Marmite

3.3/5

• MyMarmite
  • Do kogo skierowana jest nasza oferta?
  • Moje Marmite
  • Oferty pracy
  • Benefity
  • Proces rekrutacji
  • Nasza struktura

MyMarmite

Do kogo skierowana jest nasza oferta?

Moje Marmite

• Paprocin
  • Mchowo
  • Marcinkowo

3. Opinie o pracodawcach Zakrzewo
  5. Opinie o Marmite Sp. z o.o.

Opinie o Marmite Zakrzewo

Nie przegap nowości o Marmite Sp. z o.o.!

B

01.09.2022 05:02

????

15.08.2022 17:52

Prawda , że ma być postój w marmite ?
    Koleś

29.08.2022 09:22

Podobno firma nie ma zamówień
    Aaaaa

29.08.2022 18:49

Nie polecam pracy w tej firmie Strata czasu Zdrowia Nerwów Naprawa form z waldusiem to cuda po prostu :)
    Aaaaa

26.08.2022 11:32

Nie polecam naprawy form Zmiana W……. I dużej Pani która pochodzi na faceta Totalny koszmar i dno Ta duża Pani stoi pod toaleta i mierzy czas ile ty tam jesteś Mimo tego na stanowisku sama chemia i styren rakotwórczy Jak chcesz zarobić śrubki i mieć raka to zapraszają )))) Odradzam pracy w tym miejscu Nie pozdrawiam Były pracownik A

29.08.2022 15:04

W tym garażu możliwe wszystko! normalnie idzie za tobą do toalety dla mężczyzn i stoi z zegarkiem Wypłata dwa „PICET” na konto Na umówię śmieszna kwota a reszta premii których nie dostaniesz Pierwszy raz widzę takie dno !
    Nowyyy

25.08.2022 20:56

Witam wszystkich.Czytając opinie o firmie w której pracujecie bądź pracowaliście lub chcieliście podjąć pracę ja mam takie pytanie.Bo czytając widzę że odpowiedzi na pytania lub jakiekolwiek zastrzeżenia odpisuje-odpowiada jakaś osoba z ,,góry,,.Czyli ktoś na wyższym stanowisku.Mianowicie mam takie pytanie? Czy osoby np.byli pracownicy podpisywali tkz.lojalke???Chodzi mi o przekazywanie informacji zasiegnietych,zdobytych w waszej firmie do firmy konkurencyjnej w której obecnie podjęli pracę.Pewnie w waszej firmie się nie sprawdzili i próbują zdobyć świat u konkurencji.Pozdrawiam

22.07.2022 17:25

Krakowiaczek

04.08.2022 17:16

A Ty co z Krakowa że na pole wychodzisz?
    ile mozna narzekac

05.08.2022 10:11

A kto zabrania Ci pracy w biurze? Co mają płakać, że mają klimę czy ją wyłączyć bo Ty nie masz?
    Polernik

27.07.2022 14:56

Praca nie jest zła. Ekipa tez. Zależy od brygady. Ja nie narzekam. Dużo zależy od kierownictwa. Jeżeli ma się szacunek do innych to ludzie tez będą milsi i będą z kierownictwem współpracować :) Wiadomo ze jak się awansuje to ego rośnie bo stanowisko, pozycja ale trzeba pamiętać żeby nadal być człowiekiem. Tyle i AŻ tyle. „Traktuj innych tak jak Ty chciałbyś być traktowany”.

20.05.2022 12:51

I co? Teraz nowy pracownik będzie miał 5000-5300 zł a ja po 6 latach 4800... Śmiech na sali, wiem że wyrównanie mi pensje ale będę zarabiał po 6 latach tyle co jakiś nowy pracownik.

06.07.2022 12:30

Dzień dobry, dziękujemy za Twój komentarz w sprawie wynagrodzenia. Klucz dotyczący przyznawania podwyżek oraz informacja o potrzebie wzrostu wynagrodzenia dla nowych pracowników operacyjnych zostało zakomunikowane bezpośrednio po spotkaniu Rady Pracowniczej z przedstawicielami Zarządu. Pozdrawiamy

09.07.2022 00:38

Polerka
    Agaff

27.06.2022 14:54

Porażka.Na rozmowie opracę p.Karolina bardzo miła ale p.kierownik Agnieszka przez Skype bez pokazania twarzy w biurze zadaje dziwne pytania,osobiste i dziwne że poszukują z uprawnieniami na wózki które mam a jednak była na nie .Jestem kobietą a nie wiem czy wie ile jest dozwolone przenoszenie ciężarów dla kobiet bo u niej to od 10 kg do 40kg.A BHP?Brak słów. Nie czyta dokładnie CV bo twierdziła że często pracowałam po 4 mc a ja sama wychowuję 2 dzieci i pracuję cały czas. Mam przepracowane 30 lat pracy. I różne kwalifikacje.

06.07.2022 12:03

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za Pani komentarz w sprawie rekrutacji. Przykro nam, że nie mogła Pani osobiście spotkać się z osobą odpowiedzialną za logistykę, za co przepraszamy. Przedział, który Pani podaje w komentarzu dotyczy wagi brodzików. Decyzja o pozytywnym lub negatywnym rozpatrzeniu aplikacji na jakiekolwiek stanowisko w naszej firmie zależy od wielu czynników. Otrzymała Pani od nas informację zwrotną oraz powód, dla którego Pani aplikacja została odrzucona. Pozdrawiamy

03.07.2022 20:58

Xxx

05.07.2022 16:41

Skąd posiadasz takie informacje ?????
    Mmmm

05.07.2022 16:54

Łowyń ? W Zakrzewie nie ma żadnej brygadzistki a tylko brygadzista (usunięte przez administratora)
    Biuro

04.05.2022 15:03

Śmiech, w biurze podwyżki od 12 do 15%. A miało być co najmniej 18%
    Pracownik biurowy

03.06.2022 15:44

Lol.xD nikt nie ma pojęcia poza produkcją xD nie osmieszaj się człowieku. Nic nie wiecie, widzicie tylko czubek swojego nosa.
    Kkk

03.06.2022 23:32

Typowy biurowy! Nawciskali wam do durnych głów regułek i tego macie się trzymać! Zatrudniają młodych stażystów i panoszą się czego Oni nie wiedzą nieraz mamy ochotę poprostu (usunięte przez administratora) ich z lini !
    Produkcja

05.05.2022 15:57

Dla mnie jest to smiesznie ze przyszedl pracownik pół roku temu i dostal tyle samo podwyzki co stary pracownik ktory ma wieksza wiedze niz nowi pracownicy. Teraz dzieki tym smiesznym podwyzka nowy pracownik ma 100 zl mniej niz stazy pracownicy a pracuje o wiele mniej bo ma (usunięte przez administratora) na prace. Gdzie tu sprawiedliwosc.
    Oj tam

07.08.2021 10:57

Pstryczek w nos od dyrekcji za podskakiwanie (walka o swoje prawa) i wypłata wjedzie terminowo 10. A może już by była w piątek. Nadmieniam iż niektórzy mają płatności i nieopłacenie w terminie skutkuje odsetkami. Tak tylko chciałem napisać. Pozdrawiam!!!
    Mr Y

01.10.2021 06:37

To plac w terminie. W umowie masz,że do 10ego. Miej gdzieś firmę skoro firma też tak cię traktuje. Ja tak robię od dawna. Pracuję od do i wychodzę. Zero sobót,zero niedziel. Daje minimum od siebie tak jak nasz pracodawca
    Liza20004

30.04.2022 23:41

zanim coś głupiego napisesz, poczytaj kodeks pracy
    Trener

27.04.2022 12:12

I gdzie te hucznie zapowiadane podwyżki? Przecież te 6-6.5% to jakiś żart w obecnych czasach.

20.04.2022 15:40

Olek

25.04.2022 09:54

W końcu ktoś o tym napisał. Ale podejrzewam, że i tak to nic nie zmieni.
    Ola

26.04.2022 20:03

Lider głupoty wypisuje, obrażać ludzi anonimowo jest klasa

06.04.2022 19:13

Ktoś wie co z podwyżkami które miały być od marca? Inflacja szaleje prawie 11% a pracodawca nic. Ciekawe czy chociaż inflacje wyrównają bo 5% które proponowali jako gwarant to jakiś żart w obecnej sytuacji na rynku.
    Obserwator

02.04.2022 10:40

Będę pisał o zakładzie w Lowyniu...będzie to mega trudne bo to co tam się dzieje jest ciężko opisać słowami... Po pierwsze ludzie na wyższych stanowiskach są wpatrzeni tylko i wyłącznie w liczby wyświetlane na monitorach... Obwiniają pracowników za błędy za które pracownik nie ma wpływu.. ale ktoś musi być winny byle nie oni... Po drugie ich logiczne myślenie którego brak ... Ich zaangażowanie którego brak.. ich kreatywność której brak.. ich brak organizacji... Codziennie powtarzane te same błędy... Z których nie potrafią wyciągnąć wniosków... Totalny brak komunikacji pomiędzy danymi obszarami... Gdzie to jest kluczowe do osiągnięcia sukcesu... Dla nich liczą się tylko liczby ... Ile zostało wylane i spakowane ... A co gorsza nie ważne w jakiej jakości byle było.. zwykły pracownik który posiada nie raz większą wiedzę jak oni.. wie w czym tkwi problem ponieważ żyje na tej produkcji.... Nie ma nic do gadania a jeśli ktoś wyższy podlapie jego teorie to tylko on na tym zyska .. Nie mam zamiaru nikogo obrażać publicznie bo mam swój honor i wychowanie ... Ale też nie o to chodzi... Niech ta firma zacznie szanować pracowników których jeszcze ma... Bo to my na was pracujemy... My dostajemy grosze za nasz wysiłek.. a wy majątki ... Be nas firma przestanie istnieć... Szanujcie nas i nasza ciężką pracę.,.. i docencie to że jeszcze tutaj jesteśmy... I jedno słowo do pana kierownika linii... Pamiętaj że nie zawsze masz rację... A jeśli masz to jesteś w błędzie....
    Roman

04.04.2022 12:20

Widzę, że w Łowyniu jak w Zakrzewie, 2 miejsca- ta sama atmosfera.
    Ciekawy

27.03.2022 11:15

Możecie napisać coś więcej na temat pracy w tej firmie?
    jestemzprodukcji

31.03.2022 19:28

Co chcesz wiedzieć?praca jak każda inna trzeba robić żeby zarobić
    Zadowolony

21.02.2022 21:56

Doszły mnie słuchy , że podobno Norman ma wrócić. Ktoś coś wie ? Dawno chłopa nie było a brakuje tu takich.

22.02.2022 09:40

Na ile to potwierdzona informacja!? Wedle mnie to niech wraca ,w końcu Pan B będzie się kogoś bał
    XXX

18.02.2022 22:37

Jestem zszokowanych tym co słyszałem o Marmite choć wiele widziałem ale żeby pracownika kazać przyjechać do pracy kiedy szaleje silny wiatr i tak głośno o tym w telewizji gdzie tu bezpieczeństwo pracownika ja się pytam ? Słyszałem że jak brak prądu to pracownicy śpią na kartonach na zimnej podłodze wstyd dla firmy tylko patrzą żeby praca szła ale skoro jest jak jest to logiczne żeby zostawać w domu różnie może być tyle sie słyszy o wyrywanych dachach i nic sobie z tego nie robią do czasu aż tragedia się stanie nawet w drodze do domu mogą czychać na nich nie miłe atrakcje jak spadające drzewa .Życzę tylko wszystkim żeby było wszystko ok i każdy pracownik wrócił do domu cały i bezpieczny bo niestety z żywiołem nie ma szans i skoro mówią żeby nie wychodzić z domów to również mówią zostać w domu a nie pracować żeby komuś dogodzić wstyd dla szefostwa i całych tam zarządów niech się sami do roboty wezmą to może docenia pracujących tam ludzi niech mają choć odrobinę człowieczeństwa i tych ludzi jak zabraknie prądu puścili do domów .Wstyd i jeszcze raz wstyd taka moja skromna opinia

21.02.2022 10:58

Dzień dobry, dziękujemy za Twoją opinię. W zakładzie Łowyniu z uwagi na problemy z dostawą prądu dwie zmiany zostały oddelegowane do swoich domów. Zorganizowaliśmy transport, tak aby każdy mógł bezpiecznie wrócić do domu. W ostatnim czasie warunki pogodowe są trudne, dlatego informowaliśmy w komunikacji wewnętrznej o ograniczeniu przemieszczania się na zewnątrz budynków do niezbędnego minimum oraz zamykaniu wszystkich drzwi i bram. Pozdrawiamy Marmite Sp.z.o.o.
    Jakminąłdzień

08.08.2021 10:47

Cześć , czy moglibyście mi powiedzieć o co chodzi na dziale utrzymania ruchu ? Chodzi mi o roszady w skladzie mechaników i magazynierów dur .
    Cotozazapaszek

20.02.2022 12:07

Chodzi o gęstą atmosferę, brak możliwości podwyżki/awansu/rozwoju, tylko dokładanie obowiązków. Oprócz części mechaników, którzy byli w porządku straciłem czas pracując w tym (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marmite?

Kontakt - Marmite Sp. z o.o.

Przemysłowa 4 62-070 Zakrzewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    Xyz

19.02.2022 20:32

Wkoncu ludzie przejrzeli na oczy i zaczynają odchodzić, stwierdzenie że "ludzie to nie problem" to zaczyna być problem. A Pan B rusza na hale zatrzymywać ludzi kolejnymi bajeczkami

05.02.2022 17:16

Dla firmy liczą się tylko sztuki zapomnieli o pracownikach ciągłe zwiększanie norm a wypłaty stoją w miejscu mimo inflacji starsi pracownicy sami już odchodzą bo firma przestała być konkurencją na rynku pracy 10 godzinna zmiana w upały Pracodawca nawet nie potrafi utrzymać parkingu dla pracowników same dziury tak że strach tam jechać czas zmienić pracę.
    Kkk

17.02.2022 00:37

Tu już brak pracowników którzy byliby zaangażowani w produkcji tylko 8 godzin i do domu a wina leży po stronie kierownika i brygadzisty brak reakcji i kolesiostwo

31.01.2022 09:04

Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Marmite Sp. z o.o.?
    Zimny Leszek

04.02.2022 16:18

Normalnie, dotychczasowe miejsca pracy, pytanie o marzenia zarobkowe. Następnie młotek w dłoń i na wybijanie. Jak przeżyjesz pierwszy tydzień, cud. Jak zobaczysz wymarzoną wypłatę na koncie drugi cud, jeśli przepracujesz cały rok, nie zwolnisz się cud kolejny. Więc gdzie będziesz miał lepiej niż tu tylko w ...... .
    Zawiedziony

15.07.2021 12:09

Zwoliniłem się z Marmite jakiś czas temu. Pracowałem tam wiele lat. Obecna polityka wobec pracownika, jest bardzo zła. Nie szanuje się zdania pracowników. Kiedy były upały to pościągali termometry na halach bo się ludzie buntowali. Czasu pracy nie skrócili, wręcz przeciwnie, latem zmuszają do pracy po 10 godzin, bo ludzie na urlopach i trzeba nadgonić. Obowiązkowe planowane soboty. Nie przyjdziesz w sobotę - N. Ogłaszają coś oficjalnie, planujesz sobie coś, na coś liczysz. A oni kilka dni przed zmieniają decyzję, a to urlop przesuną który sobie zaplanowałeś, a to dodatki zabiorą. Na wszystko mają prymitywną odpowiedź. Ja ich oficjalnych decyzji (urlopy, premie, szkolenia, podwyżki) przestałem wogole słuchać bo i tak później zmieniali wszystko co powiedzieli. (usunięte przez administratora) Ludzie którzy przed laty byli największymi leserami i spali na nockach, dzisiaj są na "stołkach" i panoszą się po firmie z wybujanym ego z prowokacyjnymi i prześmiewczymi tekstami. Normy pracy wyśrubowane wydawać by się mogło że do maxa, ale oni nadal je podnoszą nawet za cenę coraz większych zwolnień L4. Filtry do maski przeciw gazowe czy pyłowe można pobrać tylko raz w miesiącu. Trzeba albo zdychać w tej chemii, albo kupować od kogoś komu przysługuje filtr ale nie potrzebuje. Bo BHP Pan M.P. nie reaguje na prośby zwiększenia limitów na filtry. Tak wogole to Pan M.P. jako BHPowiec nie reaguje na nic co zgłasza pracownik. Ewentualne sprawy zagrażające zdrowiu trzeba po znajomości, zgłosić najlepiej do dyrektora B, wtedy jest szansa że BHP zareaguje. Większość Liderów to durnie którzy wysłowić po polsku się nie umieją. Ich zadaniem jest wykonywanie rozkazów i o nic nie pytać. Hamskie teksty, seksualne podteksty do kobiet, prowokacyjne zachowania, krzyczenie, agresja werbalna, nawet rzucanie narzędziami, z tym często można się spotkać u Lidera. Ogólnie ta firma to psychiczny i zdrowotny zajazd. Spróbuj a zobaczysz.
    Produkcyjna

08.08.2021 10:50

Absolutnie się z Tobą zgadzam. Siedzą na stołkach i nic nie robią. Oszczędzają na czym się da. Pracownik się nie liczy tylko wyniki. A jeśli chodzi o liderów to jest nic. Jest brygadzista z układu ,który nawet poprawnie nie umie mówić w ojczystym języku. Ślepo wykonuje rozkazy i skacze tak wysoko jak mu każą.

25.01.2022 12:45

Jest prawdziwa.
    Walczak

26.10.2021 23:58

Panowie. Jak to jest teraz z tymi premiami? Czy ja dobrze rozumiem że pracownicy którzy wykonują normę na swoich liniach będą wspierać finansowo pracownikow z liń na których cele nie zostały osiągnięte??
    Uczciwy

17.11.2021 19:28

Bronisz tych nie uczciwych pseudo kierowników to chyba sam nim jesteś w tej firmie brak bhp brak podstawowych norm i ludzkiego traktowania tu tylko państwowa inspekcja pracy może coś z wami zrobić

19.01.2022 16:42

Zarówno pracodawca jak i pracownicy są zobowiązani przestrzegać przepisów BHP. Jeśli zauważyli Państwo że pracodawca i zakładowe służby BHP nie dbają należycie o Wasze zdrowie i bezpieczeństwo to należy zwrócić się do PIP.

10.08.2021 12:55

Szanowni Państwo. Czytam Wasze przygnębiające komentarze mogę tylko powiedzieć jak bardzo Wam współczuję. Jeśli firma jest toksyczna (w każdym tego słowa znaczeniu) panuje w niej obozowa atmosfera to powinniście rozważyć zmianę pracy. Naprawdę szkoda zdrowia, czasu w niej spędzonego i nerwów.... Pozdrawiam serdecznie.

19.01.2022 16:26

Najwidoczniej zostałem zle zrozumiany. W Marmite pracowałem jako zwykły pracownik produkcyjny. Wykształcenie BHP zdobyłem już po opuszczeniu tej firmy.

19.01.2022 16:30

Bo jest trafna i logiczna.
    Szybki Roman

06.01.2022 17:30

(usunięte przez administratora) śmiechu chwalili się na spotkaniu że płacą najwięcej w okolicy że nawet Amazon tyle nie płaci a różnica w plaży to 50gr godzina gdzie praca w bardzo szkodliwych warunkach pyły lakiery chemia i dużo innych rzeczy nie mówiąc o atmosfera w pracy same pomawiaczki kapusie i lacho ciacho paczki raz do buzi raz do rączki i (usunięte przez administratora) i tak w koło ta płacą to śmiech tak się (usunięte przez administratora) szczycił 23 zł po 3miesiacach płacą najwięcej śmiech kosztem zdrowia i dla organizmu i psychicznego to jest (usunięte przez administratora)
    Szybki Roman

11.12.2021 19:25

Masakra sami podpierdalacze Slizgacze na stanowiskach brygadziści to ebane pomawiaczki nieroby praca w (usunięte przez administratora) farbach lakierach ,najpierw pracowałem na szlifierni gdzie oprócz jednego gościa z Lubonia w okularach co wydawał się najbardziej normalny to same kur8888wy884 ćwiara łeb i kondon opierlał się najbardziej z przydupasem z Opalenicy Woj******tkiem parówą co kręcili afery że się ludzie nie nadają i rąbali (usunięte przez administratora) ludziom (usunięte przez administratora) nieroby nadawali nawet na rambo bambo że (usunięte przez administratora) i łeb (usunięte przez administratora) dostał się na stanowisko liżąc jaja ,masakra nie polecam pracy (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)
    Egon

06.01.2022 01:44

Też pracowałem ze Zbyszkiem to fajny gość a reszta to prawda że gamonie ale układy robią swoje i takich się docenia.Masakra

04.12.2021 20:07

Ciesze się że już nie pracuje w tej firmie, natomiast moje zle wrażenie na temat firmy wynika z fałszywego zespołu w jakim pracowałam i szefa który niczego nie widział i szefowej którzy byla ich przyjaciółka. To przykre że uśmiechem lub dekoltem można sobie kupić łaski u szefa a za jego plecami go obgadywać i zrzucać pracę na innych jak gdyby nigdy nic. Jako nowy pracownik nie miałam dużego wsparcia od doświadczonych pracowników ktorze z premedytacją mówili że nie znaja odpowiedzi na pytanie lub wprowadzali mnie celowo w błąd a potem szli do szefa i się chwalili jacy sa błyskotliwi. Ich zagrywki doprowadziły Nawet do tego że skłócili mnie z nim... Jednak mogę powiedzieć że było kilka osób w porządku z innych dzialow którzy sprawili że wytrzymałam tam tak długo i jak byłam w potrzebie to mi pomogli: osoby z administracji, Cs, BHP, produkcji a zwłaszcza Pan Robert, Pani Ania i niektórzy z inżynierii produkcji. Ja natomiast sie ciesze ze poznałam w nowej pracy w końcu życzliwych ludzi z którymi można porozmawiać i którzy z chęcią pomogą a przy tym nie robią tego na pokaz i lubia mnie taka jaka jestem. Marmite to dobra firma ale zależy do jakiego działu się trafi. Daje natomiast duże możliwości rozwoju i choćby z tego względu mogę ją polecić. Dzięki niej nauczyłam się że nie słucha się współpracowników, wiedzę i polecenia współpracowników trzeba weryfikować i nie pisze się na czacie tego co się myśli o niektórych osobach bo może to trafić przez przypadek do tych osób. Pozdrawiam
    znany

10.12.2021 16:06

W pełni się z Tobą zgadzam. Co ja zauważyłem i czego doświadczyłem to kompletny brak wiedzy i doświadczenia osób przypisanych do zajmowanych stanowisk. Brak umiejętności i logicznego myślenia - przekłada się na natarczywą kontrolę i sprawdzanie osób, które miały pomysły na usprawnienie procesów, (wiązało się to z drobnymi wydatkami inwestycyjnymi). Masz pomysł, masz projekt, chcesz coś zrobić pozytywnego - 6 rano HR (masz wolne długoterminowe). Wiadomo, nie podskoczysz. Tam ludzie na "stanowiskach" boją się nowych, młodszych z inicjatywą i pomysłami (przytrzymałem się krzesła i zostałem). Ile pieniędzy poszło w ..... to mówią tylko między sobą pracownicy. Przykłady znam. A i tak znajdzie się "jeden" życzliwy. I jest nie do ruszenia tzw. drut:). Moim zdaniem do pracy najlepiej (w tej firmie) podchodzą obywatele z Ukrainy. Ich prosta odpowiedź "ni c... ni panimaju" rozbraja wszystkich tylko nie kadrę zarządzającą. Przykre, ale prawdziwe.

12.12.2021 18:39

Napewno wykorzystasz swój talent do tworzenia usprawnień ułatwiających innym życie gdzie indziej. Są firmy, gdzie za kaizeny się płaci. Poszukaj firmy która ma wdrożone Lean Management i TQM i faktycznie ma zarzadanie oparte na ludziach. Od moich znajomych polecam Volgsvagen, Wrigley, Imperial Tobacco.
    Short

30.11.2021 14:11

NIE POLECAM ! Sprawa poszła do PIP !!!! Pozdrowienia do wielkiego kierownictwa N.F.
    Short

06.12.2021 09:54

Zachowanie przełożonych wobec pracowników !
    Xxx

06.12.2021 16:46

Co było na radzie pracowniczej , wiadomo do kiedy pracujemy ?

26.11.2021 07:32

Hardcore

30.11.2021 07:55

Podziwiam ludzi,którzy pracują tam naście lat za bycie masochistami. Praca w hałasie, pyle, chemicznym smrodzie.Ciagle za mało,za wolno, źle. Ludzi mają tam za (usunięte przez administratora) a nie pracowników. Jeszcze ci pseudo dyrektorzy i kierownicy karierowicze,którzy sami kiedyś ściemniali jak się tylko da ,a teraz gnają ludzi do pracy. Tama jest z dnia na dzień coraz gorzej. Nikomu nie polecam.
    Jurna Kutanga

24.11.2021 13:52

Jedna wielko (usunięte przez administratora) kolesiostwo, (usunięte przez administratora)za dwoch i jeszcze w (usunięte przez administratora)mało. Cała zgraja czerwonych koszulek ktorym amba odbija to jedna i ta sama krew, szkoda tylko tych biednych zwyklych szarych pracownikow ktorzy sa niedoceniani.
    Inyeuz

18.11.2021 20:57

Czy leniwa pani sprzątaczka z ba3 z ciągłym fochem weźmie się do pracy? Ciągłe na tel siedzi a marmite chyba płaci za pracę a nie za siedzenie w tym ich kibelku albo w tej oborce
    Czosnek

23.11.2021 16:44

Sprzątaczką jest od sprzątania a nie od siedzenia na tel z całym szacunkiem ale poprzedniczka tej pani z ba3 mimo iż była chora to czysto miała.
    MYSZKI

24.11.2021 12:48

No tak masz rację...A te z BA2 są lepsze? Nic nie robią prysznice na męskim i damskim dawno wody nie widziały.Pod szafkami pełno kurzu w szafkach na stołówce brud aż się klei ale najlepiej jest przesiadywać na szatniach po 12 ikażdemu po kolei (usunięte przez administratora) odrabiać...Jak pisać to o wszystkich nie tylko o jednej...
    Tomek

17.11.2021 12:07

Czy wiadomo coś o podwyżkach wyrównawczych? Inflacja szaleje a tu cisza.
    Żona pracownika

29.10.2021 16:18

W firmie w dziale HR pracują niezrównoważeni ludzie. Jednego dnia wręczają nagrodę z okazji 15lecia zatrudnienia z życzeniami dalszych sukcesów i nagrodą a za 3 dnia wręczają wypowiedzenie. Zarobki średnie, latami prosilam męża o zmianę pracy, socjal marny, przez 15 lat pracy jeden raz mąż dostał paczki na święta dla dzieci ze słodyczami takze na bogato ;) żeby zarobić godne pieniądze pracował 7 dni w tygodniu także żadna łaska, przez większość czasu autobusy były płatne. Mnie ulżyło, że w końcu opuszcza ten kołchoz i choćby błagali bo ten dział HR jest taki zwariowany, zwalnia ludzi i po 4 razy zatrudnia te same osoby to mój mąż tam nie wróci i ja tego dopilnuje. Nie polecam stanowczo i ze względu na marne pensje i ze względu na niepoważne traktowanie ludzi.
    Żona pracownika

08.11.2021 16:43

Doinformuj się kto chodził ten chodził.
    Hardcore

16.11.2021 16:52

Gratuluje 15 lat masochizmu i doceniania własnej wartości. Są tacy co znaleźli to o wiele szybciej i zwolnili się sami. W tej firmie nigdy nie będzie normalnie,ponieważ ludzie sami doprowadzili do takiej sytuacji. Są tacy co mogą siedzieć w WC pół godziny z telefonem i nikt im nic nie powie,jest brygadzista,który nie umie czytać i pisać poprawnie po polsku,ale też mi nikt nic nie powie bo kuzyn dyrektor wisnal go na stanowisko i są robione sztuki bez względu na wszystko,a każdy z produkcji jest traktowany jak rzecz.
    Yeti

13.10.2021 18:19

Witam szanownych kolegow i kolezanki....i tych z produkcji i tych z biura ???? Mam jedno pytanie.....ogolnie wszyscy narzekają na firmę ze (usunięte przez administratora) ze duzo pracy ze kolesiostwo itp. Ja nie narzekam...pracuje....zawsze moge się zwolnić sam jak nie bedzie mi cos odpowiadac....ale do sedna.....jak to jest ze część pracownikow ma zapewniony transport do pracy.....i firma doplaca do tego transportu???? A jak jest z ludzmi ktorzy nie maja autobusu ze swojej miejscowości?? Musza jezdzic swoimi autami, ale dlaczego im firma nie doplaci?? Pytanie do osob biurowych , ktore czytaja tutejsze komentarze.....dlaczego jestesmy jawnie podzieleni na lepszych i gorszych. I prosze nie mowic ze komus zazdroszczę.....nie nie zazdroszcze...lecz chodzi o sam fakt. Dziekuje i pozdrawiam ????
    Wytrwały

17.10.2021 13:03

Dobre pytanie. Pracownicy którzy mieszkają wmiejscowisciach przez które jedzie autokar pracowniczy otrzymują dodatkowe 200-300 zł. Też czuję że to nie fair
    dziku

18.10.2021 08:54

pokasz mi firme ktora dowozi wszystkich pracownikow ?

03.10.2021 12:51

Obozowicz

08.10.2021 00:42

Wierzę, a propo to najgorsza praca i miejsce, jakiej się w życiu podjąłem, dobrze że otrzeźwiałem szybko i dawno już mnie tam nie ma w tej patologii, dziś podobnie jak Arte, poza tym zarobki większe, czuję ulgę i ujmę, radość z życia, dziś jestem w innym miejscu, daleko stąd i się czasami zastanawiam, jak mogłem być takim kretynem, żeby tam tkwić tyle czasu.

05.10.2021 15:38

Patologia

26.08.2021 23:31

'pracodawca nie może żądać od pracownika podania informacji o stanie jego zdrowia, chyba że informacje te są niezbędne w celu skorzystania przez pracownika ze szczególnych uprawnień prawa pracy. Tym samym nie można zadawać pytań o przyczynę zwolnienia lekarskiego. Prawo do tajemnicy w tym zakresie nie ma jednak charakteru bezwzględnego. Zwalnia z tego obowiązku zgoda samego pracownika. Brak akceptacji na podejmowanie rozmowy w tym obszarze nie może mieć negatywnego wpływu na zatrudnienie pracownika. Pracodawca, co wynika z art. 221 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy – dalej k.p. nie może żądać od pracownika podania informacji o stanie jego zdrowia, Biorąc powyższe pod uwagę należy zatem przyjąć, że w trakcie rozmowy określone pytania zadane przez osobę prowadzącą nie mogą w żaden sposób naruszać sfery, która jest sferą osobistą. Tym samym nie można zadawać pytań o przyczynę zwolnienia lekarskiego. Prawo do tajemnicy w tym zakresie nie ma jednak charakteru bezwzględnego. Zwalnia z tego obowiązku zgoda samego pracownika. Brak jednak akceptacji na podejmowanie rozmowy w tym obszarze nie może mieć negatywnego wpływu na zatrudnienie pracownika. ' brak słów na tą firmę.
    zaciekawiona

27.08.2021 12:17

Patologia czy ktoś zmusił Cię do podania powodu zwolnienia lekarskiego w firmie?
    Skrupulatny

20.09.2021 23:36

A co masz na myśli,pisząc"zmusił" Masz na myśli siłę fizyczną?????

19.09.2021 20:51

Gówniana praca najmłodszy brygadzista z wanien nie potrafi iść do biura i załatwić aby przejęli pracownika z agencji ba nie potrafi nic oprócz kablowania kręcenia krzywych afer to co piszą ci ludzie to cała prawda praca za grosze w szkodliwych warunkach na 3 zmiany i warunki obozowe maski pyłowe wydawane raz na miesiąc a powinny być nowe co dziennie taki tam jest (usunięte przez administratora) i same konfitury .

Zostaw merytoryczną opinię o Marmite Sp. z o.o.