EUROLINE

• Klonówiec
Leszno - Euroline
Wołów - Euroline

3. Opinie o pracodawcach Leszno
  5. Opinie o EUROLINE Sp. z o.o.

Opinie o EUROLINE Leszno

Nie przegap nowości o EUROLINE Sp. z o.o.!

lena

27.01.2021 11:01

hej w zakładzie pracuje się na nocki?
    Doremi

04.02.2021 14:47

A ty jesteś (usunięte przez administratora) kto moa gorzej..
    Doremi

05.02.2021 08:13

Ojej, za mocne słowo nagle i poszła cenzura? Napisałem c.h.a.m. Lepszego określenia nie znajdę. Chyba, że neicenzuralne.

02.02.2021 20:42

No to mamy nowego dyr od produkcji co zrobią z(usunięte przez administratora).. ?? Cały zakład będzie na stałej pensji plus 10%premi uznaniowej !!tyle kasy wpakowano na wdrożenie bp pp i znowu będzie zmiana będziemy filia eurocomfort z takimi samymi pensjami

04.02.2021 01:33

A ranna zmiana słyszała od drugiej zmiany :D
    Ech...

04.02.2021 10:42

Co wy za bzdury piszecie....to są właśnie te plotki że jeden usłyszy drugi dopowie trzeci dla posłuchu podkręci plotkę i juz wszyscy trzęsą....żadnego 0.8 i zwolnień nie będzie zwłaszcza zwolnień. 0.8 to ostateczność jak granicę z Niemcami zostaną zamknięte do czerwca na przykład. Przestańcie już takie plotki roznosić..
    Artiom

02.02.2021 17:19

Grubo zaczyna się dziać na DPS 2 ludzie zaczynają odchodzić. I bardzo dobrze może między innymi kierowniczkowi i jego dupolizom oczy się otworzą że paroletniego pracownika z doświadczeniem się szanuje
    Tofik ^^

03.02.2021 23:28

Ponoc stolarze
    Już były pracownik

04.02.2021 17:16

I bardzo dobrze że odchodzimy szanujemy siebie przynajmniej i nie pozwolimy robić z siebie beduinów
    Lolo

28.01.2021 12:20

Na magazyn się nie wybierajcie bo tam pracują sami konfidenci a zwłaszcza ci młodzi podpierdalacze kierownik nic wam nie da a zabierze i następny przyszedł co będzie zabierał

29.01.2021 10:26

Mówisz o sobie??
    Młody magazynier

03.02.2021 17:44

O który magazyn chodzi?
    Jaca

03.02.2021 16:51

Niech kierownicy w końcu się opamiętają i zaczną szanować pracowników , bo im zostaną tylko koledzy zza wschodniej granicy.

01.02.2021 17:40

O

02.02.2021 09:15

Od początku pandemi.

30.01.2021 20:40

Kiedy bylo glosowanie do rady pracowniczej po odejsciu (usunięte przez administratora)?Kto wybral (usunięte przez administratora) na przewodniczacego, a (usunięte przez administratora) na zastepce zenada.
    Eurocomfort

31.01.2021 21:44

Ludzie żadna rada kt9ra jest pod władaniem!!!!!!Tylko związki zawodowe gwarantują coś pracownikom,tak jest w Eurcomforcie,gdzie wszyscy dostali podwyżki!!!!!!
    Slepi ludzi

01.02.2021 07:04

Bo w euro line wszyscy sie boją i tylko w mowie sa madrzy.Nieobrazajac nikogo madrzy ludzie dawno odeszli
    Samuel

17.01.2021 19:27

Myślę, że zapomnieliście jaki mamy czas, wszystko jest zagrożone przez pandemię. Mamy dobrego pracodawce więc szanujmy go.

21.01.2021 10:45

No dokładnie...szkoda gadać

31.01.2021 09:10

Magazyn TB to nie Euroline.
    Xxx

26.01.2021 18:45

W tym zakładzie idzie zemby zjeść ludzie zakłamani fałszywi jeden drugiego pilnuje oby się nie ostali (usunięte przez administratora) z wp
    Zainteresowany

23.01.2021 12:35

Witam jak wygląda praca na magazynie bo firma dała ogłoszenie na Elka.pl. Na jakie zarobki można liczyć, nadgodziny itp.

26.01.2021 10:58

a masz jakies doswiadczenie? czy zielony jestes w tym temacie i tak z marszu idziesz
    Xd

21.01.2021 21:20

Ludzie na co liczycie,pracownicy ze wschodu was już zastąpią!!!!!To już się dzieje!!!!

22.01.2021 08:00

Dokladnie. Oni chcą żeby Polacy się pozwalniali . Zatrudnia wówczas ludzi ze wschodu . Niestety tego się doczekaliśmy
    boy

25.01.2021 09:37

jeśli nie są takimi ordynusami jak wy, to wyjdzie tylko na dobre
    Goodjob

21.01.2021 10:50

Myslałam że w Euro nie zatrudniaja z orzeczeniem o niepelnosprawnosci intelektualnej a tymczasem skroluje profil i zmieniam zdanie. Świetną wizytówke sobie robicie tymi wpisami
    Mest

22.01.2021 13:23

trochę na grubo napisane ale cięzko się nie zgodzić czytając te wszystkie wypociny które się tutaj wykluwają
    Mest

22.01.2021 13:23

w pracy na szczeście trochę inaczej to wygląda, tylko anonimowo są tacy cwani wszyscy
    Szuka

18.01.2021 12:02

Na jakim dziale aktualnie by szukali kobiety do pracy?
    mig

21.01.2021 14:12

jak chcesz to na każdym mozesz się zatrudnić. pytanie pozostaje czy sobie poradzisz i czy masz odpwoiednie kwalifikacje
    mig

21.01.2021 14:13

ja bym zadzwonil na twoim miejscu, skontaktowal sie z kadrami i tak próbował coś tam ugrac
    Uber

31.12.2020 08:55

Ludzie - życzę wam żebyście od nowego roku zaczęli więcej myśleć i używać mózgu. A przede wszystkim żebyście się zaczeli interesować swoim własnym życiem, a mniej życiem innych ludzi. pozdro
    klik

04.01.2021 11:22

Zgadzam się w stu procentach, weźcie to sobie ludzie do serca...

21.01.2021 10:47

Święte słowa panie kolego.
    Dps 7

08.01.2021 11:30

Od nowego roku minimalna krajowa w górę a w euro cisza? Podniosą cos czy będą kabiniwac jak obejść podwyżkę?

08.01.2021 19:02

Chyba wszyscy jesteśmy tęgi ciekawi ??

21.01.2021 10:46

To spekulowanie na forum na pewno wam pomoże...

28.12.2020 12:14

Witam. Czy to prawda że po nowym roku ma być postój?

20.01.2021 22:55

Nie będzie żadnego postoju, ogarnijcie się. Wypisz urlop jak chcesz wolne.

21.01.2021 10:45

Dobrze, że ty jesteś taki produktywny mistrzu...

15.01.2021 11:10

Kiedy strajk w sprawie wynagrodzeń???wszystko drożeją a pensje stoją nawet mniejsze bo nadgodzin brak a przepływ informacji żaden zero info co i jak w firmie się dzieje to tylko świadczy o dyrekcji jakie mają podejście do produkcji
    Dps2

20.01.2021 07:24

Od nas delegacja już jest wybrana i idzie do dyrektora. Dps3 też wybierać będzie i po nas też wysyłają. Więc inne działy nie wiem na co czekają...
    ooo

20.01.2021 22:56

Poczekamy co wam powiedzą heh
    Stachu

15.01.2021 11:39

I oczywiście wszędzie podwyżki tylko nie w tym (usunięte przez administratora)? Całe szczęście że uciekłem z tamtąd i wszystkim którzy mają chociaż odrobinę godności polecam to samo. Gdzie nie pójdziecie będzie lepiej niż w tym (usunięte przez administratora) zapewniam
    Ooo

16.01.2021 08:36

I kogo to interesuję?
    Kazek

07.01.2021 08:24

mam takie szybkie pytanie o godzinki pracy. no chyba ze jak sie przekopie tutaj przez wpisy to znajde taka info
    Kazek

08.01.2021 13:03

dzięki, kilka działów, czyli jakie konkretnie?
    Vito

11.01.2021 09:48

te stanowiska tez sie tycza produkcji ogolnie? w sensie aplikujac na produkcje mozna trafic tez na te dzialy czy to sie ustala na poczatku gdzie sie idzie
    Chwasty to my!.

24.05.2019 22:40

Ostatnio była ankieta na temat przepływu informacji w naszej firmie, jednym z pytań było co może poprawić sytuację czy umieszczanie informacji na portalu xpertis a może rozmowy z kierownictwem albo spotkania z dyrektorem... Być może udzieliłby nam konkretnych informacji co mamy zrobić aby nie liczyć każdego grosza od dziesiątego do dziesiątego albo np. Czy jest jeszcze szansa na nadgodziny czy też mamy szukać czegoś lepiej płatnego... Nie można przecież ciągle liczyć na to, że przyszły miesiąc będzie lepszy , dostaniemy podwyżki, ruszą nadgodziny a kierownictwo i dyrekcja zacznie traktować nas jak ludzi... bo mam wrażenie, że co niektórym kierownikom ich podwładni tylko przeszkadzają bo przecież ciągle czegoś chcą i trują o podwyższenie kategorii albo umiejętność za (usunięte przez administratora)zł. A przecież oni też tak mało zarabiają... ledwo na kawior i szampana wystarcza co...?:)
    Bida

07.01.2021 22:08

Kierownicy zarabiają po 5000 netto i lepiej . Zależy jakiego działu i jak dobrze żył z dyrektorem . W obecnych czasach 5000 zarabia dobry specjalista w innych firmach na start . Nie powiedziałbym , że dobrze zarabiają ! Przy dzisiejszych cenach wszystkiego to powiedziałbym , że mają (usunięte przez administratora) życie w zamian za tą odpowiedzialność , jaką mają . Powiem tak kierownicy mają niski standard wynagrodzeń , a produkcyjni zarabiający 2200 netto za miesiąc pracy , to chyba mają gorzej niż niewolnicy , bo temu niewolnikowi trzeba było zapewnić dach nad głowa , wyżywienie i utrzymanie. Dzisiaj pracownik Wolny , zarabiający 2200 myśli jak przeżyć od miesiaca do miesiaca Mając opłacone rachunki , kredyt myślą skąd zabrać na jedzenie , a już nie wspominając o ubraniu i innych sprawach .... teraz wyobraźcie sobie w jakich czasach żyjemy i kto rządzi tym wszystkim . Firmie życzę sukcesów , ale tez trochę empatii do ludzi
    Prawda

08.01.2021 22:47

Bardzo dobrze napisane dzisiaj 2200 to jest nic i jak tu zyc.Jeszcze pracujac tutaj to zarobek tapicera powinien wynosic 4 tys na rączkę i to bez pospiechu z pocalowaniem w rączkę.A kierownik to do niczego tu niejest potrzebny bo on niema zielonego pojęcia tylko dobry mistrz zmiany co jest6 z wyksztalcenia tapicerem a nie jakis tam bamber lub miss polonia meksyku

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EUROLINE?

Kontakt - EUROLINE Sp. z o.o.

Spóldzielcza 51 64-100 Leszno

NIP:6971906775

Branża główna: Meble
    Orzeł

20.11.2020 08:29

@X no co ręce opadają, gościu nie ma jaj żeby podejść i jej tego powiedzieć chociażby w oczy, tylko pisze na go worku .. Ta osoba musiała chociażby z nią rozmawiać, jesteście tak beznadziejni wszyscy że mi właśnie ręce opadają.. W każdą plotkę wierzycie, swojego mózgu i zdania nie macie ?
    Eeeee

30.12.2020 11:36

Co was to obchodzi??
    Ornaldo

31.12.2020 21:16

No pewnie nie wiem z kim ma:)
    Ona

31.12.2020 12:08

@Rekin uważaj co mówisz, możesz też do mnie podejść z chęcią dam ci w (usunięte przez administratora)! !!
    S K

25.12.2020 13:44

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim zdrowia , miłości , spełnienia najskrytszych marzeń oraz mądrych i sprawiedliwych kierowników, bystrych i rzeczowych brygadzistów a także miłych i przyjaznych współpracowników. Pozdrawiam Santa Klaus

28.12.2020 09:37

A ja podpinam życzenia Szczęśliwego Nowego Roku, żeby był lepszy niż obecny! :)

29.12.2020 12:58

Jak to miło zobaczyć jakąś normalną życzliwą wypowiedź.. dzięki! Tobie też wszystkiego dobrego

28.12.2020 13:14

Magazyn drewna połowa ludzi na l4 COVID badania potwierdzone żadna reakcja dyrekcji ukrywanie pracownik jak mięso armatnie robić i robić bzz

24.12.2020 13:41

25.12.2020 09:16

Święta są...

22.12.2020 10:14

A wiecie czy szykują się jakieś rekrutacje od nowego roku?
    ok

23.12.2020 11:02

zapytaj po nowym roku może prędzej bedzie coś wiadomo niż teraz

16.12.2020 09:34

Gdzie wgl szukać ofert?
    Zator

21.12.2020 12:25

ale trzeba sprawdzać bo ręki uciąć nie daje

22.12.2020 10:14

Dzięki

18.12.2020 15:13

Hej czy to prawda ze pan K.jest na swoim stanowisku ( kierownik- dyr produkcji)do końca roku

17.12.2020 23:25

Tylko nieliczni zarobią a reszta będzie się wkurzać ze nie mogą zarobić trzeba do szefa napisać co się w tej firmie dzieje a nie narzekać na forum
    Stary pracownik

16.12.2020 00:40

A co powiecie na temat wprowadzenia akordu na DPS.1? Ja już szukam innej pracy, jeżeli zarobię mniej niż teraz to podziękuję za pracę.

17.12.2020 19:24

Zostawią ci te normy co teraz to nic nie zarobisz :D
    oo

17.12.2020 19:26

Zapomnij o akordzie, to by był dopiero strzał w kolano.
    Stary pracownik

16.12.2020 15:32

Niektórzy się tu burzą bo prawdę o niej napisali

16.12.2020 09:34

Hej są jakiekolwiek przyjęcia do pracy?
    NO TO CO

08.12.2020 15:33

No to co, chłopaki zaraz na tapete weźmiemy was i was będziemy obgadywać na forum, co wy na to? nie zostawmy suchej nitki!! żaden szczegół nie umnknie! no chyba, że się ogarniecie i przestaniecie pisać o dziewczynach z euroline chamy jedne, ale na to juz nie liczę, chociaz nadzieja matką (usunięte przez administratora) Almando, ty będziesz pierwszy w kolejcie! żaden kompromitujący szczegól z twojego zycia nie zostanie pominiety
    abc

15.12.2020 09:42

żałosne to jest co tu sie dzieje
    Zielony

09.12.2020 20:37

Tu piszą a na stołówce przed 14 tak obgadują że brak słów... Jak chcecie coś się dowiedzieć o dziewczynach i nie tylko z dps1 to zapraszam na stołówkę to się nazywają koledzy z pracy
    Nox

14.12.2020 12:30

pomyłką to jest to co wy tutaj wypisujecie , opamiętajcie się

14.12.2020 19:46

Ale dużo pieniędzy. Pozdrawiam.
    Witek

24.11.2020 09:51

Jak praca na magazynie i atmosfera? bo chetnie bym sie tam zakręcił
    Witek

03.12.2020 08:32

Spoko, myślę że tyle informacji na temat pracy w magazynie mi wystarczy, reszty dowiem się sam już na miejscu
    Zainteresowany

03.12.2020 12:53

A kto jest na magazynie majstrem chodzi o to czy jest ta osoba wporzadku
    franek

01.12.2020 15:11

Uspokujcie sie to jest nienormalne żeby tak obadywać ludzi??? CHORE.
    masakra

03.12.2020 10:30

chcialabym zeby ten apek dotarl do nich ale szczerze to w to watpie
    franek

01.12.2020 15:11

Obgadywać* miało być
    Sprawiedliwy

22.11.2020 08:27

Firma do niczego, ludzi za śmieci mają i tylko patrzą jak najwięcej ich wykorzystać(usunięte przez administratora)
    Prawda

29.11.2020 14:41

Ja się zwolnilem .Sposob traktowania pracownika podly
    Maja

27.11.2020 17:14

Wiecie coś o bonach na święta
    Zonk

28.11.2020 23:18

Sa przyznane ale czy wypłacą? Skoro imprezy integracyjnej nie było to powinno być dodane na świeta.....Ale znając życie nic nie dołożą ........

29.11.2020 10:15

Dostaniesz, ale nie wiadomo czy w grudniu.
    Klejarz

24.11.2020 15:48

Czy jest zakaz uzywania głośnika na bluetooth na stanowisku pracy? Jest jakiś przepis?
    Ares

26.11.2020 13:11

Nie powinno być nawet przepisów żeby ludzie o tym wiedzieli. To tak jakby do autobusu wsiadać z głośnikiem na ramieniu (chociaż widziałem takie przypadki)
    Aaa

26.11.2020 16:11

A ktoś ci zabronił używać głośnika ?

Zostaw merytoryczną opinię o EUROLINE Sp. z o.o.