TFLS

Warszawa

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 132 ocen.

Opinie o TFLS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TFLS

Anna

Uważam, że TFLS to świetny pracodawca. Można dobrze zarobić.

anonim

(usunięte przez administratora)

Anglista

Te wszystkie negatywne, nieprawdziwe opinie pisze od około roku była lektorka z TFLS - taka strasza blondynka, która razem ze swoim kochankiem (byłym policjantem z cbs, któremu naobiecywała, że bardzo dużo będzie zarabiał jak ona przejmie szkołę ) chiała podstępnie przejąć szkołę. Nie udało się. Założyła więc swoją szkołę Pr....., no i nie wyszło, to się mści na forach. Przykre to

Igor

Jak komuś nie po drodze z pracą i z firmą to musi swoje złości gdzieś wyrzucić!!

Goska

Jestem zadowolona z pracy w TFLS. Pracodawca bardzo wyrozumiały i uczciwy.

Paulina G.

Chyba najlepsze miejsce pracy w jakim pracowałam . Miła obsługa w sekretariacie i rodzinna atmosfera. Właściciel bardzo uprzejmy i z dużym poczuciem humoru z uśmiechem serwuje kawę za każdym razem jak jestem w biurze.

Marta

Dobry pracodawca, jestem zadowolona, że tam trafiłam. Wynagrodzenie zawsze na czas, miła atmosfera polecam.

Małgorzata

Dobry i wyrozumiały pracodawca. Miła atmosfera, sympatyczni ludzie. Polecam.

Marek

Jestem zadowolony z pracy w TFLS. Wynagrodzenie na czas, miła atmosfera, sympatyczni ludzie. Polecam.

anonymous
@Marek 22.10.2017 11:47

Fajna atmosfera, super ludzie . Uważam ze lepiej trafić nie mogłam. Wynagrodzenie na czas i sa nawet premie. Są rownież owoce sponsorowane przez pracodawcę oraz pyszna włoska kawa.

Emilia

TFLS to dobry pracodawca. Atmosfera jest bardzo miła, nigdy nie miałam nieprzyjemności ze strony pracodawcy. Polecam.

marta

jestem studentką i nawet jak się spóźniam, to nie ma żadnych konsekwencji, nie mówiąc o tym, że dają wolne jak się ma egzamin, czy też trzeba pojechać do dziekanatu

Ewa

Polecam pracę w TFLS. Wynagrodzenie zawsze na czas, dobre warunki zatrudnienia, ja jestem zadowolona.

Aneta

Jestem zadowolona z pracy w szkole TFLS. Bardzo dobry i uczciwy pracodawca. Mam umowę na stale na bardzo dobrych warunkach. Atmosfera w pracy jest luźna i sympatyczna. Wokół przyjaźni ludzie. Cieszę się, że trafiłam właśnie do TFLS. Polecam.

Ania

Naprawdę fajna kadra, dobre warunki. Jestem zadowolona z współpracy z TFLS.

bs

A jak się tam pracuje metodykowi bo teraz szukają?

dominika
@bs 21.08.2017 16:17

Bardzo dobre warunki. Spokojnie na cały etat 7 tyś możesz wyciągnąć. Ogólnie bardzo miło. Jest 3 metodyków.

Zadowolona

To prawda , w TFLS jest wiele szkoleń które prowadzone są przez najlepszych szkoleniowców z LCCI , Cambridge oraz macmillana. Fajna, rodzinna atmosfera od czasu jak nie ma tu już tej starej blondyny. Szkoła obchodzi 25 lecie. Mało teraz takich szkół.

Małgorzata Lektor w Szkole TFLS
@Zadowolona 20.08.2017 22:08

Tak, szkoła rozwija się to i więcej lektorów potrzeba no i metodyków. Współpracuję akurat z TFLS od 2008 roku i mogę potwierdzić, że w większości skład jest taki sam od wielu lat. Jest też troche nowych lektorów bo i kursów szkoła ma dużo. Od rana do wieczora prowadzę kursy. Zawsze będę wypowiadać się wyłącznie pozytywnie o TFLS.

Bardzo zadowolona z tfls

Polecam wszystkim szkołę TFLS. Ma świetną kadrę, szczególnie Pani Milenka która mnie uczyła. Jest miła, sympatyczna, pomocna. Bardzo dobrze tłumaczy gramatykę i potrafi nauczyć nawet najbardziej "odporną na wiedzę" osobę czyli mnie. Sekretariat w szkole jest bardzo pomocny. Panie serdeczne, uśmiechnięte. Zero problemu z wystawieniem faktury. Na koniec kursu dostałam raport końcowy, piękny certyfikat oraz zaświadczenie MEN bo szkoła ma akredytacje z kuratorium. Ja po swoim kursie wystawiam im 5.

Milena

TFLS jest dobrym miejscem dla osób, które chcą się rozwijać. Jestem lektorką i praca w TFLS pozwala mi doskonalić swój warsztat nauczyciela.

Misza
@Milena 14.08.2017 21:43

a w jaki sposób niby praca w TFLS pozwala doskonalić warsztat nauczyciela??

echh

jak widać zdania są podzielone

Magdalena

Pracuje jako lektorka w TFLS. Bardzo dobra szkoła, jestem zadowolona z pracy. Dobre warunki zatrudnienia i wynagrodzenia.

Sekretarka Tfls

Nie wiem czy kwota 3200 zł to minimalne wynagrodzenie ... :) Jak dla mnie to ok. Ale jak komuś za mało to moze zarabiać 16 tys jako pani dyrektor .... W banku :) Polecam, fajne miejsce

anonim
@Sekretarka Tfls 30.07.2017 18:35

3200? W tej bajce były również smoki? :-)

zainteresowana

jak tam aktualnie wygląda sytuacja jeśli chodzi o pracę w sekretariacie??? Zastanawiam się czy aplikować, jakie są zarobki??

sekretarka
@zainteresowana 24.07.2017 11:09

Pracuje w sekretariacie TFLS już 2 lata i nie narzekam. Normalna praca, trzeba coś skserować, odbierać telefony, zapisywać klientów na kursy. Jak będziesz się starać, to szef napewno doceni to podczas wypłaty. Ja jestem zadowolona z pensji.

POLECAM TFLS WSZYSTKIM

POLECAM POLECAM!!! Szkoła która jest juz 25 lat na rynku i ma renomę . Wysoką jakość i markę rozpoznawalną w całej Warszawie. Oczywiście konkurencja zazdrości i pisze bzdury ale jakość broni się sama. Lektorzy od lat Ci sami . A ja pracuje tu od 2007 roku i nie żałuję. Atmosfera rodzinna, pieniądze zawsze na czas

Kasia

Uczciwe i jasne zasady zatrudnienia. Wynagrodzenie wypłacane regularnie - polecam.

lektorka

Warunki w porządku, wynagrodzenie zawsze na czas. Pracowałam w kilku szkołach językowych w Warszawie, ale TFLS najbardziej mi odpowiada.

Zadowolona ze szkoły TFLS

Mój awans w pracy bardzo zależał od poprawienia angielskiego. Szukałam długo odpowiedniej dla siebie placówki. Ostatecznie wybrałam Szkole TFLS. W krótkim czasie udało mi się dokonać szybkiego postępu w nauce. Przede wszystkim sama rozmowa kwalifikacyjna do grupy była starannie przeprowadzona. Grupa mała, dobrze dobrana. Sam kurs rzetelnie prowadzony zarówno pod kątem wiedzy teoretycznej - gramatyka i konwersacji z native speakers. Dodatkowo chodziłam na piątkowe zajęcia dodatkowe z nativami na których poprawiłam akcent i wymowę , co było to bardzo problematyczne wcześniej. Awans w pracy uzyskałam po 5 miesiącach nauki. Gorąco polecam, bardzo miła obsługa

Zadowolony lektor który pracuje tu od lat

Świetna szkoła z 25 letnim doświadczeniem i akredytacja MEN. Niestety inne szkoły nie mogą tego znieść i wypisują brednie szkalując dobre imię TFLS. Wiem jedno, TFLS zawsze był i jest dobra szkoła i ja jako lektor mogę śmiało polecić.

Tomek

wedlug mnie wszystko ok, nie narzekam

Sylwia

Pracuje w TFLS 2 lata. Bardzo dobry pracodawca. Przede wszystkim uczciwy i wyrozumiały, polecam.

Zadowolona

Bardzo fajna szkoła i z 25 letnia tradycja w nauczaniu. Mili ludzie i fajna atmosfera.

Sylwia

Pracuje w szkole TFLS i jestem zadowolona. Szef jest uczciwy i wyrozumiały. Ostatnio miałam trudną sytuacje rodzinną i musiałam wziąć kilka dni urlopu. Nie było z tym żadnego problemu. Polecam

Patryk

Pracuje w TFLS jako lektor już 3 rok i pracuje mi się dobrze. Warunki zatrudnienia w porządku. Atmosfera jest jak dla mnie pozytywna. Generalnie jestem zadowolony z tej pracy.

cheers

@anonim tym tokiem rozumowania to w każdej pracy tracisz czas :) aaa i chyba chciałeś napisać "jak komuś NIE szkoda życia" bo inaczej to bezsensu :)

cheers

Każdy ma swoje wady i zalety :D można znaleźć i jedno i drugie w TFLSie :) moim zdaniem jak ktoś jest inteligentny, obrotny i komunikatywny to sobie tam poradzi!

michał

Pracodawca godny polecenia. Wynagrodzenie na czas, dobra współpraca z innymi pracownikami.

M.

Ja tam polecam, bardzo dużo się można nauczyć.

Rob

Pracuję w TFLS od 7 lat a dla lektora to bardzo długo okres. Zero problemów z materiałami, salami, ewentualnym zastępstwem i przede wszystkim płatnościami (co nie jest niestety regułą w innych szkołach). W biurze pracują pomocne osoby, inni lektorzy też zawsze służą dobrą radą. Szczerze polecam.

Kaska

Dobry pracodawca, fajni ludzie i atmosfera a to ważne w pracy. Polecam!

EZ

Szkola ktora istnieje 25 lat i ma renomę. Super ludzie i fajna obsługa.

Monia

Jestem zadowolona z pracy w TFLS. Pracuję w biurze i chociaż jest tam sporo pracy to można liczyć na premię.

Fran

Duza szkoła , mili ludzie

Monika

Pracuje w biurze w TFLS i jestem zadowolona. Mam stałą umowę i satysfakcjonujące wynagrodzenie. Na atmosferę też nie narzekam, każdy jest życzliwy i miły.

irena

Pozdrawiam Smutną - nie udało się jej przejąć TFLS poprzez dokonanie sabotażu, kradzieży oraz podstawionych kupców , to teraz wyżywamy się na forach. Z tego co wiem Pani Anita to uniemożliwiła. Nie współczuję Smutnej. Smutna mnie jako lektorce obiecywała wiele kursów, żebym tylko z TFLS odeszła, ale nie dałam się nabrać i bardzo sobie chwalę tą decyzję. Bo otwarta przez nią kilka miesięcy temu szkółka dogorywa. Taki jest finał działających podstępnie osób. Brawo dla TFLS, że dali odpór oszustce.

Mateusz

Bardzo dobry pracodawca. Uczciwy i wyrozumiały. Daje możliwość rozwoju zawodowego.

Agnieszka

Pracuje w TFLS prawie dwa lata i uważam, że to uczciwy i wyrozumiały pracodawca. Zawsze wszystko jest tak jak w umowie, zero niedomówień. Pieniądze wypłacane są na czas. Bardzo dobra współpraca z sekretariatem. Warunki pracy jakie proponuje tfls są zadowalające.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nicki

Pozdrawiamy byłą sekretarkę która pracowała w TFLS i otworzyła konkurencyjna szkołę :) i życzymy powodzenia

RADZIEJ

DUŻY POZYTYW. WYPŁATA ZAWSZE NA CZAS. DOBRY PRACODAWCA.

tylka

Dostałam w TFLS bardzo dobrą stawkę, mam sporo godzin. Uważam, że to dobry pracodawca. Umowa jasna i klarowna. Polecam.

Pracownik TFLS który poleca tego pracodawcę
@tylka 02.01.2017 17:22

Ktoś nie wie do czego służy ta strona. ....? Konkurencja nie może wytrzymać promocji jaka jest w TFLS... hehe tu zawsze są kolejki mimo najlepszej obsługi :)

wika

Porządna firma, gdzie można się rozwijać. Miła atmosfera, porządne zarobki - polecam.

Kasia98

TFLS to dobry pracodawca. Mam dobrą umowę, wynagrodzenie zawsze na czas i fajna atmosfera, bo mam super współpracowników.

dora
@Kasia98 10.10.2016 21:28

Jedyny uczciwy pracodawca jakiego znam. Umowa moze i długa ale wszystko jest jasne i nikt nie jest zdziwiony. Duzy pozytyw i podziw.

Izzka

Ja w TFLS pracuje od czerwca i podoba mi się ta praca. Fajni ludzie wokoło, pracodawca też ok. Mogę polecić pracę w TFLS :)

Zostaw opinię o TFLS - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TFLS