Autoneum
2 239 1794 5 1

Opinie o Autoneum

Filtruj opinie po kryteriach:

tata
 Opinia

Kto tu się postawi przeważnie pracują same (usunięte przez administratora) pupilki liderow i ludzi co mysla ze ta praca to caly swiat wiec tu nigdy nic się nie zmieni porazka

Pomocna?
TakNie
Men
 Opinia

Trzeba brać przykład z Amazona. Zróbmy strajk! Chcemy godnej płacy, adekwatnej do wykonywanej ciężkiej pracy w dosyc szkodliwych warunkach. Temperatura, zapylenie, hałas, ta chemia... czy nie lepiej zapłacić więcej i mieć DOBRYCH pracowników i DOBRE opinie? Ciągle rekrutacje, zwolnienia i tak w kółko. Musimy się postawić!!!!!

Pomocna?
Tak9Nie
Women
 Opinia
@Men 17.07.2019 20:10

Tylko w Amazonie mają związki zawodowe które walczą o pracownika a my co mamy przedstawiciela załogi. Żenada

Pomocna?
Tak6Nie
Działajmy coś!!!
 Opinia
@Men 17.07.2019 20:10

Kto tu się postawi??? Każdy narzeka a nic nie robi by mieliśmy lepiej,stawki jakie nam oferują za tą pracę to chyba jaja jakieś!!! W Amazonie mają po 20 zł brutto i chcą więcej,My tu nawet nie mamy tyle po kilku latach pracy!!! Oni mają czystą pracę,My zapieprzamy w syfie,chemii,hałasie,ludzie uczulenia dostają,kaszlu itp,człowiek w lecie to mokry jak świnia robi,gdzie tu godne pieniądze za naszą pracę?? Oni tylko normy potrafią dźwigać i odejmować operatorów żeby człowiek zapier... za 3 osoby a brał jałmużnę!!! Zróbmy coś z tym bo tu robi się coraz gorzej.

Pomocna?
Tak6Nie
ja
 Opinia
@Women 17.07.2019 23:24

Przecież ten przedstawiciel załogi jest nam do niczego nie potrzebny,To osoba która nic przecież nie robi w sprawie pracowników aby było nam lepiej.

Pomocna?
Tak5Nie
Ktoś
 Opinia

Ooo Krupniok już porobiło na zm. B co za D..il

Pomocna?
Tak1Nie
ja
 Opinia
@Ktoś 17.07.2019 19:41

zwolnił się czy co?

Pomocna?
TakNie
tata
 Opinia

Dokladnie tak jak piszecie dostajemy reklamacje zatrzymania randomy przez nieudolność inzynierow kierownikow produkcji poprzez coraz większe normy a detal HP coraz gorszy teraz to już nie sa korekcje tyko naprawa całego detalu ludzie już boja się tego robic do przepalenia jest po 100 sztuk z powodu rozwarstwien i pekniec na całej powierzchni obudzcie się w końcu i zrobcie cos z tym a nie za swoje bledy karac pracowników to nie jest detal który można robic szybko

Pomocna?
Tak8Nie
Przewidujaca
 Opinia

I co kierowniczki i liderzy Hp dostaje reklamacje oraz inżynierki zwiekszcie norme na 500 a klient was opuści oraz zróbcie porządek z narzędziem

Pomocna?
Tak8Nie
???
 Opinia
@Przewidujaca 16.07.2019 18:49

Tak jest jak każe się ludziom cisnąć normę nie do wyrobienia żeby szły dobre sztuki,to zapierdal... i produkują byle co żeby tylko normę wyrobić.

Pomocna?
Tak6Nie
zszokowana
 Opinia
@Przewidujaca 16.07.2019 18:49

Tu wszystko jest na opak...pracowalam w Anglii i tam w fabryce nikomu nie miesciloby sie to w glowie zeby prosic sie inzyniera czy technologa zeby pilnowal plynnosci produkcji sami biegali w obliczu problemu bo problem=brak pieniedzy dla wszystkich. Tu widze ze przychodzi po licznych prosbach mocno zly arogancki i z reguly dobrze wykarmiony czlowiek wyciagniety z kantyny z 3 dania 8 sniadania i pozoruje prace. Tam taki aparat spalilby sie ze wstydu bo czlowiek produkcji zaklnie zakasa rekawy i zrobi co moze bo ma godnosc i uczciwie pracuje na to co mu zaplaca..tam sie wspolpracuje u nas sie stara prace wcisnac komus innemu.

Pomocna?
Tak9Nie
KASIA
 Opinia

Czy kierownik Marek wie że lider haha lider Jacek zmienia parametry maszyn aby operarorzy zrobili norme

Pomocna?
Tak10Nie5
????
 Opinia
@KASIA 06.07.2019 20:40

Do zwolnienia z nim jak z Par...ką.

Pomocna?
Tak7Nie3
Teo
 Opinia
@KASIA 06.07.2019 20:40

Liderka i jej zastepczyni z bmw tez tak robia przyklad idzie z gory nikt ich za to nie karze to tak robia

Pomocna?
Tak4Nie
Świeżak
 Opinia
@KASIA 06.07.2019 20:40

Wszyscy liderzy to robią,operatorzy też,wszyscy to wiedzą a udają ,że nie widzą-nie słyszą.Taka to firma-szwajcarska dokładność i perfekcja haha :)

Pomocna?
Tak2Nie
Xyz
 Opinia
@Świeżak 08.07.2019 16:52

Firma szwajcarska i dokładna jak szwajcarskie zegarki hahaha pierdo.lenie Autoneum to jest dno i nic więcej

Pomocna?
Tak2Nie
B. D
 Opinia
@Teo 08.07.2019 13:04

Jaka zmiana?

Pomocna?
TakNie
ona
 Opinia
@KASIA 06.07.2019 20:40

Mało tego ten typek jest chamski,wulgarny,strasznie obrósł w piórka,jak był opeatorem to nic prawie nie potrafił,siedział cicho jak mysz pod mietłą,a teraz wielki Pan lider,kto robi z takich ludzi liderów???

Pomocna?
Tak7Nie3
Oper 1
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@B. D 08.07.2019 21:27

Każda!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Byly pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Do szanownego Pana kierownika produkcji (bo sie chyba nie zmienil) Czy Pan dalej zyje tym forum? Czy jak ktos tu napisze to uwaza Pan to za swiete slowa? Czytam a nie dowierzam. Co ktos durnego napisze a Pan wierzac tym wypocinom daje wiare. Mysle ze lepsza jest rozmowa z pracownikami o danych problemach a nie te durne wypociny gdzie zawistna osoba w pracy nie robi normy a tylko czeka na powrot do domu i napisanie bezwartosciowego komentarza w domu. Tacy ludzie nie sa anonimowi. A Panu polecam wiecej rozmawiac z pracownikami o tym co sie dzieje w firmie niz przesiadywac godzinami na forum, gdzie ludzie bez ambicji wylewaja swoje zale. Pozdrawiam. Byly pracownik

Pomocna?
Tak2Nie3
Świeżak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Byly pracownik 10.07.2019 08:06

Szanowny Pan kierownik nie potrzebuje rozmów z pracownikami bo dla niego to zwykły plebs .On nawet nie potrafi będąc na hali zwyczajnie pozdrowić ,przywitać się z ludżmi na produkcji a co dopiero rozmawiać nimi ,o czym.Ludzie chyba wcale tej rozmowy nie potrzebują bo szacunku i zaufania ten człowiek nie ma i nie będzie miał.

Pomocna?
Tak2Nie
wypad z forum.
 Opinia
@Byly pracownik 10.07.2019 08:06

Jeżeli jesteś byłym pracownikiem,to po chooj tu się udzielasz!!! nie pracujesz tu to co Cię to interesuje pytam kur mać???

Pomocna?
Tak2Nie3
Prawdziwe wpisy na forum.
 Opinia
@Byly pracownik 10.07.2019 08:06

Właśnie tu na forum ludzie prawdę piszą,wiadomo lepiej napisać anonimowo niż miało by się kogoś podkablować kierownictwu,tu nie ma żadnej zawiści,jeżeli ktoś jest ok,to złego słowa tutaj na niego nie napiszą,jest kilkunastu liderów i nigdy nie było napisane na tych co są w porządku,zawsze obsmarowywani są ci co mają coś na sumieniu,każdy czytający te forum to potwierdzi.Pan Kierownik dobrze robi że czyta to forum,przynajmniej dowie się co leży ludziom na wątrobie.

Pomocna?
Tak1Nie
Xyz
 Opinia

Tak szczerze mówiąc to jeb@ć autoneum

Pomocna?
Tak14Nie
Świeżak
 Opinia
@Xyz 28.06.2019 01:55

Dokładnie tak,firma pełna kierowniczków,inżynierków,bhp-owców,liderków i innych nierobów którym wydaje się ,że robią wielką karierę na plecach ludzi którymi pomiatają ,a tak naprawdę nie zauważają jacy są mali .Coraz więcej ludzi szuka pracy aby odejść z tej firmy.Jeszcze trochę i będą pustki na tych śmierdzących halach.

Pomocna?
Tak20Nie2
Xyz
 Opinia
@Świeżak 28.06.2019 11:37

Zapomniałeś dodać, że jest tam jeszcze pełno kapusi, dwulicowych ludzi i ukraińcy którzy walą w kulki

Pomocna?
Tak7Nie1
!!!!
 Opinia
@Świeżak 28.06.2019 11:37

A właśnie dlaczego aż dwie dziewczyny chdzą odczytywać temperaturę z termometrów? Czy nie może tego robić jedna osoba? To taka ciężka paca że trzeba dwóch osób? Jedna idzie a druga zeszyt niesie,to chyba mogła by jedna chodzić z zeszytem nie musi mieć tragarza kur...a mać!!!,oszczędzajcie na nierobach a nie na ludziach którzy jeb.. na to wszystko!!!

Pomocna?
Tak21Nie1
Xyz
 Opinia
@!!!! 29.06.2019 06:39

Wiesz to jest zbyt ciężka praca fizyczna i umysłowa dla jednej osoby.

Pomocna?
Tak10Nie1
Pracownik
 Opinia
@!!!! 29.06.2019 06:39

To jak z policjantami. Jeden trzyma żarówkę a drugi ją wkręca.

Pomocna?
Tak4Nie
operator zapierdalacz
 Opinia
@Xyz 30.06.2019 03:31

A tak na serio to przykre jest,że ludzie zapieprzają na takich nierobów,panienki uśmiechnięte zadowolone spacerują sobie po halach,człowieka chooj chce strzelić bo braknie 1 C by mógł na 10 min sobie odpocząć od tego ciepła,zawsze wiedziałem że ta firma stoi układami,tylko po co jęczą że trzeba na wszystkim oszczędzać,oszczędzają na wosku,a na ludziach którzy są daremni nie oszczędzą? zlikwidować niepotrzebne stanowiska a pieniądze się znajdą.

Pomocna?
Tak19Nie
ja
 Opinia

Tylko tu akurat te dziewczyny do piękości nie nalezą ;)

Pomocna?
Tak21Nie6
Bodzio
 Opinia
@ja 01.07.2019 03:53

Wydaje mi się, że forum nie jest przeznaczone do wypisywania takich postów... wszyscy tacy fifa rafa przez internet z anonima :) nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak14Nie1
Świeżak
 Opinia
@Bodzio 02.07.2019 19:50

Tak właśnie,wydaje ci się.Nie pozdrawiam!

Pomocna?
Tak4Nie4
Świeżak
 Opinia
@Bodzio 02.07.2019 19:50

Fifa rafa Bodzio nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie4
Bodzio
 Opinia
@Świeżak 03.07.2019 19:09

Widocznie Świeżaku masz bardzo ubogie życie towarzyskie, że jedyne czym żyjesz to forum.. Jedyne co pozostaje to współczuć :-) Peace&love

Pomocna?
Tak8Nie1
????
 Opinia
@Xyz 28.06.2019 13:19

Nie bierz wszystkich ukraińców do jednego wora,niektórzy naprawdę bardzo dobrze pracują,lepiej niż nie jeden polak,przynajmniej nie marudzą jak niektórzy z nas.

Pomocna?
Tak8Nie4
Świeżak
 Opinia
@Bodzio 04.07.2019 09:19

Napisał Bodzio z bogatym życiem towarzyskim - wzruszające ,naprawdę wzruszające :)

Pomocna?
Tak1Nie2
!!!
 Opinia
@!!!! 29.06.2019 06:39

Teraz już jedna chodzi,druga się chowa po kątach żeby przypału nie było XD

Pomocna?
Tak9Nie2
...
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@!!! 10.07.2019 04:52

(usunięte przez administratora) się w łeb!!!

Pomocna?
Tak2Nie1
:/
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@... 10.07.2019 05:37

Osobom które są tu obrażane i zniesławianie publicznie polecam założenie sprawy cywilnej! Ci którzy tu piszą wcale nie są anonimowi jak im się wydaje. Założenie takiej sprawy to koszt tylko 100 zł

Pomocna?
Tak5Nie1
Byly pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@!!!! 29.06.2019 06:39

Moze czas najwyzszy zajac sie swoja praca a nie po dwoch lub trzech miesiacach pracy w autoneum nagabywac na innych. Pracujesz zapewne tam chwile pewnie chcialbys byc kierownikiem lub brygadzista. ZAPRACUJ NA TO! Osoby ktore sa tam kierownikami brygadzistami lub pelnia inne funkcje doszly do tego praca! Wez sie wykaz a nie tylko obserwujesz co kto z kim i po co. Wyrob norme. Pozdrawiam byly pracownik

Pomocna?
Tak2Nie4
Bezimienny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Byly pracownik 10.07.2019 07:19

Typowa zawisc polaczka.... bo ktos ma lepiej. Ale dlaczego on ma lepiej niz ja? Tfu wypisywac i gnebic takich. Po 1 funkcyjni doszli do tego praca a nie wypisywaniem „durnych postow na forum” a po 2 nie czuj sie tak anonimowy... latwo ustalic kto pisze takie obrazliwe posty po IP

Pomocna?
Tak4Nie3
???
 Opinia
@:/ 10.07.2019 07:16

Przecież tu nikt nie podał czyjegoś imienia i nazwiska,to nie ma mowy o jakimkolwiek obrażaniu? gdzie tu jest czyjeś imię i nazwisko???

Pomocna?
Tak7Nie
???
 Opinia
@Bezimienny 10.07.2019 07:33

Tylko większość liderów nie doszła do stanowiska ciężką pracą,więc nie pier..l głupot,zgłosili się sami bo nie było chętnych,na niektórych liniach są liderzy którzy nigdy tam nie pracowali,więc...

Pomocna?
Tak7Nie
ja
 Opinia
@Byly pracownik 10.07.2019 07:19

hahahahahah chyba sama/sam nie wierzysz w to co piszesz.

Pomocna?
Tak5Nie
Ciekawe teorie.
 Opinia
@Byly pracownik 10.07.2019 07:19

Taki przykład:synek pracuje kilka lat ogarnia wszystko,startował na zastępce olali go,przychodni ładna dziewczyna pracuje kilka tygodni nic nie ogarnia i cyk propozycja i staje się zastępcą,więc jak to wytłumaczysz???

Pomocna?
Tak1Nie
Xyz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ciekawe teorie. 10.07.2019 13:47

To, że nic nie ogarnia to swoją drogą ale jak ma ładną buźkę, dup.kę i cy.cki to została zastępca proste. Pustkę nadrabia powiedzmy urodą

Pomocna?
Tak4Nie
Byly pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Xyz 10.07.2019 15:07

I tak o to jeden z Was pisze mi ze brak chetnych na lidera a drugi pisze ze ktos ogarnia linie pare lat glosi sie na lidera ale go nie wybieraja. Skrajne sprzecznosci. Nie pozdrawiam :)

Pomocna?
TakNie
Byly pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@??? 10.07.2019 11:42

Nie trzeba wymieniac z imienia czy nazwiska aby ludzie w temacie wiedzieli o kogo chodzi....

Pomocna?
Tak1Nie
Ja
 Opinia
@Byly pracownik 10.07.2019 19:20

Są 3zmiany więc nie wiadomo o kogo chodzi? Nazwiska tu nie podano ani zmiany brygady itp.

Pomocna?
TakNie2
Marek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@:/ 10.07.2019 07:16

Buhaha Ale piszesz bzdury

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Byly pracownik 10.07.2019 07:19

Jacek nie ośmieszaj się xD Ty na pewno na to zapracowałeś ;)

Pomocna?
TakNie
Zepsuta bramka przy wejściu.
 Opinia

Może by ktoś zrobił w końcu porządek z bramką obrotową przy wejściu od strony przystanku autobusowego,wejść normalnie się wejdzie,ale wyjść już się nie da,bramka się zacina i nie obraca,ludzie biegną z pracy na autobus i nie mogą wyjść,albo muszą skakać przez płot!!!

Pomocna?
Tak4Nie1
Ala6
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Uciekajcie z tej firmy jeśli możecie, niczego dobrego tutaj nie znajdziecie . Ja pracowałam rok, o rok za dużo, tylko nerwicy się dorobilam, ludzie tak zakłamani i zazdrosni że tragedia. Teraz na szczęście znalazłam pracę na 1 zmianę, minimalnie mniejsza wypłata aleee haki komfort psychiczny, z chęcią idę do pracy. I takiej pracy szukajcie ,uciekajcie z tego (usunięte przez administratora). Zróbcie to dla siebie.

Pomocna?
Tak9Nie
Prawda o autoneum
 Opinia
@Ala6 11.07.2019 14:22

Tu trzeba być odpornym psychicznie,ludzie słabi nie mają szans ,ja pracuję tu kilka lat ma na wszystko wyjeb... robię co do mnie należy a reszta mnie nie obchodzi,ludzie ogólnie fajni,zależy do jakiej brygady się trafi,pały też się znajdą ale to w każdej firmie jest zawsze jakaś zakała co psuje atmosferę,ale takimi to nie ma się co przejmować,liderzy hmm jest garstka naprawdę fajnych ludzi,ale to ze świecą szukać,na lidera też trzeba mieć odpowiednie predyspozycje,przede wszystkim dobry kontakt z brygadą,wiadomo ludzie dobrze traktowani lepiej pracują,a większość tutejszych liderów to zadufani w sobie tępaki,którzy jakimś cudem wybili się z produkcji i odbiła im szajba,traktują ludzi jakby byli niewolnikami do zapierd... na nich,tacy to nigdy tu nie mieli poważania i nie będą mieć,najsłabszy punkt pracy w autoneum to jest wynagrodzenie,ludzie po kilku latach pracy dostają 2200-2500 na rękę to chyba jakaś kpina,żart czy coś w tym stylu,ale teraz łatwo o pracę to ludzie pomału uciekają z tej firmy,może szanowna góra kiedyś się obudzi i zmieni to zanim zostaną puste hale,albo sami przyjezdni z Ukrainy albo innych krajów,chociaż jak rozmawiam z Ukraińcami to oni też nie chcą już tu pracować,szukają lepiej płatnej pracy.

Pomocna?
Tak16Nie
Świeżak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ala6 11.07.2019 14:22

Właśnie robię to dla siebie :).Firma porażka.

Pomocna?
Tak3Nie1
kao
 Opinia
@Prawda o autoneum 11.07.2019 16:20

Skrócę twoja wypowiedz.. ot- jest to praca dla ludzi z dużym poczuciem humoru... Za śmieszne pieniądze :):):):)

Pomocna?
Tak5Nie
Operator :)
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Prawda o autoneum 11.07.2019 16:20

Piszesz prawdę,tylko czy to kwestia odporności psychicznej?Liderzy tak jak piszesz tępaki którym sodowa wali na mózg.Pomiatają ludźmi nie pamiętają o tym ,że kiedyś byli operatorami i też im to nie pasowało.Zarobki za tą pracę to upadlanie ludzi,temperatura,smród,brud,normy z powietrza i traktowanie ludzi jak bydło to będzie koniec tego zakładu bo rynek pracy się znacząco zmienił i na takie traktowanie ludzie już nie będą się godzić,nawet Ukraińcy mają tego dosyć.Pewnie zostanie tam garstka ludzi którzy są leniwi i nie szukają pracy,ale to już ich sprawa.No i liderzy którzy za chwilę nie będą mieli kogo sprzedawać jak to się w tej firmie ładnie nazywa (nie szukając analogii to pasuje do tej firmy).Swoją drogą ciekawe jak wyglądałaby praca tych wspaniałych liderów ,brakowość ,wydajność i stosunki międzyludzkie -ciekawe :).Pracuje tutaj już trochę i o te trochę za długo ,zaraz po urlopie zmieniam pracę i chcę jak najszybciej zapomnieć o Autoneum.Pozdrowienia dla fajnych ludzi ze zmiany C.

Pomocna?
Tak7Nie2
ja
 Opinia
@Operator :) 12.07.2019 12:56

Wszystko się zgadza,tylko taką atmosferę stwarzają sobie ludzie,przykład był na jednej linii praca była dla 3 operatorów,firma wpadła na pomysł czy aby 2 operatorów nie mogło by wykonywać tej pracy zamiast trzech no i oczywiście dwóch matołków pokazało że się da,latali jak głupi żeby wyrobić się w czasie,no i tak zostało że praca teraz jest wykonywana w dwie osoby,tylko teraz przez tych idiotów dwóch operatorów już się zwolniło a jeden z nich zaraz się zwalnia,bo ma za ciężko teraz :) to po co tumanie jeden z drugim pokazujesz że się da??? może i się da ale na chwilę a potem rozum wraca że pieniążki te same a pracy coraz więcej i już nie można sobie na chwilę stanąć bo trzeba robić jeszcze pracę tego trzeciego zabranego operatora.Więc szanowni operatorzy zanim coś zrobicie to pomyślcie trochę bo zaszkodzicie nie tylko sobie ale i innym osobom....

Pomocna?
Tak10Nie
Operator:)
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ja 12.07.2019 15:45

Prawda,swoją drogą takich matołków jeszcze jest sporo ,myślenie boli :)

Pomocna?
Tak2Nie
Croc
 Opinia
@ja 12.07.2019 15:45

Skoda na starej hali w 4 brygadzie,(usunięte przez administratora) pokazują że idzie to zrobic a potem narzekają że to za dużo jak coś nie idzie po ich myśli .

Pomocna?
Tak4Nie
1
Croc
 Opinia
@Prawda o autoneum 11.07.2019 16:20

Jest tylko parę liderów którzy są warci swojego stanowiska(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie1
mimi31
 Opinia

A jak wygląda praca w utrzymaniu ruchu? Firma potrzebuje elektryka, może ktoś przybliżyć warunki pracy?

Pomocna?
Tak1Nie
Crcoo
 Opinia
@mimi31 09.07.2019 11:36

Siedzisz w warsztacie jak nie ma awarii , jak są jakieś awarię to dzwoni lider z danej linii i mówi co się dzieje i na jakiej maszynie

Pomocna?
Tak2Nie
mimi31
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Crcoo 09.07.2019 12:07

Dziękuję. Czyli tak jak wszędzie.

Pomocna?
TakNie
hoho
 Opinia
@mimi31 09.07.2019 14:24

czyli jak chcesz chodzic co 30min na fajkę, szwędać sie bez sensu, czy nap nie mieć pojęcia w swoim " fachu" to aplikuj

Pomocna?
Tak2Nie
mimi31
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@hoho 09.07.2019 18:45

Pojęcie w swoim fachu myślę że mam, fajek nie palę już 15 lat, wszystko zależy od tego jakie są place na tym stanowisku. Bo w tej chwili pracując jako elektryk niewiele z elektryką mam wspólnego.

Pomocna?
Tak1Nie
Songo
 Opinia

Przywrócić trenerów

Pomocna?
Tak1Nie10
ja
 Opinia
@Songo 05.07.2019 21:47

Po co? żeby brali pieniądze za nic? za noszenie kolorowych koszulek?Tacy trenerzy że jak przyszło im kogoś szkolić to sami nic nie potrafili.

Pomocna?
Tak13Nie
ja
 Opinia

Adchodzą zabójcze upały,inspekcja pracy apeluje o skracanie czasu pracy do 6h,co Autoneum zrobi? Drugie 10 min przerwy klimatycznej???

Pomocna?
Tak10Nie
Jojo
 Opinia
@ja 25.06.2019 08:45

Apo co w ogole przerwy?? Jak co nie którzy nawet na przerwach(usunięte przez administratora) żeby norme na (usunięte przez administratora) zrobic.... Niektórzy to jednak mają (usunięte przez administratora)..

Pomocna?
Tak9Nie
ja
 Opinia
@Jojo 25.06.2019 15:58

To są chorzy ludzie,na głupotę nic nie poradzisz.

Pomocna?
Tak3Nie
Xyz
 Opinia
@Jojo 25.06.2019 15:58

Po co ludzie pokazuja ze potrafia pracowac po 12 godzin nie dosc ze polacy to jeszcze ukraincy a potem narzekają ze upały ze ukraincy najgorsi itd a ile Polaków zaiwania po 12 i po co pokazuja ze potrafia ?! To tak jak z normą leci wosk jak woda kazda sztuka do korekcji itd wszyscy narzekaja ale po 12 godzin zostają puknijcie sie w główki !

Pomocna?
Tak11Nie
Xyz
 Opinia
@ja 25.06.2019 08:45

I po co to pisanie ....zabojcze upały a ludzie na 12 godzin zostają w pracy polak potrafi ....

Pomocna?
Tak4Nie
on
 Opinia
@Xyz 27.06.2019 00:37

Zostają żeby zarobić,wiadomo w tej firmie bez nadgodzić to wyżyć nie idzie.

Pomocna?
Tak2Nie
Buraki
 Opinia
@on 27.06.2019 08:25

Skoro zostają aby zarobić to niech nie narzekają jak bardzo źle w tej firmie ! Za chwilę zamiast 8 godzin będziemy pracować po 12 bo tak będzie wygodniej a co za tym idzie weekendy w pracy i tylko 2 zmiany porażka !

Pomocna?
Tak3Nie
Ope
 Opinia

My operatorzy produkcyjni jak i magazyn i reszta działów zglaszamy sie z prosba o wody 1.5 litrowe izotoniki nam nie pomagaja a zwlaszcza po nich jeszcze bardziej chce nam sie pic

Pomocna?
Tak16Nie
mineralna tylko dla wybranych
 Opinia
@Ope 13.06.2019 15:31

Woda mineralna jest tylko dla zarządu i biur,produkcja i magazyn musi się zadowolić 1 izotonikiem i przemysłowymi ściekami z dystrybutorów.

Pomocna?
Tak8Nie1
Obserwator.
 Opinia
@mineralna tylko dla wybranych 13.06.2019 17:32

A czy ta woda w 'dystrybutorach' leci z jakiś filtrów? Czy te te filtry są wymieniane? Czy firma zewnętrzna obsługuje? Po czym poznać że woda jest już 'ściekami'. Przechodzi przez brudne filtry?

Pomocna?
TakNie
Ope
 Opinia
@Obserwator. 14.06.2019 01:22

Na tych dystrybutorach nie ma zaznaczanych miesiecy kiedy filtry były wymieniane nie ma również roku wpisanego skąd mamy wiedzieć co pijemy ? A potem rozczarowanie bo kogoś pogonilo po tej wodzie wymioty biegunki i czym sie to kończy L 4 a operator idąc na L 4 traci premie kwartalna

Pomocna?
Tak2Nie
zniesmaczony
 Opinia
@Ope 14.06.2019 10:45

Polecam Panią z BHP napić się tej wody a nie tylko sprawdzić czy ona leci i przykleić nalepkę,druga sprawa woda kranowa nie jest do picia ponieważ osłabia przegrzany organizm,to jest woda do mycia itp,a nie że ktoś podłączył do rur jakąs aparaturę i proszę pijcie z tego,raz napiłem się tej wody i nigdy więcej tego nie zrobię,po kilkunastu minutach człowiek jakby struty chodził i kibel gwarantowany,rozimiem że są oszczędności ale w okresie upałów oszczędzać na ludzkim zdrowiu to lekka przesada....

Pomocna?
Tak3Nie
Nadzór
 Opinia
@zniesmaczony 14.06.2019 15:53

Dystrybutory wody są pod ścisłą kontrolą więc proszę nie siać głupich domysłów. Nikt nie zabrania swoich napoi.

Pomocna?
Tak1Nie4
pracownik bez spiny
 Opinia
@Nadzór 15.06.2019 10:39

Powiedzmy sobie szczerze że nie wystarczy wymienić filtra.. sami mieliście już raz aferę z wodą która była wręcz niezdatna do picia, wiadomo nie od dziś że zakład ma stare rury do wody i jest to jakby nie było dodatkowym obciążeniem. Wszyscy lekarze jasno głoszą że wody z kranu ( tzw kranówy ) czyli tak jak tutaj prosto z rur nie powinno się pic bo posiada miliony bakterii itp.. więc widać jak dbacie o nasze bezpieczeństwo ( NAWET W SAMOCHODZIE TRZEBA PRZECZYŚCIĆ ZBIORNIKI JAK SIĘ COŚ WYMIENIA A NIE TYLKO FILTRY ), dopiero po zwróceniu uwagi od sporego grona osób coś się zaczeło dziać.. W myśl przepisów zakład powinien nam dostarczać wodę schłodzoną a nie brudne ścieki.. Jestem ciekawy ile osób z biur by wypiło przez tydzień czasu po butelce tej wody dzień w dzień i ilu z Was poszło by na L4 po zatruciu.. I nie .. nie mam tutaj zamiaru obrażać firmy tylko po prostu zwrócić uwagę na to że powinniście sami od siebie działać i nie dopiero po zwróceniu uwagi od kilkunastu osób że należy nam się woda.. nie mówiąc już o tym że na hali panuje mordercza temperatura..

Pomocna?
Tak11Nie
???
 Opinia
@Nadzór 15.06.2019 10:39

To dlaczego tzw góra nie korzysta z tego dobrodziejstwa tylko ma wodę butelkowaną? A bydło ma z ruły?

Pomocna?
Tak4Nie
Jojo
 Opinia
@pracownik bez spiny 15.06.2019 10:50

Najważniejsze żeby kuferek nie wystawał centymetr po za lejaut

Pomocna?
Tak6Nie
operator
 Opinia
@Nadzór 15.06.2019 10:39

A niby kto tak ściśle kontroluje te dystrybutory? Panie z BHP?,bo na moje oko lada chwila tam żaby się wylęgną.

Pomocna?
Tak1Nie
ja
 Opinia
@Nadzór 15.06.2019 10:39

Nosimy swoje,ale w czasie upałów pracodawca ma obowiązek dostarczać napoje,szczególnie w tej firmie gdzie latem temperatury są bardzo wysokie.

Pomocna?
Tak6Nie
Ami
 Opinia
@Nadzór 15.06.2019 10:39

Tak ścisłą kontrolą. Chyba bakterii!

Pomocna?
Tak1Nie
Świeżak
 Opinia
@Nadzór 15.06.2019 10:39

Są pod ścisłą kontrolą,szczególnie wtedy gdy kotłuje się na nich chmara robaków wszelakiego typu.Głupie domysły-ludzie od tej kontroli ścisłej posiedzieli raz po raz siedzą w pewnym miejscu.Żenada człowieku :(

Pomocna?
TakNie
On
 Opinia
@Ope 13.06.2019 15:31

Bhp znieście te okulary na te upały to jest masakra pot cieknie po oczch nosach nic nie widać ludzie noszą bo muszą i boją się żeby tylko reklamacja nie przyszła małe wady ciężko zauważyć ludzie się Męczą i co raz więcej się zwalnia

Pomocna?
Tak1Nie1
Xyz
 Opinia

Ta firma przestniala istnieć odkąd zaczęli sprowadzać ukraińców, którzy panoszą się jakby byli u siebie na wsi i czują się jak na wakacjach. Ale są w wielkim błędzie bo to oni są u nas a nie my u nich... I powinni się do nas dostosować...

Pomocna?
Tak6Nie2
JA
 Opinia
@Xyz 23.06.2019 13:24

Coś w tym jest,oni wiedzą że są pod ochroną więc korzystają z tego,lepsze zarobki mają niż niektórzy Polacy po latach pracy :(

Pomocna?
Tak6Nie1
Xyz
 Opinia
@JA 23.06.2019 15:46

Ale jak coś pójdzie nie tak to oni pierwsi poleca na zbity ryj i wrócą do siebie na wieś kopać ziemniaki

Pomocna?
Tak2Nie1
ja
 Opinia
@Xyz 23.06.2019 20:00

Tego nie był bym taki pewny,tu prędzej Polak wyleci niż Ukrainiec,za nich firma ma pieniądze od państwa,więc?...

Pomocna?
TakNie
Xyz
 Opinia
@ja 25.06.2019 08:47

No tak Ukraińcy byle jakiej pracy nie będą wykonywać, bo mają urojone uczulenia lub oni nie znaju i taki porobić a Polak zapierd@la jak głupi i (usunięte przez administratora) z tego ma...

Pomocna?
Tak1Nie1
oper.
 Opinia
@Xyz 26.06.2019 08:27

Tylko coraz więcej ludzi zacznie odchodzić,już brakuje na wszystkich zmianach pracowników,każdy powoli otwiera oczy że nie ma co trzymać się tej firmy,zarobki marne,podwyżki były takie że nikt tego nie odczuł,dostali po 100 parę zł brutto a ceny tak poszły w górę że wyszło na to że nie było żadnych podwyżek.

Pomocna?
Tak2Nie
Świeżak
 Opinia
@Xyz 26.06.2019 08:27

Napisałeś ,że Polacy zap... jak głupi . Czysta prawda - jak głupi.To Ukraincy pokazują jak się powinno pracować(usunięte przez administratora)-pytanie retoryczne - Kto jest głupi?

Pomocna?
Tak1Nie1
Aferowicz
 Opinia

Ciągle słyszy się o kosztach, koszta tego, koszta tamtego, cięcia tu, tam mniej. Prawda niestety leży bardzo blisko, życzę miłej lektury(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
upadły operator
 Opinia

Mydlenie oczu!!!!!o kryzysie a cała kadra w sobote w wisle balowala 70.000 wydane z socjalnego a potem ludzie zdziwione ze premie male i bony kiepski nie mowic nic o wczasach pod grusza. dopytujcie o film ktory wyciekl z ww imprezy na hale (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak14Nie
haha
 Opinia
@upadły operator 11.06.2019 16:34

Nic nowego,jak wiadomo kadra zawsze lubiła ekscesy pod wpływem :)

Pomocna?
Tak4Nie
Xyz
 Opinia
@upadły operator 11.06.2019 16:34

Szlachta baluje a plebs haruje tyle w temacie. Wy jesteście po to żeby jeb@ć na ich wyjazdy...

Pomocna?
Tak6Nie
Szeptacz
 Opinia
@upadły operator 11.06.2019 16:34

Ok jeden problem - z tego co mi wiadomo wyjazd byl finansowany z wlasnych funduszy to raz . Dwa nie cala kadra - to byl tylko wyjazd produkcyjny.

Pomocna?
Tak3Nie
Nadzór
 Opinia
@upadły operator 11.06.2019 16:34

Ale masz nasrane w tym mózgu. Jechali za swoje pieniądze. Ale ja to rozumiem gdyż nie masz swoich znajomych i każdy weekend spędzasz z mamusią pod kołderką.

Pomocna?
Tak1Nie1
oszczędności na wosku
 Opinia

Ciekawe który mądry wymyślił oszczędne piankowanie? jeżeli chodzi o szczegóły to żeby szły dobre sztuki trzeba porządnie zlać piankownicę,teraz są upały na hali po 38 st,przy maszynie ok 50,więc jeżeli się oszczędnie zleje matrycę to wosk zaraz wyschnie i wszystko się przyklei do matrycy,zanim ktoś wdroży jakiś durny pomysł niech sam popracuje na piankownicy i zobaczy jak to jest,chyba że chodzi o wzrost brakowości to proszę bardzo ;)Swoją drogą która firma oszczędza na produkcji? detale powinny być jak najlepszej jakości,ponieważ klient płaci za dobre produkty,a nie za jakieś korygowane buble które produkuje się z oszczędności materiałów,ale co ktoś może o tym wiedzieć jak nigdy tam nie robił.

Pomocna?
Tak12Nie
Pracownik Hali do Kierownictwa
 Opinia

Jako że jestem pracownikiem AUTONEUM w Katowicach chciałbym zaapelować do kierownictwa oto aby na popołudniowych zmianach zrobiono dwie przerwy o 16 i 20. Jak dobrze wiemy idzie lato będzie ( już jest ) mega gorąco i pracujące maszyny + upał dają konkretne temperatury i mimo że są wentylatory nie daje to takiego efektu, wentylator tylko rozrzedza powietrze a nie dmucha zimnym. Niestety ale pracując przy Wypalarki , WJ czy piankownicach i mają też jeszcze stoły do korekcji sztuk / pakowania / obszywania itp i stojące obok siebie każda z nich wydaje olbrzymie ciepło + stoły grzewcze i wszystko powoduje kumulację ciepła a niestety ciągi wentylacji działają jak chcą i też nie będą chłodzić tak jak powinny gdy jest na dworze +30. Pamiętajcie że państwo siedzą w biurach, klimatyzacja chodzi i Wam jest jak najbardziej komfortowo a My niestety nie mamy aż tak fajnie jak Wy.. możecie docenić nas jako pracowników bo wielokrotnie powtarzacie, robicie przez dział BHP jakie to są ważne bezpieczne warunki a dlaczego takich spraw nie weźmiecie pod uwagę. Pracują młodsi, starsi ludzie na tych halach i ryzyko omdlenia, zawału itp jest jeszcze większa przy takich obciążeniach. Mam nadzieję że zamiast kasować post, a wiemy doskonale że czytają państwo to co tutaj jest przemyślą państwo to w najbliższych kilku dniach i dadzą do TL odpowiedź co o tym sądzicie. Każdą inną osobę tutaj z pracowników na hali proszę o zachowanie wyzwisk dla siebie.. szanujmy się mimo tego że ktoś ma swoje zdanie.

Pomocna?
Tak36Nie
Operator
 Opinia
@Pracownik Hali do Kierownictwa 09.06.2019 18:30

Dwie przerwy to są za duże straty dla firmy,tu człowiek jest tylko maszynką do nabijania kasy Panom ze Szwajcarii.

Pomocna?
Tak4Nie2
On
 Opinia
@Pracownik Hali do Kierownictwa 09.06.2019 18:30

I jeszcze te okulary w taki gorąc nic nie widać masakra

Pomocna?
Tak13Nie
anonim
 Opinia
@On 10.06.2019 16:51

No okulary najważniejsze a to że ludzie pracują w 50 st przy maszynie to nic,Pani kierownik mówiła że będzie zwalniać ludzi jak nie będą nosić,haha prędzej sami się pozwalniają,tu nikogo nie rusza słowo że zostanie zwolniony,rynek pracy jest pełen ofert pracy za lepsze pieniądze,tylko przysługę zrobi ludziom :)Nie nadążą dostarczać ukraińców jak ludzie pouciekaja :)

Pomocna?
Tak11Nie3
dsssw
 Opinia
@On 10.06.2019 16:51

Chciał bym by ktoś z góry, głównie BHP postało w okularach przy piankownicach przez przynajmniej godzinę, moze wtedy by coś zauważyli. oni zapominają że to ludzie na produkcji na nich robią ( zapier.. ają)

Pomocna?
Tak16Nie
janek
 Opinia
@anonim 10.06.2019 18:14

Ona myśli że dla kogoś to jest praca życia jebenie w cieżkich szkodliwych warunkach za 2500 zł typowa blondyna :D

Pomocna?
Tak9Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie2
Normalny
 Opinia

Jaka firma tacy pracownicy,co się dziwisz? ten zakład jest najgorszy na śląsku,więc biorą każdą patologię byle by tylko dała radę robić.

Pomocna?
Tak1Nie1
Alex
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Niech ktoś to wytłumaczy... Wyszła gruba afera z C11 i kombinowaniem z parametrami. Byłem świadkiem jak kilkukrotnie zostało to zgłaszane leaderce C11, że operator grzebie w cyklach oraz jej kilkukrotna zlewajaca postawa. Dopiero interwencja u kierownika zmiany coś dała, bo kierownik zmiany się tym zainteresował i zareagował

Pomocna?
Tak7Nie1
ja
 Opinia
@Alex 23.05.2019 17:33

No trzeba być totalnym (usunięte przez administratora)aby grzebać w ustawieniach maszyn,po co to robicie? żeby (usunięte przez administratora)... normy wyrobić szybciej czy coś? po co to wam? a firma wasze dobre chęci ma w (usunięte przez administratora) jest przykład,była liderka wyleciała z roboty,po (usunięte przez administratora) takie poświęcenie?? dla firmy jesteśmy tylko robotami którzy mają (usunięte przez administratora)... a jak już im się znudzimy to znajdą sposób aby zakończyć z nami współprace,teraz zleceń mało,ludzi dużo to trzeba zrobić selekcję naturalną,a idioci typu tej laski co wyleciała sami robią im przysługę...Tyle (usunięte przez administratora)w temacie.

Pomocna?
Tak6Nie1
korek
Nazwa działu: IT
 Opinia
@ja 23.05.2019 17:43

Z tego co wiadomo operatorka działała na niekozyść firmy. Zmieniała tak parametry, aby operatorzy zrobili jak najmniej. Sztuki były rozklejone, popękane praktycznie każda sztuka do korekcji.

Pomocna?
Tak5Nie1
Ona
 Opinia
@korek 23.05.2019 20:48

Rozumiem,pewnie to była zemsta za drgradację ze stanowiska lidera,ta laska to jakaś pomyłka jest,jak można komuś robić takie coś? Jak nie odpowiadała jej praca operatora to mogła się zwolnić,teraz widać jacy ludzie są,byli liderami.

Pomocna?
Tak2Nie2
Bleee
 Opinia
@ja 23.05.2019 17:43

Pracy nie ma, a przyjmują nowych... jeszcze żeby to się nadawało do roboty

Pomocna?
TakNie
ZigizC
 Opinia

Jak to jest że zastępca z innej zmiany i innej brygady zostaje liderem na C i nie ogarnia? Układy układziki. Tfu!

Pomocna?
Tak9Nie1
wojtek
 Opinia
@ZigizC 04.06.2019 17:59

Koleżanka kierowniczki jej była zastępczyni, układami ta firma stoi ....

Pomocna?
Tak7Nie
ja
 Opinia
@wojtek 06.06.2019 00:33

Zamiast wziąść ogarniętego człowieka z tej brygady na lidera to biorą ludzi który nie mają pojęcia o pracy na tej linii,brawo,potem wielkie pretensje że duża brakowość itp,na to stanowisko bierze się ludzi z doświadczeniem którzy rozwiążą każdy problem produkcyjny a nie swoich znajomych.Ale ta firma zawsze taka była znajomośći układy to najlepszy spsób na szybki awans,tylko dla firmy to same straty są,ale jak chcą tak mają..

Pomocna?
Tak4Nie1
Tralala
 Opinia

I jak co roku, przerwa klimatyczna dla wybranych, bo 1°c brakną

Pomocna?
Tak4Nie3
????
 Opinia

Jaki jest adres mailowy do zgłaszania nieobecnośći? bo do kadr to bida się dodzwonić.

Pomocna?
TakNie1
????
 Opinia

Podziękował :)

Pomocna?
Tak1Nie
Xyz
 Opinia

Ludki napiszcie coś nowego z sensem, bo nie mam się z czego śmieć podczas przerwy w pracy czytając te wasze wpisy. Na przyklad jakiś romans, zdrady lub coś w tym kierunku.

Pomocna?
Tak1Nie
1
Czekamy na niusy
 Opinia
@Xyz 01.06.2019 20:37

Na razie nic się nie dzieje,główny sprawca romansów,zdrad,rozpadów związków jest niedysponowana.

Pomocna?
Tak8Nie1
Blekota
 Opinia
@Czekamy na niusy 02.06.2019 11:53

Jak tylko wróci z psychiatryka to na pewno będzie chciała rozwalić jakiś związek

Pomocna?
Tak9Nie1
C
 Opinia
@Blekota 02.06.2019 19:04

Nie no teraz to nic nie bedzie przecież każda wróciła do swoich byłych. Cyrk! Chociaż po takich to się można wsystkiego spodziewac

Pomocna?
Tak8Nie3
Cvp
 Opinia
@Blekota 02.06.2019 19:04

Dajcie spokój to nie jest zła dziewczyna zakochuje się ino szybko.

Pomocna?
Tak7Nie1
Jo
 Opinia
@Czekamy na niusy 02.06.2019 11:53

Nic się nie dzieje?To tylko pewnie pozory....Kolo Kobyłki nikt się nie kręci ale dziwnym trafem Dawidek miał wolne w piątek.Ciekawe czy był ciężarną czy...he he....Bo to przecież tylko przyjaciel

Pomocna?
Tak2Nie1
Xyz
 Opinia
@Jo 04.06.2019 00:00

Czyli coś jest ciekawego. Możecie rozwinąć temat?

Pomocna?
Tak1Nie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie1
Calvin clain
 Opinia

Dać go na narkotesty i po sprawie

Pomocna?
TakNie
Chanys
 Opinia

A jo dziś napisza jedno rzecz czymu u nos w robocie w międzynarodowym zakładzie jest tako dyskryminacja......... Bo niy rozumia zabroniono nom kurzyc nawet po 2 godzinach nikt niy może wylysc na plac mimo że stary człowiek kurzy ponad 30lot bo budzie żółto kartka albo upomnienie a Ci wszyscy z biurach ni dość że przylażą na kero chcą to najpierw śniadanie kawa może potym robota a na fajka-cygareta wyłażą kiedy chcą....... Dejcie ludziom trocha swobody bo (usunięte przez administratora) całe 8 godzin Panie Szefie prosimy o przywileje tak jak Ci w biurach

Pomocna?
Tak16Nie
operator
 Opinia
@Chanys 01.06.2019 23:48

Bo ty jesteś tyko operatorem,tobie nic nie wolno,masz tylko zapier.. Wyrabiać te wygórowane normy za śmieszne pieniądze,a ludki z góry to inna bajka im wszystko wolno,tu nie ma zgranych ludzi aby się postawić,to zaraz by zmienili warunki pracy,płacy itp a tak to robią co im się podoba,najgorsza firma w jakiej pracowałem,zarobki śmiesznie niskie jak za takie warunki pracy,ludzie dostają uczulenia od tych pianek,tracą zdrowie za parę złotych a u nich wszystko jest w normie,a gdzie warunki szkodliwe? Ludzie formujący wdychają smród palonej gumy,co drugi ma kaszel i wszystko jest ok?

Pomocna?
Tak6Nie
Stefan
 Opinia
@Chanys 01.06.2019 23:48

Przenieś się na młyn tam paczka fajek to mało.

Pomocna?
Tak8Nie
Alojz
 Opinia

kierownicy ze zm A się nadają ino na pekiel do P dy Wróbel Spotkamy sie jeszcze Pogadamy hehehe

Pomocna?
Tak2Nie2
Nowy
 Opinia

Jakie do cholerny wykształcenie Zazdrościć czego? Ja mówię że są Kompetentniejsze osoby od niej a nie przychodzi 3 miesiace popracuje na jednym detalu i wielce z niej zastępcę robią ludzie tam są osoby które czekają na swoją szanse parę lat robią swoje a przychodzi ktoś kto zostaje na koniec zmiany strzela z ucha i robi się z niego zastępcę haha śmiechu warte Tym bardziej że są już wyszkolone osoby na jej miejsce widocznie ostro 3 miesiące pracowała na to :)

Pomocna?
Tak1Nie10
Formujacy z c3
 Opinia
@Nowy 31.05.2019 14:10

No to proszę iść do Pani kierownik i się zgłosić że są osoby które chętnie się zjmna ta funkcja

Pomocna?
Tak3Nie3
Formujący
 Opinia
@Formujacy z c3 31.05.2019 15:19

W brygadzie C3 jest jedna osoba której bardzo zalerzało na zostanie zastępcą/liderem.Chyba mu się nie spodobało że się nie nadaje na to stanowisko.

Pomocna?
Tak12Nie
ja
 Opinia
@Nowy 31.05.2019 14:10

Haha,czekają parę lat? Widocznie nie są tak kompetentne jak ta dziewczyna.

Pomocna?
Tak5Nie2
ja
 Opinia
@Formujący 31.05.2019 15:58

To co pobije ją? xdxd,a tobie radzę zajrzeć do słownika ortograficznego ;)

Pomocna?
TakNie
Znafca
 Opinia
@Nowy 31.05.2019 14:10

Szymon, nie przejmuj się może tobie kiedyś też dadzą kolejna szansę. Haha

Pomocna?
Tak16Nie1
Nowy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Góra niech się przyjrzy jak niektórzy liderzy traktują pracowników, człowiek robi za trzech piankuje wycina foliuje w między czasie sprząta, nie ma czasu na wyjście do wc, i przyjdzie ci taki lider że za wolno, że malo że normy nie ma. Opamietajcie się i zacznijcie nas traktować jak ludzi a nie jak maszyny, trzeba by to zgłosić bo to zaczyna przypominać (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak15Nie3
Laska zm C
 Opinia
@Nowy 02.04.2019 08:54

No właśnie,a gdzie ta mała liderka ze zmC co ją zdegradowali??? Taka ważna była tak się wydzierała po ludziach,a teraz co? Strach przed powrotem na produkcję? Że trzeba spojrzeć w oczy tym ludziom po których się jechało??? Nie trzeba było być fair wobec ludzi? To powrót na produkcję by nie był problemem,skończyło się eldorado,teraz trza będzie zapieprzać...

Pomocna?
Tak8Nie10

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
antek B
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Nowy 02.04.2019 08:54

a ten lider spędza 70% dniówki na fejsie ...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gtry
 Opinia
@Nowy 02.04.2019 08:54

z reguły przykład idzie z góry ;)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Laska zm C 02.04.2019 10:01

Dziękuję za troskę, ale mam się dobrze, pracuje sobie i wbrew Twoim przypuszczeniom wcale się nie boję, wręcz przeciwnie, bardzo się cieszę :) Gdybyś był w tej brygadzie to byś wiedział jak się nam razem pracuje :)

Pomocna?
Tak8Nie6

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hehehe
 Opinia
@Patrycja 04.04.2019 08:52

Szkoda że twoja brygada się nie cieszy ;)

Pomocna?
Tak4Nie6

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia
@hehehe 04.04.2019 10:09

To może najpierw ich zapytaj :)

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia
@Patrycja 04.04.2019 11:02

Jeśli chcesz zapraszamy w przyszłą sobotę na imprezę, przekonasz się jakie są między nami relacje :)

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hehehe
 Opinia
@Patrycja 04.04.2019 11:07

Więc udanej imprezy ,baw się dobrze ;) ^^

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
On
 Opinia
@Nowy 02.04.2019 08:54

Dziekujemy gorze ze zm C idzie w Wielki Piatek do pracy i bedzie wracac w Wielka Sobote.Pisanki beda w tym roku spiace.Dziekujemy serdecznie i zyczymy wyspanych Swiat.

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia
@On 04.04.2019 18:05

Nie wszyscy idą,bo trochę ludzi idzie w sobotę na rano,za Wielki Piątek.

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
On
 Opinia
@ja 04.04.2019 18:32

A reszta to co nie ma miec udanych Swiat ?Super pomysl jedni spia drudzy pracuja.My tez chcemy Swieta spedzac z rodzina przyjacolmi i nie zaspac Swiat.Gratuluje pomyslu!!!!!Brawo gora!!

Pomocna?
Tak1Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
SS
 Opinia
@Patrycja 04.04.2019 11:07

Patka,pracujesz tu już trochę i jeszcze nie wiesz że ludzie nie powiedzą Ci wprost co o Tobie myślą,tylko gadają za plecami,a wiadomo tu klachy się szybko rozchodzą...

Pomocna?
Tak6Nie
On
 Opinia

Zal pl.Nie pisze do Ciebie wiec sie nie udzielaj.

Pomocna?
Tak1Nie
ja
 Opinia
@Patrycja 04.04.2019 08:52

Haha tak super Wam się pracowało że podłożyłaś świnie ludziom ze swojej brygady i dzięki bogu już Cię niema wśród nas :)

Pomocna?
Tak6Nie

Zostaw opinię o Autoneum - Katowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny