2.9/5

• Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o Lynka

Opinie o Lynka Skawina

Nie przegap nowości o Lynka!

29.01.2021 16:22

Witamy na profilu Lynka!

Cieszymy się, że Nas odwiedzasz. Zapewne jesteś zainteresowany poznaniem Lynki lub jesteś Pracownikiem, który chce zostawić swoją opinię w serwisie.

Od 2021 roku postanowiliśmy aktywnie być z Wami na portalu go-work umieszczając profil firmy, informacje o naszych wartościach, benefitach oraz aktualnych ofertach pracy. Czytamy opinie i na bieżąco odpowiadamy na Wasze pytania.

Jak w każdej społeczności, również na naszym profilu, obowiązują pewne zasady, a mianowicie:

·       Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do obrażania kogokolwiek, naruszania czyjejś godności, czy też umieszczania pomówień.

·       Trzymaj się faktów, zachowaj kulturę wypowiedzi.

·       Miej odwagę podpisać się pod opinią, wtedy możemy się merytorycznie ustosunkować do danej wypowiedzi.

Informujemy także, że:

·       Komentarze zawierające treści obraźliwe i naruszające regulamin serwisu będą usuwane i archiwizowane przez Administratora.

·       Ochronie prawnej podlega ujawnienie informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa. Każdy pracownik podpisuje w momencie zatrudnienia deklarację poufności a ujawnianie danych firmowych jest naruszeniem warunków zatrudnienia.

Czytając opinie, pamiętaj o zachowaniu zdrowego dystansu do pewnych wypowiedzi:

·       Część opinii jest pisana pod wpływem chwilowych emocji. Należy oddzielać zwłaszcza te negatywne reakcje od rzetelnych i obiektywnych danych na temat firmy.

·       Każdy pracownik jest indywidualną osobą z innym podejściem do życia i doświadczeniem oraz innymi oczekiwaniami.

Serdecznie zapraszamy do poznania nas lepiej podczas rozmowy kwalifikacyjnej, lub poprzez rozmowę z przełożonym lub działem HR. Nasze drzwi są szeroko otwarte dla Was.
    Jednocześnie zachęcamy Cię do poświęcenia chwili i zapoznania się z nasza firmą. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub sugestie, skontaktuj się z nami bezpośrednio lub poprzez adres e-mail: [email protected]. Mamy jasno określone standardy i wartości pracy, gdzie zawsze na pierwszym miejscu stawiamy na współpracę i otwartą komunikację, do czego gorąco Was zachęcamy.

Dział HR
    Spider

16.02.2021 21:22

Nie mam ochoty omawiać wewnętrznych kwestii firmy, wyraziłem swoją opinię na temat. Widzę jednak że i to się nie podoba. Co do tzw. Rady Pracowniczej to lepszej ściemy niż ta że w ogóle istnieje, nie ma.

24.05.2022 19:59

proszę nie piszcie takich informacji- wiem że musicie ale to jest ............, w szczególności w temacie swobody wypowiedzi

02.06.2026 17:55

Czy szanowny dział hr ma komputer i umie z niego korzystać by odpisac na e-mail? Czy gołębia trzeba wysłać
    #KierownikProdukcji

dział HR

03.06.2026 16:37

Dzień dobry, Zapewniamy, że nasz dział HR dysponuje sprawnym sprzętem komputerowym i na co dzień bardzo intensywnie z niego korzysta. Gołębie pocztowe zdecydowanie mogą odpocząć! Chcielibyśmy jednak rzetelnie odnieść się do Pana/Pani wiadomości. Ponieważ z powyższego komentarza nie wynika, o jaką sprawę ani o jaki e-mail chodzi, bardzo prosimy o bezpośredni kontakt. Jeśli wysyłał(a) Pan/Pani do nas wiadomość i nie dotarła na nią odpowiedź, prosimy o ponowny kontakt mailowy lub telefoniczny z podaniem szczegółów. Chętnie sprawdzimy, co się stało. Niestety anonimowa informacje jest trudna do namierzenia Pozdrawiamy, Dział HR

Sven

02.06.2026 11:03

Terrible company. I spent almost 5 months trying to become a customer and get quotes for my clothing line. My first 'international account manager' suddenly stopped responding after the first few weeks of communication. The phone wasn't answered and emails weren't replied to. I had to play through the CEO to get another account manager. She responded well at first. I spent countless hours selecting a complete clothing line from their catalog. We even had a Zoom meeting after that, but then the misery started again. My second account manager stopped answering her phone again and once again didn't respond to a single email. After weeks and weeks, I received a message that the samples I was going to have printed were no longer possible and that the discussed POD service they were going to offer in September was also off. Don't waste your time with these amateurs!!

Sven

02.06.2026 11:01

Zeer slecht bedrijf. Ik ben bijna 5 maanden bezig geweest om klant te worden en prijzen te krijgen voor mijn kledinglijn. Mijn eerste 'internationale accountmanager' liet na de eerste weken communicatie opeens niets meer horen. Telefoon werd niet opgenomen en mail niet beantwoord. Via de CEO moeten spelen om een andere accountmanager te krijgen. Die reageerde in het begin goed. Ik heb ontelbare uren gespendeerd om in hun catalogus een complete kledinglijn uit te zoeken. We hebben daarna zelfs een Zoom meeting gehad, maar toen begon de ellende weer. Mijn tweede accountmanager nam haar telefoon weer niet op en reageerde wederom ook niet op geen enkele mail. Na weken en weken kreeg ik een berichtje dat de samples die ik zou laten drukken niet meer mogelijk waren en dat de besproken POD dienst die ze in september zouden aanbieden ook niet meer doorgaat. Verspil uw tijd niet met deze amateurs!!!

23.07.2025 08:26

Spotkalam mnie bardzo przykra sytuacja.Po raz kolejny przekazują zmiane na hafcie koleżance (usunięte przez administratora) jest nie uprzejmia.Mam wrażenie, że pozjadała wszystkie rozumy.Jeszcze trochę wytrzymam ale nie wiem na ile mi starczy cierpliwości. Jest to bardzo przykre,bo to nie dotyczy tylko mojej osoby.

23.07.2025 15:53

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Żebyśmy mogli pomóc i odpowiednio zareagować, potrzebujemy więcej informacji – prosimy o zgłoszenie sytuacji do działu HR lub bezpośredniego przełożonego. Zachęcamy do szczerej rozmowy – dzięki temu łatwiej będzie nam zadbać o dobrą atmosferę, wzajemny szacunek i współpracę w zespole. Pozdrawiamy, Zespół HR

01.04.2025 10:28

Byłam w zeszłym tygodniu na spotkaniu rekrutacyjnym i zastanawiam się jak długo trzeba czekać na informację dotyczącą zatrudnienia czy może trzeba samemu zadzwonić i się dowiedzieć? Wie ktoś może jak to wygląda?
    kandydat

28.11.2024 14:33

Po wykonaniu sporego zadania rekrutacyjnego i ponad miesięcznym oczekiwaniu, firma poinformowała, że rekrutacja na to stanowisko została odwołana. Brak profesonalizmu.

04.12.2024 09:27

Dziękujemy za podzielenie się opinią i zaangażowanie w proces rekrutacyjny. Wiemy, że proces rekrutacyjny, zwłaszcza na stanowiska kreatywne, wymaga dużego nakładu pracy i zaangażowania, a przygotowanie zadań rekrutacyjnych to czasochłonny wysiłek, który bardzo doceniamy. Standardowo staramy się udzielać odpowiedzi w ciągu dwóch tygodni od zakończenia etapu rekrutacyjnego. Z uwagi na wewnętrzne zmiany, proces trwał dłużej a ostatecznie rekrutacja została zawieszona. Jest nam przykro, że wpłynęło to na Pani/ Pana doświadczenie związane z naszym procesem rekrutacyjnym. Mamy nadzieję, że pomimo tej sytuacji Pani/ Pana udział w kolejnych procesach rekrutacyjnych będzie satysfakcjonujący. Zespół HR Lynka
    Zainteresowana

03.11.2024 00:48

Specjalista ds. Obsługi Klienta - jaka podstawa brutto? Jest szansa na 6k brutto? Jak atmosfera w dziale?Warto aplikować? Czy premia za wyniki jest osiągalna co miesiąc?

18.09.2024 17:06

Przepracowałam na produkcji duży kawałek czasu ) ogólnie atmosfera była super dzięki pracownikom na automatach, mistrzów . Fajna ekipa, ale ostatnim czasem sporo się zmieniło, i to zmusiło mnie zrezygnować z tej firmy . Liderzy pozwalają sobie nie miło się odzywać do pracownika. Traktują kogoś dobrze, a innych jak (usunięte przez administratora) . Żeby prosić o wolne trzeba biegać i prosić żeby „pan lider” na to pozwolił. Mają problemy za spóźnienia z przerwy na 1 minutę , pomimo tego że plan realizacji jest bardzo dobry, lub wyprzedzony i przychodzimy zawsze wcześniej , sami mogą siedzieć na Facebooku w trakcie pracy i im za to nic ) Kilka osób uciekało w trakcie zmiany, od presji , bo musisz wszystko robić szybko , chociaż nowe osoby nie mieli nawet szkolenia, a do nich już mają wymagania , to było śmieszne i jednocześnie przykre ( na różne uwagi od pracowników liderzy (zwalcza M) nie zwracają uwagi, ponieważ ktoś jest lepiej traktowany niż ty Pomimo tego uwielbiałam ludzi, z którymi miałam okazję współpracować, jesteście świetni, pomimo tego że połowa z nich już odeszła ..
    dział HR

19.09.2024 11:24

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami z pracy w naszej firmie. Chcielibyśmy zapewnić, że dokładnie analizujemy każdą opinię, aby ciągle podnosić standardy pracy i atmosfery w naszej firmie. Doceniamy pozytywne słowa na temat zespołu, z którym miała Pani okazję współpracować. Jednocześnie zmartwiły nas informacje o traktowaniu przez liderów oraz problemach związanych z zarządzaniem czasem pracy i szkoleniem nowych pracowników. Proszę być pewnym, że te kwestie zostaną przekazane do odpowiednich działów w celu ich dogłębnego zbadania. Jeśli tylko jest taka możliwość, zachęcamy do kontaktu bezpośredniego, co umożliwi nam lepsze zrozumienie tematu i podjęcie konkretnych działań naprawczych. Dziękujemy za szczere uwagi i życzymy wszystkiego najlepszego w dalszej karierze zawodowej. Z poważaniem, Dział HR
    Ilonka

20.05.2024 09:48

Dzień dobry, czy oferują Państwo staże dla studentów? Studiuje w Krakowie na studiach zaocznych
    EW.

15.05.2024 21:19

Zarobki jak na Skawinę ok, ale bez perspektyw. Praca bardzo w porządku, tylko masz z tyłu głowy to, że nie ma jak się rozwijać.
    @@@

02.04.2024 18:57

Największym problemem w firmie od zawsze była kwestia pieniężna. Możesz pracować 15 czy 20 lat, a i tak będziesz mieć stawke niewiele wyższa od nowszych pracownikow którzy pracują np 3 lata. Idąc dalej w tą stronę niedługo firma potraci wszystkich dobrych pracowników ????
    OP

03.04.2024 14:07

Niewiem czym sie zajmujesz droga koleżanko/kolego, ale weźmy na przykład inna branże. Jesteś fotografem, doświadczonym. A zarabiasz tyle co osoba początkująca, wątpię żebys był zadowolony
    Magda:)

03.03.2024 01:06

Życzę powodzenia. Mam nadzieje że trochę oddychniesz przez 6 miesięcy zrobilas kawał dobrej roboty.Nie przejmyj się ludźmi którzy gadają :) Traktuj ich jak oni Cię traktowali.Ale Wiem Że Ty tak nie potrafisz.
    @Magda

20.02.2024 13:30

Witam.Widze, że wiadomość która została ostatnio napisana została usunięta .Przykro. Czasami mysle, że prawda boli i zostawiamy to co jest dla nas wygodniejsze. Ale wracając do zachowania jednego z naszych Liderow może fajnie by było od czasu do czasu zmieniać zaloge. Jeżeli nie zmieni swojego zachowania to naprawdę przez jego podejsce do niektórych pracownikow zostaniecie na sezon sami.W firmie ogólnie jest fajnie ale jest kilka zapalników co pozwala im się na dużo i w tej sytuacji jeden z Liderow to widzi ale jedni są traktiwani tak a drudzy inaczej. Jest to bardzo przykre ale moim zdaniem w tym traktowaniu niektórych osób podchodzi już pod (usunięte przez administratora)

21.02.2024 15:03

Dziękujemy za podzielenie się Twoimi uwagami i spostrzeżeniami dotyczącymi naszej organizacji. Przykładamy wielką wagę do opinii naszych pracowników, gdyż są one dla nas cennym źródłem informacji o tym, co możemy poprawić w naszym środowisku pracy. Przykro jest nam słyszeć, że doświadczyłaś sytuacji, które budzą Twój niepokój. Zapewniamy Cię, że chcemy zagwarantować wszystkim naszym pracownikom środowisko pracy wolne od dyskryminacji i nieuczciwego traktowania. Abyśmy mogli podjąć konkretne działania, niezwykle ważne jest poznanie szczegółów i rzeczywistych informacji. Nie możemy polegać na deklaracji, która nie wskazuje na konkretne osoby i sytuacje. Rozumiemy, że czasami bezpośrednia komunikacja może być trudna, dlatego pragniemy zapewnić Cię, że Twoje obawy będą traktowane z najwyższą poufnością. Zachęcamy Cię do skorzystania z naszych ścieżek komunikacji – zarówno bezpośrednich, jak i anonimowych – abyśmy mogli dowiedzieć się więcej na temat Twoich doświadczeń. Konkretne przykłady i szczegółowe informacje są dla nas nieocenione w procesie identyfikacji i rozwiązywania zgłoszonego problemu. Zachęcamy do otwartej rozmowy z działem HR lub skorzystania z dostępnych opcji anonimowego zgłaszania skargi, które istnieją w Lynka. Pozdrawiamy, Zespół HR Lynka
    Rafał

07.08.2023 11:03

Cześć Chciałbym zapytać ile da się zarobić w utrzymaniu ruchu ? Wiedziałem ofertę pracy
    Ur

02.10.2023 18:35

Tak 6 netto Za czyszenie filtrów
    Anna

12.04.2023 09:17

Hej, w Lynce pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Handlowca (rynek Polski). Chciałabym zorientować się czy jest szansa na start otrzymać podstawę w wysokości 6000 zł brutto? i czy istnieje realna szansa zarobków na poziomie 10-12 tyś brutto? (z premią)
    Anna

13.04.2023 08:57

Dzięki za odpowiedź ;) W takim razie jak się pojawi ogłoszenie być może aplikuję i być może będziemy pracować razem. Ktoś kto odpisał w taki sposób jak Ty musi pracować na produkcji ;) Pozdrawiam
    Krystyna

09.03.2023 11:18

Ile się zarabia miesięcznie jako Specjalista ds. Obsługi Help Desku w środowisku Windowsa? Mam jeszcze jedną wątpliwość, bo tutaj na Goworku w ogłoszeniu o tę pracę jest mowa o zdalnej, a na innym portalu - o stacjonarnej i hybrydowej. Jak w końcu z tym jest? Zależy mi na 100 proc. home office.
    Pracujący

10.03.2023 09:06

nie ma szans na 100% home...

08.03.2023 16:50

Witam.Mam kilka pytań odnośnie wynagrodzenia w Lynka.Jaka panuje atmosfera w firmie,czy da się pracować spokojnie bez jakiegoś czepiania się nowego pracownika. Jak wygląda wypłata z pracy na produkcji? Ile zarabia się na rękę tak mniej więcej,czy są jakieś dodatkowe premie i benefity.Zastanawiam się nad złożeniem CV ale tak wstępnie chciałbym wiedzieć ile mogę zawołać na początek tak żeby mi nie podziękowali od razu.Jeśli można to proszę o konkretne odpowiedzi bo widziałem że jest tu takich wiele bezsensownych wpisów.

07.01.2022 04:56

Ile zarabiają drukarze?

27.01.2023 23:29

Zależy ile sobie igrasz jak nic to najniższą
    Mike

28.01.2023 10:44

Jaka kasa? Najlepiej sprawdzić w dziale kadr, jeden telefon i wiesz wszystko.
    Zainteresowany

14.07.2022 12:49

Jaka atmosfera panuję wśród załogi, czy kierownictwo jest ok? Jak z pracą , czy jest. Na jakie wynagrodzenie można liczyć jako pracownik produkcji? Dziękuję za odpowiedź.
    XXD

11.03.2022 22:37

Zdradzi ktoś jakie zarobki w obsłudze klienta z j.francuskim?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Lynka?

Kontakt - Lynka

Płk. Andrzeja Hałacińskiego 21 32-050 Skawina

Branża główna: Przemysł tekstylny i skórzany
    Anita

04.06.2022 12:34

Czy na stanowisku Specjalisty ds obsługi klienta z językiem angielskim można otrzymać wynagrodzenie 6-6,5 k brutto lub wyższe? Dziękuję serdecznie za pomoc.
    Greg

02.06.2022 13:47

Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o stanowisku młodszego specjalisty baz danych? Na jakie można liczyć wynagrodzenie? Czy jest szansa na jakikolwiek rozwój i nauczenie się czegoś przydatnego czy to tylko klepanie excela? Jak wyglada w tej firmie kwestia ewentualnych podwyżek na w/w stanowisku? Warto/ nie warto? Czy w przypadku pracy zdalnej dostaje się sprzęt czy wszystko musisz mieć swoje?
    Greg

02.06.2022 09:47

Patryk

10.06.2022 19:57

Sprzęt dostajesz, ale nie licz, że jest mega szybki. Jeżeli chodzi o zarobki, to bez szału. Jeżeli chodzi o podwyżki, to sami nie oferują nic, mimo super wydajności pracownika. Trzeba się prosić, a i tak raczej nie respektują próśb.(usunięte przez administratora)

31.05.2022 10:48

Jaka jest umowa w firmie Lynka? Wiecie, czy jako Specjalista ds. Obsługi Klienta zatrudniają na umowę zlecenie?

31.05.2022 11:20

Umowa o pracę.

31.05.2022 11:19

Umowa o pracę.
    Kolega

05.01.2022 17:03

ja tylko chciałem pozdrowić piękna Dominikę która pracuje na produkcji ;)
    H

17.02.2022 22:37

wiedziałem że ten wątek się pojawi xD
    Kali

24.05.2022 14:10

Jesteś piękne

23.05.2022 14:09

News image
    Okonell

29.04.2022 22:32

Jak to sie stalo, jak stalo sieee???... w firmie szkolenia z panią coach - tematyka szanowania się nawzajem, miłego zwracania do współpracownikow i podwładnych, a osoba oskarżona o moobing, krzycząca, mająca niektórych ludzi za (usunięte przez administratora) momentami agresywna została właśnie AWANSOWANA na kierownika???... logika firmy jest niepowtarzalna, biada nam! Biada mi i innym, którzy podpadli szanownemu panu....! Ludzie, którzy wykazują dendencje do agresji, braku poszanowania do innych zostają kierownikami....! Gratuluje !& jak to się stalooo jak stało sieeee....

04.05.2022 16:26

Prawda Załoga jedziemy z nim bedziem grillować wrzaskuna.
    Jkk

05.05.2022 13:11

Potwierdziły się pana/pani słowa - jego cytat odnośnie awansu: PODWŁADNI jak to określił Haha. Gratuluje!!! Cyrk na kółkach

29.04.2022 19:00

chciałbym podziękować za wspólną pracę wszystkim pracownikom produkcji - bądźcie wytrwali
    Anecka

02.02.2022 14:40

Bardzo milo sie pracuje fantastyczni ludzie kasa swietna nie narzekam :))
    Pytajnik

02.02.2022 21:13

W którym dziale jest taka dobra płaca?
    H

17.02.2022 22:41

podłączam się do pytania
    Pro

15.02.2022 14:43

Miruś wyluzuj, kub se psa jak sie nie masz do kogo przytulić. Tak ijestes biedny nikt cie nie docenia, nie rozumie. Ty byś nami lepiej zarzadzał bo ty to sie znasz
    M

16.02.2022 12:23

Oświadczam że nie biorę udziału w zabawie w pisanie o firmie.Baran który mnie pomawia powinien ponadto nauczyć się pisać.
    Spider

14.02.2022 23:49

Króciutko na temat wpisu o firmie garażowej... Problemem jest garażowe zarządzanie i przekonanie że ludźmi można sterować jak dziećmi w piaskownicy.Ile osób musi jeszcze odejść żeby wszystkie firmowe mądrale zrozumiały że naprawdę nie jest dobrze?Audyty i medale nie zastąpią zrozumienia.Zabawę w psychologów zostawcie mądrzejszym,miernoty.

20.01.2022 13:46

to firma tz garażowa - gdybym miał większą wiedzę o tej firmie nie pracował bym w tej firmie- kadra kierownicza jest słaba - gdyby poszli pracować do innej firmy to po 2 tygodniach zostali by zwolnieni - zaraz to hr usunie
    gość

08.02.2022 12:50

Zapraszam na produkcję,przekonasz się które pół dnia jest dłuższe.Zobaczymy wtedy jak studia i język obcy są pomocne.
    gość

09.02.2022 07:02

Tak to jest gdy nie przestrzega się przepisów BHP.
    Piękna Dominika

23.01.2022 00:37

A ja nie pozdrawiam pięknego Pana
    XXD

09.01.2022 17:55

Czy ktoś podpowie ile zarabia specjalista ds obsługi klienta francuskojęzycznego?
    balbina

15.11.2021 17:52

Hej czy wie ktos moze skad odjezdza bus pracowniczy z krakowa z (borku?) i o ktorej godzinie ?

20.12.2021 14:12

Witaj, Bus z Krakowa z Góry Borkowskiej odjeżdża o: 05:27 (dla pierwszej zmiany), o 13:19 (dla drugiej zmiany) i o 21:14 (dla trzeciej zmiany). Pozdrawiamy, Dział HR

17.12.2021 19:22

20.12.2021 14:03

Jeśli masz merytoryczne uwagi, zapraszamy do podzielenia się nimi z działem HR. Pracodawca umożliwia także anonimowy kontakt – do celu służy skrzynka umieszczona przy wejściu do działu HR.
    Karina

05.12.2021 14:01

Witam ile można zarobić w Lynce na umowa zlecenie ?? Brutto niby jest 20zł a netto ?? Opłaca się do was przyjść

10.11.2021 20:25

Sie ma ludkowie,Spider is back! Dzisiaj króciutko.......... (usunięte przez administratora) zagościła na stałe w tej firmie. Obecny wielki kierownik operacyjny nie radzi sobie z rzeczywistością a jego osobisty piesek dookoła robi (usunięte przez administratora) Good luck.
    Ktoś

30.11.2020 20:04

Witam, ja osobiście pracowałem w Lynce parę dobrych lat i postanowiłem coś tam napisać, Hmm od czego zacząć...może tym razem od pozytywów. Ludzie z którymi miałem przyjemnosc pracować byli wspaniali..dziewczyny z promo, dziewczyny z planowania, produkcja, pakowanie w każdym dziale spotkać mozna było jakaś , ajebista osoba która Chciała współpracować A nie kręcić aferę. W tej firmie naprawdę Bardzo wiele się nauczyłem i jeśli ktoś idzie pod wiatr to ma szansę coś osiągnąć...lecz nie wiele na dłuższą metę. Kadra....najsłabsze ogniwo...zero doświadczonych managerów którzy chcą współpracować każdy kopie do swojej bramki i każdy się boi o swoje stanowisko. Pamiętam takiego managera produkcji o imieniu P , miał jaja jak coś nie dało się zrealizować to informował zarząd nie ważne że się im to nie podobało! Mógłbym tak wiele pisać..... Generalnie mógłbym polecić tą firmą jako początek swojej drogi zawodowej....lecz jeśli ktoś szuka czegoś więcej to odradzam. Pozdrawiam koleżanki i kolegów z którymi pracowałem w tej firmie Ale tylko tych kumatych którym się coś chciało zrobić więcej niż (usunięte przez administratora) w stołek i liczyć kasę!!!!!

01.01.2021 14:35

Święte słowa...Managerowie-fakt,cienkie bolki i cykory.

10.11.2021 20:17

Dlaczego się zgadzam?Dlatego z to prawda.

Zostaw merytoryczną opinię o Lynka