Marmite

3.3/5

• MyMarmite
  • Do kogo skierowana jest nasza oferta?
  • Moje Marmite
  • Oferty pracy
  • Proces rekrutacji
  • Nasza struktura

MyMarmite

Do kogo skierowana jest nasza oferta?

Moje Marmite

• Paprocin
  • Mchowo
  • Marcinkowo

3. Opinie o pracodawcach Zakrzewo
  5. Opinie o Marmite Sp. z o.o.

Opinie o Marmite Zakrzewo

Nie przegap nowości o Marmite Sp. z o.o.!

Stefan

23.05.2017 14:00

Czy mógłby ktoś wytłumaczyć co jest nie tak w firmie? Słyszałem dobre opinie.
    Zuzia

01.05.2017 17:39

Marmite ma sporo mało życzliwych pracowników, a szkoda bo są dobrzy!
    Roberto

12.04.2017 22:39

Pracuję w firmie już od dawna i nie uważam żeby lata świetności mieli już za sobą. @cierpliwy czy wkurzony czy poinformowany to kto jest autorem tych "prawdziwych i sprawdzonych informacji". Najlepiej jak każdy weźmie się do pracy do której jest zatrudniony.

13.04.2017 21:55

Drogi Roberto czy Arturo,a może jakoś tam...gdybyś pracował długo i miał odrobinę pojęcia co to rozwój Marmite na przełomie 25 lat istnienia w Polsce nie pisałbyś byś bzdur tylko zapytał nas nielicznych, którzy tu pozostali i pamiętają lata normalności i szacunku do pracownika jakim charakteryzował się twórca tej firmy Roger.

13.04.2017 22:56

Roberto, twierdzisz że pracujesz od dawna, a używasz zwrotu...lata świetności mieli za sobą...czyżbyś się nie identyfikował z tak wspaniałą i rozwijającą się firmą...?? a może ty Roberto jesteś z ochrony i nie masz pojęcia o produkcji?
    Zyta

06.04.2017 22:20

Najlepiej pisać takie żałosne teksty zamiast wsiąść się za pracę!. Firma istnieje natomiast niektórzy pracownicy będą musieli szukać nowej pracy.Ale tak jua jest!

06.04.2017 13:33

Od 40 lat? Ha,ha dobre.
    Maryska

03.04.2017 08:58

Witam,chce podjac prace w tej firmie:-) mam pytanko ile tam jest zmian?jakie sa zarobki przez pierwsze 3 miesiace?czy w weekendy sie pracuje?Pozdrawiam:-)
    grzesiek

05.04.2017 09:59

zobacz sobie ogłoszenie - https://www.gumtree.pl/a-praca-na-produkcji/poznan/dobrze-platna-praca-na-produkcji-na-poczatek-3-000-zl-brutto/1001943595910910760445809 byłem u nich na spotkaniu, praca 3 zmiany, zarobki na początek ok. 2200 na reke, w tym są już jakies premie.
    Natalia

25.03.2017 17:54

Marmite działa w Polsce od 40 lat i jest to czołowy europejski producent umywalek, brodzików i wanien. Firma ciągle się rozwija, to chyba jest powód do dumy . Czytając wpisy mam wrażenie jakby to nie dotyczyło Marmite!! Ale hejt nie ominął niestety firmy.
    Krzych

23.02.2017 11:42

Czy firma ma aktualnie jakieś oferty pracy? Bardzo pasuje mi ta firma gdyż miałbym blisko do pracy ale nie tylko. Może dowiem się czegoś o ewentualnej rekrutacji? Jakie zarobki można brać pod uwagę? Czy firma ma dla pracowników jakieś dodatki socjalne czy inne?
    Jest super

25.02.2017 10:15

Nie zastanawiaj sie !!! Najlepsze miejsce pracy, według nieopublikowanego GPW ;)
    Karol

16.02.2017 17:31

Ludzie ludziom tak dopiekają i pewnie sprawia im to przyjemność!. Ludzie mieli pracę a teraz zajęli sie oskarżeniami czy to jest normalne.? Nikt nikogo nie trzyma na siłę zawsze można zmienić firmę .
    Zonia

01.02.2017 23:00

Chyba konkurencja robi sobie reklamę? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, nawet najlepszą firmę można pognębić takim jadem!!!
    Nie-jadowity :)

04.02.2017 22:32

ciekawe skąd ten jad????? .... nic nie dzieje się bez przyczyny .........
    koniec

02.01.2017 11:39

Ktoś już skorzystał z prawa zwolnienia w trybie 7 dni? Jak wyglada odprawa?
    Ciekawy

10.01.2017 20:15

Jakie wielkie zmiany?
    edek

17.02.2017 13:49

W tym przypadku odprawa nie przysługuje.
    Happy

30.12.2016 13:04

Widze, ze od mego odejscia jest tylko gorzej. Ciesze sie ze mnie tam juz nie ma w tym balaganie. A reszcie zycze powodzenia w szukaniu nowej pracy ;) albo stalowych nerwow, badz tylka.

28.10.2016 12:40

No name

31.10.2016 11:12

A co takiego się stało?
    ads

10.10.2016 14:20

Dobrze, że taki koordynator ma zapenwione dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo od razu lepiej wypełnia się obowiązki.

04.10.2016 19:41

Gość

10.10.2016 11:59

Możecie coś wiecej powiedziec na temat działów obsługi klienta w językach obcych?

09.09.2016 18:54

Darek

17.09.2016 18:15

Nie pierd... W Polsce jest tylko jedna lokalizacja.
    olo

09.09.2016 15:05

Porażka za porażką, a to nie koniec strat w zasobach ludzkich ;)
    ewa

03.08.2016 20:05

też widzę, ale zastanwiam sie na jak dlugo, bo wiele tych stabwosik to nie jakaś rotacja?każdy by odchodził?

19.07.2016 15:50

puchacz

19.07.2016 15:55

widziałem na olx ich ogłoszenie na magazyn
    Zainteresowana

19.07.2016 00:09

A jak praca w innych działach np. finansach?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marmite?

Kontakt - Marmite Sp. z o.o.

Przemysłowa 4 62-070 Zakrzewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

06.07.2016 08:51

nowy

06.07.2016 15:58

dzięki kolego. odpowiedzieli mi już na drugi dzień, zaczynam od sierpnia, bo maja urlopy. trzymaj kciuki żeby mi dobrze szlo.
    worker

05.07.2016 16:55

praca stabilna, umowa o pracę a nie jakaś śmieciówka. dobrze pracujesz, dobrze zarabiasz. są też pracownicy tymczasowi, ale z tego co wiem zatrudniają ich po jakimś czasie.

03.07.2016 18:47

odp

05.07.2016 16:01

Nie jest. Odszedł nowy kierownik i stary też.
    nowy

05.07.2016 17:00

byłem tam na rozmowie do tych form, dobrze to wygląda, kasa dobra. mówili też że mnie nauczą jak na tych formach robić.. czekam teraz na decyzję czy mnie przyjmą
    czytacz

23.06.2016 08:10

w ogłoszeniu nie ma ani słowa ze jest umowa o prace. nakpierw jest praca przez agencje, ktora placi smieszne pieniadze a zapieprz jest naokraglo jak sie sprawdzisz to moze cie wezma z agencji
    czytacz1

23.06.2016 08:21

czytacz, ogłoszenie jest dwa wpisy wyżej i tam piszą o umowie o prace.
    Dziwne

21.06.2016 12:04

4 na renke a ile wziąłeś na rękę z 2500 no chyba że robiłeś soboty i niedziele albo może jesteś brygadzistą na kilogramy to tyle było ale nie teraz żart

20.06.2016 21:06

yoł

21.06.2016 12:17

w ogłoszeniu widziałem ze jest umowa o pracę. git, bo wszędzie teraz smieciowki daja, a tu nawet mecz można obejrzeć. biore te robote.
    kibic

20.06.2016 20:46

jutro meczyk. damy rade znow cos obejrzec w przewie w robocie?ostatnio to było niezle zorganizowane, mozna bylo pracować i kibicować.
    G.. firma

20.06.2016 19:51

Jeśli chcecie być wykończeni psychicznie i fizycznie w kilka miesięcy to złóżcie aplikację o pracę w Marmite.

16.06.2016 19:00

16.06.2016 19:37

no problem, sa 3 zmiany, zmieniaja się co tydzień. jak chcesz wiedziec wiecej pisz do hr
    gościu

16.06.2016 17:40

W kwietniu wziolem 4tyś na renke i nie narzekam, a piknik rodzinny był full wypas
    Przemo

27.01.2017 18:07

Od 2400 do 3500 zł na łapkę zależności ile pracujesz pracujesz i jak (usunięte przez administratora)
    Zakrzewiak

01.02.2017 15:39

Powodzenia w szukaniu następnych ;-)))) Tych następnych nie ma !!!!
    biuro

16.06.2016 17:12

Nie no super, ze sa imprezy i w ogole jest wspaniale. Tylko nikt nie wie dlaczego ludzie odchodzą... i kierownictwo niechce sie dowiedziec. ale to nikogo jakos nie razi przeciez u nas jest fantastycznie!
    ciekawy

13.06.2016 17:48

widzialem, że ostatnio nieźle się firma bawila, piknik jakiś czy cos. w całej wsi było slychac. o takich imprezach to już nie piszecie a to przecież fajne jest
    flustracja

11.06.2016 21:04

Flustracja załogi sięga zenitu. Ostatnie tygodnie pokazują że statek tonie. Ilu jeszcze odejdzie marynarzy poprzez rządy kapitanów AM i GT ? Prezesie otwórz oczy i rozepnij burty.
    rozsądny

05.06.2016 21:11

Miki widać, że "znasz" się na formach, idąc twoim tokiem rozumowania jesteś wyjątkowo słabym polernikiem skoro nie radzisz sobie z problemem tylko narzekasz a to już strata wizerunkowa dla firmy i jesteś szkodnikiem
    miki

05.06.2016 16:05

Stan form jest beznadziejny, straty wielkiej chyba nie ma , widac nie bardzo umial je naprawiac. Mam nadzieję, że nie będzie szkodzić gdzie indziej
    formy

28.12.2016 19:40

No i nie szkodzi a pomaga i ma sie całkiem dobrze. Jakoś nic sie nie zmieniło od Jego odejścia pomimo przyjęcia aż 2 fachowców na to miejsce heeeee
    liniowy

04.06.2016 19:16

Sporo ostatnio strat w ludziach u nas , ale to pewnie sami słabeusze odchodzą bo nawet memorandum po nich nie zostało :) Formierz- ty się o naprawy nie martw , jest przecież brygadzista w postaci pani pomidorowej , hehe.
    formierz

02.06.2016 21:56

Brawo (usunięte przez administratora) straciliśmy najlepszego i najbardziej doświadczonego kolegę od naprawy form dawnego naszego brygadzistę za chwilę pewnie zasili jakąś konkurencję a u nas hałdy gemeli form rosną pod dach
    zainteresowany

06.05.2016 16:21

Ponoć firma poszukuje specjalisty do spraw zapewnienia jakości. Możecie coś powiedzieć o charakterze pracy, atmosferze, bezpośrednich przełożonych ? Będę wdzięczny.
    Diament

03.05.2016 22:01

Ale tutaj zasuwasz za trzech a gdzie te premie kwartalne prawie zawsze zabierane nie z naszej winy motywacja ma być a premia obcieta na maxa
    sfrustrowany

03.05.2016 13:35

ludzie! łatwo jest narzekać jak jest źle. chyba nigdy nie trafiliście do roboty, gdzie zasuwasz po 12 h, za kasę = najniższa krajowa, i to płaconej czesto po terminie

Zostaw merytoryczną opinię o Marmite Sp. z o.o.