Seris Konsalnet Holding

Benefity

Rekrutacja

• Ciechanów
Warszawa - SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

5. Opinie o Seris Konsalnet Holding S.A.

Opinie o Seris Konsalnet Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Seris Konsalnet Holding S.A.!

Valdi

31.08.2021 20:16

Witam.Dostaliście już wypłatę za sierpień?
    TenCoTamRobił

27.08.2021 18:21

Firma, która nie bierze swoich pracowników na poważnie (Białystok). Mobing, i nie miłe kadry w Warszawie. PIP powinien zająć się tą firmą...
    Jaro

28.08.2021 11:11

Dodzwoniłeś się do kadr????? Gratuluję :)

28.08.2021 11:39

Wiem, że będziecie śmiać się z mojego pytania, ale pytam całkiem poważnie. Jakie są powody żeby kontaktować się z kadrami?
    Bocisław

24.08.2021 22:04

Dzień dobry, mam do Państwa pytanie, a pytanie skierowane jest najbardziej w osoby studiujące, otóż niedługo zaczynam studia zaoczne i stąd me pytanie, czy nie ma problemy z wzięciem wolnego, gdy ma się zajzdy/sesje, oraz czy wypłata jest "godziwa", czy nie ma większych problemów z przełożonymi, jaka panuje atmosfera w owej firmie i czy w ogóle warto podejmować się tej pracy, czy może szukać czego innego, proszę o szczere opinie, a nie wyimaginowane, dziękuje za odpowiedzi.
    Matti

25.08.2021 20:38

W ochronie nie zarobisz godziwe. Ani w tej, ani innej firmie. Jako student do 26 roku życia zarobisz więcej niż kwalifikowany pracownik. Co do grafiku, to zależy jak dogadasz się z menadżerem, ewentualnie ze współpracownikami z obiektu.
    Majka

14.08.2021 00:21

Tak czytam te wszystkie opinie i słabo mi się robi.. Od września miałam zacząć pracę w tej firmie i szczerze mówiąc mam wątpliwości. Jestem osobą niepełnosprawną w stopniu znacznym, czytając opinie, obawiam się, że mój stan zdrowia nie pozwoli mi przetrwać tutaj w takich warunkach. O ile to prawda co piszecie. Bo z opiniami bywa różnie. Mam jeszcze troszkę czasu na zastanowienie się. Nie mam zdrowia na dodatkowe stresy. Chcę pracować, po pracy żyć swoim życiem, a nie przenosić spraw zawodowych na tor prywatny.
    Ojro

17.08.2021 16:02

Rafał można wiedzieć na jakich handlówkach pracujesz ? Biedronki? I jaki rejon Polski. Pozdr.

17.08.2021 23:27

Przez kilka lat pracowałem na Biedronkach w Warszawie i okololicy. Trochę byłem w centrum logistycznym, a od 2 lat jestem na biurowcu w Warszawie.
    Zly 12

10.08.2021 09:11

Witam Czy dostał ktoś tylko 1 przelew ?
    A

17.08.2021 15:15

Ja dostałam jeden przelew Nie wiem czy tak miało być
    Zibi 105

12.08.2021 11:48

PANIE MARKU WYGLĄDA PAN NA INTELIGENTNĄ OSOBĘ A TAK SIĘ DAŁ PAN ZMANIPULOWAĆ.(rejon Puławska).
    Har

10.08.2021 11:31

Witam dostał ktoś wypłatę w mBanku?
    Majeranek

10.08.2021 00:25

W Toruniu to już daja ogłoszenie że na jednostk wojskowe potrzebują umowa o prace + umowa zlecenie ciekawe jak Wog i Mon zareaguja jak się dowiedzą w kontrakcie jest że każda roboczo godzina w oparciu o umowe o prace musi być wypracowana
    Andrzej

09.08.2021 10:49

Jest wypłata

09.08.2021 19:47

Zgadza się teraz mają Credit Agricole

09.08.2021 21:02

Millenium weszły dwa przelewy

09.08.2021 19:48

Witam dostał ktoś już wypłatę?
    pou

09.08.2021 17:44

hej ktos z mb juz moze dostał kase wiem ze credic acricole ma oraz milenium bank
    Pracownik ochrony

09.08.2021 05:34

No Kochany Konsalneciku , jeszcze pare miesiecy do Stycznia i kilka umow smieciowych na tym samym obiekcie trzeba bedzie placic skladki ( od kazdej jednej i nie od najnizszego)Koniec tego cwaniactwa 2022
    Etatowy pracownik

21.05.2021 19:22

Witam. Może ktoś mi podpowiedzieć? Pracuje etat plus zlecenie na dwie umowy bylem na 13dniowym l4 i wyrobie w tym miesiącu 180 godz ponad. Jak to będzie policzone? Nie chodziłem nigdy na zwolnienia próbowałem sam policzyć korzystając z porad i do licha nie potrafię. Jak ktoś mi podpowie będę wdzięczny.
    Realista

05.07.2021 14:40

To prawda- dostalem podobnie. Lucza sabie srednio 30 zl za dzien choroby :) (usunięte przez administratora) kombinatory

06.08.2021 08:41

od zlecenia tez powinni odprowadzać wiaczenie tylko nikt ci tego nie powie bo odprowadzają od najniszej lepiej znajdz sobie prace w drugej firmie by się zabespieczyć jak skończą się sezon wakacyjny byś nie żebrał o dodatkowe godziny a to i tak lepiej wyjdziesz bo będzesz zbierał składki na emerture a tego ci nie powie
    Ojro

05.08.2021 11:19

Menadżerowie z Biedronek z woj. Pomorskiego często uciekają się do szantażu jeżeli pracownik chce się zwolnić np straszą karami albo obniżenie stawki . W moim przypadku menadżer powiedział ze jeżeli odejdę to nigdzie indziej w branży ochrony nie znajdę pracy bo on wszędzie rozpowie że niby do niczego się nie nadaje. Zapomniał dzieciak jak po 280h robiłem i po kilkanaście ujęć miałem . Takie zachowanie to żenada . A pracę i tak znalazłem :)

05.08.2021 22:05

Czy to oznacza, że tam nie ma chętnych do pracy, czy to ze względu na sezon urlopowy? U nas teraz jest dużo roboty, ale po wakacjach trzeba będzie szukać doróbek.
    Pawlikoweduby

02.08.2021 11:32

Czy ktoś z was wie ile na rękę płaci Konsalnet, bo w necie różne sumy podają.

02.08.2021 21:36

Płaci różne sumy. Zależy od obiektu, kwalifikacji. Konkretów dowiesz się w necie lub podczas rozmowy rekrutacyjnej
    Gorka

27.07.2021 15:35

Dobra praca na start, miło wspominam początki w Biedronce w Błoniu. :)
    gftony

26.07.2021 10:39

Bardzo dobra firma i jestem zadowolony z pracy w tej firmie polecam wszystkim ta firme kto szuka pracy w ochronie.
    odpowiem

24.07.2021 22:19

wciągle daja ogłoszenia ale jakoś ludzie się nie garnął tu do roboty o czymś to świadczy
    Matti

26.07.2021 10:03

Tak jak każda agencja ochrony..
    MR

26.07.2021 10:14

Bo ci co przychodzą to często po dwóch dniach nie pracują ,a tych co pracują rzetelnie ma się gdzieś taka jest prawda
    007 Agnent

16.07.2021 21:02

Odradzam !!! Nie warto .Umowa podpisana w maju .Praca za tydzień niby .Nic z tego nie wyszło. Najgorsza firma ochroniarska ,w tym kraju.Pracowników mają za nic .Nie warto .Odradzam lokalizacja Płock .
    007 Agnent

16.07.2021 20:56

Absolutnie, odradzam !!! Chcesz stracić czas ? Umowa podpisana w maju.Dzisiaj lipiec .Parę godzin nocnych wyrobionych .Zostałam na lodzie .Mam doświadczenie w pracy w Ochronie.Około 6 lat.Wolą zatrudniać nie wiem kogo? Studentów? Desperatów ? Odradzam.Dotyczy Płocka .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seris Konsalnet Holding?

Ppp

09.07.2021 19:42

Jakie są teraz stawki w biedro w wawie na reke

10.07.2021 03:16

16 - 17 zł / godz netto
    biedra

07.07.2021 15:04

blagam niech ktos wreszcie jakos zablokuje tego starego spamowicza jerzego tu sa setkin innych normalnych ludzi ktorzy potrzebuja nieraz informacji naprawde istotnych a nie czytania jednej i tej samej bajki...rzygam juz tym nawet ku...nie mozna sie zapytac czy byla wyplata bo same spamy od tego psychola
    Realista

09.07.2021 10:23

Znam Twoj bol. Stary bocian na emeryturze nie ma co robic wiec bedzie klepac spam zebysmy my nie do ze mamy orzesrane w konsalnecie to jeszcze nie mozna sie nic zapytac bo strony laguja od jego spamu
    Tede

09.07.2021 09:14

Wczoraj była wypłata.
    droga

08.07.2021 20:15

w Toruniu daja ogłoszenia ale jakoś nikt z wd nie chce robić i maja racje
    Klam

07.07.2021 09:23

Kiedy mniej więcej jest wypłata jak na umowie mam do 15?
    Popekos

08.07.2021 12:53

A o ktorej godzinie mniej więcej przychodzi bo trzeba isc w melanz *:)

08.07.2021 18:56

To zależy w jakim banku masz konto różne są godziny księgowania
    Emeryt

04.07.2021 19:34

Unikać obiektu vat ul radiowa takiego menadżera (usunięte przez administratora) nigdzie nie ma warunki pluskwy które gryzą nocą ,pracownicy wykorzystują mlodych grafiki pod siebie robione dziadki emeryty

Kontakt - Seris Konsalnet Holding S.A.

Jana Kazimierza 55 01-267 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon

04.07.2021 10:14

Kiedy wreszcie funkcyje osoby w tej Firmie zaczną szanować pracowników?To nie czasu SB -one nie wrócą.
    który

04.07.2021 16:19

ale sb tam dalej robi i ma się dobrze
    Dziady

02.07.2021 08:16

Unikać obiektu vat patologia pluskwy gryzą kordynator pseudo (usunięte przez administratora) zatrudnia dziadów po 70 którzy wykańczają się na posterunkach ,grafiki robione pod siebie ty dostajesz ochłapy atmosfera zła .wymienić trzeba by było pseudo dowódców .dzwie się dyrektor pozwala na takie rzeczy tam ochrona potrzebuje ochrony a pana A czyż. Na badania psychologiczne
    Czas

18.03.2021 11:51

Dobra jak wszyscy wiemy znów galerie zamykają. Jakie padły propozycje kierowników do osób pracujących w galerii na umowe o pracę?
    ja

22.06.2021 17:43

to siedź na na emeryturze, od dawna wiadomo że ochrona to odpowiedzialna praca- jak ktoś chce siedzieć na cieciówce, brać profity bo " należy mu się za niepełnosprawność" to niech idzie do Juwentusu, solidu prywatnych firm. Tam biorą wszystkich jak leci na szybko, i płaca do rączki - tylko po 2 m-cach nie marudź że nie dostałeś pensji. W Konsalnecie dobierają pracowników bo maja dobre obiekty- zamykanie niektórych w pandemii to ogólnoświatowy problem. Pracuje tu 5 lat na handlówkach i jestem zadowolony. I nie stoję cały czas zastanawiając się czy dostane pensje w terminie- zawsze jest na czas. Jedynie nie polecam pracy u "Dużego Grzegorza" w Obi- to nie menager a kat.
    4 wojaki

30.06.2021 23:40

jak powywalaja tych z byłej asekuracji
    nowość

30.06.2021 23:38

prawdopodobnie w Toruniu też jeden kierowniczek będzie miał sprawę z powództwa cywilnego o pomówienie i oszczerstwa między innymi kradzieży ciuchów roboczych
    Do Jerzego !

30.06.2021 18:02

Panie Jerzy wez juz scisnij dziure- spamisz na tym forum ludzie nie moga opiniami sie wymieniac ani noczego sie doczytac w kolo wyjesz o tym samym w kolo. Tak wiemy wygrales i chwala Ci za to ale po co pi*****lic i spamic polowe opini na forum o jednym i tym samym. Odpocznij masz eneryture, wszyscy juz o tym słyszeli. Nie jestes sam na forum
    Pit

30.06.2021 06:11

Jestem byłym pracownikiem. Gdzie mogę uzyskać pomoc w sprawie rozliczenia pit. Chciałbym złożyć poprawki? Na mail nikt nie odpisuje.
    Kj

15.06.2021 20:32

Ktoś wie co sie stało z kierownikiem GI leszkiem regułą?

13.06.2021 18:22

Witam. Pracuje u Państwa na dwie umowy zlecenie ( spółka) na tym samym obiekcie. Praca jest wzajemnie ze soba powiazana- wyczerpuje znamiona stosunku umowy o prace. Dlaczego jako pracownicy jestesmy tak traktowani? i jestem zmuszany isc do Sadu Pracy w celu ustanowienia stosunku pracy.
    Kowalski

15.06.2021 18:16

Jak wprowadzą polski wał, będziesz miał jedną, o ile ci się poszczęści i w ogóle będziesz miał pracę..
    batman

10.06.2021 08:14

Czy wszyscy dostali dwa przelewy?

13.06.2021 17:05

Wszyscy, których znam dostali dwa przelewy

10.06.2021 09:32

Grzes

12.06.2021 08:51

Dzięcioł co mają do tego pracownice Konsalnet był wynajęty do ochrony sklepu a że nie płacił za pranie ryczałt oszukiwali to co ma do tego H M puknij się w czolo
    Kot

12.06.2021 21:59

Pewnie odetchnęły z ulgą jak menadżer pozbył się tego (usunięte przez administratora) Nie wyobrażam sobie jak można wytrzymywać w pracy, słuchając takich "mądrości" jakie pociska na tym forum.
    Janek

09.06.2021 17:10

Witam Konsalnet przegrał dwie sprawy jedna Sąd Pracy pierwszej instancji, a firma przegrała sprawę i żeby się podnieść po przegranym wyroku się odwołała, do Sadu Okregowego w Kaliszu gdzie sprawę po raz drugi przegrali i prawidłowo w końcu ktoś im nosa utarł nie jedna sprawę już przegrali a ile ich w Sądach na wokandach jest chyba tyle co ma łysy włosów na głowie. Firma totalne (usunięte przez administratora) dużo obiecują a w sumie nic nie mają do zaoferowania za wyjątkiem pracy stanie po 12 godzin na nogach przez całe tygodnie żenada Ne podejmujmy tam pracy.

09.06.2021 09:43

Hania

09.06.2021 16:44

Ja mówię tak że firma największą ale najgorsza bo przypadek jaki przeszedł Pan Jerzy świadczy o totalnym bałaganie w firmie Konsalnet bałagan totalny, że żadna firma by tak nie postąpiła żeby człowieka tak potraktować jeszcze w wieku 64 lata zero szacunku dla człowieka który był chroniony przed i emerytura, a to świadczy o firmie myślę że firma która przejęła Konsalnet zrobi porządek z pracownikami Konsalnetu łamiącymi prawo pracownicze.

02.06.2021 09:16

Grzes

05.06.2021 10:46

Zazdrość ściska tyle zek że dostali popalić prawidlowo
    Lolek

09.06.2021 15:21

Musisz się w życiu trochę nauczyć za młody jesteś jak pół worka soli zjesz to porozmawiamy
    Jerzy

09.06.2021 07:19

Jest już wypłata?
    Tt

09.06.2021 15:15

Może będzie dziś po 17 30

Zostaw merytoryczną opinię o Seris Konsalnet Holding S.A.

Oferty pracy - Seris Konsalnet Holding S.A.

Pracownik ochrony sklep odzieżowy - Warszawa Bielany

Warszawa

Sprzątanie obiektu logistyczno-magazynowego w Żelków Kolonia

Siedlce

Pracownik ochrony Kalisz -obiekt handlowy

Kalisz

Sprzątanie obiektu handlowego w Białej Podlaskiej

Biała Podlaska

Pracownik ochrony Zielona Góra -obiekt handlowy (k/m)

Zielona Góra

Ochrona marketu - różne lokalizacje Łódź (K/M)

Łódź