Elektrometal Energetyka SA

Adres: Mazura 18A, 02-830 Warszawa

NIP: 9512372169 KRS: 0000479639

Elektrometal Energetyka SA
2 35 31 5 1

Opinie o Elektrometal Energetyka SA

Filtruj opinie po kryteriach:

Administrator
 Opinia

Opinie pracowników związane z pracą w Elektrometal Energetyka SA okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Jarosław Komuda dziękuję za odpowiedź. A ktoś z Was może powiedzieć coś więcej o obecnej sytuacji w firmie? Pojawiły się oferty pracy na stanowisko Magazyniera oraz Młodszego Specjalisty w Dziale Ofertowania i Wsparcia Sprzedaży. Ktoś z Was pracuje w jednym z tych działów? Możecie powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Co sprawia, że warto przesłać swoje CV?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Jarosław Komudarozumiem, że dobrze wspominasz pracę w firmie. Co w Twoim odczuciu jest największym plusem pracy w Elektrometal Energetyka SA?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarosław Komuda
 Opinia
@Maja 17.03.2017 15:17

Rzetelność uczciwość jak coś potrafisz to i możesz coś wynegocjowac. A tak po za tym fajna ekipa tam jest. Mimo że tam już nie pracuję to mi się miło wspomina. Pozdrawiam załogę EE Powodzenia życzę.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarosław Komuda
 Opinia

Ja bardzo pozytywnie oceniam pracę w EE. Ja musiałem odejść z tej firmy z przyczyn czysto osobistych. Powiem krótko gdybym nie musiał tam daleko dojeżdżać to bym nie myślał stamtąd odejść. Przyszli pracownicy do was kieruję moje słowa - warto tam aplikować swoje CV.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
inżynier
 Opinia
@Jarosław Komuda 23.10.2016 02:21

W jakich technologiach się tam pracuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Will
 Opinia

Powiedzcie czy dobrze myślę, że mając papierek po Politechnice Warszawskiej mogę liczyć na jakieś konkretne zarobki w tej firmie? Zastanawiam się czy można w Warszawie trafić na lepszego pracodawcę, ale mam wrażenie, że na start w elektrobranży jest to najlepszy wybór na starcie. Dajcie znać co sądzicie na ten temat.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Will 10.03.2015 10:00

Papierek po Politechnice Warszawskiej jest wystarczająco dobry, spróbować zawsze warto.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były
 Opinia
@Will 10.03.2015 10:00

myślę, że lepiej byłoby gdybyś poszedł do Trumpf Huettinger z Zielonki. Pracują nad zasilaczami plazmowymi i laserowymi dla przemysłu półprzewodników. Dla studenta jako pierwsza praca w sam raz...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@były 13.03.2015 00:07

Gdybym miał jako absolwent wybierać, to wydaje mi się, że ciekawiej byłoby zacząć swoją pracę od mniejszej, krajowej firmy, gdzie jest większa szansa na sprawdzenie swoich możliwości w różnych działach niż w firmie korporacyjnej… Czyżby powyższy wpis był formą kryptoreklamy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia

Co pytali? powiedź czym się chcesz zajmować (inaczej przebiega rozmowa kwalifikacyjna z inżynierem a inaczej z monterem). Kolega Roman widocznie jest bardzo zadowolony skoro tak napisał.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roman
 Opinia

To najlepsza Spółka jaką znam. Miodem i mlekiem płynąca. Bardzo mądry Prezes. Wszyscy bardzo zaangażowani. To są jastrzębie biznesu. Jak żyć? Brać co swoje i do przodu! Golić leszczy..........

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZrEzygnowany
 Opinia

Prezesi Spółek często widzą tylko kasę i wyniki. Prezesie, jak żyć???

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JJ
 Opinia

Praca mało komfortowa. Nie można oczekiwać tylko bezdusznych wyników. Dawałem z siebie wszystko, dużo pracowałem. Podziękowanie to wypowiedzenie przed świętami. Taki sytuacje się nam zdarzają. Cóż, tacy są pracodawcy. Nie chcę pisać źle, jest mi przykro...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@JJ 19.12.2014 22:22

Mam takie nieodparte wrażenie, ze ktoś w ferworze walki i nieustannego doskonalenia fachu dziennikarskiego (ciekawe swoją drogą na kim się wzoruje) pomylił fora. Nic mi nie wiadomo na temat zwolnień w Elektrometal Energetyka SA, tym bardziej teraz przed Świętami.Tak więc ktoś się chyba pomylił i te gorzkie żale powinien wylewać na innym forum. Niezależnie od powyższego dla wszystkich pogodnych Świąt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sama prawda
 Opinia

Potwierdzam że przynajmniej po tym jak odszedł z innej firmy przestało śmierdzieć na jadalni. Z tymi karaluchami to może być prawda chociaż ja tego nie widziałem. Do tego ham jakich mało.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pech
 Opinia

Dobrze że chociaż nie zaprzeczasz pracy dla sportu ponieważ inaczej tego nie da się nazwać. Fajnie, że znikają komentarze opisujące prawdę. Prawda najbardziej kole w oczy. Czy Bartek Bl w dalszym ciągu przynosi wam karaluchy w prezencie i zachowuje się jak ostatni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez kindersztuby? Nadal pracuje za 900zł miesięcznie? Tfu. Już nie może przeciez zwiększyli minimalną.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aktualny pracownik
 Opinia
@pech 12.09.2014 18:21

Bardzo ciekawie jest czytać uwagi na temat kindersztuby od osoby, która obrzuca obelgami i po prostu obraża innych. Naprawdę są u Was karaluchy? Szczerze współczuję. Może Raid na owady coś pomoże. Patrz, Bartek z nami pracuje i nie ma ani pół karalucha. Jeśli było tak, jak piszesz, że jeden z kolegów pracował za 900,00 zł, to chyba nie jest dziwne, że z poprzedniej pracy zrezygnował.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aktualny pracownik
 Opinia

Jako osoba będąca aktualnie zatrudniona w tej firmie, chciałabym zauważyć, że wpis na temat spóźnień mija się całkowicie z prawdą. Nie przypominam sobie, żeby ktokolwiek został zwolniony za spóźnienie lub żeby komuś policzyć spóźnienie w jakiś tajemniczy sposób. Firma się rozwija i zatrudnia nowych pracowników – w każdym miesiącu można zauważyć nowe twarze, o zwolnieniach nic mi nie wiadomo. Wygląda to na kolejny atak „starej” organizacji na „nową” i jest ewidentnym przykładem czarnego PR. Czyżby brak umiejętności radzenia sobie z zazdrością wśród specjalistów z wyższej półki?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pech
 Opinia

jeżeli liczyliby ci spoźnienie patrząc na zegarek nie kiedy wszedłeś do pracy ale kiedy zdążyłeś uruchomić komputer i odpalić potrzebny ci do pracy program to zmieniłbyś szybko zdanie. Pomimo, że przychodzisz na czas, liczą ci codziennie od minuty do pięciu spóźnienia a później zwalniają za nagminne spóźnienia. O awansie zapomnij, chyba, że informatyka na szambonurka.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ttttttttt
 Opinia

Zero treści w postach. Klasyczny blackPR, atak "starej" organizacji na "nową". Familię chyba ubodło, że ktoś zdecydował się iść na swoje. Szczują teraz każdego swoimi "asso-plagami".

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tomeczek
 Opinia

wszyscy oceniają, nikt nic nie wie… jest to kopia innej polskiej firmy - twór osób z kompleksami mniejszości - więc zakładając firmę mianowali się prezesami i dyrektorami… można i tak budować karierę - tylko żeby firmę utrzymać - trzeba zarabiać! czarno to widzę w tym przypadku!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dfb
 Opinia
@tomeczek 04.08.2014 18:01

Coś Cię nosi . Zarabiająświetnie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mutacja
 Opinia

(usunięte przez administratora).. Nie polecam tego kolejnego tworu.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaskółka
 Opinia

Ja niestety nie dostałem się do pracy w tej firmie. Żałuję bo ludzie z ogromną pasją i wiedzą tam pracuja. Można się wiele nauczyć. Moją kandydaturę odrzucili w sposób kulturalny. Złego słowa powiedzieć nie można.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaskółka
 Opinia

Ja niestety nie dostałem się do pracy w tej firmie. Żałuję bo ludzie z ogromną pasją i wiedzą tam pracuja. Można się wiele nauczyć. Moją kandydaturę odrzucili w sposób kulturalny. Złego słowa powiedzieć nie można.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Pracuje w tej firmie od 4 miesięcy i jestem zadowolony z pracy na powierzonym mi stanowisku. Pensja na czas, mili ludzie, przyjazny bezstresowy klimat pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicki
 Opinia

Mozesz rozwinąć pls. Tez interesuje sie praca w tej firmie, a twoja odpowiedź bardzo mnie zaintrygowała. Co oznacza podstawa i dlaczego praca miła nie jest?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wojtyła
 Opinia

Maślanka i Figi to podstawa rzekłby Jarząbek... A praca miła nie jest. Polecam dać sobie spokój.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Linux
 Opinia

Nie polecam. Sami się przekonacie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Linux 19.02.2014 17:42

Możesz rozwinąć, czekam na odpowiedź od nich gdyż złożyłem podanie...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Elektrometal Energetyka SA - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej