Tarczyński

• Małuszyn
  • Marcinowo
  • Jaszyce
  • Kobylice
Bielsko-Biała - Tarczyński S.A.
Ujeździec - Tarczyński

3. Opinie o pracodawcach Trzebnica
  5. Opinie o Tarczyński S.A.

Opinie o Tarczyński Trzebnica

Nie przegap nowości o Tarczyński S.A.!

Mały

09.06.2015 21:51

Pracuję tam już ponad 5 lat i moim zdaniem jest wszystko ok z kierownikami można się dogadać w każdej sprawie atmosfera pracy nie jest zła i pieniądze są dobre o ile chce się pracować i nie przychodzi się do pracy z nastawieniem odje... 8h i do domu. Nie ma co pisać "katastrofa" po miesiącu czy 2 pracy trzeba dać coś od siebie aby zostać docenionym. Ogólnie polecam firmę dla ludzi którzy przede wszystkim chcą pracować a nie tylko narzekać. Pozdrawiam wszystkich pracujących.
    heheheh

19.06.2015 12:09

to ty chyba ćpasz codziennie i nie wiesz co sie dzieje
    sam

08.06.2015 12:42

A co się stało z Panem Królem?
    Bielsko_B

30.05.2015 10:14

Witam, Osobiście nie polecam pracy w Bielskim zakładzie.Na podstawie kilku punktów Wam wyoślę, że nie warto składać tam dokumentów. Od świąt wielkanocnych kilka zmian i awansów nie ma już kierownika zakładu Pana K.Króla w jego miejsce Pan T.Mostowicz, który obecnie nie ma pojęcia co się tak na prawdę dzieję na zakładzie.Za to już nad nim samym pojawili się Pan Hyliński wice dyrektor,który nie ukrywam jakiś szacunek do ludzi ma ale nie znam go dokładnie jeszcze.Następnie jest Pan Wiśniewski tego człowieka wogóle na zakładzie nie widać i on sam również nie wie co się dzieje na zakładzie to co jego ludzie mu przekażą myśli, że tak jest.Następnie Pan D.Górny ten człowiek to już wogóle nie wie co to szacunek do ludzi najlepiej rób przynieś wynieś pozamiataj.... to tyko dyrekcja zarządzająca tym zakładem. Kierownictwo: Tylko jeden człowiek tak na prawdę jest w porządku to Pan S.Śleziak po za tym reszta to banda nie udolnych ludzi.Większość tych osób to nie porozumienie na tych stanowiskach.Ci ludzi Was wykończą psychicznie i fizycznie. Brygadziści: No to tutaj można też coś powiedzieć.Kilka osób jest w porządku no bo pracują już po kilka lat w tym zakładzie.Pracują a nawet nie którzy dobrze zasuwają.Ale są brygadziści, którzy mają Cię w d... dali im stanowisko brygadzisty a już uważają się za drużynę kierowniczą. Warsztat i magazyn O tym mogę mało powiedzieć bo tam nie siedziałem ale z tego co się spotykam z ludzmi i opowiadają to również jest masakra jedyną osobą negatywną,którą poznałem to A.Baniak brygadzista magazynu to człowiek bez zasad.W przeciągu może dwóch lat zwolniło się dwóch magazynierów bo nikt z nim nie chce współpracować.Mówiono,że to przez kierownika zakładu K.Króla a ja wiem,że to przez niego rozmawiałem z tymi byłymi magazynierami.Mieli go po prostu dość.Dali mu stanowisko brygadzisty i myśli,że ma władze.Włazi w d... kierownictwu a w szczególności dyrekcji, która tam przyjeżdża.Od siebie jeśli by nie musiał nic by nie robił. Wynagrodzenie: Dużo obiecane mało dane to,że obieca Ci kierownik zakładu czy obojętnie jaka osoba, która rozmawia z Tobą o zatrudnieniu obieca Ci kasę a tak na prawdę guru w Ujezdzcu nie przejdzie więc nie licz na kokosy.Robisz po 10-12 godzin i wiedz, że nie zarobisz nawet 1500 zł.Planów na weekend sobie nie rób bo w piątek dopiero MOŻE zapadnie decyzja czy robisz czy nie.Święta w tym zakładzie nie istnieją robolu masz robić bo dyrekcja chce mieć wolne. Ogólnie sumując: Nie składajcie tam dokumentów bo szkoda Waszego czasu.Zakład pracy to nie jest raczej nazwał bym to obozem pracy Pana T. w Bielsku jest dużo firm, które bardziej doceniają swoich pracowników.Zakład np w ujezdzcu i cała tam dyrekcja myślą,że tam zakład, który utrzymuje całą tą wioskę plus 5 innych koło siebie dając 1100-1200zł to w Bielsku też tak zrobią.Sęk w tym, że Bielsko to duże miasto i wiariant szukania lepszego zakładu niż ten jest dużą szansą niż w Ujezdzcu. Chyba przekonałem Was drodzy internauci szukających opinii na temat zakładu i sami podjeliście już decyzję. Życzę wszystkim normalnej pracy i ludzi, którzy będą Was szanować. Pozdrawiam
    Fizyczny

06.06.2015 13:35

Witam. Zapomniałeś mój drogi opiniodawco o paru "najważniejszych" osobach na zakładzie, czyli o Patrycji, Sabinie, Annie i Joannie, które jak tylko poczuły brak K.K. to drugim ich pomieszczeniem biurowym stała się palarnia. Coś co do tej pory było nie do pomyślenia za kierowania K.K, teraz stało się codziennością. Szkoda tylko że pracownikom na produkcji należy się jeden papieros i to po śniadaniu. Ale widocznie im więcej zarabiasz, jesteś bliżej władzy i masz lepsze stanowisko to możesz więcej, jesteś lepszy, jesteś ponad innych tych, którzy w chłodzie dźwigają lub pchają ciężary, wyrabiają pieniądze na tych pracowników biurowych. K.K jaki był to był. Pierwszorzędny fachowiec, organizator, człowiek z ogromna wiedzą i zasadami. Szkoda tylko że w kontaktach międzyludzkich był chamski i przychodziło mu z trudem porozumiewanie. No cóż.

25.05.2015 00:28

inna

25.05.2015 09:56

Dzieki bardzo za informacje napewno skożystam.Tylko to też chodzi o tych ludzi co tam nadal pracują bo naprawde do puki dr.pakowni i ekspedycji był D.D to ludzie tak sie nie zwalniali, odkąt został K.Z to wćiagu miesiąća odeszło ok.20 osób z pakowni i z sieci którzy pracowali tam kilka ładnych lat i dyli doświadczonymi pracownikami,a niestety nie każdego da sie zastąpić ukraincem.Mam nadzieje ze Pan Prezes Tarczyński czyta to i przyjrzy sie bardziej tej sprawie bo mam wrażenie ze pewne sprawy sa dobrze przednim ukrywane zeby sie nie pozbyć stołka.
    ktoś kto wie

21.05.2015 19:41

Troszkę przesadzacie w tych opisach praca jest ciężka i maja wymagania ale coś za coś płacą na czas macie stołówkę i deputat .Natomiast macie rację co do kadry są osoby które by utrzymać się na fali pogrążają innych tylko w ten sposób mogą zaistnieć na codziennych odprawach .
    inna

24.05.2015 21:32

Pracowałam tam.Jak wszendzie pracować trzeba ale to bardzo dziwne ze w ciagu miesia odkąd zmienił się dr.pakowni co tydzien zwalnia sie co najmiej po 3 osoby.To chyba nie są przesadzone opinie.Ciekawe czy pan (usunięte przez administratora)wie ze ludzie sie masowo zwalniają,niedługo nie bedzie komu pracować tam.Anaprawde była fajna odmosfera i kiedyś dało sie pracować.
    ktoś kto wie

21.05.2015 18:56

Andrew ty nawet na forum obrażasz ludzi
    byly pracownik

20.05.2015 16:56

witam pracowalem w tej firmie i z czystym sumieniem moge powiedziec ze to jedna wielka klika!!! Pan Tarczynski nie ma pojecia wogole co sie dzieje na zakladzie,kierownicy hmmm smieszni,mysla ze jak maja dluzszy fartuch to juz sa kims,zero szacunku do pracownika.kto jest nie wygodny odrazu jest usuwany,Ukraincy lepiej sa traktowani niz Polacy.Gdyby szef mial pojecie co tak naprawde tam sie dzieje to co 2 by kierowniczek i panie brygadzistki juz by byly na bruku.Pozdrawiam i nie polecam.
    pracownica z Pszczyny

05.05.2015 09:28

goła stawka na rękę jakieś 9.80 bodajże ale do tego są dodatki premie okolo 2000tys na reke zarobisz jak jest ciągłośc to wiecej system 4brygadowy tzn 4 dni pracujesz dzien wolnego po 4 nockach 2 dni wolnego mozesz chodzic na dodatkowe godziny czyli w swoj wolny dzien umowa miesieczne na agencji jak sie sprawdzisz dostajesz umowa conajmniej roczna juz pod zaklad i oczywiscie wszystko zalezy od stanowsika pozdrawiam
    Ciekawski

04.05.2015 12:54

jaka jest u Was w stawka netto za godzinę pracy? w jakim systemie i ilo jest zmianowa? przy jakim rodzaju umowy i jakim stanowisku (zakresie obowiązków)?
    Były Promotor Sprzedarzy

04.05.2015 01:51

Wspaniała firma, prężny rozwój, dobre zarobki, wszystko znakomicie zorganizowane, wyznaczony konkretny cel, wymagana determinacja w dążeniu do niego! Pozdrawiam wszystkich i żałuję że mnie z wami niema.
    Bielsko

12.05.2015 11:13

Zapewniam Cię że wszyscy wiedzą co się dzieje, jak się dzieje i co kto mówi. Łącznie z Najwyższą władzą. Liczą się tony produktów a nie atmosfera i ludzie.
    Były Pracownik

02.05.2015 19:27

Witam, Czytam te wszystkie komentarze i z przykrością muszę potwierdzić te wszystkie negatywne opinie. Pracowałem tam dość krótko i własnie ze względu na atmosferę jaka tam panuję postanowiłem zmienić pracę na firmę z normalnym podejściem do pracownika. W tej firmie nie spotkałem człowieka, który miałby predyspozycje do np. kierowania ludzmi. Kolesiostwo i nic więcej!!! Całą firmę mogę porównać do puszki Pandory, która przyciąga wzrok i zachęca do jej otwarcia a po zapoznaniu sie z jej wnętrzem masz same problemy. Po kilku miesiącach pracy w tej firmie nabawiłem się depresji. Wielokrotnie dostawałem @, których treść można było podpiać pod Mobing!!! Przełożeni w tej firmie nie potrafią pozytywnie motywować swoich pracowników słychać tylko teksty cyt.,, Jak nie zamkniecie planów to was wszystkich zwolnie" Pana "Andrew" który na tym forum szalenie próbuje ocieplić wizerunek firmy wie o czym mówie. Człowiek totalnie oderwany od rzeczywistości. Ciekaw jestem czy Pan Tarczyński wie co się dzieje w jego firmie. Są ludzie, którzy pracują w tej firmie kilka lat i smiało mogę ich podzielić na dwie grupy: 1. Ludzie Pana Tarczynskiego, którym wiedzie się bardzo dobrze kosztem wizerunku firmy cyt ,,Po trupach do celu". 2. Inni pracownicy nie mający szansy na znalezienie innej lepszej pracy. Ja bardzo szybko zrozumiałem, że to był czas stracony na pracę dla tej firmy. Nie polecam!!!!!!!!!!
    Bielsko

02.05.2015 08:37

Całe Bielsko jest Panu wdzięczne za prawidłową decyzję. Szkoda jedynie że tylko jedna z dwóch.
    pracownica z Pszczyny

27.04.2015 08:10

Witam jestem pracownicą innych zakładów mięsnych jestem pracownikiem produkcji wędlin( gr. myjąca)myślałam ze my mamy przerąbane ale czytając was nie ma tak żle system 4ro brygadowy 8 godzin pracy stawka 11 zl brutto umowa juz na wstepie najpierw co miesieczny do roku az sie nie nauczysz puzniej na minimum 2 lata zarobki ok 2000 tys na reke masz nadgodziny placone minus taki ze nie da sie ich niestety doszukac na wyplacie bo tak są pokrętnie kwitki napisane i cuż majstrowie brygadziści zalezy na kogo trafić ale ogólnie nawet oficjalnie mobbing jest zabroniony a nieoficjalnie roznie to bywa ale z tym sobie tez mozna poradzić kamerki tez są notatke można dostać za byle g..... ale ogolnie da sie wyrobić i wolne tez jest.....serdecznie was pozdrawiam i nie zazdrosze
    olek

17.04.2015 17:40

A tak ładnie się reklamują. Z informacji uzyskanych od osób pracujących tam, technologów można wywnioskować, że każdy szuka pracy. Jak odchodzi lub szuka to chwili jak tam w tej fabryce nie jest. Śmiesznie to wygląda jak ci ludzie aplikują na stanowiska kierownicze w innych firmach. Są to dzieci. Brak doświadczenia. Głównie z polecenia.
    Bartek

15.04.2015 19:26

Osobiście nie polecam.Miałem okazję tam ppracować.Na moje szczęście nie miałem problemu ze znalezieniem innej pracy. Z zewnątrz ładnie pięknie, ale jak już tam trafisz to trochę gorzej. Nie mogę powiedzieć,że to (usunięte przez administratora) ale: karierę zrobisz jedynie zakładając niebieskie buciki i będziesz latał na"górę". Zasada jest jedną. Utopić wszystkich.Nie ma zwyczaju pokazywania swoich osiągnięć,ale pokazanie błędów innych. L4 w tej firmie nie istnieje. Jak założysz coś takiego, to albo trafisz na dywanik przed oblicze o łaskawego Pana T, albo wręczą Ci zwolnienie l.Nie ma znaczenia czy to na chore dziecko, czy na urwaną rękę. Stołówka, tak jest bezpłatna. Ale pamiętaj, masz tylko 15 min aby tam dojść, zjeść i wrócić. Jak nie to premii nie będzie. Dokładnie sprawdzą na filmie ile byłeś, co do sekundy. Telefon prprywatn zostaw w domu. Złapanie kogoś z telefonem to dodatkowe punkty do awansu, naturalnie nie twojego. Nie chodzi o super tajną technologie produkcji kabanosów, a akcje typu "F5 ala Konstar",też znanej firmy z branży. Potem wiszą ładne kartki:" jesteśmy zespołem,to co w firmie, zostaje w firmie". Jeśli nie masz wykształcenia, brak Ci doświadczenia, ale jesteś gotów sprzedać matkę, za poklepanie po ramieniu przez Pana T. To firma jest dla Ciebie. Nie ukrywam firma, działa z pozycji monopolisty na rynku pracy w Ujezdzcu i okolicznych wioskach. Kto che przeżyć coś innego, niż praca w normalnym zakładzie pracy to przyjmą Cie z otwartymi rękami. Wystarczy zobaczyć na ogłoszenia o naborze. Cały czas otwarte. Od sprzątaczki po dyrektora.

13.04.2015 19:30

Jak Katastrofa, to po co Panie Marcin jeszcze Pan tu pracuje??? Polska to wolny kraj! Nikt nikogo na łańcuchu nie trzyma, brama jest szeroko otwarta dla wszystkich Wolnych ludzi, którym się nie podoba praca w TSA! Z pewnością gdzie indziej będzie lepiej i łatwiej, więc po co się męczyć???
    Marcin

13.04.2015 17:56

Katastrofa. Pracuję tu.
    nico

27.03.2015 08:56

Firma ma duże aspiracje i ciągle się rozwija patrz reklama TV i inne wsparcia. Pracownicy to narzędzia do osiągania celu. Atmosfera która tworzy zarząd to temat rzeka przykładem jest dobór kadry którego warunkiem przyjęcia jest umiejętność zarządzania przez chaos i strach oraz wyznawanie zasady niewolnik to najlepszy pracownik o gumowym uchu nie wspomnę. Nius nie koniecznie prawdziwy to ważny atut dla zarządu w codziennym zarządzaniu PPT
    Pola-Monola

30.03.2015 18:54

W 100 % zgadzam się z nico. Chaos, strach i niekoniecznie prawdziwe niusy.
    sława

21.03.2015 23:49

mam nadzieję że p.Tarczyński czyta - pracuję w ZP Sława i jest kłopot z młodym kierowniczkiem na vac psełdonim "pizduś" mamy go dość zachowuję się jak gebels lub SS , ma jedną upatrzoną p,Anię K ona może wszystko ostatnio se nawet zdjęcia pstrykali w biurze nie wiem czy gołe ale .Ania zgubiła tel i inna zmiana znalazła i ona zero konsekwencji , a jak by kto inny wpadł z tel to jest - 500 przy wypłacie a tu nic sprawa zatuszowana i nikt nic nie wie , p.Prezesie zrub pan z nim pożądek nikt nie chce z nim pracować
    monika

17.03.2015 20:28

TZYS

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tarczyński?

nowy

16.03.2015 18:32

Wypłata jest terminowa, a atmosfera to zależy gdzie ucho przyłożyć. Kierownicy nie tworzą jakieś strasznej atmosfery, ale to zapewne też zależy od działu. Najgorsze w tej pracy to jest to, że nie możesz sobie zaplanować sporo rzeczy, bo nigdy nie wiadomo czy weekend będzie wolny czy zajęty. Planowanie w Tarczyńskim leży. A co do wypłaty to jest stawka podstawowa + premia w zależności od zarobków + deputat co dwa tygodnie + opieka medyczna + kasa za nadgodziny.
    obserwator

10.03.2015 19:24

Andrew,aleś ty nawiedzony....

06.03.2015 09:04

Pola- Monola

08.03.2015 07:27

Jak będziesz miał tyle doświadczenia iwedzy co On to może się uda i też będziesz tyle zarabiał. A teraz weź się do roboty i nie jęcz. Z tego jeszcze nikt nie wyżył.
    on

03.03.2015 17:06

Czy ktoś wie cokolwiek z Białym Kał,kiedy zakład rusza
    nowy

16.03.2015 18:38

A o co chodzi z tym Białym Kał? Gdzie to jest?

28.02.2015 02:47

to ja

01.03.2015 18:46

Nie trzeba było odchodzić to byś wiedział!!

26.02.2015 15:14

Witam, proszę o info kto jest aktualnie dyrektorem technicznym w TSA. Z góry dziękuję.
    to ja

01.03.2015 18:48

Nie trzeba było odchodzić to byś wiedział

Kontakt - Tarczyński S.A.

Ujeździec Mały 80 55-100 Trzebnica

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

25.02.2015 10:42

Troszkę już popracowałam w tego typu obozach , nabrałam doświadczenia i nie mam zamiaru od początku to wszystko przeżywać ;) wiele mogę powiedzieć, bo przez 2 dni zrobilam prawie 30h. I to nie na stanowisku które na umowie widmo mialsm miec. Nie sadzi Pan że jeśli coś się obiecuje to winno się słowa dotrzynać? A i uświadamiając prawdziwa praca to nie nap***dalanie za najniższą od rana do zwyciestwa!

25.02.2015 07:46

Czy przypadkiem Pani Czarna wie na pewno co to znaczy NAPRAWDĘ PRACOWAĆ? Jak widać NIE, bo nawet nie zaczęła...Co można powiedzieć o takiej Firmie jak TSA, która zatrudnia 1300 osób jeśli się w niej jest 2 dni i to z dojazdem??? NIC! Zatem z tych wątpliwej treści komentarzy niech sobie PANI CZARNA ZUPĘ UGOTUJE, pewnie będzie smaczna...W prawdziwych Firmach pisze Pani Czarna, zarabia się 3 razy więcej. Taaak, pewnie Pani Czarna wie co pisze szkoda tylko, że aplikowała do pracy w TSA, a nie do takiej PRAWDZIWEJ FIRMY. Pani Czarna, ja pracuję za kwotę dużą większą od średniej, NIE NAJNIŻSZEJ krajowej. Ale 10 lat temu zaczynałem od najniższych stawek. Doszedłem do tego ciężką pracą m.in w TSA, a moje dzieci też uczę zasady "małej łyżeczki". Szanownej Pani Czarnej też to polecam

24.02.2015 20:48

Czy przypadkiem Pan Andrew nie jest swoistym czopkiem tudzież człowiekiem takiego typu przez których najniższa krajowa jest jaka jest bo zawsze znajdą się desperaci na 1200 zagonieni (albo raczej sami pchający się) do roboty po conajmniej 10h!? Pracowałam tam (phi nawet nie zaczęłam) 2 dni. Po pierwsze KŁAMSTWO! "Zarobisz więcej niż 2500" mówili co dalej .. ? Umowy nawet nie pokazali za zadaniowy tryb pracy (co znaczy od 6 do zwyciestwa) okazalo sie ze płacą najniższą krajową plus marna premia (bodaj 500 brutto) na stanowisku promotora i przylicznych delegacjach. Dodatkowo praca na produkcji (kolejne KŁAMSTWO!) . Ludzie są nienormalni bo jeszcze się cieszą i myślą że tak ma być. Nie znają realiów i tego , panie Andrew , że za połowę obowiązków w prawdziwych firmach dostaje się 3x więcej. Szanujcie sie! Jeśli chodzi o Ukraińców to nie zdziwcie sie humanitarne istoty jak dzięki waszym dobrym sercom zaproponują Wam Polakom zlecenie za 4zł/h albo zwolnienie bo na Wasze miejse znajdzie się 5 Ukraińców. Co do polityki to nie ten wątek zadowolony Panie Andrew. Niech Pan pomyśli o swoich dzieciach, chciałby Pan żeby w przyszłości dzieki Panu pracowały w TSA za 700zł? Myśle że nie. Pozdrawiam

24.02.2015 20:47

21.02.2015 22:59

Aha, to znaczy, że ludzi przedsiębiorczych i wzór polskiego kapitalizmu mój przedmówca widzi w kryminale. Super wizja, typowo socjalistyczno - komunistyczny punkt widzenia!!! Gratuluję wiedzy dotyczącej kapitalizmu...Żenada! Prezes Tarczyński na Zachodzie miałby pełne poważanie wszystkich ludzi pracy, rozumiejących czym jest kapitalizm, ale w Polsce? W kraju związkowców i malkontentów oczywiście najlepiej porównać go do tyrana. Jakie to żałosne podejście, łza się w oku kręci jak człowiek pomyśli o stylu myślenia i postrzegania rzeczywistości rodem z PRL i ZSRR
    KabanosToNieWszystko

20.02.2015 20:19

Jak Alcatraz ,brakuje drutów kolczastych i snajperów na każdym rogu żeby odstrzeliwać chowających się palaczy, zakład z zewnątrz jak Nowy Jork a poszanowanie jak w Kambodży, no cóż takich mamy w Polsce prywaciarzy, na naszej krzywdzie i głodzie się bogacą, za zachodnią granicą siedzieliby w kryminale.
    Gladiator

21.02.2015 20:14

A czy szanowny kolega na pana Tarczyńskiego mówi już Tato?

08.02.2015 17:12

Taaak, wielki patriotyzm tu wybrzmiewa i solidarność z walczącą Ukrainą...Prezes Tarczyński odpowiada na potrzeby ludzi, którzy nie mają co do garnka włożyć i pomaga tym, którzy walczą na Ukrainie o swoją wolność, którą wielu w Polsce wykorzystuje tylko po to, aby machać szabelką i krzyczeć, że ktoś ich skrzywdził! Biedni, skrzywdzeni NIEUDACZNICY I LESERZY, którzy z łatwością potrafią wyzwać Ukraińców od Banderowców, ale sami nie chcą się wziąć za ROBOTĘ! Ukraińcy pracują i nie narzekają! Są szczęśliwi, że mają pracę i szansę na przyszłość. Niestety wielu naszych rodaków nie potrafi tego ZNIEŚĆ I USZANOWAĆ, BO SĄ ZWYKŁYMI MALKONTENTAMI I LESERAMI!!! Sprawdza się to, co powiedział klasyk: Amerykanin widząc awans i bogactwo sąsiada spyta go: JAK CI SIĘ UDAŁO TO OSIĄGNĄĆ? CHCE PÓJŚĆ TĄ SAMĄ ŚCIEŻKĄ I TEŻ OSIĄGNĄĆ SUKCES! Polak widząc to samo, nie zapyta, ale będzie myślał co zrobić, aby sąsiad STRACIŁ TO, CZEGO SIĘ DOROBIŁ! BO NA PEWNO UKRADŁ!!!
    Michał69

25.02.2015 09:03

Witam, przyglądam się opiniom, które dzielę zwykle przez 3, ale jedno jest pewne - pośród opiniotwórców są byli, zawiedzeni pracą ludzie, jak i wciąż zatrudnieni pracownicy. Ktoś na górze napisał, że są Ukraincy, ktoś zaprzeczył, a Pan, Panie Andrew również potwierdził fakt ich zatrudnienia, więc chyba coś w tym jest. Jak mawiają, w każdej plotce jest ziarno prawdy. Uważam, że jednak najlepiej przekonać się na własnym doświadczeniu uczciwie pracując, aby w ustach Pana Andrew nie zostać LESEREM i MALKONTENTEM ;) Michał69
    Trzebniczanka

22.01.2015 00:35

"(usunięte przez administratora) jest dobry w smaku. nie leży w piasku i nie jest pakowany przez ukrainców, ktorzy dlubia w nosie a potem dotykaja go. Kogos tu troche ponioslo" A przez kogo niby? Całe miasto jest sterrozyzowane przez banderowców którzy czają się na każdym rogu, w wolne dni zakłócają spokój i są w opinii moich wielu znajomych najgorszymi sąsiadami jakich można sobie wyobrazić. Zresztą już na pierwszy rzut oka każdy może stwierdzić że to pozbawiony wszelkiej kultury motłoch. Więc co robią na stanowiskach pracy aż strach pomyśleć. A wszystko to zasługa Sz. P. Tarczyńskiego który zamiast wspierać rodzimy rynek pracy i rozwijać firmę z poszanowaniem pracownika ściąga tanią siłę roboczą (obecnie Ukraińców jest podobno kilkuset) i może w ten sposób wybrzydzać do woli. Że firma na tym ucierpi w dłuższej perspektywie czasu to oczywista sprawa - ale może warto pomyśleć o wybudowaniu baraków dla nich w Ujeźdźcu i w ten sposób oddzielić ich od normalnych mieszkańców Trzebnicy którzy muszą dzierżyć tą hołotę na każdym kroku... ;/
    gaga13

18.01.2015 21:43

Witam! Proszę o informację jak wygląda praca na stanowisku Technolog Stażysta. Jakie zarobki i atmosfera?
    Ona

12.01.2015 14:57

Witam, ja chciałam składać podanie do Tarczyńskiego S.A. do pakowania... Ktoś powie mi czy opłaca się tam iść.? Jakie zarobki i czy ciężko

09.12.2014 22:52

Widzę, że mój przedmówca próbuje być bardzo dowcipny. Pewnie kolejny były i niezadowolony z TSA. Jaka szkoda...
    Y

08.12.2014 01:50

przepraszam, co to jest Tarczynski? kupe strusia zjadl? wiem, ze tego nie nalezy kupowac, zreszta reklama zrobila swoje :)

07.12.2014 21:07

Szanowni Państwo, Chyba się komuś w głowie przewróciło! Pokolenie Y, zdolne tylko do narzekania oraz biadolenia. Nic nie pasuje, NIC! Jakbyście brali wypłatę na raty z opóźnieniem trzech tygodni, albo pracowali na umowach śmieciowych to próbowałbym Was jeszcze zrozumieć. Jesteście biedni i pożałowania godni! Wieczni NIEUDACZNICY, którzy ciągle narzekają! Jakbyśmy takich mieli w latach 40 i 50 to Warszawę odbudowalibyśmy dopiero w XXII wieku!
    GOŚĆ

04.12.2014 09:47

A W SŁAWIE BRAKUJE MIĘSA JUŻ TRZECI DZIEŃ ...
    były pracownik

06.12.2014 02:41

Ale nikt tu nie mówi, że te kabanosy są z mięsa. ;)

Zostaw merytoryczną opinię o Tarczyński S.A.

Oferty pracy - Tarczyński S.A.

Pracownik Grupy Degustacyjnej

Kraków