Marmite

3.3/5

• MyMarmite
  • Do kogo skierowana jest nasza oferta?
  • Moje Marmite
  • Oferty pracy
  • Proces rekrutacji
  • Nasza struktura

MyMarmite

Do kogo skierowana jest nasza oferta?

Moje Marmite

• Paprocin
  • Mchowo
  • Marcinkowo

3. Opinie o pracodawcach Zakrzewo
  5. Opinie o Marmite Sp. z o.o.

Opinie o Marmite Zakrzewo

Nie przegap nowości o Marmite Sp. z o.o.!

Ikea

04.06.2020 16:33

Czy podejrzenie covid i narażanie innych pracowników bez wyniku testu badanych osób już zostało wyciszone???
    Znawca tematu

04.06.2020 17:46

Wynik testu już jest znany także urlopu mieć nie będziesz pozdro

27.04.2020 13:59

W tej firmie nie o wykształcenie chodzi ale o znajomości i koneksje.ludzie niekturzy po studiach zapiepszaj jako fizole a nieuki nimi zarzadzaja,tu jest ważne kto za kim stoi,można nic nie umieć ale jak się ma ustawionego promotora to rączek się nie pobrudzi a i kasa rzeczka płynie.wazne rzeczy często umawiane są na grillach i wodeczkach.tam czerwoni ustalają kto im podpadl,kto za dużo kuma i kogo dla swojego dobrego samopoczucia i bezpieczeństwa się pozbyć bo co niektórzy to tacy nieudacznicy że tylko chyba po znajomości funkcję dostali, ludzie zapiepszaja bo za darmo im nikt nic nie da ale ci co tego pilnują powinni być bardziej odpowiedzialni i umieć się przyznać do złych decyzji bo sztuki spalone to nie wina ekstrudera tylko monitorowania produkcji,brygadzisty miejsce to nie palarnia i stołówką ale też hale produkcyjne i nie kimanie przy biurku
    Roko

28.04.2020 04:57

Niech przyjmują ludzi po studiach ale takich co się znają na polerce i wyformowaniu a nie mają bladego pojęcia a próbują się wykazać i ulepszaja linie kosztem pracownikow

04.06.2020 07:07

Wykształcenie to nie wszystko. Liczy się doświadczenia i wiedza praktyczna. Nie lubię jak ktoś zadziera nosa ,bo skończył to czy tamto a tak na prawdę nie ma pojęcia o pracy. Jednak w tej firmie tak jest ,że ręką rękę myje i niewygodnych i kumatych pracowników się odsuwa bo ktoś ma kompleksy i zero umiejętności...Same układy, nepotyzm i protekcja niewłaściwych osób
    Grand

03.06.2020 22:53

Chciałem aplikować do Marmurek ale czytając te wszystkie posty stwierdzam że trzeba się zastanowić .Narzekacie ale pracujecie nadal widocznie kochacie ten zakład kochacie ta robotę i kobiety z biura .Głową do góry jeszcze będzie przepięknie jeszcze będzie normalnie

04.06.2020 06:28

Dobrze się zastanów. Większość już z przyzwyczajenia tu przychodzi... Nie czeka cię tu nic dobrego. Praca ciężka,kasa słaba to tak w skrócie
    Obca

03.06.2020 21:59

Glupota . Nie chce się pracować to spadać. Narzekacie cały czas. Jak gdzie indziej lepiej droga wolna. Pracuje już w tej firmiejakiś czas i powiem jedno nigdzie nie jest dobrze. Pozdrawiam Wszystkich pracowników.

03.06.2020 20:54

Ciekaw jestem jak długo będzie podnoszone obciążenie mniejszych zespołów większą ilością pracy.?! Ciągle mało sztuk a ja się pytam co z naszym zanizanym wynagrodzeniem za ciezka pracę?Nie wspomnę o tym ,że z dnia na dzień jest coraz gorszą atmosfera w tym chorym miejscu zwanym Marmite.

03.06.2020 14:58

Nic się nie zmieniło. Cały czas destrukcja. Niektórzy sądzą że nad tym panują.....
    MissY

03.06.2020 20:46

Zgadzam się z Toba. Najgorzej jak się komuś coś wydaje... Tylko jak zwykle pracownicy dostaną po (usunięte przez administratora) a winnych tej całej sytuacji nie bedzie. A jeśli będą to i tak pod dywan będzie zamiecione.
    Fifi

02.06.2020 21:14

Zabrali premie kwartalne niby wliczone w premie miesięczne pare miesięcy dali większe premię żeby zamydlic oczy.Porównując zarobki z przed 2lat zarabiało się co najmniej 300/400zł więcej.Mają nas za ciemnogród zero motywacji.A teraz myślą że będą mieli ludzi pod dostatkiem żeby się nie przeliczyli.Ta rada pracownicza to tylko pic na wodę aby w razie czego pracownicy mieli kogo gnojić jak góra wyższa nabroji.Zero motywacji tylko stale mało.Już nawet ograniczają srodki ochrony na stanowiskach maski i filtry itp.Ludzie najeżdzają jeden na drugiego i co im to daje lepiej być zgranym i napewno lepiej by się pracowało a tak jest jak jest i wątpię aby było lepiej.
    Miss Y

26.05.2020 15:50

Wszędzie bałagan,wymieszane zgrane zespoly,dobrzy pracownicy odesłani na inne linie,zastraszanie ludzi. W tej firmie kierownik, brygadziści i zarząd robią wszystko ,aby ludzie przychodzili tu z niechęcią. Chyba lepiej się pracuje w dobrej i normalnej atmosferze a tu ciągle tylko mało.Ta firma to totalna patologia. Trzeba uciekać gdzieś gdzie traktuje się normalnie pracowników a nie jak chłopów panszczyznianych.
    MissY

30.05.2020 10:40

Wysil się bardziej Biurowa. Zapraszam na produkcję a nie tylko kawkę spijać w pracy...

30.05.2020 13:15

Biurowa nawet poprawnie w ojczystym języku nie umiesz pisać.???? I co tak ciężko za tym biurkiem wciskać klawisze na klawiaturze??? Może za ciężki długopis ci dali ??.

29.05.2020 10:58

A jak modernizację na nowej linii nr.6,czy już wszystko ogarnięte?
    Pracownik.

29.05.2020 20:21

Coś tam działają ale w poniedziałek chyba nie wystartują tak jak planowali.
    Norman

29.05.2020 12:20

Widzę że głośno tu o mnie, także prostuję wszelakie domysły. Wracam do pracy w środę. Nie którzy pewnie się cieszą a inni mniej, ale.... Live is brutal
    Zmianynadobre

29.05.2020 11:30

Wszystkim podobają się obecne zmiany. Nikt nie chce wracać na stare brygady. Ciekawe czy kierownictwo będzie miało to na uwadze.
    Pioter

29.05.2020 09:27

Nowe brygady to naprawdę coś dobrego. W Łowyniu narzekają na to Ci, którzy nie musieli pracować dzięki protekcji. Teraz składy są zgrane i wszyscy są zmotywowani. Dobra decyzja.

27.05.2020 20:17

Czy ktoś wie dlaczego niema Normana? Smutno bez niego

28.05.2020 21:29

Ale wiadomo czy wróci? Jak by nie było (usunięte przez administratora) pracuje
    Ufoludek

28.05.2020 23:26

Normanus będzie w poniedziałek chłopaki.
    Viola

28.05.2020 22:12

Nowe brygady są super.

21.05.2020 23:50

Totalny chaos. Od poniedziałku 5 dni pracujących mimo korzystania przez firmę z tarczy rządowej. 5 dni ale nikt nie mówi o warunkach finansowych. Mam nadzieje,se Marmite dojdzie do ściany i nikt nie będzie chciał tam pracować.

28.05.2020 10:29

Ja akurat się nie boje się o to. Mój świat nie kończy się na takiej patologicznej firmie. Są tacy,co po 20 lat pracują i chyba nic w życiu nie potrafią robić. Dobre czasy w tej firmie minęły dawno i bezpowrotnie. Teraz jest tylko więcej sztuk za mniej kasy.
    nawiasem

28.05.2020 15:38

Po tych "genialnych" zmianach jest jeszcze większe lizusostwo, donoszenie, skarżenie i protekcja znajomych, chociaż mają zero wiedzy i umiejętności. Tak, tutaj dobrze to było wiele lat temu.
    Dave

27.05.2020 22:17

Dobrze, że pomieszali ludzi praca teraz idzie super
    Sylka

25.05.2020 17:49

Dobrze, że pomieszali brygady w łowyniu skończą się kliki! Wszyscy są zadowoleni z tego

26.05.2020 13:46

Kliki by się skończyły jakby niektórych brygadzistów wymienili,zabrać koszulki i wywalić na linie,to że ktoś był brygadzista nie znaczy że się w marmite sprawdza,nikt nie sprawdził opinie z poprzedniego zakladu,w marmite też wprowadzili dyktaturę ,kumoterstwo,mobing,popierają donoszenie.To że ktoś jest przed emerytura nie zwalnia go z obowiązku pracy bo za takową dostaje wypłatę a nie za wykorzystanie swojego stanowiska ,picie kawy i palenie fajek.Pozdrawoam pana .. i jego kapo panią..,weź się kobieto ogarnij bo nie kregoslup masz chory a głowę

22.05.2020 00:13

Przecież było mówione przed postojem na zebraniu z kierownikiem, że jeśli pójdziemy 5 dni bo tak może być to będzie płatne 100% jak 4dni to mniej.. nie róbcie szumu tam gdzie go nie ma.
    Zonk

06.05.2020 05:43

Nie to nie o strongmenke tylko o inną kobietę chodzi która przyjęła się w zeszłym roku do biura po studiach zarabia więcej niż inni każdy wie o kogo chodzi  tylko się ładnie ubiera   i też obiecywała że  będzie lepie,j więcej miejsca będzie  a  teraz wychodzi na to że miejsca nie ma  podniosła sztuki do polerowania chociaż nie ma o tym pojęcia  nigdy nie robiła na polerce podwyższyła  sztuki na wyformowaniu gdzie ludzi mniej  a sztuk więcej,  gdzie człowiek  wali  młotkiem jak głupi  a przyjdzie popatrzy i pójdzie do biura  i niby wszystko jest w porządku  a człowiek się  nadal męczy  tak jak kolega napisał jak produkcja sama się zajmie  usprawnianiem  to lepiej na tym wyjdzie .  A w każdym ziarenku jest trochę zawsze prawdy.

18.05.2020 19:10

Wydajność wzrosła mniejszą ilością ludzi piszesz a czy zarobki tych ludzi też wzrosły proporcjonalnie do wzrostu produkcji,czy wzrosło zatrudnienia w biurze o jakąś psipsiulke która zgarnie ta kasę w ramach wypłaty i premi za to że ty zspiepszasz za 2, podobno każdy ma umiec obrabiać 5 stanowisk a (usunięte przez administratora)w czerwonej koszulce dalej krąży między stołówką i palarnią rączek nie pobrudzi,zabrać koszulkę i pognac na wyformowanie niech zobaczy jak się pracuje jak nie on tylko go będą mobingowac
    Pracownik z wanien

21.05.2020 23:47

Teraz to ludzie pracują na 200%. Sześć osób na 1 pętli zamiast 11. Jak zaczynalem pracę na tej lini,to były 4 osoby na wyfirmowaniu i jedna rozktecajaca. Od dłuższego czasu obsada okrojona o połowę. Liczą się tylko sztuki a nie ludzie

21.05.2020 11:29

Cos wiadomo kiedy ruszamy juz normalnie 3 zmiany 5 dni w tygodniu bo pracy jest podobno dużo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Marmite?

Kontakt - Marmite Sp. z o.o.

Przemysłowa 4 62-070 Zakrzewo

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

20.05.2020 08:28

Hejo, a jak tam na naprawach form?
    Salto

19.05.2020 05:15

Ten statek to już od jakiegoś dłuższego czasu tonie przez nieodpowiedzialne osoby którzy napychają sobie kieszenie kosztem pracowników przyjmowaniem osób po studiach którzy nic tak naprawdę nie wiedzą poza romansami i filtrowaniem z innymi by czegoś się dowiedzieć i żeby wyraźnie czego ktoś się za nimi wstawił szkoda kiedyś się fajnie pracowało w tej firmie teraz to jest jeden wielki chaos coraz mniej miejsca mniej ludzi
    Rex

18.05.2020 10:33

Czeba się poważnie zastanowić się nad powrotem do tej firmy z tego co czytam to nic się nie zmieniło po za tym że jest mniej osób I romanse z osobami po studiachz których może być tylko problemy jak wyjdą na jaw jak naprawdę wygląda praca na produkcji

17.05.2020 23:38

DESTRUKCJA
    Snop

15.05.2020 13:50

Widzę że po tym długim postoju jak mnie nie było to nic się ie zmieniło wszytko jest jak było przedtem nic na lepsze tylko gorsze po tym co piszecie i rozmawiałem przez telefon z kolegami to nadal jest chaos na wannach to było do przewidzenia niektóre osoby za dużo się wtroncają żeby coś ulepszyć nie mając o tym żadnego pojęcia a taka ładna atmosfera była na wannach i sam jestem ciekawy dlaczego Marcin jak pisał wstawił się za nią przecież każdy wie dokładnie o jaką panią chodzi że nie pyta się niczego tylko sama pruije coś zrobić może waktycznie coś jest między nimi bo naprawdę to trzeba być du...niem żeby wstawiać się za drugą osobę
    Goryl

16.05.2020 14:39

Coś może jest na rzeczy między nimi dlatego się wstawił za nią ciekawe czy to pomoże w ulepszaniu produkcji czy tylko w ich relacjach miłosny zawodowych
    Trol

17.05.2020 19:01

Romanse były i będą w tej firmie jak ktoś się wstawił się za kimś to coś między nimi jest i cos ich łączy na wannach lepiej dopiero będzie jak ktoś nie przyjdzie i nie zobaczy jak naprawdę jest i jakie są problemy
    Bialy

16.05.2020 14:30

Żenadą jest to że nik z biura nie widzi a przede wszystkim sposoby które są za to odpowiedzialne takie jak inżynier procesu co się dzieje na lini produkcyjnej poprostu jest coraz gorzej niż kiedyś firma dobre lata ma już za sobą teraz tylko każdy musi patrzeć na siebie i liczyć na siebie bo na nikogo nie można liczyć a jak ktoś się za kim wstawia to ma z nim romans i drugie połówki nie wiedzą , są ze sobą z wiązku ,albo są że sobą i filtrują tylko w pracy tak było i tak jest i będzie wiec jesli ktos sie za kim stawia to oznacza ze cos miedzy nimi jest
    Potop

12.05.2020 18:31

Witam kolegów i koleżanki jak tam na wanna warto wracać czy lepiej czekać wszystko wróciło do normy czy nadal jest chaos i zła atmosfera przez osobę nadal chodzi i się pyta o wszystko i nic z tym nie robi tylko .A ten Marcin to kim on do niej jest ze pisze jak sa problemy to do niego przychodzić ochroniarz własny wynajeła sobie wstydzi teraz sma swojego bodyguarda
    Tesla

14.05.2020 14:00

Jakim czeba być(usunięte przez administratora)żeby wstawić się za kim kto wszystko popsuł na lini całom atmosferę gdzie tylko dopytuje się a później nie wiadomo co robi z tym może faktycznie jest coś jest na rzeczy z nimi
    krok

15.05.2020 13:15

Oto jest pytanie sam jestem ciekawy i chyba inni również kim on jest dla niej dlaczego sie wstawił za nią pan M . w tej firmie jak ktos się stawi to jest coś miedzy nimi jest
    Kres

14.05.2020 14:18

Jak narazie to nic się nie zmieniło w firmie ktoś myślał że podniesie sztuki na wannach i na polerce a od poniedziałku będziemy pracować po staremu bo nic nie wyszło poprostu znowu nieodpowiednie osoby po studiach próbowały coś zrobić i nawet od miesiaca czasu jak zaczeli ulepszac linie to nie jest skonczone malowanie a podobno wezystko dzials jak należy zero zainteresowania od kobiety która powinna patrzeć co się dzieje że nie idzie wyformowywać wanien coś jest nie tak To tylko przechodzi bokiem jak by było wszystko ok żeby zrobić dobre sztuki na polerce to najpierw powinno się dobre sztuki oddać z wyformowania żeby chociaż ktoś stał przez 1 dzień biura przecież przyjęli w zeszłym roku inżyniera procesu kobietę to niech się wykaże a nie zajmuje ulepszanie lini żeby ładnie wygładało zawsze jest kawałek prawdy we wszystkim tylko ciekawe czemu tylko jedna osoba stanęła za nią i to pan(usunięte przez administratora) może być że coś jest na rzeczy między nimi tylko żeby nie sprzedał jej wiadomości co się dzieje tak naprawdę na lini bo to będzie miał później nie mi rozmowy
    Box

14.05.2020 14:38

Jakim czeba być człowiekiem który wstawia się za kobietą która ma same złe zdanie i każdy śmieje z jej to naprawdę musi być paja....em, nie zrównoważonym psychicznie de.....em który nie ma do siebie szacunku a stawia się za nią może faktycznie jest jej adoratorem albo coś innego jest między nimi.
    Ex pracownik

14.05.2020 10:18

Czytając opinie pracowników dziwi mnie to,że firma ma ocenę 4.5. Większość osób opisujący ta patologie -moim zdaniem jest to stan faktyczny firmy od dłuższego czasu nie myśli co robi. Zaznaczcie negatyw. A tak dajecie negatywną ocenę i będzie po sprawie. Jeśli lubicie tkwić oo uszy w tym g... i jeszcze teraz zaczynacie robić przysiady,to wam gratuluję masochizmu.Jestescie zarządzani przez ludzi,którzy kompletnie się do tego nie nadaja. Często to osby,które są niedowartościowane i zakompleksione.Teraz same się dowartosciowuja,bo kiedyś pracowały na produkcji. Szkoda tylko ,że nikt nie zrobił im pożądanych badań psychologicznych. Niestety nie każdy się nadaje do zarządzania ludźmi. W nie jednym przypadku spotyka się od takich pseudo kierowników,brygadzistów czy dyrektorów pogardluwy,niegrzeczny i hamski sposób traktowania.Traktowanie ludzi jak (usunięte przez administratora) nie jest w porządku. Jeśli to lubicie to ok. Ja na szczęście mam to za sobą i nigdy tam nie wrócę,nawet jakby to był ostatni pracodawca w kraju.
    X

14.05.2020 07:17

Patokogiczna firma z psychodelicznym kierownictwem. Niewolnictwo w 21 wieku. Niech się każdy dobrze zastanowi,(usunięte przez administratora)
    Blady

07.05.2020 06:34

Dokładnie wszystko się zgadza słowa napisane idealnie i to jest przykre że tacy ludzie przychodzą i psują atmosferę w firmie nastawieni tylko na to żeby brać i nic przy tym nie robić bo jak narazie to na wannach panuje totalny chaos i  po mordenizacjach przez nieodpowiednie osoby po studiach  nikt tak naprawdę nie wie czym osoba się zajmuje  wprowadza tylko chaos na liniach nie mając o tym żadnego pojęcia jak ciężko się teraz pracuje tego to nie widzi ale dowiadywać się  to tak i na papierosa co godzinę to na to czasz jest ale by porozmawiać z pracownikami jakie są utrudnienia teraz  po mordenizacjach  to na to czasu nie ma koledzy i koleżanki z lini4

12.05.2020 06:50

Dokładnie w łowyniu to samo,z lini ludzi zwalniają na pierwszy ogień poszło ci wyuczenia w Zakrzewie bo za bardzo się orientowali ,nowi ci co byli przyjęcie już w łowyniu jeszcze pracują,łowyn zaczynał z 1 kierownikiem,2 brygadzista mi i 1 panią w biurze,a teraz tak się porobiło że niedługo biurowych będzie więcej niż produkcyjnych,namnożyło sztucznych etatów, brygadzistów z Bożej łaski- nieudaczników którzy przed emerytura wytuptali sobie posady,pseudo technologów,ludzi od kontroli których częściej spotkasz na palarni niż na linii,na Zakrzewie mówili że łowyn pociągnie na (usunięte przez administratora) i tak dokładnie jest,ile taki biurowy musi zarabiać że codziennie opłaca mi się jechać z Poznania,ile dostaje delegacji,paliwa ,łowyn to dojną krowa ,ta firma nie powstała produkcji i żeby dać ludzką prace tylko żeby wyciągnąć pieniądze które firma przez lata świetności i dobrobytu przy zarządzie Szweda wypracowała.od kiedy Polacy dostają we wladanie firmy to zaczyna się ich powolny upadek bo wiedzą że nic nie trwa wiecznie i dkpuki są przy korycie patrzą ustawić swoich ,z rodziny , kolegów, przyjaciół i napchać sobie kieszenie.Wlasciciele mało co wiedzą widzą tylko tabelki,.Na jesień jak jeden z nich przyjechał na łowyn to były przemówienia slajdy,drozdzoweczki i samozachwyt rządzących na łowyniu jacy to jesteśmy wspaniali i ile milionów zysku przynieśliśmy.a w grudniu krach i byliśmy byt słabi i stabilni żeby to przetrzymać i oczywiście kto dostał po (usunięte przez administratora) robole ,to ich pozealnialii,jakoś w biurze nikogo nie zwolnili ,jakoś więcej etatów powstało i więcej awansów.powiecie że dyrektor źle zadzil ale kolejni dyrektorzy są jak marionetki w firmie,bo co może taki jeden z drugim jak przychodzą z zewnątrz,nie znają układów i ukladzikow w firmie,to tak jakby wrzucić mała rybkę do basenu w ktorym pływają zadomowione rekiny
    Nikt

11.05.2020 11:44

Czy orientuje się ktoś kiedy wrócimy do pracy w Łowyniu ?
    Marcin

07.05.2020 09:18

Ludzie dajcie se spokuj z tym co piszecie dajcie spokuj tej kobiecie  poprostu jeśli macie problem to podejcie do mnie i powiedzie mi to w oczy który ktora ma problem do niej bo naprawdę  boli co piszecie o niej Marcin L9
    Cxx

07.05.2020 09:24

Jak dla mnie nie ma co boleć, bo chyba wszystko to pisze cały czas jedna i ta sama osoba, która ma problem nie tylko z tą panią, ale chyba i z samym sobą. Zauważyliście, że ostatnie kilkadziesiąt wypowiedzi to cały czas wałkowanie jednego motywu?
    Lama

07.05.2020 05:46

Pracuję w firmie już od dawna i uważam że lata świetności mieli już za sobą, tylko rób rób i się nie odzwyczajaj. A bałagan jeszcze większy zatrudnili po studiach  kobiete i wymyśla udaje  że  zna się na  wszystkim polerce i wyformowaniu,  mysli ze jak pomaluje podłogi  i namaluje linie to cos to pomoże, zmiejszyc wolną przestrzeń  na jakies gupoty  gdzie przedtem nie było już miejsca na wanny , stoi i tylko podsłuchuje  i odnosi żeby tylko utrzymać się na stołku zapraszam do pracy na wyformowanie albo polerkę  a gwarantuje że będziesz po jednym dniu wykończona że nie będziesz wiedziała którędy do przodu  iść  tylko zwiększyć sztuki kosztem  pracownika a każdy wie dokładnie o kogo chodzi jak tyko przychodzi to jest cisza a jak odejdzie to śmiech  niestety jak się przyjmowałem  do tej pracy to miałem  pojęcie o polerce i nim nie musiał mnie uczyć. Polerki i z lini 4   który kiedyś pracował na wannach  i w porównaniu do tego co jest teraz jak byłem ostatni to jest dramat
    Nocny

07.05.2020 06:43

Pracujesz tak długo i nadal nie wiesz, że nigdy i nigdzie nie będzie tak ze to ogon trzęsie psem ? Weź się za robotę ciesz się ze masz gdzie chodzić do prqcy w tych czasach.. rozumiem wyrazić swoją opinie na forum ale nie rozumiem obrażania i namawiania do zwolnienia.. lepiej żeby tobie się to nie przytrafiło. Swoją droga gdzie są osoby odpowiedzialne za utrzymanie porządku w tej firmie bo to co tu się dzieje to już przekracza granice.. czy HR jest ślepy ?
    Druga zniana

06.05.2020 17:11

Dajcie spokój zaraz to przestaniecie się już kryć z tym, że robicie to na czyjeś polecenie.. proponuje zabrać się za robotę Bo wszyscy już maja dość słuchania tych jęków wiecznego niezadowolenia jak wam nie pasuje coś to droga wolna mozecie otworzyć konkurencje dla tej firmy bo przecież na wyformowaniu i polerce to znacie się już najlepiej na świecie. Droga wolna.
    Sum

06.05.2020 17:00

A jesli faktyczne ta kobieta utrudnia prace inny pracownikom przez zwiekszenie ilosci odawanych wanien na polerce gdzie przedtem nie szlo sie wyrobic i zwiekszenie wyformowanych wanien brakiem miejsca zagrodzenie widocznosci gdzie czeba sie wychylac bycie wozek widlowy nie potracil

06.05.2020 17:07

A kto zwiększa produkcje? Szeregowy pracownik czy raczej góra skoro jest więcej zamówień? Zastanów się kogo oczerniasz. Jest więcej zamówień wiec przez sytuacje na świecie raczej mniej do roboty nie będzie. Ciesz się ze masz robotę a ten dział ma nam pomoc by łatwiej się robiło. Chyba po to tez jest nowy ekstruder.... a co do widoczności skoro tak to przeszkadza to myśle ze wystarczy jak zgłosisz ze nic nie widzisz. Byliśmy pytani czy to miejsce jest odpowiednie i nikt nie mówił ze nie
    Koala

06.05.2020 16:10

W tej firmie dopiero będzie lepiej jak kierownictwo będzie przyjmowało odpowiednie osoby na stanowiska a nie kobiety po studiach które nie mają żadnego pojęcia o polerce i wyformowaniu po co mają inni się męczyć za czyjeś błędy robione brakiem wiedzy z czym i jak a dobrze wiemy o kogo chodzi

06.05.2020 16:52

„Dobrze wiemy o kogo chodzi” i tak piszesz w każdym komentarzu który tu wstawiasz? Zaraz nazwiesz się cebula, nosacz, burak itd żeby wstawiać dalej te same komentarze ? Wszyscy dobrze wiedza ze pisze to jedna i ta sama osoba na polecenie bo komuś przeszkadza ze ktoś w końcu robi coś dobrze i pokazuje ze jednak można coś zrobić a nie jak twierdzi czerwony czy kieras ze nic się nie da. Daj już sobie człowieku spokoj bo wstyd ze tacy ludzie pracują w tej firmie. Ktoś ci za to płaci? Ciekawe czy zatrudniając się tutaj miałeś pojęcie o tym jak wyformowac czy tam wypolerować umywalkę albo wannę? Myśle ze musieli cie tego nauczyć...może podejdź do tej osoby i sam z nią porozmawiaj a nie oczerniasz kogoś prace o której nie masz osobiście pojęcia? Jeśli ktoś nas pyta o zdanie i o to dlaczego coś się stało to raczej po to by pomoc i w miarę możliwości ułatwić. Łatwo obrażać anonimowo ale dziwne ze cała linia przychodzi prosi o pomoc i mówi co jednak można poprawić by było łatwiej i nawet ty jesteś wśród nas.
    A.S

06.05.2020 17:04

Błąd zrobiło kierownictwo widocznie przyjmując ciebie na produkcje skoro od początku byłeś takim super inteligentnym pracownikiem wszystko wiedzącym mogłeś od samego początku usprawniać procesy. Wstyd nic więcej bo meczyc będą się wyszyscy jak dalej będziesz wprowadzał taka atmosferę w firmie
    Zzz

06.05.2020 16:26

Tak ...to wszystko wina jednej osoby... Ładnie ubranej kobiety...chyba by jej nie trzymali gdyby jej praca nie przynosiła oczekiwanych przez firmę efektów. Ludzie zawsze potrzebują kozła ofiarnego, żeby mieć kogo obwiniać za niepowodzenia. Dajcie już spokój z tą kobietą, bo to się nudne robi.

06.05.2020 16:54

Popieram... to już jest tak nudne i widać ze pisze to jeden człowiek który jest wśród nas tylko zmienia pseudonim bo każdy komentarz zawiera te same treści. Widocznie ktoś bardzo się boi o swoje cztery litery w tej firmie. Mi tam pasuje ze ktoś w końcu nas słucha i robi coś co może nam pomoc.
    Koleżka z linii

06.05.2020 07:03

Czytam te komentarze i w każdym ten sam zarzut ze ktoś zarabia 3 razy więcej, więcej niż inni i takie tam to czy może ktoś wreszcie powiedzieć ile to jest ? Bo rozumiem, ze skoro wiecie ze jest to 3 razy więcej to dokładnie wiecie ile ? Czy to celowy zabiek żeby zrobić koło 4 liter tej pani na czyjeś polecenie ? A jeśli wydaje wam się, ze jesteście anonimowi to powiem wam, ze nie nie jesteście a w internecie nic nie ginie nawet gdy komentarze się usuwa. Pozdrawiam wracajmy do pracy
    Rzeglaż

05.05.2020 21:27

Halo Halo, co tam na tych wanienkach sie dzieje?? jak tak zle to gdzie jest wasz majster-sternik-kieros co na czerwone kostiumy sie nie nadał to mu awans dali, jak ta laska donosi to co on musiał (musi) robic?...prawda taka moi drodzy, jest jak jest a za płotem słonce zawsze świeci jaśniej, pewnie ze mozna by wiele zmienic, usprawnic, ulatiwc ale jak? skoro techno-kiero sztab stoi na pieczy zastanego ladu a wymogi jedynie rosna: wiecej, szybciej. a jak juz sie nasz sztab za cos wezmie to co zrobili w zakladzie nr2? lepiej nawet ci sami ludzie pykli sobie kopie na 6....a pozniej wyzywka na nas bo raczka w nocniku...

Zostaw merytoryczną opinię o Marmite Sp. z o.o.