Seris Konsalnet Holding

Oferta

Rekrutacja

• Skierniewice
Warszawa - SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

5. Opinie o Seris Konsalnet Holding S.A.

Opinie o Seris Konsalnet Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Seris Konsalnet Holding S.A.!

Tusia

31.10.2024 14:43

Czy wypłata będzie dzisiaj już na kontach? Jest szansa, że jej nie będzie?
    Tusia

31.10.2024 23:08

Aha, to ja nie mam wypłaty do tej pory
    MW

31.10.2024 23:23

Ja 31.10. nadal nie dostałem z umowy zleciania. Bank PKO BP

30.10.2024 15:19

ochro

30.10.2024 21:26

mam z mbanku również i nadal nie dostałem, jest możliwość, że dostane jutro?
    Reksio

30.10.2024 13:34

Siemanko i dostał ktoś już wypłatę za Pażdzernik na Zlecenie umowę jak nie dziś to jutro na Bank będą pozdrawiam
    Marta

29.10.2024 13:50

8go będą mieli wypłaty ci co mają umowę o pracę
    REKSIO.

29.10.2024 17:59

Jak ktoś ma umowę o Zlecenie to jutro albo w Czwartek dostaniemy
    Biedry Wawa okolice

28.10.2024 17:18

Coś wam wiadomo czemu pozmniejszano limity godzin na listopad? Np na mojej biedrze 80 godz mniej niż było planowane czyli to jakoś 2 tys mniej... To jednorazowe czy się trzeba spodziewać mniejszych ilości godzin na przyszłość ???

29.10.2024 12:55

O ilości godzin na obiektach zawsze decyduje kontrahent, w tym przypadku Jeronimo. Prawdopodobnie szukają oszczędności.
    Hm

29.10.2024 14:04

Argumenty na rzecz poprawy warunków pracy dla pracowników ochrony Wyższe wynagrodzenie: Propozycja: Wprowadzenie wyższych stawek płacowych dla pracowników ochrony. Argument: Lepsze wynagrodzenie zwiększy motywację i satysfakcję z pracy. Szkolenia i rozwój: Propozycja: Organizowanie regularnych szkoleń z zakresu bezpieczeństwa i obsługi klienta. Argument: Zwiększenie kwalifikacji pracowników wpłynie na jakość usług ochroniarskich i poczucie pewności w sytuacjach kryzysowych. Stabilność zatrudnienia: Propozycja: Zapewnienie umów o pracę zamiast umów cywilnoprawnych. Argument: Stabilne zatrudnienie poprawi sytuację finansową pracowników i ich pewność co do przyszłości. Lepsze warunki pracy: Propozycja: Umożliwienie pracownikom ochrony pracy w lepiej dostosowanych warunkach (np. odpowiednie wyposażenie, przestrzeń do odpoczynku). Argument: Poprawa komfortu pracy wpłynie na efektywność i zdrowie pracowników. System premiowy: Propozycja: Wprowadzenie systemu premiowego uzależnionego od wyników pracy. Argument: Premie za dobrze wykonaną pracę mogą zmotywować pracowników do lepszej jakości usług. Wsparcie psychologiczne: Propozycja: Oferowanie wsparcia psychologicznego dla pracowników ochrony. Argument: Praca w ochronie wiąże się z dużym stresem, a wsparcie może poprawić samopoczucie i wydajność.
    Wujek Vader..

29.10.2024 08:02

Ja to napiszę tak czemu oni nam tak Godz skracają wiadomo że w Listopadzie są Dwa Święta a ile godz wychodzi to wy wiecie sami no mi odejdzie kilka godz to zobaczymy 10 grudnia jak wypłaty dostaniemy za Listopad oczywiście piszę do tych Ludzi co na Umowę Zlecenie pracują no to poczekamy i się dowiemy a teraz czekamy na Wypłate za Pażdzernik moźe.Jutro.być albo w Czwartek na Bank pozdrawiam serdecznie z Łodzi

24.10.2024 15:48

czemu nie płaca za pranie odziezy służbowej? na paskach nic nie ma na ten temat
    Sławek

26.10.2024 13:15

Jak załatwić żeby zwracali za odzież prywatną trzeba coś składać

27.10.2024 11:42

Ty nic nie składasz. Menadżer wnioskuje o przyznanie ekwiwalentu dla swoich pracowników
    Wielki brat będzie patrzeć

17.10.2024 08:44

No Konsalneciku od nowego roku wszystkie umowy o składowane. Za omijanie prawa wysokie kary. PiP będzie miał instrument przekształcania umowy śmieciowej na natychmiast o pracę a nie jak było dotychczas że trzeba było czekać latami na sąd pracy. Także cieszę się że będę miał u was nie długo umowę o pracę i że będą składki odprowadzane na moją przyszła emeryturę a te śmieciowa sobie weźmiecie do kieszeni i od nowego roku będę pilnować żeby nie było co dwa miesiące składki z dwóch umów śmieciowych na tym samym obiekcie

25.10.2024 14:24

Wątpię by to niestety weszło, bo cwaniaczki (pracodawcy) już kombinują. Ale nie ciesz się, koszty przerzucą na pracowników śmieciowych umów, eksperci mówią, że to 30 do 40 % mniejsza wypłata, bo będą musieli płacić składkę zdrowotną i składkę emerytalną od każdej umowy. Więc, raczej nie zyskamy na tym. Tylko umowy o pracę mają sens, a nie chore dojenie ludzi na zleceniu, że za noce nie płacą, za święta nie płacą i jeszcze nie dają dodatki, by prać ubrania, a wypranie kurtki zimowej to z 50 zł.

26.10.2024 11:34

Ja mam umowę o pracę, wiadomo, że najniższą krajową plus zlecenie. Za godzinę zleceniową wychodzi mi ok. 27 zł do ręki. Jak ZUS położy no to łapę to będę miał ok 24 zł. Średnio robię 100 godzin na zleceniu, czy 300 zł w plecy. Ja wolę mieć 300 niż nie mieć.
    Norbik

12.09.2024 02:07

Ile czasu by zajęło przeszkolenie, żeby podjąć się pracy jako pracownik w ochronie?

12.09.2024 11:26

Od 15 minut do kilku tygodni.

11.10.2024 17:22

Nic nie zajmuje przeszkolenie, dostajesz kwit i rąbiesz w ochronie. Do tego nie trzeba mieć żadnych kwalifikacji, bo do ochrony przyjmują wszystkich: niepełnosprawnych, rencistów, schorowanych, studentów.
    Katarzyna

30.09.2024 12:55

W ofercie dla ochroniarza w grupie mobilnej wspominali o niekaralności. A jeśli mąż płacił wielokrotnie mandaty to go przyjmą?
    czupakabra

11.10.2024 17:18

Karalność oznacza przestępstwo, a mandaty nie są przestępstwem, a jedynie wykroczeniem. Więc spokojnie go zatrudnią.

11.10.2024 14:42

Jest 11 i wypłaty brak ale zmieniłem nr konta więc może dlatego .

09.10.2024 17:30

Hej mam pytanie czy ktos ogarnia dlaczego co miesiac jest inna stawka godzinowa? Jestem na umowie zlecenie mam mniej niz 26 lat i w tym miesiacu mi wyszlo 19,5 za godzinie a w tamtym ponad 24 o co chodzi bo nie da sie normalnie wyplaty wyliczyć

10.10.2024 08:43

Ważne jest jaka jest stawka brutto. Na zleceniu ozusowanym netto jest mniejsze, a na umowie nieozusowanej większe. Proste. Natomiast tak niską stawka jak 19.50 netto jest niższa niż najniższa krajowa. Ktoś źle policzył godziny, albo jakieś potrącenia masz.
    MarkHoffman

10.10.2024 14:05

Dla mnie jest chore że paski płacowe przychodzą dopiero po 15 Gdzie w innych formach są dzień wcześniej albo w dniu wypłaty

Oferty pracy - Seris Konsalnet Holding S.A.

Od zaraz ochrona obiektu (KPOF + paralizator) ul. Szamocka (k/m) Umowa o pracę 26,50 netto/rbh.​

Warszawa

Praca w ochronie obiekt logistyczny - Nadarzyn

Nadarzyn

Ochrona obiektu logistycznego - Lubartów (k/m)

Lubartów

(K/M) Specjalista ds. rekrutacji Szczecin

Szczecin

Kwalifikowany pracownik ochrony z bronią (27 zł netto/h)

Szczecin

Pracownik ochrony - sklep odzieżowy - Marki

Marki

Marcin

09.10.2024 12:07

Dostał już ktoś przelew ?
    Pytajacy

09.10.2024 19:15

Bo to zależy od tego ile miesiąc ma godzin, które definiują etat. Sprawdź sobie na google ilość godzin etat na poszczególne miesiące.
    Lonzoo

10.10.2024 10:32

Do 10 masz ok 3030 zł (bez ppk) za 152 godziny + za każdą następną godzinę ok 22.45 - 22,50 zł nie pamiętam dokładnie Do 30 masz za każdą godzinę ok 22.70 zł I jest też to zależne jakie składki zdrowotne se wybrałeś :)
    Biedronka Łódź

10.10.2024 10:00

Witam czy wiadomo co z wypłatą

10.10.2024 09:13

Wypłata wpadła po 8 bank CA.
    Roky

09.10.2024 14:26

Jak kasa byłaby odpowiednia to kolega nie pytał czy już są na koncie.
    karol

09.10.2024 09:44

A czy można pracować na pół etatu?
    ochrona

10.09.2024 19:48

Pytanie do osób dłużej pracujących: Czy są jakieś premie świąteczne?

11.09.2024 16:35

Praca od zaraz: kontrola kompletacji towaru Piątek.Nie polecam jedna wielka porażka najniższa krajowa i tylko nocki 12.bez dodatku za pracę w nocy nie prawda że jest to praca na trzy zmiany.Jeśli przypadnie Ci praca w sobotę to też za podstawę jak w dzień tygodnia
    Pytajacy

07.10.2024 14:35

Tak są
    IK

30.09.2024 06:26

@Pracodawca Pracowałem u Was , jako dowódca zmiany w Gdańsku JMP. Małe wynagrodzenie zero zrozumienia , zero rozmowy dużo obowiązków i wymagań nic od siebie.Bagatelizowanie problemu ciągłej rotacji pracowników z powodu małych pieniędzy. Unikanie rozmowy. Dowódca jest to tylko u was nazwa etatu. Ponieważ rządzą tam dwie osoby a raczej jedna która myśli że jest ważniejsza od szefa. Ta praca ma potencjał ale struktury niszczą ludzie na nie odpowiednich miejscach w JMD.

05.10.2024 04:55

Czy mógłbyś napisać coś więcej? gdyż zastanawiam się nad pracą tam? Jakie mniej więcej obowiązki? Napiszesz coś więcej o atmosferze tam panującej i stosunkach pomiędzy pracownikami?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seris Konsalnet Holding?

bunia

22.09.2024 10:17

Narzeczony widział wakat przy kontroli kompletacji towaru. Praca jest w pełni zautomatyzowana i nie trzeba nic dźwigać?
    Marta

22.09.2024 11:02

O ile wiem to trzeba dźwigać urządzenie do skanowania kodów kreskowych
    Kowalski

27.09.2024 12:08

A był tam jakiś numer kontaktowy?
    Lili

26.09.2024 08:35

Dla ochroniarza magazynu oferowali bezpłatną podstawową opiekę medyczną. Do wyższych pakietów ile firma się dorzuca?

26.09.2024 15:08

Nie wiem ile firma się dorzuca, ważne że dla pracownika taki pakiet wychodzi bardzo tanio.

24.09.2024 13:46

Witam. Jak mieliście płacone l4? Ja byłem ostatnio 6 dni na chorobowym od poniedziałku do soboty włącznie a zapłacili mi tylko za 5 dni l4 bo podobno l4 się nie liczy w weekendy . Czy to prawda?

24.09.2024 21:28

L4 jest płacone za weekendy, ale weekendy na L4 nie wliczają się do etatu. L4 płatne jest 80%
    jajo

24.09.2024 03:29

Praca pracownika gospodarczego jest całoroczna czy tylko sezonowa?

24.09.2024 15:47

To zależy. Czasem całoroczna, czasem sezonowa.
    Jakub

22.09.2024 23:10

Ja nie narzekam mam świetną panią koordynator od nie dawna przemiła sympatyczna i zawsze można się z nią dogadać. (usunięte przez administratora)
    @ Anon

21.09.2024 11:59

Czy ktoś z was pracuje może jako ochroniarz na halach produkcyjnych W STYKOWIE ( SOSNOWIEC 15 A. I może powiedzieć jak wygląda tam praca. Bardzo proszę .

Kontakt - Seris Konsalnet Holding S.A.

Jana Kazimierza 55 01-267 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    @Ewelina

20.09.2024 20:02

Około 350/400 zł. Czas trwania około dwóch dni.
    nikodem

17.09.2024 23:20

Pracę w godzinach 06:00-22:00 ochroniarza zakładu przemysłowego to jest jedna zmiana czy podział na 2?

18.09.2024 17:56

Uważasz, że menadżer, który szuka ludzi na to stanowisko siedzi na tym forum ? Może prościej jest zadzwonić i zapytać ?
    @PYZA36

17.09.2024 12:22

Szkoda że większość postów na forum dotyczy kiedy będzie przelew . Rzadnych konkretów o specyfice pracy i podejściu pracodawcy do pracownika. Jako osoba zainteresowana pracą w firmie zajmującej się ochrona nie znalazłam rzadnych istotnych informacji.
    Diabolo

10.09.2024 15:36

Pracowałem 2/3 miesiące na zleceniu przeszło przez te kilka miesięcy 2 koordynatorów mamy wrzesień nadal nie mam zapłacone za maj bo zacząłem tydzień przed końcem miesiąca upominałem się kilka razy i mówiono mi że zostanie wszystko uregulowane co nie zostało wykonane w lipcu przepracowałem sporo godzin a zostało mi policzone za mniej niż wykonałem swoją pracę bo ktoś coś komuś powiedział że tyle godzin zostało wyrobione źle ktoś wyliczył albo zostało za dużo zrobione przez kogoś innego i godziny które przepracowałem zostały mi obcięte generalnie mają wszystkich ludzi w (usunięte przez administratora) byle byś był w pracy obciążają koordynatorzy pracownika ochrony obowiązkami którymi powinien zajmować się koordynator po prostu dramat i nie polecam

09.09.2024 15:45

Ludzie ogarnijcie się!!! Ile czasu pracujecie?! W kólko to samo! Czy jest wypłata, kiedy będzie, czy już macie itp!! Serio tak musicie zaśmiecać te forum? Ciężko do głowy wbić, że 10 dnia miesiąca będzie najpóźniej na koncie?!. Pracuje parę lat, nigdy nie miałem żadnego opóźnienia w przelewach, wypłaty są najpóźniej 10 dnia miesiąca! (wyjątek jak 10 wypada sobota / Niedziela), to pieniądze będą wcześniej. I przestańcie już w koło o tym samym pisać!

10.09.2024 13:36

Też jestem tym zażenowany. Szkoda słów...
    Rafix

10.09.2024 10:25

Pracownik ochrony sklepu pracuje tylko na jedną zmianę od rana do wieczora?
    Security

10.09.2024 11:02

Tak 191h w miesiącu bodajże

10.09.2024 13:35

Zależy jakiego sklepu, ale najczęściej od rana do wieczora, co drugi dzień, albo dwa dni pracy, dwa dni wolne.
    Koniu

10.09.2024 10:43

Dostał już ktoś wypłatę ?
    Tede

10.09.2024 11:43

Wczoraj umowa o pracę
    Biedroneczka

10.09.2024 11:52

Ja umowa zlecenie nadal nic
    Abc

09.09.2024 14:46

Ma już ktoś przelew?
    Hoffman

09.09.2024 20:59

Ja nie mam nic

09.09.2024 16:25

Wpadła kasa o 16tej z umowy o pracę za niedługo później z umowy zlecenia Credit Agricole
    Zielony

09.09.2024 13:54

Ma ktoś już wypłatę ? Ktoś coś wie czy wysłali dziś czy wyślą dopiero jutro?
    Tom

09.09.2024 16:19

Dziś wysłali ale u mnie nie ma InG
    Biedroneczka

09.09.2024 09:10

Dajcie znać jak wam sianko wleci

09.09.2024 15:07

Ma ktoś? U mnie cisza
    Zxc

09.09.2024 16:10

Wleciało o 15
    Olaf

08.09.2024 03:43

Podczas zmiany pracownik ochrony, ile ma przerw i czy każda przynależna jest płatna?

08.09.2024 17:37

Masz 15 min przerwy płatnej co 8 godzin pracy.
    Jul

05.09.2024 17:03

Dzień dobry mam pytanie o pracę na recepcji którego dnia miesiąca są wypłaty? Czy jest jakiś dresscode?

07.09.2024 22:37

Dzięki tym tzw śmieciówkom wielu z nas ma pracę. Od nowego roku ma ich nie być, wtedy wielu z nas zatęskni za nimi

08.09.2024 10:55

Będą wtedy zatrudniać samych dziadków z grupami?
    miro

06.09.2024 09:18

Widzę że osobom z niepełnosprawnością przysługują dodatkowe benefity. Pracownik ochrony na obiekcie przemysłowym ma np.refundację zakupu leków?

07.09.2024 22:39

Z tego co wiem, to jest sporo benefitów dla osób z grupą.

Zostaw merytoryczną opinię o Seris Konsalnet Holding S.A.