Tarczyński

• Małuszyn
  • Marcinowo
  • Jaszyce
  • Kobylice
Bielsko-Biała - Tarczyński S.A.
Ujeździec - Tarczyński

3. Opinie o pracodawcach Trzebnica
  5. Opinie o Tarczyński S.A.

Opinie o Tarczyński Trzebnica

Nie przegap nowości o Tarczyński S.A.!

monia szynka

02.05.2016 21:07

w dziedzinie mięsnej na skoro taka znana firma to dobrze traktują ludzi
    chętny na staż

29.04.2016 10:28

A jak traktowani są stażyści technolodzy, jak zarobki, godziny pracy? Czy rzeczywiście jest możliwość potem dostać normalną pracę w zakładzie?

29.03.2016 19:35

Witam wybieram się na rozmowę w sprawie pracy może ktoś podpowie jakie są zarobki jaka atmosfera pracy social praca na produkcji w B-B.Pozdrawiam

29.03.2016 19:12

Witam wszystkich wybieram się na rozmowę w sprawie pracy Tarczyński B-B może ktoś coś podpowie jakie są tam warunki pracy i płacy socjal praca na produkcji.Pozdrawiam.
    isa

11.03.2016 19:04

Czy ktoś był na stażu jako technolog w labolatorium? Jak wrażenia? Firma organizuje jakiś dojazd dla pracowników z np. Trzebnicy- chodzi mi o zakład w Ujeźdzcu Małym? Albo da radę wynająć mieszkanie/pokój w tej wiosce? Bo w trzebnicy jakieś mieszkania na wynajem widziałam, ale dojazd pks to chyba masakryczny... Staż by mnie interesował, ale nie mam samochodu, mam prawko, ale nie wiem czy dalabym rade szybko jakis samochod kupic jakby co...
    isa

11.03.2016 18:59

Czy ktoś był na stażu jako technolog w laboratorium? Chodzi mi o zakład w Ujezdźcu Małym. Istnieje jakiś transport dla pracowników? Na stażu mi zależy, wynajęłabym sobie mieszkanie w Trzebnicy, ale w tej chwili nie mam samochodu i nie wiem, czy dałabym radę szybko kupić cos taniego i dzialajacego ;/ a z dojazdami pks do tych Ujezdziec to widzialam ze straszanie kiepsko ;/ Abo jest mozliwosc wynajecia pokoju/mieszkania w tych Ujezdzcach?
    zainteresowany

04.03.2016 16:16

Witam. Moze ktos zorientowany napisac jak wygląda praca na ph odnoscnie detalu . Jaki podział podstawa plus możliwa premia i jakie rzeczywiście osiąga sie wyniki.? Jakie narzędzia i dostępne benefity w firmie. Pozdrawiam
    koto

01.04.2016 13:06

Maks 3000 zł netto.
    edek

10.02.2016 15:24

Ale plany do wyrobienia czy nie realne?
    Rico

03.02.2016 13:50

Jak wygląda praca w Sławie ? Widzę że mają ogłoszenia na stanowiska kierownicze, może ktoś przybliżyć faktyczne obowiązki, system pracy (ile godzin/ 4 brygadówka ?) oraz oczywiście na co można liczyć mając 2 lata doświadczenia na produkcji (oraz czy płacą na czas).
    abba

09.02.2016 15:57

a jak z realizacją planu w terenie sprzedaje się produkt ?
    Lol

02.02.2016 20:27

Dają na sieciach w Warszawie 2000 netto podstawy... (usunięte przez administratora) ... Hehe (usunięte przez administratora) :)
    gabi

01.02.2016 18:28

Witam od jakiegos czasu wisi ogłoszenie o pracy jako Kupiec. Bardzo proszę o opinie, poniewaz jestem zainteresowana, ale same opinie o atmosferze pracy mnie przerazaja, chociaz opinie pojawiaja sie glównie po drugiej strony procesu, czyli ze strony sprzedazy
    Twain

30.01.2016 16:15

W Kobiórze zrobiło się miejsce. Tam spróbuj.

18.01.2016 00:05

SUN

18.01.2016 07:38

Skąd taka rotacja w działach jakości. czy warto pakować się do tej "roboty".
    SUN

14.01.2016 13:26

Witam Jak wygląda praca w dziale jakości?????? Obserwuję, że rotacja jest częsta. Jak wynagrodzenie, nadgodziny (płatne??? czy na zasadzie hobby), co z weekendami. skąd taka rotacja. z góry dziękuję za info

11.01.2016 18:28

mark

25.01.2016 13:32

Witam, Potrzebuję zarobić 4 tysiące miesięcznie, czy łącząc podstawę + premię dam radę mieć tyle co miesiąc? mam doświadczenie w branży spożywczej.
    Michał

11.01.2016 09:25

W listopadzie zeszłego roku podjąłem pracę jako PH, pierwsze wrażenia, wdrożenie super, pakiet multisport i luxmed, podstawa bardzo przyzwoita, samochód w bardzo dobrym stanie, iPad. Wymagania są, ale warto popracowań, bo premia zawsze poprawia humor.
    mark

07.01.2016 16:45

Ile szacunkowo zarabia podstawy i premii przedstawiciel handlowy?

06.01.2016 16:45

jakim systemem pracujecie 3 zmianowym czy czterobrygadówka.,.często gonią żeby robić nadgodziny

06.01.2016 11:19

Czy ktoś sie wypowie na temat dzialu utrzymania ruchu? Jaka praca, jaki kierownik?

07.01.2016 18:27

Normalny. Na dwóch nogach, z dwoma rękami i głową na karku. Przyjdź, nie bój się.

04.01.2016 21:33

no ja ostatnio szukam pracy i przegladam ze sporo stron z ofertami i natknalem sie na jedna od firmy Tarczyński S.A., a mianowcie na stanowsiko technologa w Bielsko Białej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tarczyński?

lolek

04.01.2016 18:29

macie czterobrygadówke.,.ile można zarobić jako operator piecy.z góry dzięki

28.12.2015 01:43

TSA

28.12.2015 16:16

Dzień dobry, wszystkie ogłoszenia znajdują się na http://grupatarczynski.pl/pracuj-z-nami/, tam znajdzie Pan również szczegółowe informacje na temat aktualnych stanowisk.
    wer

12.12.2015 09:22

Pracuje w firmie Traczyński S. A. i muszę przyznać że jestem zadowolona z pracodawcy. Firma prowadzi dużo szkoleń podnoszących kwalifikację, do tego realna możliwość awansu oraz socjal (deputat, prywatna opieka medyna, bony na świtą, paczki, zajęcia z języków obcych itd.).
    MAGAZYNIERbb

10.12.2015 15:59

Hej, chce tam aplikować na magazyniera - wie ktoś jak się tam sprawy mają? Jakie zarobki, socjal, premie itp ? PRZEDE WSZYSTKIM jacy brygadziści/kierownicy zmiany ?
    tolek

10.12.2015 19:22

zależy na jaki magazyn pójdziesz, na główny czy na wyrobów gotowych. Jak na magazyn wyrobów gotowych to nalepiej by chcieli żeby występować w trzech osobach i brać jedną wypłatę
    Mariusz

14.12.2015 09:14

Od 3 lat pracuje u Tarczyńskiego na magazynie, plusem jest duża automatyzacja pracy. Oczywiście raz jest lepiej, raz gorzej, ale kto pracował na magazynie ten wie jaka ta praca jest. Można zarobić, lekarz prywatny jest no i deputaty. Ogólnie polecam.
    Andrzej

04.12.2015 13:50

Jedno jest pewne firma idzie na rekord! Ciekawe kiedy osiągnie jedną gwiazdkę. Niestety większość opinii to prawda. Szkoda. Rewelacyjne produkty (usunięte przez administratora)

03.12.2015 15:12

04.12.2015 15:38

dzięki ja jestem elektrykiem i mam zamiar złożyć cv a chciałem wiedzieć jak kierownik działu utrzymania technicznego czy da się z nim pracować

Kontakt - Tarczyński S.A.

Ujeździec Mały 80 55-100 Trzebnica

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

02.12.2015 14:05

A jak praca w dziale technicznym w bielsku słyszałem że jest nowy kierownik tego działu i szukają elektryków?
    Yes!

25.11.2015 18:06

Nareszcie od grudnia będzie powrót do normalności. Nareszcie nowe stare zmiany. Nareszcie przytną piórek co poniektórym. (usunięte przez administratora)
    sao

15.11.2015 19:21

@mola jak decydujesz się na podjęcie zatrudnienia na takim stanowisku to zdajesz sobie sprawę z czym to się wiąże.
    Mateusz

26.10.2015 12:36

Praca dla ludzi, którzy chcą się dynamicznie rozwijać i poszerzać swoje doświadczenie. Wymagająca i angażująca, ale przy tym bardzo dobrze płatna. Atmosfera wewnątrz firmy jest w porządku, a sprzeczki i problemy zdarzają się wszędzie. Polecam przede wszystkim osobom ambitnym i nastawionym na sukces.

04.11.2015 11:53

Kolego Mateuszu. Czy jakby nie auto służbowe, mieszkanie i zaplecze w stylu "mocne plecy" dalej byś uważał że jest tam tak miło. (usunięte przez administratora)
    ...

25.10.2015 19:03

Masakra..
    bylypracownik

25.10.2015 14:33

To wszystko prawda.Kilkanaście lat przepracowanych w tej firmie, bez ani jednego dnia zwolnienia lekarskiego. Wypowiedzenie z dnia na dzień z jakimś śmiesznym uzasadnieniem w wypowiedzeniu. Zero podziękowań, zero docenienia za poświęcenie swojego życia (usunięte przez administratora)
    Sowa

23.10.2015 20:11

Jakie warunki są na stażu jako technolog? Jakie są zarobki i jak duże szanse na pracę na stałe?
    To ja

18.10.2015 23:31

A w Bielsku bez zmian praca na trzy zmiany i dwóch brygadzistów średnio ogarniających sprawy

16.10.2015 18:52

20.10.2015 18:04

Zgodzę się z Tobą. Sukces firmy to jedna rzecz z fundamentów dobrze prosperującej machiny. Tylko gdzie w tym wszystkim są ludzie? Ci prości, najzwyklejsi, którzy na ten sukces pracują w pocie czoła. Nawet najlepsze spoty reklamowe i produkty nie są w stanie wypromować firmy bez tych szarych ludzi, czasem bezimiennych bo brygadziści czy kierownicy nie wiedzą jak mają na nazwisko nie mówiąc o imieniu. (usunięte przez administratora) Sukces firmy to nie tylko Prezesi, Dyrektorzy i Kierownicy. To również i My.
    Wydawka

26.09.2015 03:11

Tam w bielsku faktycznie glowy poleca. Najciejawsza rzecz jaka slyszalem to jak spawacz "pozyczyl" sobie przyrzad z firmy za ponad piec stow a po roku "zaplacil" nim mlodemu elektrykowi za dokonczenie instalacji w domu nikt nie panuje nad tym co sie dzieje w tej firmie kolejne odejscia starych pracownikow to juz chyba codziennosc
    Wsciekły pies

17.09.2015 23:57

Praca w Firma Tarczyński S.A na stanowisku ph do momentu przybycia nie jakiego A.B. była prawdziwa przyjemnością i naprawdę dużym prestiżem. Niestety pan który został mianowany dyrektorem zrobił z firmy ogromne pośmiewisko. Żaden kluczowy klient nie traktuję tego pana poważnie a jemu wydaję się że jest inaczej. Cały rynek wyśmiewa pana dyrektora A.B. Firma super, produkt ok tylko jak to możliwe że jedna osoba zepsuła wizerunek tak fajnej firmy. Brawo Ja :) cek....
    Teneryfa II

17.09.2015 12:27

Baśka kaśka jezeli zamierzasz iść do tej firmy na pH , to idź , na nic tu gadanie, ze mobing, ze terror itd. Wiem o tym bo ja zanim poszedłem tam to czytałem to forum i powiedziałem sobie, kurde dzieł to na pół, bo takie rzeczy piszą tylko sfrustrowani bylimoracownicy,mitoz NIE. Wszystko co tu jest napisane jest w 105% prawda, osoby zarządzające diabłem handlowym, handlowcami ,czyli A.B. I jego sposoby sa chore to nawet nie chodzi o presje, to poprostu trzeba przeżyć, ale uwierz mi w tej firmie nawet podwyżki nie cieszą , a gadka typu płaca to wymagają tu nie pasuje.jak tak dalej bedą działać to rozpadnie im sie kilka stref...wszyscy w tej firmie na stanowisku pH sa juz na skraju wytrzymałości poza oddanymi sługusami i desperatami , głownie z rynku lokalnego. Fajana marka , super produkt małe tylko z zewnątrz , od środka zepsucie totalne .
    Wściekły Indyk II

15.09.2015 19:42

Teneryfa i Wściekły indyk macie racje we wszystkim. Ale Pan samochwała A.B. i tak zrzuci stratę na byłych PH, bądź na nowych KRS. Ten gość nadaje się na nauczyciela do poprawczaka a nie do pracy z ludźmi. Zgadzam się z opinią Teneryfe, on musiał być krzywdzony w dzieciństwie i teraz swoją frustrację wyładowuje na innych. A Pan J.T. to zwykły człowiek, który nie do końca rozumie co się wokół niego dzieje. Jest mocno manipulowany przez R.CH. i paru innych ... Jeśli nie jesteś w desperacji finansowej, uciekaj do innej firmy.Zdecydowanie odradzam.
    Wściekły Indyk

14.09.2015 17:05

Zgadzam się z Teneryfą napisał wszystko co jest prawdą!! A pan A.B niech lepiej powie gdzie mu zniknęło 2,5 miliona zł z rynku :] , po tym jak się niby pozbył tych 12 handlowców. Satysfakcja gwarantowana..

Zostaw merytoryczną opinię o Tarczyński S.A.

Oferty pracy - Tarczyński S.A.

Pracownik Grupy Degustacyjnej

Kraków