MSD Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 63 ocen.

Opinie o MSD Polska Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MSD Polska Sp. z o.o.

Jerzyk
użytkownik zarejestrowany

MSD Polska to świetna firma, z super załogą. Niestety zawsze znajdzie sie jakiś maruder żeby popsuć opinie.

aabb

Czy ktoś wie w jaki sposób (i na którym etapie) jest oceniana znajomość języka angielskiego na stanowisko Specjalista ds. Zarządzania Danymi z Badań ? czy jest to rozmowa czy test itp.

Marta
użytkownik zarejestrowany

@zielony najlepiej pytać o widełki jeżeli chodzi o wynagrodzenie, bo zazwyczaj to zależy od twojego doświadczenia, stanowiska. Najlepiej jakbyś zaaplikował do MSD Polska i na rozmowie zapytał o takie szczegóły. Wtedy dowiesz się szczegółów.

Calinek
użytkownik zarejestrowany

Czasami niektóre osoby zachowują się jak małe dzieci. Praca to nie jest przedszkole. O wszystko trzeba się pytać i zapisywać.

zielony

witam, planuje aplikować do MSD na pharmacovigilance officera, czy możecie mi podpowiedzieć jaka kasa wchodzi w grę na początek - jeśli bez szczegółów to może w stosunku do średniej krajowej i czy jest opcja na jakiś awans tam? jak oni oni ogólnie płacą w stosunku do innch firm? pozdrawiam

Osóbka
użytkownik zarejestrowany

@Ja Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Jak to nie odpowiadaj na pytania dotyczące wysokości wynagrodzenia? Jesteś, podpisujesz umowę i już wiesz ile zarabiasz. Nie podają w umowie stawki nie podpisuję umowy i sprawa czysta. Nie można inaczej postępować!

Pracownik
użytkownik zarejestrowany

Z informacji jakie udało mi się uzyskać wiem, że MSD Polska jest bardzo dobrym pracodawcą. Mnie nie dziwi, że firma nie podpisuje od razu umowy o pracę tylko to stopniuje ponieważ ludzie przychodzą żeby podbić sobie stawkę.

Ja
@Pracownik 03.09.2017, 10:47
Z informacji jakie udało mi się uzyskać wiem, że MSD Polska jest bardzo dobrym pracodawcą. Mnie nie dziwi, że firma nie podpisu...

Oczywiście, że nie jest dziwne niepodpisywanie od razu umowy o pracę - dziwne jest podawanie innych warunków pracy niż są rzeczywiście i nieodpowiadanie na pytania dotyczące wysokości wynagrodzenia.

Zniesmaczona

Strata czasu. W ogłoszeniu informacja o umowie o pracę, na pierwszej rozmowie to potwierdzają i wszystko wygląda super a potem proponują staż 3 miesiące i po nim umowę zlecenie na pół roku. Oferta pracy jest wciąż od nowa publikowana a w niej oczywiście dalej "umowa o pracę". Wygląda na to, że zamiast zatrudniać pracowników na normalnych warunkach planują przemiał młodych ludzi na marnych umowach zlecenie żerując na chęci zdobycia doświadczenia. Na wstępie proponują wynagrodzenie ponad 4000 netto i opowiadają jak cudownie wygląda praca, na drugiej rozmowie nie chcą nawet powiedzieć ile proponują w ramach stażu (informacja zostanie przekazana dopiero w przypadku decyzji o przyjęciu na staż). Osoby na drugiej rozmowie nie mają zielonego pojęcia o przebiegu pierwszej rozmowy - np. oczekiwań pracownika, możliwego terminu rozpoczęcia pracy itd.

Doma

@Mandarynka 2017-08-24 23:59 Wiesz może czy informują jeśli odpowiedź jest negatywna jeśli chodzi o rekrutację ?

Mandarynka
@Doma 28.08.2017, 13:01
@Mandarynka 2017-08-24 23:59 Wiesz może czy informują jeśli odpowiedź jest negatywna jeśli chodzi o rekrutację ?...

mozna samemu zadzwonic i sie zapytac jaka decyzja:)

Mandarynka

Rozmowa dwa etapy. Pierwszy z HR drugi z mgmt. Sprawdzają znajomość języka angielskiego. Są tez zadania do wykonania sprawdzające kwalifikacje i umiejętności

Mandarynka

Rozmowa dwa etapy. Pierwszy z HR drugi z mgmt. Sprawdzają znajomość języka angielskiego. Są tez zadania do wykonania sprawdzające kwalifikacje i umiejętności

Marta
użytkownik zarejestrowany

@Lukas minęło ponad 20 dni od Twojego posta i nie dostałeś odpowiedzi. Czy sam szukałeś w inny sposób odpowiedzi na pytania? Czy chciałeś aplikować na stanowisko Koordynator Projektów ds. Zarządzania Danymi z Badań Klinicznych? Jeżeli tak to wymagają: Wykształcenia wyższego w zakresie: medycyny, farmacji, biologii, pielęgniarstwa i innych nauk przyrodniczych, jak również informatyki, inżynierii biomedycznej i nauk ścisłych, doświadczenia w dziedzinie badań klinicznych, a szczególnie bezpośrednio w zakresie Clinical Data Management, bardzo dobrej znajomości języka angielskiego w mowie i piśmie, biegłości w posługiwaniu się komputerem oraz łatwości uczenia się nowych systemów i aplikacji komputerowych. Gdybyś się zdecydował na aplikację to podziel się na forum wrażeniami z rozmowy o pracę.

Lukas
użytkownik zarejestrowany

Czy może ktoś napisać jak się pracuje w firmie? Czy są dodatki socjalne lub ewentualnie jakieś premie? Słyszałem sporo dobrego o MSD i mam zamiar aplikować dlatego interesuje mnie firma. Na jaką umowę można liczyć i co firma wymaga od kandydata na start?

Mis_koala

Nie wydaje mi sie, ze MSD ma cokolwiek wspolnego z profesjonalizmem. Bylam na rozmowie o prace w kwietniu, przeszlam wszystkie TRZY etapy w jeden dzien. W maju Pan z HR odezwal sie w mailu piszac, ze sa zainteresowani i dotychczasowa rekrutacja przebiegla bardzo pomyslnie...potrzebna jest tylko jedna dodatkowa rozmowa z szefowa dzialu (o ktorej wszesniej nie bylo mowy). No i ta rozmowa nie nastapila do dzisiaj, a minely trzy miesiace. Napisalam maile z zapytaniem, czy sprawa jest aktualna. Zaden z nich nie doczekal sie odpowiedzi. Co lepsze...ogloszenie o prace na to stanowisko jest nieustannie publikowane. Dla wszystkich zainteresowanych strata czasu i stresem for no reason...zachecam. Reszcie odradzam.

Henry
użytkownik zarejestrowany

MSD Polska jest profesjonalistą z perspektywami rozwoju a tym samym dobrym miejscem do pracy.

Marta
użytkownik zarejestrowany

Czytaliście już http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,879829,wywiad-bozena-porada ? Co Was najbardziej zaciekawiło?

Bodzio
użytkownik zarejestrowany

MSD to dobra firma i warto dla niej pracować, to jest prestiż.

tomtom

Kasia a czy dowiedzialas sie cos o warunkach : wynagrodzenie,nnp?

Kasia
@tomtom 14.02.2017, 23:21
Kasia a czy dowiedzialas sie cos o warunkach : wynagrodzenie,nnp?

Niestety nic na ten temat nie powiedzieli

Kasia

Ostatnio miałam tą 'przyjemność' odbycia obu etapów. Wyciskają jak cytrynę! Rozmowy były w sumie ostrym przepytywaniem i łapaniem za słówka (mam na myśli Panią JS). Na drugim etapie miałam rozmawiać z managerem i trenerem, a jak się okazało jedną z tych osób była główna szefowa polskiego oddziału. Czy to oby nie strata czasu dla tej Pani?? Sposób prowadzenia rozmowy i czas jej trwania pozostawiał wiele do życzenia. Po drugim etapie odpadłam, ale po tym co tu przeczytałam i sama w niewielkim stopniu doświadczyłam podczas rozmów, już wiem ze dobrze się stało.

Romek

Zamknięta organizacja eksperymentująca na ludziach. Sprzeczna w swej istocie. Bowiem do rozwoju linii potrzeba otwartych i mądrych KOL a kto ma ich znaleźć zamknięci i przystymulowani PM? Do tego brak profesjonalnej kontroli nad wywoływanymi konfliktami. Racja jest subiektywna i zależy od kodeksu czystej rasy. A więc wszystko jest jasne i takie przejrzyste zasady.

Romek

Zamknięta organizacja eksperymentująca na ludziach. Sprzeczna w swej istocie. Bowiem do rozwoju linii potrzeba otwartych i mądrych KOL a kto ma ich znaleźć zamknięci i przystymulowani PM? Do tego brak profesjonalnej kontroli nad wywoływanymi konfliktami. Racja jest subiektywna i zależy od kodeksu czystej rasy. A więc wszystko jest jasne i takie przejrzyste zasady.

Chemik
użytkownik zarejestrowany

Pracuję tu już dość długo i jestem zadowolony. Zarobki są ok. a ludzie tam gdzie ja jestem są na prawdę super, atmosfera tylko można nam pozazdrościć. Nie każdy lubi taką pracę i dlatego nie powinien pisać złych opinii bo w ten sposób ludzie boja się zatrudniać.

kacper

Składałem dokumenty rekrutacyjne na 2stanowiska, gdzie miałbym odpowiednie wykształcenie i umiejętności (tak nawet mi powiedziano na I rozmowie). Ale tok rozmowy skierowano odgórnie na jedno stanowisko. Jestem po drugim etapie. Przysłali mi jakiś czas temu odpowiedź odmowną. I teraz zastanawiam się, czy cały ten proces rekrutacyjny skreślił mnie całkiem, czy pisać do nich w sprawie tego drugiego stanowiska? I druga sprawa czy jeśli na pewne stanowisko rekrutacja jest stała i co jakis czas przyjmują po kilka osób do pracy, to może się zdarzyć że jednak za parę miesięcy się odezwą mimo odmownego maila?

ola

Czy ktos moze sie orientuje ile czasu czeka sie nsa odpowiedziec po drugim stopniu rekrutacji i czy oddzwaniaja,jezeli jednak sie nie nadajesz?

mandarynka
@ola 24.10.2016, 16:39
Czy ktos moze sie orientuje ile czasu czeka sie nsa odpowiedziec po drugim stopniu rekrutacji i czy oddzwaniaja,jezeli jednak s...

2-3 tyg, mozesz czekac na odp lub sama zadzwonic. dość wymagająca rekrutacja

mandarynka
@ola 24.10.2016, 16:39
Czy ktos moze sie orientuje ile czasu czeka sie nsa odpowiedziec po drugim stopniu rekrutacji i czy oddzwaniaja,jezeli jednak s...

2-3 tyg, mozesz czekac na odp lub sama zadzwonic. dość wymagająca rekrutacja

ola

Czy ktos moze sie orientuje ile czasu czeka sie nsa odpowiedziec po drugim stopniu rekrutacji i czy oddzwaniaja,jezeli jednak sie nie nadajesz?

done
użytkownik zarejestrowany

@jula ocena sytuacji w MSD Polska to strasznie subiektywna sprawa, więc tak naprawdę dopóki sama nie spróbujesz, to nie będziesz wiedziała, czy jest dla Ciebie odpowiednia. Wydaje mi się, że na procesie rekrutacji dowiesz się najważniejszego.

jula

pracuje w orginalnej firmie farmaceutycznej 12 lat .... czas pewnie na zmiany. jestem rekrutowana w MSD !!! ale czyajac takie opinie ....trudno cokolwiek wywnioskować, oprócz nekatywnych informacji. jak jest naprawde? mozna się dowiedzieć? "jesli ktos ma zasady, jest normalny i nie włazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie donosi ...tylko pracuje it o dobrze, to chyba nie powinien miec obaw? no chyba, ze to wszystko jest mega przesianiete i "normalne" osoby zostana szybko wykluczone?"

obserwator

czy możecie napisac cos o stanowsku Safety Data Coordinator w MSD? jak wygladaja warunki i atmosfera pracy?

J.

Hej wybieram się na rozmowę na stanowisko Specjalista ds. Zarządzania Danymi z Badań Klinicznych ktoś ma jakieś info na temat tego stanowiska jak wygląda rozmowa o co pytają i ile mniej więcej wynosi wynagrodzenie ?

jurek
użytkownik zarejestrowany

wiaodmo, że firma zajmuje się szczepionkami i innymi badaniami zdrowotnymi, ale wydaje mi się, że jednak jest na rynku spora konkurencja, zalezy ile konkretnie oni oferują, jakie wynagrodzenie, czy jest tak, ze pracownicy dostają jakieś konkretne warunki i czesto premie czy raczje nie za bardzo? jak to jest?

magol

witam, niebawem wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do dmc, ale po waszych opiniach entuzjazm mnie opuścił..jakieś złote rady?

tralalla

do "Taki to". Jacy kontahenci?Przeciez MSD to firma farmaceutyczna a nie CRO - pracuja tylko na swoich badaniach.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

królewna
@ejno 16.12.2014, 22:00
Do "Królewny": zdolności interpersonalne nie polegają na tym, żeby siedzieć cicho i nie przejmować się szefem/szefową...

bardzo trafna opinia

obserwator
@królewna 21.12.2014, 13:50
bardzo trafna opinia

Do królewna: Jesteś zatem 'za a nawet przeciw" cytując klasyka. Zaprzeczasz swojej poprzedniej wypowiedzi nt. DMC.

obserwator

Póki co kierownictwo DMC ((usunięte przez administratora)wierny uczeń swojej szefowej, wspominany wyżej people manager w 2 lata po studiach )i HR uprawiają gierki psychologiczne żonglując już po raz kolejny (trzeci w ciągu 4 lat) nazewnictwem stanowisk (stanowiska specjalisty nadal pozostają stanowiskami tylko specjalistycznymi mimo nowych górnolotnych nazw). Jest to czysta manipulacja niszcząca zdrowe ścieżki awansu ale ułatwiająca szybsze promowanie 'wazeliny' i deptanie niepokornych. Ułatwia też przerzucanie na podwładnych swojej odpowiedzialności. HR niestety nie chce widzieć roli Pani JS w destrukcji zespołu.

cincirunci

Wspomniana manager Joanna S, prowadzi gierki psychologiczne z podwładnymi, próbując w ten sposób zrzucić na nich własną odpowiedzialność. Wykazuje zupełny brak wiedzy merytorycznej na temat pracy podwładnych i brak chęci zrozumienia ich problemów. Harmonogram który można podsumować jako ciągły wyzysk i eksploatację, obłudnie przykrywa wycieczkami na temat 'słabej organizacji czasu pracy'. Dodatkowo jak wspomniano wyżej, kumoterstwo i wazeliniarstwo są na porządku dziennym, a jeżeli ktoś się nie spodoba, zostanie wdeptany w ziemię. Kandydatom, którzy pomimo przestrogi zdecydują się na pracę z tą nietuzinkową kobietą, życzę powodzenia i wytrwałości wedle myśli: 'co nas nie zabije, to nas wzmocni!'

krolewna

Sporo już napisano na temat pewnej Pani Manager więc nie będę się powtarzać ale byli pracownicy też do świętych nie należeli, "niech pierwszy rzuci kamieniem" albo jakoś tak... nie wszystkich rzecz jasna to dotyczy, były też osoby których odejście było niewątpliwą stratą dla firmy, ale powszechne też były wpisy na pewnym bardzo znanym portalu społecznościowym w godzinach pracy, "prasówka" w necie, drzemki ucinane sobie w archiwum, wycieczki na miasto kiedy "nikt nie patrzy", niekończące się dyskusje nie związane z tematem i różne kwiatki znajdywane w bazie danych z czasu kiedy zarządzali badaniem, czytając komentarze powyżej można by pomyśleć że miała moc ta Pani Manager ale czy aby na pewno o to chodziło...?

Piejo kury piejo
@obserwator 10.12.2014, 13:20
No cóż, od dawna wiadomo że najlepszą obroną jest atak. Narracja znana – ja tylko mam rację i zero refleksji nad opiniami innyc...

niech powiedza liczby... w ciagu 4 lat istnienia działu CT odeszło ok 80 osób, przy sredniej liczebnosci 35-40. Przecietna długość pracy? - rok - półtora roku... Jak rzecze obserwator powyzej, tak, to działania majace na celu najwyrazniej takie "zarzadzanie" zespołem, by osiagnac grupę głuchych i slepo posłusznych niewolnikow. Wyrabianie normy wiekszej niż chinczyki... teksty o "złym zarzadzaniu sobą w czasie", "przekraczaniu strefy komfortu" etc na porzadku dziennym sprawiły ze niebagatena liczba pracowników "zarzadziła soba w przestrzeni" ;) .... I coz, to jedyna racjonalna decyzja, jesli mgmt kieruje sie nie racjonalizmem a emocjami, czesto bardzo złymi. ALe nie oczekujmy od osoby, ktora chyba wlasnym zyciem nie umie zarzadzic, zeby zarzadzała innymi ;)

obserwator
@Piejo kury piejo 12.12.2014, 09:40
niech powiedza liczby... w ciagu 4 lat istnienia działu CT odeszło ok 80 osób, przy sredniej liczebnosci 35-40. Przecietna dług...

Do Piejo kury piejo: Popieram Twoją ocenę sytuacji poza jednym. Pani JS doskonale potrafi zarzadzić swoim zyciem zawodowym lądując po kontrowersyjnym rostaniu z CRO na odpowiednim stanowisku w dziale o którym nie ma zielonego pojęcia. Mocne plecy u HR dyrektora sprawiły cuda i nie ma tu znaczenia jakim w rzeczywistości jest managerem. Wystarczyło też 'kupić' kilku wiernych pretorianów którzy przycisną nowych i wszystko gra....Taka to oświecona polska klasa kierownicza.

leon

Mialem okazje pracowac z Joanna S. z DMC Polska. Szczerze mówiac, nie mam pojecia kto i dlaczego ja tam zatrudnil. Ta osoba nie ma zielonego pojecia o Clinical Data Management, ani jak nawet rozmawiac z ludzmi. Przeciez na stanowisku menagera to sa rzeczy fundamentalne! Stanowczo odradzam jakikolwiek kontakt z ta osoba. Pracy w jej zespole nie zycze najgorszemu wrogowi.

ram

Całkowicie zgadzam się z opiniami o DMC Poland w MSD. Odeszłam stamtąd właśnie przez szefową. Nie spotkałam takiej osoby przez całą swoją karierę zawodową, moim zdaniem ta pani nie powinna pracować z ludźmi. Zespół był fantastyczny: młodzi, inteligentni ludzie, znający się na swojej pracy. Ale z tych, z którymi ja pracowałam prawie wszyscy są już gdzie indziej. Nie polecam pracy w DMC.

Aaa

Życie korporacyjne da sie przeżyć . Ja sama zaczynałam od stanowiska przedstawiciela i dalej awansowałam . Napewno zmiana. Firmy nie wchodzilaby w grę gdyby nie likwidacje stanowisk pracy. Nie wiem co sie bedzie tam działo dalej ale co kawałek sa zwolnienia grupowe wiec jeśli masz prace to zastanów sie dobrze czy warto ryzykować

aaa

witam pracowałam w MSD przez ostatnie niemalże 6 lat i ja mam pozytywne wspomnienia. Co prawda rozpoczynałam pracę za czasów ale mimo wszystko zarobki atmosfera ok oczywiście jest to korporacja czyli papierologia ale zdecydowanie każdemu bym poleciła

BGJS

Gdybym tam nie pracowała, to nie uwierzyłabym w treść powyższego wpisu. Niestety to wszystko to szczera prawda. Mogę jeszcze dodać, że menadżerka DMC Joanna S. bardzo lubi robić niewybredne wybiegi osobiste względem pracowników, którzy jej "zaszli" za skórę - taki objaw profesjonalizmu ;)

Twoja Stara się nie stara

Witam, Byłam zatrudniona w dziale klinicznego Data managementu (DMC Polska)jakiś czas temu. Do pewnego czasu wszystko działało całkiem porządnie, nawet wtedy, kiedy dział nie miał nowego managera przez 3 miesiące. Ludzie po prostu znali się na pracy i wiedzieli co z czym się je. W końcu na stanowisko kierownicze przyszła pewna pani J. która pożegnała sie dosyć brawurowo z praca w innym sporym CRO. Zaczęło sie! Pani zaczela wprowadzac swoje rządy. Dochodzilo do tak kuriozalnych sytuacji, że kazała postepowac wbrew procedurom (sic!) "bo tak będzie lepiej". Totalnie despotyczna osobowość,bez możliwości prowadzenia jakiejkolwiek kreatywnej dyskusji.Dodatkowo zero doświadczenia w klinicznym DM. Albo sie podporządkujesz, albo sayonara! Większość ludzi nie chciała ulec takiej presji, co skutkowało totalnym gnojeniem pracownika, a w rezultacie złożeniem wypowiedzenia. W ten sposób droga Pani postanowiła wymienić zespół na nowy. Dodam tyle, że od początku roku 2014 z zespołu 30-to osobowego odeszło 13 osób - to jest prawie 50 procent!! Najgorsze jest to, że zespół składał się w 99 procentach z ludzi młodych i atmosfera była naprawdę wspaniała. Wszyscy byli zgrani. Najlepsze jest to, że sygnały wielokrotnie były już przekazywane do HR, oraz wyżej, a jednak nikt z tym nic nie robi. Niestety tak powolnie działa machina wielkiej korporacji. Co do people managera z dwuletnim doświadczeniem, jest to 100 procentowa prawda. Ten człowiek, jest mocno śliską postacią, próbującą ugrać jak najwięcej u swojej pani menager, którą jest Pani J. Reasumując - nie polecam pracy w tym miejscu, dopóki wyżej wymienieni tam pracują na stanowiskach dowodzących. No chyba że masz tytanowe nerwy, albo jesteś desperatem. Jeśli już naprawdę chcesz aby DMC w MSD było Twoja trampoliną do pracy w badaniach klinicznych - przygotuj się na rok sajgonu, a później zmykaj stamtąd Pozdrawiam

wildorchid

Witam, czy ktoś może powiedzieć jak traktowane są osoby na stanowiskach Junior Brand Manager/Brand Manager? Jak wygląda rekrutacja i jakiego rzędu są zarobki?

pracownik

asss__ MSD - 2012-04-20 16:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Firma zaskakująca, nawet przez to że zatrudnienie jest przez inną firmę, a ty jesteś oddelegowany do pracy w MSD. Zarobki bardzo małe, jak na firmę farmaceutyczną. Ogólnie trzeba wiedzieć komu się podlizać, później możesz robić co chcesz. Niektórzy z pracowników nie wiedzą co to znaczy dyscyplina w pracy, czy też [usunięte przez moderatora] w pracy. Ale jak juz ma się osobę wyżej to można i takie rzeczy robić, a winny bedzie ten co był nękany. (usunięte przez administratora)Osoby zainteresowane pracą w tej firmie powinne być tego świadome. Świadczy to o słabości działu HR jak i niskiej kulturze firmy. Brak szacunku dla pracownika to najłagodniejsze określenie panującej tam atmosfery.

?

xf - 2013-09-29 22:15:28 Meg - 2013-04-22 18:27:00 Kiedyś - kilka lat temu nie było lepszej Firmy. Pracowałam 6 lat. 2000-2006. To były piękne czasy. Fakt: nauczyłam się biznesu , inwestowali w pracownika. Wspominam wspaniale. Swietnie się pracowało , ale świat był wtedy inny. Póżniej zaczęło się psuć... Mam nadzieję ,że odejście [usunięte przez moderatora] , który pogrążył i de facto zniszczył tą skąd inąd [usunięte przez moderatora] firmę naprawi sytuację, i że się odbiją.Zgadzam się z Tobą, pracowałam ponad 10 lat, prawie od początku. Byliśmy świetnie zarządzani, szkoleni i chciało się pracować. Od kiedy pojawił się [usunięte przez moderatora] - zaczęła się żenada, lizusostwo, promocje za wazelinę itd.. [usunięte przez moderatora] teraz będzie rozwalał Polpharmę :) a w razie czego, to ma swój biznes w Konstancinie. My nie mogliśmy mieć poza firmą działalności ani utrzymywać praktyk :) Miałam szansę pracować, gdy produkty były genialne, pierwsze na rynku, wpowadzaliśmy statyny, bisfosfoniany itd itd... Teraz Im znacznie ciężej, kopie zjadają biznes - podobno nie ma już tej radości. Redukcja goni redukcję. Taka sytuacja :) Dobrze być gdzieś indziej..Ale firmę Polpharma czy firmę Merck z Darmstadt?:)

xf

Meg - 2013-04-22 18:27:00 Kiedyś - kilka lat temu nie było lepszej Firmy. Pracowałam 6 lat. 2000-2006. To były piękne czasy. Fakt: nauczyłam się biznesu , inwestowali w pracownika. Wspominam wspaniale. Swietnie się pracowało , ale świat był wtedy inny. Póżniej zaczęło się psuć... Mam nadzieję ,że odejście [usunięte przez moderatora] , który pogrążył i de facto zniszczył tą skąd inąd [usunięte przez moderatora] firmę naprawi sytuację, i że się odbiją.Zgadzam się z Tobą, pracowałam ponad 10 lat, prawie od początku. Byliśmy świetnie zarządzani, szkoleni i chciało się pracować. Od kiedy pojawił się [usunięte przez moderatora] - zaczęła się żenada, lizusostwo, promocje za wazelinę itd.. [usunięte przez moderatora] teraz będzie rozwalał Polpharmę :) a w razie czego, to ma swój biznes w Konstancinie. My nie mogliśmy mieć poza firmą działalności ani utrzymywać praktyk :) Miałam szansę pracować, gdy produkty były genialne, pierwsze na rynku, wpowadzaliśmy statyny, bisfosfoniany itd itd... Teraz Im znacznie ciężej, kopie zjadają biznes - podobno nie ma już tej radości. Redukcja goni redukcję. Taka sytuacja :) Dobrze być gdzieś indziej..

obserwator

Podzielam pogląd wyrażony w jednej z opinii: 'Większość managerów to na pewno nie była w szkole jak była lekcja poświęcona etyce i uczciwości' oraz 'Liczą się znajomości, układy i szeroko zakrojone wazeliniarstwo'. Dowodem tego jest np. zatrudnianie na kierownicze stanowiska osób nie znających się na dziedzinie która maja kierować lub na people managera absolwenta z 2 letnim stażem pracy który sam powinien się uczyć a nie odpowiadać za rozwój innych ( kuriozum!). Ale coż - na układy nie ma rady....

pracownik

Firma powinna się nazywać: układ górą.

Meg

Kiedyś - kilka lat temu nie było lepszej Firmy. Pracowałam 6 lat. 2000-2006. To były piękne czasy. Fakt: nauczyłam się biznesu , inwestowali w pracownika. Wspominam wspaniale. Swietnie się pracowało , ale świat był wtedy inny. Póżniej zaczęło się psuć... Mam nadzieję ,że odejście [usunięte przez moderatora] , który pogrążył i de facto zniszczył tą skąd inąd [usunięte przez moderatora] firmę naprawi sytuację, i że się odbiją.

Fazzi

Ja tez pracowalam i opinie mam dobra. Zarobki wysokie, duzy profesjonalizm. Osobiscie polecam. Mam porownanie z innymi firmami...

Zostaw opinię o MSD Polska Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MSD Polska Sp. z o.o.