Opinie o Lynka

Jednocześnie zachęcamy Cię do poświęcenia chwili i zapoznania się z nasza firmą. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub sugestie, skontaktuj się z nami bezpośrednio lub poprzez adres e-mail: [email protected]. Mamy jasno określone standardy i wartości pracy, gdzie zawsze na pierwszym miejscu stawiamy na współpracę i otwartą komunikację, do czego gorąco Was zachęcamy.
Od kiedy fakty są dla Was wygodne?

Witaj Spider, Często pojawiasz się na profilu Lynka. Widać z Twoich wypowiedzi, że nie bardzo jesteś zadowolony z pracy w naszej firmie. Zachęcamy do kontaktu z działem HR lub przez osoby będące przedstawicielami pracowników, tak abyśmy mogli zrozumieć co wpływa na Twoją postawę i tym razem ustosunkować się do, mamy nadzieję, merytorycznych pytań. W firmie zawsze dbamy o bezpośrednią i dobrą komunikację, sukcesywnie wspólnie rozwiązując lub wyjaśniając nawet te trudne sprawy.
Dziękuję za zaproszenie ale będąc anonimowym można więcej zrobić.Wytykaniem niekompetencji i mówieniem innej prawdy niż ta wygodna,jeszcze nikt tutaj nie zyskał.Znacie powiedzenie że prawda w oczy kole?No właśnie tak to wygląda.
Jeśli wolisz pozostać anonimowy, to w Lynka są formy komunikacji, które tę anonimowość gwarantują, np. skrzynki kontaktowe, przez które można przekazywać swoje uwagi czy też sugerować usprawnienia. Kolejną opcją jest kontakt z Przedstawicielem Pracowników. Osoby te pełnią rolę łączników pomiędzy pracownikami a Zarządem. Aktualny skład PP znajdziesz na tablicy informacyjnej. Zachęcamy nadal do kontaktu, bo wierzmy, że szybciej można wyjaśnić sprawy w bezpośredniej rozmowie. Na forum go-work nie planujemy omawiać wewnętrznych kwestii firmy, jak również nie będziemy rozmawiać o personaliach i kompetencjach jakichkolwiek pracowników Lynka.
Nie mam ochoty omawiać wewnętrznych kwestii firmy, wyraziłem swoją opinię na temat. Widzę jednak że i to się nie podoba. Co do tzw. Rady Pracowniczej to lepszej ściemy niż ta że w ogóle istnieje, nie ma.
proszę nie piszcie takich informacji- wiem że musicie ale to jest ............, w szczególności w temacie swobody wypowiedzi
super się tu pracuje!
Po wykonaniu sporego zadania rekrutacyjnego i ponad miesięcznym oczekiwaniu, firma poinformowała, że rekrutacja na to stanowisko została odwołana. Brak profesonalizmu.

Dziękujemy za podzielenie się opinią i zaangażowanie w proces rekrutacyjny. Wiemy, że proces rekrutacyjny, zwłaszcza na stanowiska kreatywne, wymaga dużego nakładu pracy i zaangażowania, a przygotowanie zadań rekrutacyjnych to czasochłonny wysiłek, który bardzo doceniamy. Standardowo staramy się udzielać odpowiedzi w ciągu dwóch tygodni od zakończenia etapu rekrutacyjnego. Z uwagi na wewnętrzne zmiany, proces trwał dłużej a ostatecznie rekrutacja została zawieszona. Jest nam przykro, że wpłynęło to na Pani/ Pana doświadczenie związane z naszym procesem rekrutacyjnym. Mamy nadzieję, że pomimo tej sytuacji Pani/ Pana udział w kolejnych procesach rekrutacyjnych będzie satysfakcjonujący. Zespół HR Lynka
Specjalista ds. Obsługi Klienta - jaka podstawa brutto? Jest szansa na 6k brutto? Jak atmosfera w dziale?Warto aplikować? Czy premia za wyniki jest osiągalna co miesiąc?
Przepracowałam na produkcji duży kawałek czasu ) ogólnie atmosfera była super dzięki pracownikom na automatach, mistrzów . Fajna ekipa, ale ostatnim czasem sporo się zmieniło, i to zmusiło mnie zrezygnować z tej firmy . Liderzy pozwalają sobie nie miło się odzywać do pracownika. Traktują kogoś dobrze, a innych jak (usunięte przez administratora) . Żeby prosić o wolne trzeba biegać i prosić żeby „pan lider” na to pozwolił. Mają problemy za spóźnienia z przerwy na 1 minutę , pomimo tego że plan realizacji jest bardzo dobry, lub wyprzedzony i przychodzimy zawsze wcześniej , sami mogą siedzieć na Facebooku w trakcie pracy i im za to nic ) Kilka osób uciekało w trakcie zmiany, od presji , bo musisz wszystko robić szybko , chociaż nowe osoby nie mieli nawet szkolenia, a do nich już mają wymagania , to było śmieszne i jednocześnie przykre ( na różne uwagi od pracowników liderzy (zwalcza M) nie zwracają uwagi, ponieważ ktoś jest lepiej traktowany niż ty Pomimo tego uwielbiałam ludzi, z którymi miałam okazję współpracować, jesteście świetni, pomimo tego że połowa z nich już odeszła ..
Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami z pracy w naszej firmie. Chcielibyśmy zapewnić, że dokładnie analizujemy każdą opinię, aby ciągle podnosić standardy pracy i atmosfery w naszej firmie. Doceniamy pozytywne słowa na temat zespołu, z którym miała Pani okazję współpracować. Jednocześnie zmartwiły nas informacje o traktowaniu przez liderów oraz problemach związanych z zarządzaniem czasem pracy i szkoleniem nowych pracowników. Proszę być pewnym, że te kwestie zostaną przekazane do odpowiednich działów w celu ich dogłębnego zbadania. Jeśli tylko jest taka możliwość, zachęcamy do kontaktu bezpośredniego, co umożliwi nam lepsze zrozumienie tematu i podjęcie konkretnych działań naprawczych. Dziękujemy za szczere uwagi i życzymy wszystkiego najlepszego w dalszej karierze zawodowej. Z poważaniem, Dział HR
Dzień dobry, czy oferują Państwo staże dla studentów? Studiuje w Krakowie na studiach zaocznych
Zarobki jak na Skawinę ok, ale bez perspektyw. Praca bardzo w porządku, tylko masz z tyłu głowy to, że nie ma jak się rozwijać.
Największym problemem w firmie od zawsze była kwestia pieniężna. Możesz pracować 15 czy 20 lat, a i tak będziesz mieć stawke niewiele wyższa od nowszych pracownikow którzy pracują np 3 lata. Idąc dalej w tą stronę niedługo firma potraci wszystkich dobrych pracowników ????
Niewiem czym sie zajmujesz droga koleżanko/kolego, ale weźmy na przykład inna branże. Jesteś fotografem, doświadczonym. A zarabiasz tyle co osoba początkująca, wątpię żebys był zadowolony
Życzę powodzenia. Mam nadzieje że trochę oddychniesz przez 6 miesięcy zrobilas kawał dobrej roboty.Nie przejmyj się ludźmi którzy gadają :) Traktuj ich jak oni Cię traktowali.Ale Wiem Że Ty tak nie potrafisz.
Witam.Widze, że wiadomość która została ostatnio napisana została usunięta .Przykro. Czasami mysle, że prawda boli i zostawiamy to co jest dla nas wygodniejsze. Ale wracając do zachowania jednego z naszych Liderow może fajnie by było od czasu do czasu zmieniać zaloge. Jeżeli nie zmieni swojego zachowania to naprawdę przez jego podejsce do niektórych pracownikow zostaniecie na sezon sami.W firmie ogólnie jest fajnie ale jest kilka zapalników co pozwala im się na dużo i w tej sytuacji jeden z Liderow to widzi ale jedni są traktiwani tak a drudzy inaczej. Jest to bardzo przykre ale moim zdaniem w tym traktowaniu niektórych osób podchodzi już pod (usunięte przez administratora)

Dziękujemy za podzielenie się Twoimi uwagami i spostrzeżeniami dotyczącymi naszej organizacji. Przykładamy wielką wagę do opinii naszych pracowników, gdyż są one dla nas cennym źródłem informacji o tym, co możemy poprawić w naszym środowisku pracy. Przykro jest nam słyszeć, że doświadczyłaś sytuacji, które budzą Twój niepokój. Zapewniamy Cię, że chcemy zagwarantować wszystkim naszym pracownikom środowisko pracy wolne od dyskryminacji i nieuczciwego traktowania. Abyśmy mogli podjąć konkretne działania, niezwykle ważne jest poznanie szczegółów i rzeczywistych informacji. Nie możemy polegać na deklaracji, która nie wskazuje na konkretne osoby i sytuacje. Rozumiemy, że czasami bezpośrednia komunikacja może być trudna, dlatego pragniemy zapewnić Cię, że Twoje obawy będą traktowane z najwyższą poufnością. Zachęcamy Cię do skorzystania z naszych ścieżek komunikacji – zarówno bezpośrednich, jak i anonimowych – abyśmy mogli dowiedzieć się więcej na temat Twoich doświadczeń. Konkretne przykłady i szczegółowe informacje są dla nas nieocenione w procesie identyfikacji i rozwiązywania zgłoszonego problemu. Zachęcamy do otwartej rozmowy z działem HR lub skorzystania z dostępnych opcji anonimowego zgłaszania skargi, które istnieją w Lynka. Pozdrawiamy, Zespół HR Lynka
Cześć Chciałbym zapytać ile da się zarobić w utrzymaniu ruchu ? Wiedziałem ofertę pracy
Hej, w Lynce pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Handlowca (rynek Polski). Chciałabym zorientować się czy jest szansa na start otrzymać podstawę w wysokości 6000 zł brutto? i czy istnieje realna szansa zarobków na poziomie 10-12 tyś brutto? (z premią)
Dzięki za odpowiedź ;) W takim razie jak się pojawi ogłoszenie być może aplikuję i być może będziemy pracować razem. Ktoś kto odpisał w taki sposób jak Ty musi pracować na produkcji ;) Pozdrawiam
Ile się zarabia miesięcznie jako Specjalista ds. Obsługi Help Desku w środowisku Windowsa? Mam jeszcze jedną wątpliwość, bo tutaj na Goworku w ogłoszeniu o tę pracę jest mowa o zdalnej, a na innym portalu - o stacjonarnej i hybrydowej. Jak w końcu z tym jest? Zależy mi na 100 proc. home office.
Witam.Mam kilka pytań odnośnie wynagrodzenia w Lynka.Jaka panuje atmosfera w firmie,czy da się pracować spokojnie bez jakiegoś czepiania się nowego pracownika. Jak wygląda wypłata z pracy na produkcji? Ile zarabia się na rękę tak mniej więcej,czy są jakieś dodatkowe premie i benefity.Zastanawiam się nad złożeniem CV ale tak wstępnie chciałbym wiedzieć ile mogę zawołać na początek tak żeby mi nie podziękowali od razu.Jeśli można to proszę o konkretne odpowiedzi bo widziałem że jest tu takich wiele bezsensownych wpisów.
Ile zarabiają drukarze?
Jaka atmosfera panuję wśród załogi, czy kierownictwo jest ok? Jak z pracą , czy jest. Na jakie wynagrodzenie można liczyć jako pracownik produkcji? Dziękuję za odpowiedź.
Zdradzi ktoś jakie zarobki w obsłudze klienta z j.francuskim?
Czy na stanowisku Specjalisty ds obsługi klienta z językiem angielskim można otrzymać wynagrodzenie 6-6,5 k brutto lub wyższe? Dziękuję serdecznie za pomoc.
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o stanowisku młodszego specjalisty baz danych? Na jakie można liczyć wynagrodzenie? Czy jest szansa na jakikolwiek rozwój i nauczenie się czegoś przydatnego czy to tylko klepanie excela? Jak wyglada w tej firmie kwestia ewentualnych podwyżek na w/w stanowisku? Warto/ nie warto? Czy w przypadku pracy zdalnej dostaje się sprzęt czy wszystko musisz mieć swoje?
Jaka jest umowa w firmie Lynka? Wiecie, czy jako Specjalista ds. Obsługi Klienta zatrudniają na umowę zlecenie?
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Lynka - Skawina
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Lynka
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.

Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz

Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Lynka?
Zobacz opinie na temat firmy Lynka tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 52.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Lynka?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 35, z czego 10 to opinie pozytywne, 14 to opinie negatywne, a 11 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Lynka?
Kandydaci do pracy w Lynka napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Lynka
Płk. Andrzeja Hałacińskiego 21
32-050 Skawina
Wiesz coś więcej o tej firmie ?
Bądź na bieżąco!
Oferty pracy Lynka