Rimaster Poland

• Wrześnica
  • Karsno
  • Nowe Drawsko

3. Opinie o pracodawcach Czaplinek
  5. Opinie o Rimaster Poland Sp. z o.o.

Opinie o Rimaster Poland Czaplinek

Nie przegap nowości o Rimaster Poland Sp. z o.o.!

Xyz

18.03.2021 14:53

Odradzam wszystkim prace w tej firmie. Jeżeli macie coś innego na oku, nie pchajcie się tam nawet. Nie warto, najniższa krajowa, milej atmosfery to juz dawno tam nie ma. Nie doceniają pracowników. Sama praca, budowanie wiazek ok. Ale nic po za tym się kupy nie trzyma. Dobra zmiana. Hahaha. (usunięte przez administratora) i wodorosty.
    K.A.

12.03.2021 22:35

Brak słów.
    gall

02.01.2021 20:31

od kiedy jest nowy kierownik w ogóle nie jest fajnie. nie chce się przychodzić do pracy .człowiek musi to idzie ,to nie jest tylko moja opinia

04.09.2020 19:50

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Rimaster Poland Sp. z o.o.?
    jj

02.01.2021 19:15

Kiedyś dbali o dobrą atmosferę i ogólnie o pracowników.Teraz tutaj ludzie się nie liczą.Są wręcz tacy,którzy cieszą się ,jeżeli mogą jakoś ludziom zaszkodzić,Najgorsze jest to,że należą oni do kadry zarządzącej.
    Anaruk

20.02.2022 11:04

Atmosferę w firmie już dawno szlag trafił. Nie ważne czy na produkcji, czy w administracji. (usunięte przez administratora)Szkoda. Firma miała potencjał i swój czas. Ludzie dali się zaszczuć. Dlaczego? Za stołki? Za pieniądze? Na pewno nie dla szacunku. Szkoda gadać.

15.02.2020 16:59

Czy w Rimaster Poland Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?
    GIGI

25.02.2020 13:55

Tak, na trzepaku przed blokiem.
    Jola

24.11.2019 19:08

Ile można teraz zarobić w Raster w Bornym i czy są przyjęcia do pracy
    Gyh

19.11.2019 10:46

Ile się zarobi na start?

07.02.2019 20:39

Rimaster Poland w związku ze swoim rozwojem, poszukuje kandydata do pracy na stanowisko Lidera Magazynów Wyrobów Gotowych. Oferowany jest bogaty pakiet socjalny w postaci dofinansowania z okazji świąt, dopłaty do aktywności sportowej, finansowanie biletów na lokalne eventy, pracownicze imprezy integracyjne i wycieczki oraz dofinansowanie do nauki języka obcego. Interesuje mnie, jak wygląda w praktyce przydzielanie tych pozapłacowych benefitów. Czy każdy pracownik ma do niego dostęp?
    Mariusz

18.05.2019 15:09

Witam. Jestem zaineresowany zatrudnieniem sie w waszej firmie .
    ja

05.10.2017 15:08

ja też pracuję w Rimaster i zgadzam się z treścią a wiem ze planuja zmiane wynagrodzen zeby ludzie mogli lepiej zarabiac więc jak to zrobią będzie bardzo dobra firma. Bardzo pilnują dobrej atmosfery, szanują ludzi i jest spokój i każdy swoje robi nie narzekam.Polecam innym
    do- ja

22.12.2017 21:32

NIEPRAWDA że pilnują dobrej atmosfery,że szanują ludzi,że jest spokój.Kiedyś,teraz juz nie.Podobno "idzie nowe".a zarobki-podwyżki dla liderek,a ludzie mają "sobie wypracować".
    Rużyczka

31.01.2019 13:11

Tu się zgadzam to jest porażka te liderki dobrze że są ale powinny być to osoby nie powiązane z pracownikami które obiektywie patrzą na wszystko teraz jeżeli jesteś koleżanką bądź rodzinną to masz duże plusy a inni to się sami domyślićie bo praca jest ok firma też tylko powinni zlikwidować układy ukladziki bo brygadzista też przymyka oko na to co robią liderki i mentorki

21.08.2018 20:59

@Bartosz na jakiej podstawie i na jakich informacjach opierasz swoją opinię o Rimaster Poland? Możesz przybliżyć innym użytkownikom te fakty? Każda wypowiedź, która zawiera wskazówki na temat pracodawcy jest pomocna przy podejmowaniu decyzji o zatrudnieniu przez osoby będące potencjalnymi kandydatami do pracy w Rimaster Poland.
    Rużyczka

31.01.2019 12:45

Bo tak jest to co teraz się dzieje na co poniektórych zmianach w rimaster Borne Sulinowo to przekracza ludzkie pojęcie liderki robią jawnie co chcą jest kumaterstwo ukladziki które jawnie pokazują jeżeli nie jesteś dobrą koleżanką to niestety zapomnij o wydajności i premiach bo to dostają najlepsi a mentorki jeszcze gorzej się zachowują nawet nie ma komu to powiedzieć bo brygadzista widzi wszystko ale uwagi nie zwraca .
    Tomek

10.01.2019 14:57

Obecnie na jakie stanowiska rekrutujecie oprócz pracowników produkcyjnych??? Może jakieś administracyjno-biurowe stanowisko ? :)
    niki

20.10.2018 14:56

Co,Rimaster,zastraszonymi ludzmi łatwiej rzadzić,prawda?czy po prostu chcecie,zeby polacy sami zaczęli się zwalniac?

05.10.2018 13:25

@Paola zajrzyj na: https://www.facebook.com/RimasterPoland/ tu w postach możesz znaleźć ciekawe oferty pracy od Rimaster Poland. Jesteś zainteresowana konkretnym stanowiskiem czy bardziej chodzi Ci, aby znaleźć zatrudnienie właśnie w tej firmie? @Hubert jesteś związany z Rimaster Poland? Możesz powiedzieć jak Ci się tu pracuje? Jak postrzegasz relacje pracownicze?

07.10.2018 14:38

Plusy: Generalnie załoga przyjazna i pomocna Praca lekka, prosta. W zakładzie ciepło i cicho. Wypłata zawsze na czas, a nawet wcześniej. Minusy: Praca na trzy zmiany Niektóre czynności monotonne i nużące.
    Paola

04.10.2018 09:52

Witam. Czy rimaster dalej rekrutuje ?

04.10.2018 19:54

Tak

Kontakt - Rimaster Poland Sp. z o.o.

Kolejowa 4 78-550 Czaplinek

KRS:0000192920

Branże: Części i akcesoria samochodowe
    Edek

02.10.2018 13:37

(usunięte przez administratora). Brak szacunku dla pracownika. Układy i układziki.
    Bartosz

02.08.2018 10:55

Słyszałem, że Rimaster to firma z opinią bardzo dobrego pracodawcy. Czy aktualnie potrzebują ludzi?

03.08.2018 20:05

niki

02.08.2018 09:00

Szefowie-zróbcie parking!Samochody za bramą w każdym możliwym miejscu.przecież wiecie,że do tej firmy trzeba dojechać!I jeszcze coś-hala jest mała,tak trudno zrobić klimatyzację?mózgi się gotują przy takich temperaturach.
    Karol

25.05.2018 18:27

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację?

25.05.2018 20:26

qa

18.01.2018 20:42

a zarobki inżynierów
    Bezrobotny

06.11.2017 08:46

Witam wiecie moze czy nie szukaja pracownikow produkcji na cieciu w bornym?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Rimaster Poland?

27.09.2017 20:35

Płacą byle jak, bo ludzie i tak przyjdą, choć ostatnio dali minimalne podwyżki. Część z tych podwyżek i tak za kilka miesięcy zostanie zjedzona przez podniesienie najniższej krajowej, więc to taka symboliczna podwyżka na kilka miesięcy. Atmosfera spokojna, możliwość dorobienia na nadgodzinach. Gdyby nie małe zarobki, to byłoby idealnie. Ale na czaplineckim rynku i tak jest nieźle. Gdzie indziej może zarobisz nieco więcej, ale będą wyzywać, poniżać, wołać do pracy w soboty i niedziele, bez żadnych dodatków. Trzeba powiedzieć, że Rimaster to uczciwy pracodawca. Umowa o pracę, zabezpieczenia socjalne, a zwolnienia tylko dla bumelantów i "chorowitych".
    Podatnik

27.03.2017 16:54

Plus: Traktuja pracownikow jak normalnych ludzi, w przeciwienstwie do niektorych tego typu zakladow. Minus: System trzyzmianowy. Moze niektorym to odpowiada, ale nie kazdemu (w tym mnie).
    Anna

04.05.2017 11:03

Dokładnie, poszłabym tu do pracy,ale jest może opcja dogadania się z kim, by chodzsić tylko na rano? Jestem samotną matką, nie mam z kim zostawić dzieci na popołudnia a tym bardziej noce.
    Zdr666

16.01.2017 20:55

Wiecie czy w Bornym nie potrzebuja na ciecie w czaplinku wszystko wyjezdza a jestem 13letnim pracownikiem na cieciu i chcialbym przejsc z Kabla do Rimastera
    Led

09.01.2017 12:18

Witam , czy są przyjęcia ?
    adko

19.04.2016 20:41

Kochani czy ktoś z Was tu obecnych powie mi czy firma wysyła też pracowników za granicę czy coś mi się pogmatwało.... : ) szukam informacji odnośnie zarobków u nich w zawodzie plus umowa pracuje ktoś dla nich i może coś wypowiedzieć sie w tej kwestii?
    bo

19.12.2014 20:53

witam,czy potrzebują do pracy bo jestem chętna.
    ok

12.12.2014 14:02

firma ok normalne traktowanie
    zgaga_1

16.04.2014 20:26

Pracowałam w tej firmie ok 5 lat. Nie mogę powiedzieć nic złego na temat pracy. Fakt, że po kilku latach pracy , w związku z redukcją etetów, dostałam wypowiedzenie. Nie mam o to żalu, bo były osoby, które bardziej potrzebowały tej pracy. W tej chwili pracuję w firmie o podobnym profilu ale w bardzo chetnie wróciłabym tutaj. Tutaj pracownika traktuje się po ludzku, a nie jak maszynę do nabijania kasy.

Zostaw merytoryczną opinię o Rimaster Poland Sp. z o.o.