Verte Corporation Sp. z o.o.

Łomianki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 232 ocen.

Verte Corporation Sp. z o.o.
3 232 6 1

Opinie o Verte Corporation Sp. z o.o.

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w Verte Corporation Sp. z o.o.. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

Natalia

@Jarowidzę, że masz dużą wiedzę na temat sytuacji w firmie. A jak wygląda ona obecnie? Czy w ciągu ostatnich miesięcy zaszły jakieś zmiany? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które obecnie zastanawiają się nad dołączeniem do Verte Corporation Sp. z o.o.

jc1971
@Natalia 25.07.2017 11:02

jarosław k. poszukiwany.Moze raczyłbyś odezwać się do kolegi któremu jesteś winny ok 5 tys za remont nowego biura w łomiankach.Nagle nie masz skrupułów tylko robisz głupa z kolegi .

Wykończenia
@jc1971 04.01.2018 12:41

Jesteś w gronie dziesiątek jak nie setek, których oszukali. Kolegów robią na szaro bo obcy nie chce nikt z nimi współpracować.

szukam jarka i rafała
@jc1971 04.01.2018 12:41

znalazłeś ?

Jaro

Poczekaj do lutego ;)

Zwolniony w lutym
@Jaro 23.11.2016 07:55

W styczniu lub w lutym to z reguły zmieniają samochody a nie przyjmują do roboty ;)

Szukasz pracy?

Nick

Witam. Czy sytuacja w verte się zmieniła? Szukają może jakiś przedstawicieli?

moje moje

er no weź kolego nie p[rzysypiaj i spójrz dokładnie na datę jaka widnieje przy tym ogłoszeniu, przecież wyraźnie jest napisane że to jest rekrutacja z lipca... ale sprzed dwóch lat, nie wprowadzaj nikogo w błąd proszę

MARCIN

Nie polecam tej firmy! Kupiliśmy 7 par drzwi za ponad 5 tys. Cena mija się z jakością. Po pół roku pod okleiną zaczęły robić się pęcherze. Reklamacji nie uznano. Czekaliśmy na odp ponad miesiąc czasu gdzie maks czas to 2 tyg w prawach konsumenta. Zero rzetelności ze str firmy. W Castoramie podobne za 200-300zł wiec skoro nie widać różniący to po co przepłacać

Firma
@MARCIN 24.08.2016 09:20

Ale to nie ta firma - tu drzwi nie sprzedają!

Przemysław

Byłych przedstawicieli Verte zapraszam do kontaktu - poszukuje dobrego handlowca przemyslaw_kowalski_ph@wp.pl

Nick

Dalej kogoś szukają? sytuacja się polepszyla? Kasę płacą?

anonim

(usunięte przez administratora)

lolo

Ciekawa? Co miesiąc każdy się zastanawia czy wypłatę dostanie. Będzie coraz gorzej bo handlowców pozmieniali. Ciekawe że ciągle kogoś zwalniają a nie widzą winy w sobie. Rotacja większa niż w biedronce.

jaro

Jak tam sytuacja w verte? Po zeszłorocznych decyzjach chyba teraz ciężko jest

jaro

Jak tam sytuacja w verte? Po zeszłorocznych decyzjach chyba teraz ciężko jest

Drr

Janusz, napisz to samo za pół roku :)

Janusz

Jestem nowym pracownikiem jest ok. Wszytko co było zagwarantowane jest przyznane i wypłacone.

ano

Czy już była rekrutacja na nowe ogłoszenia?

rodos

No ciekawe jak się tam pracuje. Widziałam ogłoszenia na koordynatora do Verte

stary pracownik

chodzą słuchy, że wrócił stary/nowy dyrektor... jeśli to prawda to naprawdę źle świadczy o tej firmie i jej pomysłach....

fda

Drobne chłopaki to cieniasy , którym nie można zaufać. Zespół się rozpadł ale jak widać komuś jest to na rękę aby to wszystko rozwalić do końca. To że firma trać to jej sprawa bo to jej decyzje ,tylko dlaczego maja tracić na tym szarzy pracownicy. Także trzeba uciekać bo jak życie pokazało każdy kto "odszedł" to obie polepszył.

agham

W końcu i jemu cylinder zlicytują, wtedy i paprykarz szczeciński nie będzie smakował. Temu drugiemu się dziwimy bo jak widać z tego samego cylindra wypadł. Drobne chłopaki.

Wiedzyciel

Wiecie może gdzie tego prezesika Verte można znaleść poza biurem na Prostej, w którym ukrywa się jak szczur ? Winny jest mi kilkaset tysięcy. Muszę go znaleść poza tą norą (biurem).

Prezes
@Wiedzyciel 14.02.2016 19:00

Witam, jeśli jestem coś winien jako osoba fizyczna lub jako spółka to bardzo proszę o postępowanie sądowe które by to wyjaśniło. Każdą inny "pseudo zarzut" odbieram jako oszczerstwo. I informuję że będę domagam się rekompensaty na cele społeczne. Jak wiemy z takich spraw te osoby są gołosłowne i nie mają żadnych argumentów. I nie są wstanie ponieś żadnych konsekwencji..... To przykre - są instytucje które pokazują i udowodniają fakty i nimi się kierujmy w ocenie. W dzisiejszych czasach ustalenie IP dla prokuratury nie stanowi problemu. Wszytkim życzę sukcesów zawodowych.

Prezes
@Wiedzyciel 14.02.2016 19:00

Witam,najszybciej można mnie znaleść w sądzie jeśli tego typu oszczerstwa i pomówienia w dalszym ciągu będą się pojawiały. W tej chwili współpraca z prokuraturą układa się doskonale. Jestem już w posiadaniu paru wyroków w tego typu sprawach. Jeśli ktoś jest na Tyle odważny zapraszam, chętnie się spotkam w każdym miejscu...Ten portal ma służyć wymianie informacji o firmie. W tej chwili jest wyznacznikiem frustracji i hejtu najgorszego sortu części osób które nie dorosły do wyrażania jakiejkolwiek opinii.

ddddduuu

Kiedyś w tej firmie się pracowało świetnie, faktycznie wypłata była w ratach z premiami różnie ale ludzie jacy tam pracowali sprawiali że się chciało pracować. Ekipa była taka, z którą można było góry przenosić. Integracja mimo minimalnego budżetu zawsze była najwyższych lotów. Grupowe ice bucket challenge i inne niezapomniane chwile. Te chwile tworzyli ludzie. Teraz jest w tej firmie strach w terenie i ogólna chęć ucieczki. Powodzenia dla wszystkich tych co są i co byli.

gur
@ddddduuu 08.02.2016 22:33

Szkoda tylko, że jedna osoba z tej wspomnianej super ekipy stała się(szkoda epitetów)

Mirek

2500 zl netto to ma byc dobra pensja??! Ludzie szanujcie sie!!! To jest kasa na przeżycie i ewentualne dalsze poszukiwania normalnej pracy. wyzysk i nic wiecej.

ano
@Mirek 03.02.2016 11:42

Faktycznie wynagrodzenie raczej niskie. Z wcześniejszych postów wynika że każdy dla siebie wrogiem.

Zz1

A co on ma do jej kariery? To co jej dał ?

ADM

To akurat nie ja. Do jakiego poziomu?

adm

Jak w czeskim filmie. On wychodzi na kawę albo lunch, za 5min ona wychodzi za nim. Osoby fizyczne bardziej od prokuratury winny obawiać się swoich żon bądź mężów, którym to dozgonnie obiecywały wierność.

sassa
@adm 23.01.2016 13:42

Boli Cie to, ze ktoś kimś się interesuje bardziej niż Tobą. Są dorośli i swoim zachowaniem nikomu krzywdy nie robią. Jak mają się ku sobie to niech im wyjdzie to na zdrowie:) Oby jedynie dzieci z tego nie było.

DD
@adm 23.01.2016 13:42

Tak opluwać każdego można, jakieś dowody tego że oni cokolwiek zrobili? byli razem tak tylko bzdury slyszymy

ZZ
@DD 27.01.2016 15:09

Dowody? przecież nikt im do łóżka nie wchodził, ale wystarczyło być na tzw. wyjazdach firmowych, aby popatrzeć na to wszystko z boku i zrozumieć o co chodzi. Wszyscy o tym mówili. Nikt ich nie opluwa tylko stwierdza fakty. Tak w Verte robi się karierę.

lll
@ZZ 28.01.2016 20:23

Może ta cala tzw "Warszawka" zajęłaby się pracą, a nie romansami. O tym co się dzieje pod okiem Prezesa nie piszą regionalni, tylko ludzie z firmy. Tacy są nielojalni w stosunku do Pana? A Pan pewnie taki dobry dla nich. A może tak wymianę samochodów im zrobić? Ludzie skupcie się na opiniach o pracodawcy, w tym przypadku Verte SA, a nie na romansach, bo do tego ten serwis służy.

Hahahahaaa

Podający się za ADM to Rafał Fudali prezesik firmy verte s.a. To do jakiego poziomu sie zniża to jakaś masakra.

ufuf
@Hahahahaaa 22.01.2016 22:45

Spoko, mam print screeny ze wszystkich zakładek wiadomości włącznie z usuniętymi. Zawsze można gdzieś je zamieścić:)

knock
@Hahahahaaa 22.01.2016 22:45

Wiadomo że to Fudali usuwa i będzie usuwał komentarze, tak samo jak podszywa się pod inne osoby aby zamieszczać pozytywne komentarze na temat swojej firmy. To dla niego jedyne rozwiązanie, aby się wybielić.

Merc

Czytam to wszystko i się zastanawiam dlaczego piszecie na stronie firmy która nie istnieje już od kilku lat. A prezes tylko zaciera ręce bo Verte s.a. ma czystą kartę. Inwestorzy, nowi pracownicy i wszyscy zainteresowani nie szukają Verte corporation z Łomianek tylko Verte s.a. z Warszawy.

pracownik2
@Merc 20.01.2016 20:07

Masz rację, ale jak ktoś przeczyta zamieszczone informacje, to skojarzy, że opinie dotyczą firmy VERTE S.A. Natomiast o firmie, która nie ma żadnej opinii, może świadczyć tylko źle, jeśli funkcjonuje jakiś czas na rynku (np. może usuwać wszystkie niechlubne o niej wpisy). Najważniejsze, że pracownicy i najwyższy zarząd wie o kogo chodzi.

hjasgywvdce

Śmiech, znowu osunęli wpis. Najlepsze jest to, że w ogóle firma zniża się do takiego poziomu że odpisuje na te komentarze. A to że cenzoruje jest straszną kpiną i nie zmieni opinii firmy na rynku.

ADM
@hjasgywvdce 20.01.2016 19:44

Cenzuruje GOWORK na wniosek prawny i prokuratury. Usuwa się wyłącznie wpisy mające skutki prawne co pomówienia i oszczerstwa osób fizycznych. Sprawy te są rozpatrywane na wniosek przez prokuraturę. Żadne wpisy dotyczące spółki nigdy nie były usunięte. Jakakolwiek firma/spółka nie ma możliwości samodzielnego usuwania wpisów.

Ja się pytam
@ADM 22.01.2016 08:42

Skoro jesteś Adminem to powiedz co się stało z negatywnymi komentarzami które dokładnie opisywały to co się dzieje w Verte???? Czy mozesz to wytłumaczyć???? PS. Brawo Rafał Fudali, jesteś żałosny, ale to było do przewidzenia.

pracownik

Nie rozumiem czemu ma służyć ten hejt na firmę. Verte to bardzo fajna i przyjazna firma. Przynosi wiele satysfakcji i naprawdę przychodzi się do pracy z przyjemnością. Wszelkie cele i założenia są jasno precyzowane. Obietnice Prezesa czy też bezpośrednich przełożonych dotrzymywane i realizowane. Jesteśmy jednym zgranym zespołem, wszystkie działy łącznie z magazynem współpracują ze sobą bez zarzutu i wzajemnym poszanowaniu. Nikt o nikim za plecami źle nie mówi. Nie mówi się źle o pracownikach byłych, obecnych ani nie knuje na poczet tych potencjalnych. Oczywiście rotacja jest, ludzie przychodzą i odchodzą ale odbywa się to wszystko w przyjaznej i kulturalnej atmosferze. Z takim samym poszanowanie odnosimy się do naszych klientów, kontrahentów oraz podmiotów współpracującyh. Wiemy, że nasz wspólny sukces tworzycie Wy wszyscy. Nie mamy problemu o tym mówić ani się tym dzielić. Jesteśmy z tego dumni. Pozdrawiam serdecznie wszystkich oraz pogody ducha życzę.

c;;jkqebce
@pracownik 20.01.2016 14:28

Przecież to wszystko to kłamstwo. Począwszy od niedotrzymanych obietnic po atmosferę w firmie

pracownik2
@pracownik 20.01.2016 14:28

Odnosząc się do Twoich słów, cyt. "Oczywiście rotacja jest, ludzie przychodzą i odchodzą ale odbywa się to wszystko w przyjaznej i kulturalnej atmosferze". Pytam w jakiej przyjaznej atmosferze odchodzą? A zawezwanie pięciu osób 7 stycznia 2016 roku do firmy pod pretekstem wymiany samochodów, to wg Ciebie przyjazna atmosfera?, Żenada. A pisanie,że Prezes spełnia wszystkie obietnice, pytam jakie wszystkie?. Mam się cieszyć, ze płaci mi pensje za wykonywaną pracę. A to, że organizuje wigilię, to taki sukces Prezesa, który ma obowiązek tworzyć fundusz socjalny i przeznaczać na dofinansowanie różnych imprez integracyjnych w firmie i potrzeby pracowników. Zejdźcie w tej firmie na ziemię, przyglądnijcie się kierownikowi regionalnemu, który nie ma żadnych kompetencji, żeby zarządzać ludźmi, którzy dla Was robią kasę.

hgitf

Może i przekręt, może nie. Prezes kręcił za placami poprzedniego dyrektora i za obecną tez kręci. W tej firmie nie ma uczciwości a koncepcja, strategia działania zmienia się co chwilę. Jedynie szkoda ludzi, których się wykorzystuje do głupkowatych gierek. Ludzie dopiero jak odejdą z Verte to widzą w jakim bagnie pracowali. Powodzenie dla byłych, obecnych i przyszłych.

jaja

Ta firma to największy przekręt w całej branży papierniczej. To co robią ze swoimi dostawcami i odbiorcami, to nadaje się do telewizji! nie płacą nikomu a po sieciach handlowych wysyłają uszkodzony lub stary towar.

Zostaw opinię o Verte Corporation Sp. z o.o. - Łomianki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verte Corporation Sp. z o.o.