Emplocity

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 158 ocen.

Emplocity
4 158 6 1

Opinie o Emplocity

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Piotrek Juszczyk

Poproszę o opinię obecnego pracownika firmy, najlepiej kogoś od designu.

Piotr J
@Piotrek Juszczyk 07.09.2018 16:48

Halo... Jest tu ktoś? Czy jakiś designer mógłby się wypowiedzieć? Czy w tej firmie w ogóle pracują jacyś designerzy na etacie czy współpracujecie z jakimiś freelancerami albo software housem ?

Emplocity
@Piotr J 10.09.2018 15:16

Cześć Piotr, mamy zespół designerów in house. Co konkretnie Cię interesuje?

PJ
@Emplocity 11.09.2018 18:08

Chciałem porozmawiać z kimś o pracy w Emplocity, czy jakiś designer może opowiedzieć jak to u was wygląda? ile osób, jak pracujecie itp?

Uxer
@PJ 14.09.2018 23:33

Hej, Jestem w zespole designu. Jest nas aktualnie 3 i każdy z nas projektuje ale ma dziedzinę w której się specjalizuje. UI, UX i analizy biznesowe. Pracujemy w sprintach 2 tygodniowych, najczęściej taski mamy indywidualne. Co jeszcze chciałbyś wiedzieć? :)

PJ
@Uxer 17.09.2018 11:23

Portfolia? Linkediny? Chętnie zamienie słówko i opowiem o sobie.

Emplocity
@PJ 18.09.2018 01:21

Piotr, pewnie, chętnie! Zapraszamy do kontaktu na maila czesc (at) emplocity.pl.

anonim

Jeśli ktoś zastanawia się jak jest to niestety większość komentarzy na tej stronie jest prawdziwa. W pracy jest niesamowity chaos. Nic nie działa poprawnie. Od pracowników wymaga się że będą zajmować się wszystkim i ogarniać wszystko. Dostajesz zadanie "zrób to i tamto" i musisz grzebać w kodzie napisanym przez studentów lub innych amatorów. Nic się nie trzyma kupy. Ale oczywiście tak to ma działać, na tym polegają startupy i oczywiście to "jest wpisane w nasze DNA". Nie ma żadnego seniora, jedyna osoba która wie co jest czym niestety jest jednocześnie CTO, CEO, SEO, product ownerem, devopsem, frontem, back devem, team leaderem, członkiem zarządu i zajmuje się marketingiem oraz klientami. I wcale nie widzi w tym nic nadzwyczajnego. AI nie ma tam wcale, bot umie tylko odpowiadać na konkretne wiadomości. Po mimo że produkt nie jest skończony, to jest ciągle sprzedawany a potem nagle okazuje się że coś nie działa. Szefostwo niesamowicie zapatrzone w siebie. Wydaje im się jakby zrobili jakąś rewolucję technologiczną a jedyne co mają to pomysł i zero działającego oprogramowania (po 4 latach) Przy odejściu oczywiście mówią że będziemy żałować tej decyzji. Teraz siedzą na goworku i próbują spamować jakimiś głupimi wiadomościami licząc że ludzie pominą te treściwe. Oczywiste jest że przy takiej rotacji nie zostawia tutaj tych komentarzy tylko jedna osoba. Chillroom to zwykły pokój w którym jest kanapa i stół i robi również jako meeting room oraz stołówkę. Codzienna porcja owoców to jest parę jabłek i bananów raz w tygodniu. (usunięte przez administratora) Zawsze u kogoś coś nie działa. Do tego te opowiadanie o byłych czy nieobecnych pracownikach...

Kaczbos Szunaj
@anonim 15.08.2018 12:25

Dałbym like temu wpisowi jakby sie tutaj dało. Bardzo dobrze napsałeś/napsałaś, wszystko sie zgadza jeśl chodzi o bieżącą sytuacje w tej firmie.

Nick
@Kaczbos Szunaj 15.08.2018 23:10

Psy szczekajo, karawana idzie dalej. LOL

Emplocity

Przypominamy, że finanse spółki to kwestia poufna i GoWork nie jest przestrzenią do roztrząsania takich tematów.

A
@Nick 16.08.2018 13:32

Psy czyli byli pracownicy? no to ładnie...

szala goryczy się przelała
@A 27.08.2018 14:00

Psy zapchlone i tyle... już mam tego dość...

tfu
@szala goryczy się przelała 29.08.2018 12:46

bydło te komentarze tutaj wypisuje, dzieciaki, które nie wiedza czym jest prawdziwa praca. Powodzenia, niech was prawdziwy świat ogarnie...

emplo employer
@anonim 15.08.2018 12:25

Jak chcesz specjalizację na stanowisku to polecam pracę w korporacji :) w małych firmach nosi się wiele kapeluszy. Ja osobiście widzę w tym okazje do rozwoju. Mam doświadczenie korporacyjne i na tyle szeroką wiedzę że to mi nie straszne. Lubię tu pracować i polecam, ale faktycznie nie juniorom ;)

Monika

@Arek Teaolun, skąd u Ciebie taka opinia? Nie podałeś żadnych argumentów ani konkretów i w tym momencie niewiele ona mówi zainteresowanym zatrudnieniem w Emplocity. @Wenecja, a jak pozostałe warunki zatrudnienia oferowane przez Emplocity? Czy pracownicy mogą liczyć na szkolenia podnoszące kwalifikacje albo benefity pozapłacowe w postaci karty multisport czy prywatnego ubezpieczenia?

Na
@Monika 04.04.2018 16:25

Szkolenia XD Benefity XD

Obecny pracownik
@Na 22.05.2018 23:06

Szkolenia i pakiet multisport są dostępne dla wszystkich.

Henry

Idealnych firm nie ma ale jak ktoś chce pracować i dobrze to robi to jestem pewny, że będzie zadowolony.

me
@Henry 24.08.2018 17:42

Zgadzam się w 100% :)

<facepalm>
@me 28.08.2018 10:50

W ogóle ten komentarz nie wygląda jak fake...

Cze

Kolejne 3 miesiące minęły i kolejna fala negatywnych komentarzy bo ludziom pokończyły się umowy i odchodzą, (usunięte przez administratora). Firma jedna z najgorszych do jakich można trafić.

Nulat Kera
@observer 06.08.2018 10:11

Drogi "observer" (czyli pewnie ktoś z Emplocity, kto udaje neutralność) mogę Ci potwierdzić, że conajmniej 5 różnych osób napisało tutaj o Was komentarz. Jak wygląda praca w Emplocity? Dzień 1 - jarasz się pracą przy AI Dzień 20 - zastanawia cie gdzie to całe AI, widzisz tylko młodych ludzi pracujących nad tzw "IF" botem i sypiącą się platformą rekrutacyjną, a chciałeś uczyć się robić AI od seniorów... Dzień 88 - zastanawiasz się czy kontynuować po okresie próbnym,(usunięte przez administratora) Wygląda to tak, że wszyscy starają się pracować efektywnie, a co jakiś czas jeden z panów wychodzi ze swojego pokoju zza zamkniętych drzwi poprzeszkadzać pracownikom :) Dzień 110 - żałujesz, że zostałeś po próbnym, zastanawiasz się kiedy będzie dobry moment na ucieczkę Dzień 140 - dostałeś fajną ofertę pracy, na rozmowie mówią "nie będę pytała o poprzedniego pracodawce, czytałam opinie w internecie, rozumiem" Dzień 150 - wysłuchujesz jechania po tobie i zachwalania w niebogłosy Emplocity przy składaniu wypowiedzenia "pożałujesz tego..." Dzień 164 - z uśmiechem opuszczasz progi tego luksusowego przybytku :)

Nick
@Nulat Kera 09.08.2018 15:25

Heh, miałem deja vu jak to przeczytałem :P

simon

Emplocity... najpopularniejsza firma na Goworku XD

Krzysiek
@simon 16.08.2018 19:38

Coś w tym jest niestety...

Rapida

Nie chciałabym się powtarzać, dlatego też skupię się na kwestiach, które nie były wcześniej poruszane. Minusy: -firma z niesamowitym potencjałem, który jest marnowany przez nieustanny chaos, -brak realnego planu, który jest transparentny dla całego zespołu, -ciągłe zmiany priorytetów, -scrum? Brak retro, refinementów, demo, planningów z realną estymacją tasków, -brak scrum mastera, który umiałby poprowadzić team w odpowiednim kierunku, -brak długofalowych pomysłów z dokładnymi obliczeniami w jaki sposób wpłyną one na konwersję oraz poprawę funkcjonalności systemu. Pomysły są przepychane na bieżąco, często poza sprintem. -90% pracy to niekońce się poprawianie bugów. Plusy: -wyjścia po pracy, -nie ma wiścigu szczurów, -luźna atmosfera, -wypłata na czas, -praca w centrum Warszawy, -elastyczne godziny pracy. Ogólna ocena: 3/10

Emplocity
@Rapida 14.08.2018 00:23

Rapida, dziękujemy za komentarz - przyjrzymy się wskazanym przez Ciebie kwestiom. Zachęcamy bardzo do kontynuacji tej dyskusji na mailu czesc (at) emplocity.pl - chcielibyśmy doprecyzować kilka kwestii.

Nalog
@Rapida 14.08.2018 00:23

O jakich wyjściach po pracy mówisz? (nie pamiętam takowych zbyt wiele...) Atmosfera aż za luźna, pytanie czy ta firma utrzymała by sie bez pieniędzy inwestora?

Emplocity

Cześć, Zakładamy, że czytelnikom GoWork zależy na konkretnych, merytorycznych informacjach dot. pracy w Emplocity – i takimi chcemy się podzielić. Technologia: tworzymy technologię od 2014 roku, w sierpniu 2017 stworzyliśmy pierwszego w Polsce chatbota opartego o AI wspierającego firmy w rekrutacji kandydatów. Od tego czasu rozwijamy się mocno w Natural Language Processing oraz Data Science. Zainwestowały w nas najbardziej doświadczone na rynku fundusze oraz dwukrotnie Narodowe Centrum Badań i Rozwoju, potwierdzając potencjał rozwijanej u nas technologii. Doceniają nas klienci i branża. Wygraliśmy szereg konkursów krajowych, a w czerwcu zajęliśmy II miejsce w tzw. „Lightning Competition” odbywającym się w Las Vegas, w ramach największej na świecie konferencji HR Tech - Unleash 2018. Zespół: W tej chwili w firmie pracuje 25+ osób, z czego większość to zespoły odpowiedzialne za Product Development. Od pewnego czasu skupiamy się głównie na rekrutacji doświadczonych pracowników patrzących na swoją rolę cross-funkcyjnie. Równie ważna jak kompetencje jest osobowość – szukamy ludzi, którzy pasują do stylu działania naszej firmy. Jeśli do nas pasujesz, to znajdziemy wspólnie obszar, którym możesz się zająć. To nasza świadoma decyzja – wierzymy, że dziś tak buduje się skuteczne firmy. Zapewniamy: kartę sportową, ergonomiczne miejsce pracy, bibliotekę firmową i dobry sprzęt. Mamy biuro w centrum Warszawy: w luźnym stylu, przyjazne psom, z chillout roomem, owocami co poniedziałek i mlekiem roślinnym/wodą kokosową w lodówce. Szkolenia – tak! Nie mamy na nie gotowego programu (bo to po Twojej stronie leży diagnoza, czego dokładnie potrzebujesz, by się rozwijać), ale jesteśmy na nie bardzo otwarci. Kultura organizacyjna: nie mamy procedur, ustalonej hierarchii i sztywnych ram zakresów stanowisk. Szczerze mówiąc – nie bardzo w nie wierzymy. Stawiamy na płaską strukturę i samodzielność wszystkich osób współtworzących naszą firmę. Jesteśmy relatywnie małym zespołem i każdy z nas ma realny wpływ na to, co się dzieje w firmie. Dużo rozmawiamy bezpośrednio, organizujemy cykliczne spotkania, Jira i Slack to nasze podstawowe narzędzia komunikacji. Często organizujemy wspólne wyjścia po godzinach. Produkt tworzymy w metodykach zwinnych, w bliskiej współpracy z naszymi klientami. Całość rozwijamy iteracyjnie w Scrumie, bo badanie hipotez i testowanie rozwiązań jest wpisane w nasze DNA. Jeśli masz pytania, uwagi, wątpliwości, to zapraszamy na kawę do naszego biura albo do napisania maila na adres czesc (at) emplocity.pl. Możesz też zaczepić nas albo kogoś z pracowników Emplocity na LI i dowiedzieć się, jak się u nas pracuje. Pozdrawiamy, Krzysiek, CEO i Arek, CTO Emplocity

zniesmaczony były pracownik
@Emplocity 13.08.2018 16:13

Typowy bełkot "jesteśmy najlepsi" zamiast napisać po ludzku, że się zmienicie... szkoda, że większość z tych rzeczy to bajki. Przykre, że zamiast skupić się na poprawie swojej pracy to umiecie się tylko przechwalać. (usunięte przez administratora)

Tomasz

Dziwne opinie piszecie, słyszałem, że Emplocity ma opinię bardzo dobrego pracodawcy i o co tu chodzi?

Viky
@Tomasz 30.07.2018 20:51

Gdzie to słyszałeś? Poza tym ty sobie coś tam słyszałeś, a opinie piszą głównie ludzie, którzy tam pracowali.

ex-emploslave
@Tomasz 30.07.2018 20:51

(usunięte przez administratora)) Pozdrawiam wszystkich obecnych pracowników, na wolności jest pięknie.

react

hmm no ciekawie tutaj... jak z tą sztuczną inteligencją w tej firmie, pytam z perspektywy frontu

Zuza
@react 26.07.2018 10:02

Trudno powiedzieć. Widocznie mamy tu stałych bywalców, którzy nie traktują tego miejsca poważnie i "trollują". Jeśli chodzi o samo podszywanie się pod kogoś to mimo wszystko przodują w tym osoby krytykujące firmę.

Uwaga!!!
@Zuza 30.07.2018 13:20

Z tego co widzę to podszywane komentarze piszą dobrze o firmie Emplocity... Prawda jest taka że mnie zrugano od najgorszych jak odchodziłem i mówiono mi, że robie błąd, że pewnie idę do korpo i jeszcze tego pożałuje... Koleżanka, która siedziała w tym samym pokoju wypowiedziała umowę pod nieobecność szefostwa i po jej ostatnim dniu w firmie szefostwo opowiadało, że wyleciała, bo niby nie ogarniała... Był taki film "Miś" to podobna atmosfera panuje w tej firmie... Ciekawe czy o mnie też opowiadają, że wyleciałem...

Gosia Bilczyńska hr manager

Firma robiący w branży HR mająca takie opinie od byłych pracowników? wow.

Kacper
@Gosia Bilczyńska hr manager 18.07.2018 22:17

W sedno Pani Gosiu.

Remik

Podpowiedzcie jak się pracuje? Warto starać się o pracę?

TALUCZAK
@TALUCZAK 17.07.2018 10:31

lol, to nie ja napisałem to powyżej z 17.07.2018 XD

react

Podemnie tez sie podszywał ktoś z tej firmy w komentarzach

kandydat

Egocentryzm level 9000. W pierwszym mailu zaproszenie na rozmowę, a jak okazuje się że szukam pracy po całym rynku, to niechęć bo oni szukają kogoś wyjątkowego, do wyjątkowej firmy, do wyjątkowych projektów i wyjątkowo rozbuchanego ego. Nie polecam.

adrianek ex-emplo
@kandydat 04.07.2018 20:09

klasyka :)

Obecny pracownik
@kandydat 04.07.2018 20:09

Sądzę, że żaden pracodawca nie zareaguje z entuzjazmem na wiadomość, że kandydat szuka czegokolwiek i gdziekolwiek. I nie jest to związane z jego ego, a z faktem, że takie osoby sprawiają wrażenie, że same nie wiedzą czym najbardziej chcą się zajmować i czego chcą. Może warto się zastanowić nad tym, czy potrafisz się dobrze zaprezentować od pierwszych etapów rozmów

Monika

Czy jest ktoś kto obecnie pracuje w Emplocity? Czy firma jest godna polecenia? Nie widziałam na stronie informacji odnośnie rekrutacji, ale może koś z Was słyszał o obecnych wolnych stanowiskach? Jak wygląda sama rekrutacja? Podzielcie się swoimi doświadczeniami.

Bot
@Monika 02.07.2018 17:44

Witaj Monika, Na jakie stanowisko chciałabyś aplikować?

Pedro

Słyszalem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!

M
@Paola 01.07.2018 15:12

Luz. A mnie chodziło o to że oni nie mają opinii dobrego pracodawcy, tylko ZAJEBISTEGO pracodawcy.

Paola
@M 02.07.2018 12:18

No to sorry, ale to znaczy, że masz tak równo pod kopułą jak nie powiem kto.

Tymon

Żeby dobrze zarabiać trzeba odpowiednio na to zapracować!!!!

Janek
@Tymon 08.06.2018 16:40

dokładnie, kiedyś to się człowiek cieszył, że prace ma, a dzisiaj za poklikanie w komputer guwniarze chcą niewiadomo ile. wstyd.

Kama

Dawno nie widziałam takiej historii opinii na goworku...

Kama
@Kama 22.05.2018 23:15

jest kreatywnie, nie ma co...

heh
@Kama 22.05.2018 23:25

@Kama ktoś tu odpisuje sam sobie na komentarze ;)

Kama
@heh 23.05.2018 17:38

no ja dopisałam coś, bo nie mozna edytowac, o to tez juz awantura, problemy?

Waldi

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy i zastanawiam się dlaczego nie doceniacie tego!!

N
@Mateusz Kupiec 22.05.2018 23:14

Cutting edge tech, nie do wszystkiego jest dokumentacja i czasem trzeba nieźle się napocić. Jak ktoś nie ma doświadczenia w pracy w takim środowisku plus małą wiedzę/dociekliwość to możne nie być miejsce dla niego

Bonzo
@N 23.05.2018 09:42

wow, to stawki musza być konkretne u was, pewnie widły 20k+

Zainteresowany pracą, jurek

Hej, widziałem ciekawe ogłoszenie z praca w tej firmie - (usunięte przez administratora).. czy jest to dobre miejsce, żeby podszlifować swoje umiejętności jako osoba na stanowisku mid/senior czy bardziej wyzysk juniorków po 2,5k/mies w polskim stylu? musze przyznać, że mocno zaciekawił mnie temat chatbota i platformy rekrutacyjnej - można gdzieś poklikać cały system? zespół jest zgrany? Chętnie dowiem sie czegoś od ludzi, którzy aktualnie pracują, a nie od tych zwolnionych rozgoryczanych :) pozdrawiam

KS
@Zainteresowany pracą, jurek 20.05.2018 23:45

Jurek, jeśli jesteś zaciekawiony pracą to po prostu wpadnij do nas na rozmowę. Zapraszam. Będziesz miał okazję poznać się i pogadać z zespołem osobiście. Napisz do mnie na Messengerze pod Krzysztof Sobczak

Wenecja

Nigdy wcześniej nie pracowałam w tak fajnym zespole. Ludzie są mili i wyrozumiali dla siebie. Oczywiście to jests startup, a więc miejsce dla osób które biorą odpowiedzialność za to co robią i są samodzielne. Jeżeli lubisz wyzwania, jesteś inteligentna/inteligentny, masz poczucie humoru, to będzie ci tu dobrze ;-)

Arek Teaolun
@Wenecja 07.03.2018 21:38

Słaba firma, nie polecam

junior dev

Firma jest fajna, zgrany zespół i ciekawe zadania :)

Nara
@Nara 01.03.2018 18:24

Będziesz musiał stawiać vagranta albo dockera A to nie takie proste było

Nara

Mało śmieszne. Vagrant to takie narzędzie do tworzenia środowiska deweloperskiego.

Zainteresowany

Słyszałem dużo dobrego o firmie. Podpowiedzcie czy warto aplikować?

Były pracownik
@Zainteresowany 15.02.2018 17:50

Zupełnie nie warto chyba, że szukasz miejsca na start aby mieć do wpisania jakieś doświadczenie i szukać firmy, która zapewni Ci rozwój, wsparcie i projekt poparty pomysłem i szansą na powodzenie. Polecam przeczytać tu komentarze bo w dużej mierze te negatywne oddają klimat tego startupu

Były pracownik

No dobra, może trochę przesadziłem. Jest wymagająco, ale można się wiele nauczyć.

EmploMaster

Oto jest firma, w której realizują się marzenia, a w jej rzyłach pulsuje technologiczna krew, która niesie światu ogarek Sztucznej Inteligencji zwany Emplobotem. Emplobot jest herosem zatrudnienia, który w znoju, ale i pokorze, objawi światu nową mapę wszechświata rekrutacji. Jestem niczym pęd winorośli wrośnięty we wspaniałą rodzinę pracowników Emplocity wrośnięty swym korzeniem inteligencji i empatii.

BD

Dużo przestrzeni do rozwoju, projekt unikalny, za chwilę wyjdzie w świat. Dużo się można nauczyć, a ludzie chcą się dzielić wiedzą. Zespół zgrany, 2 psiaki na pokładzie (mops i husky). Także warto tu być, dobry czas na rozwój:)

Cze
@BD 23.02.2018 16:55

Taaaaaaa, policz ile osób odeszło bo firma jest słaba i potem podlizuj się Arkowi i Krzysiowi

Trololo
@Cze 01.03.2018 18:22

Po Twoim upływie jadu widać, że pewnie zostałeś zwolniony. Nie dziwię się.

Były z emplo

Odradzam, spam boty. Zero rozwoju.

Zuza

Wprawdzie pracuję w Emplocity dopiero 4 miesiące, ale naprawdę szczerze mogę polecić pracę w tej firmie. Osobiście nie spotkały mnie żadne z problemów tak obszernie opisywanych przez "xyz" i choć uważam, że każdy ma prawo do swojej opinii, ta jest wynikiem frustracji autora. Z racji pełnionej przeze mnie funkcji, wiem, że są one nie tylko bezpodstawne, ale i krzywdzące. Sama bardzo cenię sobie pracę w naszym zespole i wkradający się niekiedy chaos nie stanowi dla mnie problemu. Wiem, że zawsze mogę liczyć na otwartą rozmowę zarówno z założycielami Start Upu jak i całą resztą zespołu.

xyz
@Zuza 28.10.2017 11:27

Całe szczęście, że to tylko Twoja opinia bo mój komentarz to tylko suche fakty oparte na doświadczeniach z biura Emplocity.

Zuza
@xyz 28.10.2017 12:00

Suche fakty są takie, że uprawiasz trolling na gowork-u. Swoją obszerną opinię już zamieściłeś i czas byś pozwolił przedstawiać własne "suche fakty" innym - bo na nie nikt nie ma monopolu.

K.

Każdemu, kto zastanawia się czy rzeczywiście jest tu tak źle polecam poznać nas bliżej i przekonać się samemu :) Większość opisywanych tu problemów ma niewiele wspólnego z rzeczywistością. Zgadza się, nie ma tu korporacyjnego ładu i zdarzał się chaos. Jesteśmy w trakcie wypracowywania stylu pracy, testujemy nowe rozwiązania, które nie zawsze działają i wymagają zmiany. Praca w Startupie jest specyficzna i wymaga elastyczności. Było to jasno powiedziane na mojej rozmowie rekrutacyjnej :) To prawda, są tu trudne i odpowiedzialne zadania, ale jest też duże zrozumienie dla popełnianych błędów. Bez wzgledu na wysokość stanowiska, wszyscy uczymy się codziennie czegoś nowego i wspólnie bierzemy za to dpowiedzialność. Poza ciekawymi projektami, przyszłam tu właśnie ze względu na fajną atmosferę i możliwość rozwoju w zasadzie w każdym obszarze, który kogoś interesuje. Od początku mówiono mi, że to nasz projekt i wszystko, co robimy, robimy razem, jako team, a nie dla kogoś. I tak jest w rzeczywistości. Jeśli chodzi o pracę zdalną i elastyczne godziny pracy, nigdy nie było z tym żadnego problemu, o ile można na kimś polegać. Szefowie są naprawdę w porządku i można się z nimi bez problemu dogadać. Wypłata jest zawsze na czas i o omówionej kwocie, jeśli były w tym temacie jakieś nieporozumienia to tylko w przypadku jednego pracownika, który chciał być rozliczany za godziny, w czasie których kompletnie nic nie robił. To miejsce dla odważnych ludzi, którym się chce i wierzą w to, co robią. Fajnie patrzy się jak firma się rozwija i nasze pomysły przekuwają się w realne projekty i produkt. Z dużą rotacją też bym nie przesadzała, jest najmniejsza spośród wszystkich firm, w których pracowałam do tej pory :) Podsumowując: może to nie miejsce dla każdego, ale ja z czystym sumieniem mogę polecić tego pracodawcę :)

JJ
@K. 26.10.2017 11:37

Nie każdemu musi pasować jakaś praca - oczywiście. W każdej pracy są jakieś błędy, ale warto starać się je naprawiać, a pomimo komentarzy i uwag nigdy nic się nie zmieniło na dłuższą metę. Pierwszy tydzień albo nawet parę dni było ok, a potem znowu zaczynały się problemy. Zrozumienie dla popełnianych błędów - owszem. Zgadzam się. Tylko brak zrozumienia pracownika i jego uwag oraz chaos, który jednak trzeba starać się ogarnąć w kluczowych momentach, a nie wykręcać się Scrum, który w założeniu powinien być "sposobem zarządzania". Ciekaw jestem gdzie tutaj był Mistrz Scrum? Pozostawienie zespołu samego sobie to nie Scrum tylko nieodpowiedzialność i nieumiejętność zarządzania zespołem oraz projektem. Co do wypłat, to chyba nawet wiem o kim Pan/Pani mówi, ale niestety to nie była jedyna osoba, która się upominała o wypłaty , bo osobiście borykałem się z tym problemem, a znam jeszcze parę takich osób. Zasłanianie się zaś przypadkiem jednostki, która nic nie robi jest dość dziecinne i nasuwa pytanie: Dlaczego go nie zwolniono jeśli problem był znany? Poza tym, jeśli ktoś straszy w komentarzach paragrafami, to najpierw niech zacznie wypłacać lojalki, które sam kazał podpisywać. Niezależnie od tego wszystkiego, Cieszę się, że są ludzie, którym pracuje się tam dobrze, jednak ludzie z większymi ambicjami nie zagrzeją tam długo miejsca, bo prawda jest taka, że jest to praca mało rozwijająca na dłuższą metę.

zyx

Wpis dotyczy sytuacji obecnej (2017 rok). Na stronie: https://emplocity.pl/pracodawcy/emplocity#co-oferujemy (która prowdopodobnie po tym wpisis zniknie z sieci więc tutaj także link do screena: https://i.imgur.com/mSk9ZUM.png) znaleźć możemy takie warunki pracy jak: - dbanie o relacje między pracownikami. Firma nie interesuje się wcale opinią pracowników do momentu, aż kluczowe osoby w firmie nie zaczynają odchodzić lub szukać lepszych warunków zatrudnienia. Wtedy rozpoczyna się obwinianie osoby, która odchodzi o całe zło w firmie i obiecywanie lepszych warunków innym pracownikom. - relaks w chill roomie nie istenie gdyż sam chill room to klitka z kanapą i kilkoma krzesłami w której szefostwo firmy zamyka się z pracownikiem i negocjuje warunki umowy (usunięte przez administratora) - dbanie o kondycję i bilety również nie istenieje - firma nie posiada żadnego sportowego benefitu, a wspólne aktywności kończą się na wyjściu raz na 4 miesiące na trampoliny (usunięte przez administratora) - mobilności w emplocity nie ma - team lider nie uznaje pracy zdalnej chyba, że jest to sobotnie naprawnianie błędów po wrzuceniu zmian kodu na produkcję w piątek wieczorem. - dzień pracy także nie jest dososowany do Twoich potrzeb tylko potrzeb szefostwa - elastyczność jest ograniczona godzinami przyjścia do pracy 8-9 rano, a wyjście po 8 godzinach (16-17) kończy sie często pretensjami, że już się wychodzi. Późniejsze przyjście do pracy często poprzedza telefon od szefostwa dlaczego jeszcze nie jest się w biurze. - czas pracy jest jaknajbardziej rozliczany - podstawowym sposobem rozliczania pracowników jest stawka godzinowa, do miejsc gdzie raportowana jest praca należy dopisywać godziny, które następnie pod koniec miesiąca są podliczane. Oczywiście zadania także się liczą - nie należy wyjśc z pracy dopóki się nie dokończy zadania, które się zaczęło (bez względu na wielkość zadania). Nie ma w takim podejściu nic złego gdyby nie to, że okłamuje się pracownika i udaje, że jest się tak elastyczną i wspaniałą firmą. - pracuj z miejsca które Ci najbardziej odpowiada (jeżeli to miejsce to biuro emplocity, ale masz dowolność co do zajęcia miejsca w biurze) - co do samego dzwonienia bez limitów, to nawet nie mam pojęcia co na myśli miało szefostwo firmy dodając taki zapis, być może ktoś kiedyś słyszał o telefonie służbowym, ale szybko zrezygnował z tej opcji gdy się dowiedział, że jest to ściśle powiązane z telefonami od szefostwa po wyjściu z pracy. Z całego serca odradzam wiązanie się z tą firmą. Rotacja w firmie jest bardzo duża, a realnych zmian, które miałyby poprawić warunki pracy żadnych - są tylko goniące terminy, masa błędów do poprawiania, ciągła spina, (usunięte przez administratora)

Krzysztof Sobczak
@Xyayax 24.10.2017 23:07

Dziękuję za opinię. Akurat krytykę umiem przyjąć, do tego wyciągnąć wnioski. Nie toleruję za to bezprawnego szkalowania dobrego imienia naszej spółki, a co za tym idzie ludzi tu pracujących. Anonimowość w sieci to nie przyzwolenie na obrażanie innych. Jeśli jest Pan (Pani) zainteresowany stanem zadowolenia pracowników w naszej spółce zapraszam do wizyty w biurze. Służymy info z pierwszej ręki. Pozdrawiam.

W.
@Krzysztof Sobczak 25.10.2017 16:33

To jest opinia prosto z biura...

anonim

(usunięte przez administratora)

Arek, Co-founder

Te opinie są krzywdzące i (w dużej mierze) - nieprawdziwe. Mamy fajny, zgrany zespół, firma się dynamicznie rozwija (za tydzień ponownie przenosimy się do nowego, 3x większego biura), inwestują w nas dwa najbardziej doświadczone na rynku fundusze, tworzymy technologię, która ma szansę zmienić świat. Doceniają nas klienci i branża (kolejne nagrody). Ludzi traktujemy po partnersku i uczciwie - nie ma sytuacji, aby zobowiązania nie zostały uregulowane. Jesteśmy jednak StartUpem, a nie korporacją i chyba każdy, kto decyduje się na pracę w takiej firmie zdaje sobie sprawę że: - pracujemy iteracyjnie, w metodologii Scrum, a nie "projektowo" - jesteśmy relatywnie małym zespołem i każdy z nas ma realny wpływ na to, co się dzieje w firmie. Wymaga to jednak zaangażowania. - zatrudniamy zarówno początkujących jak i doświadczonych pracowników. Jesteśmy otwarci na talenty, nawet jeśli "metryczka" za nimi nie przemawia (czy prawnik może być świetnym koderem? Jasne!) - cenimy w ludziach samodzielność i odpowiedzialność. U nas nie ma micromanagementu, zakładamy (zgodnie z filozofią Scrum), że ludzie są odpowiedzialni i zespół jest w stanie się najlepiej sam zorganizować. I to działa. - nie jesteśmy korporacją - nie mamy procesów i procedur na każdą najmniejszą czynność. Nie mamy SOPów i workflowów. Pracujemy zwinnie a nie "waterfall"-owo. - jesteśmy technologicznym StartUpem - badanie hipotez i testowanie rozwiązań jest wpisane w nasze DNA. To oznacza, że nie każda hipoteza okaże się właściwa i czasem trzeba wrócić do "deski kreślarskiej" i przeprojektować poprzednie założenia. Niewątpliwie warunki pracy, o których piszę wyżej, nie będą odpowiadały każdemu. To praca dla określonego typu ludzi, rozumiejących specyfikę pracy w startupie i gotowych na eksperymenty, porażki, elastyczne zmiany podejścia. Tacy zostają z nami na stałe.

XYZ

Pracodawca, którego styl i charakter pracy jest mocno zastanawiający. Poszukują ludzi bardzo elastycznych, czyli takich sprawdzających się idealnie w różnych rolach i specjalizacjach - najlepiej obsadzonych na jednej pensji lecz wykonującym inne, pozostałe obowiązki w ramach samorozwoju i doskonalenia się. Zespół nie należy do profesjonalistów, acz bardzo stara się do niego aspirować - zwłaszcza, gdy chodzi o środowisko branży internetowej i rozwój technologiczny wychodzą spore braki w tym zakresie (usunięte przez administratora) Rekrutacja prowadzona jest w sposób chaotyczny i nieprzemyślany - dokonywana jest bezpośrednio przez menadżerów, nie ma osoby odpowiedzialnej za HR, więc nie sposób uniknąć wpadek, nieporozumień i niezręczności, co jest mało przyjemne. Praca przeznaczona zdecydowanie dla osób mało wymagających, czyli tych, którzy rozpoczynają swoją karierę w świecie nowych mediów. Ci ambitniejsi, z większym zasobem wiedzy i znajomością branży będą się tam nudzić i szybko odejdą - no, wziąwszy również pod uwagę, drastyczne, warunki lokalowe, które wyglądają następująco: firma mieści się w pokoju ok. 10m2, ze wspólną "szkolną" toaletą na korytarzu, która dzielona jest z innymi przedsiębiorstwami. Plusem dla poszukujących pracy może być to, że jest to firma zatrudniająca osoby na wybrane stanowiska w ramach umowy o pracę, gdyż działa ona w oparciu o Fundusze Unijne.

Krzysztof
@XYZ 04.04.2014 17:30

Od 2014 roku wiele się zmieniło - z małego startupu w coworkingowym biurze ewoluowaliśmy do prężnie rozwijającej się firmy segmentu HRTech. W sierpniu 2017 premierę miał pierwszy w Polsce bot rekrutacyjny oparty o sztuczną inteligencję, który szuka ludziom pracy. Od 2014 roku pozyskaliśmy tez zaufanie grona inwestorów, a naszymi klientami są dzisiaj największe polskie i światowe marki. Biuro też urosło i ma zdecydowanie więcej niz 10m2 ;) Zapraszam do odwiedzin - w związku z rozwojem, cały czas rozbudowujemy zespół.

L.
@Krzysztof 08.09.2017 16:57

Dodam tylko, że ten pierwszy w polsce bot do szukania pracy mimo swojej premiery kilka miesiący temu nie znalazł nikomu żadnej pracy. Jaka szkoda...

Zostaw opinię o Emplocity - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Emplocity