Inkon Edyta Filipkowska

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 87 ocen.

Opinie o Inkon Edyta Filipkowska

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inkon Edyta Filipkowska

byłam234

ja również nie polecam, zastanawiam się jakim prawem szefowa iści sobie prawo do poniżania i obrażania innych ludzi, może w domu jej nikt nie nauczył, że nawet do pracowników należy się szacunek. Jest tyle miejsc pracy i chyba szefowa nie zdaje sobie sprawy, że za marne 2 tys na zlecenie mało kto pozwoli sobie na takie traktowanie. Praca mało rozwijająca, siedzisz i ciagle to samo dłubiesz. Nic dziwnego że ludzie po pierwszych paru dniach rezygnują. Może by tak Inspekcję Pracy nasłać bo Pani Edzia znalazla sobie darmowych pracowników co kilka dni przychodzi ktoś na darmowe dni próbne i biznes się kręci. Ale to jest nielegalne i nieuczciwe

NaGraficeToJaSieZnam

Zero poszanowania dla pracowników. Byłam kiedyś na „chwilę”, robiłam drobne i nonsensowe prace informatyczne, a do tego dorzucono mi inne proste nierozwijające czynności. Żeby to dobrze wytłumaczyć: taka potężna firma handlowa, że pracujesz w dziale informatycznym i handlowym na jednym stołku (plastikowym, niewygodnym stołku) według zasad wymyślonych przez mało-obytych ludzi. Jeszcze nigdy w życiu nie słyszałam, jak dużo rzeczy robię źle w tak krótkim czasie od osób w ogóle nie znających się na rzeczy. Najgorsze są poniżające odzywki do pracowników. Jedyny plus, że klientów tam nie ma, i nikt znajomy nie musiał tego widzieć i słyszeć. Ciągle przyuczani są nowi, tylko po to by wywrzeć presję na tych kilkudniowych którzy przekroczyli już magiczną granicę 10 błędów. Warto tam złożyć cv by w czasie dnia próbnego sprawdzić, jak jest w piekle.

były pracownik

dokładnie nikt nie potrafi wystawić faktury i listu przewozowego, nakleić naklejki na towar i przekazać go kurierowi, wybitna praca wymagająca niespotykanych umiejętności, jedynie Pani Edyta oraz jej dwa przydupasy to potrafią, gratuluję :)

KS

Główną rolę odgrywa Szefowa, ktora jest uczciwa, konkretna i cierpliwa. Bardzo dużo czasu poświęca na naukę nowo-zatrudnionych pracowników. Pracę polecam dla tych, którzy wiedzą co to jest handel i lubią precyzyjnie "pogrzebać" przy komputerze. Do tej precyzyjnosci rowniez trzeba miec talent - czego prawie nikt nie rozumie. Polecam dla młodych z kilkumiesięcznym czy kilkuletnim stażem (nie dla tych, którzy obrali już swoje know how handlu).

Horciaczek

Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami, ogłoszenie o pracy tam jest uaktualniane od ponad pół roku prawie 19 tys wyświetleń, to po tym czasie nie znalazla się osoba do jakiejś mało skomplikowanej pracy przy obsłudze zamówień. Co prawda na pewno zdarzyły się osoby, które nie bardzo sobie radziły, ale zawsze tak jest. Byłam na kilku dniach próbnych i potwierdzam najgorsza firma ever, na wstępie dostajesz ochrzan za to, że przyszedłeś pól godziny wcześniej bo kierowniczka nie pamięta, że umawia się z Tobą na 9. Brak podstawowych zasad kultury typu zapoznanie z 3-osobową obsługą sklepu i powiedzenie dzień dobry lub cześć.

ι∂є ιт! ѕ т α я g ι я

Witam Swoich wspomnień z tą firmą również nie wspominam zbyt mile, za to co szefostwo proponuje tak traktować ludzi to już trochę nie wypada. Pewnie niedługo nauczą się pokory, jak każdy zacznie rezygnować po pierwszym dniu i z pocałowaniem ręki pierwszego lepszego kandydata przyjmą. Na szczęście moja przygoda nie trwała długo bo dostałam lepszą propozycje.

Bartosz

Chyba ciężko znaleźć idealnego kandydata bo ogłoszenie o pracy wisi już 8 miesięcy na stronie. Może się jeszcze taki nie urodził co by Pani Edycie dogodzil

Faustyna

Również nie polecam. Byłam na dniu probnym ale podziękowałam po paru godzinach robota średnio rozwojowa i szefowa wydawała się być bardzo wyniosła.

sunset

Ja również nie polecam, po kilku godzinach zrezygnowałam, ponieważ dobra atmosfera jest dla mnie bardzo ważna, a tam tego nie było. Jeszcze żeby warunki finansowe były jakieś w miarę satysfakcjonujące, a tu najpierw bezpłatny dzień próbny, potem kilka miesięcy zlecenie i dopiero jak Pani Szefowa będzie zadowolona to umowa o prace. Na szczęście już nie te czasy, żeby godzić się na wszystko co popadnie

Magda

Popracowalam w firmie 2 tygodnie kilka miesiecy temu. Zgodnie z wlascicielka doszysmy do wniosku ze dalsza wsplpraca nie ma sensu. Poziom pedantyzmu -wrecz chorobliwego, oszczednosc na poziomie level hard, wszystko wyliczane co do sztuki. Druga spraa to wdrozenie do pracy - nie wiem jak mozna nauczyc sie cegokolwiek siedzac przy jednym komputrze przez bite dwa tygodnie i robic wszystko pod czujnym okiem Pani Szefowej. Jak tylko sie pomylisz widzisz minę i slyszysz komentarz. Jeszcze nigdy nie czuulam sie pod taka kontrola i presja. szukali pracownika ale nawet nie mieli dla niego samodzielnego stanowiska wiec czulam sie tam zbedna i na sile wymyslalam zajecia.

Kravmaga
@Magda 20.07.2017, 11:51
Popracowalam w firmie 2 tygodnie kilka miesiecy temu. Zgodnie z wlascicielka doszysmy do wniosku ze dalsza wsplpraca nie ma se...

Najprawdziwsza prawda...dla dobrych ludzi nie ma tam miejsca. Jak ktoś chce codziennie być mobbingowany przez meega drobnostkową, wręcz chorobliwie wnikliwą osobę... to spoko... najgorsza firma ever.

Dobra wróżka

Zastanawiam się nad poziomem, który prezentują osoby dodające te ostatnie opinie... Nie ma w Was za grosz samokrytyki i pokory. A zastanowiliście się dlaczego podziękowano Wam zaraz po kilku godzinach w dniu próbnym, lub po paru dniach? Czytając te opinie, dostrzec można żal i rozgoryczenie. Zarzucacie komuś brak klasy, ale sami również jej nie macie. Ludzie mają problemy z odróżnieniem netto od brutto i dziwią się, że ktoś nie chce ich zatrudnić? Wystawienie opinii w takiej formie udowadnia, że decyzja o tym, aby nie podejmować z Państwem współpracy, była słuszna. Proponuję trochę więcej pokory, zweryfikowania swoich umiejętności i wyważone dodawanie opinii, ponieważ w Internecie nikt nie jest anonimowy. Pozdrawiam, gratuluję i życzę dalszych zawodowych sukcesów.

nikaminika
@Dobra wróżka 16.07.2017, 19:21
Zastanawiam się nad poziomem, który prezentują osoby dodające te ostatnie opinie... Nie ma w Was za grosz samokrytyki i pokory....

Hmm a to ciekawe te słowa o braku pokory i samokrytyki. Rozumiem, że Państwo ją mają o czym świadczy usuwanie negatywnych komentarzy i dodawanie masę pochlebnych, bo przecież wina zawsze leży po stronie pracownika. Ja również Państwu tego samego życzę, a przede wszystkim szacunku do drugiego człowieka. A i gratuluję rozwoju firmy z 3 osób na ponad 100 zatrudnić w ciągu dwóch miesięcy brawo :)

Dobra wróżka
@nikaminika 20.07.2017, 09:59
Hmm a to ciekawe te słowa o braku pokory i samokrytyki. Rozumiem, że Państwo ją mają o czym świadczy usuwanie negatywnych komen...

Nie jestem pracownikiem firmy Inkon. Nie znam liczby obecnie zatrudnionych pracowników. Nie twierdzę wcale, że wina zawsze jest po stronie pracownika, ale z komentarzy najzwyczajniej w świecie biją żal i rozgoryczenie. Gratuluję wysokiej samooceny, radzę mino wszystko niektórym z Państwa zweryfikować ją...

Sethare

hehe mojej opinii dodanej na początku kwietnia tez nie ma, o moim pobycie na dniu próbnym, Pani Edzi sie nie spodobał wpis i postanowiła go usunąć? Pracownice dostały premie za pododawanie kilku pochlebnych opinii, jak to mówią "jak nikt nie chwali to chwal się sam" :) na szczęście są takie czasy, gdzie rynek pracy się zmienia i to pracodawca powinien zatroszczyc się o pracownika. Nigdy w życiu nie chcialabym pracować z takimi prostakami, dziewczynami, które nie znają podstaw kultury i wlaścicielki, która myśli, że można ludzmi pomiatać. Dodawajcie dalej swoje opinie w kole wzajemnej adoracji, ja na szczescie znalazlam ciekawą pracę ze zgranym zespołem. A tym, którzy chcą tam pracować, radzę się porządnie zastanowić

open eyes

właśnie dostałam powiadomienie, moja opinia też zniknęła co się z nią stało? o co tu chodzi? nie polecam oczywiście, buractwo i chamstwo, dobrze, że był dzien probny i mogłam zobaczyc ze szkoda czasu pakowac się w takie g... Pani Edyta znalazla już idealnego pracownika czy dalej robi castingi jak jest potrzeba posprzątania czegoś

O co kaman

Co się stało z tymi negatywnymi opiniami co były tutaj. Czemu wlascicielce zależało aby je usunąć? Sprawę zgłaszam do administratora. Co to za forum skoro kasuje się niewygodne opinie i dodaje dziesiątki kupionych. Pracowałem tam kiedyś to mała firma z kilka osób a setki opinii pracowników wszystko mówi za siebie. Okropna atmosfera Pani Edyta i jej kilka przydup...

rzetelna opinia

Ludzie nie sugerujcie się tymi pozytywnymi opiniami, Pani Edyta przestraszyła się kilku negatywnych opinii z poczatku tego roku, kilka z nich zostało usunietych i "kupiła" sobie pozytywne opinie na stronie. Tak to działą. Przyjrzyjcie się dobrze, w ciagu kilku dni ponad 100 pozytywnych opinii, a pracuje tam ze 3-4 osób (wiem bo pracowałam tam pare dni). Nie polecam. Praca i atmosfera zupełnia inna niż na tych fakeowych wpisach

Zażenowana

Zastanawiam się... czy tylko ja to widzę, że wpisy są dodawane przez ta samą osobę. Czy na gowork jest jakiś moderator? Czy nie ma mozliwosci sprawdzenia z jakiego IP są dodawane komentarze? Takie fikcyjne wpisy wprowadzają w błąd!!!!!!!!! Niech sie gowork tym zainteresuje, bo coś mi się zdaje, że "ktoś" bardzo chce ocieplić swój, jak mniemam nie najlepszy wizerunek.

knowhow
@dobry obserwator 13.07.2017, 21:07
wystarczy zobaczyć wpisy założmy z dnia 14.06.2017 roku. Komentarze dodawane co 2 minuty przez kilka godzin, to te 3 osoby musi...

widzę pozmieniało się na stronie Kiedyś można było dodać tylko jedna opinię z tego samego adresu IP, a teraz dowolną ilość. Stąd tyle opinii w krótkim czasie od tych samych osób, szkoda bo przestaje to być rzetelne

ale jaja
@dobry obserwator 13.07.2017, 21:07
wystarczy zobaczyć wpisy założmy z dnia 14.06.2017 roku. Komentarze dodawane co 2 minuty przez kilka godzin, to te 3 osoby musi...

hehe, właśnie zauważyłem, faktycznie, trzeba być debilem, żeby wypisywać zmyślone komentarze w odstępie co 2 minuty, nawet nie chciało się poczekać kilka godzin z dodaniem kolejnym. Parobki wlaścicielki tak samo inteligentni jak ona(byłem i wiem) 3 osoby pracują, to skad się wzięlo kilkadziesiąt innych, może mi to ktoś wytłumaczyć?:)

AlinkC

podpisuje się rekami i nogami pod wcześniejszymi pozytywnymi komentarzami i również polecam

:) :)

Pani Edyta to bardzo ciepła osoba, wypłaca pieniądze w terminie i zapewnia fajne miejsce pracy :)

Kaszmir

Duży asortyment, dobre podejście do klienta i ekspresowy czas realizacji zamówień.

Hanka

Super firma, polecam do współpracy.

Kora

Atmosfera od pierwszych dni bardzo fajna, aż byłam w szoku, że można być tak otwartym od początku. Nie było żadnych krzywych spojrzeń na "nową" co jest często spotykane w innych firmach. Dziewczyny CIERPLIWIE wszystko tłumaczą i wdrażają w system pracy. Polecam

Dziękuję

Polecam w 100%. Pozdrawiam.

Gancarzyk

Dobra rzetelna firma, dbająca o swoich klientów. Polecam.

Ashwa

Pani Edyta jest dobrą obserwatorką i widzi jak coś się dzieje nie tak w firmie np. między dziewczynami i zawsze stara się rozwiązać konflikt żeby wszystkim pracowało się jak najlepiej.

Kisti

Jak pracowałam w Inkonie to nigdy nie miałam problemów ze wstawaniem :D nawet w poniedziałek, bo w sumie zżyłam się z dziewczynami i miło było przychodzić do pracy. Podział obowiązków zawsze był równy i nie było problemu z komunikacją.

Selva

Nie jest to może szczyt marzeń jeśli chodzi o karierę zawodową, ale bardzo dobra firma na start i rozpęd. Atmosfera bardzo fajna w firmie.

Janusz

ja u nich robię duże zamówienia do firmy i nigdy nie było żadnych problemów, kontakt z obsługą na dobrym poziomie, więc ze swojej perspektywy polecam.

GD

Dziewczyny polecam prace w inkonie.

Niki

W sumie głównie praca biura, ale nie do końca, bo zamówienia też trzeba kompletować. Dobrze się pracuje, bo człowiek nie jest przyklejony przez 8 godzin do krzesła i komputera.

Agnieszka

ohoho :D potwierdzam o tych pracodawcach co robią fochy :D mój były szef jak dowiedział się, że nie będę przedłużać umowy to przez mój ostatni tydzień pracy się do mnie nie odzywał :D :D haha :D a co do Pani Edyty i firmy Inkon to podpisuję się pod wcześniejszymi pozytywnymi komentarzami.

Otylia

Jeśli o odchodzeniu mowa, to brawo dla p. Edyty, że potrafi rozstać się z pracownikiem z klasą i szacunkiem, bo w moich poprzednich pracach to zawsze były jakieś fochy na końcu albo dziwne pogadanki o_O

Iwona
@Otylia 14.06.2017, 11:54
Jeśli o odchodzeniu mowa, to brawo dla p. Edyty, że potrafi rozstać się z pracownikiem z klasą i szacunkiem, bo w moich poprzed...

Chyba sobie żarty robicie z tych wszystkich komentarzy. Da się z daleka wyczuć kto pisze te wszystkie komentarze. W małej rodzinnej formie pracuję tyle osób co w korporacji? Bo to można wywnioskować po opiniach. Bez fochów rozstanie? To własnie tu potraktowano mnie bez szacunku gdy złożyłam wypowiedzenie (dzień po awanturze jaką zrobiła Pani Edyta bez powodu wszystkim pracownikom). Pani Edyta wybuchła śmiechem gdy poinformowałam ją o odejściu po trzech latach pracy. Po złożeniu wypowiedzenia się nie zgadzała pensja. Bo co innego pracownik ma na umowie a co innego w rzeczywistości. Na moje pytanie dlaczego nie otrzymam całości jak się umawiałyśmy, powiedziała że za moją resztę musi zatrudnić nowego pracownika. Tak jest idealnie??? Mnie tam nie ma od marca 2017 roku i nie było tam kilkudziesięciu osób przez okres trzech lat. Pracowalo nas na dłużej 3 osoby a maksymalnie 5 było na dniach próbnych przez cały ten okres. Zastanówcie się czy są to wiarygodne opinie.

Toiowo
@Iwona 14.06.2017, 12:36
Chyba sobie żarty robicie z tych wszystkich komentarzy. Da się z daleka wyczuć kto pisze te wszystkie komentarze. W małej rod...

Widać że ktoś tu solidnie pracuje i ma problem z przyjęciem krytyki. Tam trzy osoby siedzą a komentarzy od tyłu osób. A gdzie wcześniejsze komentarze co było tyle negatywow

Stały klient - Tomek

Ja tam polecam zakupy w tej firmie. Mają duży asortyment, szybki czas realizacji i miłą obsługę.

Serdecznie polecam

Jakimś cudem udało mi się tam dostać i było to moje pierwsze doświadczenie w cv i szukając kolejnej pracy nie miałam żadnego problemu z jej znalezieniem, a wiadomo chyba każdy chce się rozwijać, więc w końcu trzeba było odejść.

Izzy

Firma daje ogólne pojęcie i dobre wprowadzenie w karierę zawodową.

Beata

Inkon to przyjazne miejsce, dla młodych dziewczyn jak znalazł.

Gabi

Umowa szybko podpisana, zarobki to kwestia kompromisu obu stron. Przez pierwsze kilka dni myślałam, że nie ogarnę tego wszystkie i mózg mi wybuchnie, ale po pierwszym tygodniu już było z górki.

KFD

Mała firma, nie żadne korpo. Każdy jest traktowany indywidualnie i z szacunkiem.

KlAraa

Obowiązki rozrastają się wraz z długością pracy w firmie, ale to chyba zjawisko naturalne występujące w każdej pracy. Ogólnie im większa ilość rzeczy do ogarnięcia tym większa satysfakcja, że udało się sprostać :)

Sabina

Ja tam bardzo miło wspominam prace w Inkonie :) czasem były lekkie spięcia w ekipie, ale ogólnie byliśmy zgrani i można było pożartować. Praca ogólnie zajmująca, wiec szybko czas leciał i nikt się nie nudził.

Sylwia

Telefony, maile, obsługa sklepu, faktury, kompletowanie zamówień - to tak w skrócie. nic ciężkiego, a moim zdaniem jak na takie obowiązki to dobrze płatne

dobra firma

Jeju dobra firma, nie ma co roztrząsać Polecam.

Obserwator

Pani Edyta stara się żeby dziewczynom dobrze się pracowało, ale widziałem, że nie zawsze jest to docenione.

KeM

Umowa + Czas pracy + Wynagrodzenie + Atmosfera +

Dominika

Racja, studentki mogą się tu wiele nauczyć i przyzwoicie zarobić.

Osa

Jest okej, może nie jest to praca na całe życie, ale na studiach jak najbardziej odpowiednia.

Wioletta

Jak komuś się nie spodoba to zawsze może odejść, ale jeśli tylko ktoś ma trochę chęci i zaangażowania to z reguły się wdraża i zostaje, bo atmosfera jest fajna.

Serio

Można spróbować pracy w inkonie, uwierzcie na złe to nikomu nie wyjdzie.

Irmina

Firma dbająca o pracownika, przy odrobinie chęci ze wszystkim można dojść do porozumienia.

Zzz

Ja osobiście polecam pracę w tej firmie.

Cola

Dobra atmosfera, godne warunki pracy i wypłata na czas. Duży plus.

Zostaw opinię o Inkon Edyta Filipkowska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inkon Edyta Filipkowska