OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Kuba

23.11.2022 03:38

Czesc, czy wiecie gdzie jest zakwaterowanie gdy sie jedzie na prace w Amsterdamie? Nie chodzi mi o to gdzie dokladnie bedzie sie ono znajdywac tylko bardziej czy bedzie blisko pracy, i do Amsterdamu. Codziennie po pracy chce jezdzic do Amsterdamu stad moje zapytanie dziekuje
    Karola

21.11.2022 17:08

Siemanko, jaki jest teraz koszt zakwaterowania w Holandii?
    Jar

22.11.2022 08:04

106 euro tygodnio
    Olllaaa

20.11.2022 07:29

Hejka szukam chętnej dziewczyny do wyjazdu. Wyjazd w styczniu po nowym roku [email protected]
    Ta

19.11.2022 09:13

Godzin nikt ci nigdy nie zagwarantuje. Na magazynach jest tak, że dziś masz prace a jutro nie. Tak to działa, są zamówienia i nie ma zamówień.
    Oskar

15.11.2022 22:44

polecam firme oto.warto jeszcze przed wyjazdem poprosić o umowę,oraz czy otrzymasz gwarancję godzin (np 40 godz w tygodniu).I zapytajcie jeszcze w Polsce jaka bedzie lokacja i poproście o fotki hotelu.to tyle ja zapytałem i pracuje gdzie chciałem.Bo nic mnie zaskoczyło.I wazne jaka stawka na godzinę brutto.pytajcie to nie boli. oskar
    Klaudia

15.11.2022 17:11

Hej wyjeżdża ktoś 19.11 do Venlo z Warszawy?
    Mag

15.11.2022 09:56

Cześć, czy ktoś wyjeżdża może w tą sobotę do Ulm w Niemczech ? :)
    Wera

14.11.2022 12:08

Hej! Szukam kogoś kto wyjeżdża 19.11 w okolice Roosendaal. Wyjeżdżam z Warszawy autokarem. Może znajdzie się ktoś kto tez sam wyjeżdża w tym dniu.
    Kaja

31.08.2022 13:56

Hej dziewczyny mam 21 lat i od września chce wyjechać za granicę ale wiadomo że razem raźniej czy któraś wybiera się od września i chciałaby się skontaktować i pojechać razem?
    Sylwia

09.11.2022 13:08

którego jedziesz? ja 22.11 wyjeżdzam, właśnie się zapisałam na magazyn do Horselgau
    Wera

14.11.2022 12:07

Ja wyjeżdżam już w tę sobotę do Roosendaal na magazyn. Już podpisałam kontrakt .
    Andrzej

14.11.2022 11:53

Moja rada dla nowych. Wystarczy zapytać w Otto przed wyjazdem czy masz gwarancję godzin i jaka praca będzie konkretnie dla ciebie.Oraz ile będzie stawka na godzinę brutto i netto na solarsie. Wystarczy poprosić o fotki lokacji jakie warunki. Wszystko to poprosiłem jeszcze w Polsce i tak mam na umowie. Jestem zadowolony.pracuje już 2 miesiące
    Ola

12.11.2022 22:12

Hejka szukam dziewczyny chętnej do wyjazdu po nowym roku może jaka chętna ? [email protected]
    Olala

12.11.2022 20:43

Hejka jak jakaś dziewczyna chętna na wyjazd po nowym roku do holandi do pracy podaje meila :) [email protected]
    M

11.11.2022 18:19

Cześć, szukam osób które jadą do Niemczech 17.11 na magazyn odzieżowy, okolice Monachium. Chętnie się dołączę i dołożę do paliwa. Zapraszam do kontaktu [email protected]

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

Mati

01.11.2022 17:42

Witam przygotowuje się do wyjazdu 19 listopada prawdopodobnie z Krakowa autobusem do Roterrdamu praca jako kompletowanie zamówień mam 26 lat może ktoś był by chętny
    Kev

11.11.2022 16:24

Dalej kogos szukasz? Jeśli tak to odzywaj się na e-mail. [email protected]
    Kev

11.11.2022 15:57

Szukam kogos kto jedzie w grudniu do Niemiec/Holandii ( magazyny). Najlepiej ktoś 18-25 lat, płeć obojętna. Pisać na @ [email protected]
    Dariusz

10.11.2022 22:25

Hej . Jadę w sobotę wieczorem z Elbląga do Tilburga mogę zabrać cztery osoby + bagaż. 607080326
    Rafinerii

09.11.2022 17:11

Siemanko , chciałbym się dowiedzieć o waszych opiniach na temat pracy w magazynie przy zbieraniu zamówień . Na jaką średnia wypłatę można liczyć za tydzień pracy Oraz jak wyglądają zakwaterowania Pozdrawiam
    Rafinerii

09.11.2022 17:13

Chodzi o pracę w Niemczech Dla jasności
    Gerd

08.11.2022 15:13

Cześć mam mianowicie pytanie jak wygladają wyplaty tutaj w otto po ilu dniach jest pierwsza tygodniówka w jakim dniu sa wyplacane wypłaty czy jest możliwosc uzgodnienia z biurem przed wyjazdem nt pokoju jednoosobowego czy nie ma z tym problemu oraz ile tak na czysto idzie zarobic po odjeciu oplat agencyjnych oraz gdzie obecniej jest duzo godzin i mozliwosc normalnego zarobku
    Ilo

07.11.2022 18:41

Czy mogły ktoś wyrazić swoją opinię jak wygląda z płacą. Co jeśli chce rozwiązać umowę wcześniej?
    h

08.11.2022 11:27

W ciągu 4 pierwszych tygodni możesz rozwiązać z dnia na dzień umowę. Potem masz okres wypowiedzenia 4 tygodnie, a jeśli tego nie przestrzegasz to 500 euro kary.

06.11.2022 10:11

Ile można zarobić na czysto za cały przepracowany miesiąc ? Jakiś pracownik odpowie ?
    Xk

07.11.2022 11:34

Potrafiło być 2 tysiące zł tygodniowo, ale od kilku tygodni 1400zł bo dają wolne dni, nie konsultując tego i nie ma się nic do gadania.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Kamil

07.11.2022 11:15

Gdy zacząłem szukać pracy w Holandii przeszukałem wszystkie agencje i OTTO Work Force Polska Sp. z o.o. okazało się najrozsądniejszą ,profesjonalną mającą swoje siedziby ,obsługę konsultantów ,stronę internetową ,jak i zlecenia od dużych firm Holenderskich. Oferta była w miarę przejrzysta dlatego zapikowałem ,po zakończeniu ogłoszenia skontaktowała się zemną pani z Otto zadając mi kilka pytań ,oraz przedstawiając ogólny zarys pracy w Otto i przekazała moją aplikację dalej do Pani rekrutującej. Po niedługim czasie otrzymałem telefon od pani rekrutującej która sprawdziła mój poziom angielskiego kilkoma prostymi pytaniami i przedstawiła oferowane warunki a ja potwierdziłem zainteresowanie ofertą. Po otrzymaniu e-mail/a musiałem jedynie wypełnić formularz ,odpowiedzieć na pytania a wyjazd był planowany w kolejnym tygodniu ,jednak po zadaniu pytań odnośnie miejsca zamieszkania w Holandii i pytań o pokój dwuosobowy (w cenie 109.75 €/tyg) ,pytań o sprawy ważne dla mnie i dla wyjazdu nie otrzymałem odpowiedzi i mimo kilku prób kontaktu telefonicznego nie otrzymałem odpowiedzi na pytania. Problem w tym ,że pani rekrutera ma prawo do rezygnacji z mojej kandydatury na aplikowaną pozycję ale sposób w jaki to zrobiła jest tragiczny szczególnie dlatego że musiałem stracić czas ,pieniądze na przed-przygotowania jak i niepotrzebnie się łudzić czekając na wyjazd zamiast usłyszeć że nie mogę otrzymać pracy.
    Onm

03.11.2022 21:00

Jedzie ktoś 8.11 do Unna?
    Piotr

04.11.2022 10:34

Tak
    Onm

04.11.2022 17:08

Podasz mi email?
    ChętnydoPracy

03.11.2022 18:08

Kto jedzie w listopadzie Sindbadem?z okolic Wrocka? co zabrać oprócz pościeli i kasiury?Jakieś garnki,patelnie?I jak z praniem ciuchów na lokacji?Czy jest jakaś praca bez nocek?
    Siemandero

02.11.2022 20:49

Siemandero ✌️ posiada ktoś może informacje na temat pracy w De Meern w magazynie Albert Heijn głównie chodzi mi o godziny pracy zarobki i lokację
    paulina

28.10.2022 15:45

Witam planuje wyjechać na magazyn drogeryjny 7.11 może ktoś już pracuje i opowiedziałby coś o pracy?
    Gosia

01.11.2022 23:37

Ja też jadę, na 9.11
    Darek911

02.11.2022 12:20

Jedziesz sama ? Ja też się wybieram do Holandii i rozglądam się za osoba towarzyszącą. Jeśli też kogoś szukasz zostaw email ????
    Artur

01.11.2022 22:10

Każdy chce coś zarobić. A jadąc do pracy jedzie się pracować. A nie zarobić. Warunki mieszkaniowe różne. Otto i tak się poprawiło. Lepsze lokacje. Gwarancje godzin. Bonusy. Kiedyś lokacja to materace w baraku były. Sami Polacy sobie szkodzą. Zachowaniem i żebraniem o pracę. Pijaństwem i donoszeniem z 5 centów. Szacunek do ludzi w pracy prawie żaden. Bo to my przyjeżdżamy do tego kraju. Zarobki na rękę 150 max 350 euro na agencyjnym. 300 - 550 na prywacie. Pracy od stycznia do maja brak. Godzin nie ma. I tyle. Taka prawda. Przed świętami trochę więcej pracy. Dużo zależy od pracodawcy. Od ludzi w pracy. Wyjazd na chwilę się nie opłaca. Taka jest prawda. Chyba że na czysto 500 euro po 2 miesiącach ktoś chce do Polski zabrać ☺️

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Ilaa

01.11.2022 21:24

Jest ktoś chętny na wspólny wyjazd? Mam 22 lata docelowo chciałabym się udać do Tilburga lub okolic jeszcze najlepiej w tym tygodniu a razem zawsze raźniej :) Mój e-mail: [email protected]
    Seb4

01.11.2022 21:21

Czy agencja zapewnia godziny pracy? Nie chciałbym trafić jak w konkurencyjnej agencji na brak godzin i np. 1 dzień pracy w tygodniu.
    janek

01.11.2022 15:26

Czy agencja zapewnia godziny pracy czy więcej siedzi się na zakwaterowaniu jak w pracy? Wyjeżdżam w ten weekend, trochę się obawiam.
    MW:)

25.10.2022 16:08

Witam. Proszę o szczerą opinie na temat tej agencji. Jak wyglądają zakwaterowania? Czy jest dobry kontakt z agencją? Czy są wypłacalni na czas? I czy warto jechać? Czy szkoda nerwów. Pozdrawiam.
    hubi

31.10.2022 11:36

ja tam nie miałem problemów z ontaktem, zawsze odbierali telefon jak dzwoniłem. zakwaterowanie tez zawsze było w porządku a wyjeżdzam z otto od 2 lat, także wiem trochę o czym mówię
    Marta

01.11.2022 07:38

Rowniez pracowalem dla Otto przez kilka miesiecy i nie mialem z tym problemu
    Nikode

28.10.2022 02:04

Co powiedzie o dhl? Praca w sortowni.
    gość

31.10.2022 11:30

też właśnie szukam info, bo dostłem ofertę
    Przyszły pracownik

24.10.2022 11:57

Czy ktoś może powiedzieć jak się pracuje z Zeit kontem? I ile można zarobić w Otto na komisjowaniu?
    Klaudia

22.10.2022 20:29

Czy ktoś wie jak wyglądają warunki mieszkalne w laag zuthem?
    Oskar

21.10.2022 11:14

Chciałby ktoś z lubelskiego wyjechać razem? [email protected]
    Sandra

20.10.2022 15:30

Hej co możecie powiedzieć k firmie otto?

20.10.2022 16:03

Rozwiń wątek
    Michał

17.10.2022 18:05

Część Mam zamiar wyjechać pod koniec października. Jest ktoś chętny na wyjazd?
    CREST

18.10.2022 14:28

A skąd jesteś ? I chcesz jechać przez OTTO?

20.10.2022 15:40

Juz zaplanowałeś czy dopiero masz zamiar ?

20.10.2022 15:27

Pytanie, kto pracuje w Avato.w Hanowerze, albo kto ma w planach tam zacząć ? Chcę pogadać, mam kilka pytań
    CREST

17.10.2022 17:05

Witam, czy może ktoś mi napisać jakie są warunki pracy jako Komisjoner w Hannover w Firmie Arvato oraz jak to wyglada z zakwaterowaniem jakie warunki ???
    Roma

16.10.2022 17:14

Jest ktoś kto chce jechać razem napewno łatwiej mazowieckie mój email [email protected]
    Kuba

12.10.2022 13:12

Witam szukam Pracy jestem z Lubelskiego może ktoś ma coś pewnego i chciał by razem wyjechać ? czekam na propozycje :) Kuba 27 lat

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.