ArcelorMittal

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 62 ocen.

Opinie o ArcelorMittal

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ArcelorMittal

marcin

po co pracować na 3 zmiany w systemie jak te same pieniądze płacą firmy w hucie i na jedną zmianę od poniedziałku do piątku. w hucie nie opłaca się pracować, a już na pewno nie przez agencje.

Mirek
@marcel 09.02.2018 09:41

Pracuje przez firmę i taka kasa na zmianach i też jak podwyżki to dla nas , stołówka , grusza . Nie,ma różnicy !,

marcel
@Mirek 09.02.2018 11:21

Na jedną zmianę jestem w stanie 2600 na rękę zarobić w 8 godzinach od poniedziałku do piątku na jedną zmianę. Są spółki co 3 tysięce idzie zarobić w tych samych godzinach ale ciężej jest się dostać. Także mimo tego dodatku zmianowego to i tak szału nie ma

zorro

Kokosów może nie ma , ale na zmianach spokojnie 3200zł netto a nawet więcej można wyjść + przywileje, wiec chyba przyzwoicie, pokażcie drugi zakład produkcyjny w Krakowie , który tyle płaci !

Operator
@zorro 08.02.2018 12:22

Ile zarobi tam suwnicowy?

Suwnica
@zorro 08.02.2018 12:22

Bujda ! Jedzenie podłe, a 3200 chyba we snach !

waldi wozkowy

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnie reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami, na szczescie juz ja odzyskalem bo mowil ze przymierzal i chodzil w niej przez weekend;) widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel j duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam wiec w podziece ci ja dam wiem ze czytasz to i chcialbym zebys wiedzial ty i wszyscy ze jestes moim bohaterem

wozkowy waldi

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnie reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami, na szczescie juz ja odzyskalem bo mowil ze przymierzal i chodzil w niej przez weekend;) widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel j duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam wiec w podziece ci ja dam wiem ze czytasz to i chcialbym zebys wiedzial ty i wszyscy ze jestes moim bohaterem

wozkowy waldi

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnie reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami, na szczescie juz ja odzyskalem bo mowil ze przymierzal i chodzil w niej przez weekend;) widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel zrobiles duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam wiec w podziece ci ja dam wiem ze czytasz to i chcialbym zebys wiedzial ty i wszyscy ze jestes moim bohaterem

wozkowy waldi

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnie reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami, na szczescie juz ja odzyskalem bo mowil ze przymierzal i chodzil w niej przez weekend;) widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel zrobiles duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam wiec w podziece ci ja dam wiem ze czytasz to i chcialbym zebys wiedzial ty i wszyscy ze jestes moim bohaterem

wozkowy waldi

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnie reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami, na szczescie juz ja odzyskalem bo mowil ze przymierzal i chodzil w niej przez weekend;) widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel zrobiles duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam wiec w podziece ci ja dam wiem ze czytasz to i chcialbym zebys wiedzial ty i wszyscy ze jestes moim bohaterem

wozkowy waldi

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnie reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami, na szczescie juz ja odzyskalem bo mowil ze przymierzal i chodzil w niej przez weekend;) widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel zrobiles duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam wiec w podziece ci ja dam wiem ze czytasz to i chcialbym zebys wiedzial ty i wszyscy ze jestes moim bohaterem

wozkowy waldi

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnue reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel zrobiles duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam l

wozkowy waldi

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnue reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel zrobiles duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam l

wozkowy waldi

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnue reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel zrobiles duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam l

wozkowy waldi

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnue reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel zrobiles duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam l

wozkowy waldi

Witam pracowwalem na komexie ale obecnie jestem na chorym niestety w pracy przytrafil mi sie okropny wypadek spalem na pokoju sniadan i mi sie spadlo z lawki .... spadlem tak niefortunnie ze zlamalem nos i stracilem przytomnosc naszczescie kolega ze zmiany wszedl na pokoj sniadan zaczal mnue reanimowac po czym w ustach zostala mu moja polka z zebami widzial ze reanimacja nie pomagala wiec wzial i wezwal pomoc dziekuje ci pawel zrobiles duzo dla mnie pamietaj ja to doceniam l

Operator 1z i 1s

Są tam oferty pracy dla suwnicowych 1s specjalne chwytnikowe (elektromagnesy) i na jaka stawkę i godziny pracy mogę liczyć?

Operator 1z i 1s

Są tam oferty pracy dla suwnicowych 1s specjalne chwytnikowe (elektromagnesy) i na jaka stawkę i godziny pracy mogę liczyć?

KMA8O-04

Jak komuś się nie podoba ten zakład pracy to chyba poprostu się nie nadaje do żadnej roboty... Jezeli czerwone dywany jakimi są: normalna przyzwoita umowa o pracę, wypłacane wczasy pod grusza, comiesięczna premia raz lepsza raz gorsza (ostatnio ponad 800 zł brutto!!!), coroczna podwyżka, 2 tyg. urlopu w okresie wakacyjnym, nieprzymusowe(!) nadgodziny (bardzo dobrze płatne), multi-sport, darmowe obiady, narzędzia-akcesoria-ubrania, dodatkowe świadczenia np. w okresach świątecznych, itd. nie są motywacja do napisania pozytywnej opinii dla pracodawcy i uczciwej pracy to już nikt Wam obiboki i lasery nie dogodzić. Najlepiej było by jeszcze leżaki i drinki z palemką zapewnić. Jak ktoś potrafi uczciwie pracować i jest odporny na uszczypliwe dogryzanie leniwych pajaców to szczerze polecam tą firmę. Satysfakcja gwarantowana!

Głos rozsądku
@KMA8O-04 24.11.2017 21:51

Śmiech na sali... "coroczna podwyżka" to kwoty rzędu 60-80 zł, "darmowe obiady" - całkowicie darmowe są tylko dla najcięższych stanowisk a poza tym jeśli kogoś cieszą obiady po których są wariacje żołądkowe typu wodnista zupa jarzynowa z najtańszym kiełbasopodobnym czymś albo najtańsza ryba smażona na starym oleju... "wczasy pod gruszą" - to tylko 500 zł raz w roku za te 2 tyg urlopu w okresie wakacyjnym.. serio? Super że dają urlop? Przecież polskie prawo to gwarantuje także żadnej łaski nie robią! Narzędzia/ubrania... proszę cię.. to samo co wyżej, to gwarantuje prawo, żadna łaska pracodawcy! Chyba że jesteś jednym z tych którzy te narzędzia wynoszą do domu a później siedza i nic nie robią bo nie mają czym... Premia typu 800 zł brutto była raz odkąd została parę lat temu ustalona metoda jej obliczania. Przypominam też że każdy dostaje tyle samo premii bez względu na to czy coś robi czy leży całymi dniami w kanciapie - bardzo motywujące. Nadgodziny są tylko dla produkcji - i to tylko dlatego że nikt tam nie chce pracować bo jest taki (usunięte przez administratora) i ludzie muszą zostawać po godzinach żeby jako takie godziwe pieniądze zarobić. No chyba że dla Ciebie wypłata rzędu 2200 jest super? Może tego posta pisał pan prezes?

Głos rozsądku
@KMA8O-04 24.11.2017 21:51

Śmiech na sali... "coroczna podwyżka" to kwoty rzędu 60-80 zł, "darmowe obiady" - całkowicie darmowe są tylko dla najcięższych stanowisk a poza tym jeśli kogoś cieszą obiady po których są wariacje żołądkowe typu wodnista zupa jarzynowa z najtańszym kiełbasopodobnym czymś albo najtańsza ryba smażona na starym oleju... "wczasy pod gruszą" - to tylko 500 zł raz w roku za te 2 tyg urlopu w okresie wakacyjnym.. serio? Super że dają urlop? Przecież polskie prawo to gwarantuje także żadnej łaski nie robią! Narzędzia/ubrania... proszę cię.. to samo co wyżej, to gwarantuje prawo, żadna łaska pracodawcy! Chyba że jesteś jednym z tych którzy te narzędzia wynoszą do domu a później siedza i nic nie robią bo nie mają czym... Premia typu 800 zł brutto była raz odkąd została parę lat temu ustalona metoda jej obliczania. Przypominam też że każdy dostaje tyle samo premii bez względu na to czy coś robi czy leży całymi dniami w kanciapie - bardzo motywujące. Nadgodziny są tylko dla produkcji - i to tylko dlatego że nikt tam nie chce pracować bo jest taki (usunięte przez administratora) i ludzie muszą zostawać po godzinach żeby jako takie godziwe pieniądze zarobić. No chyba że dla Ciebie wypłata rzędu 2200 jest super? Może tego posta pisał pan prezes?

nik

jak wygląda sprawa w IT ? Zatrudnienie bezpośrednie ? Zarobki ? praca zdalna, rozwój i obciążenie ?

Zainteresowany

Co słychać w firmie, jaka atmosfera? Warto starać się o pracę? Podpowiedzcie coś więcej.

eirich II
@Zainteresowany 14.01.2018 12:47

jeśli jestes po studiach i chcesz zdobyc doswiadczenie, to ok. ale licz na najniznsza krajowa plus kilka dodatkow. poznasz balagan, chaos i nie bedziesz mogl uwierzyc ze to dziala, a jednak. dostaniesz jakies stanowisko z dopiskiem "stazysta, mlodszy, asystent" przez pierwsze 5 lat, zebys nie uciekl stamtad..choc bedziesz robil wiecej niz stare pryki z komuny co po angielsku potrafia powiedziec hot dog i ok. to tak szczerze, potem sie wkurzysz i zmienisz prace i zrozumiesz ze sa inne zaklady.

anonymous
@Zainteresowany 14.01.2018 12:47

A jesteś zaprzyjaźniony z którymś z dyrektorów?

Robert

Witam, zauważyłem że poszukują Specjalisty Mechanika. Ktoś podpowie nieco więcej na temat zarobków itp. Posiadam doświadczenie w tym kierunku.

anonymous

pracowałem na 01, 11 lat i uważam to za stracone lata, brak możliwości rozwoju chyba że jesteś z kazimierzy i znajomym kierownika roberta mam nadzieję że wkródce zamkną to najbardziej podziwiane przedsiębiorstwo

Paweł
@anonymous 21.12.2017 16:36

Jak Pan nawet pisac nie umie, a o awans sie stara..

Inż

Witam, Jeśli wybieracie się na rekrutację na stanowiska wyższego szczebla, czyli inżynierskie, zapytajcie Pani która do Was dzwoni, czy to stanowisko nie jest wcześniej obsadzone przez protegowanego Dyrektora Oddziału- zaoszczędzie swój czas i nie będzie częścia tej durnej komedyjki. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim brakiem szacunku do kandydata. Dwa razy brałem udział w rekrutacji i za pierwszym razem ,,pokonał,, siostrzeniec dyrektora, a za drugim protegowana Dyrektora- oczywiście innych oddziałów. Po co robicie taka szopkę i przeprowadzacie rekrutację tygodniami, myslicie, że to nie wyjdzie, akurat oba te ,,przypadki,, zdarzyły się pochwalić tam gdzie trzeba, że dostały pracę. Ale chyba najgorsze w tym wszystkim jest to, że jedna z nich nie ma kierunkowego wykształcenie, zgadnijcie która? Skandal jakich mało.

pracownik
@Inż 22.12.2017 01:14

Czyżby Walcowania Zimna?

Magnezyt chiński

W refractories na produkcji wcale nie jest tak źle, wręcz b. dobrze. Na początek podstawa - najniższa krajowa i przez pośrednika - manpower, sanpro, adecco (z możliwością późniejszego przejęcia), ale dochodzi sporo dodatków - dodatek za pracę w 4-rech brygadach: 600 zł brutto, premia: ok. 400-500 zł brutto, dodatek za nocki: ok. 200 zł brutto, godziny ponadnormatywne wynikające z harmonogramu pracy: ok. 200 zł brutto za 1 dzień ponadnormatywny (jest ich 2-4 w miesiącu). Do tego fundusze (dla chętnych dorobić): 200 zł za jakąś tam ustaloną normę. Można zrobić tych funduszy dużo, bo ludzi do pracy brakuje, a roboty jest na prawdę dużo. Co 3 miesiące jest dodatek za pranie odzieży - ponad 100 zł. Jest darmowa stołówka, srodki czystości, są nagrody, np. roczna dla wszystkich, premia roczna za brak absencji chorobowej, kasa na święta, karty Multisport. Ostatnio została uruchomiona nagroda za polecenie pracownika: 500 zł. Na niektórych stanowiskach nie pracuje się 8h, ważne by zrobić założoną normę. Praca dla niektórych fizycznie ciężka, ale jak chce się mieć pewne i całkiem dobre pieniądze w stabilnej firmie co miesiąc, to nie ma się nad czym zastanawiać. Na prawdę obecnie na produkcji się bardzo poprawiło. Ja osobiście polecam i pracuję. min. 3-4,5 tyś netto mam co miesiąc, a Ci którzy piszą jak to jest źle, zapewne boją się konkurencji.

Wiesiu
@KMA8O-04 15.12.2017 21:35

Szukaj na Ukrainie ludzi do roboty tam ciężko, wojna, nędza, to znajdziesz (albo i nie ) jeleni do roboty w tym syfie. Każdy normalny człowiek (usunięte przez administratora) ten zakład.

Olaf
@KMA8O-04 15.12.2017 21:35

STAŃ PRZD LUSTREM I KRZYKNIJ CZEŚĆ FAGASIE !!!! ANIE OBRAŻAJ LUDZI (usunięte przez administratora) PO PRZEDSZKOLU

Zbulwersowany

Jest jeszcze stołówka !!!!!! Z jedzeniem jak dla psa

bywalechutpus
@Zbulwersowany 11.07.2016 15:52

Mam psa ,zjadł z hutplusu żarcie i k.............a zdechłł! wiec życie wyglada tak zasrana kapusta dzień w dzień ,rumsztk ! ,klopsy w sosie pieczrkowym fuj !, fasolka z klepanym,eskalopka oczywiscie z kapuchą i zalana sosem !!! , aaaaa zapomniałem zupa wiejska praiwe z rodziną się żegnałem ! do rana z porcelany nie zchodziłem ! syf syf i po śmierć syf!!!!

anonymous

Firma ArcelorMittal to dno,pracują w niej niekompetentni ludzie wiem bo pracowałem tam 3 lata i zwolniłem się.Ochrona z huty firma KONSALNET to już inna historia,banda dawnych pracowników MO,święte krowy,wszystko im wolno,powinni zamiatać ulice a nie siedzieć i (usunięte przez administratora) w stołki

kaśka

Dramat ze wszystkim !! Łapanka przez bhp-owców każdego i za wszystkooo, za brak świateł 1000zł żenułaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

gorki
@kaśka 11.10.2017 17:45

Za komuny tez w hucie były łapanki.

Chetny

Witam Czy wiadomo wam ile tam zarabia spawacz ? Jakie godziny prac ma spawacz? Czy wgl jest sens zatrudniac sie tam na stanowisko spawacza? Czy da sie bez posredno przyjac z pominieciem tej agencji ?

OLAF

Pracuje 35 lat zarabiam 2600 żenada jedyną karjerę robią behapowcy !!!!!!!!! ODRADZAM ! TAM PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dominika

Czy ktoś z Was pracował na stanowisku Specjalista w Biurze Transportu i Logistyki? Obecnie pojawiła się oferta pracy w Krakowie. Opinie na temat zatrudnienia w firmie pomogą innym użytkownikom, którzy rozważają zatrudnienie się w ArcelorMittal. Warto swoim doświadczeniem pomóc podjąć kandydatom decyzję.

Maja

Bardzo słaba firma. Mówi się, że dobra na start ale to zwykłe kłamstwo, żeby zwabić młodzież. Byłam zatrudniona bezpośrednio, najpierw długo śmieciówka, potem co prawda dali umowę ale 1600zł netto. Atmosfera okropna, wszyscy skarżą jedni na drugich, nikt nie pomoże, a wręcz przeciwnie. Zakład stary, nie dba o pracowników wcale, ludzie pracują w strasznych warunkach, zwłaszcza na liniach produkcyjnych. Normą jest praca bez ochrony przy substancjach rakotwórczych i zapyleniu o stężeniu takim, że płakać się chce, oczywiście żadnej klimatyzacji, a panowie pracują np przy piecu nagrzanym do kilkuset stopni. Nie warto pracować na stanowiskach produkcyjnych, warunki złe a wypłata nieproporcjonalna do tak ciężkiej pracy. Również na tzw stanowiskach inżynieryjnych nie ma sensu. Zakład nie ma pieniędzy i chęci, nie rozwija się. Właściwie nie ma szans się czegoś nauczyć. Kierownictwo to zbieranina przypadkowych ludzi bez kierunkowego wykształcenia, stara ekipa z lat 70-tych, stołkami tylko trzęsą, żeby przypadkiem jakaś młodsza, bardziej ambitna osoba ich nie zastąpiła, więc nie ma co liczyć na wsparcie przełożonego, a jak się ma dobry pomysł, to jeszcze są w stanie ukraść i podpisać się własnym nazwiskiem na projekcie. Straciłam czas pracując tam, dopiero kiedy człowiek się stamtąd wydostanie i zmieni pracę widzi jak bardzo źle jest w Mittalu.

Odp dla Maja
@Maja 06.05.2017 08:24

Zgadzam się we wszystkim co zostało tu napisane poza jednym ,kierownicy nie są brani z przypadku ,oni wszyscy są ze sobą lub z dyrekcja spokrewnieni.

jazzmanb
@Odp dla Maja 16.05.2017 23:13

młodzi na zmianówce zarabiają ok.2500 pod hutą; przyjmują tylko przez firmę kontra za ok 1500 netto.U nas rekordzista z kontry przepracował ok. 5 min. i pojechał do kadr się zwolnić jak zobaczył warunki pracy.

Pracownik AMR

Mam pytanie bo od niedawna pracuje w tej dziwnej firmie, jak umiera kierownik z AMR to jest normalnie pogrzeb czy przyjeżdża smieciarka?

wozkowy

ostatnio powiedzialem kierownikowi ze na cala zime chce isc na szkolenie na suwnice we dwoje bo ja bede spal a drugi suwnicowy bedzie jezdzil i zasypywal prasy, bo na wozku jezdzic nie bede bo zimno a nie zawsze jest drugi wozkowy zeby mogl cos zaladowac wozkiem czy rozladowac bo wtedy wszystko zostaje na glowie nastepnej zmiany ... bo ja musze isc w cieple miejsce rozprostowac konczyny na lawce przynajmniej na te cztery moze piec godzinek . zarobki u nas dobre teraz wzialem prawie 3,5 tys pewnie jakies setki dostalem za dobra prace .co do atmosfery w pracy naprawde suuuper!! nawet lepsza niz jak sie spotykamy na wsi bo wiekszosc zmian jest odemnie ze wsi i okolic zarobki u nas naprawde dobre praca nie jest ciezka ludzie sie pchaja do nas WEPCHAJ SIE I TY ! :) ZAPRASZAMY

bzik1234
@wozkowy 19.01.2017 22:53

Jak opie...rdala....sz kierowniczkowi to tak jest albo jak podpi...erda...lasz kolegow ze zmiany za to macie fundusze

wozkowy
@bzik1234 28.01.2017 20:30

a no jest tak wlasnie zgadzasie kolego ostatnio spalem na mieszadle a wszyscy mysleli ze ja sie szkole na mieszadle :) ale juz nidlugo zostane mistrzem a za jakies 2 lata kierownikiem robus obiecal

funia

a jak to jest w przypadku robotnika torowego?czy warto tam pracowac?

pigment

zyje komexem i zawdzieczam mu wszystko kocham was milujmy sie i szanujmy sie

Calvados

Panowie, tak szczerze.. Ile w tej spółce Synergy się zarobi?

wozkowy

Witam . Ja nie wiem o co wam chodzi pracuje na 01 nie mam co narzekać praca nie jest zła nie jest ciezka hmmm moglym napisac ze to jest miejsce pracy bez pracy :) no bo ja nie przychodze tam pracowac nocki i popołudniówki przespane na dniówkach trzeba wejsc gdzies w kat zeby kamery nie zlapaly :) no czasami trzeba tez przejechac cos przywiesc czy cos ale najlepsze jest to ze wszyscy pracuja te 8 godzin a ja sie przewracam z boku na bok na big bagach i sie smieje z nich wszystkich bo dostaje fundusze za to ze nie robie nic :P a oni napierdzielaja cala zmiane a nikt niczego im nie zaplaci dodatkowo :D wiec moi drodzy prosze sie nie zastanawiac bo naprawde nie ma nad czym!!! jezeli macie mozliwosc przyjecia sie tutaj no to zapraszam serdecznie przynajmniej bedzie kto mial robic na mnie :)

PERMUS
@wozkowy 06.12.2016 07:31

Nie wszyscy są tak jak ty z rodziny Roberta S. , dziwne że jeszcze na piecu cie nie umieścił.

Wozkowy
@PERMUS 18.12.2016 13:11

Robuś już planuje jak się pozbyć kolejnego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więc niedługo będę na piecu napewno.

ewe

Witam. Może ktoś coś powiedzieć o Zakładowej Strazy Pozarnej przy hucie ? Jak to funkcjonuje , czy sa jakies miejsca itd

Walcownik

Teraz zatrudniają przez Synergy Sanpro, na start zaledwie 1815 brutto + dodatki i obietnica podwyzki do 2300 po 3 miesiecznym okresie próbnym, jednak nie znam nikogo kto by ją dostał, zamiast tego wciskają jakąś bajeczkę, więc nie dajcie się nabrać. Łącznie na rękę wychodzi w okolicach 2000 miesiecznie.

.
@Jkw 12.12.2016 18:37

buhahhahahhah [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się w łeb

Kamil
@Jkw 12.12.2016 18:37

Synergy placi 2000 pzdr

stalownia

Niewolnictwo w sysiemię 4 zmianowym brak szacunku dla pracownika .zarobki niecałe 3 tys po 20 latach pracy

pracownik

Huta obchodzi rocznicę 60 lat .Ciągle odlew ani stali 20 lat z tej okazji kadra kierownicza bawiła się z jednych krakowskich hoteli ,szkoda ze o pracownikach ktorzy mają 40 i więcej lat pracy zapomnieli ale w nagrodę dostali plastikowe medaliki za 2 zł tak pracodawca ich docenił. Kierownictwo wyprawilo imprezę za 100 tys zł no ale koszty wzrosły bo trzeba było zapłacić hotelowi za połamane krzesła i stoły ale to winne całkowita ponosi wódka co ona potrafi zrobić z człowiekiem. :) a ze co ze za darmo to wiaderka nie wypije ;) dyrektor to dobry człowiek zlitowal się nad nie którymi pracownikami i ich zwolil ( 30 lat się chłop meczy niech odpocznie na wowozowej trochę, przecież już go nikt nie zatrudni bo całe zdrowie stracił na kombinacje ) złośliwi mówią ze ta nagroda od dyrektora to za dobrowe Górnicza .

pracownik

Zarobki 2700 za 15 lat pracy na produkcji ,pracownika mają w dupie w każdej chwili możesz się zwolnić jak nie pasuje .

ByłyPracAMR

Firma AMR w Krakowie to zdecydowanie najgorszy pracodawca u jakiego do tej pory pracowałem, pracowałem tam przez 1,5 roku i mogę potwierdzić że wszystkie negatywne opinie na tej stronie to prawda, bez znajomości nie ma tutaj czego szukać.

anonim

(usunięte przez administratora)

M94

Ja pracuje na wydziale po2 na stanowisku kolega kierownika i też mam dwuskładnikowa pensje, pół biorę normalnie a drugie pół mam z handlowania olejem formierskim. A co do atmosfery to też jest dobrze, nikt mi nie podskoczy bo znam kogo trzeba.

anonim

(usunięte przez administratora)

Formierz po1

Sytuacja bez zmian, mobbing, faforyzowanie rodziny, znajomych i sąsiadów przez kierowników, wrogość, i ogólnie nie jest fajnie. Odradzam każdemu pracę w tym zakładzie.

WERT

Jak wygląda praca na stanowisku wytapiacz surówki? da się wytrzymać?

pracownik
@WERT 05.09.2016 11:12

Praca 4zmianowa swieta weekendy sylwestry w pracy o wolne można zapomnieć Bo nie ma kim robić. Ogólnie jak bym był młodszy to bym dawno z ta śpierd... zarobki żadne,:( pracodawca na tym bazuje ze 70 procent załogi to ludzie w wieku 50 lat i się nikt nie odezwie aby jakoś dorobić do emerytury .

anonim

(usunięte przez administratora)

Kos

Czytając twoje pseudo posty wnioskuję że pracujesz w kadrach tej zacnej firmy jaką jest AMP, więc dobrze wiesz że nie ma przyjęć od początku roku :)))))

anonim

(usunięte przez administratora)

Kos

Oferują ale w Dabrowie Górniczej, robole z Krakowa i reszty lokalizacji nie mają prywatnej opieki medycznej .... Ogólnie to nie mają za wiele no ale to w końcu tylko robole

grw

dno i pół metra mułu

anonim

(usunięte przez administratora)

Qwerty

Jeżeli masz tu wysoko postawioną rodzinę to będzie ci dobrze w AMR, ale gdybyś ją miał to pewnie nie zadawał bys pytań w tym wątku.

Cyr4x
@Qwerty 18.07.2016 19:36

W AMR nie rekrutują na takie stanowisko.

arek

dostalem oferte pracy jako rozlewacz stali napiszcie cos co to za robota

byki

Ja robie na po2 4 lata i o niczym takim nie slyszaem,a kiedys majstrowie to pytali czy jest ktos chetny,zeby kolgow przyprowadzic.tqkze bredzisz cos

Zostaw opinię o ArcelorMittal - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ArcelorMittal