OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Ania

29.06.2022 15:53

Hej jadę na początku lipca do Holandii. Jest może jakaś dziewczyna, która również jedzie sama i chciałaby ze mną jechać?
    Aga

30.06.2022 23:57

Ja też planowałam wyjeżdżąć. Powiesz jaką ofertę dostałaś i gdzie?
    Rafał

27.06.2022 13:52

Witam ma ktoś informacje jak się pracuje w jumbo na magazynie? Jak wygląda zakwaterowanie wypłaty i wgl z góry dziękuje:) E-mail [email protected]
    maggy

28.06.2022 15:52

zakwaterowanie przez otto ogólnie spoko, można się dogadać o 2os oddzielny pokój jęsli potrzeba
    Madzik

22.06.2022 11:01

Hejo, widziałam ofertę z Otto do magazynu w Greven. Czy ktoś już tam pracował i może coś napisać. Chciałabym wyjechać w lipcu, jeżeli ktoś szuka kompanki piszcie :))
    Madzik

27.06.2022 22:08

Hej daj kontakt do Ciebie :)
    Przyjaciel

28.06.2022 06:22

Hej, możemy pojechać razem.
    Yoseif

19.06.2022 01:06

Witam. Ma ktoś wiedzę na temat pracy na magazynie Edco w miejscowości Deurne lub magazyn ACTION w Echt. Chętnie dowiem się jak wyglądają tam warunki mieszkalne. Dziękuję za merytoryczne odpowiedzi.
    Yoseif

24.06.2022 17:02

Wybrałem inną lokacje z Otto. W Pon zaczynam pracę. W Ndz dowiem się jak kwatera.
    Gerko

26.06.2022 23:30

Koniecznie daj znać jak Ci tam jest.! Pozdro
    Martita

24.06.2022 21:12

Hej, czy ktoś pracował na magazynie odzieżowym w Hamburgu? I może się podzielić opinią? Pozdrawiam
    Called

23.06.2022 14:38

Czesc, szukam jakiejś ogarniętej osoby do wyjazdu do Holandii. Mam 24 lata, można pogadać ze mną na różne tematy, jestem spokojny i zawsze się dogadam. Chciałbym wyjechać w przeciągu tygodnia. Jak jest ktoś chętny na wspólny wyjazd to piszcie na: [email protected]
    017Rzeszów

23.06.2022 10:04

Wybiera się ktoś może z Rzeszowa do Holandii ? początkiem lipca ?
    Antoni

22.06.2022 23:11

Hej. Wyjezamy do Holandii w Geleen 26 go czerwca jeśli ktosz jest chętni może dołączyć się . Pisz na e-mail [email protected]
    Kris

22.06.2022 16:34

Cześć wybiera się ktoś 2 lipca do NL? Jadę samemu i przydał by się jakiś kompan do pogadania 731210771
    Jerry

22.06.2022 22:58

Odezwij się [email protected]
    Nana

21.06.2022 18:09

Hej , ja chcę jechać 2 lipca, a ty kiedy chcesz jechać?
    Krzysiek

22.06.2022 16:16

Cześć ja tez wyjeżdżam samemu 2 lipca i szukam kogoś do pogadania. Jak chcesz to napisz [email protected]
    Dominika

22.06.2022 00:04

Hej,czy jest ktoś z województwa wielkopolskiego ,kto myśli nad wyjazdem do Holandii albo do Niemiec w lipcu? Bo planuje jechać ale sama ,raźniej byłoby jechać z kimś. Mój @ to [email protected]
    Dr to vvvf

21.06.2022 21:09

Xd GB czas s ty g gr
    Piter

21.06.2022 20:31

Czesc, szukam kogos do wspolnego wyjazdu, jest ktos chetny? Zawsze we dwojke razniej.

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Pistahh

21.06.2022 17:36

Czesc, szukam chętnej osoby na wspólny wyjazd do Holandii. 25 lat, umiem się dogadać, jestem bezkonfliktowy. Jak ktoś jest zainteresowany to proszę pisać na email: [email protected]
    Pistah

21.06.2022 16:50

Cześć, szukam kogoś do wspólnego wyjazdu do pracy w Holandii. Mam 25 lat z Mazowieckiego, umiem się dogadać, jestem bezkonfliktowy. Nie chce jechać samemu i trafić na jakąś (usunięte przez administratora) Jak ktoś jest zainteresowany to piszcie na email: [email protected]
    Konrad

17.06.2022 14:52

Hejka, w okoliach 27 czerwca mam w planach z kolegą wyjechać na magazyny*order picker* 19 lat, kto też planuje wyjazd w tym terminie pisac ig : kondziosejmi
    Krzysiek

20.06.2022 09:50

Ja jadę 11 Lipca i nawet chyba w to samo miejsce co ty

20.06.2022 12:29

30 czerwca by pasowało
    11Pati

20.06.2022 04:29

Polecam agencje Otto.Wszystko było zgodne z informacjami i ustaleniami które dostałam w biurze w Krakowie.Zakwaterowanie i jego standard bardzo dobre.Praca fajna i godzin poddostatkiem.Wypłaty i inne świadczenia się zgadzały.Pieniądze w terminie na koncie.Jedynym minusem okazała się panienka on-site w firmie w której pracowałam .Kompletny brak kompetencji i kontaktu.Nieczęsto bywała na miejscu a telefonów nie odbierała bo po co.Przypuszczam że nie tylko w mojej firmie tak jest.Na to trzeba uważać bo można wylecieć z fajnej pracy za nie swoje błędy .Reszta spraw bez zarzutu .Polecam
    Rori

18.06.2022 21:00

Polecam! Bardzo jestem zadowolona ze współpracy z otto. Także zachęcam do zadawania pytań, chętnie odpowiem
    Lobo

19.06.2022 05:23

Jak kwestia zakwaterowania? Godziny są? Gdzie pracujesz/wałaś?
    Ola

18.06.2022 08:13

Czesc.Jestem ze Szczecina.Chcialabym w lipcu wyjechac do Holandii.Jade sama,fajnie by bylo jakby ktos tez jechal.We dwoje razniej,tym bardziej ze to bylby moj pierwszy wyjazd. Jesli ktos chetny prosze o wiadomosc na maila [email protected]
    Justyna

10.06.2022 20:08

Szukam osoby lub osób które byłyby chętne wyjechać pod koniec czerwca lub w połowie. Mam 22 lata fajnie byłoby jakby ktoś się trafił w podobnym wieku. E-mail [email protected]
    Darka666

17.06.2022 17:44

Ja mam 22 i szukam czegoś. Masz juz coś konkretnego? Mój mail: [email protected] Osoby które pracowały poprzez OTTO tez prosiłabym o jakaś krótka opinie, ci co chcą jechać zapraszam na maila:-) ja prawdopodobnie wybieram się z chłopakiem
    Kornel

18.06.2022 07:04

Cześć. Również planuję się wybrać. Mam 25 lat generalnie spokojny i bez nałogów także jakbyś chciała wyjechać wspólnie to zapraszam do kontaktu. [email protected] Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Wawruu

15.06.2022 20:19

Elo, jadę do Deurne w ten weekend, jest ktoś tam na miejscu bądź wybiera się teraz i chce się złapać? We dwoje zawsze raźniej ;]
    Wawruu

15.06.2022 20:20

Będę pracować w EDCO, zapomniałem dodać
    Wybiera się ktoś?

11.06.2022 16:48

Czy wybiera się ktoś do pracy vetipak Veghel na19 czerwca 2022r? I czy mógłby ktoś napisać jakąś opinie o tej pracy?

15.06.2022 18:57

Hej! Ja tam jadę w sobotę i w poniedziałek do pracy.Jestem pełna obaw

15.06.2022 19:23

Jak chcesz to odezwij się na e-mail [email protected]
    Anetka2000

13.06.2022 17:40

Cześć chciałam wyjechać w tą sobotę do holandi czy ktoś jedzie i chce się poznać
    L

14.06.2022 07:56

[email protected]

15.06.2022 18:54

Hej! A do jakiej pracy jedziesz? Ja jadę w sobotę 18.06
    riri

13.06.2022 22:45

Hej, wybieram się niedługo na prace w magazynach DHL w miejscowości Oud Gastel na sortowanie paczek. Mógłby mi ktoś opowiedzieć jak wygląda praca oraz firma. Również mamy dostać mieszkanie na domkach 4-6 os. w okolicach Bredy, niestety jeszcze nie znam adresu, wiem jedynie, że to park. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda zakwaterowanie i czego po prostu oczekiwać.
    riri

14.06.2022 18:28

Mam nadzieje, że w pracy będzie w porządku, a odnośnie zamieszkania, jak wygląda tam sprawa łazienek na domkach? Wspólna czy osoba dla danego pokoju? Również mam pytanie jaki jest adres tego :) Lepiej się upewnić wcześniej na co się idzie
    Riri

14.06.2022 23:26

Z tego co wiem mamy mieć Ok. 9 km do pracy, chciałam zobaczyć mniej więcej jak to wyglada by przygotować się na to co mogę zastać.
    Nana

26.05.2022 17:00

Hej, czy może ktoś napisać jak wygląda współpraca z firmą OTTO, czy warunki ustalenia pracy się potwierdzają , jak płacą? Mój e-mail: [email protected]
    Łukasz

14.06.2022 09:00

Koledzy z pracy nie są ustalani przez agencję, trafiło ci się akurat
    Irmina

14.06.2022 19:32

Pracowałam tam 6 miesięcy. Nie ma czegoś takiego jak sprawiedliwości czy wdzięczność w tej firmie i rządzi się tak zwanym kolesiostwem. NIE POLECAM BARDZO MOCNO
    Ada

13.06.2022 19:50

Cześć! Szukam u nich pracy na magazynie w Holandii, jak oceniacie firmę i zakwaterowania??

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Patiiix02

13.06.2022 15:27

Wie ktoś może czy można tam jechac na np miesiąc tylko czy poszukują osób na dłużej tylko? Szukam również osób które tam pracują (proszę odezwijcie się) Instagram: Patiiix02
    Gaga

13.06.2022 09:36

Hej czy jakaś dziewczyna wybiera się w lipcu do Holandii? Chcę jechać sama a wiadomo że w dwójkę zawsze razniej .Może macie jakąś konkretną ofertę a może już ktoś tam jest i ma opinie na temat pracy czy zakwaterowania Piszcie jak ktoś coś Będę wdzięczna [email protected]
    Paweł

12.06.2022 21:53

Czy hotel transport jest darmowy czy płacą jakieś pieniądze co tydzień czy trzeba czekać cały miesiąc ile godzin się tam pracuję czy zarobki są dobre
    Mart

07.06.2022 20:37

Witam wybieram się do Holandii do Rijnsburga (produkcja sałatek) Czy ktoś się orientuje jak to wyglada? I czy warto?
    bella

12.06.2022 08:49

słyszałam od znajomej że bardzo spoko jest, sama zastanawiam się nad tą pracą
    Nowy77

06.06.2022 15:01

Hej, mam pytanie odnośnie pracy na magazynie DHL w Eindhoven, jak wyglądają warunki pracy i mieszkania?
    kmaja

08.06.2022 23:11

Hejka, podpinam się do pytania :) Jadę tam w sobotę i od poniedziałku start pracy, a Ty ostatecznie się zdecydowałeś?
    mary

12.06.2022 08:47

ja jestem zadowolona, wiadomo nie są to luksusy ale nie nastawiałam się na nic takiego
    zuberak

09.06.2022 03:32

Witam. Pracuje ktoś lub pracował przez OTTO w Eindhoven? Głównie chodzi mi o kwestie zakwaterowania. Gdzie zostaliście przydzieleni? I co ewentualnie możecie powiedzieć o ,,standardzie życia". Jak z z dojazdami i godzinami w pracy? Mieszkania są w porządku? Wyjeżdżam w ten weekend . Gdyby ktoś także wybierał się przez OTTO do Eindhoven/Venlo/Venray to proszę o kontakt, zawsze razem byłoby raźniej na początku :) [email protected]
    kmaja

09.06.2022 23:48

Hej, ja też jadę w ten weekend - do Eindhoven, a Ty? :) Skąd wyjeżdżasz?
    zuberak

10.06.2022 13:30

Napisz proszę na e-mail. Tam porozmawiamy :)
    Jacek

21.04.2022 17:33

Cześć, Planuje na dniach (raczej nie wyrobie się na przyszyły weekend) wyjechać z OTTO, do pracy CEVA Eindhoven. Jest ktoś w tym momencie, w tej lokalizacji? Jest w stanie podzielić się opiniami na temat zakwaterowania?
    Eaglasty

08.06.2022 17:23

Cześć Jacku, chciałbym zapytać czy ostatecznie udało Ci się wyjechać z Otto do pracy w CEVA Eindhoven? Bardzo mocno się teraz też nad tym zastanawiam i chciałem zapytać o opinie kogoś z tej konkretnej lokacji. Gdyby ktoś mógł coś powiedzieć byłbym wdzięczny. [email protected]
    Kuba

02.06.2022 08:24

Czy ktoś jeszcze jedzie 4 czerwca do Holandii?
    Aga

05.06.2022 20:12

A gdzie dokładnie jedziesz
    Lobo

06.06.2022 11:27

Jak mają pewnie po 22 czy ciut więcej lat to co mają narzekać. Łatwa kasa, koledzy w weekendy zyjac. Żyć nie umierać w NL. W NL nawet zarabiając najniższą żyje się lepiej niż w PL za średnią.
    Ilde Fons

02.06.2022 19:29

Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy dostając umowę na 6 miesięcy, można pojechac z powrotem po 2 przepracowanych miesiącach? Trzeba zglaszac jakies wypowiedzenia czy cos? Lub kary płacić? dziekuje
    xxxx

05.06.2022 01:40

Pierwszy urlop mozesz wziac po przepracowaniu 3 msc... aktualnie wolne terminy na urlop sa na wrzesień ???? wiec słabo troche z urlopami
    Kar tak

06.06.2022 00:41

Masz okres próbny 4 tyg w tym czasie zarówno ty jak i pracodawca możecie zakończyć umowę beż podania przyczyny, później mogą naliczyć Ci karę w wysokości 500e ale to już zależy id biura czy się z nimi dogadasz czy nie
    Pytos

03.06.2022 17:31

Pracował ktoś na magazynach dhl w zaltbommel Jak to wygląda i jak oceniacie?
    Pszczelarz

02.06.2022 13:55

Cześć Pracuje ktoś może na magazynie HM bądź pracował w ostatnim czasie i może się wypowiedzieć na temat zakwaterowania i samej pracy? ;)
    A.

03.06.2022 16:09

Praca bardzo spoko, a co do zakwaterowania to zależy jak trafisz. Równie dobrze możesz wylądować w Belgii i dojeżdżać 100 km do pracy

03.06.2022 17:05

Jedziemy?? ja na wtorek mam tam być [email protected]
    [email protected]

02.06.2022 21:35

Hejo Czy jest jakas chetna dziewczyna na wspolny wyjazd do Holandii albo ewentualnie Niemcy? Wyjeżdzam od kilku lat sama ale w sumie we dwojkę lub pare osob raźniej wiadomo. Interesuje mnie wyjazd max od konca przyszlego tygodnia. mam kilka ofert upatrzonych ale jestem otwarta na rozne opcje jesli jestes zainteresowana odezwij się na maila: [email protected]
    Areq

02.06.2022 21:17

Hejka Szukam pracy na magazynie gdzie nie ma mega duzego nacisku na normę, jakies propozycje? Wiadomo swoje trzeba zrobic ale nis za cenę zdrowia a niestety idzie się nabawić chorób od tego zap**** na większości magazynów, hurtowni etc ( wiem bo sam mialem przez order pickerke operacje kolana)
    Bartek poznań

02.06.2022 10:54

Jak wygląda praca i zarobki na magazynie Tommy Hilfiger w Holandii??
    Tomek

02.06.2022 14:41

Mój kolega tam robił, mówił że po potrąceniu kosztów max na tydz 300 euro na rękę.
    odwodniony

02.06.2022 15:30

Podbijam

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.