Seris Konsalnet Holding

Oferta

Benefity

Rekrutacja

Warszawa - SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

5. Opinie o Seris Konsalnet Holding S.A.

Opinie o Seris Konsalnet Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Seris Konsalnet Holding S.A.!

Ola

08.12.2022 15:31

Jest wypłata millennium

08.12.2022 13:02

Witam dostał już ktoś wypłatę?
Mbank

08.12.2022 14:03

Jutro jest wypłata
Izolda

07.12.2022 13:09

Witam czy ktoś wie kiedy będzie wyplata na koncie
Andrzej

07.12.2022 16:00

W piątek
Andrzej

07.12.2022 16:02

Jeśli dużo osób nie wiedziało o składaniu wniosków o bony na święta a rozpęta się burza jak w tamtym roku to zapewne będzie kolejny termin
Nowa

03.12.2022 13:41

Orientuje się ktoś kiedy firma płaci ryczałt samochodowy??
Kkkk

29.11.2022 21:24

Witam. Mam taki temat czy ktoś z was na forum wie coś może co firma robi z załogami chodzi o pojedyncze załogi jest ktoś na forum kto może coś słyszał o załogach w Siedlcach czy planują na pojedyncze. Pozdrawiam

26.11.2022 09:54

Seris Konsalnet Holding S.A. prowadzi rekrutację na na stanowisko Kierownik zmiany. Średnie wynagrodzenie na rynku na tym stanowisku to 13000 . Czy Waszym zdaniem to uczciwa stawka?
Czas

26.11.2022 10:31

Mało informacji by powiedzieć czy dużo czy mało. Kwestia obiektu obowiązków itp
Zorientowany

28.11.2022 18:57

Moim zdaniem nieuczciwą, ponieważ takich stawek nie ma. Menadżer.zarabia ok 4 tys, koordynator na dużym obiekcie tyle samo, a nawet mniej jak ma tylko godziny etatowe
Ola

21.11.2022 09:09

Czy juz ktoś składał wniosek na świąteczne ??
Ciekawy

22.11.2022 12:14

Cześć no właśnie w jaki sposób złożyć taki wniosek? Co trzeba przedstawić?

22.11.2022 19:30

Ja składałam dzisij potrzeba PIT 37 za tamten rok plus tam jest taki druk trzeba go wypełnić i odesłać w aplikacji wszystko ,ja wydrukowałam wypełniłam i zdjevie odesłałam ,dostałam potwierdzenie ze wniosek zaakceptowany ;)
TheBigGuy

28.10.2022 13:19

Witam, czy na umowę zlecenie dostał już ktoś 2 przelewy? Bo ja dostałem obecnie tylko jeden i jak to wygląda?
Izolda

21.11.2022 12:08

Powiedz kiedy będą nadgodziny za listopad ,,w listopadzie czy grudniu
Jacky

22.11.2022 16:01

Jakie nadgodziny ? Ktoś tu płaci nadgodziny ?
Jarek

13.11.2022 22:47

Witam. Dostałem ok 500zł mniej wynagrodzenia( prawdopodobnie za ekwiwalent ) i ile czasu na firma by mi wyrównać należność?
pati

19.11.2022 08:00

ekwiwalent co to jest ?
Czas

21.11.2022 08:47

Patrz dalej niż sięga ci wzrok to będziesz wiedział
Pyk

15.11.2022 12:14

Na święta powini dostać wszyscy pracownicy nie jakieś wymysły bo ten zarabia miej a ten więcej to się mu nic nie należy. Te wnioski tylko dzielą pracowników. Czy nikt tego nie widzi i nie może zrobić z tym porządku. Duża firma a kombinuje jak jakiś Janusz.

16.11.2022 07:12

Tez mam takie zdanie
A...

10.11.2022 09:58

Dostał już ktoś wypłatę w Credit Agricole?

14.11.2022 05:43

No właśnie u mnie około 650 .. tez niewiem kiedy maja to wypłacić

14.11.2022 17:49

Wyrównanie/korekty przygotowywane są do 20-tego każdego miesiąca. Ważne żeby to wcześniej zgłosić managerowi ochrony żeby to sprawdzić/potwierdzić. Potem te listy korygujące idą do zarwierdzenia przez dyrektora i kierowane następnie do działu płac i wychodzi przelew.

Oferty pracy - Seris Konsalnet Holding S.A.

Dowódca zmiany KPOF - obiekt handlowy - Ostrołęka (K/M)

Ostrołęka

Operator monitoringu Poznań Chartowo (oferta również dla kobiet)

Poznań

Kwalifikowany Pracownik Ochrony - obiekat wojskowy - Wysokie Mazowieckie 24/72

Wysokie Mazowieckie

Pracownik ochrony Szczecin Dąbie -obiekt przemysłowy (k/m)

Szczecin

Pracownik Ochrony - obiekt handlowy H&M Pruszków

Pruszków

Pracownik/czka ochrony Poznań i okolice -obiekty Handlowe

Poznań

Miro

27.10.2022 10:03

Pracuję tu 6 lat i niby było stabilnie, ale od początku tego roku mam już czwartego menadżera. Czy u Was też tak się zmieniają ?
Miro

03.11.2022 07:53

Ja pracuję w Warszawie, ale nie chcę mówić na którym obiekcie. Dwóch znalazło lepszą pracę, a jeden chyba nie dawał sobie rady. Ten co jest teraz chyba też nie da rady.

13.11.2022 18:44

U mnie jest już 3 w tym roku.
Boczelli

26.06.2022 05:55

zawsze jak mi sie nudzi w pracy to zagladam w okolicach 10 zeby sprawdzic czy cyrk a ma ktoś już przelew sie zaczoł xd nic tylko chipsy i chrupac

13.11.2022 09:37

U mnie jest 20,75 netto w banku.Stanie to 4 do 6 godzin na 12.

13.11.2022 18:38

Liczy się obiekt i chętni do pracy.Generalnie im większa rotacja tym większa stawka.U mnie w tym i poprzednim miesiącu odeszło 3 a przyjęli 4.Stawka 20,75.

12.11.2022 14:07

Witam, jaka jest stawka godzinowa?
Zorientowany

13.11.2022 00:07

Wzajemnie akceptowalna, zależna od obiektu, nie niższa niż 19,70 brutto
stary

13.11.2022 11:02

Od płacy minimalnej w górę.
Papapa

09.11.2022 13:44

Dostał ktoś wypłatę w CA?
Kwasny

09.11.2022 20:29

Brak kasy pko

13.11.2022 11:00

Urlopu niby musisz wykorzystać w starym roku bo po przeniesieniu na nowy musieliby płacić wyższą stawkę minimalną.

13.11.2022 09:42

To samo co w większości agencji.Jak się dasz to cie (usunięte przez administratora)przy wypłacie.Pilnować tego trzeba zawsze i upominać się o swoje do skutku.Godzin nawet nie podają w dokumentach płacowych.Z umowy jest standardowa ilość godzin w miesiącu podana ale ze zlecenia już nic.

10.11.2022 14:06

Słuchajcie ,czy ktoś wie jak np miał opiekę na dziecko i nie wypełnił tego druku ,i nie dostał wypłaty za te dni,i dopiero jak dosłał druki,to czy wypłatę za te zaległe dni miał w dniu wypłaty czy w innym terminie ?
Jacuś

09.11.2022 17:38

Wpłynęła wyplata z millenium?
Matylda

10.11.2022 12:58

Tak, dzisiaj po 12
Matylda

10.11.2022 12:59

Tak dzisiaj po 12

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seris Konsalnet Holding?

Pensja

10.11.2022 11:19

BNP Paribas przyszedł przelew po 11
Ona1991

10.11.2022 11:17

Santander Bank czy miał ktoś wypłatę

09.11.2022 18:50

Jutro wypłaty
Al

09.11.2022 16:52

Dostał ktoś już wypłatę?

Kontakt - Seris Konsalnet Holding S.A.

Jana Kazimierza 55 01-267 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

FacebookIconLinkedinIconInstagramIcon
Eeeee

09.11.2022 15:10

Nie ma kasy mbank...

07.11.2022 08:59

Witam może ktoś kiedy będzie wypłata czy jest możliwe że 9 bo 10 na pewno ale żeby zdążyli wpłacić bo 11 święto

09.11.2022 11:01

No chyba nie???? dzwoniłem dzisiaj do działu plac przelewy mają wyjść do 14 dzisiaj ????
Pensja

09.11.2022 12:50

Tutaj sporo ludzi kłamie nie warto się sugerować
A

09.11.2022 08:43

Czy ktoś dostał może wypłatę w Credit Agricole ?
Polo

09.11.2022 11:15

Tak wczoraj wpłynęła po 15

09.11.2022 12:29

Ja też mam konto w Credit Agricole i nie ma jeszcze
Robert

07.11.2022 08:27

Witam, czy ktoś wie kiedy będzie dostępny wniosek w platformie Nais , jeśli chodzi o świadczenie Świąteczne ?
Pati

09.11.2022 09:31

Jaka kwota tego świadczenia jest?
Robert

09.11.2022 10:39

Kwota Świadczenia uzależniona jest od dochodu na jednego członka rodziny we wspólnym gospodarstwie domowym.
MIIKI

04.11.2022 09:31

Czy ktos wie, kiedy beda wnioski o swiadczenie swiateczne? I ma informacje kiedy byly one w tamtym roku?
Pyk

04.11.2022 14:11

Sytuacja wygląda tak logujesz się na nais. Wypełniasz wnioski i jeśli masz powyżej 3tys to ci się nic nie należy taka polityka firmy. Firma chce standardów zagranicznych ale by dołożyć pracownikowi to już nie. Od nowego roku też będzie ciekawie z kasą.
*zzzz

02.11.2022 11:25

Hej o co chodzi z kartami na posiłki ktoś coś wie? Komu przysługują?

02.11.2022 14:10

Słyszałem że są ale nigdy nie widziałem...
Kowalski

02.11.2022 23:25

Na Najsie powinny być informacje

14.10.2022 09:16

Pracuję w Seris Konsalnet, od maja mam problemy z wypłatą, ciągle brakuje po kilkaset złotych. Po monitach narazie oddają czy Wam to się też zdarza?

14.10.2022 20:12

No właśnie każdemu może się zdarzyć pomylić ale 4 razy z rzędu? W sierpniu koledze brakowało ponad 3 tyś, za wrzesień 9 osób ma braki w wypłatach obiecane że do 20-tego zwrócą...
Laki

01.11.2022 03:53

Jest to ostatnio częsty proceder
Anna

20.10.2022 11:21

Witam czy ktoś się orientuje czy będzie możliwość w tym roku skladniania wnioskow o świąteczne??
PanJ

27.10.2022 13:08

Tez chcialbym wiedziec

27.10.2022 19:37

Pewnie tak a,a jak było w zeszłym roku ktoś wie ?
LOKO

22.10.2022 16:33

Czy ktoś może słyszał ,wie ? ? Że urlop trzeba wykorzystać do końca tego roku ,z tego roku zaznaczam ?!? Czy macie taki przekaz u siebie ,od kierownika ,czy managera może ?!? Zawsze było do nstp..roku ,do września ,prawda ? Proszę napiszcie .
PanJ

27.10.2022 13:07

Tak. U mnie jest to samo. Nikt nie ma prawa kazac nam wykorzystywac urlopu ktory mozna wykorzystac do wrzesnia nastepnego. To jest niezgodne z prawem. Po prostu w nastepnym roku urlop bedzie "drozszy". i chca zaoszczedzic.
Karol

25.10.2022 08:57

Podsumowując te wszystkie wypowiedz o tej firmie to jeszcze jeden (usunięte przez administratora) na rynku pracy miałem przyjemność krótkiej rozmowy i stwierdzam że t(usunięte przez administratora)i kamieni (usunięte przez administratora)
Kapisz

12.10.2022 15:07

A ktoś wie ile dawaja na święta ?
Almette

22.10.2022 16:35

300h do przepracowania, w prezencie.
Tede

24.10.2022 11:16

Za urlop też.
Pracownik ochrony

20.10.2022 08:42

Zaleski

Przebieg rekrutacji Zainteresowany ofertą w moim mieście postępowałem zgodnie z wytycznymi podanymi w ogłoszeniu. Wypełniłem formularz z CV, wysłałem smsa, potem próbowałem przez kilka dni się dodzwonić, nikt nie odbierał, nie oddzwaniał, zero reakcji. Najlepsze jest że oferta do tej pory cały czas wisi w internecie na kilku stronach, ba nawet na dwóch z nich została wczoraj odświeżona. Pytania Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją?

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
#PracownikOchrony
Zaleski

18.10.2022 11:21

Co prawda nie przepracowałem, na ten moment, ani jednego dnia w tej firmie, ale opiszę pewną sytuację odnośnie rekrutacji na pracownika ochrony. W moim mieście (woj.łódzkie) 1.5 tyg temu pojawiła się świeża oferta. W ofercie tej na końcu jest napisane dużymi literami, aby w razie zainteresowania napisać sms „ochrona+nazwa miasta” (wtedy oddzwonią) lub dzwonić na podany numer, ewentualnie wypełnić formularz na ich stronie. Zadowolony napisałem sms, wysłałem formularz z cv, po kilku godzinach bez reakcji na smsa dzwonię, łapała mnie poczta lub ciągle było zajęte. Następnego dnia rano powtórka, nie odbierali. Po południu wreszcie oddzwonili, ale nie udało mi się odebrać. Po dwóch godzinach kilka razy odzwaniam, ale oczywiście nikt nie odbiera. Następnego dnia spróbowałem z innego telefonu, najpierw sms, potem telefony, zero reakcji. Po czterech dniach prób, odpuściłem. Oferta nadal wisiała na dwóch stronach w sieci. Pomyślałem może kogoś zatrudnili i nie zdjęli ogłoszenia. Przedwczoraj przeglądam oferty pracy w sieci, a tu niespodzianka i ta sama oferta odświeżona na tych dwóch stronach plus dodana na dwóch innych. Ręce opadają. Nie wiem czy ktoś się spotkał z podobnym poziomem rekrutacji w swoim regionie, ale jeśli chodzi o mój region to istny kabaret. Rozumiem gdybym nie przyszedł rekrutacji po rozmowie itp, ale tutaj nie ma nawet okazji do nawiązania dialogu.
Pionierka

12.10.2022 13:44

Bardzo dobra firma! Pierwszym plusem są zarobki. To, że w ogóle są. W poprzedniej pracy, wioślarza na galerze, nie otrzymywałyśmy żadnej zapłaty. Tutaj... Proszę, minimalna stawka, ewentualnie 2 zł więcej na obiektach, na których nie wiem dlaczego, nikt nie chce robić. Po przerobieniu 312 h czuję się jak bizneswoman i gdyby nie to, że nie mam za bardzo czasu i chęci na nic (w tym do życia), to realizowałabym swoje pasje w 1/10. Nikt nikogo nie bije, to jest plus. Na galerze dostawaliśmy minimum 100 batów dziennie. W pracy mogę nawet spokojnie zjeść posiłek, pod warunkiem że nikt nie patrzy. Firma na wielkim plusie. Nie rozumiem ludzi narzekających. Ustawowe 168h, umowa o pracę, pensja 4k to jest Hollywood, a nie realne życie. Cieszcie się, że macie taką dobrą pracę . Cieszę się, że PiP i multum urzędów, odpowiedzialnych za zapobieganie łamaniu praw pracowniczych nic nie robi (bo przecież firmy prawa nie łamią, a tylko je omijają tworząc spółki córki i racząc rzeczywistych pracowników umowami cywilnoprawnymi) no bo wtedy branża ochrony w Polsce nie istniałaby (a może byłaby profesjonalna?). Dobra robota, polecam, lepsza taka, niż niewolnicza praca na galerze.

14.10.2022 09:03

Pracuję od początku roku w Seris Konsalnet, od maja mam problemy z wypłatą, ciągle brakuje po kilkaset złotych. Po monitach narazie oddają czy Wam to się też zdarza?

Zostaw merytoryczną opinię o Seris Konsalnet Holding S.A.