3.3/5

• MyMarmite
  • Do kogo skierowana jest nasza oferta?
  • Moje Marmite
  • Oferty pracy
  • Benefity
  • Proces rekrutacji
  • Nasza struktura

MyMarmite

Do kogo skierowana jest nasza oferta?

Moje Marmite

• Paprocin
  • Mchowo
  • Marcinkowo

3. Opinie o pracodawcach Zakrzewo
  5. Opinie o Marmite Sp. z o.o.

Opinie o Marmite Zakrzewo

Nie przegap nowości o Marmite Sp. z o.o.!

Wypluty

13.03.2025 00:36

Pracując w firmie od kilku lat, chciałbym wypowiedzieć się że odradzam pracę w tej firmie, wyraźnie pragnę zaznaczyć że będąc pracownikiem na linii brodzików linii, która nie jest linią wydajną, podnoszone są normy produkcyjne (dzienne, zmianowe) pomimo awarii, zacięć, błędów technologicznych, niskiej jakości surowców, braku konkretnej organizacji, pomimo tego że nie jest wyrabiana norma ustalona to jeszcze się ją podnosi. Jest to bezczelność ze strony zakładu pracy a zarazem kompletny brak motywacji. Zrzucanie winy na pracowników. To jest przykre tak zwyczajnie po ludzku, to jest po prostu przykre. Pracodawca ocenia pracę na 0% premii. Jak można powiedzieć ludziom którzy wstawają o 3:00 rano jadą ponad godzinę do pracy powiedzieć że nie należy im się premia, albo jakiś jej skrawek typu 3%. Linie umywalek otrzymują duże większe premie. Czujemy się poniżeni. Myślę że większość z nas chce wyjaśnień od dyrekcji. Po słowach kierownictwa ciężko w ogóle oczekiwać jakiekolwiek sensownych argumentacji. Tutaj bardziej liczy się wynik, zysk niż człowiek. Niestety ale taka jest prawda. Pracodawca sam sobie robi reklamę. To idzie w świat. Braki personalne na produkcji są ogromne. Skoro pracodawca twierdzi że jest możliwość produkcji brodzików w ilości takiej jak norma czyli ewidentnie nie wykonanej, to oznacza że my wszyscy pracownicy umówiliśmy się żeby pracować pomału tak?? My umówiliśmy się żeby tej normy nie wyrabiać?? Czy o co tutaj chodzi?? Ponad 100 osób spotkało się i umówiliśmy się że odpuszczamy. Dobrze rozumiemy? Bo generalnie opina jest taka wśród zawodu że robi się z nas ludzi głupich. Delikatnie mówiąc. Rozumiemy także przechodzimy do pracy pracować. I pracujemy. Dzień w dzień po 8 godzin ciężkiej pracy. To nie jest łatwa praca. Po czym słyszymy że jesteśmy niewydani, i nie należy nam się premia. Norma wyciągnięta z kapelusza. Absurd. Bałagan. Brak organizacji. Kolesiostwo. Decyzje podejmowane bezsensowne. Opowiadano nam wspaniałe historie. Że jest to firma rodzinna. Bardzo przyjazna, cytując 'nic o was bez was' ale to było tylko po to by nagrać ludzi do fabryki. W Łowyniu Piękne historie, wszystko miało być kolorowo. No i teraz mamy. Bardzo źle oceniam podejście pracodawcy do pracownika. Nie kompetencja w tej firmie idzie z samej góry. Bezsensowne rotacje ludzi, po stanowiska , po liniach, podczas których pracownicy nie znają standardu pracy na danym stanowisku. Później słyszymy że mamy reklamację. Do kogo macie pretensje?? Ciągle obserwacje podczas pracy jacyś ludzie którzy nawet się nie przedstawiają. My tu pracujemy na chleb, to nie jest muzeum, że można sobie wejść i oglądać, trochę szacunku do naszej pracy, do naszego zdrowia które zostawiamy tutaj każdego dnia. To my pracujemy pensję żebyście wy mogli sobie stać i patrzeć jak my pracujemy. Czy ten post na coś wpłynie? Pewnie nie. Najważniejsze że to ma jechać i koniec. Po prostu dramat. Firma z takimi możliwościami z taką tradycją z taką marką jest po prostu niszczona marnowana i schodzi na psy.
    ;)

18.03.2025 19:37

To jest pojęcie książkowe a gdzie tu praktyka.?
    muscle

30.03.2025 06:52

technologia, inżynieria , jakość jest cos takiego ? kiedys było 2 technologów 3 kompetentnych kierowników produkcji i firma działała i rosła , każda powstała linia działała , na ich pracy wybili się obecni i nie dość że nic nowego nie zrobili to zepsuli to co było , no ale maja auta i stanowiska i kilkunastu ludzi od czarnej roboty. Powrotu pana AM raczej nie chcemy to był początek końca który trwa. Grabol ma się świetnie :)
    Bbb

25.03.2025 14:51

A jak tam podwyżki będzie coś bo wszędzie szukają oszczędności?
    BIK

26.03.2025 10:17

Nie będzie nie jestem zaskoczony, pomijając wtopy firmy,,to koszty pracy w tym kraju licząc energię podatki politykę zielone (usunięte przez administratora) są tak wysokie że firmy uciekają do Rumunii Bułgarii,więc oby tylko zostali w pl

26.02.2025 21:45

Ta firma skonczyła się po odejściu Rogera z roku na rok jest coraz gorzej stara gwardia pamięta jak Roger przyjeżdżał to wszyscy ... Jego nie interesowały słupki tylko produkt jaki jest .A nie jak teraz tylko słupki tabelki.Wtedy to z chęcią chodziło się do pracy a nie jak teraz.Pozdrawiam stara gwardię chociaż coraz mniej jej już????

19.02.2025 11:15

Ludzie przebierają się w pośpiechu żeby zająć miejsce w autobusie ponieważ od dłuższego czasu ludzie jeżdżą na stojąco w autobusie lub wola jeździć samochodami mimo zgłaszania to w biurze firma nadal nic z tym nie robi. Może jak ktoś się przewróci podczas jazdy i coś sobie zrobi firma zareaguje.

22.02.2025 00:26

Firma zapewni parking dla tylu aut? Jesteś poważny/a? Zacznijmy od tego. Parking przy marmite to wstyd. Zapraszam dyrekcję po wycieczkę przez Tarnowo. Jakie parkingi (wyłożone kostką i porządnie oświetlenie i z oznakowaniem mają inne firmy) A Marmite??? Dziury i szlaka wysypana. Lampy to też nie porozumienie. Wstyd. Czołowy światowy producent armatury a tutaj warunki takie że szkoda gadać. W dzisiejszych czasach firmy zapewniają transport pracowników do zakładu pracy. Tym bardziej taka duża firma.

23.02.2025 22:24

Parking to jest pod wszelką krytyka dziury nie oświetlony przy większych opadach połowa parkingu zalana.Dyrekcja i Kierownictwo mają to gdzieś oni sobie wjeżdżają na parking wyłorzony kostką.Tak samo dojście do firmy było zgłaszane że miało być oświetlone załorzyli lampy,które zasłaniaja autobusy i tak jest ciemno i te dziury.Gdzie jest BHP w tej firmie?
    Do Poprawki

17.02.2025 08:06

Proszę państwa w Firmie Marmite w Zakrzewie moim zdaniem do poprawy jest odjazd autobusów z pod zakładu 14:15,22:15,06:15 moim zdanie to za szybko zwłaszcza że każdy ma gdzie indziej szatnie a jak wiemy gdy kończy się praca przy odbiciach jest dużo ludzi i te schodki nad liniami to jest masakra dużo ludzi przebiera się w pośpiechu a jak nie zdąży to na własny koszt do domu moim dużym zdaniem wyjazd o 5 min później nic by się nie stało a bardzo by to sprawnie ułatwiło przebranie się i dojście do autobusu.

18.02.2025 11:08

Nie przesadzaj I tak 15 po to zdecydowanie za długo
    Ktoś

10.02.2025 22:07

Cześć. Jak wygląda praca jako operator /pracownik produkcji?? Jakie obowiązki, czynności do wykonania?? Jak ludzie i przełożeni??jakie warunki do pracy? Jakieś premie, awanse się zdarzają?? Proszę o jakieś informacje. Dzięki
    Pracownik produkcji

13.02.2025 22:02

Na dzień dzisiejszy nie polecam pracy w Marmite, dopóki będzie tam pseudo kierownik Robert to nie jest normalna praca, jeśli zarząd firmy nie przejrzy na nielegalne kontrolowanie pracowników poprzez kamery które za przeproszeniem patrzą Ci prosto na (usunięte przez administratora)niby dla bezpieczeństwa to za chwilę biuro wylonduje na produkcji bo My pracownicy odejdziemy!

14.02.2025 14:17

Dokładnie tak piszesz Robercik i Pinokio dopuki Oni będą żadzic na produkcji to nie będzie dobrze.Praca w ciagłym stresie nie ma nawet czasu do toalety iść.No i przerzucanie ludzi z działow na dział idziesz do pracy i niewiesz gdzie będziesz robił.Przykład produkcji form robią z ludźmi co chcą bo mają kierownika który nie ma swojego zdania tylko jest sterowany przez wyżej wymienionych.
    Don Vasyl

08.12.2024 15:18

Rozumiem że jak zwalniają to znów zmiana właściciela? Czy nie ma chętnych na nasze produkty?

12.12.2024 21:37

Tu bardziej to drugie nie ma chętnych na produkty wszystko się cofa taka gimela idzie tylko sztuki się liczą zero jakości gdzie ta (kontrola jakości) brak słow!
    Bbb

08.02.2025 06:51

Przy najbliższym naborze na kj zgłoś się (usunięte przez administratora)na chętnego, zobaczymy czy będziesz taki mądry jak pajace w czerwonych koszulkach będą tobie wynosić brodziki do pakowania bokiem
    Steven

08.02.2025 00:19

Firma stawia na ochronę środowiska. Aczkolwiek zainstalowanie kilku telewizorów na linii brodzików (w mojej ocenie do celów dziwnych) pobierający prąd 24 godziny na dobę nie jest pomysłem który stawia na poprawę ochrony środowiska i poprawe zużycia energii. Jest to zupełnie bezsensowne. Nie mające żadnego wpływu na proces produkcji. Dodając również pragnę uwzględnić że linie brodzików mają problem ewidentnie mający nature technologiczną i inżynieryjną. Pracownikom pakowania prezentuje się wynik brygady który wyświetlany jest w tym samym momencie na komputerze który obsługuje produkcja. Poziom absurdu tej firmy i decyzji podejmowanych jest zupełnie niezrozumiany dla zwykłego pracownika. Zastrzeżenia do pracy pracowników lakierni są również absurdalne. Poniekąd chciałbym zachować odrobinę tajemniczości i płynąć na osoby zarządzające żeby zrozumiały że monitoring jest potrzebny ale tylko w uzasadnionych przypadkach. Pracując tutaj kilku lat powiem szczerze że wynagrodzenie wypłacane na czas i drobna podwyżka coroczna i z jedynym plusem tej firmy. Ciągłe obserwacja pracy, która wywołuje stres zniechęcenie i tak dalej. Zresztą niewypłacenie pracownikom premii jest żenujące. Dałbym sobie ręce odciąć że firma wypłaca premię co miesiąc i dzisiaj nie miałbym rąk.
    Yeti

08.02.2025 06:45

Największa kanalia która była w tej firmie jest rudy Steve.....to on skonstruował najpierw linie L6 potem brodziki. Wszyscy dobrze wiemy jak toczyło się ( bądź toczy) dalej Najgorsza rzeczą w tej firmie jest to że jest grupa ludzi która zamiast coś robić,to zgarnia winę na innych. Trudno, chce się utrzymać posadkę to po trupach a do celu

03.12.2024 22:20

Cały czas zastraszają ludzi nakazują chodzić w okularach dają notatki do podpisania za brak masakra.Ciekawe kiedy wezmą się za tą górę co awansowała z robola na kierownika????Dzięki nim ten cały (usunięte przez administratora) jest.Pozwalniali ludzi którzy pojęcie mieli o tej pracy i swoje zdanie????

06.12.2024 20:16

Bardzo mądre słowa a w szczególności za tego z Lusowa powinli się wziąść. Dopóki Oni będą rządzić ta firma to nie będzie dobrze????

12.11.2024 15:15

Witam pytanie do kogos kto zajmuje się ogrzewaniem w firmie @Pracodawca9 Jest już zimno na dworze a w szatniach brak ogrzewania dlaczego??? Czy to kolejne oszczędności??? Później pretensje ze wysoka absencja i ludzie na L4.....
    Pracownica

19.11.2024 17:04

Szatnia jak szatnia ale na hali produkcyjnej temperatura już spadła poniżej 18 stopni, co chwilę jeżdżą magazynierzy otwierają bramy przez które ucieka ciepło a te gumowe zasłony prawie nic nie dają tylko przeszkadzają. W zeszłym roku było czuć że z nawiewów leciało ciepłe powietrze już w październiku a w listopadzie już nic nie leciało a w grudni gdy na dworze temperatura powietrza była poniżej zera to na hali nawet nie było 15 stopni momentami termometry pokazywali 13 stopni. Gdzie jest zapewniony komfort pracy? Oczywiście można ubrać się trochę cieplej ale to wymaga przynoszenia własnej odzieży bo te „polary” nic nie dają. A osoby z biura chodzą w kurtkach a ty masz robić w polarze który nic nie daje przy takiej temperaturze.
    Skórny

01.11.2024 21:33

Witam czy na ten moment są zatrudnienia kobiet ??

07.10.2024 11:59

Wszystko się psuje zacina na ich nowej cudownej linii nie potrafią nic z tym zrobić pełni reklamacji pracownika zabierają premie i wszystko wszystko zwalają na nich że przez nich to jest a biura aż pękają w szwach od tych wszystkich nie robię którzy biorą pieniądze a nie mają teraz pojęcia o niczym. Chodzą po linii że stoperem mierzą czasy i zarabiają więcej niż pracownik który nie ma nawet czasu pójść na kawę bo zaraz jest mu zwracana uwaga że go nie ma na stanowisku pracy . To co teraz się zrobiło w tej firmie to jest nie porozumienie nie idzie już w żaden sposób zarobić godnie a z nas zrobili (usunięte przez administratora) Zaraz pewnie usuną komentarz bo tak zawsze robią
    Maestro

08.10.2024 17:12

Ciekawe dlaczego Antusia (pinokia) nikt nie weźmie do odpowiedzialności na to wszystko. On i grabol są temu wszystkiemu winni.Panie Radku....czas przejrzeć na oczy Pozdrawiam
    Lol

24.10.2024 11:48

A jakoś niektórzy pracownicy mają czas na kawki i papieroski kilka razy dziennie ???????? popatrz na niebieskich. Można? Można Trza dział zmienić bo na 1 dziale im jesteś większym laserem tym większe brawo biją. Ja musze (usunięte przez administratora) aż pot leci a niektórych niebieskich na stanowiskach nie zobaczysz nawet że są w pracy. Muzykę zabrali ale leserow zostawili. To jest logika tej firmy

21.10.2024 14:09

Cct

22.10.2024 08:54

Tak jak mówisz, chodzą, ingerują a nie mają pojęcia co sie dzieje i jak coś naprawić , czemus zapobiedz Na palcach jednej ręki mozna policzyć ilu technologów i inżynierów coś robi a reszta panoszy się bezsensu bo nic nie ogarniają Może czas zastanowić się nad sobą drodzy przełożeni a nie wyzywać się na pracownikach i robić z nich głupków

14.08.2024 14:55

Ktoś wie kiedy będą wypłacane wyprawki szkolne ?
    Zbych

28.07.2024 20:42

W końcu ktoś się odważył i zgłosił (usunięte przez administratora)., który obecnie przebywa na przymusowym urlopie. reszta to nie jego pierwsza sprawa o (usunięte przez administratora) Mam nadzieję, że za resztę "góry" też ktoś się w końcu weźmie bo (usunięte przez administratora) w tej firmie ma się świetnie nie tylko że strony brygadzistów i kierowników, ale zwykłych pracowników.
    Były reprezentant

28.07.2024 02:12

Witam! Pracowałem parę lat w firmie Marmite, zwolniono mnie. Teraz od pewnego czasu mam nową perspektywę z kolejnego miejsca zatrudnienia. Mogę z czystym sercem powiedzieć że te lata w zakładzie w Zakrzewie może nie tyle były stracone, co były pracą nieadekwatną. Wkładałem w nią zdecydowanie za dużo zaangażowania i sił w stosunku do tego co dostawałem w zamian. Z plusów wypłata na czas i to tyle. Poza tym nic, wysokość pensji jak napisałem wyżej nieadekwatna do tego jak praca wygląda, a jest ciężka i w surowym środowisku z substancjami chemicznymi. Jeżeli chcesz się rozwijać w pracy, teoretycznie możesz, zazwyczaj nie ma na to czasu, ale nie licz na zbyt wiele benefitów za tym idących oprócz dodatkowej pracy i małej korzyści finansowej. Nie mogę nikomu polecić tej pracy, chyba że jedyne co Cię interesuje to regularny wpływ na konto. Jeszcze ewentualnie całkiem w porządku ekipa o ile trafisz na odpowiednią linię i odpowiedniego brygadzistę. Oczywiście wszystko odnosi się do czasu który ja w Marmite spędziłem od tamtego momentu mogło się w firmie zmienić coś na lepsze, albo gorsze(choć to już byłby wyczyn). Pozdrawiam całą ekipę z produkcji, nie dajcie się tam zjechać.

25.07.2024 03:41

Piszę w sprawie wszystkich kobiet pracujących w tej firmie. Chcemy więcej łazienek mamy dwie toalety z czego jedna jest wiecznie albo zapchana, albo światło nie działa a o zamknięciu się to już można zapomnieć, na tyle kobiet jedna łazienka to zdecydowanie za MAŁO po co nam trzy prysznice jestem pewna, że o wiele lepsze rozwiązanie to zostawić jeden prysznic, a te dwa przerobić na toalety. Chcemy iść do łazienki i wejść bez kolejki, a za większością razy to porostu niemożliwe

15.07.2024 18:01

Ja mam takie pytanie czy naprawdę firma przewozowa nie może podstawić autobusu z klima,przejazd Grodzisk, Zakrzewo, Marmite napewno płaci nie małe pieniądze za wożenie pracowników a firma przewozowa leci ostro w (usunięte przez administratora) ludzie spoceni bo stary autobus który już dawno trafić na złom wozi ludzi,bez klimatyzacji w dodatku grzejącym w nogi ,jeszcze wsiądzie dużo ludzi to aż głowa boli bo człowiek z upału prawie mdleje tak się robi nie dobrze,Marmite proszę o zajęcie się tą sprawą bo to jest chore jechać autobusem który w upały grzeje
    Niezdecydowany

02.03.2024 16:29

Dzień dobry, w mojej aktualnej pracy, przebywam z ludźmi bez żadnych marzeń - ani małych ani dużych (chyba, że za marzenie uznamy czas oczekiwania na kolejny weekend pełen alkoholu). Wszyscy dookoła słuchają tej samej, kiepskiej jakościowo, wulgarnej, prostackiej i masowo produkowanej 'muzyki' (hip hop, techno, itd.), wszyscy śmierdzą papierosami, wszyscy wlewają w siebie hektolitry energetyków, wszyscy się tatuują, wszyscy używają dwóch tych samych najpopularniejszych perfum (Calvin Klein i Sauvage), wszyscy znają tylko dwie partie polityczne. Nikt nie potrafi zbudować tu zdania złożonego. Słownictwo tych ludzi jest bardzo obleśne, a oni sami agresywni, głośni, infantylni - ubierają się i zachowują nieadekwatnie do swojego wieku. Żaden nie ma niczego wartościowego do powiedzenia na jakikolwiek temat. Rozmawiają zawsze o kilku tych samych sprawach każdego jednego dnia: por*grafia, buty (sic!), odzież z wielkimi logotypami znanych marek, zakłady bukmacherskie, marihuana, mefedron, feta, kto co pił na ostatniej imprezie, kto co będzie pił na następnej, kto co kiedyś pił, kto ma co do picia w domu, kto pił najwięcej i kto co najgłupszego zrobił, gdy bił pijany, kto ma większego kaca, kto rzygał, kto jakiej dziewczynie zniszczył nieodwracalnie szansę na udane małżeństwo, kto ma jaki telefon, a jaki chciałby mieć docelowo i kto gra w jakie gry na konsoli. Innych tematów w moim miejscu pracy nikt nigdy nie porusza. Mam wrażenie, że nieustannie przebywam w zakładzie karnym lub dla osób cierpiących psychicznie. Bardzo się się tu męczę i mimo, że sama praca mi odpowiada, to chciałbym ją jednak zmienić ze względu na atmosferę w niej panującą. I tutaj moje pytanie: jak to wygląda w Marmite? Słyszałem różne opinie, ale od mało wiarygodnych osób (ze zbyt krótkim stażem pracy). Czy zespół w Marmite jest zgrany i potrafi mimo ewentualnych antypatii normalnie współpracować i okazywać sobie szacunek? Czy atmosfera tutaj pozwala skupić się na wykonywaniu swoich obowiązków i nie wchodzić z kimś w nieustanne konflikty? Czy ludzie są dla siebie zwyczajnie, po koleżeńsku życzliwi? Proszę o szczerą odpowiedź bez złośliwości, ale i cukru - zastanawiam się nad złożeniem tu CV lub wyjazdem za granicę. Nie boję się ciężkiej pracy i nowych wyzwań, ale mam dość otaczania się agresją. Z góry dziękuję za odpowiedź. Wszystkiego dobrego!
    W

03.03.2024 19:09

Nie jest tak źle na niektórych liniach ludzie potrafią się zgrać zależy gdzie się trafi czarne owce też się zdążają ogólnie spoko pracuje ponad 10 lat raz jest lepiej raz jest gorzej przychodzisz robisz swoje i nara spróbować zawsze warto wyjechać możesz zawsze pozdro

04.07.2024 17:36

W Marmite nie jest lepiej. Nie oczekuj tu dobrego traktowania. W upały po 40 stopni na hali (dosłownie).ale to nie ma znaczenia, liczy się wynik.
    Agatka

25.04.2024 17:01

Witam, mam magazyn niedaleko i dlatego chciałabym spytać, czy oferują dobre warunki pracownikom produkcji. Zwłaszcza że podają 3 zmiany w ofercie, czyli pewnie na noc też się pracuje? Ciekawe, czy dodatki płacą za to. I jak ostatecznie się wychodzi finansowo.

04.07.2024 17:34

Nie idź tam. To jest prawdziwy (usunięte przez administratora) jakiego jeszcze nie widziałam. Przede wszystkim brak szacunku do ludzi ze strony brygadzistów i kierowników. Traktują nas jak (usunięte przez administratora) Liczy się tylko wynik, za który brygadzista ma premie. Poprzednia Miana zrobiła 500...to twoja zmiana zrobi 520 bez względu na wszystko. Wyścig (usunięte przez administratora).

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marmite?

Kontakt - Marmite Sp. z o.o.

Przemysłowa 4 62-070 Zakrzewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    Robert

13.06.2024 13:31

Witam,mam pytanie czy bhp i biuro wie o tym wprowadzając nakaz noszenia okularów przez cały czas na hali że te okulary szkodzą wada wzroku ,nawet jest napisane na opakowanie nie dłużej niż 3 godziny,to ja się pytam jak ludzie popsują sobie wzrok kto da na okulistę i okulary!!! Głowa boli po godzinie noszenia ich,więc skoro jest taki nakaz to ja proszę aby jeden z drugim z biura ponosił te okularki przez 8 godzin i później pogadamy bo założenie ich jak sobie przelotem wejdą na hale jest niczym do czego zmusza się pracownika

24.06.2024 18:33

Ile mają trwać te testy? Trwają już któryś tydzień i nic z nich nie wynika. A te okulary, które teraz każecie nam nosić są do niczego. Boli od tego głowa, bierze mnie normalnie na wymioty a Wy tu wciskacie kit że się nadają do użytku stałego, widać że nie czytacie ulotek i nawet nie wiecie co dajecie ludziom, najtańszy chiński szmelc. Wielka światowa firma, brak słów.
    Jan Paweł

26.06.2024 00:47

@PracodawcaOkulary powinny być szklane, ale są droższe niż plastikowe. Ale po tych okularach które dostępne są w automacie bhp naprawdę widać że to jest firma z kapitałem zagranicznym :) Ale taka firma światowa przecież na bezpieczeństwie oszczędzać nie będzie :) Marmite znane jest ze skrupulatności, rzetelności i uczciwości. Ale po co okulary na wszystkich stanowiskach w firmie? Czy Marmite wzięło sobie za cel żeby z obrzydzić tą pracę na maxa? Myślę że większość z pracowników produkcji odnosi takie wrażenie. Automaty do kawy, temat tabu. Kiedy zostaną naprawione??? Zabierają limit dzienny (3 napoje), przy jednym przyłożeniu identyfikatora. Obecna firma oferująca się transportem pracowniczym pozostawia wiele do życzenia. Względy bezpieczeństwa przede wszystkim, obecna sprawność techniczna pojazdów pozostawia wiele do życzenia. Wysokie gorączki na hali czy ktoś pomyślał żeby zapewnić wentylatory??? Dlaczego firma sprzątająca nie pracuje w weekendy? Czystość toalet, brak papieru, sterty nie wywieziony (usunięte przez administratora) Jest sentyment do firmy przy jednoczesnym codziennym brakiem organizacji pod każdym względem. Nie pozdrawiam...

20.06.2024 14:22

Witam Wpis zamieszczam tutaj licząc że może sprawa zostanie załatwiona raz a porządnie Czy ktoś może zainterweniować ws. Braku klimatyzacji w autobusie trasa Międzychód- Zakrzewo ? Nie zamierzam tutaj rozpaczać ale jadąc ok 1.5 godziny po pracy w pełnym autobusie gdzie jest duchota i nie ma czym oddychać jest mało komfortowe Sytuacja się notorycznie powtarza Zgłaszane, niby działa parę dni i to samo

17.06.2024 12:21

Kiedy będzie wypłacony BRADFORD ??? Miały być pieniądze wypłacane do 15 go czerwca i grudnia. Po raz kolejny jak rok temu nie dotrzymaliście obietnic. Może czes zacząć chorować lepiej się wyjdzie jak za weekend będzie się mieć zapłacone. Pozdrawiam
    Marmite Sp. z o.o.

18.06.2024 08:27

Dzień dobry, dziękujemy za Twój komentarz w sprawie. Premia frekwencyjna będzie wypłacona w czerwcu, tak jak dotychczas miało to miejsce. Pozdrawiamy
    Edyp

20.06.2024 12:05

Gdy projekt Bradford wchodził w życie mówione było ,że premia będzie wypłacana do 15-go dnia miesiąca . Dziękujemy Marmite ,jak zawsze można liczyć na swoją firmę. ????
    Ruda

22.05.2024 02:24

Dzień dobry. Czy można prosić o informację w jakich godzinach odjeżdża transport z Kwilcza do Zakrzewa?

29.04.2024 13:36

Waski

29.04.2024 21:26

Tak jest bus w HR trzeba pytać czy jest miejsce
    Amonim

24.04.2024 19:39

Czy premia jest wypłacana regularnie co miesiąc, czy nie ma jakichkolwiek szans na to?

27.03.2024 21:53

Firma niech zacznie dbać o pracowników z kilkuletniem stażem pracy , umiejętnościami , z wiedzą , z doświadczeniem albo nie długo zostanie z nowymi bez wiedzy i bez chęci do pracy i ludźmi z ochronka bo oni już nigdzie nie pójdą .
    Zawiedziony

16.03.2024 08:41

Brak organizacji pracy , wszystko robione na (Jakoś to będzie) ,wytyczne i ustalone standardy notorycznie nieprzestrzegane zaczynając od samej góry. Działanie zakładu ,jak i pseudo-przełożonych jak z czasów PRL. Brak respektu do pracowników ,szczególnie tych którzy pracują tu już dłuższy czas. Praca (nie jest łatwa ,lekka,i czystą) nie idą w parze z wynagrodzeniem . Większość trzymają tu wypłata na czas,odprowadzane składki i poprostu przyzwyczajenie .
    Z.

16.03.2024 22:47

W punkt na domiar wszystkiego nowy nic nie umiejący pracownik zarobi ok 300 -500 mniej niż stary co wszystko potrafi jeszcze młody co mu podatku nie odprowadzają to już całkiem więcej od starego ( śmiech ) nieraz lepiej 1000 mniej i lżej czyściej (bez chemii którą oczywiście zawsze w normie ???? ok przez 1h w normie ale co dzień 8h wdychać to już raczej nie norma ????)a bliżej niż co niektórzy mają po 1h drogi w jedną stronę !podwyżki śmiech dla starych super dla nowych nowi znów będą wygrani
    Ona33

11.03.2024 13:15

Chciałam zapytać czy marmite też jest Praca dla kobiet?

12.03.2024 16:47

Tak są stanowiska gdzie pracują kobiety

28.02.2024 22:04

Czy te odbijanie kart z godnie z czasem obowiązuje wszystkich bo chyba nie. Wielu nadal po czasie rozpoczętej pracy i przed zakończeniem odbija . Albo wszystkich to obowiązuje albo tylko nie których. Jak już tak jest to wszystkich tych co nie stosują się regulaminu wyciągać wnioski.
    Śmier.dziel

20.02.2024 00:15

Czy sytuacja w marmite nadal wygląda tak, że osoby niepalące są dyskryminowane i zmusza się je do wykonywania pracy za palaczy, którzy mają dodatkowe płatne przerwy kilka razy w trakcie zmiany?
    Waski#@

22.02.2024 16:45

Ci ludzie co palą są bardziej wydajni . A co co nie palą to nie zwracają na produktywność uwagi i mają cel głębokiej d . A palacze zapalą ale wynik na koniec dnia jest.pozdro dla nie palących.

29.01.2024 17:36

02.02.2024 20:27

To ile lat pracujesz? Ja pracuje 10 lat i tyle mam i uważam że to nie jest dużo za taką pracę.

02.02.2024 20:28

To jaka masz stawkę?
    Anon

31.01.2024 20:25

Moglby ktos opisac benefity i jak to wyglada w rzeczywistosci? :)

26.01.2024 00:07

Kiedy jakieś informacje na temat podwyżek. Wszystko w górę idzie . Wiele firm już z dniem 1 stycznia wdrożyły podwyżki. Najniższa krajowa w górę a my stoimy w miejscu jak co roku. Okolo maja pewnie jak zawsze ze splata .
    Kolejny pracownik

29.01.2024 22:13

To jest fakt wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ale jeśli stacza Ci to co zarabiasz i jesteś zadowolony to ok. Wielu z nas liczy od wypłaty do wypłaty. Nie chcesz więcej zarabiać to ok. Większość chce i się pyta czy będą podwyżki a jak tak to kiedy. (usunięte przez administratora) nie zawracaj jak Tobie się podoba to co masz i głupot nie pisz .
    Pracownik 2

30.01.2024 09:23

Dokładnie ,wszystko drożeje,a My produkujemy coraz więcej i coraz ciężej pracujemy . Najniższa krajowa wzrasta ,a My co rok się zbliżamy coraz bardziej do pułapu najniższej krajowej . Więc nie jest to zachęcające do pracy.
    Lukas8

27.01.2024 02:48

Może i Marmite nie robi najlepszej jakości brodzików, za to robi najlepsze imprezy integracyjne. Pozdrawiam!
    Stary Pracownik

23.01.2024 22:18

Czytając co ludzie tu piszą to aż ręce opadają. Praca ciężka to fakt wymagania są. Ale pensja i inne benefity wpływają na czas . Ja pracując już w Firmie lat naście nie narzekam.

25.01.2024 14:42

Dlatego że pracujesz w tej firmie naście lat to nie orientujesz się w sytuacji na rynku. Tutaj jest przeciętnie za ciężką pracę.

16.01.2024 21:37

Lubię tą pracę, da się ładnie zarobić, autobusy jeżdżą więc na paliwo też pieniędzy się nie traci . Niestety ciężko o miejsce w autobusie trasą z Grodziska i w damskiej szatni bardzo mało miejsca ale nie ma co narzekać bo to nie przebije tych wszystkich fałszywych ludzi którzy aby kopią dołki i bezczelnie się podsmiechuja ale w każdej firmie znajdą się tacy "ludzie" . Pozdrawiam

17.01.2024 21:25

Dokładnie tak jak piszesz . Nie jest źle. W zależności na jakiej Lini robisz ale i tak jest dobrze. Ludzie narzekają i będą narzekać na to czy na to. A z miejscami w autobusie nie było by problemu gdyby z Dusznik wznowiono większy bus mniejszy autobus. I po problemie. Już tak kiedyś było. Dla mnie najgorsi są starsi pracownicy wiekowo- nygusy totalne. Najdłużej nie którzy robią bo prawie od początku a najmniej wiedzą. A tak praca Ok. Pensja na czas . I wiele inne plusy .

19.01.2024 20:55

Firma by mogła w końcu rozwiązać problem z autobusami miało się to zmienić od nowego roku a nadal ludzie na rannej zmianie muszą stać w autobusie jak i w busie. Niektórzy ludzie są tacy (usunięte przez administratora)że mysla jak sobie włożą plecak na siedzenie to mają miejsce zajęte żeby się czasami nie zdziwili
    Najleprzy pracownik.

17.01.2024 18:34

Czy wiadomo coś kiedy majom byc podwyrzki?

17.01.2024 09:28

Czy Marmite Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?

17.01.2024 09:55

Tak, dla pracownika Multisport plus coś koło 35 zł.

17.01.2024 08:03

Na stronie firmy widnieje oferta pracy na stanowisko pracownika produkcji. Oczekiwana jest od pracownika dyspozycyjność do pracy w 3 zmianach. W jakich godzinach się one odbywają? Czy w weekendy też się pracuje? Widzę, że w tej firmie swobodnie można rozwijać swoją wiedzę i poszerzyć swój rozwój. Jest pełno szkoleń, kursów, benefitów, które w tym pomagają. Czy dzięki temu jest szansa na awans na jakieś wyższe stanowisko? :)) Interesuje mnie ta oferta, myślę nad złożeniem CV ...

22.01.2024 16:24

zmiany są w godzinach 6-14, 14-22 i 22-6. Jeśli chodzi o pracę w weekendy to można je brać jako nadgodziny, w innym przypadku weekendy są wolne.

Zostaw merytoryczną opinię o Marmite Sp. z o.o.