EUROLINE

• Klonówiec
Leszno - Euroline
Wołów - Euroline

3. Opinie o pracodawcach Leszno
  5. Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

Opinie o EUROLINE Leszno

Nie przegap nowości o EUROLINE Sp. z o.o.!

14.05.2019 09:05

Z.S

16.05.2019 07:00

Pan z rosmana

24.04.2019 21:52

Pan z rosmana

09.05.2019 12:17

Naucz się synku ortografii a potem na forum pisz .Analfabeta .

06.05.2019 22:29

Pan W

07.05.2019 16:41

TYLKO WKŁADAJĄ ????????????????? ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Edyta

07.05.2019 17:05

Zoltym jestes ze takie brednie wypisujesz?jeszcze napisz ze brygadzisci na stolarni pracuja w pocie czola i dodaj ze w biurach rece po lokcie urobione i mam komplet bzdur,peace Ps,i jeszcze o podwyzkach cos napisz :-)
    Karola

07.05.2019 09:33

Drogi mistrzu zapraszam na pakownie na taśmę 2 i powiedzieć to prosto w oczy
    Oooo

05.05.2019 11:51

Ludzie ogarnijcie się.. Wy myślicie że firma to tylko tapicerzy a reszta ludzi pakowacze, okucia, klejenie kartonów.. To samo się robi. Ludzie są na zakładzie do pracy tylko mają swoje Ja.. I jak mu się mówi że pójdzie na kartony czy do pakowania to ja nie pójdę... Widziałem jak się traktuje kobiety w tym zakładzie to porostu masakra... Dziwię się że niektóre pozwalają by je tak traktowano przecież nie macie więcej płacone jak te co popołudniami potrafią przesiedziec połowę zmiany w biurze. Dlaczego dajecie się wykorzystywać. Po co? Jak nic więcej nie dostaniesz. Pozdrawiam Panią z klatki

05.05.2019 20:31

W tej firmie nie liczą się tzw. Czerwoni którzy odwalaja całą brudną robotę. Liczą się żółci (usunięte przez administratora) i lizusy. Liczą się znajomości. Żal.
    Prawda

05.05.2019 21:03

W Rawiczu się lepiej ludzi traktuje

01.05.2019 05:24

Napisze krótko kiedy zaczynałem pracę w firmie to kierownik rozliczał akord nie było kontrolerów jakości i tego śmiesznego 5S teraz w biurze to niewiadomo do kogo się zwrócić taki tłok i nikt mnie nie przekona że to potrzebne. Może najwyższa pora żeby ktoś się zabrał za likwidacje tych fikcyjnych stanowisk.
    Adios

03.05.2019 21:35

Ha ha ha pokaż mi tapicera w Euroline który uszyje pokrowiec ???? okleić prędzej ale to zabrudna robota jak dla nich ... bądź też w Grodzisku Wlkp. do tych mebli co produkuje ?? Fakt najprostsze podnóżki sam zrobię od podstaw stelaż oklejenie uszycie otapicerowanie..bądź też rozbiorę mebel z pokrowca usunę szew badż też nie jeśli jest szycie do okola naprostsze , odrysuje krój i ewentualnie dam do dobrej krawcowej ale pod warunkiem że jest to proste szycie..sa tez meble ktore wystarczy obszyc do okoła ale taki mebel do doświadczonego tapicera nawet nie wygłąda... chyba nie wiesz co mówisz przy produkcji kilkunastu tysięcy mebli na tydzień potrzebni są ludzie... tak to się można bawić z 2-3 meblami tygodniowo.
    Gg

04.05.2019 22:38

Jak widzę że pani z marketingu!!!!?Jeśli pani taki komentarz to znaczy że kolejna osoba nie produktywna.To co pani napisała dotyczy tapicerów którzy mają własną dzialalnosc.Robia 4 zestawy na dobe .A w eurolne w ciągu 8 godzin ile zchodzi mebli???!???¿??????????Mają takie zyski jak z eurolne do buskampa w niemczech!!!!!!;;

02.05.2019 12:55

Ela

02.05.2019 21:34

Zabawne wszyscy mówią o odejściu a nikt nie odchodzi z euro Line. Cykory i tyle boją się nowych wyzwań, wolą być poganiani do pracy za grosze.
    Do działania

30.04.2019 21:59

Jesteście sami sobie winni że się dajecie robić w bambuko. Życiowo bezradni, czemu nic z tym nierobicie
    tapicer

26.04.2019 17:49

podobno kilkunastu tapicerow jedzie po weekendzie majowym do grodziska na dzień próbny, to prawda że dają tam 2 tyś zł premii w pierwszym miesiącu przy wyrobieniu 60% normy?
    Grodzisk tapicer

27.04.2019 08:29

Prawda zapraszamy
    realista

30.04.2019 18:00

Nie dwa a dziesiec tysi i to za 5 procent normy
    PAKOWACZ

30.04.2019 15:51

Korzystając z okazji - Chciałbym serdecznie pozdrowić najlepszego magazyniera MWG, który jednocześnie jest wzorem do naśladowania dla kolegów oraz nowo zatrudnionych. ETETETE chwilami nie rozumiem co mówisz ani co chciałbyś przekazać ale jesteś NAJLEPSZY. Niech Żyje Nam ETETETE !!!

27.04.2019 22:40

xxxyyy

29.04.2019 21:42

Trzech lizusów jest innego zdania :))
    Do xxyy

30.04.2019 11:49

Porażka to Twoje drugie imie skoro na forum wylewasz gorzkie żale.A Ty jak sie tak na wszystkim znasz i wszystko umiesz to czemu w euroline pracujesz a nie w Microsofcie??Widac ze tez nie potrafisz rozmawiac z w/w Betonem jesli takie głupoty wypisujesz zamiast powiedziec mu co Cie boli w oczy.To znaczy tylko ze to Ty jestes życiową porażka która zamiast pracowac woli obrabiać (usunięte przez administratora) innym.Napewno Twoi rodzice sie Ciebie wstydza.Patrz na siebie..
    Mala

29.04.2019 00:05

Nie polecam firmy, mało placa
    Forza euro2

28.04.2019 22:31

polecam przeczytać książkę Thomasa Eriksona pt. MÓJ SZEF JEST IDIOTĄ. jeśli zarząd nie zmieni podejścia do nas to my sami zmienimy zarząd. Pozdrawiam kumatych EURO2
    Xxyy

27.04.2019 22:30

Będą podwyżki??
    GEORGE

27.04.2019 22:25

Kilka lat wstecz to była naprawdę porządna firma - na chwilę obecną to jakaś masakra. Żeby sytuacja się poprawiła to powinna zostać wymieniona kadra kierownicza i to w trybie NATYCHMIASTOWYM !!!
    Ass

25.04.2019 11:47

Ma być stażowe 23zl za rok pracy SZAŁ CO JA Ż TA KASA ZROBIĘ ????TYM LUDZI TO NIE ZATRZYMACIE
    Pt

25.04.2019 20:58

Kolejny żarcik!!!!!!
    Z.S

25.04.2019 21:13

Sprostowanie.100zł brutto za każdy rok przepracowany.Pewne info. Od 1 czerwca
    Mistrz

23.04.2019 09:17

Najbardziej (usunięte przez administratora) pakowacz to Pan W.
    Ole

20.04.2019 09:45

Jakie podwyżki ? Magazyn przecież budują. Ludzi zacznie brakować to nadgodziny będą, z czego większość pracowników będzie zadowolona. I tak to w tej firmie wygląda.
    Ala

23.04.2019 08:14

Słyszałem ze podwyżki dostaniemy. Jednak później ktoś mi powiedział ze jest to plotka . Ludzie uciekający z tej firmy maja racje , najlepsi odchodzą szkoda bo ta firma kiedyś była Ok. Teraz -sami widzicie .
    Adrian

22.04.2019 13:36

Przedewszystkim ratuje tą firmę wzrost płac a 2 etap to wymiana kadry kierowniczej. Ta kadra nie daje nic od siebie. (usunięte przez administratora)
    Strajk

20.04.2019 11:48

Moje zdanie jest takie na rannej zmianie o godzine 12-tej cała firma staje na godzinę i tak będziemy robić tylko że godziny stania się zwiększa. Nie bójmy się jeden za wszystkich wszyscy za jednego i tak osiągniemy cel. Zwolniom jednego to do przykładu reszta da wypowiedzenia. Nauczyciele mogą to czemu my nie możemy co wy na to
    Ola

22.04.2019 09:34

Zamierzasz zrobić jakieś zebranie czy plakaty rozwiesisz żeby o tym poinformować?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EUROLINE?

Kontakt - EUROLINE Sp. z o.o.

Spóldzielcza 51 64-100 Leszno

NIP:6971906775

Branża główna: Meble

19.04.2019 23:35

Największym problemem tej firmy jest zbyt duża liczba osób nieprodukcyjnych, cały czas tworzone są nowe stanowiska których kiedyś nie było, a ktoś musi na nich pracować , kierownicy, niebiescy i inni też chcą i dostają podwyżki dlatego pogania się zwykłego pracownika żeby robił więcej i więcej aż do granic możliwości. Długo tak nie da się pociągnąć, dlatego odchodzą najpierw Ci najbardziej doświadczeni. Nie żyjemy już w czasach kiedy było wysokie bezrobocie I trudno było o jakąkolwiek pracę, teraz jeżeli ktoś dostanie ofertę zatrudnienia na wyższych a nawet podobnych warunkach wynagrodzenia i przy tym nie będzie poganiany na każdym kroku, odejdzie stąd bez żadnego sentymentu. Wystarczy się rozejrzeć na rynku pracy.
    Tap

19.04.2019 14:18

Ludzie zwróćcie uwagę na fakt że w zeszłym roku zwolnił się niebieski z dps1 z klejenia w tym roku 2 kierowników i 1 z planistów. Nie da się zliczyć reszty ludzi jacy się zwolnili. To nie jest normalna sytuacjia. Presji i zarobki nie idą w parze presją rośnie z roku na rok zarobki stoją lub nawet spadają.
    Arek

19.04.2019 23:27

Byłem planistą 8 lat . Brak kursów , szkoleń i możliwości dobrego awansu . Po 8 latach moje zarobki w euroline były o 1000 zł netto niższe jak w obecnej firmie (na start) . Za podwyżką w euroline czekałem bardzo długo i dostałem 400 zł brutto podwyżki podstawy i 200zł brutto podwyżki premii za 100% . Pamiętam , że kiedyś chwaliłem się posadą w Euroline . Chciałem podziękować za możliwość zdobycia doświadczenia . Szkoda , że managment docenia tylko nowymi obowiązkami . Utkwiły mi słowa jednego z kierowników (usunięte przez administratora) Coś w tym jest ! Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych pracowników Euroline !
    janusz k

19.04.2019 11:59

brak słów

19.04.2019 10:42

Nie będzie podwyżki to i ludzi też nie będzie A kierownicy szczególnie kierownik dps2 obudzi się z ręką w nocniku

17.04.2019 10:52

Ciekawski

18.04.2019 19:54

Od kiedy jest podwyżka bo nic nie słychać
    Marcelek

19.04.2019 05:21

No od zajączka tylko nikt nie powiedział którego roku! To tak jak z tą premia za niechorowanie ????????????

18.04.2019 21:20

rr

19.04.2019 10:10

Dziś wysyłam cv do kilku firm Adios
    Bbbbb

17.04.2019 10:56

Poganiaja ludzi

18.04.2019 11:56

Poganiaja to mało powiedziane

18.04.2019 08:53

Pomocny kier

18.04.2019 17:38

Nigdy to są jego (usunięte przez administratora) Nawet na rannej zmianię chodzą sobie bez niczego. Chyba na rampie kolejowej można palić ha ha
    ja

17.04.2019 19:32

W środę znów jest wycieczka do Grodziska
    Tapicerka

10.04.2019 09:47

Firma z grodziska wlkp dziękuje firmie euroline za wykwalifikowanych pracowników. Czekamy na kolejne zgłoszenia
    Tap

16.04.2019 12:02

Tak tak i jeszcze wszyscy 100% Wyrabiają . Chyba jednak u nas nie pracujesz!
    ja

17.04.2019 19:31

jak wszędzie
    Adrian

17.04.2019 16:30

Niebiescy z DPS2 ze zmiany co ten z klejenia niewiem co z sobą zrobić. 2 pozostałych dobre wie Pan J i Pan B co godzinkę na papierosku na rampie kolejowej. Gdzie jak każdy wie na firmie obowiązuje zakaz palenia poza wyznaczonym palarni ami. Kierownicy wiedzą i nic nie robią czyli są rowni i rowniejsi.
    Bbbbb

16.04.2019 15:46

No wreszcie niebiescy wzięli się za pracę

16.04.2019 23:56

Ciekawe który bo niebieski z dps2 klejenia nic nie robi A jak kierownika nie ma to siedzi ciągle w biurze A jak jest kierownik to nie wie co że sobą na gali zrobić...
    Aaaa

17.04.2019 09:30

Niebieski jest po to żeby tobie pracę zorganizował.

16.04.2019 21:10

Kierownik dps2 nic nie daje traktuje ludzi niesprawiedliwie tym co mało robią to dostają poziomy i umiejetnosci A ci co pracują na procent to muszą się prosić A i tak nic nie dostają zróbcie coś z tym...
    Stolarz

15.04.2019 12:38

I teraz macie na eu2 swoje normy co do jakości. Zabijanie się o wydajność i meble na pół sucho.
    Mloda

11.04.2019 16:16

A szwaczki potrzebują w Grodzisku?
    Były euro

14.04.2019 21:03

Potrzebują na wszystkie działy opuszczać euroline i do Grodziska napewno odetchniecie z ulgą bo skoro Grodzisk płaci a euro nie to coś tu jest nietak.
    Ala

14.04.2019 19:30

Zapomnij że dadzą 5 zł wiecej nie w tej firmie !!!

12.04.2019 17:33

Gg

14.04.2019 11:07

No i tu jest problem bo nie chcą iść na rękę.3 miesięczne wypowiedzenia.Nie mogę zrozumieć tej firmy.Nie płacą i jeszcze utrudniają! !!!!!!
    Albert

14.04.2019 18:48

Bo ta firma jest porażką jeszcze więcej ludzi niech ucieknie
    janusz k

13.04.2019 20:44

czy to prawda ,że szykują się podwyżki 5 zł do godzinówki bo jak to prawda to super
    Zobaczymy

14.04.2019 11:40

Mogli by chociaż dać te nędzne 2 zł do godz
    Mała mi

14.04.2019 16:35

Jedni mówią ze 1 zł/h info z dpj natomiast niebieska ze szwalni ze żadnej podwyżki nie ma buc inna z dps2 ze ma być ile nie wiem. Okaże się w praniu Czekamy
    Weteran

13.04.2019 19:32

Można jakieś namiary na to Grodzisko bo myślimy tam złożyć papiery... To prawda, że organizują transport?
    Jan

10.04.2019 21:12

Nie wiecie czy szukaja wykwalifikowanych stolarzy w Grodzisku?
    OTTAK

13.04.2019 17:53

Szukają. Ze stolarni już się zwolniły 4 osoby

Zostaw merytoryczną opinię o EUROLINE Sp. z o.o.