Warbus Sp. z o.o.

Adres: Al. Prymasa Tysiąclecia 102, 01-424 Warszawa

NIP: 5272312851 KRS: 0000120590

Warbus Sp. z o.o.
1 128 6 1

Opinie o Warbus Sp. z o.o.

Dobry człowiek

Witam chciałbym opisać plusy i minusy pracy w warbus sp z.o.o z uwagi na duże zainteresowanie rekrutacja ! Otóż plusy są ich bardzo wiele, nowe Mercedesy serwisowane u autoryzowanych przedstawicieli z za zachodniej granicy,pełne naprawy bez żadnej fuszerki a co najważniejsze na czas są dopilnowanie samochody, dodatkowo firma posiada 3 samochody rezerwowe które są gotowe do wyjazdu w razie awarii innych pojazdów ,są to 2 przegubowce i jedna solówka, 2 plusem firmy jest wypłata na czas przykładowo wypada 10 stycznia w niedzielę więc pieniądze wpływają już 8 stycznia czyli w piątek! Pieniądze zawsze się zgadzają i są UCZCIWIE zapłacone! 3 plus firmy to grafik z wyprzedzeniem miesięcznym np przykład jest 20 stycznia a grafik jest już ułożony do końca lutego z wyprzedzeniem miesięcznym tak jak stanowi prawo pracy! 4 plus firmy to doskonały kontakt z dyrektorem i szefostwem można zawsze liczyć na pomoc i zrozumienie służą pomocą zwykłemu szaremu pracownikowi i przekładają swoje dobro na rzecz pracownika !5 plus firmy to super atmosfera w firmie odział Lublin, pracownicy bardzo cenią Pana dyrektora i służą mu pomocą ,widać że cenia jego autorytet poświęcenie oraz bogate wykształcenie i doświadczenie w zarządzaniu takim dużym przedsięwzięciem logistycznym,nie raz słyszałam od pracowników opinie że jest to super gość i konkretny na temat, a co najważniejsze nie oszukuje!polecam pracę w warbus odział Lublin! AAA zapomniałem dodać że w firmie od nowego roku jest wprowadzona premia w wysokości 380 zł netto sam wiem bo ja otrzymałem 10 stycznia! Polecam pracę w warbus Lublin!! A teraz jeden jedyny minus- brak obecności Pana dyrektora który jest kompetentny w dziedzinie tej pracy, powinien zagościć i odzwiedzic nas częściej w Lublinie.. To jest jedyny minus tej firmy ,że brak jest nam tego Pana dyrektora, sama jego obecność dobrze wpływa na pracę w Lublinie... Mam nadzieję że coś się zmieni i niedługo zagości u nas na dłużej bo potrzebujemy pana tutaj!

Mietek
@Dobry człowiek 22.02.2019 09:04

Wreszcie ktoś napisał prawdę o Warbusie a dyrektor jak przeczyta że się tak za nim stęskniłes to napewno przyjedzie

desperado Lublin
@Dobry człowiek 22.02.2019 09:04

Same kłamstwa. Zgadza się tylko to, że Kaszuba nie ma w Lublinie.

Były kierowca
@Dobry człowiek 22.02.2019 09:04

nie wiem co bierzesz ale to co piszesz to same kłamstwa, wypłaty zawsze opóźnione lub ich brak zresztą ostatnio wam autobusy stanęły na mieście bo nie macie kasy na paliwo wiec jak ma pracownik dostać wypłatę? Dyrektor to ma wszystkich gdzieś wiec już tam sobie nie wij gniazdka bo i tak popłyniesz jak mu sie znudzisz ;) a ten minus to akurat spowodowany jest tym ze wypłaty nie na czas....gdy pieniądze przyjdą on nagle się zjawia. Nie wiem ile ci zapłacili ale przestań gadać głupoty, sprawy w sadach ruszyły i to już kwestia czasu by ta pseudo firma wyleciała z Lublina i płaciła za każde złamane przepisy w stosunku do pracowników.

Rr
@Były kierowca 22.02.2019 17:51

Autobusy nie wyjechały że względu na smog było wysokie stężenie pyłu

abc
@Rr 22.02.2019 21:36

Wysokie stężenie pyłu zwanego czadem to mają niektóre gamonia co są wyznawcami Warbusa. Ale ja już z tym problemu nie mam. Ja już wygrałem z nimi sprawę w sądzie. Nie odwoływali się bo mają świadomość, że narobili za dużo brudów.

Ciekawy.
@abc 23.02.2019 10:27

Możesz opisać sytuację z sądem, czy jesteś jakąś tajemnicą związany? Czego sprawa dotyczyła i jak się zakończyła? Myślę że wielu z nas to zainteresuje...

alex
@Dobry człowiek 22.02.2019 09:04

Co sie stalo,ze andrzejek wyczyscil ogloszenia o prace na olx, czyzby mial klopoty?

abc
@Ciekawy. 23.02.2019 10:55

Czekam na postanowienie o prawomocności wyroku i nadaniu mu klauzuli wykonalności. Walczyłem o zaległy ekwiwalent za urlop i wszystkie dodatki ponad to co powinno być dopłacone do stawki podstawowej. Dałem znajomej kadrowej moje godziny i dni pracy, podałem podstawę i mi policzyła ile mi Warbus dokładnie wisiał i było to więcej niż te 12 zł/h do ręki. Firma choć wiedziała o sprawie nic nie zrobiła.

Murzyn

W Lublinie dziś po 1800

kierowca

Dziś 22.02. a wypłaty za styczeń nie widać.

Kapusta
@kierowca 22.02.2019 10:08

W Elblągu część osób dostała 11 a część w kolejnych dniach

Były pracownik z Lublina

Tej (usunięte przez administratora)-trans jak tam paliwo w Lublinie? hahaha no piekne artykuły o was są

Były milicjant

Jeszcze takiego dziadostwa jak robi Warbus jeszcze w Lublinie nie było pogonić to tałatajstwo

Obecny milicjant
@Były milicjant 21.02.2019 18:34

Tego (usunięte przez administratora) trzeba jak najszybciej pogonić bo z tego już nic nie będzie autobusy już zapuszczone tak że jechać nie chcą kierowcy dostają pensję z ogromnym opóźnieniem no i teraz jeszcze to. Niech ZTM się nie zastanawia tylko pogoni kota jak PKS Zielona Góra.

123

Już niedługo będzie lepiej firma wychodzi na prostą

bekon
@123 20.02.2019 05:42

Tak wychodzą na prostą, że długi Warbusa można znaleźć w internecie.

warbus kierowca
@bekon 20.02.2019 09:01

A co to za kasowanie wiadomości? Prawda w oczy kole? W(usunięte przez administratora)

Pelagia
@warbus kierowca 20.02.2019 16:22

Czy w Warbusie jest prowadzona obecnie rekrutacja?

warbus kierowca
@bekon 20.02.2019 09:01

Jeszcze raz napiszę i tak do fekalii ze wyniki wyszukiwania informacji o zadłuzeniu firmy Warbus wskazują ze firma ma wierzytelnosc na 26000zł. Kasujac te informacje tylko się osmieszacie

warbus kierowca
@Pelagia 20.02.2019 17:16

Tak @Pelagia potrzebujemy orłów którzy będą latać po mieście za darmo i czekać pol miesiąca swoich pinindzy. Uprzedzając pytania nie łudź się ze placa teminowo.

Piekny Roman too nie ja pisal
@123 20.02.2019 05:42

Dzisiaj tez zabrakło paliwa... Oj będą jaja jutro 1 zmiana bedzie lac za swoje.... Hahaha

Wolontariusz w firmie WARdziad
@Piekny Roman too nie ja pisal 20.02.2019 23:36

Ciekawe o której zaczną stawać pierwsze autobusy? Panowie zapomnijmy o wypłatach ,nie mają nawet na paliwo !!!

bekon
@Wolontariusz w firmie WARdziad 21.02.2019 07:09

No jak wczoraj tylko 2000 litrów dostali do zatankowania...

jaśko
@123 20.02.2019 05:42

Pisza o nas poranne-problemy-komunikacyjne-w-lublinie-w-autobusach-zabraklo-paliwa-pojazdy-stanely

Synek Kaszuba Zemkeeeeee

Najgorsze że pań Romek nie będzie miał pracy i co nalewać ,i pewnie prześpi cała zmianę;( jutro jadę po łóżka do ikei by miał na czym spać on i bartus...ciekawe czy pań Romek ma kurs na nalewaki żeby tankować??? Bhp ????

już dość...
@Synek Kaszuba Zemkeeeeee 21.02.2019 00:54

Dobranoc synku kaszuba... Jak teraz żyć? Bez nalewania to jest bezsensu... Ale ważne że autobusy na placu poustawiane... Jutro znowu dyspozytor bedzie ganiał podmieniając wozy jak kot z pęcherzem po całym Lublinie by autobusy nie postawały z braku paliwa...

Rr
@Synek Kaszuba Zemkeeeeee 21.02.2019 00:54

Oddam łóżko piętrowe -- gratis

nowy
@Synek Kaszuba Zemkeeeeee 21.02.2019 00:54

To kupcie im ze wspólnej zrzuty w podziękowaniu takie Svarta piętrowe, będą mieć siłę tankować i od razu całą szufladę na pościel części z mercedesa żeby zrobili dla kierowców autka jak żylety :P

Obserwator

WARBUS - dziadtrans nikomu nie polecam pracy w tej firmie, ale najgorsze jest to, że ZTM, PIP czy media choć doskonale wiedzą co się tam dzieje chowają głowę w piasek. Jeszcze smutniejsze jest, że pracownicy zamiast walczyć o swoje potrafią tylko wypisywać głupie podśmiechujki na forach internetowych. ŻENADA !!!

Rozsądny
@Obserwator 13.02.2019 08:46

Dokładnie.

Pzpr
@Rozsądny 13.02.2019 09:34

Kolejny jelop! Powiedz mi czemu jesteś takim jelopem?! Czemu plujesz w swoje gniazdo jelopie ?!

.
@Obserwator 13.02.2019 08:46

Ja myślę że przydałby się uprzejmy donos do ITD to może by w końcu została uprzątnięta choinka z pulpitu prawie każdego wozu. Na przykład badanie spalin bo jak się świeci od miesiąca czy więcej usterka układu oczyszczania spalin to normy do euro 6 mogą być przekroczone. Ciekawe jak długo te wozy wytrzymają. Filtry DPF powinny być wymieniane co 130 tysięcy km tymczasem niektóre wozy już mają ponad 170 tysięcy DPF nie ruszone co rusz jakieś błędy z tym związane wychodzą niektóre już tak zaawansowane że wóz zbiera się jak żółw na zakręcie podjazd pod 3 Maja 5 km/h i nie wiadomo czy wyładowany na full by wjechał. A ZTM to nie obchodzi choć jakby chcieli to mogli by dawać bardziej "treściwe" rozkłady by zachować wymaganą pracę przewozową i konieczne by było wysyłanie mniej wozów na linie. Bo obecnie to nie ma żadnego pola manewru na naprawy bo zwyczajnie nie ma kiedy bo coś musi jeździ byle jak ale musi.

Juri Gagarin
@. 13.02.2019 10:32

Obserwator nikt cię w Warbusie na siłę nie trzyma jak ci nie pasuje to przecież w Lublinie jest dużo dobrych firm powodzenia

Rozsądny
@Pzpr 13.02.2019 09:48

W swoje? Chyba w twoje. Już dawno mnie tam nie ma. Bo w przeciwieństwie do was mam różne inne kwalifikacje i możliwości, a nie tylko kręcenie kółek od słupka do słupka. Praca fajna, ale nie z ludźmi waszego pokroju. Do pasażerów też tak się odnosisz? Jełopie? Stara? A może Ty K...? Weź się zastanów co ty robisz i jaka pracę wykonujesz i zacznij coś sobą reprezentować.

Komitet centralny
@Rozsądny 13.02.2019 12:01

Weź gamoniu spadaj z tad dobrze że się przyznales to twoja opinia nie będzie brana pod uwagę, nie umiesz fieju czytać ze forum jest dla pracowników a nie byłych nierobów ? Podejrzewam że jesteś tym fiejem że swidnika...krzysio albo Marcin pjederasty!

Rozsądny
@Komitet centralny 13.02.2019 13:46

No to nie trafiłeś.

Rudy
@. 13.02.2019 10:32

Mamusi się poskarż albo koniowi zamelduj

jozek
@Rozsądny 13.02.2019 12:01

rozsadny (usunięte przez administratora) ze sloma w butach

warbus kierowca
@Obserwator 13.02.2019 08:46

Mają na wszystko tylko nie na wypłaty dla kierowców

Syn Adama
@warbus kierowca 15.02.2019 12:00

Na szybę boczną, kierowcy do 9006 też zabrakło... Przez was, bo przyzwalacie na to dziadostwo, nic z tym nie robiąc. Zieloną Górę jakoś się udało wykopać.. krótkie auta na przegubowych rozkładach mimo ferii... nieźle...

.
@Syn Adama 15.02.2019 16:13

Dziś przez 3,5 godziny jedna 40 nie jeździła bo wóz musiał pójść na 20 bo cztery przeguby niesprawne, na 10 solówka jeździła cały dzień coraz ciekawiej

szalony julek
@. 15.02.2019 22:14

Przykro mi to pisać ale nie dość że Warbus nie ma na wypłaty dla kierowców to brakuje im już na paliwo. Obiecanki macanki... Tzn cacanki miało być :>

0000
@szalony julek 16.02.2019 10:39

Mógłbyś rozwinąć temat tankowania?

warbus julek szalony to pissze
@0000 16.02.2019 11:15

Proste... Jak nie maja kasy to jada na stacje np koło makro na chemicznej i tankuja cala noc albo z tego co im władza przeleje na prywatne konta albo na kredyt. Bo np

.
@warbus julek szalony to pissze 16.02.2019 12:50

Chyba tylko dlatego że dziś jest sobota nie było takiego pogromu jak pamiętnego 7 marca 2016 tylko tym razem z powodu braku paliwa a nie ITD. Choć z drugiej strony może w końcu by się ktoś zainteresował tym dziadostwem gdyby po mieście stała ekspozycja wozów Warbusa bez paliwa może nawet na środku jakiegoś ważnego skrzyżowania.

kierowca z warbusa szuka pracy
@. 16.02.2019 17:39

Marzenie ściętej głowy... Prędzej nie zapłacą kierowcom, za części, mechanikom... Niż doprowadza do scenariusza unieruchomionych autobusów...

arni spk
@. 13.02.2019 10:32

Dpf co 130 tysi ... Hmm chyba w osobówce

Kaszub...

Chciałbym odnieśc się do Pana o nicku D ,który gada farmazony a nie ma bladego pojęcia o kosztach i wyliczeniach... Po pierwsze synku OC -4500 zł jeden autobus na rok x33 autobusy daje nam kwotę 148500x8 lat 1188000...idziemy dalej synku prostować twoje wyliczenia.. Po 2 autobusy jeżdżą przeważnie 365 dni w roku, więc teraz plus minus ,zadań mamy 29 więc 29 autobusów jest średnio tankowanie po 130 litrów, pisze średnio bł jeśli są mrozy i chłodne dni tankowalo się po 160 litrów, ale policzmy po tej mniejszej średniej żeby nie zawyrzac..więc dziennie wlewamy około 3770 litrów co daje nam kwotę dzienna w wysokości 18850 zł ! Żebyś mi nie zarzucił że kłamie zróbmy średnia dobowa w wysokości 16500 dlatego że w ciągu 360 dni w roku są soboty i niedziele gdzie jeździ mniej wozow więc średnia 16500x 360 dni w roku daje nam to 5940000x 8 lat daje nam kwotę 47520000! Po 3 synku 33 autobusy w cenie 800000-1000000 plus obsługi i serwis da nam to kwotę 33000000 ! Po 4 synku kierowców mamy 80 razem z klysikowymi ,a że klysik nie pracuje za darmo to warbus musi mu zapłacić za jego ludzi ,uprzedzając twoje sugestie że warbus na nim oszczędza mówię że jesteś w błędzie bo skoro chłopaki u niego zarabiają pi 2400 2600 to warbus musi mu płacić minum 3600-4000 zł bo klysik musi zapłacić ZUS i jeszcze się nachapac by dla niego zostało około 400 zł więc liczymy synku 80 kierowców minimum 3800 brutto bo w warbusie robi się po 220-230 godzin a nie 176 więc nie wiem z kad kwota brutto 3500 ? Liczmy dalej 80 kierowców x3800 daje nam 304000 w jeden miesiąc x12 miesięcy 3648000 cały wydatek na rok x8 lat daje nam 29184000 teraz synku sumujemy 1188000+47520000+33000000+29184000 =110892000 a gdzie synku dyspozytorzy gdzie zajezdnia? Gdzie naprawy ? Więc kwota wartości przetargu na 8 lat 113000000 wydaje się być śmieszna przy moich wyliczeniach opartych na faktach ! Zwróć też uwagę że przez 8 lat inflacja się zmienia i zamiast zarabiać dokłada się!

re
@Kaszub... 19.02.2019 11:59

oj biedny adaś..zdaje sie za krotko jeszcze w temacie by wiedziec ze mocodawcy ze wzgorz golan nie toleruja ''doplat'' takze jak to jest mozliwe.. doplacasz do interesu z tego cos tu wypisal jasno wynika a dalej jestes ..ciekawe..ciekawe..

warbus kierowca
@Kaszub... 19.02.2019 11:59

Kaszubie, o ile to Ty w swej boskiej postaci... Jakbyście ( Warbus) płacili w terminie 10 każdego miesiąca to by nikt nie uciekał do Pana Kłysiaka. Poza tym musicie mieć zysk z tego ze Kłysiak daje Wam kierowców. Zmarnowaliście swoją markę. Teraz każdy wie że Warbus to firma ktora zalega z płatnościami swoim pracownikom bądź nie płaci im wcale.

Kat D

Żal mi was że pracujecie za taką głodową stawkę, nawet 2 euro nie macie za godzinę pracy... Zacznijcie się szanować za tak odpowiedzialną pracę bo będą z was robić cały czas parobków a sami będą się na was bardzo bogacić. Ktoś już wam wrzucał mniej więcej wyliczenia, to Ja jeszcze raz dam... Kierowcy z firmy warbus z Lublin, oto kilka faktów dla was żeby trochę uświadomić: 1. 113,9 mln zł. słownie (sto trzynaście milionów dziewięćset tysięcy złotych) - wartość przetargu który ta firma wygrała w Lublinie. Długość przetargu to 8 lat od 2016 do 2024 roku. 2. Teraz weźcie kalkulator i liczcie... a) - 33 autobusy, wartość kupna około 1 mln zł. za sztukę, czyli około 33 mln zł. - jeśli autobusy są lesingowane to pewnie wyszło im taniej b) - utrzymanie 60 kierowców przez 8 lat za tą śmieszną stawkę którą wam dali (12 zł/h na rękę) około 3500zł miesięcznie brutto (około 2000zł/netto na rękę) na jednego kierowcę - 3500zł razy 12 miesięcy = 42 000zł razy 8 lat = 33 6000zł razy 60ciu kierowców = 20 160000zł c) - 113 900000zł minus 33 000000zł minus 20 160000zł = 60 740000zł - tyle firmie zostaję na resztę "kosztów" d) - a teraz stawka za którą powinniście pracować 5500zł miesięcznie brutto (około 4000zł/netto na rękę) - jeden kierowca 5500zł razy 12miesięcy = 66 000zł razy 8 lat = 528 000zł razy 60ciu kierowców = 31 680000 zł e) - 113 900000zł minus 33 000000zł minus 31 680000zł = 49 220000zł - TYLE FIRMIE ZOSTAJE NA RESZTĘ!

warbus kierowca
@Kat D 18.02.2019 18:02

Daj namiar na prace za 4500 pln a rzucam już dziś warbus i lecę. Nie sztuka się zwolnić. Sztuką jest znaleźć lepsza alternatywę.

&%@
@Kat D 18.02.2019 18:02

Coś się to wyliczenie kupy nie trzyma. Nawet jakby autobusy na wodę jeździły to woda też kosztuje. Gdzie koszty serwisu, części, ubezpieczenia, dyspozytorów, zajezdni, sprzątania, obsługi i wielu innych? Koszty ludzi też są z d. wzięte... Próbujesz pisać o czymś o czym nie masz pojęcia. Przedstaw realne wyliczenie i nie pisz bzdur.

warbus kierowca
@&%@ 18.02.2019 18:48

Już kiedyś zdaje się w grudniu 2018 ktoś pisał to samo. Nie wnikam w merytoryczne przekalkulowanie kosztów. Powiem krótko: Bogatemu zawsze będzie mało. The point is that find to me company who employ people for 4500pln netto. Na lubelskim rynku nie ma firmy ktora by placila godną stawkę swoim kierowcom. Zgadzam się ze jazda z Ludźmi jest bardzo odpowiedzialna. Chociaż co poniektórzy myślą ze nie... Za swoja prace wszyscy pracujący w komunikacji publicznej powinni zarabiać ok 3000 pln minimum na rękę. I to bez żadnej łaski. Ale nikt się o to nie upomina. Gardza nami, pluja w twarz a my dalej mówimy ze deszcz pada. Dość tego!!!!

Murzynek
@Kat D 18.02.2019 18:02

Nie musisz się nad nami żalić nikt tu nikogo na siłę nie trzyma żal to mi ciebie z tymi twoimi wyliczeniami

Kaszub...
@Kat D 18.02.2019 18:02

Złe synku to liczysz i jesteś w dużym błędzie..

Mobdeep
@warbus kierowca 18.02.2019 18:42

Dalbym ale wolalbym abyś sam do tego doszedł, opcji jest "sporo". Pozdrawiam

Jadwiga

Czy Warbus prowadzi obecnie rekrutację? Czy potrzebują kierowców?

Donald

Kogo ten Klysiak zatrudnia same kapucho- ormowcy

Donald

Józek (usunięte przez administratora) zamilcz

jozek
@Donald 14.02.2019 20:59

ty chlopku ze sloma w butach

jozek
@Donald 13.02.2019 18:29

ty wiesz kto to ormowiec chyba ojciec ci powiedzial kim byl (usunięte przez administratora)

Były milicjant
@jozek 17.02.2019 16:52

Taki jak ty gumowe ucho

jozek
@Były milicjant 17.02.2019 21:00

zamilcz psie

Kolega z klasy

To ten klysik co skończył zawodowke blacharz -lakiernik? Znam Pana ,bardzo przebiegły i cwany ludzik ,pamiętam jak w szkole uczyliśmy się to ledwo ale to ledwo zdał zawodowe,już wtedy miał aspiracje żeby wyslugiwac i wykorzystywać kolegów w pracach domowych... Kwestia czasu było że kiedyś będzie wyslugiwac się ludźmi i ich wykorzystywać zarabiając na nich...ale najważniejsze że KAS już zaczyna się nim interesować... Kwestia czasu kiedy go przylapia..bardzo prawdopodobnie pracuje u niego ktoś pod przykryciem KAS ,lub pracuje ktoś kto ma kogoś w krajowej administracji skarbowej..... I na bieżąco informuje KAS o działalności tego prywaciarza...

Dociekliwy
@Kolega z klasy 13.02.2019 19:25

Ci co u niego pracują nie zdają sobie sprawy z tego że od udowodnionych kopert będą odpowiadać przed skarbówką. Oj szykują się problemy....

Kolega z klasy
@Dociekliwy 13.02.2019 20:25

Skarbówka będzie wietrzyla wszystkich...bo oprócz jego,pracownicy też się godzili i fiskus oszukiwali...Krajowa administracja skarbowa się nie cacka w takich sprawach

Redaktor dociekliwy.
@Kolega z klasy 13.02.2019 20:44

Nic mu nie zrobią.

Były milicjant

Kto będzie jeździł jak wszystkich zamkną

Komitet centralny

Podobno już się biorą za tego andrzejka prywaciarza, który wykorzystuje ludzi.... KAS już prześwietla jego dochody....jeśli iść do pracy to tylko warbus, żaden inny prywaciarz bo będziecie żałowali

Życzliwy Ubol

Dobrze gada Alojzy niech prześwietla andrzejka ,i te jego godzinki bo złoże sam doniesienie do pipu na jego nieprawidłowości z czasem pracy! Kierowcy nie powinni jeździć po 220-230 ! Broń panie Boże iść do tego wyzysku jeśli iść to tylko do warbusa!!!!

Rozsądny
@Życzliwy Ubol 11.02.2019 20:32

Wyprane mózgi.

Były ormowiec
@Życzliwy Ubol 11.02.2019 20:32

Popieram kolegów ,czas najwyższy rozliczyć takie osoby przez krajową administrację skarbowa żeby nie zerowaly na tych biednych owieczkach które robią u niego! Ostrzegam ,jeśli pójdziecie do niego to pracujecie w dużej mierze na czarno! Płacąc wam w kopercie 1300 zł łamie prawo i nie odprowadza wam należnych składek ...wybieram warbus!

Dobry człowiek

Witajcie chciałbym się dowiedzieć bo znalazłem ogłoszenie na olx czy warto przyjść do pracy bo jestem zainteresowany, w ogłoszeniu jest napisane że jakiś (usunięte przez administratora)Czy to odzielnna firma ,nie ukrywam że chciałbym się przyjąć ale proszę o rady... (usunięte przez administratora)

bekon
@Dobry człowiek 10.02.2019 12:14

To podwykonawca Warbusa- podstawia ok. 20 kierowców. Warunki następujące: oficjalnie minimum krajowe na konto, reszta w kopercie aby wyrównać do 12 zł/h do ręki.

bekon
@Dobry człowiek 10.02.2019 12:14

To podwykonawca Warbusa- podstawia ok. 20 kierowców. Warunki następujące: oficjalnie minimum krajowe na konto, reszta w kopercie aby wyrównać do 12 zł/h do ręki.

Chcę się przyjąć
@bekon 10.02.2019 14:22

Możesz mi powiedzieć coś więcej czy warto iść do niego?.. Jak z rozkładami ? Czy można dostać na stałe linię?

Wardług
@Chcę się przyjąć 11.02.2019 11:11

Rozsądny ma rację.

Chcę się przyjąć
@Wardług 11.02.2019 11:18

A możecie coś powiedzieć o tym (usunięte przez administratora)?

warbus kierowca
@Chcę się przyjąć 11.02.2019 11:55

Co więcej... Dostajesz podstawę, resta pod stołem. Urlopy składki obliczane sa z podstawy a nie z całości wynagrodzenia. Pracujesz u podwykonawcy Warbusa który placi w terminie tyle ze czesc wypłaty idzie na czarno

benek
@warbus kierowca 11.02.2019 12:27

Juz poszedl donos do izby skarbowej i nie dlugo bedzie po andrzeju.

Rozsądny
@benek 11.02.2019 14:13

Schemat jest taki, że gdy PIP zaczyna się interesować, (usunięte przez administratora)

Alojzy
@Rozsądny 11.02.2019 14:27

Ale wiecznie nie będzie mu się tak udawało...a może ktoś go nagrał kamerką gdy daje kopertowke i co wtedy? ...myślę że zamkniecie spółki i otworzenie nowej nic nie da...

Rozsądny
@Alojzy 11.02.2019 16:24

Już prawdopodobnie tak robił. Gdy (usunięte przez administratora)nie będzie to wtedy warbus leży.

benek
@Rozsądny 11.02.2019 16:46

To wiem bo znajomy pracuje w urzedzie i mi powiedzial,Powiedzial takze ze maja informacje i beda musieli zbadac ile godzin przepracowali jego kierowcy wiec moze byc kicha,Skarbowka sie teraz nie cacka i (usunięte przez administratora) warbusu moze dostac odlamkami.

Alojzy
@Rozsądny 11.02.2019 16:46

O czym ty mówisz?.. A gdzie te biedne owieczki od niego pójdą ?mówiąc że gdy (usunięte przez administratora)zabraknie to warbus leży i kwiczy ? Człowieku przecież gdzieś te ludzie od niego muszą pracować,jeśli zabraknie (usunięte przez administratora)to warbus z pocalowaniem w rękę przejmie jego pracowników!

Rozsądny
@Alojzy 11.02.2019 17:30

Nie masz pojęcia o biznesie. Specjalnie oddali rozkłady jemu, bo obniżyli w ten sposób koszty. Jak to już ktoś powiedział, biznes lubi ciszę i radzę dalej się nie interesować ta sprawa. Im mniej wiesz tym spokojniej żyjesz. ;)

Alojzy
@Rozsądny 11.02.2019 17:34

No rzeczywiście jesteś gupi !przeczytaj raz jeszcze co napisane na górze! Nikt dla oszczędności nie będzie nadstawial głowy bo (usunięte przez administratora).. Rzeczywiście obniżyli koszty doplacajac do każdego kierowcy 5 zł ! Skoro (usunięte przez administratora)daje 12 to warbus płaci mu minimum 17 za kierowcę netto a przecież jeszcze andrzejej musi ZUS zapłacić więc może (usunięte przez administratora)ma 22 zł brutto za każdego kierowcę za godzinę i z 22 rozlicza ZUS pracowników i zostaje mu 17 zł na godzinę? -12 zł dla pracownika to za każdą godzinę ma przybitke 5 zł na pracowniku oblicz sobie fieju teraz to! I teraz poknij się w głowę że warbus obniżył koszty zatrudniając tego fieja !

Rozsądny
@Alojzy 11.02.2019 17:53

Tak się składa że twoje wyliczenia są błędne.

Alojzy

Jak to słusznie napisał benek..nikt nie jest gupi i nikt nie będzie nadstawial głowy za andrzejka bo za dużo jest do stracenia! (usunięte przez administratora)słusznie napisał że (usunięte przez administratora)to będą grzebać też w warbusie,a krajowa administracja skarbowa nie cacka się teraz więc jeśli (usunięte przez administratora)za andrzejka! Prawda jest taka że kierowcy (usunięte przez administratora)robią po 220-230 godzin w miesiącu, nie jest to czymś normalnym bo w końcu może dojść do nieszczęścia i wypadku!

Alojzy

Może zamiast psioczyc na warbus.... Powinniśmy porozmawiać o (usunięte przez administratora)i jego ludziach którzy biorą pieniądze pod stołem i na czarno!

Rozsądny
@Alojzy 11.02.2019 16:30

A może o braku wypłaty w warbusie?

Alojzy

(usunięte przez administratora). Każdego kto chce przyjść i pracować na niego stanowczo odradzam, lepiej wybrać warbus i chwilę poczekać a mieć pełny przychód l4 oraz płatny urlop niż robić na niego..!nie na darmo ktoś napisał że to fiej z krepca .

Rozsądny
@Alojzy 11.02.2019 16:35

Ale na co poczekać?

Alojzy

(usunięte przez administratora).ale i za tą jego kopertowke też się wezmą i za opony też..

Praca

Szukasz stabilnego zatrudnienia? Zapraszamy do MPK. Dla nowych pracowników gwarantowana praca na najnowszym sprzęcie (Ursus, Solaris), terminowe, uczciwe wynagrodzenie, praca zaplanowana na cały miesiąc z góry, godziny pracy zgodne z obowiązującymi przepisami. Uprzedzając wypowiedzi o jelczu, obecnie jeżdżą nimi tylko ci kierowcy, którzy chcą nimi jezdzic. Nie czekaj. Zapytaj o pracę w MPK Lublin.

Mietek
@Praca 10.02.2019 21:14

Oraz 2000zl MPK nie szuka pracowników tylko (usunięte przez administratora)

Mietek
@Praca 10.02.2019 21:14

Weź już gościu nie osmieszaj się z tym MPK poczytaj ile dostaje nowo przyjęty kierowca w innych miastach a ile daje MPK wyzysk ludzi powinien być karany

Rozsądny
@Mietek 10.02.2019 21:56

Warbus taki wspaniały? Ktoś wspomniał o rekrutacji. Ona jest robiona w sposób ciągły. Kto nie przyjdzie ten pojeździ miesiąc i po pierwszej wypłacie odchodzi. Nowe auta? Te mercedesy to już dziś jeżdżący złom, a strach pomyśleć co będzie pod koniec kontraktu. Ten kto mi polecił tą robotę dziś udaje, że mnie nie zna. Firma to typowy dziad trans, nie polecam tam się zatrudniać. Ma bardzo dużą rotację pracowników. Wypłaty są problemowe, pieniadze otrzymujesz z dużym opóźnieniem,a po drugie o pieniądze cały czas trzeba było się prosić ponieważ szef miał sto powodów aby ich nie wypłacić. Auto bez grzania, następne bez oświetlenia, a że o klimatyzacji nawet nie ma co wspominać. Wy na prawde jesteście ślepi? Jakis typ jeszcze podaje się za dyrektora, pisze coś że chce kierowców z doświadczeniem, a nikt z doświadczeniem tam nie pójdzie jeśli ma nieskazitelną opinie. Prawie wszyscy prawdziwi kierowcy z Warbusa już dawno zrezygnowali. Jazda od usterki do usterki, póki możesz to dojeździj. Do czasu, gdy w firmie pracowali jeszcze młodzi ludzie, atmosfera była w miarę dobra, dziś paru alkoholików bije pijanę w sumie nie wiadomo o co. Pracodawca mógłby poprawić atmosferę gdyby był bardziej uprzejmy dla pracowników, a przede wszystkim powinien płacić pracownikom za wykonaną pracę. Stawka jest niska i są problemy z płatnościami. Nawet Ukraińcy nie chcą tutaj pracować, popracują tydzień góra dwa i uciekają gdzie indziej. Pracowałem w tej pseudo firemce kilka tygodni i przewinęło się przez nią kilkunastu pracowników. Brak obciążeń za przepał? W maju czy tam czerwcu mówili co innego, po wystosowanym piśmie od kierowców. Przyszły wakacje, czas gdy rzucałeś papiery na stół, bo nikogo w zajezdni (?) nie było. Pan dyspozytor czasem sam próbował coś naprawiać... Ale jego wysiłki na nic się zdały. Pracować można non-stop bo nigdy nie było chyba na tyle kierowców, żeby zaplanować grafik na cały miesiąc. W tej firmie dobry był chyba tylko start kontraktu, chociaż już wtedy było zamieszanie z umowami i stawkami. Na prawdę Ta firma jest przeznaczona dla desperatów. Ale jeżdżący złom Mercedes to Mercedes, jakby to było gdyby tu zrezygnować z dziadtransa i pójść na miedzynarodówke z wycieczkami, gdzie śpisz sobie w hotelu. Przyjacielu, no sam powiedz. Ile osób przychodzi i odchodzi z firmy? Robisz podmianę na mieście i nie wiadomo czy ten ktoś jest pracownikiem. Shake ya head...

Mietek
@Mietek 10.02.2019 21:47

Co to za tępak zatrudniony w Goworka usuwa wpisy

Anonimowa
Zweryfikowany użytkownik
@Praca 10.02.2019 21:14

Potwierdzam w MPK można dużo zrobić tylko trzeba zrobić nadgodziny mąż jest kierowcą autobusu wypłaty ma na czas Wszystko jest fajnie co do warbus jestem zrazona gdyż pracował Pewien pan gdzie byly pewne należności do płacenia a firma zwleka z wypłatą i proszę się już prawie 3 miesiąc o wypłatę tych pieniędzy

Rozsądny
@Mietek 11.02.2019 10:40

@Anonimowa, to jeszcze, do dziś ci nie wyplacili?

Rekrutacja

Czy w firmie prowadzona jest obecnie rekrutacja? Jak wygląda proces rekrutacyjny?

.
@Rekrutacja 10.02.2019 11:36

Przychodzisz i jeździsz. Pierwszą wypłatę dostaniesz w kwietniu albo maju. Na pulpicie choinka, świąteczna atmosfera cały rok.

Adasio
@Rekrutacja 10.02.2019 11:36

Potrzeba doświadczonych kierowców a nie chcących zdobyć doświadczenie brak już zastępczych autobusow

Adasio
@Rekrutacja 10.02.2019 11:36

Potrzeba doświadczonych kierowców a nie chcących zdobyć doświadczenie brak już zastępczych autobusow

Kod95
@Adasio 10.02.2019 17:29

Z tego co kojarzę to najwięcej narozbijał ten doświadczony. :)

Adasio
@Kod95 10.02.2019 18:14

Najwięcej narozbijali świeżo po kursie którzy zaczynali karierę wszystkie krótkie autobusy były obite

Zainteresowany
@Adasio 10.02.2019 19:35

No to se szukaj sioferów co 40 lat pracują. :)

Hurrdurr

Ci z warbusa nie dosc ze jezdza nie patrzac na rozklad.Podjezdza kierowca autobusem na przystanek i idzie zapalic chociaz godzina odjazdu.Na koncowych przystankach stoja po 20 min z wlaczonym silnikiem a czasami ida do sklepu zostawiajac oczywiscie silnik "na chodzie".Nie wiem kogo oni tam zatrudniaja

Kaszub...
@Hurrdurr 06.02.2019 11:23

A coś ci nie pasuje? Zal tyłek ściska że u nas nikt nie obciąża za przepal jak u was w eMpk? Dobrze że wy trzymacie się rozkładu jezdzicie na opóźnieniu i nas wstrzymujecie w zatoczkach bo Wielki strach że raport wpłynie ! U nas raporciki nie obowiązują.

Hurrdurr
@Kaszub... 06.02.2019 11:47

Bo blokujecie inne autobusy.

warbus kierowca
@Hurrdurr 06.02.2019 11:23

To nie wina kierowcy ze ZTM Lublin układa wirtualne rozkłady które nie starczaja by przerwa pokryla straty czasu w korku. Chcesz jeździć jak (usunięte przez administratora) w kółku to nikt Ci nie broni a ja nie bede trzymał szczocha bo rozkład mnie goni... Osobiście uważam ze papierosy to zło i kierowcy nie powinni palic bo później cala szoferka uwalona jest w popiole...

Kaszub...
@warbus kierowca 06.02.2019 12:54

Popieram!

Hurrdrr
@warbus kierowca 06.02.2019 12:54

Aj wy busozjeby

Bolek
@Hurrdurr 06.02.2019 11:23

Duża część to byli pracownicy mpk

jozek
@Hurrdrr 06.02.2019 13:25

Dobrzy kierowcy mpk odeszli zostali zielone placzliwe ludziki. Zlosliwe chamskie ryje ze sloma w butach.

jozek
@Hurrdurr 06.02.2019 11:23

Duzo lepszych kierowcow niz w mpk-debilu.

Hurrdurr
@jozek 06.02.2019 16:16

Kilku w MPK zostało, w wartrupie tylko paru jest przyjeznych.

Warbus kierowca
@Hurrdrr 06.02.2019 13:25

To nie wina kierowców nie ważne jakiej nacji: Mpk,Irex,Lla,Warbus że ZTM LUBLIN a także miasto Lublin wybudowaly taka małą zajezdnie na ul. Granitowej aka Poręba. Nawalili w rozkłady autobusy przegubowe które silą rzeczy nie pomieszczą się wszystkie w jednym czasie. TY tez nie wyjedziesz minute czy dwie wcześniej bo Ci ZTM LUBLIN dowali karę i koło się zamyka.

Hurrdurr
@Warbus kierowca 07.02.2019 14:29

Wyjade. Nas MPK nie kara.

warbus kierowca
@Hurrdurr 07.02.2019 18:20

Nie, nie odjedziesz z przystanku poczatkowego 2 minuty przed odjazdem

Tłuczeń
@warbus kierowca 07.02.2019 20:37

Ty z 9119 weź się za staranne prowadzenie bo widzę że dziś dużo przekroczen prędkości masz. Ty z 9105 o poranku to samo.

Zirytowany
@Warbus kierowca 07.02.2019 14:29

Mnie irytuje jak wszyscy na Porębie się pchają, mimo że nie ma miejsca. "Ja wjadę, zatarasuję przejazd i w (usunięte przez administratora) mam innych". Robią tak kierowcy wszystkich firm. Czy nie można poczekać na przystanku do wysiadania a przejazd przez środek zostawić dla tych co mają odjazd i chcą tylko przejechać? Czy na prawdę lubicie tak na złość innym robić czy myślicie tylko o sobie?

Bolek
@Zirytowany 08.02.2019 18:26

A mnie irytuje to że część pętli jest pusta a autobusy i trolejbusy okupują przystanek i nie ma gdzie wysadzić łudzi blokuję się cała ulica i pobliskie skrzyżowanie

Bolek
@Zirytowany 08.02.2019 18:26

A mnie irytuje to że część pętli jest pusta a autobusy i trolejbusy okupują przystanek i nie ma gdzie wysadzić łudzi blokuję się cała ulica i pobliskie skrzyżowanie

Adaś zemke vel Kaszub

Ciekawe czy pań (usunięte przez administratora)ma kurs na nalewaki żeby tankować autobusy? Gdzie jest BHP ?;p

Placek
@Adaś zemke vel Kaszub 07.02.2019 13:21

Ma doświadczenie kiedyś piwo w barze nalewał do kufli

bekon
@Adaś zemke vel Kaszub 07.02.2019 13:21

Jakie BHP jak on na śmieciówce...

Bolek

Ostatnio byłem świadkiem na Porębie jak kierowcą trolejbusu zablokował wyjazd z pętli podjechał pod samą toaletę w tym czasie utworzyła się kolejka do wyjazdu ale to nie jego wina jak by były szersze drzwi to wjechał by do środka

Świrex
@Bolek 06.02.2019 14:54

MPK. To był kierowca z Irexu.

Świrex
@Bolek 06.02.2019 14:54

Biznes lubi ciszę, lepiej się nie interesujcie dalej tą sprawą. Ani samozatrudnieniem.

Bolek
@Świrex 06.02.2019 19:16

Tak od kiedy w irexie trolejbusy są

Świrex
@Bolek 06.02.2019 22:22

Powiedziałem Ci, że był to kierowca świrexu, więc przyjmij to i dalej nie interesuj się tą sprawą, ani sprawą tego jak działa Irex i tego co się tam dzieje.

Bolek
@Świrex 06.02.2019 23:01

Powiem ci kolego że mnie to (usunięte przez administratora) obchodzi co się w tej firmie dzieje

Świrex
@Bolek 07.02.2019 09:20

Obecnie najlepsza jest MPK. Zapraszamy serdecznie. Bogaty pakiet socjalny, nowy tabor, nikt z nowych kierowców nie dostanie jelcza. Przerwy miedzyszczyt płatne 50%. Zapraszamy!

Bolek
@Świrex 07.02.2019 09:35

Jeszcze na głowę nie upadłem jak zaczniecie płacić za stanie w kolejce do tankowania myjni i OC to zastanowię się

Świrex
@Bolek 07.02.2019 10:25

Płatne jest 15 minut. Kończysz 15 minutowy czas, a potem zostawiasz samochód i do domu. Niech ustawia go rezerwowy.

Bolek
@Świrex 07.02.2019 11:27

Przyjdę jak w MPK będzie 15 zł netto za godzinę na razie MPK nie stać żeby mnie zatrudnić

Kaszub ..

Won mi z tad !!!!nie szykalowac dobrej firmy warbus! Nieroby !!!!

Przodownik pracy

Witam chciałbym opisać plusy i minusy pracy w warbus sp z.o.o z uwagi na duże zainteresowanie rekrutacja ! Otóż plusy są ich bardzo wiele, nowe Mercedesy serwisowane u autoryzowanych przedstawicieli z za zachodniej granicy,pełne naprawy bez żadnej fuszerki a co najważniejsze na czas są dopilnowanie samochody, dodatkowo firma posiada 3 samochody rezerwowe które są gotowe do wyjazdu w razie awarii innych pojazdów ,są to 2 przegubowce i jedna solówka, 2 plusem firmy jest wypłata na czas przykładowo wypada 10 stycznia w niedzielę więc pieniądze wpływają już 8 stycznia czyli w piątek! Pieniądze zawsze się zgadzają i są UCZCIWIE zapłacone! 3 plus firmy to grafik z wyprzedzeniem miesięcznym np przykład jest 20 stycznia a grafik jest już ułożony do końca lutego z wyprzedzeniem miesięcznym tak jak stanowi prawo pracy! 4 plus firmy to doskonały kontakt z dyrektorem i szefostwem można zawsze liczyć na pomoc i zrozumienie służą pomocą zwykłemu szaremu pracownikowi i przekładają swoje dobro na rzecz pracownika !5 plus firmy to super atmosfera w firmie odział Lublin, pracownicy bardzo cenią Pana dyrektora i służą mu pomocą ,widać że cenia jego autorytet poświęcenie oraz bogate wykształcenie i doświadczenie w zarządzaniu takim dużym przedsięwzięciem logistycznym,nie raz słyszałam od pracowników opinie że jest to super gość i konkretny na temat, a co najważniejsze nie oszukuje!polecam pracę w warbus odział Lublin! AAA zapomniałem dodać że w firmie od nowego roku jest wprowadzona premia w wysokości 380 zł netto sam wiem bo ja otrzymałem 10 stycznia! Polecam pracę w warbus Lublin!! A teraz jeden jedyny minus- brak obecności Pana dyrektora który jest kompetentny w dziedzinie tej pracy, powinien zagościć i odzwiedzic nas częściej w Lublinie.. To jest jedyny minus tej firmy ,że brak jest nam tego Pana dyrektora, sama jego obecność dobrze wpływa na pracę w Lublinie... Mam nadzieję że coś się zmieni i niedługo zagości u nas na dłużej bo potrzebujemy pana tutaj!

Kod95
@Przodownik pracy 05.02.2019 12:31

Serwis na warsztacie pod gwiazdami, czyli stole z imadłem tuż obok kontenera zwanego biurem.

warbus kierowca
@Przodownik pracy 05.02.2019 12:31

Wszystko to humbug! Wierutna bzdura, nieprawda! Kierowcy piszą w kartę do usrania te same usterki. Sa one usowane o ile wpływają znacząco na użytkowanie pojazdu. Czytaj: Jak pojedzie bez pieca webasto, płynu do spryskiwaczy to po co pchać pieniądze skoro można je przekisić jeszcze troszkę... ? Nieprawdą tez jest zdanie o terminowej wypłacie. Wyplacacie losowo. Jednym wcześniej innym później. Co z tego ze masz zapis w umowie 10 dzień każdego miesiąca = wyplata skoro jeśli 10 wypada w piątek/sobotę/niedzielę to bądź pewien ze pieniądze dostaniesz w następnym tygodniu koło środy / czwartku. O ile nie zmieni się podejście Warbusa do kierowców to my kierowcy czujemy się w obowiązku poinformować potencjalnych kandydatów o realiach pracy w firmie.

warbus kierowca
@Przodownik pracy 05.02.2019 12:31

Za dużo razy byliśmy oszukiwani, wodzeni za nos byśmy uwierzyli na słowo tej firmie. Warbusie - "nie słowa lecz czyny" zapiszcie to sobie i stosujcie a może wtedy bedzie lepiej.

Zadowolony
@Przodownik pracy 05.02.2019 12:31

Ja mogę potwierdzić w Warbusie serwis jest super piszę w kartę te same usterki już z dziesięć razy przychodzę rano do pracy i co? znowu to samo ale to nic najważniejsze że Bartuś smacznie śpi i pójdzie chlopina wyspany do domu a usterki bliżej wiosny może same się usuną

Kursant
@warbus kierowca 05.02.2019 14:29

Nie udało się. Właśnie robię kurs i chce sobie pojeździć mercedesem. :) Narzekać każdy potrafi, a jak co do czego to się nie zwolnicie.

Pracownik Warbus
@Przodownik pracy 05.02.2019 12:31

Chyba coś piłeś i jeszcze nie wytrzeźwiałeś.

Kierowca
@Przodownik pracy 05.02.2019 12:31

Zapomniałeś dodać że ta rezerwa to 112 i 114 a nie wyjeżdżają na trasę bo nie ma takiej potrzeby.... :-)

Przodownik pracy
@warbus kierowca 05.02.2019 14:29

Człowieku obnażyć twoja hipokryzję ????!!!! Skoro twierdzisz że kłamie a w firmie jest tak jak ty odpisujesz to po jaką cholerę tam pracujesz???!!!!! Hipokryzja i jeszcze raz hipokryzja człowieku! Myślę że jesteś odrzutem MPK za wodę i alkohol''tzw alko odpadki'' Nadal podtrzymuje że jeśli praca to tylko warbus Lublin kasa na czas i super atmosfera!

Przodownik pracy
@Kierowca 06.02.2019 09:53

No!:) w końcu jakiś normalny. Masz rację nie wyjeżdżają bo nie ma takiej potrzeby samochody są z pod igły więc chodzą jak ta lala ;)

Zadowolony

Do pana (usunięte przez administratora) proszę zakupić łóżko do dyspozytorni pan (usunięte przez administratora)śpi na krzesłach jak tak można, nie ma pan serca żeby pracownik w pracy spał w takich warunkach przecież może zgłosić do inspekcji pracy i ucierpi wizerunek firmy a jak spadnie i coś mu się stanie to kto będzie nalewał paliwo ,,, a widziałem w Ikei wygodne i dość tanie łóżka

Kaszub...

A ty z 9117 czemu kręcisz licznik na chłodni ???

kuki
@Kaszub... 31.01.2019 16:47

Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz!

Kaszub...
@kuki 31.01.2019 22:31

Od poniedziałku masz poltoraka nierobie !

kuki
@Kaszub... 02.02.2019 08:23

A dyrektor od siedmiu boleści jednego dobrego i dyspozycyjnego kierowcę mniej :)

Kaszub...
@kuki 02.02.2019 19:32

Za karę dostaniesz p18! Wracaj szybko do firmy przodownik pracy!

PZ
@Kaszub... 03.02.2019 20:46

Ja bym mu dał 14 na zmianę z 45 po zamknięciu Fabrycznej

Kaszub...
@PZ 04.02.2019 01:42

Jest to jakaś myśl....dziękuję za podpowiedź w nagrodę daje ci w środę 44 do kawki dziękuje towarzyszu !

kuki
@PZ 04.02.2019 01:42

Zmenczenke jesteś ostatnim co miałby tutaj coś do powiedzenia. A poza tym tak się dać wydymać firmie której wierzyłeś... no to trzeba być zdolnym! Kaszub- nie strasz bo się (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Warbus Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Warbus Sp. z o.o.