Dr.Oetker Polska

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Dr.Oetker Polska Sp. z o.o.

Opinie o Dr.Oetker Polska Gdańsk

Nie przegap nowości o Dr.Oetker Polska Sp. z o.o.!

06.07.2013 07:37

chyba jedna z nielicznych firm, któa w kryzysie nie zwalnia a wręcz zatrudnia.
    KArolina

28.06.2013 12:53

jak wyżej

27.06.2013 07:11

tak, od umiejętności negocjacyjnych
    Mariola

23.06.2013 16:01

anonim - 2013-06-22 21:45:06 Mariola to jest netto czy brutto? Tak powiem szczerze że raczej nie zaspecjalnie. Jaką dają tam umowę?netto, ale też jest social i stałe warunki zatrudnienia. wszystko razem nie jest źle.
    Mariola

22.06.2013 11:58

na produkcji ok. 1.500 pln.

22.06.2013 09:46

nie ma w tym logiki. Zależy jak żyjesz z ludzmi.

20.06.2013 16:05

nie ma w tym żadnej logiki ...

20.06.2013 13:04

zależy jak trafisz. Umowę stałą możesz dostać po trzech miesiącach albo trzech latach. Zresztą nie ma to znaczenia, każdą umowę można dowolnie rozwiązać w dowolnym momencie.

19.06.2013 14:14

zależy na kogo trafisz. Jak w każdej firmie jest ciśnienie [usunięte przez administratora] Ogólnie firma jest stabilna i warto w niej pracować.

18.06.2013 19:46

Tak, dziekuje. Ale tutaj też mogę dostać jakieś info z pierwszej ręki :) Najbardziej zależy mi na info o atmosferze w pracy w dr oetker :)
    ph

28.05.2013 17:05

firma jak najbardziej spoko jak wyrobisz plan ok 4 tys netto-plany jak najbardziej realne ,auto ford fiesta,bez limitow kilometrow atmosfera ok -przynajmniej u nas nie wiem jak jest w innych regionach polski
    Michał

27.05.2013 07:28

atmosfera - zależy gdzie trafisz. Ogólnie nie jest źle. zarobki - zależy od stanowiska i tego co masz do zaoferowania. Plus jest taki że pensje płacą na czas. Jest też rozwinięty socjal. Firma jest bardzo stabilna i warto w niej pracować.

21.05.2013 15:41

na jakie stanowisko było to ogłoszenie?
    Karolina

12.01.2013 09:39

Brak jest polityki kadrowej. Zatrudnia się jakiś przypadkowych buraków z Wejherowa, którzy potem na siłę chcą się utrzymać w pracy.

Kontakt - Dr.Oetker Polska Sp. z o.o.

Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

NIP:5840201571

REGON:190541270

Branża główna: Artykuły spożywcze

Roman

24.11.2012 18:26

W Oetker każdy ciągnie w swoją stronę, bez wyjątku w strukturze, firma nikogo nie interesuje - typowo polskie podejście.
    xxx

19.09.2012 01:17

Firma konkretna praca (usunięte przez administratora) jesli pracujesz bezpośrednio przez Oetker. Płaca spoko. Oby więcej tak uczciwych pracodawców
    Karol

17.08.2012 07:41

Widać, że pracowałeś w Dziale Sprzedaży. Ostro, ale coś w tym jest - mam podobne zdanie w niektórych kwestiach. Pytanie jest tylko, daczego centrala toleruje takie rzeczy. Niemcy raczej, są zorientowaniu co się dzieje w ich firmie.

19.07.2012 11:56

Pracowałem przez kilka lat w tej firmie i moje spostrzeżenia są następujące : Kadra Zarządzająca nie posiada wiedzy do prowadzenia biznesu w swoich zakresach odpowiedzialności.Dyrektorzy Regionalni - jest ich 2 to piąta liga handlowców ale nie może być inaczej jeśli Prezes Zarządu (Niemiec) jest równie nie kompetentny jak reszta ekipy.Połowa pracowników to obiboki i lenie. Jeśli ta firma nie miałaby silnego niemieckiego logo i wsparcia finansowego z centrali to już była dawno rozłożona na łopatki przez konkurencję. Pani Dyrektor Handlowa otacza się (usunięte przez administratora) i zatrudnia tylko ludzi , którzy nie są w stanie jej zagrozić itd.
    Karol

14.07.2012 16:37

trzeba przyznać, że firma jest bardzo stabilna. Tylko trzeba mieć odpowiedni charakter żeby w niej pracować.
    ktoś

15.01.2012 14:12

niezgadzam sie z ta opinia wrecz przeciwnie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dr.Oetker Polska?

mik

17.12.2011 13:40

a jakie zarobki w biurze?

29.11.2011 19:08

kto rządzi w Łebczu? chce tam zlozyc papiery na stanowisko biurowe. prosze o info czy warto
    mała

05.05.2011 16:19

Witam! Właśnie jestem w trakcie poszukiwania pracy jako PH i niech ktoś mi odpowie jak naprwadę tam jest, czy warto starac się tam o to stanowiako? Jestem z pomorza a dokładnie z Lęborka i bardzo zależy mi na takiej pracy. Kiedyś pracowałam w innej firmie jako PH ale się zwolniłma bo tam to było nie do wytrzymania. Wię proszę o szczerą odpowiedz o tej firmie i gdzie i jakie trzeba tam składac dokumenty. Pozdrawiam:) (usunięte przez administratora)
    dama

09.11.2010 17:29

Zatrudnijcie się w tej firmie ale w Łebczu, stanowisko bez znaczenia przeżyjecie tam niezapomniane chwile tam dopiero rządzi Oszołom [usunięte przez moderatora]
    Skobryyyy

05.10.2010 19:03

Witam wszystkich! Chciałbym pracować w tej firmie jako MPH czy moglby mi ktos opisac, przedstawic jak wyglada tam praca na tym stanowisku? czego wymagaja? < od osob ktore ubieraja sie o to wlasnie stanowisko > (usunięte przez administratora) pozdrawiam serdecznie!
    imar

10.08.2010 23:25

Ojojoj to az tak w tej firmie? Pracowalem tak 3 lata temu i bardzo mi sie podobalo [usunięte przez moderatora]
    kubus73

07.06.2010 16:32

Oj popieram. A najgorsze jest to że na "górze" o niczym nie wiedzą i nie ma szans byś mógł coś wskórać. Każdy się boi a to nie fair. Poza tym towarzystwo niezgrane i fałszywe.
    kubus73

10.05.2010 12:43

Witam. Firma dobra, atmosfera dobra. Ciśnienie jak w każdej firmie. Struktura czytelna . Dużo się można nauczyć ale zdrowia trochę stracić - jak wszędzie. W ogólnym rozrachunku ok. Tyle o Firmie. Wada - personalne rozgrywki w kanałach sprzedaży - w tym kanał nowoczesny,gdzie nie warto się starać, pracować po godzinach, dawać z siebie wszystko. Jeśli ambicje schowasz do szuflady, uodpornisz się na co poniektórych np z kieleckiego, - dasz radę. ps. ewentualny awans - zapomnij . nie warto walczyć o swoje. są równi i równiejsi . to tyle.

Zostaw merytoryczną opinię o Dr.Oetker Polska Sp. z o.o.