Niezainteresowanywyzyskiem w pracy i tandetą McFIT 17.07.2015 01:04
Ale przecież mówię w McFIT Polska Sp. z o.o. nie ma możliwości uzyskania dobrych zarobków - oni szukają tylko najtańszych frajerów jakiś i tam jest tylko wyzysk i praca za darmo w niepłatnych nadgodzinach oczekiwanych ze zrealizujesz sam z siebie w imię idei chłopka roztropka prymitywnego, zakompleksionego ze wsi jakiej zabitej dechami co przyjechał do Warszawy i się mota i chce pracować za głodową pensje na poziomie pracownika po zawodówce czyli 3 tys. zł. na rękę/ pełen etat a nie osoby z biegła znajomością niemieckiego, która powinna zabraniać minimum 5tys. zł netto/pełen etat na umowę o prace na okres próbny a potem tylko więcej - ale nie w McFIT, bo u nich to niemożliwe, jak i ich siłownie pozostawiają wiele do życzenia - czytaj opinie jak poniżej jak i w.w. ogłoszenie o prace z płynnym niemieckim z www. pracuj.pl z lipca 2015r.
Opinie o siłowniach McFIT Polska Sp. z o.o. w Warszawie przy ul. Ostrobramskiej:
Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin Dodaj do ulubionych
Gość: lopa IP: *.static.ip.netia.com.pl 09.01.15, 14:19
Byliśmy w tym klubie na Ostrobramskiej w Warszawie, rzeczywiście jest tam dramat!!!!!!!!!!!
bo jak można zaoferować ludziom barachło, bieżnie są najtańsze, najgorszej jakości, takich się nawet do domu nie kupuje, w klubie śmierdzi potem, a prysznice męskie są odkryte to wstyd !!!!!!!!!!!
kolejny raz daliśmy się zwieść artystycznym zdjęciom tego klubu, podrasowanym photoshopem a nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością !
Oferta praca:
McFIT Polska Sp. z o.o.
McFIT ma wiele wspólnego ze swoimi klientami: siłę, energię, wytrwałość i zdecydowanie w działaniu. Cechy te zaprowadziły nas naprawdę daleko — jesteśmy dziś numerem 1 w Europie. Prowadzimy już ponad 200 studiów fitness i jesteśmy obecni w pięciu krajach. Tworzymy mocny zespół, składający się z ponad 4.500 zmotywowanych pracowników. I nie przestajemy nad sobą pracować – na naszej drodze do stania się liderem światowego rynku rozwijamy jedyną w swoim rodzaju koncepcję treningu, która pozwala naszym klientom w nowy sposób zadbać o swoją formę.
KIEROWNIK STUDIA FITNESS (M/K)
z bardzo dobrą znajomością j. niemieckiego
Miejsce pracy: Warszawa
Region: mazowieckie
Opis stanowiska:
◾Jako Kierownik Studia jesteś odpowiedzialny za obsługę klientów oraz za wszelkie bieżące sprawy personalne i administracyjne, wchodzące w zakres działalności studia fitness
◾Odpowiadasz za zespół składający się maksymalnie z ok. 20 pracowników, których mocne strony
i potencjał samodzielnie rozpoznajesz i wspierasz
◾Do Twoich obowiązków należą również dobór i rozwój personelu, a także dbanie o pozytywną atmosferę w zespole
◾Jako wzór do naśladowania dla trenerów aktywnie przekazujesz klientom na powierzchni treningowej naszą koncepcję TRENINGU McFIT, pamiętając przy tym o uśmiechu i pozytywnym nastawieniu
Wymagania:
◾Mówisz płynnie po niemiecku i jesteś gotowy uczestniczyć w kilkutygodniowych szkoleniach w Niemczech
◾Swoim inspirującym sposobem bycia i dużą dawką dobrego humoru motywujesz klientów i pracowników do osiągania swoich celów
◾Masz talent organizacyjny i odznaczasz się dobrze ustrukturyzowanym sposobem pracy
◾Stale pamiętasz o tym, aby mieć w centrum uwagi życzenia naszych klientów
◾Branże sportu i fitnessu są Ci bliskie
◾Cechujesz się silnie rozbudowanymi kompetencjami społecznymi oraz sytuacyjnym stylem przywództwa
◾Praktyczne doświadczenie w branży usług dopełni Twój profil
Oferujemy:
McFIT gwarantuje Ci jedyną w swoim rodzaju kulturę firmy z miejscem na indywidualność — dla nas ludzie są ludźmi, nie zasobami. Wspieramy i wymagamy. Jeśli masz talent i do nas pasujesz, otrzymasz u nas szanse i wyzwania, których dotąd szukałeś.
NIE ZWLEKAJ I PRZYŚLIJ SWOJĄ APLIKACJĘ!
Zostań jednym z nas! Przyślij swoje przekonujące dokumenty aplikacyjne wraz z aktualnym zdjęciem w formie cyfrowej, wpisując w temacie wiadomości: „Kierownik Studia Warszawa”. Prosimy także o informację na temat oczekiwanego wynagrodzenia oraz najbliższej możliwej daty rozpoczęcia pracy.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie dla potrzeb przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dn. 29.08.1997 r. (Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 z późn. zm.).
Mamy nadzieję, że wkrótce się poznamy!