Seris Konsalnet Holding

• Rekrutacja

Oferta

Rekrutacja

Warszawa - SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

5. Opinie o Seris Konsalnet Holding S.A.

Opinie o Seris Konsalnet Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Seris Konsalnet Holding S.A.!

Szukam

28.12.2021 00:04

Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie zatrudnienia. W mojej okolicy pojawiło się ostatnio ogłoszenie na stanowisko ochroniarza (obsługa monitoringu) 18zl netto za godzinę w systemie 12h i 24h. Czy ktoś z obecnych pracowników może podpowiedzieć ile godzin w miejscu firma da pracować? Czy jest szansa zarobić około 5000zł ?? Jak są rozliczane wypłaty? Z opisu widzę że co 2 miesiąc 10 i 30/31 jak to wygląda w praktyce. Jeśli zacząłbym np stycznia to wypłata za styczeń jest w lutym (10) + wypłata za luty (28). Za miesiąc marzec jest w kwietniu (10) a za kwiecień (30), czy dobrze rozumiem?
Kimi

27.12.2021 12:09

Najgorsze jest to pracownik pracownika w łyżce wody by utopił. Pisze o pracownikach na najniższym szczeblu

16.12.2021 22:27

Pieniądze z funduszu socjalnego na święta już są na koncie.
Poinformowany

22.12.2021 15:10

No właśnie wszystko zależy od menadżera i jego liczenia. Firma jako taka nie ponosi winy za źle obliczone godziny. Powiem więcej, dzięki polityce firmy, pracownik najczęściej dostaje wyrównanie jeśli brakuje mu kasy przy wypłacie.
Czas

23.12.2021 15:08

Akurat inny rejon. Tak wina spada na menadżera bo zawsze coś źle policzy i dlatego trza pilnować i liczyć bo są często pomyłki. Niestety z firmy nikt się takimi przypadkami nie interesuje. To samo rozliczenia za paliwo jak się nie upomnisz to nie dostaniesz. Duża firma a nierozumie pewnych spraw i nie interesuje się pracownikiem.
Jola

14.12.2021 14:31

Nie polecam pracy w tej firmie nie otrzymałam wypłaty a do księgowości nie idzie się do dzwonić wolą spijać kawkę w biurze i na fejsie siedzieć niż zainteresować się pracownikami !! masakra.

15.12.2021 01:08

Może spróbuj dodzwonić się do komornika? Pewnie on zainteresował się twoją wypłatą.
AntoniWzywaDoBroni

23.12.2021 11:59

Gorzej jak się dodzwonisz i podniesie telefon i ten ton w stylu "jak śmiesz mnie niepokoić !" I przeważnie odsyła do menadżera.

16.12.2021 12:48

Witam mam pytanie czy komuś kończy się umowa o pracę 31 grudnia i dostał odpowiedź o przedłużeniu na czas nieokreślony ?
Vilk

16.12.2021 18:45

Noo to dostaniesz na czas nieokreślony
Maniek

19.12.2021 22:29

Możesz pomazyc ale nie w ochronie nawet gdybyś dostał na czas nieokreślony co jest pić na wodę to mogą cie wyrzocil zawsze pamiętaj
Zainteresowany

18.12.2021 17:47

Czy wypłata która ma być 30tego będzie po świętach czy przed świętami? Wie ktoś może ?
Matti

18.12.2021 18:54

Ciekawe kto by wrócił po prostu świętach do roboty hahaha
Ania

19.12.2021 22:25

Pracujesz i się pytasz to znaczy że nie masz zaufania do firmy zwanej Konsalnet to firma (usunięte przez administratora)

09.12.2021 22:45

Ludzie chwalcie naszą firmę bo zawsze możecie trafić gorzej. Socjal,wypłaty 9-tego. Czego chcieć więcej?
stary pracownik

15.12.2021 09:50

Czyli Twoim zdaniem w tej firmie sie nic nie robi i kase rozdają za free?
100LR

15.12.2021 14:13

Za free to może nie rozdają, ale często tylko za to, że się jest....
Zygmunt

14.12.2021 19:44

Czy ta kwota świątecznych przyznanych pieniędzy to netto czy brutto?

14.12.2021 21:59

Kwota jest netto
Stasio

11.12.2021 08:52

Ogolnie oceniam na plus, choc zero wsparcia i empatii u tzw przelozonych. Kasa na czas, ale to zadna laska. "łachy" dostajesz, jak trafisz na normalny obiekt to i spokuj wzgledny masz. Niestety trzeba zapitalac po 400 h zeby cos sensownego na koncie zobaczyc.
Stasiek_ochroniarz

10.12.2021 09:05

Dlaczego tak się dzieje, że w każdej wypłacie jest od 50 do 100 zł mniej niż wychodzi z przepracowanych godzin??? Od października czekam na kasę za wyrobione nadgodziny i miały być doliczone do tej wypłaty 10 grudnia. I co? Nie dostałem tych pieniędzy.(usunięte przez administratora) Nikomu nie polecam.
Kot

10.12.2021 18:45

Pewnie płacisz składkę na PPK albo chorobowe jak jesteś na zleceniu. Obie te składki to ok 100 zł. Wiem, bo przez jakiś czas też mi brakowało. Z PPK się wypisałem a na umowie o pracę składka chorobową jest w pakiecie
Ninini

10.11.2021 08:46

(usunięte przez administratora)chciałem zrobić konto to muszę płacić co miesiąc , do tego skończyła mi się współpraca ze sklepem z powodu likwidacji w sobotę byłem ostatni raz i do tej pory siedzę w domu na umowie bo menadżer się nie odzywa ani nie odbiera telefonu
Hm

30.11.2021 13:15

Tak już to widzę ile tej pracy że etat będzie się robić na pięciu obiektach i żebrał o kase na paliwo serio. Firma nie ogarnia pewnych spraw komunikacjnych z kontrahentami by były pracownik by miał etat potrzebne są godziny A nie obiekty odalone od siebie po 100km
Zosia

10.12.2021 12:29

Konsalnet jak potrzebuje ciebie to masz pracę a później mają cie gdzieś idź do pracy zwyczajnej robisz swoje i weekendy wolne masz a tu to (usunięte przez administratora)
Małgorzata

08.12.2021 09:15

Porażka z tą firmą konsalnet. To są oszukance. Mnie chcieli dać wypowiedzenie, skoro jestem na L4. Sprawe oddaje do Sądu Pracy. Z dala od nich.
Zosia

10.12.2021 12:28

Nie biij się ich do sądu pracy idź mnie to kazali iść na l 4 bo stracili w Kaliszu obiekty netto i hm to mi kazali ciągnąć l4 uważaj by cie nie zwolnili ciąg l 4 ile się da i później złóż wypowiedzenie lub zalatw porozumienie stron ja przed emerytura byłem chroniony i kantowali mnie jak mogli jak pracowałem to wymyślali mi odległe pracę po 120 km i 400 km to chora firma jest finał był taki ze do sądu ich podałem w Kaliszu przegrali dwie sprawy jak pracujesz i pójdziesz do sądu pisz w piśmie do sądu p adwokata z urzędu pamiętaj żeby ich na koszty dodatkowo naxiagnac ja sprawę miałem wygrana ale adwokat też sobie zarobił napisz że łamią przepisy (usunięte przez administratora)zmuszają do pracy 7 m razy w tygodniu co to za pracą 12 godzin na nogach olać to
Poldus

09.12.2021 09:42

Bedzie dzis wypłata ? :P
Hm

09.12.2021 16:18

Nie będzie takie milionowe przelewy firma musi dobrze przeliczyć
Matti

09.12.2021 17:01

Jak nie dziś to jutro, jaką różnica? Ważne, że w terminie

Oferty pracy - Seris Konsalnet Holding S.A.

Koordynator obiektu - Kąty Wrocławskie, praca od zaraz!

Kąty Wrocławskie

Ochrona zakładu produkcyjnego - Głowno (K/M)

Głowno

Pracownik porządkowy - praca od zaraz we Wrocławiu!

Wrocław

Pracownik ochrony Swarzędz i okolice (k/m)

Swarzędz

Pracownik ochrony Człuchów -Asystent dostaw nocnych -praca dodatkowa

Człuchów

Ochrona magazynu - Dobra (k. Strykowa) (K/M)

Dobra

09.12.2021 10:24

Witam dostał już ktoś wypłatę w Credit Agricole?
MRIOT

09.12.2021 08:44

Witam bedzie dzis wypłata mBank ??
Furiat

29.11.2021 22:33

Menadżerowie w Warszawie strasznie kombinuj i obniżaniem stawkę jus poinformował o tym Francję jak firma w Warszawie (usunięte przez administratora) ludzi na wszystkimi powini wszystkich menedżerów wypirdolici w Warszawie jak co do czego to człowiek pracuje poniżej krajowej i wszystkie premię oni sobię zabuerajom tak było w obi w Warszawie jak przygarniał wsytki premiera porozdzielal po rodzinie kturom fikcyjne zatrudnił
Świeta

27.11.2021 15:48

Uwielbiam tą firme tak bardzo dba o pracowników by na święta pracownik nic nie dostał. Niewiem po co te wnioski składane pity i tak nic Ci się nie należy. Brawo oby tak dalej.

28.11.2021 15:17

Szczerze mówiąc, wolę zarabiać tyle, żeby te ochłapy mi nie przysługiwało, niż pracować za najniższą i raz na rok dostać jałmużnę 500 zł
Straż

17.11.2021 10:22

Pracuje ktoś jako strażak? Ile można zarobić?
Andrzej

18.11.2021 12:28

Zależy na jakim obiekcie
Patryk

11.11.2021 08:15

Jaką stawkę macie nie wiem czy robi mie balona mam stawkę 14

15.11.2021 13:32

Umowa o pracę - 2800 brutto za godziny etatowe, czyli za 168godzin wyjdzie ok 12,30 na godzinę. Jeżeli dostaniesz dodatek za pranie odzieży to wyjdzie maksymalnie 15,25 na godzinę. W każdym miesiącu ilość godzin etatowych jest inna.

15.11.2021 13:33

A możesz powiedzieć na jakiego typu obiekcie pracujesz i w jakim mieście?

10.11.2021 21:42

Chwalcie Konsalnet i swoich koordynatorów bo możecie trafić dużo gorzej.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seris Konsalnet Holding?

Valdi

10.11.2021 20:14

Witam.Ja dostałem wypłatę 28 października za październik.Nie miałem żadnej podwyżki.
Tede

09.11.2021 18:37

Jest wypłata. Też dostaliście podwyżki?

09.11.2021 22:51

Ja dostałem podwyżkę o 1 zł na godzinę, ale nie mam jeszcze 26 lat, więc wychodzi mi ciut więcej. Przez dwa lata moja stawka godzinowa wzrosła o 4 złote.
Ninini

10.11.2021 08:47

Ja dostałem 30 października za październik i dostałem o 460zl więcej

08.11.2021 19:07

Witam. Pracuję na dwie umowy ( etat i zlecenie) czy może mi ktoś podpowiedzieć z wnioskiem na święta jak to wypełnić/wyliczyć itp, czy mi przysługuje. Nie wypełniałem tego typu wniosków i szczerze jak jest okazja że parę groszy może wpaść, może mi ktoś o tym więcej podpowiedzieć jak to wypełnić
Taki ja

09.11.2021 15:29

Ja, chciałem dzis złożyć w nais i wyszło że za późno już w co oni grają?

10.11.2021 02:37

Ja w ogóle pojęcia nie mam o tym, a ten wniosek się nie otwiera, tylko jest informacja, że aby złożyć wniosek trzeba wybrać próg dochodowości w dokumentach jeszcze tego nie robiłem i zielony jestem w tym temacie, ale będę próbował wniosek można jeszcze złożyć chyba do 15-stego
He

09.11.2021 11:02

Dostał ktoś dziś wypłatę?
Olek

09.11.2021 15:29

Tak mbank już rano a jo teroz boś bank

09.11.2021 19:25

Jessssssttt :)

09.11.2021 18:18

Witam dostał ktoś wypłatę w Credit Agricole?
Mariola

27.09.2021 22:18

Czesto ostatnio widac duzo postów dodanych przez Pana Kowalskiego. Po formie w jakiej pisze wnioskuje iz gosc wogole nie ma pojecia o ochronie. Panie "Kowalski" mam pytanie jest Pan srudentem a kpof widzial Pan tylko w internecie ?

06.11.2021 12:49

Zawsze możesz spróbować. Zaloguj się na swoje konto na Nais i tam powinny być informacje na ten temat.

06.11.2021 18:47

Dzięki za odpowiedź, tak, że będę próbował

Kontakt - Seris Konsalnet Holding S.A.

Jana Kazimierza 55 01-267 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
Sławek

27.10.2021 14:42

Płacą na czas ale (usunięte przez administratora) na urlopach i szkoleniach w dodatku wszystko zależy od menadzera moze cie zwolnic za byle co.
Zdziwiony

27.10.2021 23:39

To w jakim mieście mają tyłu chętnych, że zwalniają za byle co???
Marcin

29.10.2021 20:07

A np w Warszawie
Pracownik-Gdansk

26.10.2021 01:21

Czy wie w jaki sposób można skontaktować się z osobą zajmująca się sprawami (usunięte przez administratora) w konsalnecie?to co dzieje się w oddziale w Gdańsku w jednym z dc przekracza wszelkie normy...grafik dla pracowników?przepisywany na kartkę aby inny pracownik się o nim nie dowiedział.-z reguły grafik ten "wydawany"jest w ost dniach miesiąca.Nie ma czegoś takiego jak dzien wolny na przyszły miesiac-chcesz mieć wolne?wypisujesz urlop..Co najciekawsze,manager umywa ręce i w zasadzie oprócz zliczania godzin(warto liczyć sobie samemu,dziwnym trafem ilość godzin pana managera często nie zgadza się że stanem faktycznym i każe wypisać urlop nawet na l4 )nie robi zupełnie nic...za to wiele ma do powiedzenia koordynator ds ochrony obiektu-zarowno jeśli chodzi o grafik jak i urlop-kolega managera.Osoby ,które mają coś do powiedzenia,szybko zostają zwolnione.i to nie przez decyzję managera,a właśnie koordynatora ,który w zasadzie nie jest naszym pracodawca.

23.10.2021 19:12

24.10.2021 00:40

Proponuję sprecyzować pytanie.
Konowojent

22.10.2021 19:04

CHL/Konsalnet o/Zielona Góra Jedna wielka kpina konwojowania wartości pieniężnych. Począwszy od dyspozytorów i (usunięte przez administratora) z ich strony(szczególnie nowosolskie pupilki- grubas i pryszcz),bo jeśli nie pojedziesz niesprawnym autem,nie cofniesz się z trasy,lub na trasie 150km masz sporą szansę dostania nagany służbowej. Odmówisz przyjścia w dzień zleceniowy bo kończysz pracę po 17h trasy,nagana lub brak dodatku,a często i gęsto jest tak że potrafią zmienić grafik że dzień po dniu masz dzień etatowy,mimo że broń pobierasz z książki KK,wracasz i dziwnym trafem okazuje się że została błędnie wypisana i już jest KCM. Wyposażenie: -spodnie,polary,kurtki,buty(dramat-ekoskóra,plastikowe podeszwy buty z chin),kabury,najniższej jakości,starzy pracownicy kupują porządne ciuchy za swoje i tylko przeszywają te śmieszne naszywki by nie dawać (usunięte przez administratora) dyspozytorom.Kamizelki "lubawa" jak i hełmy dawno po terminie-przeklejanie atestów.Flota pojazdów w opłakanym stanie. Kadra pracownicza czyli my zwykli robole: Ci którzy mieli odejść już dawno podjęli słuszną decyzję i(usunięte przez administratora) z tego (usunięte przez administratora) na kółkach do konkurencji lub innej pracy,część z nich została wyrzucona bo byli zbyt niewygodni dla kierownictwa (zbyt dużo mówili na zebraniach z dyrektorem regionalnym). Obecny stan to 75-80% ludzi z łapanki,bez uprawnień,załogi(dwuosobowe,bo na trzech ludzi brak możliwości osobowych),często obydwie osoby w konwoju bez broni,kilkoro dziadków w takim stanie zdrowotnym że powinni jeździć karetką (usunięte przez administratora) a nie pojazdem zwanym szumnie "bankowozem" :D Dziesiątki punktów na trasie,po kilkanaście/dziesiąt bankomatów.Ciągły bieg,stres i pretensje połączone z wyzwiskami ze strony dyspozytorów,i to wszystko za 17zł/h Oczywiście są i takie osoby które się cieszą z tego że pracują 7dni w tygodniu,i mają nawet po 400h mce,a za kolejne 50 były by gotowe robić gałę dyspozytorowi czy kierownikowi...ale czy o to w tym chodzi? Ogólnie nie polecam,no chyba że ktoś nie ma swojego życia rodzinnego,pasji,czy nawet rybek w akwarium dla których warto żyć.Wtedy zapraszam na ul.Kożuchowską w Zielonej Górze,w szatni są dwa łóżka,ale jedno zazwyczaj już jest zajęte... ps.stan osobowy to 80% emerytów zleceniowców...
Leon

08.09.2021 20:19

Plujecie na Konsalnet. Nikt was tu nie trzyma Idźcie do jakiegoś rr albo innego wynalazku to nabierzecie rozumu
Realista

09.09.2021 13:32

Ty juz nabrales ze wspominasz o RR :D
Lutek

19.10.2021 19:41

Dobra rada, niesamowita motywacja do pracy. Ten co to pisze to pewnie ma uklady z managerem i zależy mu tak samo na pracowniku jak i managerowi. Tragedia. Takie posty świadczą tylko o tym, że ta osoba nie powinna pracować ani minuty robiąc taki pijar firmie. Szkoda że osoba decydująca o kadrach jeszcze tego nie przeczytałą lub nie zareagowała
M.R

17.07.2021 12:08

Od 3 lat jestem pracownikiem tej firmy Pięknie wszystko wygląda w ofertach pracy natomiast realnie NIKT się pracownikiem nie interesuje ,masz tylko zasuwać i o nic nie pytać najlepiej . Jako pracownik ochrony pracuje w własnej prywatnej odzieży Przez 3 lata otrzymałem jedynie 2 koszuli polo i polar który po 3 praniach puścił w szwach ,Ni można się doprosić spodni butów

18.10.2021 12:47

Wszędzie dobrze ale w Seris-sie najlepiej kręcą wałeczki z 2 Umowami ,byle do Nowego Roczku!Pozdrowioneczka .
Realista

18.10.2021 16:17

Przecież to pracownik pokryje dodatkowe koszta. Nie ma z czego się cieszyć. Skończą się stawki wyższe niż najniższa krajowa.
Batman

08.10.2021 10:39

Czy ktoś dostał już przelew?

08.10.2021 14:15

Nawet dwa :)
Niepelnosprawny

22.09.2021 21:16

Jestem osobą o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności i firma serwis otrzymuje dofinansowaniu , poprosiłem o zmianę etatu z zlecenia na umowę o pracę , dostałem odpowiedź że spadnie prowizja dyrektora w Poznaniu i nie mam co liczyć na zmianę umowy .Panie dyrektorze w Warszawie coś mijasz się z tym co piszesz a jak realizują to twoi podwładni

23.09.2021 14:15

Zatrudniając na umowę zlecenie pracodawca nie otrzymuje dofinansowania z PFRON.
Secur

26.09.2021 10:24

Trochę mi to nie pasuje, bo zatrudniąc na etat osobę z dodatkiem z ZPHR, firma ma większy zysk. Ja jestem zatrudniony na etat w innej agencji i otrzymuję najniższą krajową. Nie mogę pracować więcej godzin, więc zatrudniłem się w Seris Konsalnet na zlecenie. Koordynator powiedział, że jakbym przeszedł tu na etat, to dostał bym 300 zł więcej, ponieważ i tak firma by więcej zarobiła. Dlatego wydaje mi się, że ten dyrektor z Poznania nie ma podstawowego pojęcia o ekonomi.
Czas

27.08.2021 16:37

Kto wie czemu teraz są takie rotacje w godzinach? Jak po zamknięciu to godziny dużo Bo liczenie ludzi i tak tam pierdoły. A teraz lipa no sory ale 100 godzin w miesiącu to jest kpina. Kto jest za to odpowiedzialny? I tu nie chodzi o pracownikow na umowę zlecenie

29.08.2021 19:44

Jak pierwszy raz zamknęli galerie, to kierowali chłopaków na biedronki. Opowiadali jak na tych sklepach się pracuje. Dziwię się, że nie chcieli zostać na Biedronkach.
wacek

20.09.2021 23:11

a skąd jesteś?
Pracownik ochrony

15.09.2021 23:50

Ciekawy jestem czy po nowym roku KONSALNET tak ochoczo bedzie namawiac by oplacac dobrowolne chorobowe :-') od nowego roku kazda umowa smietnikowa bedzie w pelni skladkowana i L4 beda musieli wyplacac tak jak sie nalezy CWANIACZKI
Marcin

17.09.2021 00:04

Dla mnie lepiej jak wezmie ZUS niz KONSALNET. Pożałuje im z pełna pasja
Grzegorz

17.09.2021 05:40

Moze mu chodzi o Zad ? :D taki na ktorym sie siedzi w pracy hmm ?
Bolek

29.08.2021 22:29

Czy jest możliwość pracy na zleceniu na doróbkach na pare dyzurów? Jakie stawki z KPO bez broni?

31.08.2021 20:41

KPOF bez broni to żadna rewelacja. Każdy może mieć taki papier. Znam pefrony z kwalifikacjami. Ponadto wydaje mi się, że jednak stawki na handlówkach są lepsze, aczkolwiek nie będę się o to licytował. Jakbyś miał dopuszczenie do broni to bez problemu znajdziesz obiekt za 20 zł na godzinę.
Byly Pracownik

15.09.2021 17:00

Za 20 zl z bronia to tez trzeba byc desperatem..
Byly pracownik

14.09.2021 10:05

Jak widze ogloszenia tej cudownej wspanialej agencji to az mi sie nie dobrze robi. Pierwszy i ostatni raz w tej agencji. A dziady, kulawi i studenciki na utrzymaniu rodzicow dzieki pracy z rakimi zbrzydli mi do maximum

14.09.2021 21:48

Tak jak w każdej agencji..
Byly Pracownik

15.09.2021 16:57

Pracuje w zawodzie 12 Lat i uwierz mi ze nie w kazdej, moze inaczej jeszcze mi sie nie zdarzylo pracowac z takimi do teraz az poszedlem do Konsalnetu
Klam

09.09.2021 11:21

No no dzisiaj wypłata
Realist

11.09.2021 10:50

Jak sie siedzi na garnuszku to tak mize byc :D

11.09.2021 22:38

Potrzebuję dużo pieniędzy, więc dużo pracuję i nie mam kiedy ich wydawać. Praca może monotonna, ale lekka. Popracuję tak 3 - 4 lata, zainwestuję i nie będę musiał być cieciem do końca życia.

09.09.2021 16:01

Dostał już ktoś wypłatę w credit agricole?

Zostaw merytoryczną opinię o Seris Konsalnet Holding S.A.