Autoneum
3 215 6 1

Opinie o Autoneum

Moriss

Ja się pytam jak to jest, że liderka trzyma ze swoją pracownicą? Jak w tym czuć się obiektywnie ocenionym? Bo przecież na bank ocenia ją wyżej niż jej kwalifikacje na to wskazują! A wg to śmiechu warte! Lezbo dramaty na C2 ha ha :D szkoda tylko tej W.... że zapatrzona w Panią P .....Tak była, a ona jej rogi robiła z babochopem.

?
@Moriss 19.01.2019 00:18

Już mi się rzygać się chce tymi lesbami,one chyba się przyciągają nawzajem,czy na innych zmianach też jest taki wysyp lesbów jak na C???

.....
@Moriss 19.01.2019 00:18

Weź wyjdź z tego forum człowieku

Tyle w temacie.

Hehe dobre,no tak to bywa niestety w tej firmie na układy nie ma rady,zawsze tu tak było że ludzie którzy mają dobry układ z kierownictwem są nietykalni,mogą rewirować do woli,w (usunięte przez administratora) grać a i tak im nic nie zrobią,a komuś niewygodnemu powinie się noga i leci za byle co,ale ta firma sama jest sobie winna tych rotacji,nieodpowiedni ludzie na stanowiskach itp,ludzie powiązani z kierownictwem nie powinni pracować na tych samych zmianach.

On

Racja a jeszcze idzie z glowa w chmurach ksiezniczka!!!!!!!!!!!

::::::::
@Moriss 19.01.2019 00:18

Ludzie zamknijcie swoje (usunięte przez administratora) ! Jaką świnią skończona trzeba być, żeby pisać takie bzdury na forum!!! Co Cię to człowieku obchodzi kto z kim śpi, albo kto kogo dla kogo zostawił!!! To wyłącznie ich sprawa! Im dużej czytam te forum mam wrażenie, że większość ludzi pisząca takie rzeczy to po prostu skończone (usunięte przez administratora), nie mające swojego życia prywatnego. Ogarnijcie się kuz..wa wszyscy.... Gdzie jest administrator tego forum????? Dlaczego wpisy nie wnoszące nic o warunkach pracy nie zostają usuwane ?!?!?!? HALO BUDZIMY SIĘ I PROSZĘ O KASOWANIE TAKICH POSTÓW !!!!!

Brak słów
@Moriss 19.01.2019 00:18

Babochlop z tego co wiem nie pierwszy raz rozbiła zwiazek i pewnością nie ostatni . I wszystko w pracy ! jak jej nie wstyd co za (usunięte przez administratora)

wieRny
@Moriss 19.01.2019 00:18

Pawlicka jest nietykalna, za głęboko siedzi Grzesiowi w 4literach. Może spać z kim chce, kiedy chce i robić na linii co jej się podoba. Odpuść.

Ass
@wieRny 20.01.2019 20:47

I na nią przyjdzie pora. A to, że sprzedaje każdego wiadomo już od lat, bo raczej za inteligencję nie została liderką.

zmC

Dlatego uwielbiam zm C ,zawsze jest u nas wesoło hahahaha

Andzia
@zmC 20.01.2019 17:56

zawsze, a tera jajec bydzie Iske pajakami po hali ganiac, uwielbiam ta zmiane

Jw5

A kto jest liderem na C2,

XD
@Jw5 20.01.2019 15:46

nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz :)

Ha ha
@Jw5 20.01.2019 15:46

To chodzi o Pawlicką C1

On

Witam czy ktos juz dostal premie czy poprostu koniec premii w tej firmie?

Świeżak
@On 18.01.2019 19:55

Podobno w poniedziałek.

Premia
@On 18.01.2019 19:55

Kilka osób już miało w piątek premie.

Oppp

Słyszeliscie co zaczyna się dziać na rynku motoryzacyjnym co nie. Coraz wiecej państw planuje zakaz dislowych silników. Autoneum dostarcza masę detali do samochodów dizla. Jak koncerny pozamykają projekty to będą redukcję stanowisk. Nowy rok co zawsze produkcja była jaka a w tym roku co jest ,przychodzimy i się pytają kto by chciał iść do domu,bo nie ma roboty czasem do innego się pójdzie teamu jak tam jest. Ostatni rok z premia roczna... Premia kwartalna warunki bardziej rygorystyczne 1 dzień L4 150 mniej premia 2 dni i więcej bez premi.

Ja
@Oppp 18.01.2019 15:36

Jakoś nikt o tym oficjalnie nie mówił,przyjmują nowych ludzi nonstop,więc przestań pierd...

Mumin

Co to za nowy koń podbija do kobylki ?

Lol
@Mumin 17.01.2019 16:38

który ???

!!!!
@Mumin 17.01.2019 16:38

A co cię to (usunięte przez administratora).obchodzi? Ludzie zajmijcie się sobą a nie patrzcie na innych,każdy ma swoje życie i robi to co mu się podoba i (usunięte przez administratora) wam do tego!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Daniel

W odpowiedzi na wpis, uprzedzam że to nie słowa mojego autorstwa. Poprostu ktoś się podszywa pod moją osobę Nie pozdrawiam Daniel

Daniel
@Daniel 17.01.2019 09:16

Od mojej osoby to się odstosunkuj a nie podajesz się z kogoś kim nie jesteś? Taki jesteś mocny w pysku? A Milenke to sobie poszukaj w swoim otoczeniu a odemnie wara.

Operator

Czy ktoś może wyjaśnić o co chodzi z wc na starej hali koło biura kierowników???? W jakim celu wchodzą tam wgl sprzątaczki? Czy otwarcie drzwi i psikniecie odswiezaczem (tak robią sprzątaczki) to jest praca która wykonują przez 8 h sprzątaczki? W jakim celu koło biura dzień w dzień skrobią drogę tymi drapakami ? Odśnieżyć nie ma kto a koparka stoi, ale drapać codziennie przez 8 h to ma kto ....

Operator2
@Operator 15.01.2019 18:02

Słuchaj ty jesteś od zapier.dalania na produkcji a nie od zadawania pytań.

inny operator
@Operator2 15.01.2019 22:20

posprzątaj w końcu ten kibel jak się należy ....

Ona 1234

Widzieliście nasza słynna Arlette co lata do Janka to się spotykają po pracy... Słyszałem że ona tam z każdym kręci pierwszy był Rafał potem inni a teraz Janek. Niby ja Janek (usunięte przez administratora) Przy innych ale to tylko taka ściema z tego co wiem to jeszcze w tamtym roku miala faceta bo widziałam jak przyjeżdżał po nią a później widziała ja z innym więc panna chyba lubi lecieć na parę frontów i lubi ten sport hahaha ale jak laski jej Cisna to siedzi cicho chodzi płacze po kiblach a w szatni laski jej jadą i ona cicho stoi jak taka cipka hahah hahahahah żal żal żal (usunięte przez administratora) nasza Arletta :-)

agh
@Ona 1234 16.01.2019 01:20

napij się więcej..

Ona
@Ona 1234 16.01.2019 01:20

Która zm?

Zniesmaczona
@Ona 1234 16.01.2019 01:20

I właśnie to jest w tej firmie najgorsze... chodzenie i plucie takim jadem na wszystkich, którzy odstają od jakichś śmiesznych „norm”... poza tym co Cię to o obchodzi? Jej życie, to jej sprawa! Patrz czy masz normę zrobiona a nie piszesz takie rzeczy na forum... pozna tym te forum jest o warunkach pracy, a nie kto z kim spi! Ludzie ogarnijcie się

Żądny Prawdy

W tej firmie każdy każdemu obrabia 4 litery. Tutaj ktoś z tobą rozmawia a za chwilę cię sprzedaje dalej i cały zakład wszystko wie. Kumoterstwo i kolesiostwo tak w skrócie. Jeden drugiemu zawiści czegoś.

;)
@Żądny Prawdy 05.01.2019 14:35

Milenka , autobiografia

Żądny Prawdy
@;) 06.01.2019 19:33

Człowieniu chyba ci to ciepło na hali szkodzi lub towarzystwo innych osób, bo pierdoli.sz takie bajki że tego czytać nie idzie. Zajmij się kur.wa obowiązkami w pracy a nie wypisywaniem głupot.

;)
@Żądny Prawdy 10.01.2019 15:11

Milenką jak nic

Nierządny
@Żądny Prawdy 05.01.2019 14:35

Przeczytałem Twoje posty i wszystkie pokazują jaki jesteś nieszczęśliwy i zawzięty.Twoje życzenia dla załogi na święta to pokaz twojej złośliwości ,no i płacz na stosunki w pracy,po twoich wpisach nikt z tobą nie powinien gadać a co dopiero być twoim przyjacielem czy kolegą.Na koniec piszę o tobie z małej litery bo no wielką nie zasługujesz podbrzuszku.

Żądny Prawdy
@Nierządny 11.01.2019 10:17

Urzekła mnie twoja historia

Nierządny
@Żądny Prawdy 12.01.2019 10:08

To twoja historia i jest urzekająca - to prawda

Żądny Prawdy
@Nierządny 12.01.2019 13:39

Bujaj garba na hali leszczu

Nierządny
@Żądny Prawdy 12.01.2019 19:09

Milenka i wszystko jasne.Wylewa pomyje bo go (usunięte przez administratora) i nie umie tego przeżyć hehehe.

:-P
@Nierządny 12.01.2019 23:21

Tutaj każdy może napisać co chce a wy wszystko przypisujecie jednej osobie, jakiejś milence?

Żądny Prawdy
@Nierządny 12.01.2019 23:21

Sluchaj nie wiesz kim jestem, to nie przypisuj mi wpisów innej osoby. Najpierw się dowiedz a później oceniaj Pozdro bez leszczyku

Ala
@:-P 13.01.2019 10:29

Właśnie tak pewnie jest.... A takich Milenek to co 2 wpis.

Nierządny
@Żądny Prawdy 13.01.2019 13:27

Środkowy palec karpiku

Lidia
@Żądny Prawdy 05.01.2019 14:35

Może warto porozmawiać ze współpracownikami, przedstawić swoje problemy i jakoś spróbować jej wspólnie rozwiązać? Szczera rozmowa czasem potrafi naprawdę pomóc uzdrowić atmosferę. Czy takie próby były może już podejmowane w Autoneum?

Żądny Prawdy
@Nierządny 13.01.2019 18:05

To najpierw pomyśl dwa razy na kim wylewasz swoje wypociny

Nierządny
@Żądny Prawdy 13.01.2019 22:25

Jeszcze raz środkowy palec tęp.ku.

Żądny Prawdy
@Nierządny 14.01.2019 21:22

Tępa.kiem to ty możesz być jak chcesz bo chyba nic innego nie umiesz prócz pracy w tej firmie. Zeta perspektyw pewnie trzymasz się tej roboty jak rzep psiego ogo.na

Niwrządny
@Żądny Prawdy 15.01.2019 12:24

Bla bla bla - i środkowy palec.

Alicja

Wiadomo kiedy Aneksy czy trza czekać na paski ? Ciężko kartki wydrukować

Hojny
@Alicja 15.01.2019 18:16

No właśnie kiedy ???????? Dobre pytanie !!!!!!!

Operator

Parking przed bramą dla pracowników to jedna wielka katastrofa... Ogarnijcie się Gdzie jest BHP???

Panda

Niech ktoś wreście odśnieży ten parking cieżko raz przejechać ?

janek
@Panda 14.01.2019 21:29

!!!!

Ja
@Panda 14.01.2019 21:29

Po co? Ważniejsze są okulary na hali.

zainteresowany

czy jest możliwość zarobienia w soboty u Adaś w firmie

Bob
@zainteresowany 14.01.2019 16:31

Jest ale nie zawsze i nie na każdej liniij

Weteran

Maszki czy maski wspólnie?? Żal o tym (O nich) nie wspomnieć hahahaha. Kocham tą pracę zawsze się naiwna znajdzie!!!!!!!!!!!! Może i czasem ciężko i gorąco ale kino przednie.

Hej
@Weteran 11.01.2019 00:47

Fakt zabawba historia. ( piękna u bestia):) Nie ma co tu każdy z każdym coś ! Gorzej nic w "trudnych sprawach " . czasem patrząc na sytuację to rzy... się chce.

Porażka

Super pomysł z noszeniem okularów przez 8h,na pewno sprawdzi się latem przy formowaniu gumy gdzie temp przy stole wynosi ok 50 st,brawo!!! Oby tak dalej ułatwiać nam pracę i w tak ciężkich warunkach.Szkoda że nie dbają o nas finansowo tak jak w sprawach bezpieczenej pracy.

On
@Porażka 09.01.2019 09:41

Jestesmy traktowani jak w jakims obozie.Czy kierownictwo nie ma glosu w sprawie bhp.Gora obudzcie sie bo jeszcze troche i autoneum zostanie bez operatorow.

.
@On 10.01.2019 08:40

Niech Pan i Panie z Bhp popracują 8h w okularach przy stole na formowaniu gumy,okulary zaraz zaparują,będą uwierać w nos,uszy,to są okulary na klimatyzowane hale a nie na takie jak są w tej firmie,niby przed czym one mają nas chronić przy formowaniu gumy? Rizumiem na piankownicach bo jest wosk i sprężone powietrze,jak zwykle ulepszenia stosowane przez bhp pogorszą warunki pracy.

On
@. 10.01.2019 08:53

Bhp nie wie co to praca oni tylko upominac potrafia i ludzia utrudniac prace potrafia.Kierownictwo glosu nie maja.Gora pobudka nie robcie z nas niewolnikow.

Świeżak
@Porażka 09.01.2019 09:41

Czy kochane BHP myśli jak te okularki gdy zaparują ,zajdą włoskim i jeden czort wie czym jeszcze na tych pięknych halach wpłynie na nasze oczy? Warto by troszeczkę pomyśleć lub zapytać operatorów........

cwircwir
@Porażka 09.01.2019 09:41

ania z jagodą przejda sie przez hale w okularach i stwierdzą że sie da, co poradzisz...

zainteresowany

czy jest możliwość nadgodzin w firmie ?

Abgard

Witam BHP powinno zajac sie toaletami na hali brak papieru toaletowego brudno śmierdzi przy biurze kierownikow zmian toaleta meska smierdzi jak w jakims zmenelowanym toy toyu czasem nawet tam jest czysciej i w mkare pachnie a tutaj sie idzie pozygac brak sprzataczek na zmianach nocnych porażka toaleta damska obrzygana byla przez trzy dni nikt nic z tym nie zrobil (usunięte przez administratora) i malaria w damskich szatniach woda na ziemi po zmianach nie ma jak przebrac obuwia bo tak mokro a Wy Nam karzecie wkladac koszule w spodnie nie nosic łańcuszkow co to ma byc co my pracujemy w produkcji spozywczej !!! Prosze zwrocic uwage jak ubrani chodza kierownicy zmian przeciez tez maja ubrania firmowe a to ze siedza 8 godzin w biurze nie usprawiedliwia ich do tego by chodzili w wlasnych ciuchach i dlaczego nie korzystaja z szatni jak inni pracownicy tylko przebieraja sie w biurze ? Dlaczego biurowiec wchodzac na hale produkcyjna nie ubiera szelek ? Od szarakow sie wymaga ale gora na siebie nie spojrzy !!! Dlaczego operatorzy którzy maja po 3 nieusprawiedliwione dniowmi dalej pracuja a inne osoby odrazu do zwolnienia sa lepsi i lepsiejsi ?! Malo tego jeszcze sie szkola awansuja itd ..

On

Zenada wlosy koszulki wszystko spiete co to ma byc.My mamy czuc sie wygodnie w pracy a nie spieci.Czy my pracujemy jak niewolnicy.Bhp mamy bariery i nie ma opcji byn nam kiszulka czy wlosy wciagly do maszyny.

Ja
@On 10.01.2019 08:49

Koszulki mają być luźne aby była wentylacja i nie przegrzać organizmu,ale ktoś chyba nie ma o tym pojęcia....

Jw5

Tu nie ma mowy o koleżeństwie a tym bardziej przyjaźni, pogadać, pośmiać się owszem ale trzeba pilnować własnego nosa i robić swoje, nie dac sie (usunięte przez administratora) ... ludzie tu pracujący na jednym stanowisku tylko w swojej brygadzie ,ktorych nikt ie rzuca po innych brygadach sa ograniczeni potrafią tylko swoje jedno..., ci którzy robią na różnych stanowiskach po całej hali są troche więcej warci bo są ogarnięci we wszystkich robotach.

Ja
@Jw5 08.01.2019 09:44

Tylko Ci ograniczeni więcej zarabiają od tych ogarniętych,to po co pokazywać że się coś potrafi jak i tak nikt Cię nie doceni...

Z innej beczki

Wiadomo już kiedy będą aneksy z podwyżkami? bo mam propozycję innej pracy i nie wiem ile czekać jeszcze?

Zoom
@Z innej beczki 06.01.2019 08:53

słyszałem że za tydzień

Taka firma
@Z innej beczki 06.01.2019 08:53

Idź lepiej do innej pracy bo podwyżki mają być śmieszne!!! Albo zwolnij się i zatrudnij na nowo,lepiej na tym wyjdziesz,różnica zarobków: młodszy operator vs st.operator nie całe 100 zł brutto!!! To po chu...się starać o starszego operatora???

Comeback

Paulinka wróciła na produkcję na lderkę,czyżby za wysokie ambicje na pracę biurową??? A tak się dziewczyna pchała do biura xd

Ciekaw
@Comeback 03.01.2019 17:05

Ta z zm A ?

Comeback
@Ciekaw 04.01.2019 06:25

Jest Rodo to nie można pisać która zm,wtajemniczeni wiedzą xd

Timeout
@Comeback 03.01.2019 17:05

Pchać się to możesz ty. Ból (usunięte przez administratora) Czy za małe jajeczka? Zazdrość to brak pewności siebie kolego lub koleżanko. to że wróciła nie świadczy o tym że jej nie wyszło wręcz przeciwnie. Ale nikt ci tego nie będzie tłumaczył cepie.

....
@Timeout 04.01.2019 18:00

od Pauliny to się akurat człowieku (usunięte przez administratora)to jest jedna z normalnych liderów w tej firmie

:::
@.... 04.01.2019 19:37

I jedna z ładniejszych dziewczyn :) bo na zm C ładnych lasek to ze świecą szukać...

Timeout
@.... 04.01.2019 19:37

Kolego ja stoję w jej obronie czytaj ze zrozumieniem. :)

Timeout
@.... 04.01.2019 19:37

To ktoś kto podpisał się comeback hejtuje ową liderke a nie ja. Po 2 to pewnie jakaś zazdrosne babsko albo odrzucony facet napisał ten komentarz o ambicji itp. Nikt kto ma odrobinę cywilnej odwagi nie napisałbym takiej opini na grupie ponieważ grupa dotyczy warunków pracy a nie tworzenie prywatnych opini tym bardziej o sprawach prywatnych inni osób.

ja
@Timeout 05.01.2019 11:43

Przestań pierd....

Jasna sprawa
@Timeout 05.01.2019 11:36

Bodyguard się znalazł ,tu nie trzeba nikogo bronić,nikt tej dziewczyny nie obraża przecież,jeżeli ktoś wraca z awansu na produkcję to dla ludzi jest pewne że nie wyszło,brak umiejętności itp,tak samo jest z degradowanymi liderami,niby sami rezygnują haha(tylko że nie maja wyboru,albo rezygnacja albo wylot z roboty ;) )

Pracownik
@Jasna sprawa 06.01.2019 12:23

Praca jak praca tylko atmosfera gęsta.

zainteresowany

A jak wygląda Social w firmie premie świąteczne wczasy pod gruszą?

Pracownik
@zainteresowany 07.01.2019 10:01

Jest i jedno i drugie.

Amin

Praca na wózku mega każdy wózkowy po 2miesiacach 15kg więcej ????

Lidia
@Amin 09.12.2018 16:52

Rozumiem, że zapewne chodzi Ci o to, że jest to praca siedząca, bez większej aktywności fizycznej? Po Twojej wypowiedzi wnoszę, że jesteś zatrudniony w Autoneum właśnie na takiej pozycji. Jak Ci się podoba praca w tym miejscu? Poleciłbyś innym osobom aplikować do Autoneum?

obserwator
@Amin 09.12.2018 16:52

mniej żreć ;)

Andrzej
@Lidia 15.12.2018 23:20

Tak, praca siedząca. Trochę rozleniwia i łatwo szybko dostać brzucha.

Lidia
@Andrzej 21.12.2018 18:49

A jak poza tym oceniasz pracę w Autoneum? Warto napisać coś więcej - jakieś konkrety. Jak wyglądają dodatkowe benefity socjalne dla pracowników tej firmy? Może jest jakieś dofinansowanie do karty sportowej lub prywatnej opieki medycznej w Autoneum, o którym warto wspomnieć na forum.

on
@Lidia 31.12.2018 20:28

Benefity są,ale cóż z tego jak zarobki (usunięte przez administratora) benefitami rodziny nie wyżywię.

Żądny Prawdy

Z okazji nadchodzących świąt i zbliżającego się nowego roku życzą wszystkim weekendów w pracy i podniesienia norm nie do wyrobienia ????

Żądny Prawdy

Popraw swoje wypociny, bo system je zablokował i nie mam się z czego pośmiać

Żądny Prawdy

Jak tyś jest (usunięte przez administratora) to bardzo fajnie. Mnie nie rusza takie coś

Świeżak

Zdrowych,wesołych świąt dla wszystkich pracowników .Szczęśliwego Nowego Roku,spełnienia wszystkich pragnień i żeby był lepszy od tego który właśnie mija.

ja.
@Świeżak 23.12.2018 13:54

Dzięki i wzajemnie,chociaż jeden normalny wpis :)

Żądny Prawdy

Tak jak z ciebie

?

Czyżby Milenka zmienił nick???

Żądny Prawdy
@? 23.12.2018 17:29

Nie znam takiej osoby

Świeżak
@? 23.12.2018 17:29

Olejmy go,on już tu nie pracuje i bardzo dobrze ;).

Ciekawy

Ludzie jak tam w Autoneum?! Dalej pracuje tam Pati niewrze... z zm A?? Warto czy nie pracować tam?

A
@Ciekawy 21.12.2018 02:23

To jest ta co dzwigała normy,potem nie potrafiła ich wyrobić i zwolniła się,nie nie robi już tu.

Pewny
@A 21.12.2018 15:33

Z tego co mi wiadome to wyrabiała wszystkie. Dawno jej nie widziałem więc trudno mi powiedzieć ale dobra dziewczyna miła i pomocna.

Pewny
@A 21.12.2018 15:33

Ostatnio ma lepiej niż my niestety. Nasza firma nie docenia ludzi. Ona tylko na op na 1011 podniosła. ;) tak czy siak w końcu by to zrobili. Pozdro zm A

Kasia
@Pewny 22.12.2018 00:49

Taa. Napisała kizena że da się zrobić w ciul więcej, a jak dano ja na klipsy to następnego dnia poszła na L4. Takie ćwoki , że brak słów.

7a
@Kasia 22.12.2018 22:40

Robiła tam codziennie!!! Masz złe info koleżanko. L4 nie brała.

Info
@Kasia 22.12.2018 22:40

Nie obrażamy ludzi na forum. To karalne jest.

Żądny Prawdy

Pytanie do dyrekcji. Dlaczego ludzie złapani na bramie pod wpływem alkoholu, zostają zwolnieni z pracy a po miesiącu wracają jak by nic się nie stało? Taki miesięczny urlop i powrót do pracy.

Ja
@Żądny Prawdy 21.12.2018 10:23

Odpowiedź jest prosta po prostu brak rąk do pracy a ci pijaczkowie robili tu jakiś czas i nie zwolnią się zaraz jak nowo przyjęci.

Żądny Prawdy
@Ja 21.12.2018 15:36

Czy ty jesteś z dyrekcji? Bo ja nie chce odpowiedzi od byle parobka z produkcji tylko osoby z biurowca. Proste i logiczne

Ja
@Żądny Prawdy 21.12.2018 18:47

Nie jestem z produkcji nieuku,a parobka szukaj sobie w rodzinie,jak pisze że tak jest to tak jest!!!

Operator
@Żądny Prawdy 21.12.2018 18:47

A ty kim niby jesteś że obrażasz ludzi z produkcji????

Żądny Prawdy
@Operator 22.12.2018 14:07

Ja Żądny Prawdy a poza tym to nie twój zakichany interes kim jestem.

operator
@Żądny Prawdy 22.12.2018 15:10

Pewnie ci żal du... ściska że wrócił ktoś kogo wyje.. za alkohol. I bardzo dobrze że wracają,każdemu należy się druga szansa a ci ludzie nie byli najeb... tylko byli po wczorajszych imprach,bo nikt nie pije przed robotą ofermo!!!

nierób
@Żądny Prawdy 21.12.2018 10:23

Bo na trzeźwo nie da się tam pracować więc przymykają oko na pijących i ćpających

Żądny Prawdy
@operator 22.12.2018 15:29

Ale chcąc pić to trzeba pić z umiarem i być gotowym na drugi dzień do pracy, a nie przyjść i wydmuchać na alkomacie. Ofermą to ty jesteś

anonim

(usunięte przez administratora)

Ukrainka

A Polacy są tacy pachnące??? Od niektórych śmierdzi, jak od koni. Zwracajcie uwagę na siebie!

Świeżak

I super , tam zostań :)

Myjta się to nie boli.

Tu nie chodzi o laski tylko o typów,niektórzy jak sciągną buty to gorzej niż cyklon B.

Świeżak
@Myjta się to nie boli. 16.12.2018 04:59

Święte słowa,tylko czy to coś da?Wali już przed szatnią,porażka.

Nowy nie pewny.

Czy to prawda że wszyscy uciekają z zm. A???? Pracownicy co od kilkunastu lat tam pracują i nie tylko???? O co chodzi z brygada na wypalarkach? Chce tam zacząć pracę mówią o samych zaletach. Jak jest na prawdę??? Warto zaczynać w tej firmie zaczynać????

Jakub
@Nowy nie pewny. 07.12.2018 22:58

Warto! Fajne placa Ja pracuje na zm B i jest ok

Dziękuję
@Jakub 07.12.2018 23:02

Dzięki. Niby mam być na zm A wypalarki czy coś takiego.

Widza to
@Nowy nie pewny. 07.12.2018 22:58

Na wypalarkach robota lekka,ściema totalna chłopaki non stop na kawusie lotajo.

?
@Jakub 07.12.2018 23:02

Mialeś na myśli "Fajnie płacą?"pracuje tu kilka lat i jakoś nie odczuwam tego aby fajnie płacili,jak nie zrobisz sobót to na nic ci nie starcza,żyjesz jak (usunięte przez administratora)a narobisz się jak koń....

Nowy
@? 08.12.2018 03:43

Brygadziści fajni są? Oby nie tyrani hihi :)

Ukrainka
@Nowy nie pewny. 07.12.2018 22:58

Uciekaj, bo ten łysy lider z wypalarek ci zabiję ????

Nowy nie pewny
@Ukrainka 08.12.2018 10:44

Może mi gałę zrobić najwyżej!

Prawda
@Nowy nie pewny 08.12.2018 12:21

Nie pisz za kogoś kim nie jesteś! Nowy... A raczej stary pracownik.

Nowy
@Ukrainka 08.12.2018 10:44

Tu nie chodzi o brygadziste z tej linii tylko ogólnie czy da się z nimi współpracować współpracować.

Zostaw opinię o Autoneum - Katowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autoneum