Etisoft Sp. z o.o.
2 55 6 1

Opinie o Etisoft Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Darek
 Opinia

Czy w etisoft jest tak bardzo źle? Kilka osób poleciało mi firmę ale w Internecie same negatywny. Chciałem przyjść do pracy na magazyn albo produkcję. Warto ?

Pomocna?
Amstaff
 Opinia

Może ktoś mi napisać jaka atmosfera panuje na magazynie na parku logistycznym w Kleszczowie?

Pomocna?
Myszka
 Opinia
@Amstaff 08.03.2019 10:20

Bart... Przecież doskonale wiesz jak tu jest bo masz wieści z pierwszej ręki.. A jaka atmosfera u Długiego?

Pomocna?
nick
 Opinia

nie polecam, słaba płaca, kierownictwo z czapki wzięte. Na produkcji i magazynach zarobki głodowe, w biurze zarabiają wybrańcy. Moje sugestie dla Etisoft Sp. z o.o.: zmieńcie kierownictwo, nie zatrudniajcie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Zainteresowana pracą
 Opinia

Hej, czy może ktoś powiedzieć coś więcej na temat pracy w biurze etisoft? Zarobki, atmosfera, możliwości rozwoju?

Pomocna?
Ja
 Opinia

Jakie są tam zarobi na dzień dzisiejszy na początek?

Pomocna?
Thom
 Opinia
@Ja 25.01.2019 10:30

Podłączam się do pytania.

Pomocna?
A co cię to
 Opinia
@Thom 30.01.2019 10:32

Nie polecam

Pomocna?
TakNie
Koko
 Opinia
@Ja 25.01.2019 10:30

Na magazynie wyrobow swietne zarobki ok 4000 tys netto.... na 2 miesiace???? ...atmosfera?.. SUPER!! jak sie opuszcza magazyn po 8 h pracy..atmosfera? Swietna! Ale napewno nie w tym dziale!! Tragedia zarzadzanie! Do tego zarobki pracownikow z tego dzialu sie nie licza wogole.. syf..organizacja pracy fatalna. Wiecej pier.. z-cy kierownika .. niz konkretnych dobrych dzialan

Pomocna?
ja
 Opinia
@Koko 08.02.2019 23:55

pracujesz tam? jeżeli tak to wiesz że była przeprowadzka i jest nowa rzeczywistość . chyba że pracujesz od niedawna to nie masz co porównywać. jeżeli pracujesz od dawna to wiedziałeś na co się piszesz. zarobki tez znałeś. chcesz poprawić sytuację możesz się wypowiedzieć są organizowane warsztaty. skoro jest tak źle dlaczego nadal tutaj jesteś przecież mogłeś przejść do innego działu . Był nabór na surowce a jak potrafisz zarządzać to był nabór na brygadzistę mógłbyś udowodnić wszystkim jaki jesteś zajeb...ty.

Pomocna?
TakNie
T.M.
 Opinia

Witam. Na początek może trochę mojej historii w Eti. Pracę rozpocząłem w marcu 2013 jako pracownik AAS na magazynie surowców tuż po ukończeniu studiów inżynierskich a rozpoczynając studia magisterskie. Praca była trudna i ciężka fizycznie, w związku z tym już po paru tygodniach miałem dość. Na szczęście dzięki wsparciu super załogi postanowiłem się spiąć i wytrzymać. Ponownie dzięki wsparciu tamtej ekipy, udało mi się to i dostałem propozycję pracy bezpośrednio pod Eti. Praca nadal była ciężka ale jakoś to było. Przełom nastąpił kiedy zaczęliśmy wdrażać system ERP. Okazało się że dzięki wiedzy ze studiów oraz wrodzonej smykałce - ogarnąłem pracę z nim bardzo szybko. Wtedy zostałem zauważony przez kierownictwo, lecz nadal pracowałem na stanowisku magazyniera i wydaje mi się, że wypełniałem swoje obowiązki bardzo dobrze. Do tego cały czas pracowaliśmy w bardzo trudnych warunkach ale mieliśmy mocną paczkę. W lipcu 2014 dostałem propozycję awansu na stanowisko kierownika magazynu surowców ( wiedziałem że jest to bardzo nie wporządku w stosunku do współpracowników bo pracowałem tam znacznie krócej niż Oni, ponadto nie było żadnej rekrutacji a tylko ja dostałem taki wybór - pomimo to przyjąłem propozycję), wtedy doznałem praktycznie załamania bo spotkałem się ze słusznym brakiem akceptacji takiej decyzji przez współpracowników. Na szczęście wszyscy sobie z tym poradziliśmy i pomimo wielu przeciwieństw losu, wspólnie bardzo dobrze zorganizowaliśmy sobie pracę na magazynie gdzie też mieliśmy fajną ekipę - praktycznie tą samą, którą zastałem na początku pracy, wzbogaconą o nowych pracowników. Po okresie stabilizacji postanowiłem zagłębić się w tajniki wiedzy o lean management - czym zaraziłem się na szkoleniach w Eti; więc wybrałem się na stosowne studia podyplomowe. Praktycznie zaraz po ich ukończeniu otrzymałem propozycję pracy na stanowisku koordynatora lean. Jako że jestem zagorzałym leanowcem przyjąłem tą propozycję i tak pracuję teraz. Po moich obserwacjach wynika, że jeżeli ktoś ma do zaoferowania sobą coś więcej niż gadanie i potrafii to poprzeć kompetencjami - na pewno zostanie zauważony i awansowany. Niestety samym krzykiem i płaczem nie da się niczego osiągnąć - JAK WSZĘDZIE !!! Tak że jeśli ktoś się rozwija i ma kompetencje to na pewno zrobi karierę w Eti. Ponadto największą siłą Etisoftu są właśnie ludzie, którzy tworzą wspaniałą załogę i jest naprawdę tylko kilka wyjątków z którymi się ciężko współpracuje ( co nie oznacza, że nlie da się tego robić). Jak dla mnie pomimo wielu trudności ocena pracy w Eti to 9/10.

Pomocna?
A.A.A.
 Opinia
@T.M. 22.08.2017 17:00

Mówiąc o szacunku najpierw trzeba bo samemu okazywać, a nie idąc przez halę witać się tylko z wybranymi. Inni to widzą więc jak Ty możesz oczekiwać od nich szacunku skoro sam go nie okazujesz? To nie przez Twój awans niektórzy Cię nie szanują, tylko właśnie przez "podniesiony nos" jak idziesz przez halę.

Pomocna?
T.M.
 Opinia
@A.A.A. 24.08.2017 11:21

Troszkę zbaczamy z głównego tematu forum ale niech będzie : Nie wspomniałem ani słowem o szacunku w poprzednim poście, ale już skoro o nim mowa to od nikogo nie wymagam szacunku i nigdy nie wymagałem. Oczekuję tylko współpracy. W pracy witam się ze znajomymi, z którymi miałem już przyjemność współpracować przy jakimś projekcie lub ich dobrze znam. Nie wiedziałem szczerze mówiąc, że dla niektórych to takie ważne. Nie robię tego z powodu "podniesionego nosa" ( czyli rozumiem, oznaki braku szacunku do współpracowników), tylko po prostu takie są moje przekonania i taki jestem ( być może to kwestia wychowania, być może nieśmiałości - nie wiem, nie znam się na psychologii). Jeśli jest to odbierane jako powód mojej pychy to przykro mi , lecz tak nie jest, gdyż każdego szanuję tak samo i z każdym tak samo chętnie współpracuję. Natomiast jeżeli ma to pomóc w relacjach z współpracownikami, dziękuję za zwrócenie mi uwagi i postaram się poprawić w tej kwestii już od jutra.

Pomocna?
TakNie
Mrówa
 Opinia
@T.M. 24.08.2017 17:09

bez komentarza

Pomocna?
Machnio cwel
 Opinia
@T.M. 22.08.2017 17:00

Ty QWA PAJACU

Pomocna?
Joanna
 Opinia
@Machnio cwel 31.08.2018 02:07

Wypowiadacie się na forum publicznym i każdy może przeczytać treści, które się tutaj znajdują. Warto zatem byście zwracali uwagę na sposób, w jaki piszecie. Jeśli chcecie przekazać nam istotne informacje na temat pracy w firmie, podzielcie się z nami swoimi spostrzeżeniami w sposób kulturalny. https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie
D.M.
 Opinia
@T.M. 22.08.2017 17:00

Ty i kompetencje ? tajniki lean ? poczytałeś wikipedię i myślisz że masz pojęcia co to lean. jesteś wlazodupem i pozerem.

Pomocna?
Karol
 Opinia

... slaba firma.organizacja i przedewszystkim wynagrodzenie. Nie polecam

Pomocna?
Joanna
 Opinia
@Karol 24.12.2018 10:50

Czy aby na pewno nie można powiedzieć na temat firmy nic chociażby neutralnego? Uważasz, że jeśli wzrosłyby warunki finansowe w Etisofcie, to pracowałoby się lepiej? Czy dla najbardziej efektywnych pracowników są przewidziane możliwości awansu? Zachęcam do doprecyzowania tych kwestii. Wydają mi się one dość istotne.

Pomocna?
TakNie
Karol M.
 Opinia

Szukam pracy na magazynie,znalazłem ofertę - warto aplikować ?

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Karol M. 22.11.2018 17:05

Jak chcesz w przeciągu miesiąca czasu dojeżdżać na strefę do kleszczowa z 2000 netto to tak.

Pomocna?
TakNie
Joanna
 Opinia
@Ja 24.11.2018 22:04

Czy kwotą, którą podałeś, to wynagrodzenie na wszystkich stanowiskach w Etisoft? A może wspominasz o konkretnym dziale? Pytam o to, ponieważ temat wynagrodzeń to dla wielu potencjalnych kandydatów bardzo istotna kwestia.

Pomocna?
TakNie
Osem
 Opinia

Witam chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na Sowińskiego jako magazynier i jakie zarobki i czy są przyjęcia pozdro

Pomocna?
TakNie
Joanna
 Opinia

@Machnio (usunięte przez administratora) proszę byś wypowiadał się zgodnie z regulaminem GoWork.pl i nie obrażał innych użytkowników forum. @Dtt, warto rozmawiać jeśli dana sytuacja w pracy jest dla nas problematyczna. Czy ktoś z pracowników próbował rozmawiać z kierownictwem na temat poprawy warunków pracy? Wiadomo Ci coś na ten temat?

Pomocna?
TakNie
M1979
 Opinia

Najgorsze w Eti jest to że przechodzi teraz mnóstwo zmian, wg zarządu na lepsze, a tak naprawdę próbuje się tworzyć jakieś podwaliny korporacji co w firmie gdzie przez wiele lat był spory tzw. luz nie do końca się to sprawdza, a nawet spotyka z sprzeciwem pracowników. Do wszystkiego tworzone są instrukcje, próbuje się tworzyć standaryzacje gdzie przy specyfice pracy jaką jest produkcja etykiet nie da się do końca stworzyć standaryzacji tak jak w fabryce samochodów. I to wszystko dzieje się pod płaszczykiem słów "bo klienci od nas tego wymagają", co nijak ma się do rzeczywistości bo wystarczy spojrzeć, poczytać, zapytać kogoś kto pracuje u naszej największej konkurencji jakie tam jest podejście do pracownika, jak jest traktowany i wynagradzany to w porównaniu z Eti niebo i ziemia, wiem bo znam kogoś kto tam pracuje. Niestety pracując w Eti ma się wilczy bilet do naszej konkurencji stworzonej przez byłego pracownika, bo podejrzewam że inaczej lwia część pracowników produkcji bez mrugnięcia okiem by tam przeszła, a tak cóż...pozostało nam zacisnąć zęby i pracować, marząc że może ktoś w zarządzie się w końcu obudzi i zacznie doceniać pracowników tak jak to dzieje się w innych firmach z naszej branży, bo puste słowa na każdym zebraniu o tym jak to wszyscy na wszystkich są otwarci i chętnie wysłuchają na nikogo już nie działają, nikt nic nie powie bo większość ludzi wie że cokolwiek się nie powie to jest jak grochem o ścianę, nic się nie zmienia, a śruba dokręcana jest coraz mocniej.

Pomocna?
???
 Opinia
@M1979 28.03.2018 19:03

Ludzie jakbyście mieli szersze spojrzenie na sytuację firmy a nie patrzyli na czubek swojego nosa to może zrozumielibyście, że to co mówią szefowie jest zgodne z prawdą. Rynek wymusza pewne zmiany i jeśli chcecie żeby firma się rozwijała to trzeba wprowadzać zmiany. Być może konkurencja współpracuje z firmami z innej branży? M1979 dowiadywałes się? czy bazujesz na opinii kogoś kto ma znajomego w tej firmie i poza własnym nosem niczym innym się nie interesuje?

Pomocna?
TakNie
Dtt
 Opinia
@M1979 28.03.2018 19:03

Ale sami sobie na to zapracowalismy.. Dacie radę.. Damy radę.. I tak zostało.. W koło jest ogrom drukarni.. Ale kto się odważy odejść.. Wszyscy płaczą.. Narzekają.. A jak się pyta Dyrekcja jak jest? Dobrze jest... A jak jest Dobrze to nic się nie zmieni..

Pomocna?
Joanna
 Opinia

@czytaj, czy aby na pewno nie można napisać o firmie nic choćby neutralnego? Nie neguje treści Twojej opinii jednak zazwyczaj praca w każdym przedsiębiorstwie ma swoje pozytywne, negatywne i neutralne aspekty. Może warto je także uwzględnić w tym przypadku? @Witek, trudno nie zgodzić się z tym co piszesz. Może zdradzisz nam jaka atmosfera panuje w Etisoft? Bo jak rozumiem jesteś pracownikiem firmy?

Pomocna?
TakNie
czytaj
 Opinia

firma nie jest dobrym miejscem pracy. awanse dla lizusów, niekompetencja kierowników. atmosfera porażka.

Pomocna?
Witek
 Opinia

Etisoft ma opinie dobrego pracodawcy ale wiele zależy od pracowników. Jaką robią atmosferę

Pomocna?
TakNie
Prawda
 Opinia

Szkoda psuc nazwy firmy. Szkoda tak w porzadku goscia ktory ja zalozyl. Kazdy wie ze firme tworza ludzie.. a ja powie Wam tak.. ludzie tu to kabareciarze 'przepracowalem w niejednej firmie, ale takich (usunięte przez administratora) jeszcze nie widzialem. Wstawac rano do pracy z takim nastawieniem to jakas wielka.masakra. ludzie i organizacja w tej firmie jest fatalna. Pracowalem kiedys z Pakistancami i powiem Wam.. o niebo lepiej!!! Szkoda tylko faceta ktory ma ta firme bo naprawde nie dzieje sie tam dobrze. TRAGEDIA I BEZMOZ...

Pomocna?
Administrator
 Opinia

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. Czy tak samo jest w Etisoft Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie
Stella
 Opinia

Byłoby znacznie lepiej gdybyście więcej pracowali a mniej zajmowali się życiem innych osób.

Pomocna?
TakNie
Starypracownik
 Opinia

Chciałem zaznaczyć, że strona służy do pisania opinii na temat firmy a nie do pisania o życiu prywatnym pracowników. Skoro już mowa o Tomku , jego żonie i kochance to po pierwsze Tomasz nie miał pojęcia o tym , że jego żona złożyła CV do naszej firmy , dodatkowo dowiedział się o tym fakcie dopiero gdy Marzena została zatrudniona. Kolejna kwestia jaka chce poruszyć to pytanie... Jaka trzeba być niekompetentną osoba żeby twierdzić że człowiek który sypia z koleżanką z pracy będzie chciał załatwić w tym samym miejscu pracę swojej żonie? Radzę ,żeby wkoncu wszyscy zajęli się własnym życiem i dali wreszcie spokój Tomkowi a zwłaszcza jego "żonie" , która ma na utrzymaniu dwójkę dzieci i wystarczająco swoich problemów żeby jeszcze sluchac głupich bzdur...

Pomocna?
mm
 Opinia

t.m. wez zaktualizuj prawdziwość twojego wykształcenia na gl a pozniej opowiadaj

Pomocna?
Gerard
 Opinia

Etisoft to tylko znajomości.Brygadzista,jego była żona,kochanka,koledzy itp.Wszyscy bez doświadczenia,ale chody najważniejsze.Ogólnie fałsz i obłuda.Nie polecam

Pomocna?
GerardPipka
 Opinia
@Gerard 26.03.2018 14:43

Ale co Cie boli chlopie ? brak odwagi by podejsc do Tomka i powiedziec ? pod oslona internetu nawet byle pipka bedzie kozakiem.

Pomocna?
Joanna
 Opinia

@DAKO, a czy mogę prosić o nieco więcej konkretów? "Firma jest OK" - bo? Zawsze fajnie przeczytać opinie poparte przykładami - osoby zainteresowane pracą w Etisoft Sp. z o.o. na pewno będą wdzięczne :) @nick, Ciebie również poprosiłabym o więcej konkretów. Możesz napisać coś na temat warunków, jakie oferuje ten pracodawca?

Pomocna?
Dako
 Opinia
@Joanna 18.03.2018 00:08

Fajnie bo praca w zaj..ym zakładzie z fajną ekipą...atmosfera jak w rodzinie..raz lepiej a raz.gorzej...zawsze wszystko na czas... Podwyżki co roku..mniejsza lub wieksza...ale za chwile zaczn@ pisac ze nie ma nic...niko.u nie dogodzi...ale naprawde polecam

Pomocna?
Stan
 Opinia

Przyjmują po znajomościach.Ogólnie utrzymują się konfidenci,dupowłazy i pijacy najgorszego sortu jak pewien (usunięte przez administratora)

Pomocna?
DAKO
 Opinia
@Stan 02.03.2018 21:55

Stan przecież Ty tez zostalas przyjęta po znajomosci...okaz troche szacunku temu co zalatwil Tobie praca...firma jest ok..polecam ..a ile ludzi tyle opinii

Pomocna?
ONN,,
 Opinia

Onn,, Widać że na dal poszukują niewolników na magazyn surowców do Etisofu, Pracuj.pl.W tej firmie jest wielka rotacja Wałszywość tych ludzi i głupota.O podwyżkach i awansie zapomnijcie ,Oni żyją świecie bajki.Nie polecam tej firmy, nie składajcie CV i nie zaśmiecajcie sobie papierów,,

Pomocna?
Grabol
 Opinia
@ONN,, 12.07.2017 15:06

Rotacja jest i owszem, ale odchodzą ludzie którzy w swoim mniemaniu mając 22 lata, zero doświadczenia od razu by chcieli być kierownikami, albo najlepiej dyrektorami, nie znając kompletnie systemu, procesu żądają po 3 tysiące na rękę. Kiedy czytam takie wpisy sfrustrowanych małolatów którzy nie mając pojęcia o pracy chcieli by nie wiadomo ile zarabiać, najlepiej na pierwszą zmianę pracować i mieć wszystkie weekendy wolne to ogarnia mnie pusty śmiech, podwyżki są każdego roku, oczywiście zależnie od postępów oraz oceny rocznej. Nie oczekuj że lecąc w kulki cały rok przyniosą Ci na kolanach aneks z podwyżką błagając abyś czasem nie odchodził i pozwolą przez 8 godzin bawić się telefonem. Co do awansów to osobiście znam kilka osób którym jakoś się udało, co do życia w świecie bajki, to jak przeorają Cię w obozach pracy na strefie to może wtedy docenisz spokój i komfort pracy w Etisofcie, a póki co możesz iść wypruwać flaki za najniższą krajową na strefę.

Pomocna?
On,,
 Opinia
@Grabol 12.07.2017 18:10

Grabol, Nie opowiadaj Bajki na dobranoc nie ma możliwości co do podwyżki ani awansie ,zapomnij.Nie polecam nikomu tej firmy.Pracy jest dużo i lepiej płatne , a co do obozów pracy już nie istnieją, to nie te czasy. Mobing jest KARALNY.

Pomocna?
Gowork
 Opinia
@Grabol 12.07.2017 18:10

A teraaz napisz prosze ile osob z produkcji ze stazem powyzej 5lat odeszlo i czy znasz powody ich odejscia. Mozesz do tego dodac osoby z dzialu handlowego, kadr i informatyków. Jezeli jestes taki rozeznany wsrod tych 22latkow to podaj druga strone medalu czyli osoby ktore stazem zapewne i Ciebie przebily, a znajomoscia maszyn i wiedza przebijaja obecnych i kierownikow.

Pomocna?
Grabol
 Opinia
@Gowork 15.07.2017 19:36

Trochę osób odeszło bo nagle przestało im się podobać, bo już nie ma wielogodzinnych posiedzeń w jadalni, jedzenia przy maszynach cy też picia coli czy czego innego. Ktoś kto złapał złe nawyki kiedy firma była mała ma problem przestawić się na inny system pracy gdzie przez to iż jest dużo więcej pracowników trzeba mieć na nimi jakąś kontrolę, wiele osób boli już to że nie mogą sobie palić papierosów ile chcą, że nie mogą oglądać filmów przy maszynach, gdzie ten "fajny ziomek" kierownik od niego wymaga dostosowania się, ale jak to? przecież piłem z nim wódkę... W firmie następują naturalne zmiany które dotyczą każdej firmy kiedy się rozrasta, komu ciężko jest się z tym pogodzić wypada z gry na własne życzenie, zresztą niektórzy chyba już zapomnieli że są w pracy a nie na spotkaniu towarzyskim gdzie ogląda się filmiki na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pomocna?
TakNie
gowork
 Opinia
@Grabol 17.07.2017 13:23

Jesteś monotematyczny. Może i są ludzie którzy odchodzą bo nie mają czasu na telefon w ręku albo posiedzieć przy fajce ale jest i wielu którzy widząc jakie mają możliwości rozwoju po prostu uciekają. Ileż to osób z produkcji dostało możliwość rozwoju czy awansu ? Na palcach jednej reki mozna zliczyc takie osoby dodajac ze wiele z tych osob i ich awanse sa szyte grubymi nicmi - po kolezensku. Produkcja jest w zasadzie traktowana po czesci jako "prosci ludzie" im najlatwiej narzucic czasy przerw czy wyjsc na papierosa. Szkoda ze to samo nie tyczy sie osob z biur gdzie ich praca jest chyba palenie papierosow oraz spotkania towarzyskie i nikomu to nie przeszkadza. Na stanowiska biurowe gdzie moznaby wytypowac osoby z produkcji ktore stazem beda dochodzic do dwucyfrowki albo i juz maja - to przychodza osoby z zewnatrz - takie tu sa szczeble mozliwosci rozwoju. Tak jak ktos napisal firma jest OK ale jezeli zakotwiczysz na produkcji to nie licz na to ze firma o Tobie pomysli - lepiej wziac kogos z zewnatrz. Pieniadze to samo. Mozesz zarobic w innych firmach i wiecej i mniej.

Pomocna?
Halina
 Opinia
@gowork 18.07.2017 12:46

Zgadzam się z Tobą

Pomocna?
nick
 Opinia
@ONN,, 12.07.2017 15:06

na magazynie surowców jest naj ,, bardziej lejtowo heh ..jedna sobota pare nadgodzin i 3 jest z przodu .. polecam ta firmę..

Pomocna?
TakNie
Olek
 Opinia

Atmosfera też jest dobra? Mam zamiar aplikować.

Pomocna?
TakNie
Unkel
 Opinia

Robilech w Eti wiela lot...i złego slowa nie dom powiedziec..pozdr Gibi

Pomocna?
M.M.
 Opinia

Pracuje w Etisofcie krótko ale nie żałuja.polecam ...

Pomocna?
1410
 Opinia

Eti to dobra firma...polecam

Pomocna?
Nicka
 Opinia

Firma ma bardzo zdrowe podejście do pracownika, po prostu w niego inwestuje. Są szkolenia, nie oszczędzają na pensjach, są dodatki pozapłacowe do pensji. Generalnie można tu zdobyć ogromne doświadczenie i nauczyć się nowych rzeczy co się moim zdaniem może przydać w przyszłości. I też ludzie mają normalne podejście, można pogadać, się pośmiać, jak trzeba to pomogą, nie ma wyścigu szczurów.

Pomocna?
TakNie
Karol
 Opinia

Myśl, że większość firm i Etisoft również mają swoja politykę w kwestiach zatrudniania pracowników. Czasami coś dla nas dziwnego dla firmy jest korzystne, dlatego uważam, że nie trzeba się wtrącać!

Pomocna?
TakNie
nadalpracujący
 Opinia
@Karol 06.06.2017 22:19

Czym innym jest jasna polityka kadrowa i dobór ludzi ze względu na wiedzę i umiejętności które posiadają, a czym innym perfidny nepotyzm gdzie jedynym wymogiem jest koga i jak blisko się zna, ale skoro dla niektórych jest to normalne i zgadzamy się z tym na tak niskim szczeblu, to potem nie dziwmy się że dzieje się tak w urzędach i innych państwowych instytucjach. Ja mimo iż pracuję w Etisofcie nie mam zamiaru i nie będę się z czym takim zgadzał, bo mam do tego prawo, a to że muszę to robić w jakimś stopniu anonimowo z obawy przed szykanami to już inna sprawa.

Pomocna?
1948
 Opinia
@nadalpracujący 12.06.2017 09:50

A pan brygadzista i jedna z "idolek" nie ma z tym problemu...wszyscy mamy o nich zdanie a oni sie cieszą...500+ razy 6....

Pomocna?
TakNie
nadalpracujący
 Opinia
@1948 13.06.2017 10:41

Co ma związek dwojga dorosłych ludzi wspólnego z nepotyzmem? Mówiąc "wszyscy" rozumiem że z każdym rozmawiałeś? czy tak sobie po prostu napisałeś, a co tam anonimowo to powiem że wszyscy... Poza tym zaglądanie komuś do sypialni jest wybacz, ale trochę niegrzeczne, nie chciał byś aby Tobie zaglądali...

Pomocna?
1948
 Opinia
@nadalpracujący 13.06.2017 11:27

niech mi zagladają ale po rozwodzie hmmm,,, postaw się w ttej sytuacji a dopiero sie wypowiadej

Pomocna?
ZabrzeMiastoCudów
 Opinia
@1948 13.06.2017 10:41

1948 pochwal się kim jesteś, to zaglądniemy Ci w życie i zobaczymy co tam siedzi, pośmiejemy się też wszyscy a i zapewne ktoś złotą radę zapoda.

Pomocna?
TakNie
Haha
 Opinia
@1948 13.06.2017 12:18

Butlonosy przystojniaczek o wyglądzie ameby :)))) Knurów team !

Pomocna?
TakNie
śruba
 Opinia

Jak ktoś poważnie traktuje pracę i przykłada się do swoich obowiązków to z pewnością będzie mu tu dobrze.

Pomocna?

Zostaw opinię o Etisoft Sp. z o.o. - Gliwice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Etisoft Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.