OTTO Work Force Polska

• Komorowice
  • Karwiany
  • Tyniec Mały
  • Nowa Wieś Wrocławska
Venray - OTTO Work Force B.V.

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Opinie o OTTO Work Force Polska Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.!

Paweł

31.01.2023 15:13

Witam. Myślałem o wyjeździe do Niemiec czy Holandii, życie mi się trochę popaprało i myślałem, że to będzie dobre rozwiązanie, ale jak zobaczyłem ilu jest tu młodych ludzi to trochę zwątpiłem bo musiałbym mieć ksywę dziadek chyba. Jesteście zadowoleni z tej agencji, warunków? Jakie są Wasze odczucia, warto wyjeżdżać?

24.01.2023 13:58

Mam 25 lat i planuje wyjechać na początku lutego. Rozglądam się za różnymi ofertami. Jestem z Warszawy i mam możliwość wyjechania samochodem. Czy jest ktoś z okolic i chciałby jechać ?
    Iza

25.01.2023 18:53

Ja planuje z partnerem i koleżanką, mamy też własny transport. Ale póki co okazuje się że jest problem ze znalezieniem pracy.

27.01.2023 14:24

Napisz proszę do mnie na maila [email protected]
    rep

27.01.2023 10:26

Cześć, mam pytanie do ciebie czy już wyjechałaś z ta agencja, jeżeli tak to jak tam jest na miejscu, czy wszystko w porządku, jeśli chodzi o prace, bo tez myślę wyjechać do Holandii z ta agencja do Deurne.
    Gosc

27.01.2023 10:20

Nie jest źle , ale nie jest też tak jak obiecuje agencja Otto

26.01.2023 18:12

Lukas83

27.01.2023 08:21

Znacie języki obce
    Gość

26.01.2023 17:47

Jedzie ktoś jakoś w lutym? Najlepiej na Albert Heijn bo ludzie se chwalą. Jestem z pomorza
    Jula

03.01.2023 00:47

hejka, czy któraś planuje pracę pod koniec stycznia??? miło byłoby mieć koleżankę do wyjazdu:) jeśli was to interesuje, to w tym roku kończę 19 lat, to byłaby moja pierwsza praca i jak coś nie mam prawka...
    Klaudia

23.01.2023 15:00

Hej, też chciałabym pojechać najlepiej od lutego. Fajnie byłoby poznać się z kimś wcześniej. Podaje maila: [email protected]
    @Aneczka

25.01.2023 20:04

Hejo :) I jak tam, zdecydowałaś się na jakąś ofertę? :)
    mrgrt

25.01.2023 11:58

Jedzie ktoś Sindbadem do Utrechtu w sobotę? Fajnie by było z kimś pojechać, mam 23 lata i jestem dziewczyna. Zostawiam kontakt do siebie [email protected]
    Ela

18.01.2023 17:37

Hey czy ktoś planuje wyjazd w lutym przez tą agencję? Z kimś zawsze raźniej. :)
    janek

19.01.2023 22:40

a masz jakąś dobrą ofertę?

24.01.2023 14:02

Ja rownież się rozglądam za osobami wiec możemy się zgadac. Jeśli chciałabyś ustalić więcej szczegółów to napisz do mnie na meila [email protected]
    Xzckc

16.01.2023 11:47

Hejka. Czy ktoś pracował przez tą agencije w Niemczech ? I może powiedzieć mi jak mieszkania wyglądają i czy Wszystko jest legalnie? Podbno są jakieś kary inp pytam ponieważ chcę wyjeżdżać z chłopakiem do pracy na magazyn. Ale strasznie złych rzeczy ostanio słyszę o tej agencji i się zastanawiam ????
    tomek

23.01.2023 12:09

jeden raz wyjezdzalem z nimi do niemiec - bylo ok, warunki niczym sie prawie nie roznia od tych holendersik. agencja jak kazda inna, ludzie zawsze beda na cos narzekac, ale najwazniejsze jest pracowac i zarabiac a nie czekac luksusow
    Szust

23.01.2023 16:07

Byłem 2 razy przez nich szczerze płaca dogadać idzie sie mniej więcej jak walczysz o swoje najgorszy minus to lokacje nie wiesz na co trafisz albo (usunięte przez administratora) lub normalnie jak pracujesz da sie coś zarobić poza tym przygoda haha może jeszcze przez nich wróce a co do kar 2 razy umowe rozwiązałem przed czasem nie było problemu raz nawet przez telefon w polsce
    Justyna1234

18.01.2023 15:12

Witam. Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat tej agencji ? Jak wypłaty, czy się zgadzają,jakie mniej więcej zarobki i jak z mieszkaniami . Dzięki z góry
    patryk

23.01.2023 12:07

jest na 100% w porządku, pieniądze na czas, godziny się zgadzają, kordynator i rekruterzy w porządku
    Nowy

20.01.2023 16:31

Witam potrzebuję numer do biura otto w oddziale w miejscowości Geldermalsen.

19.01.2023 19:03

Czesc, jedzie ktos do Holki w najbliższym czasie? Chcę wyjechać na magazyn jako order picker w Niewegeun. 21 lat, nie jaram, nie cpam, bezkonfliktowy. Mysle tez nad magazynem w Anzig w Niemczech. Jak ktos chcialby jechac to zapraszam do kontaktu na mailu: [email protected] Lub instagram: kopurek (profil ustawiony jako prywatny)

Oferty pracy - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Zarabiaj w Modlniczce - Czynności magazynowe tylko w godzinach dziennych

32 - 32 PLN / h

Magazynier (k/m/d)

Piaseczno

5400 - 6000 PLN / m

Osoba do wykonywania czynności magazynowych – bez doświadczenia

Warszawa

32 - 32 PLN / h

Praca na produkcji w czekoladowym raju

Warszawa

33.47 - 33.47 PLN / h

Zlecenie na magazynie w Emilianowie niedaleko Warszawy! BEZ DOŚWIADCZENIA!

Emilianów

34 - 37.7 PLN / m

vivi

17.01.2023 17:29

Hej, czy pracował/pracuje ktoś może na magazynie w Amsterdamie? Albo wybiera się ktoś?
    anon

18.01.2023 14:27

hej właśnie do mnie dzwonili w tej sprawie wczoraj i się zastanawiam tutaj maja nawet ok opinie ale na googlach i innych stronach maskara i się boje pojechać bo nie chce zostać bez wypłaty i to jeszcze za granica
    vivi

18.01.2023 17:25

napisz do mnie na maila jeśli możesz @[email protected]
    Marta

14.01.2023 21:29

Hej! Czy planuje ktoś wyjechać w najbliższym czasie do pracy do miejscowości Anzing?
    Marlen

18.01.2023 14:39

Hej. Planuje wyjazd do magazynu w Anzing w lutym, złożyłam już aplikacje jednak nikt jeszcze się do mnie nie odezwał.

18.01.2023 00:54

Nie wie ktoś może jakie warunki panują na hotelu Nordwijkerhout?
    Karolina

17.01.2023 21:09

Hej. Mam 19 lat i planuje w styczniu/lutym jechać z Otto do Niemiec na magazyn. Jestem spokojna, bezkonfliktowa. Wiadomo z kimś byłoby razniej. Możecie pisać na maila: [email protected] lub instagram: _l_o_l_c_i_a_
    krzysztof

16.01.2023 19:42

Heej Mam ofertu pracy w magazynie z odzieza w miescie Unna. Czy ktoś tam pracowal i moglby wyrazic opinie na temat tej pracy? Z góry dziekuje
    Bartek123

16.01.2023 19:04

Czy ktoś pracował przez Otto na magazynie z odzieżą w Unnie ? Jak wygląda tam praca? Czy jest dużo godzin? Jak wygląda zakwaterowanie?
    anon

16.01.2023 15:03

hej jedzie ktoś może w ten weekend do holandii na jakieś zlecenie? fajnie by było mieć jakaś koleżankę w podobnym wieku i poznać się chociaż przez internet kilka dni przed wtedy zawsze można ogarnąć żeby być razem w pokoju(nie mam żadnych nałogów, a w domu siedzę cicho i nie przeszkadzam innym), będę na 100% jechać w tym tygodniu tylko muszę wybrać konkretna ofertę, wiec tez jak jesteś nie jest zdecydowana to można coś wybrać razem(mysle ze jak by ktos chciał dojechać tydzień później i byc razem w pokoju to dałoby się to ogarnąć z otto), kończę w marcu 21 lat i nie mam prawa jazdy, jak któraś jest chętna to piszcie śmiało na maila:) [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OTTO Work Force Polska?

Krystian

15.01.2023 12:02

Cześć, czy znajdzie się ktoś chętny na wspólny wyjazd poza granice naszego kraju? Mam 18 lat, posiadam prawo jazdy i od jakiegoś czasu wyjeżdżam do Holandii ???? jednakże fajnie by było nie zwiedzać jej samotnie . W razie potrzeby uderzajcie! ????
    Tomek

16.01.2023 13:11

Cześć, napisz na [email protected] może uda nam się razem wyjechać :) pozdrawiam
    Patryk

16.01.2023 11:59

Hejka mam 25lat Chciałbym wyjechac do pracy w niemczech/holandii ale z kimś nie samemu jestem cichy i spokojny bez (usunięte przez administratora) zadnej itp jestem z śląska jeśli by ktoś był zainteresowany to pisz na [email protected]
    Dominik

16.01.2023 11:45

Hejka jestem z Rzeszowa i wybieram się pod koniec stycznia, początek lutego do pracy w Holandii bądź Niemczech jednak denerwujące są te pokoje 2 osobowe a nie chciałbym trafić na jakąś "patologie" bo wiadomo jak to jest na agencyjnych. Ja 24 lata, pracowałem już i w Holandii i Niemczech, jak ktoś tak jak ja chcę wyjechać a nie ma z kim to śmiało piszcie na maila, zawsze to raźniej z kimś ;p [email protected]
    Ali96

16.01.2023 11:15

Cześć szukam kogoś z prawem jazdy do wspólnego wyjazdu z początkiem lutego nie mam jescze upatrzonej oferty ale preferował bym Niemcy we 2 osoby zawsze raźniej bo z tego co wiem pokoje są 2osobowe a lepiej nie trafić na jakiegoś ćpuna mam 26 lat jak ktoś zainteresowany to piszcie tu czy na maila [email protected]
    Szymon

14.01.2023 20:57

Witam chciałbym wyjechać do Niemiec na magazyn ma ktoś jakiś kontakt do dobrej i sprawdzonej roboty proszę pisać na E-mail [email protected]
    Dawwww

14.01.2023 20:36

Siemka,planuje jechać do Holandii w lutym lub marcu,szukam jakiejś pozytywnej osoby mniej więcej w moim wieku do wyjazdu i dzielenia pokoju z małopolskiego lub podkarpackiego. Ja mam 22 lata,jestem ułożony i niekonfliktowy :D

Kontakt - OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.

Szwedzka 5 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Przemeg

13.01.2023 17:19

Ktoś jutro do Nijmegen?
    Olii

13.01.2023 12:14

Hejka wraz z chłopakiem chcemy wyjechać do pracy do Niemiec na magazyn. Mamy 21 lat jesteśmy z lubelskiego. Fajnie było by poznać się z kimś i pojechać jesCze z kimś
    Ona95

12.01.2023 22:29

Hej, hej chciałabym na dniach wyjechać z koleżanką i chłopakiem do Holandii, może ktoś też jedzie i ma jakąś pracę ogarniętą? W parę osób zawszę łatwiej, żeby się wesprzeć.
    D

13.01.2023 05:49

Do jakiej miejscowości się wybieracie ? [email protected] odezwij się.
    idk

12.01.2023 03:37

jak wyglada rekrutacja w otto?
    wik

12.01.2023 19:40

Wysyłasz cv na ich maila, oni oddzwaniają pytają o prawo jazdy, czy było się karanemu itp. Tłumaczysz 3 zdania z polskiego na angielski (nie musisz umieć) i tyle w sumie. Na maila wysyłają żeby zatwierdzić rodo i już potem dogadujesz się od kiedy zaczynasz i gdzie. W moim wypadku tak to wyglądało, całkiem szybko i sprawnie.
    Karolka

01.12.2022 12:29

hejka , czy ktoś planuje jeszcze wyjechać w grudniu?
    Ila

11.01.2023 08:22

Hej i jak wyjechałeś ?
    Ana

12.01.2023 19:16

Z jakiego województwa jesteś?
    nia

11.01.2023 16:49

hej chce pojechać do niemiec jeszcze w tym miesiącu z najnowszej oferty chce się tez któraś z was wybrać? wiadomo lepiej z kimś niż samemu, w marcu kończe 21 i fajnie by było mieć jakaś koleżankę ze względu ze jechałabym sama zostawiam maila do kontaktu w razie jakby któraś chciała się odezwać i zgrać :) [email protected]
    Patryk

11.01.2023 13:41

Siemka jest tu ktos z Gdańska kto chce wyjechać pierwszy raz a sie boji i szuka towarzysza? Ja jestem w takiej sytuacji mam 24 lata i planuje wyjazd a z kims zawsze raźniej.
    Ania

25.11.2022 15:03

Witam.Jakie warunki mieszkalne zapewnia ta agencja?
    Ania

05.01.2023 12:36

Mieszkamy sami, to są mieszkania dwuosobowe ale już miejsc nie ma. Wcześniej byliśmy tez na spoko lokacji tylko mieszkaliśmy w 3 osoby. No nie mówią, my też nie wiedzieliśmy gdzie trafimy za pierwszym razem
    Barbara

11.01.2023 08:24

Czesc to super a gdzie pracujecie w jakiej firmie?
    Marysia

10.01.2023 14:03

Heej, szukam pracy w Niemczech, ewentualnie Holandii i planuję pojechać nawet jeszcze w styczniu, jednak jestem z tymi planami sama, czy ktoś może chciałby się przyłączyć? Z kimś zawsze raźniej :D Mazowieckie, 19 lat
    jula

10.01.2023 23:06

jewelanka @ gmail . com
    Julia

10.01.2023 23:12

nie chca mi wstawic odpowiedzi z emailem ????
    sus

10.01.2023 23:04

lepiej do niemiec czy holandii?
    Jac

10.01.2023 22:25

Jeżeli ktoś zabiera się w styczniu to można skleić ekipę. Ja jestem z dolnego śląska, interesują mnie magazyny i produkcje, ale nie chłodnie. Wcześniej już pracowałem w Holandii. Zainteresowani dajcie znać pod tym wpisem. Piona.
    Jac

10.01.2023 22:19

Hej, planuję jechać jeszcze w styczniu. Mogę jechać busem lub z kimś kto ma auto. Normalny chłop, sportowy tryb życia bez nałogów i nie karany. Interesują mnie pracę na magazynie lub produkcji, ale żadne chłodnie. Chętni piszczcie jacekcoach @gmail com, pozdrowienia
    lol

10.01.2023 18:04

Pytanie do ludzi, którzy pracowali w Niemczech przez Otto. Jakie dostawaliście wypłaty miesięczne na 1 progu podatkowym? Za 160h te prawie 1400 euro netto będzie?
    Voixx

10.01.2023 16:31

Ktos pracuje lub pracowal w DSV Solutions (new balance, itp)w Venlo? Jak praca i zakwaterowanie?

Zostaw merytoryczną opinię o OTTO Work Force Polska Sp. z o.o.