Marmite

3.3/5

• MyMarmite
  • Do kogo skierowana jest nasza oferta?
  • Moje Marmite
  • Oferty pracy
  • Proces rekrutacji
  • Nasza struktura

MyMarmite

Do kogo skierowana jest nasza oferta?

Moje Marmite

• Paprocin
  • Mchowo
  • Marcinkowo

3. Opinie o pracodawcach Zakrzewo
  5. Opinie o Marmite Sp. z o.o.

Opinie o Marmite Zakrzewo

Nie przegap nowości o Marmite Sp. z o.o.!

men

09.02.2015 20:56

zgadzam się z przedmówcą. Najlepiej powiedzieć 'nikt nikogo na siłę nie trzyma' i rób swoje a żadnej opinii nie wyrażaj. właśnie o to nam chodzi (myślę, że w większości ludziom) aby firma się rozwijała, miała zyski i była fajna atmosfera. a zamiast tego jest coraz gorzej, brak dostania podwyżki, mniejsze zamówienia, itd itd, a przez co? zła kadra, źle zarządzana firma. no, może nie źle, tylko nieodpowiednie w takim kierunku, w jakim powinna. fajnej atmosfery już nie ma. każdy na każdego zaczyna donosić. ludzie z Randstadu pracują za grosze, brak szansy na stałe zatrudnienie, źle się ich traktuje, nic nie wiedzą, bo nikt się nimi nie interesuje. pracuję w tej firmie (to już nie jest firma, tylko BAJZEL) ładnych parę lat i to co widzę woła o pomstę do nieba. jak ci na górze nie zmienią sposobu zarządzania firmą, firma nie ma przyszłości, będzie coraz gorzej, chociaż to się już dzieje, ze jest źle.. a szkoda....

06.03.2015 20:00

zawsze siedzieli na stołówce a na nockach spali, więc nie gadaj, że dział jakości działał bo wszyscy wiemy ,ze to był pic na wodę.

05.02.2015 15:51

Bee real

06.02.2015 17:36

I o to właśnie jest podejście do pracownika!! Jeśli się nie podoba lekko to ujmując to możecie sobie iść! Konkurs na brygadzistów był ustawiony przez nijakiego szefa bh, który jest najlepszym kolegą naszego dyrektora od hr!! Nie byłem pracownikiem fizycznym więc na konkurs nie startowałem! Wiem prawda was boli że zrobiliście bajzel i nie wiecie co dalej!! Dlaczego klienci odchodzą!? Ja wiem a wy wiecie? Firma tonie i nie przez pracowników tylko przez dydyrekcję! Dział jakości działał sprawnie a teraz chodzą bez celu lub siedzą na stołówce i sprawdzają oferty zakupu aut!!

06.03.2015 19:52

jak Ci nie odpowiada to masz wybór- możesz się zwolnić
    Czadomen

02.02.2015 14:08

A więc zacznijmy od atmosfery, która jest znakomita, co sprawia, że praca w owej firmie sprawia mi ogromną przyjemność. Kierownictwo zawsze pomocne, współpraca z nimi przebiega bez zarzutu, a sami brygadziści to ludzie na odpowiednim miejscu. Praca na każdym stanowisku nie wymaga dużych poświęceń, mimo wysokich wymagań. Warto zwrócić uwagę na codzienne jogurty i zupki na magazynie. Co podnosi standardy pracy. A więc, osobiście polecam wszystkim tę firmę, daje ona perspektywy na przyszłość, jak również co najważniejsze odpowiednie zarobki.
    robotnik

01.02.2015 16:15

i niech czytają, może w końcu zrozumieją, że firma im się rozwala. i to nie z winy pracowników, tylko jest źle zarządzana. kiedyś była super atmosfera, chciało się przychodzić do pracy. a teraz? każdy na każdego donosi. jak chcesz być kimś, musisz d... lizać. kolego, znam takich, co mają wykształcenie i robią na produkcji - o dalszej karierze nie ma mowy. jeszcze trochę i będzie po firmie.
    zak

08.04.2016 23:25

niech czytają będą wiedzieli co ludzie o nich myślą

31.01.2015 20:14

Kto wam broni założyć swój biznes i zarabiać miliony? Człowiek na produkcji był jest i będzie do zapierdalania na przełożonych! I nie wiadomo co byście na tym forum napisali to tego nie zmienicie! Poza tym trzeba się było uczyć,a nie narzekać! A jak macie czas na pisanie na forach to sprawa jest prosta macie za dużo czasu wolnego i cieszcie się,że nie pracujecie dla mnie. P.s. I pamiętajcie,że w Waszej firmie jest kilku kierowników i menago którzy też to czytają!

01.02.2015 21:41

Przejrzałem moje posty i nie znalazłem słowa Mobbing,więc odpowiadaj rzeczowo,a jak się tobie marzy BAT to idż do sex-shopu i kup takowy może się odprężysz i nie będziesz pisał głupot.

31.01.2015 13:22

01.02.2015 21:31

Przejrzałem moje posty i nie znalazłem słowa Mobbing,więc odpowiadaj rzeczowo ,a jak się tobie marzy BAT to idż do sex-shopu i kup takowy może się odprężysz i nie będziesz pisał głupot.

01.02.2015 21:44

Sory !!!!!! junior to nie do Ciebie.
    tiki taki

30.01.2015 22:43

jeszcze trochę to będziemy na smyczach. tylko rób rób rób i się nie odzywaj. i jakieś chore 5S - wszystko ci wyliczają. a bałagan jeszcze większy. posprowadzali jakiś pseudoznawców i wymyślają i udają, że się na wszystkim znają. uwaga na BEHAPOWCA - koleś pyta się co robiłem w ... łazience! najlepiej to zrobić w gacie i nie ruszać się z linii. czasy rogera minęły i nie wrócą. jeszcze trochę i zmniejszą nam stawki - zobaczycie

31.01.2015 07:02

Aaa! Wiedziałem że ten niejaki behapo (usunięte przez administratora) to jakiś podglądacz itp. wszystko mówi o nim wspólne wyjazdy nad jezioro z ekipą no proszę. Jednym słowem UWAGA !!! na tyłki i co się mówi.

31.01.2015 07:13

jak byś rozumiał 5S to byś wiedział o co chodzi.......trochę edukacji
    formy

29.01.2015 21:34

Ja tez się dołączam na podwyżki niema co czekać jedynie lizanie D . Ponad 10 lat pracy i zero szacunku za włożony wkład w firmę.
    ti ta te

28.01.2015 21:59

totalna żenada, pracuję tam kilka lat, i to, co się dzieje od paru tygodni to jest jakiś obłęd. Firma zmieniła się o 180 stopni. Zatrudniają ludzi przez pośrednictwo pracy, brak szansy na stałe zatrudnienie (z tego, co słyszałem zarabiają ok. 1700-1800 zł/mc). Jak przyszła "nowa" władza wszystko się zmieniło - oczywiście na gorsze. i będzie jeszcze gorzej. na każdym kroku tylko stoją i podsłuchują, co mówisz, żenada. wielu jest lizodupców. a brygadziści? jakieś nieporozumienie! NIE POLECAM!!
    wenus

27.01.2015 20:20

To co się dzieje to w pale się nie mieści Roger chciał kupić firmę ponownie to warszawiacy postawili potrójna cenę a nasi brygadzisci za piec groszy SA nic nie warci zero umiejętności pracowali na jednym stanowisku i wielce brygadzisci

Kontakt - Marmite Sp. z o.o.

Przemysłowa 4 62-070 Zakrzewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    biurwa

26.01.2015 21:09

Najlepsi pracownicy organizacji, Masa, Obrzezany, Evelin Gniotek - Święta Trójca najzdolniejszych :)

23.01.2015 22:17

korek

25.01.2015 19:29

Koledzy, mam to szczęście że udało mi się uwolnić od marmite, choć w sercu mam nadal firmę prowadzoną przez poprzednika który w przeciwieństwie do przytaczanych tutaj osób, był ludzki, mimo słabego odcienia karnacji ;) Dokładnie wiem o co Wam chodzi, ale spójrzcie prawdzie w oczy, siłowe i sięgające dna sposoby rządzenia oparte na zastraszeniu i podjudzaniu nic by nie przyniosły gdyby nie Wasi(nasi) koledzy. To oni zapewniają codzienną dawkę informacji zarówno nijakiej jak i hrowej organizacji. Pamiętacie "zaciąganie ręcznego" ? A Masa ? To co się stało pokazuje że jednak nie był taki zły, skoro nie pasował. Lepiej było kupić technologów.

31.01.2015 07:21

Mobbing????? popracuj na budowie to zobaczysz co to jest mobbing

20.01.2015 21:51

Czyli podsumowując: Trzeba pracować, dać się lubić i nie chlać na zmianie a w zamian mamy niezłą (3200 zł) płacę i to w dodatku na czas? Faktycznie koszmar!

22.01.2015 12:45

Po pierwsze to jakie 3200? Po drugie zapraszam jednego i drugiego kolegę do pracy a gwarantuję, że będziesz po jednym dniu tak wykończony,że nie będziesz wiedział którędy do przodu, a nogi to Ci w d..e wejdą. Co do nowych brygadzistów to są największe nieroby i cwaniaczki, nie mają zielonego pojęcia o pracy.

20.01.2015 20:54

I to fakt żeby awansować to trzeba dobrze lizać zad albo trzymać z grupą trzymającą władzę lub elitą znad jeziora może byli na zlocie gejów.Nowi Panowie brygadziści to kolejny wysyp nieporozumienia w tej firmie wybrali ludzi niedoświadczonych i zrobiła to jakaś firma zewnętrzna która kierowała się niczym zamiast doświadczeniem.To koniec tej firmy.

21.01.2015 17:29

Witam a to nie wiedziałem że mamy w firmie Indianina musi mieć czerwoną twarz od tego chlania. Babiarzy też nie brakuje.

20.01.2015 12:53

Jak wam sie praca nie podoba w Marmite to Amazon przyjmuje z otwartymi drzwiami. Mi sie praca w naszej firmie podoba, praca na miejscu wynagrodzenie na czas, urlop kiedy chce to dostaje. A co do bhp, to pracyje mi sie zdecydowanie bezpieczniej. Brakuje wam pewnie tego ze 0,7litra braliscie na snadanie i robiliscie co wam sie podobalo, ale wyplate mosimy sobie wypracowac niestety.pracuje juz 7lat i bede pracowal drugie tyle

06.01.2015 19:56

stara beka

15.01.2015 15:07

Trafione w 100. A ankieta prawdę ci powie ;)

21.01.2015 20:45

Ten facet pali do dzisiaj, ale na przystanku przed zakładem 3 szt.jedna po drugiej,a potem idzie do biura i śmierdzi tytoniem,panią aż żle się robi.
    Mr.

30.12.2014 15:36

Nie za bardzo rozumiem. Jeśli ktokolwiek ma problemy lub uważa, że w firmie istnieje mobbing lub kolesiostwo, to przecież może to zgłosić odpowiednim osobom wyżej. Po ostatnich zmianach jest taka możliwość, tylko trzeba mieć jaja a nie pisać bzdury na forum.
    filemon

15.01.2015 16:24

Zmiany właśnie doprowadziły do tego, że jest co zgłaszać, choć nie bardzo wiem gdzie. Fragment z jajami pozostawię bez komentarza, bo najłatwiej powoływać się na coś, czego samemu się nie posiada.
    stara beka

19.12.2014 21:23

Warszawka miała zwalczać układy i kolesiostwo-żart. Jest jeszcze gorzej z tą różnicą że pod przykrywką legalności. Aby się wybić musisz trzymać z "nową elitą" a najlepiej z działem "bezpiecznej pracy" lub radą pseudopracowniczą.
    gość

01.01.2015 16:54

Trafione w samo sedno, bhp i rada pracownicza sterowane przez warszawke. Wystarczy przyjrzeć się, kr awansuje, a do tego mobbing.
    Mar

19.01.2015 23:09

kim jesteś? którymś z czerwonych??
    YOGI

16.12.2014 12:59

NIE ZAUWAŻYLIŚCIE ŻE WSZYSTKO SIĘ ZMIENIŁO PO OBJĘCIU RZĄDÓW PRZEZ WARSZAWE? SZKODA BO PRACOWAŁO SIĘ FAJNIE NO ALE CÓŻ OBY TAK DALEJ WARSZAWKO TO NAWET TEGO NIE BĘDZIE
    ania

14.05.2014 10:18

Mógłby mi ktoś przybliżyć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ? jake jest wynagrodzenie i ile można zarobić,co wlasciwie sie tam robi jaka atmosfera w firmie z góry dziękuję za odp

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marmite?

Zostaw merytoryczną opinię o Marmite Sp. z o.o.