Tarczyński

• Małuszyn
  • Marcinowo
  • Jaszyce
  • Kobylice
Bielsko-Biała - Tarczyński S.A.
Ujeździec - Tarczyński

3. Opinie o pracodawcach Trzebnica
  5. Opinie o Tarczyński S.A.

Opinie o Tarczyński Trzebnica

Nie przegap nowości o Tarczyński S.A.!

fighter

13.07.2018 21:27

ja też wysyłam lotka ,ale jakby brakowało parę zł to pomogę . praca w tej firmie to kabaret.
    Igor

14.07.2018 08:35

Napisz coś więcej o tym kabarecie. Niech ludzie wiedzą jak tam jest
    Classico

10.07.2018 15:13

Właśnie wysłałam totka. Wygram, kupię i zamknę Tarczńskiego ????
    Jacek

10.07.2018 19:59

Masz pasję i za to Cię lubię, Misiu
    Anonimek

09.07.2018 21:40

Witam można się dowiedzieć o opiniach o UR w Bielsku-Białej ? Proszę
    Wiktor

08.07.2018 19:40

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie dzieje się w firmie?

09.07.2018 11:14

Tak. Jesteśmy pewni.
    Lunatyk

01.07.2018 13:22

A ten taki czarny łysiejący z brzuchem i sepleniący to co on robi? Taki odpicowany jak na kolędę?
    Swojskawedzona

07.07.2018 23:37

Kabanosy żre na produkcji, temu coraz grubszy.
    Basia

23.06.2018 00:19

Hej! Zastanawiałam się czy aplikować, ale... włos się jeży na głowie, jak się tutaj wszystko poczyta. Ten zakład to jest jakaś masakra. Dziękuję wszystkim za ich opinie, być może komuś również to rozwieje wątpliwości.
    Monia

26.06.2018 06:33

Czy tam jeszcze oprócz klakierów ktoś pracuje?
    Basia

26.06.2018 15:44

Dziękuję wszystkim za te opinie. Zastanawiam, jakim cudem ta firma jeszcze nie ma związków zawodowych. Prawa pracownika wydają się tutaj być łamane na każdym kroku. Smutne to bardzo.
    Piotr

21.06.2018 22:05

Może podpowiecie jaką macie atmosferę i czy warto aplikować?
    Mazgaj

22.06.2018 11:45

Nie ma to jak głupiemu głupio odpowiedzieć.
    Kaziu

22.06.2018 19:47

Rozumiem, że Pan Jacek pisze w swoim imieniu i przybocznej świty vel Zarząd?

23.05.2018 08:38

cześć, dostałem ofertę na Przedstawiciela Handlowego do spraw sieci, ktoś może powiedzieć coś więcej na temat atmosfery i warunków pracy ? Jaka podstawa premia itp?
    Były PH

04.06.2018 22:11

Kolego odpuść sobie pracę jako PH w TSA. Na jaki terenie miałbyś pracować?
    Bydle

16.06.2018 07:18

Do spraw śmieci?
    Bola flaki

14.06.2018 21:51

3 tyg. k***A boli, NIE
    Aga

15.06.2018 09:42

Jak widać, praca w Tarczynskim ci szkodzi. Zwolnij się zanim oni to zrobią i nie zaśmiecaj forum
    Madzia

12.06.2018 11:21

Kolejny ciekawy przypadek na portalu. Chciałem kliknąć na pomocną opinię. Wyskoczył mi komunikat, że już ten post oceniałem. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że użytkownik ma „0” pomocnych komentarzy.
    Olo

09.06.2018 23:24

To prawda!! Moją wypowiedź, pomimo tego, że się ukazała po paru godzinach zniknęła. Paranoja!!!
    Dawid

08.06.2018 17:11

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać?
    Adi

09.06.2018 08:33

Tak. Mają ładny budynek. Taki nowoczesny
    xxx

09.06.2018 19:20

sam fakt usuwania i cenzurowania wypowiedzi na tej stronie dużo mówi. Chcesz coś pozytywnego ? Chcą iść do przodu. Tylko co cie to obchodzi jako zwykłego pracownika. Robią to twoim kosztem

07.06.2018 21:20

Walubod

08.06.2018 17:33

To był on - snake.

31.05.2018 10:49

Witam Na głównej stronie piszecie, że nie usuwacie opinii i staracie się aby portal był wiarygodny. Niestety to nie jest prawda. Usuwacie opinie pomimo, że już są umieszczone kilka tygodni. Co chcecie osiągnąć? Czy to forum jest dla pracowników czy pracodawców?
    Gołok

31.05.2018 21:30

Wykupili konto VIP w gowork i mogą usuwać, o to chodzi na tej stronie, żeby nazbierać negatywnych komentarzy (podjudzanie) i wyżebrać wykup konta VIP, gdzie można je cenzurować.

01.06.2018 14:08

Czyli wszystko jasne:( Nie wiedziałem, że jest takie konto VIP. Ciekawe kiedy naszą dyskusję wytną.
    Gutek

21.05.2018 10:46

Skoro takie tragiczne warunki macie to dlaczego nie zmienicie firmy?
    Dżony

21.05.2018 15:20

99% tych co pisza to już tam nie pracuje lub pyta czy warto tam pracować. 0,99% pisze, że pracuje i jest źle, 0,01%, że pracuje i jest super
    Ewelinka

21.05.2018 22:42

Teraz będzie super jak ich ktoś wykupi

20.05.2018 11:23

Niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego na temat Tarczyńskiego. Ludzi traktuje się jak niewolników, kamery są wykorzystywane do ciągłej obserwacji, pracownik nie może napić się nawet kawy w trakcie pracy. Pracownicy z Ukrainy są lepiej traktowani niż Polacy. Stołówka jest darmowa, ale po miesiącu jedzenia wciąż tego samego nie można już na to patrzeć, niestety swojego jedzenia nie można wnieść, karta multisport kosztuje 100zł., co też nie jest mało, opieka medyczna to najtańszy pakiet, który niewiele nam pomaga. L-4 w firmie wiąże się z obcięciem premii i rozmową z kierownikiem. W każdej chwili możesz być zwolniony bez podania przyczyny. Firma znana, ale niestety nie polecam, chyba, że nie masz wyjścia.

21.05.2018 15:00

Bo lubimy pracować ku chwale Tarczyńskiego... i żeby się Gutek pytał
    Piotrek

15.05.2018 03:44

Trudno kupic dobre wedliny, nawet wyroby firmy Tarczynski nie sa za smaczne. Cos jest nie tak albo jakosc miesa albo za duzo chemikaliow.
    bęcwał

17.04.2018 22:13

ohoho
    Lala

19.04.2018 20:14

Lalalalalaalaalaaaaaa syropek psychotropek i do przoda:D!
    Globtroter

09.05.2018 07:01

W Twoim psypadku to chyba szyropek
    JACUŚ :)

26.04.2018 00:09

Pracowałem u Tarczyńskiego na stanowisku administracyjno-biurowym przez 3 miesiące- minusy: -właściciel(usunięte przez administratora) wraz (usunięte przez administratora) Traktuję ludzi jak śmieci: poniża, wyzywa itp. -atmosfera fatalna jeden drugiego (usunięte przez administratora) właściciel promuje donosicielstwo, śledzenie pracowników. (usunięte przez administratora) -pracownicy są inwigilowani sprawdzane są komputery, telefony oraz wszędzie są kamery- atmosfera jak w obozie koncentracyjnym. -natłok obowiązków: oficjalnie zajmujesz jedno stanowisko a dowalają ci obowiązki niespokrewnione z zajmowanym stanowiskiem. U tarczyńskiego zajmujesz się wszystkim. (usunięte przez administratora) - brak stabilizacji w każdej chwili szef może cię wywalić- dziś cię pochwali, jutro cię wywali, (usunięte przez administratora) plusy: praca w znanej i renomowanej firmie -bogaty pakiet socjalny: darmowe jedzenie- stołówka, multi-sport,lekarz prywatny, dofinansowanie do wakacji itp. (usunięte przez administratora)
    Placuś

04.05.2018 08:41

Przepraszam że nie odpisuję ale całą majówkę spędzam w pracy i nie mam czasu na dyskusje

04.05.2018 14:51

Tylko autem zbyt dużo nie jeździj bo w poniedziałek na dywaniku będziesz.
    Ssssnake

04.05.2018 11:53

Szłyszę seleszt szumienia

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tarczyński?

Patrycja

28.04.2018 13:23

@Kazik, a jaka jest atmosfera w Tarczyński? Polecasz? W jakich godzinach pracuje się? Rozumiem, że każdy pracuje na umowę o pracę? Weekendy są wolne?
    Mija

28.04.2018 20:06

Patrycja a ty czytać nie potrafisz? Całe forum aż trzeszczy od tego jak tam jest. Poniżanie, podsłuchy, mobing, nadgodziny ( nikt przed szanownym jacusiem nie może wyjść z firmy) a jak jesteś 5 min przed czasem to znaczy że 10 min jesteś spóźniony
    Kinia

30.04.2018 11:54

Pati. Tyś się chyba z choinki urwałaś z tym pytaniem, ale Ci odpowiem: atmosfera koszmar, czy polecam? Zdecydowanie NIE, Kaziu też pewnie nie poleci, pracuje się tak długo jak Zarząd i Kierownictwo, czyli oni siedzą ty też, oni wychodzą ty też możesz wyjść w przeciwnym wypadku dywanik a później wylot. Umowa o prace tak, godziny zależy od działu, weekendy wolne w biurze.
    Bartek

22.04.2018 18:35

Tragedia najwiekszy (usunięte przez administratora) jaki kiedykolwiek jadlem kabanosa tarczynski nawet moj pies nie chcial tego jesc. Firemka powinna zainwestowac w jakosc prodoktow a nie zasrane reklamy naogladalem sie ich az tyle ze jak w sklepie widze ich produkty to zygac mi sie chce a nie jesc ten (usunięte przez administratora) im wiecej tych reklam widze tym bardziej jestem na NIE

06.04.2018 14:52

Chciałbym aplikować do Działu Eksportu. Znam biegle Angielski, Niemiecki i Rosyjski. Niestety opinie nie są zbyt pochlebne, a dodatkowo większość Headhunterów, z którymi rozmawiałem stanowczo odradza. Czy może mi ktoś podpowiedzieć o co chodzi? Firma jest obecna we wszystkich sieciach handlowych, prezentuje się bardzo dobrze, marketing świetny a jakość najlepsza na rynku.
    Olka

17.04.2018 13:41

Czy profesjonalnie traktuje pracowników? Oj nie. czy jest w stosunku do nich uczciwa? Oj nie. Czy często ludzie zwalniani są bez powodu? Oj tak
    Miki

20.04.2018 00:33

Tymek. Pracujesz tam jeszcze? Ciekawe jak to wytrzymujesz. Podziel się wiedzą
    wąs

17.04.2018 22:04

Kto zatrudnił tego sepleniącego cudaka?
    as

19.04.2018 19:12

który to ??
    db

10.04.2018 21:02

Nie ma innej firmy o takiej opinii na rynku pracy. Headhunterzy i specjaliści wiedzą, że trzeba się trzymać z daleka.

09.04.2018 18:56

Olka

10.04.2018 10:17

I to się nazywa świadomy konsumpcjonizm. Podobnie jak ktoś nie nosi futer by nie męczyć zwierząt, jak nie nosi się diamentów, gdyż okupione są ludzką krwią tak jedzenie TYCH kabanosów jest kosztem godności i zdrowia ludzkiego. Dzięki za dojrzałe podejście. Może jak zacznie spadać im sprzedaż to zmądrzeją, choć szczerze w to wątpię

Kontakt - Tarczyński S.A.

Ujeździec Mały 80 55-100 Trzebnica

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

Zainteresowana pracą

13.02.2018 00:53

Na pracuj.pl znalazłam ofertę pracy na stanowisko export manager z językiem niemieckim. Ciekawa oferta ale znalazłam również ofertę z października 2016 i z kwietnia 2017 na to samo stanowisko w Ujeźdcu. Czy tu jest taka rotacja? Bardzo zaryzykuję jeżeli się zwolnię z obecnej pracy a tu dostanę kopa po miesiącu lub trzech... A.
    Potwór z bagien

24.03.2018 12:03

Wszystko zależy gdzie się pracuje (jakie stanowisko), Osobiście jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Pracuję już 2 lata, ale fakt trzeba być odpornym psychicznie. Jeżeli nie lecisz w kulki i masz wytłumaczenie na każde zapytanie, a raczej brak powodów do takich pytań to jest spoko. Zarobki duże, deputaty na święta itp. Naprawdę nie narzekam :)
    Aleksandr Makkłin

30.03.2018 10:09

Jak nie wierzysz to poszukaj na np Linkedin byłych pracowników Exportu. Podpytaj i nikt, powtarzam nikt nie da Ci pozytywnej opinii o firmie. F(usunięte przez administratora) Kadra menedżerska to takie chińskie kotki, które potakują głowami jak im właściciel każe. Ilość ogłoszeń pokazuje nie tylko rotację, ale brak zainteresowania. Unikaj tej firmy a będziesz zdrowszy:)
    Czarek

18.03.2018 21:39

Ekonomia jest bezlitosna i jeśli nie ma wyników to nikt nie chce dokładać!!
    dasdg

19.03.2018 15:41

Dokładnie. Jeśli na koncie nie ma wyników to nikt nie będzie dokładał zdrowie i życia do pracy
    x

01.11.2017 17:19

szkoda ze ta firma ma takie opinie, jestem doswiadczonym managerem, kims, kogo ta firma obecnie poszukuje poprzez ogloszenia wobec takich opinii, niestety nie bede tam aplikowac, chce pracowac w firmie, gdzie panuje dobra atmosfera a dobrzy pracownicy sa sanowani
    Nick Nolte

11.01.2018 12:14

Dobre firmy, w których panuje dobra atmosfera, nie "muszą poszukiwać " pracowników... Pozdrawiam

16.03.2018 22:43

Do X firm gdzie panuje dobra atmosfera już nie ma od wielu lat,widocznie dopiero zaczynasz karierę w handlu. Teraz każda firemka to jak w korpo,wyzysk,brak szacunku i bada niudolnych osób na kierowniczych stanowiskach jak: np."z wykrztałcenia" tokarze,stolarze,kierowcy,nauczyciele w-f,itp.którzy są teraz wielkimi menadżerami i potrafią tylko słupki rysować. Zero kreatywności,pomysłów,brak umiejętności zarządzania tylko nie wiem za co firmy im taką kasę płacą? Wielu pracowników z niższego szczebla czy tzw.pola wykona dużo lepiej wiele zadań jak Ci pseudo dyrektorki na ciepłych posadkach.
    marketing

14.03.2018 18:58

ktoś wie jak wygląda praca w marketingu? Jaka atmosfera? Warto aplikować czy lepiej trzymać się z daleka?
    Max

15.03.2018 15:15

Lepiej z daleka. (usunięte przez administratora)
    Franek

09.03.2018 16:21

Jak wyglądają zarobki na produkcji? Operator maszyn, suszarniami itd. Cały czas się ogłaszają ale o zarobkach nie ma nigdzie informacji.
    dsaer

10.03.2018 10:11

na suszarniach dostaniesz góra 2000. Tylko ciągle przez 8 godzin pchasz wózki które ważą po 150 kg. zatrzymać się nie możesz. Pomyśl czy warto
    Qwerty

06.03.2018 21:12

Czy ktoś może się wypowiedzieć o pracy w dziale optymalizacji albo o programach stażowych?? Jak mieszkania pracownicze wyglądają, jest Ok?
    tech

07.03.2018 15:09

mieszkania pracownicze przeciętne. najgorsze że masz współlokatorów w pokoju (a na pewno w mieszkaniu)
    Krokodylek

07.03.2018 17:44

Mieszkania w porządku, socjal bardzo bogaty, opinie poniżej na temat firmy jak najbardziej prawdziwe - nie polecam. Zastanów się, co jest dla ciebie ważne. Tam niedługo nie będzie miał kto pracować, zatrudniają stażystów ponieważ żaden że specjalistów, który się szanuje nie chce tam przyjść pracować. Po jakimś czasie zostaje zgaszony przez swoich przełożonych którzy nie posiadają żadnych kompetencji, wykształcenia do bycia nimi…. Polecam poczytać sobie lekturę na tej stronie. Chyba że chcesz staż traktować jak szkołę życia i na zasadzie, mieć co wpisać do CV. Większość z branży wie jak wygląda tam praca wiec pod tym kątem warto się przemęczyć. Ja tak zrobiłem :)
    były pracownik

07.03.2018 16:52

a ja miło wspominam pracę w tym zakładzie :) pracowałam tam zaledwie w okresie wakacyjnym - ok 3 miesiace, zarobki nie były najwyższe, ale czego oczekiwać wiecej od podrzednego stanowiska produkcyjnego. jedyny minus to niektóre panie brygadzistki, które miały się za niewiadomo kogo i wprowadzały nieciekawa atmosfere i panie z długim stazem pracy, które chciały wszystkimi dyrygować, ale cała reszta była w porządku.
    anonymous

07.03.2018 10:15

Karma wraca, do Tarczyńskiego widocznie zaczyna wracać skoro codziennie kilka ogloszen o prace, czyżby brak chętnych ? :) w końcu ludzie idą po rozum do głowy i zaczynają się szanować
    dasfg

07.03.2018 15:08

ukraińcy mają dość z hindusami się nie udało. może marsjanie pomogą
    uśmiechnięty w końcu ;)

05.03.2018 10:51

Najgorsza firma w jakiej pracowałem !!! cały czas jest się obserwowanym na kamerach jest się obrażanym przez kadrę zarządzającą ( która co najlepsze rządzić nie umie ) ... każą robić nadgodziny za które nie płacą jak się temu sprzeciwisz to na drugi dzień dostajesz wypowiedzenie lub zje...kę. Nie polecam nikomu najgorszy czas w moim życiu. Kwestia finansowa ok, ale jak doliczymy sobie nadgodziny, które każą robić to jest już mniej fajnie
    Z

26.02.2018 17:13

Sama praca nie jest zła, zarobki wydawałoby się, że też nie najgorsze, ale gdyby przeliczyć ile należy się pracownikom dopłaty za nadgodziny, której oczywiście nie otrzymują, zarobki nie są już takie atrakcyjne. Brak poszanowania pracownika, jego czasu prywatnego i życia rodzinnego, konieczność tłumaczenia się z każdej, niemającej znaczenia pierdoły, tłumaczenie się z L4, brak możliwości skorzystania z urlopu - wszystko to powoduje, że firmę oceniam jako niewolniczą, a przecież niewolnictwa już dawno nie ma!!! Ktoś chyba o tym zapomniał. Ogromna ilość nadgodzin, ciągły stres w pracy (nigdy nie wiesz za co oberwiesz, a zdarza się obrywać za coś, za co nie ponosisz odpowiedzialności), nieufność w stosunku do pracowników, dziwne kontrole.....jednym słowem: zastanówcie się dwa razy zanim przyjmiecie ich ofertę pracy. Rozmowa kwalifikacyjna bardzo profesjonalna, obiecuje się pracownikom złote góry....a rzeczywistość wszystko weryfikuje, niestety na niekorzyść pracownika. Jeśli nie masz rodziny albo nie chcesz (już) jej mieć, lubisz awantury o byle co, nie przeszkadza Ci ciągły stres, lubisz spędzać w pracy 3/4 swojego życia i pracować z ludźmi na wyższych stanowiskach, których brak kompetencji aż uderza w oczy - ta praca jest właśnie dla Ciebie!
    dasdbb

27.02.2018 16:48

wystarczy sprawdzić kto w kadrze jakie ma wykształcenie. A co do nadgodzin. 55 h tygodniowo jest miło widziane. Oczywiscie do tego weekendzik. I wszystko za darmoszke
    Grzegorz

25.02.2018 16:41

Tragedia !!!! Ja pracowałem jako PH tam 3 tygodnie i dostałem strzała w postaci wypowiedzenia umowy!!!! Po trzecim dniu pracy telefony typu " co robiłeś na tej stacji 15 minut, ile można kupować kawę??" Śledzenie i prześwietlanie dnia pracy dzień po dniu i tłumaczenie się dlaczego tak a nie inaczej. Pracuje jako Ph już 10 lat dokładnie w 3 firmach nie biorąc pod uwagę Tarczyńskiego mam spore doświadczenie i wiedzę handlową , każdy z Nas PH staje na tak zwaną kawkę i nigdzie nie musiałem się z tego tłumaczyć. Praca najlepiej po 10 godzin na dobę spróbuj tylko zjechać po 8 to na drugi dzień masz telefon ze zje..ą. Tragedia NIE POLECAM !!!!! szukajcie innej firmy tam nikogo nie szanują. Zresztą to widać po ilości ogłoszeń na pracuj.pl cały czas szukają tylko sami nie wiedzą chyba kogo.... (usunięte przez administratora) nic więcej
    milu

27.02.2018 16:46

Tak samo wygląda praca technologa. 30 kg mięsa w skrzynce musisz nieść sama bo telefon "czemu we dwie niesiecie jedną skrzynkę, prezes patrzy na kamerach"
    MożeNowy

25.02.2018 17:35

Witam. Mam zamiar wybrać się na rozmowę na stanowisko lidera. Czy może ktoś orientacyjnie podać stawki na tym stanowisku? Przez telefon się nie dowiem, a nie wiem czy jest sens w ogóle jechać.
    Pracuś

20.02.2018 13:44

Powiem tak, firma jako firma jest ok, ale ludzie, którzy tam pracują ja ciężkostrawni. Z małej błachostki robią wielką awanturę. Dla nich osoba, która jest zatrudniona powinna harować od rana do wieczora najlepiej za darmo. Moje ostatnie trzy wypłaty zostały mocno ścięte. Oferują ci prace ze zgranym i fajnym zespołem po czym okazuje się ze wcale tak nie jest. Jeśli. Chcesz dołączyć do zespołu, który jest negatywnie nastawiony oraz chcesz być wykorzystywany ta praca nadaje się w sam raz dla ciebie. Pozdrawiam
    Cebula

17.02.2018 20:33

Wszyscy boja sie dwoch nowych podobno z wielkich korpo. Przyszli zrobic “porzadki”
    mi

19.02.2018 11:11

I co z tego, że przyszli nowi z korpo, jak i tak za chwilę wymieni się ich na nowych. Przecież w tej firmie panuje nieustanna fluktuacja, której źródłem jest psychoza rozsiewana od lat przez samą górę.
    daseth

19.02.2018 17:45

oh byli już nie raz ludzie z korpo. Tylko wymiękali szybciutko. Korpo jakie by nie było ma jedną ważną rzecz - szacunek. Gdyby ktoś do dyrektora w korporacji powiedział tak jak odnosi się "góra" do dyrektorów w TSA to by miał po karierze

Zostaw merytoryczną opinię o Tarczyński S.A.

Oferty pracy - Tarczyński S.A.

Pracownik Grupy Degustacyjnej

Kraków