Seris Konsalnet Holding

Oferta

Rekrutacja

• Skierniewice
Warszawa - SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

5. Opinie o Seris Konsalnet Holding S.A.

Opinie o Seris Konsalnet Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Seris Konsalnet Holding S.A.!

Miro

27.02.2025 13:38

Jest już wypłata na zlecenie?
    Kk

10.02.2025 16:26

Jaka stawka godzinowa na umowę zlecenie w 2025

21.02.2025 08:29

Jak ma 30,50 brutto to netto wychodzi 22,00 przy umowie ZUS i 24,80 tylko ze składką zdrowotną. Oczywiście powyżej 26 roku.
    Kos..

21.02.2025 14:00

23-94 zł na zlecenie to chyba 24- zł netto będzie oblicz sobie ile godz masz w lutym i wyjdzie ci jaka stawka

17.02.2025 09:44

Szanowni Państwo,

W odpowiedzi na Ustawę o ochronie sygnalistów, nasza organizacja wdrożyła procedurę i narzędzie do zgłaszania nieprawidłowości.

Celem wprowadzanych zmian jest poprawa przejrzystości, odpowiedzialności i etyki we wszystkich spółkach grupy Seris Konsalnet.

Na czym polegają przepisy?

Zgodnie z nowymi przepisami, pracodawcy zatrudniający co najmniej 50 pracowników, w tym Seris Konsalnet, zostali zobligowani do wprowadzenia specjalnych procedur zgłaszania nieprawidłowości. Rozwiązania wprowadzone przez ustawę mają na celu ochronę osób zgłaszających łamanie prawa (tzw.sygnalistów) oraz zabezpieczenie ich przed działaniami odwetowymi ze strony pracodawców. Nowe przepisy obejmują ochroną osoby zgłaszające naruszenia prawa, niezależnie od formy zatrudnienia i pełnionej funkcji.

Jak można zgłosić nieprawidłowości?

Aby ułatwić proces zgłaszania nieprawidłowości, specjalnie dla Państwa uruchomiliśmy dedykowaną platformę Sygnanet dostępną na stronie seris.pl. W tym celu należy wejść na: https://seris.pl/sygnalisci/, gdzie w prosty i bezpieczny sposób można przekazać informacje o naruszeniach prawa, nieetycznych działaniach lub innych nieprawidłowościach.

Prosimy o zapoznanie się z załączonymi dokumentami:

• Informacja na temat wdrożonej procedury zgłaszania nieprawidłowości

• Uchwała wraz z treścią Procedury Zgłoszeń Wewnętrznych

Jeśli macie Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące funkcjonowania nowego systemu zgłoszeń nieprawidłowości w Seris Konsalnet, zachęcamy do kontaktu z Działem HR: [email protected]
    Parissa1

12.02.2025 07:29

Witam proszę podaj jaka kwota na godzinę o umowa pracy ? Bo dostałam wyplata 3200zl coś to za mało a miał być 3516.92zł jakoś pracuje na cały etet 147 godziny proszę o info ,pisałam do kierownik i do kierownika bez skutku nie odzywa się więc proszę o info
    Rycho125

12.02.2025 20:11

147h w styczniu to nie cały etat. Godzin etatowych było 168. Więc dobrze wziąłeś
    Parissa1

13.02.2025 08:02

Dziękuję bardzo za odpowiedź :) pozdr
    M8929

12.02.2025 08:51

Jak nastroje po wypłacie i zrównaniu stawek między kwalifikowanymi a nie kwalifikowanymi i zrównaniu stawek między posterunkami dowódca zmiana a np obchodowy?

10.02.2025 11:09

Mati

10.02.2025 18:29

A masz umowę o prace czy zlecenie ? Od kiedy pracujesz, etaty już są
    Setnik

31.01.2025 23:03

Pracowałem w Konsalnecie i muszę przyznać że to chyba jedna już z nielicznych firm która jeszcze liczy się z pracownikiem Pamiętam umundurowanie dostałem nowe co jest rzadkością i rzeczą niespotykaną w innych firmach, to dobrze świadczy o firmie bo przecież jakby nie patrzeć byłem ich wizytówką Kierownika miałem też w porządku, potrafił wykazać się empatią i myślę że był sprawiedliwy wobec wszystkich Jeżeli chodzi o pensję to wypłacana była na czas a nadgodziny które się zdarzały były wypłacone w tym samym miesiącu co pensja podstawowa tylko kilka dni później Mogę dodać że piszę ze Śląska aczkolwiek to chyba nie ma znaczenia Generalnie chyba mogę napisać że firma jest godna polecenia Pozdrawiam.
    @anonim

07.02.2025 15:04

Ja pracuję od niedawna, na razie nie mogę narzekać. Jestem bardzo zadowolona. Dobry kontakt z Menadżerem panem Rafałem przy zatrudnieniu, zawsze odbiera telefon. Jestem na tak.

10.02.2025 09:38

Dziękujemy za opinię. Jesteśmy dumni, że możemy być pracodawcą, który wspiera rozwój swoich pracowników.
    Serwus ochrona PL

06.02.2025 22:35

Wypłata to na Pewno w Poniedzałek będzie 10Lutego.bo nie stawiam źe Jutro.

29.01.2025 11:23

GPI

30.01.2025 12:29

W sekcji dokumenty. Dostaniesz powiadomienie na pocztę, że są już pity dostępne. Nie oczekuj ich szybciej niż druga połowa lutego. Do końca lutego pracodawca musi je przesłać.
    Ochroniarz

25.01.2025 13:54

Ile będzie teraz na rękę umowa zlecenie, bez odprowadzania podatku, ponieważ nie ukończyłem 26roku życia?
    GPU

28.01.2025 18:53

Jeśli jesteś uczniem, albo studentem Twoja stawka powinna wynieść 30,50 zł na rękę.

25.01.2025 21:35

Czy firma zatrudnia na ochronę obcokrajowców?

26.01.2025 15:04

Tylko tych, co są w Polsce legalnie.
    Mats

26.01.2025 09:53

Ile wynosi obecnie stawka godzinowa na umowie zlecenie w Kauflandzie jako pracownik ochrony?
    Nergal

16.01.2025 23:08

Miałem przyjemność współpracować z managerem Mariuszem przez pewien czas jako ochroniarz na jednym z obiektów, które mi przydzielił. Zawsze mogłem liczyć na jego wsparcie i profesjonalizm w rozwiązywaniu wszelkich kwestii organizacyjnych. Dzięki temu praca przebiegała sprawnie, a atmosfera była przyjazna i sprzyjała wykonywaniu obowiązków na wysokim poziomie. Polecam pracę z panem Mariuszem, jeśli która szuka rzetelnego i zaangażowanego wsparcia podczas początkowych dni w branży ochroniarskiej.

24.01.2025 13:35

Dziękujemy, że podzielił się Pan swoimi doświadczeniami jako pracownik naszej firmy. Takie słowa motywują nas do ciągłego doskonalenia i zapewnienia jeszcze lepszych warunków pracy dla naszego zespołu.

Oferty pracy - Seris Konsalnet Holding S.A.

Od zaraz ochrona obiektu (KPOF + paralizator) ul. Szamocka (k/m) Umowa o pracę 26,50 netto/rbh.​

Warszawa

Praca w ochronie obiekt logistyczny - Nadarzyn

Nadarzyn

Ochrona obiektu logistycznego - Lubartów (k/m)

Lubartów

(K/M) Specjalista ds. rekrutacji Szczecin

Szczecin

Kwalifikowany pracownik ochrony z bronią (27 zł netto/h)

Szczecin

Pracownik ochrony - sklep odzieżowy - Marki

Marki

Mats

16.01.2025 12:59

Jest możliwość wzięcia zaliczki na umowę zlecenie?

15.01.2025 09:39

Witamy wszystkich Użytkowników serwisu GoWork.pl oraz przyszłych i obecnych Pracowników Seris Konsalnet!

Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za Wasze opinie. Staramy się być obecni wszędzie tam, gdzie podejmowane są ważne kwestie dotyczące naszej firmy, dlatego chcemy wykorzystać nową płaszczyznę komunikacji, by odpowiedzieć na wszystkie nurtujące Państwa pytania. Za cel stawiamy sobie przedstawienie kompleksowego, obiektywnego obrazu pracy, a także warunków zatrudnienia w naszej firmie.
        Jesteśmy organizacją, która od prawie 30 lat działa na polskim rynku świadcząc usługi w każdym z segmentów rynku security. Szacunek dla naszych partnerów i pracowników był i jest dla nas najwyższą wartością. Fundamentem naszej organizacji jest system wartości, oparty m.in. na: otwartości, odpowiedzialności i wiarygodności. Dlatego też w naszej firmie nie ma przyzwolenia na dialog z ich pominięciem.
        Bardzo cenimy sobie, każdy merytoryczny wpis i konstruktywną krytykę, z której staramy się wyciągać wnioski. Państwa zdanie, sugestie oraz informacja zwrotna potwierdzona faktami są dla nas niezmiernie ważne. Prosimy jednak pamiętać, że każda wolność słowa ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza przyzwolenia do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, do naruszania godności innych osób. Dlatego też komentarze zawierające treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię i wulgarne będą usuwane przez administratora. A te niezgodne z prawem zgłaszane do organów ścigania. Pamiętajmy, że Internet daje tylko pozorną anonimowość.

Zależy nam, aby to forum było wymianą merytorycznej wiedzy i jak najlepiej służyło osobom zainteresowanym naszą siecią.

Zespół Seris Konsalnet

09.01.2025 13:43

Dostał już ktoś przelew?
    Irek

05.01.2025 12:02

Witam czy ktoś sprawdzał dzisiaj ten system NAIS dostałem maila, że "Twoje konto w Nais straciło status Uczestnika Programu - co oznacza, że nie jesteś Pracownikiem żadnego Pracodawcy w Nais." .......'. No i nie mam dostępu do wielu informacji :( A nie przypominam sobie bym został zwolniony :)
    Pracownica

06.01.2025 21:40

Dostałam identyczną wiadomość więc zastanawiam się czy rano mam się udać do pracy czy zostać w domu
    irek

07.01.2025 15:00

Podobno to jakiś problem z system, rozmawiałem z koordynatorem i powiedział, że coraz więcej napływa do niego tego typu zgłoszeń od pracowników :)

04.01.2025 17:54

Witam czy wiadomo czy obiekty H&M wrócą do Serisu Konsalnet?

05.01.2025 15:18

Jak będzie przetarg i Konsalnet nie zaoferuje droższej oferty od solidu to być może wróci

31.12.2024 16:33

31.12.2024 16:30 wypłaty dalej brak za zlecenie. Nie miała być 30.12?

01.01.2025 19:40

Dla zleceniobiorców. Dla pracowników 10 stycznia

02.01.2025 11:13

Dziękujemy za zgłoszenie problemu. Prosimy o kontakt z naszym Działem HR, adres: [email protected], abyśmy mogli zweryfikować przyczynę opóźnienia w wypłacie wynagrodzenia. Naszym priorytetem jest zapewnienie uczciwego i terminowego wynagradzania dla wszystkich naszych pracowników.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seris Konsalnet Holding?

27.12.2024 14:22

Zleceniowiec

01.01.2025 19:43

Wypłata była 30.12

02.01.2025 11:12

Pracownik Biedronki

28.12.2024 18:45

Coś już wiadomo o stawkach minimum na zleceniu od nowego roku?
    Sebb

01.01.2025 19:42

No to dlatego masz taką stawkę. Ja też mam 25 na zleceniu, a etat z ekwiwalentem 500zł. Pracuję ponad 5 lat.

02.01.2025 10:43

A ile się spodziewasz? 30,50 brutto to jakieś 24zł netto.
    Yoda

22.12.2024 20:35

Siemankoo dla wszystkich spokojnych Świąt życzę Bożego Narodzenia a mam takie pytanko na Zlecenie to jak oni będą wypłacać Pieniądze przed Weekendem czy 30 w Poniedziałek?

23.12.2024 14:45

Wszystkim na zlecenie wysyłają tego samego dnia czy zależy od regionu?

24.12.2024 07:46

W parzyste miesiące bez zus do 30-stego w pozostałe 10-go.
    Student

23.12.2024 17:43

Umowa na zlecenie ze statusem studenta. Wypłata będzie pod koniec grudnia czy w styczniu?

24.12.2024 01:38

Wypłata za zlecenie za grudzień max do 15 stycznia, ale firma zawsze płaci wcześniej
    Ochrona Łódź

23.12.2024 12:24

Czy wyplaty będą dziś czy po świętach
    Zleceniowiec

23.12.2024 17:05

A dlaczego dziś ???
    Rycho125

18.12.2024 08:32

Czy pracownicy ochrony w biedronce dostaną e kody do biedronki, wie ktoś?

18.12.2024 17:05

Zapytaj się kierownika sklepu

Kontakt - Seris Konsalnet Holding S.A.

Jana Kazimierza 55 01-267 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
    Myślący o pracy

12.12.2024 09:53

Cześć myślę o rekrutacji na recepcję przez daną firmę czy ktoś z was pracował i może się wypowiedzieć o warunkach i pracy ?
    Biedronka Łódź

10.12.2024 08:51

Czy wie ktoś może na temat wypłaty czy ktoś dostał
    Ochroniarz 461088

10.12.2024 12:38

Na nikenium już od 11:30
    Anonim313

10.12.2024 18:47

Na revolut brak wypłaty
    Hub

09.12.2024 08:50

Dajcie znać jak ktoś dostanie kase:) czy nasza firma oferuje na święta jakieś premie?

09.12.2024 17:15

O premię pytaj swojego manadżera

09.12.2024 17:54

700 zł
    Maja

09.12.2024 15:46

Czy nasza firma oferuje pozyczki dla pracowników?
    czupakabra

20.11.2024 22:06

Proszę napiszcie ile macie płatne za godzinę netto za pracę w Biedronce i jakie miasto? I czy jest to umowa zlecenie, czy o pracę? Dzięki temu porównamy nasze zarobki w danych miastach, dzięki!
    Lola

28.11.2024 22:43

Jakim ekwiwalentem?

29.11.2024 11:58

Na umowę o pracę wychodzi ok 3300 plus za ekwiwalent ( pranie używanie odzieży mam ok 500) łącznie około 3800
    @Anon

28.11.2024 20:18

Czy firma zatrudnia też osoby, nie posiadające orzeczenia i czy na umowę o pracę?

28.10.2024 13:42

uwu

18.11.2024 16:47

nie płacą za dodatkową godzinę przy zmianie czasu z letniego na zimowy, ale też nie potrącają pieniędzy jak przy zmianie czasu z zimowego na letni pracujesz godzinę krócej.

28.11.2024 10:50

Przejdź na umowę o pracę.

24.11.2024 05:45

Cześć czy ktoś zna adres korespondencyjny do działu płac? Pracuje w Gdańsku. Jakbym chciał wysłać pismo to wysłać do głównej siedziby w Warszawie czy do oddziału firmy w moim mieście?

21.11.2024 09:23

Witam czy ktoś wie pod jakiś numer aby dzwonić w sprawie wydania zaświadczenia lub też czasami chciałbym się dowiedzieć ile naliczono mi wypłaty . Ma ktoś numer do takiego działu? Pracuje w Gdańsku
    Roky

19.11.2024 15:28

Moje zdanie jest takie że na święta Bożego Narodzenia i Wielkanocne każdemu pracownikowi należy dać premie z ZFŚS bez względu na dochody bo wystarczy że nie mają dzieci i już przekraczają próg w tabeli. W większości zakładów na święta dają każdemu kasę. Proszę to przemyśleć pracodawco.
    Nesti

18.11.2024 14:48

Czy to nie jest dyskryminacja jeśli chodzi o świadczenie świąteczne bo wystarczy że dwie osoby pracuują nie mają dzieci i już się nie łapią na jakiekolwiek dofinansowanie dochody brutto a gdzie wydatki tych osób np.wynajem, wszystkie rachunki prąd,gaz, zobowiązania bankowe leki bo przecież nie jesteśmy zdrowi i tak dalej czyli na nic się nie łapiemy ja uważam że jest to nie fer i proszę się nie obrażać że tak piszę w porównaniu do budżetówki to oni więcej zarabiają w dwie osoby a i tak im się należy i to wszystko dzięki pozdrawiam
    Nesti

19.11.2024 13:03

Chyba się nie zrozumieliśmy spłacają kredyt mieszkaniowy jak go dostaną i jak są młodzi i zarabiają więcej niż najniższa krajowa bo takie są realia a nie ludzi którzy są w wieku 40 lat pozdrawiam
    Niezadowolony.

19.11.2024 13:21

dokładnie. Nie ma ludzi do pracy, a nie szanują i nie doceniają tych co się starają. W zamian za zaangażowanie w tej firmie dostaniesz tylko (usunięte przez administratora)Wyrównują do dołu....
    ????

18.11.2024 07:21

Witam czy wypłata za zlecenie za listopad będzie pod koniec listopada czy w grudniu? Zaznaczam że pracuje dopiero miesiąc , stąd pytanie . Pozdrawiam

18.11.2024 14:05

W grudniu
    Pytający

11.11.2024 10:24

Czy są tutaj paczki na święta dla osób na umowie o pracę ?

08.11.2024 11:12

Rafał

08.11.2024 17:49

O tej porze to chyba wszyscy co mieli dostać.

Zostaw merytoryczną opinię o Seris Konsalnet Holding S.A.