Kowalski Consulting Sp. z o.o.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 201 ocen.

Opinie o Kowalski Consulting Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kowalski Consulting Sp. z o.o.

Czok

Czy pracuje Ktoś teraz w Turku jako pipe fitter? Warto się angażować?

Krajan

Kowalski Consulting to fajna firma, młodym może się super pracować.

Krajan

@Sprawiedliwy Jeśli chcesz znać więcej szczegółów o firmie wystarczy poszukać w googlach! A tak na szybko to dodam, że Kowalski Consulting Sp. z o.o. ma opinię dobrego pracodawcy i nie sądzę, żeby Twoja wypowiedź była obiektywna. Może jesteś inspirowany przez kogoś?

Konrad

Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś o pracy dla brygadzisty wyposażenia wnętrz okrętowychwTurku? Jakie wymagania stawia firma? Czy można na tym zarobić godziwe pieniądze? Jak się generalnie pracuje w firmie? Dobrze jest wiedzieć przed rozmową rekrutacyjną.

Dominika

@Krajana co Ty możesz powiedzieć o firmie jako pracodawcy? Już od kilku miesięcy nie było nowych wpisów. Czy Ty dalej pracujesz w Kowalski Consulting? Jeśli tak, to chętnie dowiem się więcej o obecnej sytuacji. Co powinny wiedzieć osoby, które zastanawiają się nad aplikacją?

Krajan

Może trzeba bardziej wnikliwie czytać dokumenty przed podjęciem pracy a unikniemy kłopotów.

Rozczarowany

Ja też tam byłem tzn,w Finlandii na remoncie cementowni i jestem bardzo rozczarowany :człowiek zap.....po 12 godz i czasami w niedziele i co i gów...pensja z problemu wpłynęła zaniżona Kowalski obiecywał 50 % i 1000% i tak jak wspomniał tu ktoś zostawił nas sam z problemem podatku -oczywiście na żadne emalie nie odpowiada ....... Te projekt to była porażka ...

Krajan

Mam dobre wspomnienia z czasu kiedy pracowałem z firmą.

Henryk

Czy ma ktoś wiedzę o robocie dla operatora robota spawalniczego? Mam chęć na taki wyjazd i dobrze coś wiedzieć

finn

Witam, czy ktoś pracuje już w firmie Hydoring w Finalandii. Jeśli tak to jakie wrażenia?

Henry

Kowalski Consulting nie w chwili obecnej nowych ofert pracy? Może coś ktoś wie i mógłby podzielić sie wiedzą?

Dominika

@Rafał G. wszelkie wątpliwości najlepiej wyjaśnić pisząc pytania bezposrednio do firmy Kowalski Consulting Sp. z o.o. na adres e-mail: biuro@kowalski-consulting.pl

Krajan

Trudno powstrzymać się od komentarza, nikt nie zna szczegółów spraw i nikt nie wie jak było naprawdę a takie wpisy tylko szkodzą firmie. Pracuję tu i wierzę w to.

Rafał G.
@Krajan 25.02.2017 15:49
Trudno powstrzymać się od komentarza, nikt nie zna szczegółów spraw i nikt nie wie jak było naprawdę a takie wpisy tylko szkodz...

Wiec moze powiesz cos wiecej o tej firmie skoro w niej pracujesz? Czy firma normalnie wyplaca wynagrodzenie oraz czy nie ma z nia problemow? Jak narazie z komentarzy wynika ze lepiej sie nie angazowac we wspolprace, ale tez nie ma zadnych konkretow. Wiec moze ktos napisze cos sensownego skoro tyle ludzi pracowalo w tej firmie. Wiadomo ze ile ludzi tyle opinii, ale chyba takie rzeczy czy wyplacaja pieniadze mozna tutaj zamiescic.

Rafał G.

Witam, leci ktoś na remont cementowni we wtorek? Byłem chętny na ten wyjazd, ale po tym co teraz tu czytam, to chyba nie ma sensu się pchać w to skoro są niewypłacalni. Miał ktoś więcej z nimi problemy?

ZIBI
@Rafał G. 25.02.2017 14:08
Witam, leci ktoś na remont cementowni we wtorek? Byłem chętny na ten wyjazd, ale po tym co teraz tu czytam, to chyba nie ma se...

Dobrze zrobiłeś , ja byłem i nie jestem zadowolony problemy z godzinami i płatnością. Trzech pośredników po drodze Kowalski raczej nie jest tu niczemu winny. Brak profesjonalizmu ze strony Fińskiej.

Były
@ZIBI 10.04.2017 12:42
Dobrze zrobiłeś , ja byłem i nie jestem zadowolony problemy z godzinami i płatnością. Trzech pośredników po drodze Kowalski...

Dlaczego uważasz ze jest bez winy ?Przecież miały być rur a większość musiał robić przy remoncie pieca a co niektóry miał o tym pojecie.Finowie szybko im podziękowali .Trzeba jeszcze powiedzieć. że ludzie nie dostali pełnych wynagrodzeń za przepracowane godziny i dziś Pan Kowalski zostawił ich z Fińskim podatkiem do zapłacenia _tzn.''Martw się sam''. gdzie wcześnie deklarował że żadnego podatku nie będzie. Nigdy więcej pracy u takiego pracodawcy .

anonim

(usunięte przez administratora)

Zainteresowany ?!

Możesz podać więcej szczegółów _bo nie długo lecę przez nich do Finlandii ?A mogę się jeszcze rozmyślić?

anonim

(usunięte przez administratora)

Zainteresowany ?

Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat nie wypłacalność .Dlaczego Ci nie wypłacił ? Bo wcześniejsze opinia napisana przez Johny Brawo jest wręcz pozytywna na temat pracy w Szwecji. Proszę o w miarę szybko opowiedz gdyż myślę wejść z nim do współpracy . A tez, miałem parę problem żeby do niego dodzwonić_zastanawiająca. A czy on ma biuro w tym całym Zielniku w Gdańsku ? Najchętniej prosiłbym o opinie ludzi z Gdańska .

Johny Brawo

Pracowalem w Szwecji ale sie skonczylo.Teraz szukam nowych ofert pracy w Szwecji dlatego ze dobrze placa i dobrze sie tam pracuje.Moze kto mi powie czy Kowalski Consulting to solidna firma

Krajan

Jakie mają teraz oferty pracy? Nie mogę nic sprawdzić dlatego proszę o ile ktoś wie w tym temacie. Mam zamiar z nimi wyjechać o ile mają taką ofertę. Już kiedyś byłem i wróciłem zadowolony z dobra kasą. Za granicą trzeba ciężko pracować ale się opłaci.

Szczecinek

A,czy może ktoś teraz leci na ten remont cementowni w Finlandii ? Jeśli tak to parę słów i opinii..CZy warto czy Nie ...Co to za firma . Tylko konkretnie i bez błędów. Bo mam od nich propozycje. Czytając wcześniejsze opinie _nic się nie mogłem dowiedzieć o najważniejsze :Czy płaco na czas ?

Szczecinek

A,czy może ktoś teraz leci na ten remont cementowni w Finlandii ? Jeśli tak to parę słów i opinii..CZy warto czy Nie ...Co to za firma . Tylko konkretnie i bez błędów. Bo mam od nich propozycje. Czytając wcześniejsze opinie _nic się nie mogłem dowiedzieć o najważniejsze :Czy płaco na czas ?

b

hej! widze tu kilka ciekawych ofert pracy dla osób kore mają że tak powiem fach w ręku :) poszukują montera kadłuby, malarza - tynkarza budowlanego czy opertaora maszyn włókienniczych - ostatnie dwie oferty do Stockholmu. Zarobki chyba naprawde niezłe

KC

Witam, Najlepiej kontaktować się i umówić na rozmowę telefoniczną przez email: biuro@kowalski-consulting.pl

kriss

MA MOŻE KTOŚ NUMER DO KOWALSKI CONSULTING???????ALE NIE TEN CO JEST OFICJALNY NA STRONIE BO TAM TYLKO SEKRETARA BIADOLI

karol

czy kowalski z ekipa popłynął już do USA

kris
@karol 10.02.2015 08:04
czy kowalski z ekipa popłynął już do USA

kowalski popłynął już w 42 tygodniu do USA szczęściarz z niego hahahah

anonim

(usunięte przez administratora)

vvv

kolego, a kasa się zgadza?

kluseczka

bardzo mnie interesuje praca w sprzedazy, zielona nie jestem bo rok robiłam na call center i rok jako przedstawieciel handlowy w wielkiej firmie, czy obecnie mam szansę na jakieś zatrudnie w Kowalski Consulting Sp. z o.o.? jeśli wiecie o jakichś planowanych reklrutacjach i naborach to prosze o pilną informację

anonim

(usunięte przez administratora)

nn

jak się daje ogłoszenie to powinno wszystko być dopracowane na tip top

wsx

oferty do USA są, ale związki w USA myślą czy na prawdę potrzebują ludzi z Europy. Także czekamy.

anonim

(usunięte przez administratora)

v

dziwne te ich oferty sa

edc

Nie realizujemy ofert, tylko projekty. Ludzi potrzebujemy wtedy kiedy pojawia się kolejny remont lub budowa. Nie jesteśmy armatorem i nie decydujemy o terminach.

??/
@edc 15.11.2014 12:55
Nie realizujemy ofert, tylko projekty. Ludzi potrzebujemy wtedy kiedy pojawia się kolejny remont lub budowa. Nie jesteśmy armat...

czy już sa oferty do usa

Jaromił

Jak to gorzej z realizacją ofert? W takim razie po jasny gwint piszą rzeczy których nie są w stanie dotrzymać... Rozumiem, że czymś trzeba zachęcić kandydata, ale powinny być to rzeczy realne, które rzeczywiście można zrealizować, a opieranie zdania na wyimaginowanych obietnicach nie ma większego sensu.

j
@Jaromił 13.11.2014 02:02
Jak to gorzej z realizacją ofert? W takim razie po jasny gwint piszą rzeczy których nie są w stanie dotrzymać... Rozumiem, że c...

pisza bo im się tak podoba dobry bajer wstawia firma

asd

ze względu na ilość chetnych, liczba miejsca jest ograniczona. Spokojnie - w USA też na wszttko potrzeba czasu.

leszek
@asd 27.10.2014 15:51
ze względu na ilość chetnych, liczba miejsca jest ograniczona. Spokojnie - w USA też na wszttko potrzeba czasu....

dziwne ze tylu chętnych a oglosznia pojawiająsie nonstop te same

anonim

(usunięte przez administratora)

n

oferty są gorzej z realizacja jest

ecd

zamówili już te kajaki co maja zabrać pracowników do USA, czy trzeba na własną rękę załatwić wizę, transport a na miejscu poszukać roboty a potem działkę odpalić do firmy "Kowalski"? Każdy mówi, że za starego było inaczej.

kc

na obecnym etapie nikt jeszcze nie ma oferty, bo trwa selekcja.

v
@kc 13.10.2014 10:00
w tyg. 42 będą pierwsze wyniki

to usa ruszy kiedy jak mam rozumieć w tyg 42?????/

sajan

wiem , że są święta i nie powinno się jakoś specjalnie źle mówić o innych , jak na przykład w tej sytuacji o firmie Kowalskiego, jednak jeśli atmosfera i podejście do pracownika jest takie jak opisujecie to ciężko się nie zdenerwować... zwłaszcza jeśli się tutaj pracuje. Myślę , że lepiej sobie zawczasu dać z nimi spokój

Sejsmik

Czy ktoś cos wie na temat pracy w USA, od nich?

karol
@Sejsmik 29.09.2014 13:08
Czy ktoś cos wie na temat pracy w USA, od nich?

wlasnie tez mam ofertę ale nie wiem co teraz zrobić i czy jest firma wyplacalna

asd

jak ktoś zna program to wie jak go wykorzystać. to są programy dedykowane. jak nie wiesz jak je wykorzystać, tzn. że ich nie znasz.

wer

projektanta definiuje znajomość oprogramowania np. nupasa, pdms, bentley oraz doświadczenie i umiejętności projektowe, np. czy możesz zrobić projekt od koncepcji czy tylko dokumentacja roboczą i wykonawczą. kier. studiów jest drugorzędny, ważne żeby było to coś z konstrukcji - niekoniecznie morskich, lub mechaniczny.

wsx

kto to pisze? chyba jakaś rekrutacja.

adam

czy ktoś wie coś na temat pracy w maloy w norwegi przez tą firme

soren

Niedawno wyjechałem z nimi na kontrakt, siedzie od 2 miesięcy, zjeżdżam zaraz na święta. Narazie nie ma żadnych problemów, choć to i owo przydałoby się z czasem poprawić. pozdrawiam.

yanos

Za przedterminowy,niezawiniony przeze mnie zjazd-potraktowany jako "zerwanie kontraktu" dowalono mi 500 funtów kary. Polski personel zagraniczny wydał mi otwarty bilet powrotny,KOMPLETNIE nie interesując się czy jestem w stanie wyjechać z kraju,którego języka nie znam.Stanąłem przed perspektywą 3 dni i 3 nocy na dworcu(firmę interesuje tylko to,czy dojechałeś na kontrakt. O Polakach-pracownikach(niekompetentnych i aroganckich)-bez koment. Pozdrawiam tzw. "kontraktowców":)

anonim

Cześć mam pytanie na temat pracy w kowalski konsulting czy wiadomo Wam coś na ten temat czy zatrudniane są osoby również z grupą inwalidzka?

Danka

-- qaz -- a Ty może miałeś przyjemność pracować w kowalski consulting co wiesz o warunkach zatrudnienia byłeś zadowolony z roboty ,czy dużo udało Ci się zarobić pieniązków

anonim

@spawacz a długo pracowałeś w tej firmie KOwalski Konsulting bo spory masz podatek a to nie jest tak ze pracodawca odprowadza a pracownik dostaje pismo potwierdzajace to

anonim

ajak jest z wyjazdami czy firma pokrywa ich koszt????Czy samemu się opłaca wyjazdy przeloty???Jaka stawka za pracę obecnie jest pozdrawiam

spawacz

firma totalne dno wysyłał do norwegi a pozostały mega długi zadna umowa Norweska praca niby na długo a okazuje sie ze na nie cale dwa tyg i puzniej nic ani roboty juz czwarty m-c nie ma a pieniadze to po dwóch m-cach i jeszcze o wiele miej

MK

Przestrzegam wszystkich przed ta firma,( usunięte przez administratora ) Pozdro

x

a jakie sa normalnie gwarnacje?

anonim sronim

Nie wiedziałem koleś, że pudpisujesz umowy tylko z prezesem. Z Gatsem, też podpisałeś umową na korzystanie z windowsa?

anonim

Uważam ,że ktoś złośliwie napisał o firmie.Firma stara się wypłaty na czas przekazywać na konto,miła obsługa pracowników na wysokim poziomie,b.dobry kontakt doradczy ,(usunięte przez administratora) bardzo inteligentny---zazdrość przez kogoś przemawia,,polecam

anonim

tez mam wrazenie, ze nie sa juz tak boscy jak jeszcze tydzień temu

Zostaw opinię o Kowalski Consulting Sp. z o.o. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kowalski Consulting Sp. z o.o.