Marmite

3.3/5

• MyMarmite
  • Do kogo skierowana jest nasza oferta?
  • Moje Marmite
  • Oferty pracy
  • Proces rekrutacji
  • Nasza struktura

MyMarmite

Do kogo skierowana jest nasza oferta?

Moje Marmite

• Paprocin
  • Mchowo
  • Marcinkowo

3. Opinie o pracodawcach Zakrzewo
  5. Opinie o Marmite Sp. z o.o.

Opinie o Marmite Zakrzewo

Nie przegap nowości o Marmite Sp. z o.o.!

Dexter

04.05.2020 20:17

Nie wydaje się wam, ze ktoś dodając post specjalnie robi takie błędy ortograficzne i używa prostszego języka żeby podszyć się pod pracownika produkcji? Słabe to jest....

04.05.2020 20:35

Jaki ma w tym cel?
    wibowit

04.05.2020 21:28

też o tym myślałem.. przecież to aż nieprawdopodobne, żeby tak się komunikować...

04.05.2020 13:55

Ludzie, przecież tego się czytać nie da. Od waszej ortografii i interpunkcji to aż mnie głowa rozbolała. Zanim coś napiszecie to przeczytajcie to choć raz, a najlepiej dajcie komis do przeczytania. Ja rozumiem ortografię, da się to przeczytać z błędami ale bez interpunkcji czasem trudno jest wgl zrozumieć o czym wy piszecie.
    Pracownik.

04.05.2020 15:51

Nie twierdzę że jestem jakimś omnibusem z języka polskiego, ale sam chyba możesz się zgodzić że moja wypowiedź możesz przeczytać bez problemu i wiesz o co w niej chodzi.
    Druga zmiana

04.05.2020 12:04

Pracuje w tej firmie ładnych pare lat na produkcji i zauważyłem, że to młode pokolenie wylewa swoje żale w internecie zamiast zabrać się za robotę wypisuje, obraża, nie ma pojęcia o tym co mówi ani argumentów macie problem ze ktoś kończy studia i zarabia więcej albo wie więcej ? Jak czytam wasze komentarze to wiele osób ma problem z PODSTAWAMI gramatyki i ortografii proponuje wam skupcie się na pracy a w wolnym czasie zacznijcie czytać lepiej słownik ortograficzny żeby wasze dzieci nie były analfabetami a za pare lat żeby miały łatwiej w życiu niż my..
    Druga zmiana

04.05.2020 14:17

Nie wiem czego nie rozumiesz ale powiem jeszcze raz, jeśli ta osoba próbuje coś zrobić to może zastanów się ze wykonuje polecenia przełożonego, który mówi co ma zrobić pracuje tutaj na tyle długo ze wiem o tym, ze nie ma tutaj samowolki. To oznacza, ze skargi i zażalenia powinny być kierowane wyzej a nie do osoby, która wykonuje czyjeś polecenia..

04.05.2020 14:38

Chyba nie zrozumiałeś co kolega wyżej napisał. Mogłeś się uczyć i być na miejscu tych pań o których wypłatę tak się burzysz. Nie Twoje pieniądze więc się nie martw. Zajmij się tym do czego pracodawca Cię zatrudnił. Nie zaglądaj innym w portfel. I tak jak kolega wyżej napisał w wolnej chwili otwórz słownik ortograficzny bo oczy bolą jak się czyta Twoje komentarze

03.05.2020 23:15

Ktoś wie kiedy ruszymy w końcu normalna produkcja tak jak w zeszłym roku o tej porze?

04.05.2020 06:11

Tego chyba nie wie nikt. Aktualnie pracujemy do konca miesionca po 4 dni w tygodniu.
    Fasola

03.05.2020 14:37

Do puki będą przyjmować ludzi po studiach w szczelność kobiety które mieszają tylko na liniach produkcyjnych i zarabiają 3 razy wiecej to powinny się wykazać się . Ą nie kosztem innych a nie mają pojęcia żadnego o polerce i wyformowaniu to nigdy nie będzie dobrze tylko przemalowywują linie by niby było lepiej a tak naprawdę jest gorzej mniej miejsca niż przedtem ale tego nikt nie widzi tylko trzymają się swojego stołka

04.05.2020 06:10

Mniej miejsca? Takiego pozadku i tyle miejsca to tam jeszcze nie bylo. Nie wiem dlaczego tak plujecie jadem w ludzi z biur kturzy chcom pomuc. Kto nagadal ci glupot ze w biurze zarabia sie trzy razy wiencej? Przeciesz na ekstruderze zarabia się wiencej niz gdziekolwiek a jak tak bardzo ci zle to czemu nie startowales na stanowisko biurowe ? Pewnie dlatego ze znasz sie tylko na polerce i wyformowaniu. Nie rozumiem co to ma na celu co wypisujesz. Zajmij sie swojom pracom. Ludzie w biurach som od tego by nam pomuc tylko moze trzeba zaczac z nimi rozmawiac a nie pluc ciongle jadem. Jak ktos to czyta i chce przyjsc do naszej firmy to pewnie sobie mysli ze tu jakas patologia i bezmuzgi pracujom. Dlaczego kadry na to jeszcze pozwalajom i nikt z tym nic nie zrobil.
    Zupa

01.05.2020 14:15

Nie sądzę, żeby w Marmite szczególnie teraz kogoś po znajomości zatrudniali. Sytuacja jest trudna, zarząd zagraniczny,(usunięte przez administratora) Zwłaszcza, że jak piszecie ta pani/panie odpowiedzialne są za ulepszenie procesu produkcji, to mega odpowiedzialne zadanie.. Każdemu zawsze się wydaje, że inny ma lepiej... zapewniam - wszędzie jest tak samo ciężko ????
    ogórkowa

01.05.2020 20:42

Zarząd nie zatrudnia ludzi na takich szczeblach, rekomendują ich kierownicy a ci mają sporo kuzynów i kolegów :) Kolejna rzecz, że usprawnianie naszej produkcji akurat wymaga doświadczenia i żadne studia tutaj nie mają znaczenia, to nie sprzedaż kredytów, surowe zarządzanie tabelkami czy piękne prezentacje. Tutaj aby mieć o czymś pojęcie i rozumieć dlaczego pali, wciąga czy zgazuje,trzeba kilka ton towaru samemu pomalować, wylać i wybić. Starzy wiedzą o czym mówię, od lat ciągłe zmiany, rotacje, usprawnienia i inwestycje, a wszystko i tak kręci się tak jak było kiedyś wymyślone. I życzę wszystkim aby nadal się kręciło w tych trudnych czasach.
    Zupa

01.05.2020 20:45

Ładnie napisane... Czy to znaczy, że wszystko funkcjonuje podobnie jak kiedyś, tylko normy wzrosły? bo jeśli tak - współczucia..

01.05.2020 12:53

Ściągają linie nr 7 od wtorku. Ktoś wie czy normalnie zaczynamy pracować na 100% czy dalej 80%
    Gienek

01.05.2020 14:55

Z tego co wiem to 85% i 4 dni pracujące w tygodniu
    Pal

01.05.2020 13:38

Zgodzę się z Nik nikogo by nie bolało tylko że jak ktoś zarabia 3 razy więcej niż produkcja to niech się wykaże że ma o tym pojęcie w szczególności że jest po studiach a nie wymyśla i próbuje coś zrobić chociaż nie ma o tym pojęcia próbuje się coś dowiedzieć od pracowników by się tylko utrzymać na stołku a na papierosa co godzinę wychodzi a później wszystko zawinięte pod dywan i jak by nic nie było
    szaman

28.04.2020 15:37

Lepiej dopiero będzie jak pozawalniaja niepotrzebnych ludzi z biór ktorzy są po studiach którzy nie mają pojęcia o niczym polerce wyformowaniu , tylko potrafią rozkazywać,szczególnie kobiety którzy zarabiają 3 razy więcej a chcą tylko coś zrobic kosztem innych , utrzymac się na stołku i donosić wyzej ,zwiększyć ilosć produkcji zmniejszyć ilosć pracowników
    xxx

28.04.2020 17:40

oj bolą Was te kobiety więcej zarabiające, prawda? Nie wiem tylko, czy jesteście w stanie faktycznie ocenić ich pracę. Znacie się pewnie tylko na swojej.

01.05.2020 09:48

Nikogo by nie bolało jakby pani jedna z drugą miały pojęcie o swojej pracy,panie są przywożone w teczkach:-[:-D,widać że prace załatwił ktoś wyżej postawiony,jakieś pociotki,kuzynki ,......,Ładnie wyglądają,robią duży szum i zgarniają kasę,panie sobie a produkcja sobie,tyle tych biurowych się namnożyło ale co zrobić do miodu pszczółki lecą,firmę traktują jak rząd Polskę,im się nalezy

30.04.2020 09:22

30.04.2020 20:04

A to jej wina, że taki szrot wychodzi z produkcji? Czy tych ekspertów którzy innym w portfel zaglądają i innych z ich pracy rozliczaja a sami na produkcji dobrej sztuki nie potrafią zrobić. I nie zaglądaj innym w zarobki bo ich nie znasz a tylko sobie wymyślasz. Skoro z Ciebie taki ekspert od usprawnień to dlaczego jeszcze na produkcji jesteś?

01.05.2020 09:39

Od usprawnień i od tego żeby dobre sztuki szły są technolodzy i inni ludzie zatrudnieni w biurach,to oni powinni czuwać nad proporcjami w masie i linią żeby nie zawodziła,na halach mają od tego brygadzistów żeby nadzorowali,a co ludzie? ludzie nie mają głosu,źle widziane jest wychylanie się przed szereg i inicjatywa,mają być na swoich stanowiskach i robić robotę najlepiej jak umieją ,tylko tyle mogą robole
    Pit

29.04.2020 14:23

Każdy dokładnie wie o kogo chodzi kto psuje całą atmosferę kto się wszystkiego dopytuje jak traktuje innych próbuje coś zrobić chociaż nie wiedząc o niczym jak to wyglada
    Kolo

29.04.2020 04:57

Zgodzę się z szamanem co napisał najpierw powinien zająć się od biur i o od kobiet pp studiach co zarabiają więcej co próbują coś wymyślić żeby pracowało się lepiej a tak nie jest tylko podchodzą i się podpytywują co się dzieje a później donoszą żeby się uczymac tylko na sranowiskiu
    Kim

29.04.2020 06:48

O których kobietach mówicie
    Mir_k

02.04.2020 22:41

Kto chce robić coraz więcej za mniej zapraszamy normy wyśrubowane a kasa ta sama albo i mniejsza niż była bo premi coraz mniej firma nastawiona tylko na zysk za nic ma swoich pracowników na produkcji 1,50 odległości między pracownikami realnie nie do wykonania przy tego typu pracach ale firma nie może być stratna więc nadal pracujemy lepiej żeby wszyscy sie pozarazali ale linia musi jechać maseczki rozdawane dopiero po przyjściu na swoje stanowisko jak sie komuś przypomni a w szatni ścisk na stołówce mimo zabranych krzeseł tłumy jesli zakład nie potrafi zadbać o bezpieczeństwo swoich pracowników w sytuacji jaka jest to powinien zostać zamknięty.

14.04.2020 15:50

No pewnie że lepiej napisać anonimowo bo jak coś byś poruszył to i tak nic z tym nie zrobią tylko zamiota pod dywan a przy najbliższej okazji będziesz na liście do wywalenia bo za głośno mówisz co nie pasuje.Ta firma jest dobra dla biurowych,brygadzistów z przypadku których gdzie indziej nie chcieli w związku z mobingowaniem i ponizaniem i przypadkowych liderów którzy funkcję dostali za służalczość i podpierdalanieto ci to zarabiają a reszta która miała chęć do pracy teraz jak przejrzała na oczy musi pracować bo niema gdzie uciec,rynek pracy w Międzychodzie jest ograniczony ale gdyby coś ruszyło to marmite z kasy by musiało wyskakiwać bo ludzie by spiepszali bo za jogurt w takiej chemii nikt by z szeregowych pracowników nie ryzykował by.Na rekrutacjach nikt o styrenie i innych świństwach nawet nie wspomnisl
    Dawny

28.04.2020 11:22

Przecież wszystkie normy w normach, sanepid i inspekcja pracy nic nie widzi, jeden przez drugiego od działu techjnicznego beduina do produkcji aż po wyższe (usunięte przez administratora)
    Andrew

27.04.2020 04:57

wprowadzają zmiany o których nie mają pojęcia o wyformowaniu i polerce a dopiero za pracowników produkcji którzy chodzą na l4 co chwile bo to my na nich robimy
    Biały

26.04.2020 12:09

Tak już jest w tej firmie. Lepiej by się wzięli za tych co łażą co chwile na papierosa po kilka razy dziennie. Z biur gdzie zabraniają 3 razy wiecej niz od pracowników na produkcji i za tych ktorzy prubują ulepszać linie zdrowiem pracownikow bo będą zmuszeni robic wiecej sztuk . Ale liczy sie efekt i donoszenie na innychPodczas gdy inni pracownicy niepalący mają tylko regulaminową przerwę, a nie daj Boże, spóźni się ktoś dwie minuty, bo musi przejść z innej hali ze stołówki to od razu krzywo patrzą.

26.04.2020 13:25

Skond masz informacje ze zarabiajom 3 razy wiencej? Jesli masz jakis problem to trzeba bylo sie uczyc a nie teraz nazekac na panujonce w tej firmie warunki. Powinnes sie cieszyc ze som osoby ktore prubujom zrobic cos zeby nam latwiej sis pracowalo a nie tylko nazekasz. Gdyby nie takie osoby to bys robil wiencej bez mrugniencia okiem bo kierownik przyjdzie i kaze zapier... to ma byc dobre twoim zdaniem? Som ludzie ktorzy tylko siedza z kierownikami i nic nie robiom by było lepiej a czepiacie się tych ktorzy chcom pomoc. Jakby nikt nic nie zrobil to bys nazekal ze musisz robic wiencej w takich warunkach a jak masz latwiej to tesz w (usunięte przez administratora) zle. Nie rozumiem tego ciemnogrodu w tej firmie. Powinni zaczac od ludzi ktorzy wlasnie piszom tak jak ty i cala reszta. Kierownicy nic nie robiom a o nich nikt nie gada, czerwoni to (usunięte przez administratora) ktorej musisz byc posluszny bo inaczej cie wyrzucom, dziwi mnie to ze kadry i RB nie reagujom na takie cos co sie tu dzieje. Czepiacie sie ludzi ktorzy chcom pomoc bo co? Bo wam kazali? Mi tesz kazali ale badzcie normalni. Cieszmy się z tego ze chociasz ktos chce nam w czyms pomoc i przestanmy klamac bo czerwony kazal to musisz tak powiedziec. Wspolczuje osobie ktora przez was pewnie zastanawia sie co dalej zrobic choc kazdego dnia pyta nas wszystkich o zdanie i zawsze pomorze gdy powiemy ze cos nie tak a jesli jest tak zle to nik cie tu nie trzyma. wstyd mi ze pracuje z takimi ludzmi bez kregoslupa moralnego.
    Rudy

25.04.2020 19:32

Zgodze sie z nieobliczlnym powinny najpier pozwalniwc panie ktore przyjeły sie wzeszlym roku i próbujecos zrobi chociaż nie ma pojęcia o produkcji i polerce chodzi Panią Sktora nic nie wie prubuje cos zrobic

25.04.2020 20:48

Zajmij się swoim zakresem obowiązków w pracy i staraj się je wykonywać jak najlepiej. Nie Ty jesteś osobą, która o tym decyduje i ocenia pracę innych osób. W wolnej chwili trenuj piękny język polski a w szczególności gramatykę.
    Nieobliczalny

25.04.2020 14:23

Zgadzam sie z zonkiem najpietw nie zwolnią osoby z biura panie ktore przyszły zeszłym roku i próbują cos zrobić zyskiem pracowników fizyczny na produkcji chociaz nic nie wiedzom co jak z czy tylko by sie uczymac swojego stołka i (usunięte przez administratora) wyżej mam nadzieje ze kiedys ktos dojedzie do rozumu zrobiom z tym porządek bo to co sie dzieje teraz w ostatnich dniach to jest śmiech na sali pozbyć się i dac porządną stawkę pracownikom fizycznym bo to od nich duzo zalezy a oni mają 3 razy wiecej biurze niz my
    zonk

25.04.2020 09:58

Zgodzę się z tym że ludzie z biura zarabiają taka kasę że ty nigdy takiej nie zobaczysz próbują usprawniać linie i się wykazywać u kierownika jacy oni są najważniejsi co potrafią zrobić żeby tylko utrzymać się na stołku i piąć się wyżej a na koniec jak się nie uda to wszystko jest zapominana i jest dobrze pierw powinni zrobić rotację w biurze i pozwalniać tych pracowników co nie wiedzą o niczym a próbują podnosić normy na polerce i wyforowaniu jak zarabiają 3 razy więcej niech przyjdą i pokażą jacy są dobrzy co potrafią to niech się wykażą a nie tylko przychodzą od czasu do czasu popatrzą i idą na papierosa bo wszystko jest ok a ludzie 15 minut męczą się z wyforowaniem wanny i nikt tego nie widzi tylko liczą się sztuki a później polerka się meczy bo jak narazi to tylko modernizacje nili zęby było robione więcej sztuk a nik za te pieniądze nie będzie sobie rąk wyrywał.
    Xxx

15.04.2020 14:41

Czy wiadomo jak długo firma pojedzie w okrojonym stanie?

16.04.2020 11:05

Dobrze to nie będzie bo sam kwiat zakładu pracuje,czerwone koszulki nic nie dadzą jak niema chęci do roboty i pojęcia o niej,jak wiedzę zdobywało się nie będąc na linii tylko na kawie lub palarni,teraz szefostwo powinno zobaczyć w kogo ręce oddali produkcję,że tacy nieudacznicy wywalali ludzi z pracy i pisali im fałszywe opinie nie dorastając im do pięt,nie i dobrze murzyni wypoczywają a elyta niech się wykaże wiedzą i zaangażowaniem
    Xxx

23.04.2020 00:37

Czyli mam rozumieć że teraz pracują najlepsi?buhahaha To chyba żart. To że jeden z drugim nosi czerwona koszulkę to także następstwo tego że wcześniej nikt inny jej nie chciał...
    Czonek

20.04.2020 22:44

Ja czegoś nie rozumiem ludzie z biuro codziennie nas doglądają czy dobrze pracujemy przytulają swoje stoprocent a my ich nie doceniamy ile wysiłku trzeba włożyć żeby nadal nowa władza myślała że są potrzebni pzeciez z biura wychodza w ten smrod chemie a my tylko narzekamy. Oni jezdza autami za nasza prace przeciez to ciężka praca i wyzwanie nie miec kregoslpa moralnego i dostodowywac się do nowej wladzy caly czas na stolku derektora kierownika. Oni nawet ulatwiaja nam zycie abysmy mieli lżej na kontach. Przyjeliciezar zarabiania na siebie my nie potrzebujemy pieniedzy tak jak oni i ich rodziny.
    @

22.04.2020 11:33

Ale nie za głodową wypłatę, tylko za min. 80%

22.04.2020 21:11

A ile osób z biura ma skończone dwa kierunki studiów ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marmite?

Kontakt - Marmite Sp. z o.o.

Przemysłowa 4 62-070 Zakrzewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    Bela Dona

17.04.2020 09:52

Najpierw niech pozwalniają ludzi z biur , nie które osoby są panie niepotrzebne co próbują przerabiać linię a nie mają żadnego pojęcia o wyformowaniu i polerce co się dzieje na chali , a na papierosa to mają co godzinę czasz. Od nich powinno się zacząć a nie od ludzi doświadczonych co mówią jakie są problemy a dla nich problemów nie ma i nie widzą ich

20.04.2020 21:59

Dobrze piszesz,tylko kiedy Jarek i grabol przejrzą na oczy komu powierzyli produkcję i ludzi,tak jak piszesz trzęsą gaciami a jak za dużo będziesz gadał z kierownictwem to zaczną pod tobą ryć,a każdy czerwony ma swoich donosicieli,widać to na naszej zmianie też dobrze że Kuba doszedł bo to towarzystwo wzajemnej adoracji rozpieprzył,chociaż on ogarnia linię bo drugi brygadzista i jego donosicielka B,tworzyli jedna mafię która pozbywa się niewygodnych im ludzi.(usunięte przez administratora)
    usprawnienia

21.04.2020 08:14

ludzi którzy znali produkcję od podstaw i budowali linie w firmie już dawno nie ma. A ich linie nadal są najbardziej wydajne i optymalne pod każdym względem. To co od kilku lat to jakieś nieporozumienie, modernizują ludzie bez wiedzy a reszta klaska. A później zamiatanie problemów pod dywan i to my zostajemy z tym sami.
    Postój

19.04.2020 10:33

Pytanie do tych co chodzą jeszcze do pracy w Zakrzewie. Jakieś plotki do kiedy ma być to całe postojowe? A może jakieś pewne informacje?
    Produkcja postojowe

15.04.2020 23:06

A niech zwalniają! A co tam niech sobie zdadzą sprawę że to jest ostatnia brygada w tej firmie. Maja bardzo zła opinie i biuro samo będzie produkować.
    Jsjsjsjs

07.04.2020 14:00

Jak będzie płatne postojowe w firmie? Może ktoś wyjaśnić?
    Baba

10.04.2020 08:29

Jak to w kochającej rodzinie

14.04.2020 15:55

Biuro i czerwoni odpowiednio do zasług bo im się należy,a plebs te okruchy co spadną z pańskiego stolu
    Inspektor BHP

09.04.2020 22:15

dziękujemy zarządowi za obiecane upominki na święta :)
    linia

06.04.2020 19:44

No to macie co chcieliście. Teraz zdrowie jest najważniejsze, problem będzie natomiast z kasą.

06.04.2020 20:40

Przecież od paru dni kilku chciało za wszelką cenę postoju w obawię o zdrowie. Może wypowiedzą się teraz
    Rip

06.04.2020 22:31

Faktycznie wszystkie linie stanęły? Ktoś zachorował czy brak zamówień, a może pip albo sanepid? Na długo planowany ten postój?

02.04.2020 13:09

Od dziś obowiązuje zakaz po wyżej 5 osób na spalarni Ale jak widać osoby pracujace w biurach ten zakaz chyba ich to nie dotyczy ? Albo jestesmy rowni albo nie bo to troszke smieszne ze osoby które ustalaja te zasady same je łamią.

03.04.2020 09:19

W tej firmie zamiata się wszytko pod dywan. Czasem dla przykładu są wyciągane konsekwencje,ale tylko czasem

04.04.2020 18:23

Zwróć uwagę komuś z biura albo msciwemu brygadziscie,co niektórzy wiedzą o kim pisze,to zaraz zostaniesz wpisany na czarna listę(usunięte przez administratora) bo nikogo nie obchodzi twoje samopoczucie tylko normy,maseczki dają dla krycia swoich (usunięte przez administratora) że jak się coś zadzieje żeby byli kryci,a jak się rozchorujesz to dostaniesz podsunięte zwolnienie za za porozumieniem stron do podpisania na godzinę przed końcem pracy żebyś swuj majdan zdążył spakować i woń za brame

02.04.2020 17:34

Matus stary byk nie zamierzam się tumaczyc przed wami kim wy jesteście pssss

02.04.2020 20:55

Nie musisz się tłumaczyć...ewentualnie w czasie kwarantanny możesz otworzyć słownik ortograficzny. Nie zaszkodzi a może pomóc

02.04.2020 20:06

Stary byk komuś żal (usunięte przez administratora) ściska ze musi siedzieć w (usunięte przez administratora) i robić więcej za mniej nie .Nie zniżam się do takich poziomów sorry pozdrawiam

02.04.2020 20:52

Mało wiesz.. Mało w życiu widziałeś.. Masz rację ta firma to nie miejsce dla Ciebie

02.04.2020 11:09

Firm jest pełno i lepsze siano i spokój bez nacisku ludzi ze sztuki

02.04.2020 17:05

Hehe dobre. Już widzę jak znajdziesz pracę

02.04.2020 11:08

Matus (usunięte przez administratora) ze gówniane marmite jest najlepszym pracodawca jest najlepszym oszustem ty jak chcesz to se siedź w ty kolchozie i niech walą cie w (usunięte przez administratora) jak lubisz i nie zganiaj na ludzi jedna wielka patologia

02.04.2020 17:03

Nikt Cie tutaj nie trzyma. Daj znać jak poszukiwania nowego pracodawcy. Widzę że wyłączony z otaczającej nas rzeczywistośći jesteś. Wszyscy wokół zwalniają ludzi ale pewnie na Ciebie czekają:)

01.04.2020 11:36

Ludzie nie róbcie paniki. Firma zawsze dawała minimum od siebie . Z tego co mi wiadomo kilku pracowników było w lutym min we Włoszech i nikt nie sprawdził tego. Nikt nikogo nie pytal,czy ktoś był za granicą i prawda jest taka,że jakby ktoś miał być chory to był i nawet nie wiedział o tym.

01.04.2020 20:40

Dokładnie przedszkole i takie ludzie pracują w marmite katarek mam musze iść na l4 żal takich ludzi naprawdę.
    pszedżkole

02.04.2020 05:03

Popieram. Bohaterowie przed monitorem i na stołówce a teraz wielki lament. Radzę szanować najlepszego pracodawcę w regionie i przestrzegać zaleceń bezpieczeństwa, bo wprowadzają to ludzie którzy się na tym znają. Niebawem i tak z pokorą zaakceptujecie zmiany organizacyjne a może nawet obniżenie wynagrodzenia w strachu przed utratą pracy, bo dobrze wiecie że nic równie dobrego nie znajdziecie. Dlatego zamiast sypać tutaj jadem, proponuję zamilczeć. Dużo zdrowia i rozsądku.
    PRACOWNIK

31.03.2020 19:49

W Tarnowie wszystkie firmy pracuja normalnie i tak samo nowy tomysl firma Chifa . Wielkopolska kiel itp kto z panikowal to poszedl na chorobowe wiec w marmite tez pracuje I nic dziwnego predzej sie zarazisz w sklepie na stacji itp nizinne w firmie ale jak sie komus nie chce pracowac to wymysla I nakreca innych pracownikow A potem sie oczy otworza jak bedzie za pozno bez pracy itp.

31.03.2020 19:57

Nareszcie głos rozsądku

30.03.2020 13:10

dzis w końcu została ograniczona liczba osob na stołówkach po przez zabranie krzeseł brawo dla firmy za naprawde barszo szybką reakcje ????????????????

30.03.2020 18:10

W pierwszej kolejności to niech firma zajmie się pracownikami i ich ochroną zdrowia A puzniej nie myśli co dalej bo to jest karygodne żeby zakład pracy nie zapewniał paracowniką dostatecznej ochrony osobistej i z tego co wiem to ochrona miała nam pracownikom mierzyć temperaturę na wejściu do pracy A nie o 7 godzinie jak się komuś przypomni.

30.03.2020 18:31

Mierzenie temperatury to dodatkowe zabezpieczenie pracowników. A Ty nie oglądasz tv i nie słuchasz radia? Nie przyłaz z temperatura do pracy. Czasami mam wrażenie, że żyje w przedszkolu. Może jeszcze firma ma Tobie nosek wycierać? W szatni można zemdleć od nóg nieumytych. A te misie które nawet rąk po pracy nie myły teraz oskarżają o brak środków dezynfekujacych i papieru toaletowego. Najpierw nauczcie się dbać o nasze wspólne dobro a później wymagajcie. Szatnie i umywalnie nie dawno remontowane wyglądają jakby w nich trole się przebierały.
    Cocieto

30.03.2020 17:14

Na cały zakład jest 6 sprzątaczek, trzeba wszystko dokładnie posprzątać by szefostwo było zadowolone i nie trzeba było poprawiać, nie jestesmy w stanie się rozmnożyć i być w kilku miejscach na raz! Poza szatniami trzeba też (usunięte przez administratora) posprzątać hale i magazyny na których sprzątaczki nie przebywają ale muszą bo sami po swoich (usunięte przez administratora) nie posprzątacie. Gdybyście chociaż trochę szanowali to byłoby więcej czasu na doniesienie ręczników czy płynu. Na same toalety MĘSKIE potrzeba sporo czasu bo trudno jest wyczyścić kibel po sraniu i wytrzeć babole w papier które są perfidnie wycierane w ścianę nad fisuarem!!!! Szacunku trochę!
    Zzz

30.03.2020 15:15

A jutro ostatni dzień miesiąca... myślicie, że coś się zadzieje?
    kkk

28.03.2020 23:23

Moniką może dojeżdzasz ale sama za niego płacisz!
    Forrest Man

30.03.2020 09:11

hahaha darmowy transport???? bez jaj. w jakim swiecie zyjesz. a jak nie pasuje idz do AMAZONA . wszsytko za darmo chcecie a robic sie nie chce tylko marudzicie U nie nie ma transportu i sam płace za benzyne wiec na pewno taniej Ci wychodzi transport firmowy. i jeszcze niezadowolna ksiezniczka??
    Ccc

30.03.2020 09:15

Proponuję czytać ze zrozumieniem - Monika pisze, że jest ok.
    Anonimowy

27.03.2020 12:16

Przestańcie narzekać,bo jak firma stanie to będziecie pisać że tylko zapłacę postojowe .
    Forrest Man

27.03.2020 09:20

W obecnej sytuacji ludzie nagle bardziej dbaja o higiene i czesciej myja ręce. To że akurat w momecie jak przyszedłes brakowało papieru, bo ktos nie zdązył uzupełnic wykorzystujesz? słabe. Płyny do dezynfekcji są , ale są kradzione i zabieracie do domu- co jest skandaliczne i egoistyczne. Zamiast szerzyć hejt po prostu zmień pracę. Nikt nikogo nie zmusza do pracy w Marmite. Dlaczego nie widzisz pozytywów, jak dodatkowy transport, płyny, sprawdzanie temperatury? łątwo krytykowac. Jak nie lubisz miejsca gdzie pracujesz to znaczy ze to nie jest miejsce dla ciebie.

23.03.2020 17:48

Do pseudo dyrektora R.B w cztery oczy to bym Ci powiedział to zaraz bys robił wszystko żeby mnie wylali a jak potraktowaliscie ludzi tych co zwolniliscie bierzcie 30 tys na raty a (usunięte przez administratora) dostali same wypłaty banda (usunięte przez administratora) i tyle wasze popile będą wam d..y bronić bo tak wchodza w d..e ze tylko podeszwa wystaje śmiać mi się chce z was

Zostaw merytoryczną opinię o Marmite Sp. z o.o.