ZTM

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 74 ocen.

ZTM
3 74 6 1

Opinie o ZTM

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

pasażer

cały autobus pełen ludzi, z tyłu siedziało 4facetów pijących wódke z butelki, głosne zachowanie i przekleństwa. Kierowca został poinformowany, w żaden sposób nie zareagował. Żądają 100złza bilety a o bezpieczeństwo nie dba nikt, kierowcy mają pasażerów gdzieś, chociaż zgłasza się problem

Edyta

@Mirek, z tego co widzę na stronie internetowej ZTM, rekrutacje w tej firmie prowadzone są stale i pod wskazanym przeze mnie linkiem możesz się zapoznać z tymi aktualnie prowadzonymi http://www.ztm.waw.pl/?c=527&l=1 Czy któraś z nich wpadła Ci w oko i planujesz aplikować?

Mirek

Czy wiecie coś o rekrutacji prowadzonej w firmie? Może ktoś podpowie o zarobkach ?

Os majdanska

2 autobusy na wileński i kurw... Żaden nie dojechał stoje już 45 min na gocławiu widocznie korki aż do bielan wyjebal bym wszystkich kierowców i zarząd ztm

anonymous
@Os majdanska 30.04.2018 17:46

i zapieprzał byś na piechote oszołomie

Pielgrzym
@Os majdanska 30.04.2018 17:46

To rusz tyłeczk i z buta - ludzie do Częstochowy idą a ty kilku przystanków nie przejdziesz ( ale pisać te bzdety to potrafi )

Edyta

@Kolega z R1, dziękuję, za Twoją opinię o pracy w ZTM. Spełniła podstawowy cel tego forum i na pewno skorzystają z nich Ci, którzy rozważają zatrudnienie w tym miejscu.

Edyta

@Kolega z R1, z Twojego komentarza wynika, że pracujesz na stanowisku kierowcy autobusu. Czy mógłbyś przybliżyć jaka atmosfera pracy panuje w firmie? Czy możliwy jest rozwój zawodowy i szkolenia? Czy oprócz wynagrodzenia otrzymujesz także poza finansowe bonusy? Każda informacja będzie przydatna dla potencjalnego kandydata aplikującego do pracy.

Kolega z R1
@Edyta 05.06.2018 17:22

Przepraszam, że odpisuję z miesięcznym opóźnieniem, jednak nie mogłem wcześniej. Tak zgadza się, jestem kierowcą autobusu. Lubię jazdę dużymi pojazdami, nigdy nie ma tu monotonii. Odnośnie atmosfery w firmie, to jest ona subiektywna jak w każdym molochu, jakim bez wątpienia jest MZA (ok 5.000 pracowników łącznie). Jednych się lubi bardziej, innych mniej, co również jest zwyczajnym zjawiskiem w dużych firmach. Nie jest to na pewno łatwa i lekka praca (jak to co poniektórzy sądzą), TRZEBA lubić jeździć dużymi pojazdami i nie bać się nimi jeździć, żeby się jako tako tutaj odnaleźć. Są dni, gdy ktoś nas zdenerwuje lub wręcz wkurzy, są też takie gdy jest miło, ktoś się uśmiechnie i podziękuje, że się na tą osobę poczekało na przystanku. Jednego dnia przejeździ się zmianę na spokojnie bez żadnych incydentów na drodze, innego dnia ktoś nam bezczelnie zajedzie drogę i sprowokuje niebezpieczną sytuację na drodze i wówczas nie jest już tak różowo, my kierowcy jesteśmy zwykłymi ludźmi i też się denerwujemy takimi sytuacjami, ponieważ zdajemy sobie sprawę, jak potężnym i ciężkim pojazdem jedziemy... Podsumowując praca nie jest na pewno nudna, codziennie coś się dzieje, natomiast cały czas jest słabo płatna, nieadekwatnie do odpowiedzialności i poświęcenia (szczególnie zdrowotnego) osób prowadzących autobusy. Po raz kolejny również pragnę zaapelować o wzajemny szacunek - pasażerów do kierowców i kierowców do pasażerów, a będzie nam się wszystkim żyło lepiej i przynajmniej. Pozdrawiam

Edyta

@Marek, to miłe, że wyrażasz chęć podziękowania pracownikowi ZTM za jakąś sytuację. Oby udało Ci się przy pomocy innych użytkowników znaleźć tego kierowcę. Jednak chciałabym, żebyś pamiętał, że to forum nie służy do takiego rodzaju wpisów. Powinny się na nim znajdować merytoryczne opinie o ZTM, ale jako pracodawcy.

Marek

Witam , szukam kontaktu do pięknie uśmiechniętej Pani kierowcy linia 703 w dniu 02.07.2018 kurs o 9:35 z P+R do Kosów. Liczę w moc internetu i każde info przydatne ( biznesowotak@wp.pl). Chciałem podziękować za miły gest a sytuacja nie pozwoliła.

Edyta

@Kierowca, rozumiem, że praca wymaga pewnych umiejętności interpersonalnych, ale z tego co piszesz jesteś z niej zadowolony. Czy prócz wynagrodzenia możesz liczyć na dodatki do pensji takie jak premie lub pakiet socjalny? Nie napisałeś jakich kwalifikacji wymaga od Ciebie pracodawca? Czy prócz prawa jazdy odpowiedniej kategorii musisz mieć ukończone inne kursy? Czy polecałbyś tą pracę innym osobom poszukującym zatrudnienia?

Ewa

Wielkie brawa dla Pana Kierowcy który jechał dzisiaj tj. 22.06.2018 ok godz. 18:15 linia 525 W stronę miedzylesia wykazał się wielka uprzejmością, pomógł mi zdazyc na inny autobus.

Edyta

@Pepo, mógłbyś dodać więcej szczegółów na temat ogłoszenia o pracę? Jakich uprawnień wymagali od kierowcy i czy niezbędne jest doświadczenie? Czy Ty zdecydujesz się aplikować? Jeśli tak, napisz na forum jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna? Osoby poszukujące pracy chętnie dowiedzą się szczegółów i zdecydują czy też będą aplikować.

Kierowca
@Edyta 17.06.2018 13:37

Edyta, praca jest dobrze płatna , ale monotonna, ciagle ta sama trasa, użeranie się z ludźmi, ciagla za gorąco im, albo za zimno. Korki , różne sytuacje na drodze, trzeba mieć dużo cierpliwości i spokoju w sobie. Praca nie dla każdego.

Edyta

@Robot, czy jesteś zainteresowany pracą w tej firmie i będziesz do niej aplikował? Jeśli tak, to podziel się z innymi użytkownikami swoim doświadczeniem z rozmowy kwalifikacyjnej. To bardzo ważne, żeby potencjalni kandydaci do pracy mogli zapoznać się z Twoją opinią.

Pepo
@Edyta 11.06.2018 10:28

Widziałem kilka dni temu w autobusie że szukają kierowców z uprawnieniami. Ktoś się zgłaszał, cos wiesz? jakies propozycje?

Edyta

Pojawiło się kilka ogłoszeń o pracę w firmie ZTM Warszawa. Link do strony gdzie można je znaleźć: http://www.ztm.waw.pl/?c=527&l=1. Czy ktoś kto pracuje w tej firmie mógłby dodać jakąś solidną opinię o pracy tam? Jak sytuacja wygląda obecnie? Potrzebuję jakichś konkretów dotyczących drogi i możliwości awansu. Pozdrawiam.

Robot
@Edyta 30.05.2018 16:53

Podpinam się pod to pytanie. Jakby ktoś napisał chociaż widełki zarobków, bo się zastanawiam, czy zgłaszać się ;) Pozdrawiam

135

135 autobus z dw wileński w strone goclawka masakra 300 autobusów innych 700 tramwaji a jego nie ma już 47 min ktoś to wyjaśnić potrafi, UFO a może alkaida go porwało co dzień to samo weźcie się do roboty i poprawcie tą linię

Kolega z R1
@135 01.06.2018 14:49

Informacja dla WSZYTKICH niezorienntowaych Jeszcze w warszawskiej codzienności - w Warszawoe jako największym mieście w kraju, z największym natężeniem ruchu drogowego CODZIENNIE mają miejsce korki, zatory, utrudnienia w ruchu - jak zwał tak zwał! Kierowcy autobusów NIE MAJĄ na to wpływu, gdyż ponieważ dlatego że - poruszamy się DOKŁADNIE po tych samych ulicach, uliczkach, drogach co reszta uczestników ruchu w Warszawie, co doskonale widać spodlądając przez szybę autobusu - boczną lub przednią - zamiast naokrągło gapić się w ekran smartfona... Według "twórców" rozkładów i zawartych w nich czasów przejazdu - przez cały dzień nie ma innych pojazdów na ulicach, a my kierując autobusami mamy cały czas zielone światło... Otóz tak nie jest o nigdy nie będzie - autobus nie jest pojazdem uprzywilejowanym- więc nie wjedzie ba skrzyżowanie na czerwonym świetle, tylko musi grzecznie stać i oczekiwać na zielone. Czasami na przystanku zbierze się większa liczba pasażerów i dłużej trwa wymiana (wysiadanie i wsiadanie), również zdarzają się osoby na wózkach inwalidzkich, którym nierzadko trzeba pomóc wsiąść/wjechać do pojazdu - co dodatkowo kradnie te CENNE minuty, które wywalają cały rozkład do góry nogami! Naprawde staramy się jeździć najsprawniej i najszybciej, jak to jest możliwe, ale PRZEDE WSZYSTKIM mamy i powinniśmy jeździć BEZPIECZNIE!!! Tak, aby i Państwo-Pasażerowie i My-Kierowcy, mogli cało, bezpiecznie i zdrowo wrócić do domu. Tak więc proszę o wyrozumiałość i szacunek do nas kierowców, ponieważ staramy się jak tylko możemy, aby Państwa bezpiecznie i sprawnie przewieźć, ale powtórzę na zakończenie - nie mamy wpływu na to, co się dzieje na drogach, a dzieje się ciągle (można na bieżąco śledzić sytuację na drogach stolicy w Internecie-sam to robię), więc opóźnienia były i będą. My, jako kierowcy na pewno tego pasztetu drogowego nie rozwiążemy - nie jeździmy opóźnieni na złość Państwu, a tylko i wyłącznie dlatego, że taka a nie inna jest sytuacja na warszawskich ulicach. Szanujmy się nawzajem, a będzie nam wszystkim żyło się spokojniej i przyjemniej! Pozdrawiam.

anonymous

Jezdzilam po Warszawie ostatnio tramwajami i autobusami i bardzo denerwowala mnie zapowiedz kolejnych przystankow przez dziecko i niestety do tego o niezbyt dobrej wymowie. To nie wycieczka szkolna ani konkurs dla przedszkolakow. Prosze o powrot do uprzednich zapowiedzi przez lektora. Irena es

123456789

Wracam z pracy, czekam na witosa na 148 kurs o 16:56 nie przyjechał, czekam na kolejny 17:11 nie przyjechał. Po co ja kupuje ta kartę miejska? Wracając z pracy czekam na autobus ponad 30 min o 2 autobusy nie przyjeżdżają. Kierowcy 148 to (usunięte przez administratora) frajerzy bez mózgu. Coś wam się nie podoba to się pozwalniajcie frajerzy. Ci te barany robia że 2 autobusy z rzędu nie przyjeżdżają?

blabla
@123456789 22.12.2017 17:23

W Warszawie między 14 a 19 jest tzw.szczyt miejski.Skoro tego nie wiesz to znaczy,że jesteś ze wsi i nie wiesz że są korki albo jesteś amebą i pleciesz trzy po trzy.Akurat na tej linii opóźnienia rzędu 30-40 i więcej minut to standard.

Leon
@123456789 22.12.2017 17:23

Dokładnie. Po co Ci karta? Pieszo idź albo kup sobie samochód i drzewko.

solo777
@123456789 22.12.2017 17:23

odpowiem ci (usunięte przez administratora) to nie kierowcy są winni baranie , MZA i inne firmy przewozowe nie maja ludzi do tej paskudnej roboty aby wozili takich frajerów jak ty , jak się nie podoba to za-pierd na piechotę (usunięte przez administratora)

123456789
@solo777 23.01.2018 16:50

Skoro tak źle i niedobrze wam w tym ztm to się pozwalniajcie. 148 potrafi nawet o 6 rano nie przyjechać, a wy tlumaczycie to godzinami szczytu.

Kierowca MZA
@blabla 19.01.2018 11:41

Ci frajerzy jak ich nazwaleś co obsługują linie 148 to robią specjalnie takie opóźnienie, widzą że ty będziesz czekał na te 2 brygady. Zauważ że jak podjeżdża tak mocno opóźniony to patrzy na Ciebie i się śmieje że (usunięte przez administratora) czeka już 30 min... I jeszcze pewnie kupił bilet.... Haha ha pamiętaj to po złości stoimy wszyscy w korkach żebyś miał gorzej.!

Tik
@123456789 22.12.2017 17:23

Frahera znajdz w.dowodzie sloiku

Alicja

Skm S2 Dzisiaj jak zwykle opoźnione.Informacja co chwile inna.Nikt nic nie wie. Może tak byście przestali przepraszać i zrobili porządek . jak nieotrafią nasi specjalisci może by tak zatrudnić chińjczyków'bo to jużs staje się żałosne .

Warszawiak

Komunikacją miejską jeżdżę nie od dziś, ale dopiero dziś mi się uleje w kwestii tego, co się dzieje. Czy to ma być jakiś zart? Rozumiem, spóźnienie 2,3 minuty, ale żeby 40?! Szanujmy swój czas, ludziom się spieszy aby dojechać gdzieś na czas, a ZTM pokazuje im środkowy palec ;) Jestem szczerze rozczarowana, są linie autobusowe, które spóźniają się notorycznie, dlaczego nikt nic z tym nie zrobi? Nie mogę się doczekać, aż będę mogła poruszać się samochodem, bo to co się tu dzieje to jakiś nieśmieszny żart, nie polecam nikomu warszawskiej komunikacji miejskiej, nigdy nie można na niej polegać, ponieważ absolutnie zawsze zawodzi. Nie zasługują nawet na jedną gwiazdkę oceny, największe i najgorsze dno, żywię do nich szczerą nienawiść

Blablabla

Jeżdżę autobusem raz na ruski rok i do pewnego dnia byłam przekonana, ze bilet można kupić na miejscu w autobusie. Linie 723 niestety nie obejmuje obowiązek uzupełniania biletów. Kierowca tez bardzo miły powiedział, ze to nie jego problem tylko moj.

Spóźnienie

Autobusy wiecznie spóźnione!! Ogromna wada, właśnie jestem w trakcie czekania już nieco pół godziny na autobus 739 w stronę metro wilanowska

Pasażerka411

Dzisiejsza podróż autobusem 411 z metra politechnika do miłosne ok 10, to jakaś masakra. Kierowcy(nie potrafiącemu mówić po polsku) chyba się pomyliły trasy i myślał, że kieruje linia 502. Jak się zorientował to jeździł, przez cały gooclaw nie zważając na żadne przepisy drogowe. Latalismy dosłownie po krawężnikach. Nie reagował nawet na naciskanie przycisku stop na przystankach. Przez chwilę czułam się jak w jakimś porwany samochodzie. Ja pytam, kto przyjmuje takich kierowców do pracy???

blablacar

Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Zamiast racjonalnie podawać łobuzerkę do sądu za obrażanie to administrator usuwa tylko epitety zostawia agresywne wypowiedzi. Po drugie, czemu ZTM wprowadza ludzi w błąd? Nie można przewozić rowerów w środkach komunikacji miejskiej o ile nie ma specjalnych uchwytów na rower. Jeżeli jest wypadek osoby które w ZTM zezwoliły na przymykanie oka na takie przewozy innych środków transportu czyli rowerów powinny w razie wypadku i uszkodzenia innych pasażerów częściami roweru stanąć przed Prokuratorem. Teraz chowają się za Kierowcą. Jasno trzeba powiedzieć. rowerów w autobusach komunikacji miejskiej nie przystosowanych do ich przewozu nie przewozimy -wydrukować piktogramy z przekreślonym rowerem i nakleić na autobusy i tramwaje. Przypomnę że w Łodzi zapadł wyrok po wypadku gdzie wewnątrz był rower. Kierowca dostał wyrok za to że wziął rower.Sędzia się zapytał czy autobus był przystosowany? Nie. Zatem czemu kierowca wpuścił go do środka? No i czyja wina? Rowerzysty? g.prawda, Kierowcy. A powinien odpowiedzieć ten co wymyślił tę hybrydową jazdę rowerem w autobusie. U nas koledzy z ztm, lub Ratusza wybór należy do was.Przypomnę rower jest pojazdem na dodatek nie posiada polisy OC. Kto więc odpowiada za straty? ten komu sąd zasądzi winę.

Pasażer

Pozdrawiamy Pana z autobusu 723 (nie spojrzałam na numer kierowcy) o godz. 11:27 dnia 1 marca, który z uśmiechem na twarzy nie zatrzymał się na przystanku ekspresowa pomimo tego że Panu machaliśmy. :)

Lukasz

Co za (usunięte przez administratora) To już kolejny raz kiedy kierowca autobusu olał ludzi albo im nie otworzył drzwi. Nie będę wrzucał wszystkich do 1 worka ale takiego ZAJEBANEGO (usunięte przez administratora) często się nie widuje. (usunięte przez administratora) każdego ślepego kierowcę który jest społeczną (usunięte przez administratora) !!

Monika91

Mało się tu chwali kierowców więc chciałabym podziękować Kierowcy 5486 za poczekanie na mnie. Jest Pan bardzo miłym i kulturalnym człowiekiem. Jazda również bardzo kulturalna. Dziękuję

Os. Niepełnosprawna

Dziękuje "Pani kierowcy" autobusu lini 169, która wyprosiła mnie oraz znajomego z psem przewodnikiem z autobusu. Numer boczny pojazdu to 3369....jeżeli ZTM nie zmieni podejścia do osób niepełnosprawnych oraz do zwierząt to nikt nie będzie jeździł.....a'propos zwierząt jeżeli ktoś wymyśli kaganiec dla yorka lub Chuilala....to moze ślimaków i innym pająkom tez zakładajmy......

Evitka
@Os. Niepełnosprawna 07.03.2017 22:40

Lepiej zrezygnuj z Twojego psa przewodnika i po prostu poproś kogoś,żeby prowadził Cię za rękę.Tak jest najlepiej.Pozdrawiam.Też jestem niepełnosprawna.

solo777
@Os. Niepełnosprawna 07.03.2017 22:40

ale nie zastanowiłaś się że jak pies kogokolwiek ugryzie bo mniemam że nie miał kagańca , to za to zostanie ukarany kierowca , nie no o takim drobiazgu nie pomyślałaś bo i po co , a przepisy są jednoznaczne , ale po co taka paniusa będzie je czytała szkoda na to czasu , myśląc że przewodnik to nie pies a człowiek ogarnij się kobieto

Rob
@solo777 02.10.2017 17:54

Prędzej ty ugryziesz psa przewodnika niż on ciebie.

Leon
@Os. Niepełnosprawna 07.03.2017 22:40

Ja myśle ze najlepszy byłby kaganiec na pszczoły bo latem żądlą jak pies.

solo777
@Os. Niepełnosprawna 07.03.2017 22:40

słuchaj no paniusiu pies przewodnik nie jest ślimakiem tylko raczej postawnym psem a obowiązkiem pasażera wchodzącego do pojazdów komunikacji miejskiej jest założenie kagańca , bo jeśli ugryzie kogokolwiek ostatecznie po (usunięte przez administratora) dostanie się kierowcy , bo przepisy zna a ty paniusiu niestety nie , a jeśli taki pies by ciebie ugryzł pierwsza jako pretensjonalna kreatura poleciała byś na policję i żądała odszkodowania za które to kierowca by zapłacił szukaj kasy u siebie a nie liczysz na idiotów

...

Mieszkam na Żoliborzu i bardzo często (tzn. jakieś 70 %) tramwojó które podjeżdżają na przystanek Bohomolca (|w kierunku centrum) przyjeżdża za 2, 3 minutowym wyprzedzeniem (szczególnie wieczorem jest to utrudnienie kiedy uciaka tramwaj i na następny trzeba czekać 20 min). mam nadzieje że ZTM zrobi coś z tym fantem..

solo777
@... 29.01.2009 11:19

nastaw sobie zegarek oni jeżdżą według ich urządzenia a nie twojej cebuli sam się tam zatrudnij wtedy pogadamy na temat rannego wstawania o drugiej w nocy wam wiecznie źle albo za wcześnie albo za późno cieszcie się że w ogóle ktoś chce tam pracować bo w innym przypadku mieli byście auto buty miłego dnia roszczeniowcu

Haha
@solo777 17.11.2016 09:38

O tego jest rozkład a jak ci nie pasuje to zmień pracę

anonymous
@Haha 14.12.2017 13:51

właśnie zmieniłem i H w W de

solo777
@... 29.01.2009 11:19

jeszcze raz powtórzę do wszystkich to nie kierowca jest winny opóźnieniom , jak byście nie wiedzieli że Warszawa w godzinach szczytu jest zakorkowana , w autobusach są sterowniki z czasem przelotowym między przystankami , kierowca nie może przyjechać za wcześnie , może przyjechać 59 sekund wcześnie ale nie więcej inaczej słona kara finansowa, te przyjazdy ponad minutę wcześniej mogą na zdrowie nie wyjść bo okaże się że pracuje za frajer , a jeśli czekacie dłużej na autobus może to być wynikiem zawieszenia brygady , niestety z powodu braku ludzi do pracy , uwierzcie mnie nie ma kto jeździć a młodzi nie chcą , jak starzy się wykruszą i nadal nie będzie chętnych do tej pracy czeka was rower niestety , a uwierzcie mnie jest to paskudna robota , nie wierzycie sami spróbujcie było paru młodych po miesiącu się pozwalniali powiedzieli że taką robotę maja gdzieś wolą iść do biedronki jak wstawać o drugiej w nocy i być narażeni na agresję pasażerów, można narzekać do puki się samemu nie spróbuje tego chlebka , ale MZA i inne firmy obsługujące linie zapraszają do pracy , NIE MA CHĘTNYCH I NIE BĘDZIE a to że płacicie za przejazdy nie jest ważne, ważne jak ludzi namówić aby do tej paskudnej roboty zechcieli przyjść , bo inaczej czas oczekiwania na przystanku będzie się wydłużał i proszę nie obwiniać kierowców, to nie oni zarządzają tą firmą ,ale władze też nic nie zrobią jak ludzi nie będzie , bo każdy szuka lekkiej roboty i dobrze płatnej a nie za fajerą

Karol

Godzina 8;59 tramwaj nr 7. Z tylu na ostatnich siedzeniach jest taki syf ze odechciewa sie człowiekowi jeździć komunikacja miejska (za która płaci pieniądze) Weźcie tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprzątnięcie w końcu ten syf i bród bo to do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie podobne

wojtek
@Karol 14.03.2017 09:01

Przecież nie motorniczy robi ten syf ale mili pasażerowie.

Leon
@Karol 14.03.2017 09:01

Siadaj z przodu albo jezdzij taksówka i problem z głowy.

solo777
@Karol 14.03.2017 09:01

chłopie a kto ten (usunięte przez administratora) robi przecież to pasażerowie robią ten (usunięte przez administratora) , jestem kierowcą ale linie nocne autobusy , zapraszam , szczególnie w piątki , autobus zarzygany , tak czasami myślę że powinni jeszcze nasrać , a co tam jak się bawić to się bawić

Ksiądz Adam

Za Bóg Zapłać powinniście pracować roszczeniowi i pazerni szoferzy. W średniowieczu to z takimi się inaczej postępowało. Macie służyć ludziom, a nie żądać jeszcze więcej kasy.

Leon
@Ksiądz Adam 11.12.2017 05:39

Tak samo jak i wy. A nie chlać winsko i uganiać się za zakonnicami. Bóg zapłać.

solo777
@Ksiądz Adam 11.12.2017 05:39

ja ci mogę służyć, wrzucając ciebie do dołu z gównem, bo miejsce gówna jest w dole

Prawdziwy

Pierdol ztm tak zwany zarząd tempych mózgów jeżdżą jak chcą żeby człowiek nie mógł wrócić do domu po pracy skandal za nasze pieniądze jedno powiem to się skończy...

Leon
@Prawdziwy 02.03.2017 23:38

Przeważnie takie cebule najbardziej ujadają. Przyzwyczaiłes się słoiku do jednego autobusu na wsi co zabiera wszystkich do Biedronki i szkoły i teraz nie możesz ogarnąć dużej Aglomeracji. No bardzo mi przykro.. czas spakować słoje i wracać krowy doić.

Zostaw opinię o ZTM - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZTM