Gizo Grzegorz Niewiński

Adres: ZŁOTORIA 225, 16-070 Złotoria

NIP: 5421023981 REGON: 050360739

Gizo Grzegorz Niewiński
3 19 6 1

Opinie o Gizo Grzegorz Niewiński

Catrek90

Firma gizo to jedna z najlepszych firm wyposażenia UDT, która wypożycza, sprzedaje i serwisuje dane narzędzia. W mojej ocenie każdy z oddziałów będących na terenie polski jest przygotowany bardzo dobrze. Widać , że znają się na rzeczy i robią to naprawdę dobrze. Lubię atmosferę w Gizo Grzegorz Niewiński za: Rzetelność oraz chęć pomocy innym.

Robert / kierownik
@Catrek90 04.01.2019 11:51

Szkolenia w kulturalnych warunkach , prowadzone przez wykwalifikowanych i doświadczonych ludzi . Podobało mi sie ze to wszystko podobno jest prowadzone przez polskich właścicieli którzy stworzyli taką firemke . A myślałem że to Gizo to francuska F. Czapka z głowy ! Przeszkoliłem już u nich 16 operatorow . Jest teoria ale i dużo praktyki na różnych zwyżkach . Miła i pomocna Pani w biurze .

Filipek

No właśnie pracodawca ma opinię dobrą więc może to nie jest wina firmy, że niektórzy tu nie pracują?

chłoppak z plakatu
@Filipek 23.10.2018 18:34

No właśnie Filipku :) - pracodawca to ten, który nawija makaron na uszy tym, którzy później odchodzą, każdy z różnych przyczyn. Ludzie tworzą markę i robią to na tyle dobrze, że nawet jak odejdą to marka zostaje. Robią to na tyle dobrze, bo wierzą pracodawcy. Po jakimś czasie orientują się co i jak i dochodzi sytuacji po których zazwyczaj odchodzą. Odeszło wielu dobrych. Uzasadnienie jest proste - marka dobra dzięki ludziom. Pracodawca działa w stosunku do ludzi często tak jak działa, dlatego odchodzą, nie dlatego, że źle pracują. Choć zdarzały się przypadki słabych pracowników.

Marek
@Filipek 23.10.2018 18:34

Masz rację że to nie jest wina firmy ! Pieniądze płacą na czas , według umowy , wszystko legalnie , samochody firmowe , paliwo bez limitu , premię są uznaniowe !!! ale takie prawo właściciela . A czemu nie wszyscy tu pracują ? A to dla tego że wynajmowali sobie na lewo i prawo , sprzedawali informację dla konkurencji , robili sobie na własną rękę szkolenia , sprzedawali części , oleje i wiele innych operacji który były ze startą dla firmy . Szkoda mi tych szefów .

chłoppak z plakatu
@Marek 02.11.2018 19:53

Słuchaj "Marek" parówko :). Bzdury tu piszesz, prawo właściciela :). Jak się jest uczciwym pracodawcą to się ma dobrą opinię. Jak sprzedawali informacje to za ile i komu ? Szkoda ci gregorka :). Stratą to jest czytanie tych bzdur o premiach uznaniowych. A o nagrodach słyszał za lojalność ? Każdy kto odszedł ma się dobrze i jest bardziej normalny niż atmosfera w tej firmie, ta sama od lat, zakłamanie i cwaniactwo w bajerowaniu ludzi.

Rozczarowana
@Filipek 23.10.2018 18:34

"Pracodawca ma opinie dobrą"- ha ha ha uśmiałam sie na max..... Większych bredni dawno nie słyszałam.

Marcin
@Marek 02.11.2018 19:53

sam nim jesteś

Dzony

Oddział bogumilow. Kierownik cwaniak jakich mało brak słów by pracować z takim człowiekiem, wyprowadza z oddziału wszelkie potrzebne do domu rzeczy, załatwia swoje sprawy w czasie pracy. Szefunio czarownik płaci malo

olo
@Dzony 22.11.2018 19:51

:) ulubione zajęcie szefunia zatrudnić emeryta najlepiej z jakiś służb, bo jeszcze może pracować jak przechodzą szybciej, są tańsi, a szefuncio lubi urobić tu i tam na wszelakie sposoby bezkompromisowo nie licząc się z niczym i nikim ci ludzie często kombinują, bo sił im brak jak ich szefuncio uwala na ustaleniach i widzą, że się dali wyrolować cała prawda

Bikk
@Dzony 22.11.2018 19:51

Też nie polecam pracy z tym człowiekiem z Bogumolowa.

Aaa

Potwierdzam co napisał chloppok z plakatu.W tej firmie liczy się wizerunek marki ,a nie ludzie.Niestety firma to nie budynki,nowe maszyny, gadżety a ludzie w niej pracujący.W tej firmie nikt cię nie doceni,chyba że nasz "dobry" kontakt z szefem.

Iza
@Aaa 08.11.2018 20:34

Jakie stosunki między współpracownikami występują na co dzień w Gizo Grzegorz Niewiński? Możecie liczyć na wzajemne wsparcie merytoryczne? Ta kwestia będzie ważna dla innych użytkowników forum, dla których atmosfera w miejscu pracy odgrywa nadrzędną rolę.

Iza

@anonymous W stosunku do czego lub do kogo jest to stanowcze nie? Jeśli mówisz o pracy w firmie Gizo to uzasadnij proszę swoją opinię. Niestety, ale bez żadnych konkretów czy argumentów, Twoja opinia jest nie jest wiarygodna.

chłoppak z plakatu
@Iza 03.05.2018 17:05

Jeśli dobrą sprawą jest przestrzeganie osób ubiegających się o pracę w tej firmie to ja się do niej przyłącze. Anonymus napisał stanowcze nie i ja go w pełni jako były pracownik rozumiem. Ja na własnej skórze przekonałem się jak słowne obietnice związane z wynagradzaniem za pracę są później niedotrzymywane przez zarządzającego firmą. Przez firmę przewinęło się w ciągu ostatnich 10 lat wielu dobrych pracowników, kierowców, mechaników, handlowców i żadnego właściciel w firmie nie zatrzymał, mimo, że byli wartościowi. Generalnie specyficzny sposób zarządzania powoduje, że zarządzający ma taką opinię jaką ma, bo co do samej marki to ludzie pracujący w niej dbają o wizerunek tej firmy i jest on dobry.

anonymous

stanowcze nie

Zainteresowany

Ktos byl ostatnio na rozmowie?

Iza

@Gizo A jakie warunki pracownikowi oferuje firma Gizo? Czy firma zapewnia pracownikowi pakiet socjalny? @Mayka Jaki jest początkowy typ umowy na okresie próbnym? I co rozumiesz przez "mgliste obietnice premii"? Podziel się proszę tymi informacjami, bo będą one na pewno dla każdego bardzo istotne.

Administrator

Jak dziś wygląda sytuacja Gizo Grzegorz Niewiński na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Złotoria i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania pracy.

Gizo
@Administrator 16.03.2018 08:55

Gizo to nie tylko biuro w Złotorii.Firma posiada również Centralę w Warszawie, oraz Oddziały w : Tychach,Poznaniu Gdańsku,Wrocławiu,Bełchatowie,Szczecinie, oraz w Lublinie.Ponadto posiadamy przedstawicielstwa w Niemczech, na Słowacji, oraz w Czechach.

Mayka

Zacznę od plusów-dbałość o sprzęt i wyposażenie pracownika we wszystko do pracy bez zarzutu.Zus od całości, praca po 8godzin,płatny urlop.Minus-umowa początkowa,po przepracowaniu okresu próbnego(dwa lata,to szefa termin) bez perspektyw na zmianę.Co wynegocjujesz to masz.Mgliste obietnice premii.Rotacja pracowników średnia.

MIMBUS

PRACOWNICY GIZO! CZY GOŚĆ Z DOBRĄ ZNAJOMOŚCIĄ WÓZKÓW WIDŁOWYCH I TELESKOPOWYCH WYCIĄGNIE 3500 NA RĘKĘ PODSTAWY? KONKRETNIE: ILE MOŻNA ZAROBIĆ MAX ZA DOBRĄ PRACĘ.

Grebslrac
@MIMBUS 14.12.2017 01:09

Kolego prawda smutna jest. Wlasciciel to wysokiej klasy cwaniak, ktory potrafi zachecic czlowieka do pracy rzucajac haslami na temat rozwoju firmy, pewnego jutra, rozwoju zawodowego Ciebie jako pracownika.Generalnie profesjonalnie zamydli Ci oczy nic nie dajac na.pismie. Rzeczywistosc z koleji jest taka, ze rozczarowania doznasz bardzo szybko. Wyglad firmy na wysokim poziomie, bo dba o wizerunek firmy, natomiast generalnie ludzi nie szanuje. Zapomnij o takich pieniadzach na starcie. Po 5 latach moze bys i mial, ale to przy wyjatkowej sytuacji. Odejmij realnie tysiaka od tego kolego. W tej firmie wybrane jednostki maja wysokie podstawy i jest to mniejszosc. Powodzenia

Iza

@ostatnico w takim razie warto jeszcze wiedzieć o pracy u tego pracodawcy? Ważne, by wpisy były jak najbardziej merytoryczne i pozwalały osobom, które zastanawiają się nad aplikacją na bliższe poznanie potencjalnego miejsca pracy. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o plusach i minusach pracy w tej firmie?

ostatni

Tak jak pisze były klient, to mało powiedziane.

Iza

@były klient widzę, że ostro oceniasz firmę. Rozumiem, że byłeś jej klientem, jednak duża część Twojej opinii mówi Gizo z perspektywy pracownika. Czy ktoś, kto jest obecnie zatrudniony w firmie może te informacje potwierdzić?

Iza

Możecie powiedzieć coś więcej o aktualnej sytuacji w firmie? Rozumiem, że jako pracownicy nie czujecie się doceniani. Jakie zmiany są według Was w firmie potrzebne? Co pomogłoby Wam lepiej wypełniać swoje obowiązki? Ważne też jest podawanie w jakim dziale, czy na jakim stanowisku w firmie się pracuje. W zależności od tego warunki zatrudnienia i również ocena pracodawcy może być bardzo różna.

były klient
@Iza 01.08.2017 13:58

Najbardziej potrzebna w tej firmie jest... zmiana podejścia właścicieli do pracowników i klientów. Nie da się pracować i współpracować, będąc traktowanym, jak cytryna do wyciśnięcia. Klient dla nich jest ważny tylko w momencie składania zamówienia. Później jest już tylko gorzej. To samo z pracownikami. Niedoceniany pracownik, "sprowadzany do parteru" ciągłym (rzekomym) brakiem doświadczenia i potrzebą podnoszenia kwalifikacji (do których, de - facto nie ma warunków, bo coś takiego, jak szkolenia dla sił handlowych w tej firmie nie istnieje), prędzej, czy później dojdzie do wniosku, że jest "dymany" na prawo i lewo, a właściciele, prócz rosnących oczekiwań, nie oferują nic w zamian. Poza obietnicami, rzecz jasna.

Zawiedziony

GIZO: G unwo I Z ero O rganizacji... To tak w skrócie.

Kriskros

Bajki piszecie o jakichs premiach to bylo dawno i nie prawda.Ostatnio zabrali bony na swieta i wczasy pod grusza.Pracowników nie doceniają tylko lizusow i kabli

A B W
@Kriskros 23.06.2017 23:19

przyjdzie kryska na matyska...

majster

a mniej więcej jaka jest wysokość tych premii o których się tak rozpisałeś? potrzebuję info konkretnego o kwotach bo chcę sprawdzić czy ten pracodawca będzie konkurencyjny finansowo

Terminator

Jaka może być sytuacja ? Firma daje premie miesięczne, okresowe, roczne i kwartalne... to nikt nie chce odejść :). Wszyscy szczęśliwi. Śledź ogłoszenia Staszku

zygi

Darku dobrze Ci znajomy polecił żebyś zobaczył ta stronkę. Nie patrz na mieszane opinie. Ja Ci prawdę powiem. Firma z Polski. Dba o pracowników, przede wszystkim docenia ich zaangażowanie. Firma rodzinna to się rozumie samo w sobie - dbałość o rozwój firmy i ludzi. Firma rozwija się dzięki dbałości o pracowników. Z tego co wiem premie miesięczne, kwartalne, okresowe i roczne - motywują ludzi do ciągłego i wzmożonego zaangażowania w pracę. Jak czytałem właściciele nie szczędzą grosza dla tych najbardziej zaangażowanych i przynoszących zyski firmie, czyli zwyczajnie osób budujących pozycję firmy, taki jak by to nazwać nieustanny rozwój firmy i osób w niej pracujących. Nie oszukujmy się szczęśliwych z podejścia szefostwa do jednostki. No krótko mówiąc doceniany finansowo pracownik szczęśliwy podchodzi do pracy każdego dnia. To niesamowite, że takie firmy są jeszcze w Polsce. Ja mogę tylko pozazdrościć osobom tam pracującym i żałuję, że nie mam możliwości tam pracować. Dla Ciebie mam radę, aplikuj, staraj się, może zostaniesz zauważony w setkach CV i wybiorą Ciebie. Powodzenia pozdrawiam Zygmunt Łobaczew Mały

buhahaha

buhahaha... no comment

Pracujący w GIZO

Pracuje w GIZO od kilku lat. Fakt jest taki, że jest tutaj mała rotacja. O czymś to świadczy. Stabilne i pewne jutro ! Przez ten okres który pracuje - nie było sytuacji "zwolnienia z dnia na dzień" !!! Z mojego punktu widzenia Szefostwo jest ok - o ile Ty jesteś ok. Czyli dajesz z siebie coś co wpływa na rozwój firmy Sprawy spełniania obietnic - są na prawdę do dogadania. Jak ktoś potrafi pracować, jest dobry w tym co robi to dostaje dobre wynagrodzenie. Prawdą jest to że jak się dogadasz na początku - tak masz później. Prawdą również jest to- że jak pracujesz tak masz. Podsumowując - nie jest źle, ale jak wszędzie - zawsze może być lepiej !

Bolek
@Pracujący w GIZO 08.02.2016 09:43

Mam na imię Bolek. Ja też od kilkunastu lat pracuję w branży. Mała rotacja to pojęcie względne tajemniczy kolego. Ja mam koleżanki pracujące od kilku lat w Biedronce i zarabiają więcej niż Twoje koleżanki w biurach drogi kolego. Z punktu widzenia lizusa szefostwa i zadowolonego pracownika jako jednostki możesz być zadowolony i cieszyć się pewnym jutrem. Znam kilku co dawali z siebie w ciągu ostatnich 10 lat coś, dużo więcej niż coś i byli bardzo doceniani przez szefostwo. Tak bardzo, że już nie pracują drogi słodziku w Twojej super firmie. Na koniec coś z języka polskiego kolego drogi, "naprawdę" piszemy razem... Ale pochwalę Cię - "Prawdą jest to że jak się dogadasz na początku - tak masz później." Tłumacząc to na realia - jak dostaniesz 2 - 2,5 tysiąca netto "na początku" i nerwy Ci nie puszczą po roku, dwóch, trzech, to masz też póżniej te 2 -2,5 :) buhahahaha

seniorAK

Dyktatura i hipokryzja jest chyba najbardziej trafnym określeniem z kim się spotkasz jak tam trafisz.

obiektywna Marysia

Firma licząca się na rynku, przez lata dzięki ludziom w niej pracujących zdobyła zaufanie klientów, których potrafi zdobywać, ale i tracić. Moja opinia jest bardzo prosta. Gdyby właściciel potrafił uczciwie oceniać ludzi przez te wszystkie lata swojej działalności to miałby jeszcze lepszą pozycję. Zdobycie płacy odpowiedniej do swojego wkładu jest ze względów sposobu zarządzania właściciela niemożliwe. Generalnie nie ma poszanowania niezależnie od wkładu jaki dana jednostka generuje. Taka jest rzeczywistość. Wniosek: to co ugrasz na początku będzie twoje. Ludziom z ambicjami na rozwój, awanse, uczciwą zapłatę za swoje zaangażowanie - odradzam. Kiedyś pisano na stronie www jeśli jesteś ambitny itp pisz do nas. Ja mówię, jak jesteś ambitny i masz stalowe nerwy do obietnic bez pokrycia - pisz.

Amplico Life

Dobra praca jak mieszkasz z mamą, a twoje jedyne wydatki to paliwo do skuterka i coś tam jeszcze. Zarobki z tego co słyszę denne z bardzo drobnymi wyjątkami, w dodatku te dojne cycki już zajęte, a na nowe nie ma szans. Pozory szanowania pracownika olbrzymie, a w realu zero poszanowania.

mechanik

Witam ja pracuje w jednym z oddzialow gizo i jesli chodzi o warunki pracy to jest calkiem niezle a z kasa Jest dno takjak piszecie powyzej obiecanki cacanki a glupiemu radosc pozdrawiam

seniorAK

Czytam opinię, bo zastanawiałem się nad aplikacją, ale po rozmowach odpuszczam. To wygląda słabo, jak porozmawiałem z byłymi pracownikami wychodzi, że nowoczesny kapitalista dorabia się na garbach. Smutne i prawdziwe, określenie obietnice a głupiemu radość trafne.

Rogi
@seniorAK 21.01.2015 22:42

Genie psuje się tak samo jak reszta , tylko naprawy drożej kosztują !!!

brygadzista Jurek

Hmmm jelenie pracują. Widać dobrze sobie radzą te jelenie, bo jak widzę po aktualnościach na ich stronie to mają ładny sprzęt na konkretnych budowach i konkurencji na tych budowach nie widać tak wyraźnie. Kolego tez inwestycje obsługuję, znam rynek budowlany i w tej akurat firmie to jest lepiej niż w większości firm na rynku.Ja aplikuję i czekam na otwarcie nowego oddziału. Interesuje mnie ta branża, a w konkurencjach widziałem dużo starych rozlatujących się maszyn i czytałem, że chińskie podnośniki już dwie firmy znane w kraju kupują na wynajem. Nie będę tu reklamy tu robił, ale akurat na jakości chińskiego sprzętu się znam i wiem, że to do niczego dobrego nie prowadzi. Natomiast tu sprzęty z najwyższej półki. Może ty kolego słaby byłeś i dlatego ci mało płacili, ale kto ile zarabia... to jak z gustami. Tobie mało innemu w sam raz. Nie chcę tu tej firmie reklamy robić - tylko dziwi mnie to, że anonimowo tu ludzi od jeleni wyzywasz - świadczy to o tym, że zwykłym tchórzem jesteś i tyl

anonim

Tak tam jest taka polityka, ze jak jeszcze sie nie dostałes to składają propozycje pieniężna b.dobrą ,ale jak już sie dostaniesz to bida z nedzą. Pewnie ktos kto sie dostał za ciebie dostał dużo mniej jak Tobie proponowano.Taką polityke ma gość i jelenie tam pracują .OBIETNICE A GłUPIEMU RADOSC Nie obrażając nikogo

anonim

Kandydat - 2011-11-02 05:07:46 Byłem na rekrutacji, ale brakło mi trochę doświadczenia i wybrano innego.Nie prawda, że mało płacą. Na starcie dostałem ciekawą propozycję finansową. Widać, że mają pojęcie o tym co robią. Czekam na następne możliwości, póki co pracuję w innej branży. Spodobało mi się, że ta firma jest rozwojowa. Widać to było gołym okiem po sprzęcie na placu, stawiają też nowy oddział w Poznaniu, a nie znam innej firmy z konkurencji co by inwestowała w ten sposób. Od siebie mogę tylko polecić, a te głosy opinii to pewnie złośliwe konkurencji albo kogoś co się nie dostał albo odszedł. Pozdrawiam Tomek Wrocław. Ha, ha, ha, ha, ha!!!!! Ciesz się chłopie, że się nie załapałeś!!! Spójrz na jedną z wcześniejszych wypowiedzi... "...pracuje się dla >idei

Zostaw opinię o Gizo Grzegorz Niewiński - Złotoria

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gizo Grzegorz Niewiński