Max198

08.08.2021 16:42

Hej,pracuje ktoś w Coesfeld na komisjonowaniu i może się wypowiedzieć jakie jest wynagrodzenie przy standardowych 151 godzinach po odjęciu zakwaterowania na czysto? Pozdro
    Lena

08.08.2021 15:47

Hej czy ktoś pracuje w coesfeld? Ile tam można zarobić przy przepracowaniu 150 h?

27.07.2021 08:59

Hej! Jedzie z was ktos teraz do Coesfeld? Mam z narzeczonym termin na 3.08 jest ktos juz tam co moze sie wypowiedzieć jak praca, warunki mieszkalne i jak z kasa?
    miron

29.07.2021 17:06

otto załatwia transport :)

06.08.2021 22:42

A jak wygladaja zarobki? Jak warunki mieszkaniowe?

06.08.2021 16:48

Jeżeli ktoś jedzie 16/17 Sierpnia do Coesfeld magazyn Ernstings Family i chciał by się zabrać pisać śmiało na mojego e-maila [email protected]
    poznam chętnych do wyjazdu

05.08.2021 16:19

hej, wybiera się ktoś do pracy w Kamen lub Coesfeld na 8 sierpnia?
    Emi

06.08.2021 13:21

Jedziecie z Polski? Czy mgłabym się z Wami zabrać? Oczywiście odpłatnie
    Oni

06.08.2021 16:38

To mój e-mail [email protected] napisz.
    Siema

06.08.2021 11:39

Witam planuje ktoś wyjazd we wrześniu do Holandii i jest chętny na wspólny wyjazd zawsze zkims raźniej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

WYJAZD HOLANDIA

06.07.2021 14:44

Szukam 2 osób do wspólnego wyjazdu. Miejsce Holandia, jaka praca do dogadania. Mam samochód. Jadę wraz z dziewczyna 21 22 lat ktoś chętny proszę pisać na 799 964 293
    Michał

05.08.2021 18:37

Hej, razem z dwójką znajomych też planujemy pierwszy wyjazd do Holandii na październik można by się zgadać zawsze raźniej ????

06.08.2021 10:53

No pewnie zawsze raźniej. Można śmiało do mnie pisać na ten e-mail i sie zgadamy!
    Ajgor

30.07.2021 21:36

Tydzieńt temu wraz z narzeczoną wróciliśmy z wyjazdu przez Otto. Tak nas wszyscy straszyli na grupkach fejsbukowych, że Otto to lipa, nie ma godzin, słabe mieszkania... I nic się nie sprawdziło. Godziny były, kasa większa, niż te 300e, mieszkanie w dobrym stanie.

05.08.2021 16:53

A ile Państwo płacili za mieszkanie miesięcznie ?
    Wwk chlopak

05.08.2021 13:14

Witam razem z dziewczyną mamy zamiar wyjechać do pracy do Holandi jakos od października właśnie z tej agencji . Jesteśmy mlodzi nie boimy się pracy ale nie mam typowo nastawienia do jakiej dlatego pisze do was pytanie jaka najlepsza jest oferta z tej agencji nie znamy za bardzo języka obcego . I jeszcze jedno jak z mieszkaniami są ładne zadbane ? Z góry dziękuję za odpowiedź
    Karla

04.08.2021 09:24

Witam jak wyglądają warunki mieszkaniowe dla pary w lokacji jumbo raalte . Są to hotele z kuchnia i łazienka czy domki ? Zakwaterowanie jest w miescie czy gdzieś na wsi z odległością najbliższego sklepu 10km . Jakie są mniej więcej zarobki tygodniowe na poranna i popołudniowa zmianę . Szukan na już pracy bo trafiłam do Holandii do pracy gdzie wypłata to marne grosze 180 € aa o zakwaterowaniu szkoda gadać nie chce po raz kolejny wpieprzyc się na minę . Liczę na szczera odpowiedz
    tom

05.08.2021 12:09

zależy na jaką lokację trafisz bo jest ich parę ale możesz mieszkać na bungalch warunki pozostawiają wiele do życzenia , i hotel tam w miarę wporzadku jest wszystko zależy gdzie trafisz
    Martynayna

04.08.2021 23:50

Czy ktos jedzie może w nowym roku do Holandii? Wraz z narzeczonym chcemy wyjechać pierwszy raz, czy jest ktos kto juz jechal z ta agencja?

04.08.2021 16:06

Mam pytanie jak wyglądają warunki mieszkalne i ile km są od pracy w RHENUSIE w miejscowości Horselgau? I ile można zarobić po odciągnięciu za zakwaterowanie? Z góry dziękuję za odpowiedź!

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Kamcia

04.08.2021 13:42

Czy ktoś wie ile można przez tą agencje zarobić pieniędzy w euro netto na msc po odciągnięciu np za zakwaterowanie np. Komisjoner magazynu ?
    Mikołaj

16.07.2021 19:55

A wypowie się może jakaś para? Jak oceniacie wyjazd przez Otto? Wraz z dziewczyną się zastanawiamy, bo sporo osób nam polecało właśnie Otto ;)

02.08.2021 01:26

Ja również zastanawiam się z chłopakiem nad ta agencja. Kiedy planujecie wyjazd ?

04.08.2021 13:12

My również z chłopakiem planujemy, jesteśmy z Katowic. Ktoś chętny na wspólną podróż zawsze raźniej. Pracowaliśmy już z dziewczyną przez tą agencje wszystko w porządku. W pokojach czysto zadbane, pomocna dłoń z ich strony POLECAM.!!!
    Nela

04.08.2021 09:55

Hej czy ktoś pracuje w Niemczech przez Otto w Coesfeld na pakowaniu odzieży? Może powiedzieć jak warunki w pracy jak wychodzi wynagrodzenie i jak warunki mieszkaniowe? Właśnie jestem po rozmowie wstępnej i myślę czy warto tam pracować?
    Majkelo

03.08.2021 11:37

Witam, Jakie są realne zarobki w Holandii, wypowie się ktoś rzetelny?
    Siema

02.08.2021 09:53

Planuje ktoś wyjazd we wrześniu do Holandii
    Mati

02.08.2021 15:37

Tak
    luki

02.08.2021 18:41

Jak by była jakaś robota za pieniądze to tak
    Kuba

31.07.2021 17:00

Cześć, wie ktoś czy w AH Almere są godziny i czy opłaca się jechać w sierpniu?
    Maciek

31.07.2021 16:50

Na jaki magazyn lub orderpickerke polecacie się wybrać w sierpniu przez Otto?
    On

25.07.2021 18:28

Witam , mam pytanie do osób pracujących w Niemczech w różnych firmach , jakie są realne zarobki miesięczne . Pracując przez Otto polecacie jakąś firmę , jesteście zadowoleni z pracy albo może odwrotnie , nie polecacie swojej pracy .Często się mówi , że Otto daje mieszkania z dala od miejsca zatrudniania , jak to jest u Was?? Interesuję mnie kierunek Niemcy i będę wdzięczny za odpowiedzi albo jakieś dobre rady ;) Pozdrawiam serdecznie
    Amek

29.07.2021 19:39

Jeśli komuś coś nie gra to zazwyczaj chodzi mu o Holandie, natomiast w Niemczch (byłam dwa razy z otto) nie miałem się czego czepić. Lokacje ok, zarobki w sumie nie za bardzo się róźnią od tych Holenderskich, może troszkę wyżej
    Heniu

30.07.2021 20:32

Potwierdzam słowa Amka, chociaż sam pracowałem i w Holandii i w Niemczech przez Otto i akurat udało mi się trafić tak, że przy obu nie miałem daleko do roboty. I dojeżdżałem rowerem na spokojnie.
    OBIMAJSTER

30.07.2021 11:17

Czy ktos pracuje w Greven ? W DHL? moze jakies opinie o pracy i ewentualnym zakwaterowaniu.
    Samek

30.07.2021 17:52

Chyba ogółem współpraca z DHL niedawno weszla bo kiedyś to nie pamiętam by z nimi współpracowali??
    Kaemil

30.07.2021 20:11

Byłem trzy razy z Otto i jak narazie to najbardziej polecam DHL z tego względu, że jest sporo godzin i lepsza stawka.
    Szczerość

30.07.2021 18:18

Pracowałem w Flextronics Oostrum. Sama firma na prawdę bardzo fajna, wielu wspaniałych ludzi, brak norm, przyjemna atmosfera. Niestety trafiła mi się lokacja w hotelu w Weeze w Niemczech - na miejscu brak lodówki, pralki, kuchni czy nawet czajnika. Po paru dniach dostaliśmy pare czajników, mikrofal i 2 małe lodówki na 30-pare osób. Do najbliższego sklepu 3km, do marketu 7km. Tak można przeżyć, jednak gwarancją jest rozwalony żołądek od zupek chińskich. Ale dobra, wszystko dałoby się przeżyć - w końcu przyjechałem tylko na 2 miesiące, fajnie zarobić. To wygląda ładnie tylko na papierze. 200% za pracę w niedziele? Magazyn jest zamkniety w niedziele ????. Praca zazwyczaj 3/4 dni w tygodniu, grafik dostajesz dzień wcześniej o 18:30. Gdy zadzwoniłem do biura Otto Pani powiedziała, że starają się zrovic tak, żeby wszyscy mieli po równo godzin. No niestety byli ludzie którzy mieli i nadgodziny i soboty, a niektórzy brak godzin nawet w tygodniu. Od czego to zależy - nie wiem. Infolinia jest bardzo niemiła i tak na prawdę niczego tam nie załatwisz, wieczne niedoinformowanie i co konsultant to inną odpowiedź dostaniesz. Podsumowując - trzeba mieć szczęście i nie nastawiać się na zarobek, a raczej pieniądze podobne do tych w Polsce.
    Iryna

28.07.2021 08:06

Dzień dobry. Szukam pracy. Może macie jakieś oferty? Dziękuję
    oleg

29.07.2021 17:08

nie rozumiem czemu? Ja kilka lat pracuję przez otto i jestem zadowolony!
    Danii

30.07.2021 15:59

osobiście wybieram się do Jumbo przez otto - spoko opcja
    Alzz

05.07.2021 21:33

Jedzie ktoś do Niemiec- Coesfeld na pakowanie odzieży?
    Perelka90

27.07.2021 19:14

Nic nie ogarnia co za bzdury
    oliwer

30.07.2021 15:52

??? otto załatwia mieszkanie, transport, ubezpieczenie i td, więc o co Ci chodzi nie kumam
    Nelcia

26.07.2021 12:20

Wyjechaliśmy wczoraj z chłopakiem do Oss na pakowanie perfum. Może zacznę od koordynatora lokacji, jako adres wysłali nam adres 4-gwiazdkowego hotelu. Do samego końca nie powiedzieli nam gdzie będziemy mieszkać bo ponoć nie wiedzieli. Nawet gdy byliśmy jeszcze w Polsce i zadzwonił do nas koordynator lokacji który zajmuje się tylko bungalami jak okazało się na miejscu, wmawiał nam ze nie wiem gdzie będziemy mieszkać. Po przyjechaniu usłyszeliśmy, ze mamy iść wzdłuż lasu za hotel. Zastaliśmy około 300 bungali jeden na drugim z roku 2000? Jeszcze się nie zarażalismy. Poszliśmy na rozmowę do biura. Czekaliśmy oczywiście około godzinę nawet bez możliwości załatwienia się po podróży bo koordynator zgubił klucze do łazienek. Rozmowę zaczęliśmy od pytania ‚W jak bardzo złych warunkach już mieszkaliście?’. Chyba to miało znaczyć, ze mamy nastawić się na najgorsze. Koordynator był przynajmniej szczery i tego nie można mu było zarzucić, tylko szkoda ze postawili nas przed faktem dokonanym jak już przejechaliśmy 1200 km, żeby zastać chlew. Po zrobieniu testu COVIDowego usłyszeliśmy, ze w zakwaterowaniu będzie coś zepsute. Zapytaliśmy ‚co?’, odpowiedz była następująca: ‚nie wiem co, ale w każdym bungalu jest coś zepsute’. W bungalach po 3 osoby, mnożąc to razy 300? 900. Na 900 osób 12 pralek przy których trzeba koczować i płacić za pranie bo na tydzień masz JEDEN darmowy żeton na zrobienie sobie prania. Wracając do naszego zakwaterowania, w końcu poszliśmy poznać naszych dwóch współlokatorów(usunięte przez administratora). Tak, bungale były 3-osobowe, nie cztero. Na miejscu zastaliśmy dwóch Polaków, których nie będę oceniać. W ‚naszym pokoju’ metr na metr było tylko łóżko. Dostaliśmy nawet świetną radę od koordynatora, żeby związać mocno nóżki łóżek, założyć prześcieradło 1,8m x 2 m i wtedy łóżko nie będzie się rozjeżdżać. Pomysłowa konstrukcja dla desperatów. (usunięte przez administratora) Na nas dwójkę jedna szafka na rzeczy, która znajdowała się w kuchni wiec nasi współlokatorzy mogli mieć dostęp do niej kiedy tylko chcieli. Szafka wielkości półki nocnej. Ścianki tak cienkie, ze mozna bylo spokojnie słuchać co się dzieje we wszystkich bungalach obok, a co dopiero za ścianą w kuchni. Oczywiście na nasz pokój mógł patrzeć każdy przechodzeń z okna, żadnej firanki wiec mielibyśmy nawet widownię przy głupim przebieraniu się. Zero prywatności i swojej przestrzeni. Nasz niedoszły współlokator, gdy spotkał koordynatora powiedział mu, ze tydzień temu zgłaszał problem w łazience, a mianowicie, ze nie działa spłuczka w toalecie. Ciekawe jak załatwiali się cały ten czas.(usunięte przez administratora) Poprostu oddaliśmy klucze i uciekliśmy rozbawieni tą sytuacją. Nie zaczęliśmy pracy, ale tez dostaliśmy cenną przestrogę od koordynatora. Powiedział ‚będą wymagali od was cudów, żebyście robili ponad normę co będzie niewykonalne’. Nie polecam, przez telefon każdy jest miły i wzbudza zaufanie,(usunięte przez administratora)
    Magda

29.07.2021 19:51

Nie byłam szczrze mówiąc na pakowaniu perfum w Oss, l już chyba od kilku lat nie słyszałam takich opinii dot mieszkań.. sama wyjeżdżam przez otto z 2016 r. i najczęściej byłam zakwaterowana w hotelach
    weronika

30.07.2021 13:55

ja też nie miałam żadnych podobnych sytuacji z tą agencją, nie wierzę po prostu że może dziać się coś takiego
    Paweł

27.07.2021 17:06

Witam wszystkich Teraz w sobotę mam wyjazd na sałatki do Heemskerk ktoś tam jest pracował jak tam jest spoko zakwaterowanie piszcie pozdro
    Buhaa

30.07.2021 11:55

Kolega raczej pyta o warunki itp. Bo to że Otto daje lokum to chyba jasne.
    sylwia

30.07.2021 13:50

to ja się wypowiem na temat warunków. Wszystko jest jak najbardziej ok, nie ma się czego bać, tez miałam dużo wątpliwości na temat tej agencji, ale jednak - jest spoko. Lokalizacja jest czysta, sąsiedzi bardzo przyjemne osoby. Praca nie jest ciężka, godziny są.

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m