Marmite

3.3/5

• MyMarmite
  • Do kogo skierowana jest nasza oferta?
  • Moje Marmite
  • Oferty pracy
  • Benefity
  • Proces rekrutacji
  • Nasza struktura

MyMarmite

Do kogo skierowana jest nasza oferta?

Moje Marmite

• Paprocin
  • Mchowo
  • Marcinkowo

3. Opinie o pracodawcach Zakrzewo
  5. Opinie o Marmite Sp. z o.o.

Opinie o Marmite Zakrzewo

Nie przegap nowości o Marmite Sp. z o.o.!

Praca

19.02.2023 12:28

Jest rekrutacja ?

26.02.2023 21:07

Jest i na własne oczy widziałem nowych idących z cv. Szukają spawaczy i pracowników produkcyjnych. Ogłoszenia są oficjalne. Pracownik produkcyjny dostanie na start od 5200 do 5700 brutto
    Szwedacz

03.03.2023 13:58

Już paru zatrudnili. W tym tyg widziałem z 10nowych idących spacerkiem :)
    Alfons

23.02.2023 23:34

Dlaczego zabronili słuchać muzyki?
    phb

28.02.2023 15:47

to pierwszy tak wielki sukces pana od bhp po tylu latach pracy? -brawo!

26.02.2023 16:21

Hehe ale śmiech znowu szukają do pracy dają 5 tys brutto mam 5400 netto pracę na jedną zmianę i dobra atmosfera a nie to co w tym (usunięte przez administratora) bardzo szkodliwe warunki co na pewno odbije się na zdrowiu do tego ta policyjna nastawiona na zaganianie jeden drugiego o nic kierownicy to (usunięte przez administratora) nie szanuje się ludzi do tego praca na 3zmiany za marne 5brutto to śmiech jak za to dobrze że już tam nie pracuje szybko uciekłem jak zobaczyłem (usunięte przez administratora)
    Mariola

24.02.2023 09:04

Piesza dobra decyzją marmite zkaz słuchania głośnej muzyki,napewno poprawi bezpczestwo w pracy .i atmosferę , będę skarżyl marmite utratę sluchu który nic nierobil w tym kierunku przez lata

24.02.2023 17:20

Tak muzyka ma wpływ na nasze bezpieczeństwo,brawo dla naszych przełożonych szkoda tylko że nie rozwiązują prawdziwych sytuacji potencjalnie wypadkowych np jak od wielu lat magazynierzy muszą ściągać formy na Ikei nad naszymi głowami ale przecież jak formą kogoś zabije to nic takiego muzyka to piorytet!

19.02.2023 12:25

21.02.2023 15:22

Zmienił robotę na inną już dawno
    Ktos

21.02.2023 18:54

On dawno już nie robi. Zwolnił się poszedł do pracy w swoim zawodzie Bo mówił że tu był i tak tylko na chwilę póki nie znajdzie roboty

26.01.2023 18:02

P

03.02.2023 18:35

Bo to w sumie dobra firma ale ludzia nie dogodzisz zawsze będą narzekać
    Były

17.02.2023 23:05

Ja zmieniłem i nigdy bym nie wrócił, większy szacunek, więcej pieniędzy, noc przespana, radzę odważyć się i porozglądać, to nie boli a najlepiej zwolnić się i wtedy sytuacja, tak jak mnie, po prostu zmusiła do poszukania innej pracy, a co jeszcze najważniejsze, nie jestem podtruwany chemią i pyłem. Mijają dwa lata i mija też kaszel.
    Ttt

17.02.2023 19:59

Hehe szukają to tego (usunięte przez administratora) nie warto nawet za 10tys donoszenie na każdym kroku kiepska atmosfera , bardzo szkodliwe warunki .

25.01.2023 18:46

Wiadomo kiedy jakieś informacje i podwyżka inflacyjna? Koniec stycznia już a tu cisza.
    Tyracz

26.01.2023 09:12

Dokładnie! Inne zakłady pracy już wdrożyły podwyżki w związku z inflacją i podniesieniem najniższej krajowej.. A tu jak zwykle pracownicy są olani.. Wielka firma z ambicjami buhaha ????
    Młoda

16.02.2023 17:43

Inne firmy śmiech na sali pracuje w akordzie niby podwyżki a zarabiam mniej niż ty więc ciesz się ze masz taką pracę i że wam płacą za soboty i niedziele za nadgodziny

19.11.2021 15:56

Szanowni Państwo,

serdecznie witamy wszystkich użytkowników GoWork.pl, poszukujących informacji o Marmite Sp.z.o.o.

Biorąc pod uwagę rosnące zainteresowanie zdecydowaliśmy się baczniej obserwować to miejsce.
    Ważnym jest dla nas, aby rzeczowo przedstawić Państwu charakter pracy i warunki zatrudnienia. Zapraszamy do zapoznania się z treściami zawartymi w zakładkach tematycznych, w pasku 'Poznaj pracodawcę'.
    Mając na uwadze rzetelny przekaz, prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi oraz meteoryczne komentarze zgodne z regulaminem serwisu. Treści łamiące wspomniany regulamin mogą być archiwizowane przez Administratora serwisu.
    Zachęcamy do komunikowania się z nami bezpośrednio. Jesteśmy dostępni dla Was w miejscu naszej pracy w Dziale HR.

Pozdrawiamy,
    Zespół HR
    Niunia

07.11.2022 18:36

Może i jesteście dostępni bo za to wam płacom ale jak się coś zgłasza to i tak wszyscy mają to w 4 literach.A łowyn to w ogóle od samego początku armagedon,przypadkowi ludzie na stanowiskach,kolesiostwo,(usunięte przez administratora)
    Didżej

10.02.2023 12:27

Jakość jest na ostatnim miescu, najważniejsza jest glosna muzyka ito z zgodą pracodawcy na każdej chali dyskoteka która przeszkadza ,.jednocześnie stwarza zagrożeni wypadkiem ..Pracodawca tak trzymać zero odpowiedzialność za firme

17.01.2023 21:23

Ładnie was (usunięte przez administratora) pracowałem w tym (usunięte przez administratora) jak zobaczyłem co się dzieje jakie kwiaty tam robią to szybko uciekłem brak słów co się tam dzieje jakie tam jest (usunięte przez administratora) .Mam Dużo lepszą pracę za dużo większe pieniądze i najemną zmianę i na święta dostałem 1700 teraz się śmieje z tych wszystkich ludzi co latali (usunięte przez administratora) poniżali się i na święta dostali po 300 zł hehe do tego praca na 3 zmiany zero życia w szkodliwych warunkach i (usunięte przez administratora) atmosfera .

14.08.2022 19:49

Ogólnie to szukam od jakiegoś czasu pracy nowej, wybywam z tej gimeli marmitowskiej, znalazłem ogłoszenia Marmite i śmiech na sali. Chwalicie się, że szkolena, nowe uprawnienia, a dlaczego nie napiszecie w ogłoszeniu, że podczas egzaminu na dane uprawnienia wbijacie z nienacka i trzeba podpisywać lojalnościówki? Tanki-pół roku, suwnica-pol roku, spawacz-rok, wozki widłowe-pol roku. Tego nie napiszecie? Robicie to po to by zatrzymac pracowników jak tylko można! Nowych probujecie jakos zmobilizowac by sie zatrudnili a nie wspomnicie o tym ani słowem. Dlaczego w innych firmach na gowork nie sa usuwane negatywne/ niewygodne komentarze? A tutaj tak? Jak sie wstydzicie i boicie takich opinii to traktujcie ludzi z szacunkiem i zrozumcie, ze pracownik to wasz pieniadz jest! Bez nas roboli jestescie zerem. My na was robimy na wasze premie i dodatki, a jak przychodzi co do czego to siebie nawzajem klepiecie po ramieniach DOBRĄ ROBOTE ZROBILISMY a pracownik jest zerem. Lepsze premie naleza sie NAM za wykonanie pracy. Każecie robic nam jak najwiecej brodzikow i pakowac wszystko byle była wysyłka a pozniej zdziwinie, ze reklamacje, jak, skąd reklamacje. Mniejsza norma, a większy nacisk na jakosc i klientów odzyskacie. Papier przyjmie wszystko, kazda ilosc, klient już nie wezmie duzej ilosci gimeli. Sami sobie robicie straty.

23.08.2022 11:17

Dzień dobry, dziękujemy za Twoją opinię. Informacje dotyczące potrzeby zawarcia dodatkowego porozumienia, tj. tzw. umowy lojalnościowej, pomiędzy pracodawcą a pracownikiem, który zostaje skierowany na szkolenie podnoszące kwalifikacje w formie szkolnej lub pozaszkolnej przekazywane są zanim pracownik podejdzie do takowego szkolenia. Zawieranie porozumień nie dotyczy szkoleń obligatoryjnych, tj. szkoleń z zakresu BHP. Jeżeli w Twoim przypadku sytuacja wyglądała inaczej, prosimy skontaktować się z działem HR. Komentarze i opinie w serwisie gowork.pl moderowane są przez administratora serwisu wyłącznie w przypadku, kiedy zostaje naruszony regulamin, m.in dotyczy to stosowania wulgaryzmów czy przekazywania prawdziwych danych osobowych. Pozdrawiamy.

15.01.2023 23:05

Zgadzam się dlatego że w marmite maja dobrze tylko (usunięte przez administratora)

05.01.2023 14:47

Ciekawy

08.01.2023 16:02

Firma tonie? A państwo biurowe autami służbowymi na zakupy do kościółka a aż paliwo kto płaci?
    Gość

13.01.2023 11:34

Jak firma może tonąć skoro od poniedziałku musimy robić po 10 godzin i soboty?
    Skórny

12.01.2023 09:25

Cieszmy się bo dużo ludzi gadało ze do końca stycznia firma bedzie a teraz od poniedziałku po 10 godzin pracujemy
    Bożena

19.12.2022 03:13

Cześć, ile jest zmian na pracownika produkcji? Pytam, bo wisiało to ogłoszenie do nich, chociaż nie mam pojęcia, czy to w ogóle aktualne. Szukają jeszcze czy już przepadło, tak ogólnie? Dzięki.

20.12.2022 14:21

Nie wiem czy szukają jeszcze, ale co do ilości zmian to po nowym roku słyszałem że na większości lin ma być 4 brygaduwka. Czyli chcą żebyśmy chodziło 4xw tygodniu po 10h czy sobota czy niedziela.
    Xo

04.01.2023 10:17

Efekt? W tej firmie efektu nie będzie dopóki rządzą nią ci co rządzą. Nie polecam.
    Coes

30.11.2022 16:17

Czy moze mi ktoś powiedzieć pewna rzecz? W zeszlym roku na swieta bylo najnizsze 600zl bo brak wigilii a w tym roku 340-540?? Brutto? A rowniez brak.wigilii.. druga sprawa odciagacie nam co miesiac z wypłat socjale i dostajemy takie pieniadze BO FIRMA W ZLEJ SYTUACJI FINANSOWEJ? SERIO?! nowy design room sobie robicie wypasiony na kawki i pogawędki a nam grosze? Powinniscie nam dawac zawsze max a osoby co maja dzieci dac cos od siebie a nie, ze zabieracie jednym by drugi miał więcej.. Druga sprawa to taka, ze dlaczego kazecie brac bezplatny na swieta, bez sensu! Nie lepiej zaplacic 80% postojowego? Oszczedzicie na prądzie, wypłatach itp! A tak nie dosc, ze pracownikowi placic musiscie 100% za sprzatanie to jeszcze prąd drogi bedzie zapalony, woda leciała, ogrzewanie no chyba, ze o mrozie mamy znowu siedziec! Firma tonie ale nie wciagajcie w to nas, macie bardzo kiepska matemtyke oraz braki w logicznym myśleniu.. dajcie tym ludziom troche wiecej nante swieta bo wszystko poszlo w góre i placcie postojowe i kazdy bedzie zadowolony z pracownikow co robią.. chyba, se zbieracie kase na kolejne nowe auto leasingowe dla kierowników bo oni musza jezdzic i za coś tankowac bo przeciez nie beda brac prywatnych aut do pracy i lac do baku za swoje...
    Gajor

12.12.2022 16:39

Girus na prezydenta marmitu

22.12.2022 16:25

Najlepiej zrzucać winę na kogoś niż spojrzeć na siebie samego. Pracownicy polerki również puszczają na pakowanie brodziki, które nie są pod kontrolą ze strony jakości. I uwierz, że widocznie nie wiesz co piszesz, bo widocznie nie masz pojęcia co znajduje się w kartonach jeśli brodzik jest robiony na „sztukę”. Brygadziści oraz kierownicy wielokrotnie udowadniali, że w tej firmie nie liczy się jakość tylko ilość. Każdy w tej firmie tak naprawdę przyczynia się do tych gówien w kartonach. Produkcji zależy na ilości i nic niestety tego nie zmieni.

12.12.2022 10:53

Jedyny porządny i najlepszy z tej kontroli jakości to Jacek.
    Praco1234

03.12.2022 22:43

Powiedzcie proszę Szanowni Państwo jak można pozbywać się starych pracowników z kilkudziesiętnym doświadczeniem w danej firmie. Tak okazuje się szacunek za lokalność ? Z wyrazami szacunku
    Ciapek

04.12.2022 11:25

Znów zwalniali? Też tego nie rozumiem... Co. Prawda na, samej produkcji nigdy nie pracowałem, ale wiem ile czasu potrzeba, żeby nowego pracownika nauczyć... No widocznie jednak to się opłaca...
    Rozbawiony 4$

06.12.2022 12:09

Zwalniali tych co im nie pasowali i jeszcze będą zwalniać!A ogłoszenie o pracę na olx cały czas jest .Czego nie rozumiecie ?

05.12.2022 23:10

Chciałbym poruszyć temat minimalnej temperatury na naszym pięknym nowym magazynie w Swadzimiu....czyżby kodeks pracy nie mówił o 14 st min temp na hali???? Co z tego że dajecie nam te pseudo zupki jak jest zimno jak hu#.....temp zaraz spadnie poniżej 10 st i nic tu do tego posiłki regeneracyjne. Ponadto w szatni ciągle są zimne grzejniki. Ludzie zaraz się pochorują i tyle z tego będzie a magazyn niby ogrzewany....żal że nawet na tym oszczędzamy, na zdrowiu bo o przestrzeganiu kodeksu pracy nie wspominam.
    Wku*wiony pracownik

01.12.2022 00:30

Kpina !!! 300 zł na święta?!?!??! W zeszłym roku 600?!?! Jak można dać mniej niż już się dawało?!??! Na co pobieranie kasę z naszych socjali?!?!? Naprawdę wstd! Zmieńcie podejście do pracowników zacznijcie ich wkoncu szanować. Wykorzystywanie naszego urlopu na Wasze chore przerwy też jest żałosne. Człowiek traci tyle urlopu na sprawy firmowe że szok. Nie polec tej firmy brak szacunku.
    Rozczarowany

01.12.2022 14:49

Dokładnie! Dym@ją Nas na każdym kroku.. Inflacja w górę a Oni oferują takie kwoty?!.. Pozatym żadnych konkretnych informacji w związku z jakimikolwiek podwyżkami inflacyjnymi (inne firmy potrafią to zorganizować) A z tym wykorzystanym urlopem i przerwą świąteczną to już przeszli samych siebie.. Brak jakiejkolwiek organizacji i empatii w stosunku do pracownika...
    Wkurzony pracownik

23.09.2022 08:41

Witam ja mam takie pytanie czy Ukrainki w naszej firmie mają jakieś lepsze względy?( produkcja form) panna Kristina robi co chce ,przesuaduje na stołówce albo w szatni po kilkanaście minut, wszyscy to widzą a panna robi minkę zbitego psa a pracownik który pracuje tutaj 10lat pójdzie na chwilę na kawe to od razu jest upomniany,więc pytam zrobi ktoś w końcu z tym porządek czy dalej będzie robiła co chciała a raczej leciała w h...starzy pracownicy na to patrzą i nie dowierzają własnym oczom, po godzinie pracy potrafi być w szatni 15 minut i gadać ze sprzątaczkami i nikt nie reaguje
    Niunia

07.11.2022 18:41

We wszystkich gości tak jest że są na uprzywilejowani,lepsze stanowiska,traktowanie i stawki.Pewnie państwo coś firma dorzuca że ich tak chętnie zatrudniają
    Inspektor BHP

01.12.2022 12:23

Takie zachowania są już powszechnym zjawiskiem w wielu , przeważnie polskich firmach. Roszczeniowa i agresywna nacja pochodzi z tej krainy... Proszę się jednak nie skarżyć-Pan Jasina(rzecznik MSZ) stwierdził że jesteśmy ich "sługami"

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marmite?

Kontakt - Marmite Sp. z o.o.

Przemysłowa 4 62-070 Zakrzewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    Co to ma być ?

12.10.2022 00:47

Pora napisać skargę do inspekcji pracy ,co to ma być że narzucają z góry nam urlopy .Urlop należy do pracownika i nie ma prawa firma decydować kiedy mam go wykorzystać, a kiedy nie .Jak nie ma pracy to niech wprowadzą płatne postojowe jak w innych zakładach ,a nie że każą nam brać urlopy tylko skąd pracownik ma mieć tyle dni wolnego .Powoli zmierza to w jednym kierunku ...
    Liza2004

19.11.2022 21:57

Jeśli nie masz urlopu, to pewnie zaproponowali tobie sprzątanie- jeśli zmusili do urlopu - tp źle zrobili
    Nieprawda

29.11.2022 20:44

https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-kiedy-nakazac-wykorzystanie-urlopu-wypoczynkowego Polecam. I przestańcie pisać głupoty
    Niezadowolony

07.10.2022 05:41

Ja pierniczę skąd biorą tych kierowców wożących pracowników do pracy .Co jeden to lepszy .Dzisiaj kierowca jadący z Poznania na 3 czerwonym przejeżdża pod rząd .Nie czeka aż ludzie wysiądą tylko zamyka drzwi ,ostatnio dostałem nimi to łokieć mnie do dzisiaj boli. Niech się ktoś z biura przejedzie tym autobusem i zobaczy jak to wygląda ,bo nie długo dojdzie do tragedii .Już nie mówię o tym że jedzie jakby był na torze formuły , wyprzedza ,wpycha się ,ostro hamuje itp.

07.10.2022 19:09

Jak Ci się nie podoba to chodź pieszo albo jeździj rowerem. Swoje żale na kierowcy będziesz wylewał bo co zadałeś i teraz szukasz winnego....Kierowcy są super!
    Liza2004

19.11.2022 22:07

BRAVO - najlepiej w kącie marudzić, BĄDŹ KIEROWCĄ

26.10.2022 00:00

A za co poleciala ta z hr?
    Xxx

27.10.2022 16:52

A która poleciała?

21.10.2022 17:57

Ktoś wie czy będą jeszcze zwolenienia ? Coś słyszałem że mają być 28 października prawda ?
    Koniec

24.10.2022 20:12

Tak Maja zwolnić waldika z naprawy form i baba chłopa (zastępcę jego) i jeszcze ciebe !
    ....

05.10.2022 19:34

Dobrze, że Ruda już nie pracuje. Teraz przynajmniej wszystkie żony mogą odetchnąć z ulgą i spać spokojnie;) ( z wyjątkiem jednej????)
    Szczęśliwy :-)

08.10.2022 11:13

Masz racje w 100%. Żal było patrzeć jak dziewczyna się marnuje na stanowisku nie odpowiadającym jej kompetencjom.

23.09.2022 21:00

Alpaka

04.10.2022 09:55

Wszystko ładnie ,pięknie ,tylko ten nick ,rasy piesków po które jechał pan aż do Szwecji można by zmienić , aby się bardziej zakamuflować ????
    Piotr

06.10.2022 20:56

Do tej konkurencji co odeszli tez się sprawdzili jak u nas. Mistrzowi produkcji i zarządzania , tez jest przestój i to 3 tygodniowy. Wszystko położą
    Ciekawy

30.09.2022 19:44

Witam, czy firma rozważa jednorazowy dodatek inflacyjny dla każdego pracownika ? Bardzo dużo firm wprowadziło taki jednorazowy dodatek a co u nas ?
    Pracownik produkcyjny

28.09.2022 16:56

Co tam na radzie ciekawego ? Będą dalej zwalniać ludzi ?

25.09.2022 15:15

Zwolnienia były tylko w tym łowyniu czy też w Zakrzewie?
    BBBBB

24.09.2022 06:42

Zaklad super, polecam, kocham go
    K.K

22.09.2022 06:08

Ciekawe skąd masz takie informacje ze to ja najlepiej kogoś oskarżyć bezpodstawnie. Może sam to zrobiłeś a teraz potrzebujesz kozła ofiarnego!! Odemnie się (usunięte przez administratora) . Może to zrobił pań R.K. Bo tylko potrafi na innych gadać.

22.09.2022 17:36

Pan R.K szczęka buzią jak przyjezdza z magazynu na linie produkcyja i tylko gada głupoty nakręca innych i ciągle kłamie .
    K.K

22.09.2022 06:10

A jeśli by mi nie pasowało to bym to powiedziała Patrykowi( kierowcy) Ja potrafię się podpisać pod swoimi komentarzami nie tak jak wy świnie które potrafią oskarżyć niewinnego!!!

14.09.2022 22:54

Czy autobusy odworzace pracowników do domu z pracy mogą zatrzymywać się tam gdzie chcą i wysadzać ludzi nawet na pasach w niedozwolonym i niebezpiecznym miejscu jak to robia kierowcy na trasie Zakrzewo- Godzisk( dokładnie w Buku)!!! Co można z tym zrobić? Bo dla nas było by bezpieczniej wysiadać w miejscu do tego przeznaczonym czyli na przystanku. Kierowcy nawet nie pytali się nas o zdanie tylko robią tak bo im tak wygodniej bo nie chce im się odjeżdżać miasta. Inne autobusy wjeżdżają na rynek i nie mają z tym problemu.
    Kolejny pracownik

21.09.2022 19:41

Miało być Brawo . Sorrki pracujesz i jeździsz z Tymi ludźmi nie wstyd Tobie patrząc im w oczy.
    Kolejny pracownik

21.09.2022 20:28

Miało być Brawo. Sorrki. Jeździsz do pracy,pracujesz z ludźmi co mają dalej do pracy nie wstyd Tobie. Za kierowcą siedzisz.

20.09.2022 19:56

Czy komuś coś wiadomo na temat przestoju (bądź zamknięcia) firmy w Łowyniu?
    Obserwator 2

21.09.2022 12:45

Po co nakręcacie siebie nawzajem? Co roku to samo że firmę zamykają. Ogarnijcie się
    xyz

21.09.2022 18:15

Niby nie, ale trzeba czekać na rade

14.09.2022 10:30

Zachwycony

18.09.2022 20:35

Cudowny film. Wspaniali ludzie, profesjonaliści o naprawy form i BHP. Dziś ludzie sukcesu a jeszcze wczoraj... Ach ta firma wszystkim daje szansę istny raj na t filmie aż czuć styren z monitora.

01.09.2022 17:23

Od kiedy firma z dnia na dzień może sobie ustalać dni wolne i rządzić urlopem pracowników?! Znowu postoje za chwile całkiem stracimy urlopy! W normalnych firmach produkcyjnych jeśli jest postój to firma daje dodatkowe dni urlopu a nie zabiera urlop pracownikowi! Jeszcze poniedziałki zamiast zeobic raz dwa dni i spokoj. To ba produkcji będziemy się później bujać z rozruchami. Całe wakacje musieliśmy pracować w soboty nie mogliśmy mieć wolnego a teraz takie coś. Paranoja. Byście dali dodatkowe dni urlopu tak jak robią to porządne firmy.

14.09.2022 10:40

Lepiej mieć przestój niż nie mieć pracy . Będzie jeszcze gorzej przez inflację która nas dopadła i przez to też pracodawca możedysponować całym urlopem. Zawsze komuś coś nie będzie pasowało nie może tak być by każdemu udogodnić.

15.09.2022 10:57

To pokaż mi choćby jedną inną firmę

14.09.2022 07:46

Mam pytanko czy autobusy odworzace pracowników do domu z pracy mogą zatrzymywać się tam gdzie chcą i wysadzać ludzi nawet na pasach w niedozwolonym i niebezpiecznym miejscu jak to robia kierowcy na trasie Zakrzewo- Godzisk( dokładnie w Buku)!!! Co można z tym zrobić? Bo dla nas było by bezpieczniej wysiadać w miejscu do tego przeznaczonym czyli na przystanku. Kierowcy nawet nie pytali się nas o zdanie tylko robią tak bo im tak wygodniej bo nie chce im się odjeżdżać miasta. Inne autobusy wjeżdżają na rynek i nie mają z tym problemu.

13.09.2022 10:31

Czy to prawda że w październiku firma ma mieć przestój przez 2 tyg. Czy pani z rady P.R znowu kłamie jak zwykle. Ale przecież jej wolno to robić nawet chodzić co godzinę na cmika ale jak yo ona stwierdziła jej wolno bo jest w radzie i nic jej nie zrobią a my mamy uważać bo wylecimy.
    Nie czlowiek

11.09.2022 16:35

Marmite to niezły syfon tyle w temacie cieszę się że po czterech latach zrezygnowałem . Zastanawiam się czy RB dostał już w mordę za swoje chamstwo

26.07.2022 08:27

Wpis dobry na temat kierowników... Ale kierownik Michał szanuje ludzi i jest spoko gość... A te dwa wariaty i fanatycy Marmite ... Nie będę się dalej wypowiadał na ich temat bo i tak administrator usunie... A każdy wie o co chodzi... Nie szanują nikogo poza jednym wyjątkiem który też nie jest tajemnicą ... Wszyscy wiemy jacy są.. zakłamani.. wpatrzeni w monitory.. dostają wielkie premie za wyniki.. o czym też każdy wie .. ale prawda jest taka że bez nas to oni nie istnieją.. to my na nich pracujemy... Na ich wielkie pensje a nasze grosze... Niech robią tak dalej ... Zastraszają zakazują nakazują ... Patrzą w te swoje kamery ile jesteś na przerwie ... Czy jesteś na palarni... To będą sami musieli robić, ale problem w tym że nie potrafią... Zero pojęcia .. jeszcze przyjadą po nas na kolana jak się obudzą z ręką w nocniku... Ale wtedy będzie za późno... (usunięte przez administratora) zakłamany krzywy uśmiech nic nie pomoże ...
    Kolo

31.08.2022 19:55

Jak można pozwolić żeby pracowali razem. Lider i jego podwładna, kochanka. Jak to się ma do firmy. Proszę spojrzeć na ich zachowanie

01.09.2022 09:11

Dzień dobry. Dziękujemy za Twój komentarz. Procesy podwyżkowe w Marmite odbywają się min. raz w roku, dla wszystkich pracowników jednocześnie. O wysokości podwyżek decydują m.in. nabyte umiejętności pracy na konkretnych stanowiskach pracy oraz ocena przełożonego lub przełożonej. Liderzy na stanowiskach nie oceniają pracowników, tzn. nie mają wpływu na wysokość przyznanej podwyżki. Pozdrawiamy

Zostaw merytoryczną opinię o Marmite Sp. z o.o.