Marmite

3.3/5

• MyMarmite
  • Do kogo skierowana jest nasza oferta?
  • Moje Marmite
  • Oferty pracy
  • Benefity
  • Proces rekrutacji
  • Nasza struktura

MyMarmite

Do kogo skierowana jest nasza oferta?

Moje Marmite

• Paprocin
  • Mchowo
  • Marcinkowo

3. Opinie o pracodawcach Zakrzewo
  5. Opinie o Marmite Sp. z o.o.

Opinie o Marmite Zakrzewo

Nie przegap nowości o Marmite Sp. z o.o.!

Marmite Sp. z o.o.

19.11.2021 15:56

Szanowni Państwo,

serdecznie witamy wszystkich użytkowników GoWork.pl, poszukujących informacji o Marmite Sp.z.o.o.

Biorąc pod uwagę rosnące zainteresowanie zdecydowaliśmy się baczniej obserwować to miejsce.
    Ważnym jest dla nas, aby rzeczowo przedstawić Państwu charakter pracy i warunki zatrudnienia. Zapraszamy do zapoznania się z treściami zawartymi w zakładkach tematycznych, w pasku 'Poznaj pracodawcę'.
    Mając na uwadze rzetelny przekaz, prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi oraz meteoryczne komentarze zgodne z regulaminem serwisu. Treści łamiące wspomniany regulamin mogą być archiwizowane przez Administratora serwisu.
    Zachęcamy do komunikowania się z nami bezpośrednio. Jesteśmy dostępni dla Was w miejscu naszej pracy w Dziale HR.

Pozdrawiamy,
    Zespół HR
    Niunia

07.11.2022 18:36

Może i jesteście dostępni bo za to wam płacom ale jak się coś zgłasza to i tak wszyscy mają to w 4 literach.A łowyn to w ogóle od samego początku armagedon,przypadkowi ludzie na stanowiskach,kolesiostwo,(usunięte przez administratora)
    Didżej

10.02.2023 12:27

Jakość jest na ostatnim miescu, najważniejsza jest glosna muzyka ito z zgodą pracodawcy na każdej chali dyskoteka która przeszkadza ,.jednocześnie stwarza zagrożeni wypadkiem ..Pracodawca tak trzymać zero odpowiedzialność za firme

14.07.2026 16:13

Nie polecam niezły (usunięte przez administratora)

Zaniepokojony

01.07.2026 00:35

Juz od dłuższego czasu zbierałem sie zeby gdzies uwiecznić swoje przemyślenia, chyba nadszedl ten czas (jeszcze kilka lat temu bym złego słowa nie powiedział). Tu już nie chodzi o sam fakt upałów - taki mamy klimat - chodzi o podejście (czy raczej jego brak) osób zarządzających. Kompletny brak jakiegokolwiek zainteresowania, a wystarczyłoby zrobić krótkie zebranie - "dziekujemy za wasze zaangażowanie w realizację celów firmy mimo bardzo niekorzystnych warunków; daliśmy dodatkowe dystrybutory z wodą i np. voucher do wykorzystania w maszynach na stołówkach". To bieżąca sytuacja, ale chyba większość sie zgodzi ze mną, że to co sie dzieje od kilkunastu miesięcy- rotacje brygad, braki kadrowe, zapieprz w 3 osoby zamiast 5 na danym stanowisku to jakaś katastrofa- od jakiegoś czasu kompletnie zniknęłą chęć przychodzenia do pracy, ktoś moze powiedzieć ze "droga wolna", ale nie po to człowiek spędził tutaj kilkanaście lat życia żeby teraz szukać porządnego pracodawcy gdzie indziej... zarobki w zasadzie stoją w miejscu mimo większych wymagań od pracownika. O jakichkolwiek awansach nie ma mowy. Jeszcze kilka lat temu przychodziłem z chęcią i determinacją do pracy, teraz coraz częściej myślę nad zmianą pracy i takich ludzi jest coraz więcej - czasem mam wrażenie, ze zarząd właśnie tego chce, żeby ludzie sami się zwalniali... Szkoda...

06.07.2026 22:57

Kiedyś było lepiej dawali kefir potem jogurty zamiast jogurtów dali elektrolity które też juz zabrali. Najlepsze rozwiązanie z wodą byla woda butelkowana a nie dystrybutory z wodą kranową i bidony których nie można nawet było wyparzyć a po miesiącu użytkowania ich nie dało sie juz z nich pić. Porażka coraz gorzej.
    Karmen

29.06.2026 22:17

Pora żeby inspekcja pracy odwiedziła poszczególne działy.

Niebieski

30.06.2026 15:44

Odnośnie upałow temperatura 40 stopni na chali a dla nich tylko sztuki się liczą Ludzi mają gdzieś,codziennie karetka przyjeżdża bo ludzie nie dają rady😟A kierownictwo sobie siedzi w klimatyzowanych pomieszczeniach i w kamery patrzy czy wszyscy pracują.Jak Ludzie zaczeli mdleć to zamówili dystrybutory z wodą pitną,bo ta co była na stołowce to zwykła kranówa.Masz rację trzeba to zgłosic!

10.06.2026 08:47

12.06.2026 08:33

Tylko stoi przy tej obrotnicy i zaczepia każdego faceta Takich to powinni zwolnić od razu leserow jak ona Potem popelina jedzie na lini bo nic nie dopilnowane
    Magda gesllel

07.05.2026 19:15

Propozycja dla zarządu: serdecznie zapraszamy Pana Stevena na produkcję. Prezes na pewno wszystko ogarnie, przy wsparciu swoich pracowników. Wskoczy sobie na jeden dzień rzeczy robocze. Będzie to przepiękna integracja z pracownikami. Będzie można się pochwalić na profilach społecznościowych. Jeśli ten pomysł nie dotrze do niego bezpośrednio zgłaszam postulat dla rady pracowniczej o przedstawienie pomysłu na najbliższym spotkaniu. A i najlepiej jeśli chciałby poznać własną firmę Zapraszamy serdecznie na lakiernię gdy będzie 35 stopni na dworze.
    Magda gesllel

07.05.2026 19:23

Steven Andrew Hoadley na ile łapek w górę wpadasz? Robić sobie ładne zdjęcia przy krojeniu tortu to każdy umie
    Królowa podhala

04.06.2026 23:56

Może p.Radek wpadniesz? Musicie sprawdzić jak to jest pracować przy takich gorączkach przy tak normach,przy takim tempie pracy? Wpadaj Radek na produkcję
    Benny

19.05.2026 21:01

Weźcie zróbcie w końcu porządek z tą firmą przewozowa bo to jest juz żałosne Co chwilę autobusy stawaja stare graty

14.05.2026 22:17

Nie ma sobót są sporadycznie tylko na Swadzimiu na magazynie ale tam nie idzie się dostać osoba która to organizuje wsadza tylko swoich pomimo że mają sprzątania na firmie dodatkowe pieniądze jest ograniczona liczba osób tam żeby się dostać nie idzie już w żaden sposób zarobić godziwych pieniędzy w tej firmie mimo chęci do pracy .
    Benny

18.05.2026 22:20

Każdy wie o kogo chodzi Ciągle te same mordy , wszędzie
    Pracownicy SL

29.04.2026 10:58

Ostania prosba przed pójściem do kierownictwa na temat faworyzowania i nakładania przywilejów na swojego braciszka przez brygadziste To co sie odwala to jest za przeproszeniem jeden wielki gnój Wszyscy zapieprzają jak mogą, a braciszek brygadzisty leci jawnie w kulki , innych brygadzista gna do pracy ale swojemu braciszkowi nic nie powie ze sie (usunięte przez administratora) Co chwilę fajeczki, i inne głupoty a robic sie nie chce Jak sie nie zmieni to będziemy robic tak samo Mamy tego dosyć Codziennie schodzi z hali wcześniej bo idzie sie wykąpać, zostawia bratu swoja kartę pracownika zeby go odbil o danej godzinie na koniec zmiany a on już 15 min wcześniej bierze prysznic bo musi byc pachnący Co to ma znaczyć ? (usunięte przez administratora) proszę sie tym zająć
    Marmitowiec

14.05.2026 21:58

Chodzi o tego pajaca brygadzistę z brodzików który łazi i (usunięte przez administratora) wszystkich? Głębiej w (usunięte przez administratora) już raczej nie wejdzie choć kto wie, może to jedyny sposób na pójście wyżej.

08.05.2026 00:18

Może by było warto porozmawiać z właścicielami bo po niedzieli są u nas w Zakrzewie . Wielkie sprzątanie porządkowanie itp. Czemu im nie pokażą jak to wygląda na prawdę jak ludzie muszą pracować jak się siedzi na kamerach i tylko się wysyła zaznaczone zdjęcia z kamer . Powinni wszyscy stanąć jak oni będą i powiedzieć prawdę co z pieniędzmi nie idzie zarobić coraz gorzej podwyżki na odjeb się żeby nie było że nie dali a ciągle więcej wymagają . Nowi przychodzą parę dni i rezygnują bo się nie da porostu tak pracować .

04.05.2026 15:10

Widzę, że firma Marmite lubi płacić za usuwanie negatywnych komentarzy, a więc dodam jeszcze raz. Stawki ogromnie poniżej rynkowej, szukają jelenia na każde stanowisko, a ten kto tam pracuje to chyba z braku możliwości bo nie widzę innych opcji
    Niebieski

05.05.2026 12:57

Na bieżąco siedzą na stronie i zaraz blokują,ale to tak nic nie pomoże opinia o tej firmie jest wyrobioną od paru lat.Nie szanują starych pracowników a nowi jak przychodzą i widzą ten syf i to traktowanie to uciekają zaraz.Najwarzniejsze że te nieroby z biura mają dobrze wysokie wypłaty auta służbowe a reszta ich nie interesuje.

28.04.2026 08:23

Witam. Czy w końcu zostanie naprawione oświetlenie przy szatni. Czy ktos ma sie wyrżnąc wychodząc do domu o 22. Jest tam tak ciemno jak w du... jak coś sie stanie moze wtedy zareagujecie juz tyle razy było to zgłaszane i nic z tym nie robicie. Ale najważniejsze ze wszyscy biurowi wychodząc do domu mają jasno.

20.04.2026 13:40

Zastanawiałem się nad wysłaniem CV na stanowisko Automatyka już od jakiegoś czasu w nadziei, że zmienią być może widełki płacowe w związku z najwidoczniej kompletnym brakiem odzewu na tą rekrutację. Widzę jednak, że firma nie robi weryfikacji rynku pracy i mocno zaniża swoją ofertę względem standardów płacowych na takie stanowisko, które panują w Poznaniu i okolicach. Niestety, ale za takie pieniądze żaden szanujący swoją wiedzę, kwalifikacje oraz umiejętności automatyk pracować nie będzie. W dodatku na 3 zmiany

20.04.2026 22:29

Tylko że tutaj stanowisko automatyka raczej nie ma z nim nic wspólnego. Nazwałbym to raczej usuwaczem błędów. Latasz z laptopem kasujesz błędy i resetujesz. Żadnego projektowania czy programowania sterowników.

21.04.2026 14:08

automatyk, który głównie zajmuje się projektowaniem, programowaniem, a potem wyjazdami i uruchomieniem linii zarabia przynajmniej 15, nie raz na rękę, a free lancer to na swojej działalności 30+ miesięcznie. Stawka, którą proponuje Marmite jest co najwyżej do przyjęcia dla kogoś świeżo po szkole, a to i tak nie na jakiś dłuższy okres czasu

14.04.2026 19:07

I jak co roku wszystko drożeje ludzie czekają na jakieś dobre podwyżki żeby załagodzić te ciężkie warunki pracy a oni co nam dają znowu mają nas gdzieś i dają nam 3 procent podwyżki pomimo nie ma ludzi do pracy nowi przychodzą mają więcej od starych pracowników ale problem w tym że nowy pracuje tydzień idzie na L4 a potem odchodzi bo jest za ciężko a starzy na nich wszystkich muszą robić ale nikt tego nie widzi nie potrafią docenić starych pracowników żeby godnie zarobili ale obudza się bo ludzie już nie wytrzymują tego chodzą na L4 zwalniają się itp każdy z kim się rozmawia na firmie mówi że nie idzie godnie zarobić że stawki śmiesznie zabrali nadgodziny którymi naciagalismy wypłaty żeby godnie żyć nic sobie z nas nie robią a ciągle wymagają więcej pomimo braku ludzi a sami od siebie nie potrafią nic dać. Nie polecam nikomu już tej firmy jest poprostu coraz gorzej .
    Pracownik obozu

24.03.2026 08:16

Niestety z roku na rok coraz gorzej pracuje się w tej firmie. Nie polecam nikomu tutaj pracy. Kamery, które powinny być sprawdzane w razie wypadku w pracy służą kierownikom do podglądania pracowników. Człowiek jest chory i idzie na L4 to jak wróci z chorobowego dostaje notatkę służbową, że było się na zwolnieniu lekarskim. Może powinnna temu zjawisku przyjrzeć się Inspekcja Pracy? Postoisz chwilę żeby odpocząć to już kamery idą w obrót. My tu pracujemy fizycznie a nie siedzimy i pachniemy, kawki spijamy. Kierownicy stosują mobbing wobec pracowników. Wiecznie wszystko źle, niedobrze. Idą po hali to nawet nie umieją „cześć/ dzień dobry” odpowiedzieć. Na szkoleniach kultury nie nauczono? Podwyżki- śmiech na sali. Ile można czekać na nie? Wszystko drożeje a wy przekładacie co chwilę radę, bo nie możecie się dogadać. Pensje są niewspółmierne do wykonywanej pracy. W czym magazyn jest lepszy, że już otrzymali podwyżki? My też ciężko pracujemy na rachunki, jedzenie. Wszyscy jesteśmy równi. Co to jest za klasyfikacja ludzi? Wy się dziwicie, że u was ludzie nie chcą pracować? Jak to możliwe w takiej super firmie? Ryba psuje się od głowy. Problem leży u was. Przez wasze zarządzanie, podejście do ludzi, brak szacunku do pracowników, słabych zarobków. Nie będziecie już mieć tak dobrych pracowników jak macie teraz. I na koniec, traktujcie wszystkie linie tak samo. Nie żaden podział na lepszych i gorszych. Jedni mogą mieć dłuższe przerwy a drudzy biegiem na stołówkę zjeść i z powrotem na halę.

02.04.2026 10:54

Ważne ze maja paliwko autka firmowe Jaka ta firma jest dwulicowa Fałszywość przełożonych nie zna granic Gimela nic więcej

12.02.2026 07:55

Czy wiadomo juz cos o procesie podwyzkowym, ile %? Jakie warunki i kiedy?

23.03.2026 17:04

I gdzie masz te informacje? W zeszłym tygodniu była ta “cudowna” rada i jak zwykle nic z tego nie wyszło. Wszystko coraz droższe, a pensje stoją w miejscu. Przykre jest to że w ogóle się nie dba o starych i doświadczonych pracowników…
    BIK

24.03.2026 12:22

Trudna sytuacja na rynku, transport i energia droga podwyżek nie budu
    Zmęczony były

20.02.2026 10:29

Nie raz ciężka praca fizyczna wiadomo, ale trzeba robić za trzech bo ktoś co chwile idzie na papierosa, wypłaty niby spoko ale w tych czasach i tak szalu nie ma. Zdarza się że przerzucają ludzi ze stanowisk nagle, nie dbaja o ludzi w ogóle, a zima cięzko wytrzymac
    #Pakowacz

03.02.2026 16:22

Mam pytanie czy zimno na stołówce przy produkcji form ma spowodować żeby ludzie nie chodzili na przerwy? Czy o co tu chodzi? W biurze pracownicy mają cieplutko a robole na liniach mają marznąć przychodząc na śniadanie?
    Aaa

04.02.2026 10:12

O to im chodzi żebyś nie siedział na stołówce za długo tylko zapiera... sztuki.Oni sobie siedzą w cieplutkim biurze i mają gdzieś robili!Ta firma zawsze miała na wszystko wyje... Trzeba zgłosic do Pip to zaraz zrobią albo zamkną jak inspekcja przyjedzie napiszą że awaria hehe.
    Mmmm

08.01.2026 13:50

Witam. Czy ktos moze wkoncu zrobic ogrzewanie na stołówce przy produkcji form. Pracownicy przychodzą na przerwe chcą sie ogrzać bo na halach zimno ale na stołówce niestety też jest zimno i nikt z tym nic nie robi.

08.01.2026 16:33

Jak została usterka usunięta? Poprzez zwiększenia ogrzewania o 2 stopnie co i tak nic nie pomoże ponieważ cały czas dmucha letnie powietrze. Może trzeba wezwać serwis żeby naprawili. Było zgłaszane to juz w zeszłym roku i nadal poprawy nie ma.

03.02.2026 19:39

Nadal zimno bez zmian. Proszę zająć się sprawą ważna dla pracowników. Chociaż trochę się ogrzeją . Pozdrawiam
    Aaa

26.01.2026 13:43

Jak tam zwolnienia w tym tygodniu też ktoś poleci pracownicy produkcji?
    Troska

18.12.2025 22:36

Nie ma przepisów zabraniających funkcjonowania związków zawodowych równocześnie z radą pracowniczą, której kompetencje są żadne, tak przy okazji. Ja tak to tu tylko zostawię. Zorganizujcie się ludzie, albo wypinajcie cztery litery. Z fartem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marmite?

Kontakt - Marmite Sp. z o.o.

Przemysłowa 4 62-070 Zakrzewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    R.P

25.11.2025 10:00

Ja mam pytanie do pracowni dlaczego teraz nie chce się zapisać na imprezę która jest organizowana w styczniu tak to narzekaliście że słaba impreza 50-lecie a jak już jest to większość nie chce przyjść czemu bo rodziny nie mogą zaprosić ciotki wujka babci i dziadka hmm
    #PracownikProdukcji

03.12.2025 21:24

To idz aie bawić z biurem Lizo..pie Większość ludzi woli spędzić ten dzień w domu z rodziną a nie bawić sie w sztucznej atmosferze
    Pracownik produkcji

03.12.2025 07:56

Toalety meskie przy produkcji form. Czy wam ludzie nie jest wstyd? Codziennie gdy chce skorzystać z toalety to odbijam sie od 2/3 z 4 dostępnych kabin poniewaz całe muszle sa ubrudzone kałem. Wiecie do czego służy szczotka? Szkoda mi waszych żon, dzieci czy kogokolwiek z kim mieszkacie. No i oczywiscie Pań, które sprzątają w naszej firmie. O myciu rąk po skorzystaniu z toalety nawet szkoda gadać. Nawet sie nie kryjecie, bez żadnego zażenowania wychodzicie z kabiny , przechodzicie obok ludzi i wychodzicie z toalety...
    Rozczarowany

08.11.2025 23:26

Muszę powiedzieć cos o zarobkach w tej firmie... nie wiem jak reszta ale ja jestem bardzo rozczarowany tymi "podwyżkami". Przypomnę, ze ostatnia zmiana wynagrodzeń miała miejsce półtora roku temu... od tamtego czasu przeciętny wzrost wynagrodzen w Polsce wyniósł okolo 10% (weźmy pod uwage fakt, ze pracujemy u lidera branży w bogatym regionie Polski - mniemam, ze wzrost powinien nieco przewyższyć "przeciętność" ). Niby bylo wiadomo jaka bedzie ta zmiana wynagrodzen, bo trudno nazwać to podwyżką, ponieważ w żaden sposób nie wpływa na poprawę jakości zycia, a biorąc pod uwage fakt, że w tym roku jest zdecydowanie mniej możliwość "dorobienia" na nadgodzinach to defakto zarabiamy mniej (oczywiście lepiej zarobić godnie bez nadgodzin). Dodatkowa kwestia jest taka, ze brakuje pracownikow, Ci którzy jeszcze pracuja, bardzo często pracuja za 2, a w nagrodę premia jest obcinania, co kompletnie niweluje jakąkolwiek odczuwalną zmianę w zarobkach... pracownicy którzy pracuja tutaj kilka - kilkanaście lat, którzy biorąc pod uwagę rotacje nowych pracownikow są filarem tej firmy sa kompletnie niedoceniani w moim przekonaniu i myśle, ze wiele osób sie ze mną zgodzi. Nie chce uchodzić, za wiecznie narzekającego "polaczka", ale wiem ile zarabiają znajomi z podobnym stażem w innych firmach, mało tego, wiem jakie stawki maja niektórzy pracownicy Marmite, a nie robią nic nadzwyczajnego, albo o czymś nie wiem. Moze warto zastanowić sie nad dołączeniem do jakiegoś związku zawodowego?!
    #OperatorProdukcji

10.11.2025 23:12

Zgadzam się z Toba , myślę nie tylko ja Nowi na start maja niewiele mniej od pracowników z dłuższym stażem Są pracownicy z mniejszym stażem ale maja więcej stanowisk a niektórzy robią parę lat więcej i są " przyspawani " do jednego stanowiska I maja więcej płacone Wracając do podwyżek Jak była matryca umiejętności to zależy kto wypisywał Jak była to osoba szczera obiektywna i uczciwa to było ok ale nie oszukujmy się znajomości tez robiły swoje Ilu bylo takich co miało kilka stanowisk a miało 50zl więcej od osoby z jednym stanowiskiem

05.10.2025 14:31

Pracuje w tej firmie ładne parę lat, ale nic mnie więcej nie cieszy jak widok kontrolera Macieja K. pracującego na linii. Teraz sam jest bamberkiem z produkcji, jak on to zawsze wszystkich ładnie nazywał
    Szalony reporter

19.10.2025 09:15

Człowieku ty nawet dobrze zdania nie potrafisz napisać. Więc dlaczego oceniasz innych?? Może czas przyjrzec się sobie??? Jesteś taki chojrak, to podejdź do tych którzy tobie nie pasuj i powiedz prosto w twarz. Oczywiście, nie zrobisz tego bo nie masz jaj. Kozak w necie,(usunięte przez administratora)w świecie
    Śmiechu warte

21.10.2025 18:04

Dobrze, popłacz się w domu przy obiadku przy mamusi że ludzie zaczynają pisać o twojej kochanie firmie jak jest na prawdę Pewnie jesteś tym z wielu co lize d..e kierownictwu Jakbyś był pracownikiem który pracuje tam 8 godzin na chleb byś tutaj firmy nie bronił Pewnie dajesz sobą władać, każde nadgodziny, sobotę zamiast spędzić z najbliższymi to poswiecasz na sprzątanie twojego ukochanego zakładu pracy Miłość jest ślepa, kiedyś Ci się oczy otworzą Widzę że jesteś bardzo zakochany w tej firmie Pewnie wracasz do domu i myślisz o kolejnym dniu pracy, jak to będziesz super pracował Albo co ulepszyć co usprawnić Dobrze ze sa w tej firmie normalni ludzie którzy przepracuja 8 godzin i do domu A ty świata po za marmite nie widzisz Na przerwie pewnie gadasz też o pracy Takich ludzi jak ty w tej firmie jest wielu co na was leja a mówią że deszcz pada, Na szczęście takich ludzi omijam szerokim łukiem jak wielu w tej firmie, bo słuchacie co się gada a potem lecicie kapowac Sajo nara Karierowicz!
    Rozstaniemy się

18.10.2025 23:32

Praca jest bardzo ciężka. Ubrania niewygodne. Brak organizacji. Brak doceninia pracownika. Brak mądrych rozważnych decyzji. Brak motywacji do pracy. Brak porządnej premii. Szkoda zdrowia żeby tutaj pracować. Tutaj jest żywica, największe dziadostwo jakie może być. To atakuje drogi oddechowe, płuca. Przy produkcji wydzielanej styren. Rakotwórczy. Polecam poczytać na ten temat. Jest firma z kapitałem za granicznym ewidentnie na zysk. Mało tego decyzję podejmowane są przez osoby niekompetentne. Nie ma żadnej stabilności. Jeśli chodzi o zamówienie wszystko się waha. Nie ma stabilności jeśli chodzi o stanowisko pracy. Nie ma stabilności jeśli chodzi o godziny pracy. Nie ma stabilności jeśli chodzi o system premiowy. Ogłaszanie się pracodawcy jako stabilna praca jest nie prawdą. Tutaj nie ma nic stabilnego dla pracownia produkcji. Po 7 latach pracy otrzymuję wypłatę 4700..no przepraszam. Za takie tempo pracy? Za pracę w tak ciężkich warunkach? Zobaczcie jak traktuje się w naszym kraju górników którzy również pracują ciężko. Ile im należy się dodatków itp.. niekiedy jak odbieram wypłate to tak jakbym dostał w p*sk. Ten zakład jest stworzony na zasadzie jakoś to będzie. Jedynie produkcyjne nie są przystosowane na taką ilość produkowanych produktów. Wszystko jest na ścisk. Wszędzie są problemy żeby się zmieścić żeby wjechać wózkiem i tak dalej. Trzeba uważać na życie i na zdrowie. No ale trzeba powiedzieć szczerze że oni doskonale to maskują. Potrafią wykonać takie zdjęcia przedstawić zakład z jak najlepszej perspektywy czy wszystko wygląda tip top. Normy stanowiskowe są bardzo wysokie praktycznie człowiek jest cały czas w ciągłej pracy i w biegu. No i też chodzą obserwują na kamerach. Ta firma jest nastawiona na zysk tutaj chodzi o sztuki wyprodukowane tutaj człowiek się nie liczy. Próbuję się jakoś podkreślić wartość pracownika poprzez jakieś śmieszne benefity typu pizza, grill, kubek termiczny, kawa za darmo. Dyrekcja,kierownicto brzuszki mają pełne więc oni tutaj czują się jak ryba w wodzie. Kierowaniem/dyrektorem się bywa. Wiec to gra na czas. Póki idzie no to doją ile się da z Amerykanów, Szwedów, Anglików **uj wie do kogo ten syf należy. Oni se przeczytają taką opinię przy piwku w sobotę i mają to gdzieś. Wrócimy w poniedziałek i ogień 🔥 jechać. Sztuki mają zjechać. A tak wgl to produkty firmy są jakości tragicznej jakości. Wgl brak słów. Dział technologii w tej firmie - 'wysoki status ku górze, niski ku dołowi' 8h pyknie i do chaty idą.. Jakoś na nockach ich nie ma i robimy. Bez sensu. Obniżamy koszty? No to wyjazd z nimi albo te auta pod biurem podkreślające status i renome firmy. Pracując we wszystkie weekendy nie jestem w stanie zarobić na takie auta jakie mają kierownicy... Nie opłaca się tu pracować. Szkoda zdrowia/ nerwów. I czasu na dojazdy.

20.10.2025 13:47

W końcu ktoś napisał prawdę na temat tej firmy,nic nie robią sobie z pracownika za miesiąc znów będą zwalniać tych nie wygodnych co za dużo mówią i za dużo wiedzą.Amerykanie nic nie wiedzą co się dzieje w firmie ,w biurze jedno kolesiostwo jeden drugiemu rączke myje masakra.Szkoda zdrowia na ta firme.
    Uwalony farbą

13.09.2025 21:50

Pracuję w Marmite od 2016 roku. Firma świętowała w tym roku 50-lecie( '50 lat w formie') obchody tej uroczystości odbyły się na terenie naszej firmy(w trakcie roboty) : grill, muzyka, napoje *orzeźwiające, wolny czas od pracy( 60 minut) Wspaniała uroczystość. Warto podkreślić ile ta firma amerykańsko- brytyjska daje od siebie, jednak kapitał zagraniczny coś znaczy w Polsce, a my pracownicy od siebie nic, jak takie hieny. Nie potrafimy wykazać dumny z 50 letniej tradycji firmy (rodzinnej) Sama przemowa (dwujęzyczna) prezesa chwytająca za serca, niczym papież, sam osobiście wlano we mnie szczere wzruszenie. Pogoda nadzwyczaj dopisała. Do wyboru były dwa, a w sumie nawet trzy rodzaje musztard, jeśli chodzi o ketchup podobnie (zwykły, pikantny, grillowy) + sos. czosnkowy. To też warto podkreślić gdyż każdy miał możliwość wyboru według własnego gustu co jest bardzo dużym plusem. Postanowiono nacisk na gusta pracowników. Napoje podczas uroczystości (*orzeźwiające) duży wybór. Oprócz imprezy firmowej każdy z pracowników otrzymał kubek termiczny z logiem' Marmite' Ciężko opisać słowami wartość wydarzenia 50-lecie firmy to uroczystość upamiętniająca pół wieku działalności przedsiębiorstwa, będąca okazją do podsumowania osiągnięć, docenienia pracowników i partnerów, a także do umocnienia wizerunku i rozpoznawalności marki na rynku. Obchody mogą przybierać formę gal, bankietów, konferencji, wydarzeń plenerowych, a także wręczenia pamiątkowych prezentów, które podkreślają wagę jubileuszu. 'Piękno tkwi w prostocie' co nasze wspólne świętowanie jest tego najlepszym przykładem. Mamy co wspominać, dzieciom, wnukom. "Ciężka praca nie daje ciężkich pieniędzy. Pracuj mądrze!"
    Bbb

26.09.2025 20:23

Niech zwalniają a w szczególności tych przydupasow co świata nie widzą poza marmite.No i w końcu niech się wezmą za tych nierobów z biura a w szczególności za tych trzech kierowniczkow od produkcji i wsparcia produkcji pf nf😉
    Wejdecidowanny

18.10.2025 23:00

Tłumaczyli się że te ekskluzywne i (kosztowne) spotkanie grilowe czyli impreza 50-lecia to charakter luźnego spotkania. Bo impreza oficjalna dopiero się odbędzie. A teraz na Facebooku się wystawiają jakie te 50-lecie sie odbyło. Hipokryzja. No po prostu jedna wielka hipokryzja. Jakieś zdjęcia filmy,historyjki. Tą firmą zarządzają osoby mające IQ na minusie. Ta firma jakiś czas temu weszła w proces gnilny. Wam się wydaje że robicie coś dla ludzi a tak naprawdę robicie z siebie paj*cy i d*bili. Przepraszam ale taka jest rzeczywistość. Wy nie rozumiecie ludzi którzy zarabiają grosze, ledwo się trzymając od 10 do 10.

15.10.2025 15:32

Coraz więcej wymagają a wypłaty są śmieszne z miesiąca na miesiąc gorzej .Starzy pracownicy odchodzą młodzi którzy przychodzą też rezygnują jak zobaczą jak wygląda praca i za jakie pieniądze muszą pracować . Nic z tym nie robią ciągle tłumaczą się zła sytuacja nie chcą nic podnieść na pensje nie ma nagodzdzin nie idzie w żaden sposób zarobić godnie . Wszędzie w koło już zarabiają więcej więc się nie dziwię że ludzie odchodzą . Nie długo dojdzie do tego że pasibrzuchy z biura będą zapierniczac i zobaczą jaka sielanka jest w ich królestwie .
    Wózkowy

13.10.2025 20:18

Macie rację I ten pseudo magazyn naczepa która robi za formy śmiechu warte Jak jest audyt wielkie sprzątanie, zamaiatamie gimeli pod dywan udawanie jak tu jest pięknie (usunięte przez administratora) Też stąd uciekam niedługo
    Xx

30.09.2025 10:31

Bardzo mało profesjonalne podejście, jeśli chodzi o zwrotną informację po przeprowadzonej rozmowie kwalifikacyjnej. Zero jakiegokolwiek odzewu.

13.10.2025 00:19

Nic nie tracisz Ludzie stąd masowo uciekają Nowi przyjdą i zaraz ich nie ma, pracownicy z dłuższym stażem również zaczynają odchodzić Z upływem czasu co raz więcej ludzi będzie stąd odchodzić Tak jak ktoś napisał ta firma skończyła się od kiedy nie ma Rogera
    Już prawie były pracownik

29.09.2025 23:27

Jeszcze pare dni i też uciekam z tej firmy Z dnia na dzień, niech biuro robi SZTUKI!! HAHA
    Zapowietrzona umywalka

26.09.2025 20:11

Czy w Marmite pracuje się ciężko? Nie, przecież tutaj pracuje się na odp***dol 😃 😊 no może to nie jest najlepsza opinia ale jedyna stosowna i bardzo przemyślana.
    Inzagi

21.09.2025 22:44

Pracowałem w tej firmie ładnych parę lat Zostawiłem wiele zdrowia i nerwów Nadszedł czas powiedzieć stop! Najlepsza Decyzja w moim życiu to zwolnienie się z tej firmy Wieczna nagonka na sztuki, braki w ludziach ale co tam sztuki robić raz dwa! Praca na 3 zmiany, zero stabilności rzucanie pracownikami co 2 tygodnie na inne linie to jeszcze rozumiem ale co tydzień dwa zmieniają grafiki Co chwile się dowiadujesz że zamiast na 2 zmianę idziesz na 1 potem zamiast na 1 to na nocki itd itp ZERO STABILNOŚCI!!!! Podpisales umowę =jesteś ich, nie liczą się z twoim czasem, że masz rodzinę itd Biurowych tyle że niektórych po paru latach widzisz pierwszy raz na oczy jak jest audyt itp Wielcy znawcy w swojej branży a nie wiedzą jak się nazywa dany brodzik albo jak poprawnie używać podstawowych narzędzi ich pracy No ale mają nas roboli a oni siedzą 8h kawka klima spotkania integracyjne, bankieciki i kaska się zgadza Co do finansów hmm Biorąc pod uwagę 3 zmiany, pełno czynników szkodliwych to rewelacji nie płacą a jeszcze cię obrońca ze wspaniałym Bradforden no bo nie masz prawa chorować czy też mając dzieci wziąć opieki czy inne losowe sytuację, masz tańczyć jak oni ci zagrają!! Serio za te pieniądze w pobliżu są firmy które proponują lepsze zarobki Bo chyba że jesteś lizus i chapiesz 28 dni w miesiącu sprzątania itd albo chodzisz do kierownika na wywiad... 😉 No ale jak to mówi pewien kieras za ciebie jest 5 na twoje miejsce to niech teraz robią hehe Sztuczne uśmiechy ze strony przełożonych a kamera się tylko obraca na hali Nas maja za nikogo a sami co chwile chodzą na fajeczki Pracownik produkcyjny czy biurowy to pracownik Oni rozumiem mogą chodzić na fajeczki a nas to gnoja za to Ważne że są nowe auta, laptopy, imprezki dla nich a dla nas kubek za 2zl haha P. S rozwiążcie ta radę pracownicza bo podpisujecie wszystko tak jak wam zagrają

04.07.2024 17:46

@Pracodawca ile osób ma zemdleć, dostać zawału lub udaru żebyście w końcu zamontowali klimatyzację na gali. U góry gdzie jest Ikea w upalne dni jest nierzadko 40 stopni, na dole SL12 i SL13 tak samo. Dlaczego pracownicy biurowi siedząc wygodnie w fotelach mają klimatyzację a my jak (usunięte przez administratora) zasuwamy w duchocie. Na hali nie ma czym oddychać latem. Czy naprawdę musi dojść do tragedii żeby w końcu coś z tym zrobić?
    Majkel

20.02.2025 06:56

Polecam zatrudnić się w drukarni. To wtedy uświadomisz sobie co to są wyoskie temperatury pracy, a pracodawca jedyne co z tym robi to chodzi i rozdaje jakieś najtańsze podróbki „plusza” do rozpuszczenia.
    Baba

14.09.2025 20:57

Nie interesuje mnie drukarnia, interesuje mnie tu i teraz a tak nawiasem w hucie jest jeszcze goręcej, takie porównanie to mierna manipulacja emocjonalna.

21.08.2025 11:06

23.08.2025 11:01

Najlepszy sposób przyjąć się, zależy co robisz,przychodzą kobiety i zostają niektóre,sama zobaczysz czy dasz radę czy Ci odpowiada jeśli nie to odejdziesz zawsze jakieś nowe doswiadcze

21.07.2025 23:29

Nie polecam atmosfera bardzo kiepska . Na umywalkach na wyprawach pijani .konfidenty

03.07.2025 13:16

03.07.2025 20:00

Najlepiej zadzwonić do firmy,nie piszesz co miałbyś robić może biuro może produkcja

17.06.2025 12:32

Były

18.06.2025 14:30

Nie ma pieniędzy czy tak jak podwyszki dopiero w listopadzie hehe ta firma pomału upada.

18.06.2025 21:00

Pieniądze dziś pracownicy dostali akurat na długi weekend - przydadzą się nie jednemu.Robicie afery piszecie głupoty a nie macie informacji.
    Nik

03.06.2025 12:51

A ktoś poruszy tu temat podwyżek? Co się dzieje z tą firmą że zrobili podwyżki za 6 miesięcy? A Ty masz dalej się starać I dalej (usunięte przez administratora) Jeszcze jak nie masz nawet czasu iść do toalety bo linia idzie jak szatan A widzisz pracownika produkcji form który kawka i papierosek co godzinę A pracę kończą już o 13. Krew zalewa. Gdzie kierownictwo tego bajzlu ? A z wypłatami to zaraz będziemy gorsi nisz Lidl i biedronka. Ciągle ktoś odchodzi zaraz sama Ukraina zostanie szczęśliwa. Dlaczego dają podwyżki za pół roku , mają gdzieś dobrych pracowników, tępo pracy w goraczkach wysokie A zero motywacji. A nie.. przepraszam... Jabłka mamy za darmo...
    Bbb

10.06.2025 13:56

W tej firmie już nie zarobisz,co ewentualnie garba się dorobisz.Czym oni chcą ludzi zmotywować jak podwyszki dali na papierze a pieniądze dopiero w listopadzie,jeszcze więcej tych mądrych w biurze to będzie jeszcze lepiej siedzą i wymyślają co zrobić żeby zaoszczędzić i jak najwięcej z pracowników produkcji wycisnąć.

12.06.2025 08:21

Narzekają że ciężko ,nie ma czasu do toalety,ale nie ma nadgodzin,czyli masz siłę na nadgodziny,lepiej dla zdrowia odpocząć w domku
    Jan

14.02.2025 20:04

(usunięte przez administratora) Ludzi coraz mniej a kierownictwo co robi montuje kamery . Firma która kiedyś wyróżniała się na tle innych firm pod względem zarobków. Warunki pracy ciężkie,ale zarobki były godne. W obecnych czasach zarobki takie jak w innych firmach a praca nadal w ciężkich warunkach. Jeszcze trochę to w Lidlu na kasie więcej zarobisz . Staż pracy kierownictwo ma gdzieś. Zapraszam do zajezdni...
    BIK

26.03.2025 11:37

Nie chciałbyś siedzieć 8 godzin na kasie w Lidlu albo wykładać towaru w tym (usunięte przez administratora) znam kilka osób które tam pracują więc może szacunku trochę

08.06.2025 03:11

Pracowałem w lidlu, teraz pracuje w biedronce. Pracowałem też w marmite. Uwierz mi że przy pracy w marmite sklep spożywczy to jest spacerek. A pieniądze takie same.
    ja

14.04.2025 13:24

dzień dobry, czy szukają kogoś do działu BHP ? Ile obecnie jest tam osób? Są szanse na awans? Polecacie czy nie?

Zostaw merytoryczną opinię o Marmite Sp. z o.o.