EUROLINE

• Klonówiec
Leszno - Euroline
Wołów - Euroline

3. Opinie o pracodawcach Leszno
  5. Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

Opinie o EUROLINE Leszno

Nie przegap nowości o EUROLINE Sp. z o.o.!

22.08.2020 01:08

Wowa

23.08.2020 13:25

Sprawa jest oczywista zaatakowała ich maszyna z napojami i cudem uszli z życiem. Nigdy nie słyszeliście o buncie maszyn. Z tymi typami będzie trudno ustalić grubych i łysych w żółtych koszulkach jest ogrom a takich z czarnymi włosami to jeszcze więcej.
    x

23.08.2020 16:29

Liczysz na to że kierownik to przeczyta czy jak ?

18.08.2020 09:30

19.08.2020 06:47

W RODO nie można podawać nazwisk . Imiona czy inicjały nie są chronione przez RODO. Jeżeli ktoś wie o kogo chodzi po inicjałach czy imieniu to wie i tyle ale nic tu nikomu za to nie grozi . Nikt tu nazwisk nie podaje czy adresu zamieszkania tych osób. Co innego mobbing pracowników za to można iść do sądu i po to właśnie jest ten portal , żeby każdy mógł wyrazić co myśli i jak go traktują w danej firmie.
    ed

19.08.2020 15:08

moi koledzy tak samo mówili i co i i tak kara ich spotkała
    Normalny

15.08.2020 22:34

Tak to jest że normalność w tym zakładzie jest ujma Kiedy jest arogancja buta i (usunięte przez administratora) , oraz brak szacunku do innych wtedy jesteś doceniony Wszyscy to widzą wszyscy pobłażaja i. nie dlatego nic nie wskórają tylko dlatego że nie mają do kogo się z tym zwrocic a to bardzo bolesne a dla nich wręcz iesznr
    Denis

07.08.2020 15:46

Patrząc na to wszystko co tu się dzieje,dochodzę do wniosku że chyba czas odejść.
    Xyz

12.08.2020 12:48

chociaż raz zniknęło to co należy, a nie zwykłe wypowiedzi albo pytania kandydatów
    Bonek

13.08.2020 13:23

A okej, nie zdążyłem zobaczyć w takim razie, ale może to nawet i lepiej ;)
    Wielki

12.08.2020 21:25

Agus Ty nie dorajdo życiowa nic nie potrafisz tylko biegać potrafisz
    apl

13.08.2020 10:01

A ty co potrafisz mistrzu ??? Obgadywać innych na forum, wow, co za osiągnięcie

10.08.2020 10:39

DO jerry

12.08.2020 14:22

widzę że jak 99% innych osób tylko narzekacie.... chyba ktoś te dystrybutory zaniedbał...... Jak dbasz tak masz(cie)
    Inkwizytor

31.07.2020 22:56

W naszej firmie może być tylko lepiej i wierzę w to z całego serca. Zarząd musi zrozumieć, że pracownicy to nie tylko koszt, ale również inwestycja, która wpływa, na jakość oraz ilość produktów. A pracownicy muszą w końcu zrozumieć, że jeżeli obecna stawka ich nie satysfakcjonuje to muszą coś dać od siebie by otrzymać więcej. Jeżeli pracujesz za obecną stawkę to znaczy, że się na nią zgadzasz, z ekonomicznego punktu widzenia nie ma sensu wydawać więcej pieniędzy na Ciebie, jeżeli nie zwiększysz swojej wartości.
    Costa

06.08.2020 10:26

staram się mieć, bo przecież wiem, że ludzie pracujący tu nie są głupi, tylko w internecie coś strzela do głowy, może to przez anonimowość...
    jej

10.08.2020 14:36

jest w tym co mówisz coś faktycznie, możesz mieć racje
    Hagrajdiodsa

08.08.2020 22:39

Każdemu kto myśli o zatrudnieniu w firmie euroline proponuje magazyn betonu. Nie wiem czemu tak to nazywają skoro tam same drewno Ale się nie znam. Jestem tu nowa więc dużo nie mogę powiedzieć oprócz tego że gdy reszta firmy próbuje wyrobić się ze zleceniami, ja mogę wygodnie rozłożyć się na fotelu w biurze gdy nikt nie patrzy. Praca na magazynie betonu to poezja. Gorąco polecam nowym pracownikom.
    Babaluga

09.08.2020 09:17

A może Ty pracujesz w betoniarni A nie wiesz

17.06.2020 11:01

Opowiecie jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w EUROLINE Sp. z o.o.?

06.07.2020 10:19

Myślę, że umiejętności np szwaczki zostaną szybko zweryfikowane w pierwszych dniach pracy, raczej nikt się nie porywa na to stanowisko, nie mając o tym pojęcia
    Thor

07.08.2020 09:29

no to faktycznie można sobie nie poradzić śmieszku, jak dałeś z tym radę? podpowiadali?

22.07.2020 12:21

Serwisanci z dps 1 z klejowki to nygusy taki balagan mają przez nich nam premię zabierają
    Km

03.08.2020 20:55

O co wy się bałaganem w Eurolandzie przejmujecie? Osiem godzin i do domu.

04.08.2020 09:30

Święte słowa :D
    euro

21.07.2020 12:10

Nie rozumiem ludzi którzy wytykają tutaj wszystkich którzy mają cokolwiek dobrego do powiedzenia jeśli chodzi o euroline. Dlaczego od razu takie osoby muszą być mieszane z błotem? Czy naprawdę chcecie żeby tak byli postrzegani ludzie w tej firmie? Czy wy chcecie być postrzegani tak? I tworzyć taką atmosferę, że mijając na korytarzu zastanawiasz się czy to ten ubliżał Ci anonimowo w internecie a teraz życzliwie się do Ciebie uśmiecha? Ludzie co z wami.. przecież nie chcecie chyba żeby tak to wyglądało
    Dps1

24.07.2020 23:54

Dokładnie co tu się wyprawia,jestem na pakownia dps1,ludzi mało żeby pakować.To już wyzysk totalny,brak wszystkiego.bałagan,nikt tego nie widzi z przełożonych!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.07.2020 09:45

Na dps 3 jest nie lepiej . Na dodatek wszytsko robisz i szukasz sam . I jeszcze zle kierownikowi i innym ze nie pakujesz itp
    Hugh

24.07.2020 10:04

Jelonek, korki to najmniejszy problem, poza tym ile w tym korku stoisz? bez przesady znowu
    Jelonek

23.07.2020 16:43

Niech ktos z biura w koncu zainterweniuje w sprawie otworzenia o godz 14 bramy na Spółdzielczej. 20 min sie wyjezdza z zakladu......Jedna brama na tak duzy parking,potem że rowerzyste potracil jak kazdy sie spieszy zeby sie wcisnąć na Wilkowicką.Otwórzcie oczy w koncu!!!!

24.07.2020 09:08

Zgłoś to do biura a nie piszesz komentarze na gowork.
    Jelonek

23.07.2020 15:38

Może tak ktoś z biura ruszy tyłek i zobaczy co się dzieje na Wilkowickiej o 14.....20 min ludzie w korkach czekają na wyjazd z zakladowego parkingu.Jest brama przy Ul.Spoldzielczej i ciagle zamknieta.......Z pewnościa otwarcie tej bramy odkorkuje zakladowy parking.

12.07.2020 15:47

Dafi co Ty piszesz cieszyć się że mamy pracę bo pandemia? Chyba nie czytasz ogłoszeń pracy w Lesznie jest sto razy więcej niż przed pandemia , urzędy pracy ogłaszają się gdzie się da by znaleźć ludzi więc nie pisz tu o jakimś kryzysie bo to nie ma
    Zaskoczony

16.07.2020 18:19

Współczuję inteligencji i toku myślenia, pewnie jesteś z jakiejś zabitej deskami wiochy i nie masz gdzie znaleźć pracy bo nie masz prawo jazdy niskie wykształcenie zero ambicji i brak dostępu do internetu,pracujesz tu bo dojazdy darmowe ratuja ci życie i jesteś skazany na tą firmę. Bez odbioru
    fripp

20.07.2020 12:02

A ja współczuje, że musisz się dowartościowywać moim kosztem nie mając pojęcia kim jestem. Po prostu mam dość krzykaczy, którzy kłapią dziobem na prawo i lewo jak to wszędzie mogą iść do innej pracy i narzekają, a nic z tym nie robią. Chcesz zmienić robotę, to zmień, a nie pisz na goworku o tym samym od kilku miesięcy albo i dłużej i siedź dalej w Euroline. Nie jestem skazany na tę firmę, ale skoro tak widzisz jej pracowników, to musisz być wspanialym i wartościowym człowiekiem pełnym empatii i rozumienia. Bez odbioru.
    Maciek

14.07.2020 13:39

Moje zdanie jest takie Pan (usunięte przez administratora) bardzo źle ma dobrana swoją ekipę. Ktoś mocno ciśnie kierowników a oni brydadzistow i robotników taka kolej rzeczy. Zrobili system wynagrodzeń jest ok tylko żeby sprawiedliwie nim zarządzano to już inna sprawa Od stycznia przyszli chłopaki z eu2 względem ikei a ich widać już ta sprawiedliwość. Chłopaki mają multum mebli które robią nie a mają przeważnie 3 grupy a chłopaki z ikei 4 grupę za 3 lub 4 w porywach za 5 rodzaji mebli. Tak panowie kierownicy chłopcy z Ikea bd mieli procenty które sobie wymyśliliście żeby mieć bp4 na lekkich mebelkach i aż na tyłu rodzajach. Grupa jest za procenty czy umiejętności pracowników? Jeśli za procenty to Anglia jest w UJ pokrzywdzona na tym systemie Powinni wszyscy z angli stanąć i się wypiąć. Kolega z ikei Pozdrawiam
    Maciek

17.07.2020 13:23

Czego tu nie rozumiesz
    Ernest

17.07.2020 13:28

Dokładnie jak napisales A najbardziej ta sprawiedliwosc widac na stolarni jak kolega mowil Lekkie mebelki i na ktorych procenty można robic to dali chlopaka z ikei a oni same kojda robia i jak tu procenty robic zeby awansowac jak umiejetnosci nie sa wazne tylko twoj wykres w tabelce
    Jest

15.07.2020 18:10

Za 8dni zobaczymy ilu z nas ma covit 19 maseczki nic nie dadzą a środków dezynfekujacych jak nie ma to niema
    Try

17.07.2020 01:10

Słyszałem o euro comforcie czy to prawda
    Mat

17.07.2020 13:22

Plotki Zona pracownika ma podejrzenie i sa na kwarantannie Ona w comforcie nie pracuje
    robert

05.07.2020 11:02

wiadomo , kierownicy działów to przeważnie absolwenci zawodówek , karierowicze bo gdzie indziej prace znajda za takie zarobki i stanowiskiem , a pracownicy co im pozostaje np ( magazynierzy , który z nich skończył szkołę )(usunięte przez administratora)
    Renis

13.07.2020 16:47

Nie chce krytykować kierowników,. Zaczynali na najniższych stanowiskach i wydawało by się że rozumieją jak zorganizować stanowisko pracy by osiągnąć odpowiednią wydajność, szkoda że zapomnieli skąd wyszli, i szybko kolesiostwo zaczęło odgrywać podstawowa rolę
    rozie

09.07.2020 11:13

a o rodo to koleżanki i koledzy szanowni nie słyszeli, co?
    heh

10.07.2020 09:05

skoro sobie tak pozwalają to zakładam że raczej nie i o konsekwencjach chyba też nie, a szkoda, całkiem przydatne info polecam
    heh

13.07.2020 08:52

to chyba Ty w takim razie musisz poczytać skoro tak reagujesz, a potem się wypowiadaj :D

10.07.2020 15:03

Kochani wiadomo coś o 14 sierpnia czy oddadzą ten dzień za 15 sierpnia . Tak jak było napisane na karteczce która chyba jeszcze widnieje na dps1

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EUROLINE?

Kontakt - EUROLINE Sp. z o.o.

Spóldzielcza 51 64-100 Leszno

NIP:6971906775

Branża główna: Meble
    Nowa

06.07.2020 19:38

Czy autobus zabiera pracowników z Osetna i dowozi do pracy w Lesznie? Dzieki
    gosia

07.07.2020 12:01

właśnie w ogóle jakimi trasami ten autobus jedzie?
    pytanie

08.07.2020 11:33

trzeba się jakoś zgłaszać na ten autobus? czy każdemu to przysługuje?

21.06.2020 15:07

Kiedyś były 13 Nastki ,świąteczne.niema już nic dla pracownika w tej firmie tylko nie piszcie mi o pracy i takie tam ,.Pracuje długo w tej firmie i dużo zeczy zmieniło się ,oczywiście na nie korzyść pracownika!!!(usunięte przez administratora)
    Dafi

03.07.2020 10:57

Kiedyś sytuacja na rynku była inna, ciesz, się, że masz gdzie pracować, mamy pandemie halo, firmy upadają, albo tną koszta jak się da, no niestety też mi to nie w smak ale co poradzimy, trzeba czekac na lepsze czasy, ja myslę, że nadejda
    DobreWspomnienia

02.07.2020 16:54

Mam dobre wspomnienia z pracy w tej firmie . Dyrektor bardzo mądry i dba o to żeby firma się utrzymała . Problemem były dla mnie dwie osoby które za wszelką cenę chciały się mnie pozbyć . Dyrektor jest wzorem do naśladowania i wydaje mi się , że źle dobrał sobie pewne osoby . Chciałbym mieć takiego szefa w innej firmie . Pozdrawiam całą fajną załogę , a reszta niech się ...

22.06.2020 19:32

eh

26.06.2020 08:52

No a szczególne za to co tutaj wypisuje, a internet już od dawna anonimowy nie jest tak jak wam się wszystkim wydaje ;)
    eh

30.06.2020 08:41

najwyraźniej nie tylko my tak uważaliśmy, bo wpisu już nie ma no i bardzo dobrze
    Rock

23.06.2020 10:12

Czy ktoś powiedział oficjalnie że nadgodziny soboty itp. Są płatne czy do wybrania ZERO Informacji a miało być info na bieżąco co się dzieje a wybrany pracowników milczą
    x

24.06.2020 00:05

Zawsze były płatne, nie wiem skąd w ogóle pomysł że miały by być za dzień wolny.
    mero

24.06.2020 10:12

No tutaj to Ci na pewno nikt OFICJALNEJ informacji nie udzieli

20.06.2020 00:22

Kiedy socjal może zaczniemy się upominać bo już nigdy nie zobaczymy A to są nasze pieniądze
    Jola

20.06.2020 10:24

Jak już nie dali to już nie dadzą

20.06.2020 11:32

Zamponij już o tym socjalu

15.06.2020 17:17

Escobar

18.06.2020 00:28

Jakim MMA? ???? Świąteczne było i się zmyło. Zamiast świątecznego, to będą ale ucięte premie????
    Bon

19.06.2020 13:52

Prawda robią sobie co chcą, ale trzymają ich bo w tym zakładzie pracy niema kto już pracować, sorry to nienazywa się pracą
    Ja pójdzie

18.06.2020 05:52

Ludzie z Ukrainy wyjeżdżają i nie chcą już wracać urlopów w lipcu nie chcą dać zdziwią się jak im polowa na chorobowe pójdzie????
    Portis

13.06.2020 00:03

Pracuje już kilkat ale to co teraz się dzieje to to jakiś dramat.!????Robić za grosze ,130 & normy.
    Edek

13.06.2020 23:15

Dobre pytanie.. ale inaczej się nie da. Jakaś chora atmosfera się zrobiła. Tylko gonią i gonią , aż padniemy na ryjek . A jeszcze lato przed nami - znowu będzie jak w szklarni,a właściwie już jest tak. ale nie , nie narzekam .. robię i ciesze się ze mam prace.?!?

15.06.2020 12:20

To jest chore wszystko mniej zarabiamy więcej robimy obłęd!
    nupogodi

15.06.2020 09:04

tylko byscie narzekali i narzekali, gdybyście zamiast kłapać dziobami wzieli sie do roboty, to by dobrze było. ja robie, może i jest ciezko, ale nie narzekam, sam sobie prace wybrałem i jak stiwerdze, ze to koniec, to po prostu zmienie miejsce pracy ot cała filozofia

14.06.2020 12:50

Proszę wejść na elka nowych ogłoszeń gdzie potrzebują pracownikow produkcji jest mnóstwo, jednak kryzysu nie ma, nie dajmy się tak traktować.

22.05.2020 13:25

......

02.06.2020 18:25

A jak się teraz wychodzi na premii
    Nik

13.06.2020 23:09

No niby tak , ale premia jest uznaniowa. Moim zdaniem dobrze , ze pozabierał Tą premie.. no sorry - jednym ciagle pasuje , chodzą , pracują jeszcze na dodatek w tych maskach . a innym ciagle nie pasuje odrazu .. a i tak nie ma sprawiedliwości w tym zakładzie . I robi się cooooraz gorzej .. tylko cyferki się liczą.. nie pracownik a szkoda ..

02.06.2020 09:44

Widziałam, że znowu pojawiło się ogłoszenie na szwaczkę, a kiedyś już chyba było tutaj coś o tym mówione. Co powiecie o stanowisku?
    Pytanie1

04.06.2020 09:51

No tak szczerze to ja chciałam wiedzieć jak atmosfera, czy praca trudna, jak wielu umiejętności wymaga. Wynagrodzenie to sobie sama ustalę na rozmowie i mało kiedy ludzie są chętni by podawać kwotę zarobków, więc nie oczekiwałabym wylewnej odpowiedzi

04.06.2020 20:20

A co to jest ten poziom i ile ich trzeba zdobyć
    Rafik223

17.05.2020 09:30

Hej mam pytanie czy u was zamówienia ruszyły bo ja pracuje w firmie w Chodzieży ktora wam wysyła listwy i mamy coraz więcej roboty
    Tedy

25.05.2020 08:55

jakby stracili to dopiero by był płacz, bo niestety docenia się po stracie jak to mówią ;p
    Żałosne

31.05.2020 13:12

Tak a latem jak na hali będzie po30 parę stopni to będziemy zasuwac jak robociki

28.05.2020 11:40

Hejka. Wracamy na cały etat ??? Wiecie czy z ta wypłata będą wypłacane za piątki - różne mówią

29.05.2020 23:07

Niestety nasz dział dps3 nie posiada takich osób które przekazują informacje . Chodzisz i pytasz się po innych działach .
    Tak by mogło być

30.05.2020 22:18

Do czwartku i po 6 godz dziennie do pracy i owszem 3tys wypłaty na rękę co wy na to
    Seba

23.05.2020 09:17

Z tego co się orientuję w temacie firmę objęła ochrona tarczą antykryzysową. Dziwne to trochę ponieważ ludzie mają obcięty etat na 80% tyczy to też premii wraz z umiejętnościami. Jednak mimo tego pracują w piątki oraz dziś w sobotę i ciągle są nagadywani do pracy w nadgodzinach. Z czego wynika że firma aż w tak mocnym stopniu nie odczuła kryzysu . Dodam że ludzie pracujący w nadgodzinach nie wiedzą czy zostaną im za to wypłacone odpowiednie pieniądze bo biuro nie podjęło jeszcze decyzji.(usunięte przez administratora)
    Kiedy będą

26.05.2020 11:43

Święta prawda gdzie są nasze socjalne, kiedy one będą

27.05.2020 09:29

O tym to już zapomnij.

05.05.2020 10:49

Jakie są działy w Euroline?
    Assa

15.05.2020 11:59

No mam nadzieję, że tak własnie by było
    Nike

27.05.2020 09:16

spokojnie, są i tacy którzy doceniają pracowników pakowni, a szczególnie tacy którzy też przez takie roboty przechodzili ;) pozdrawiam!
    Rafik223

21.05.2020 09:38

A urlopy letnie już mieliście?

21.05.2020 16:50

Już po urlopie . Mieliśmy go zaraz po światach . Ale co niektórzy szli tzw pupilki poszły sobie do pracy
    Ktos

20.05.2020 22:10

Po co w tej firmie jest rada pracownicza jak informacje nie sa przekazywane. Jesli z danego dzialu nie ma nikogo w radzie nie dowiesz sie nic
    Kredka

20.05.2020 18:16

Witam. Chciałabym zatrudnić się w Waszej Firmie. Pracowałam wcześniej w lodziarni. Czy zdobyte tam doświadczenie wyrówna mi wyboistą ścieżkę kariery?

Zostaw merytoryczną opinię o EUROLINE Sp. z o.o.