Piot Popiolek14.09.2016 17:02
Moja opinia jest taka , ze Gorski nie wyplacil mi czesci wynagrodzenia za 03.2011 w wysokosci 860,- e. Poniewaz stracilem zdrowie w pylach i dymach aluminium i przebywalam na zwolnieniu lekarskim a mialem 1 dzien luki w zwolnieniu lekarskim, chociaz kazde dziecko wie , ze lekarz moze conajmniej wystawic 3 dni wstecz.Wykorzystal to jako pretekst do zwolnienia dyscyplinarnego . Patrzcie jaki jestem super bramkarz zwolnilem Pana Inzyniera. Pozniej wyslal mi czesc poborow w/w kwote po prostu mi ukradl. Wezwalem zlodzieja do zaplaty , milczy i nie placi.
Tutaj roznica miedzy chytroscia a chciwoscia. Chytry , choc mu sie flaki przewracaja w sytuacji towarzysko wymuszonej , chocby skladki na flaszke , zlozy sie zas chciwy za cene utraty godnosci wlasnej pod byle pozorem sie oddali pozorem sie oddali i nie zlozy sie / nie zaplaci.
Gorski miej troche godnosci nie pajacuj zaplac ! Wiem ,ze zlodziej godnosci nie ma . Spojrz w lustro zobaczysz rudego chciwego zlodzieja. Oddaj co moje ! Nie obrazam cie bo ciebie prostaka nie mozna obrazic bo nie masz godnosci . Nie znieslawiam cie bo kto komu
s kradnie npobory jest pospolitym
zlodziejem.