Jak wyglada typowy dzien w firmie?
U nas nie ma typowego dnia pracy;-). Każdy jest inny i nietypowy;-). Część dnia to rzeczy typowo administracyjne, a część dnia to prace związane z rekrutacjami. Czasami bywa tak, że mamy cały dzień rozmów, a czasami bywa tak, że pracujemy z baza naszych klientów, albo wdrażamy nowe projekty. Każdy dzień jest inny na bieżąco ustalamy plany dnia;-)
Czy często w firmie HR Support zdarza się rekrutacja wewnętrzna?
Niestety lub nie;-), ale bardzo rzadko;-). Jesteśmy kameralnym zespołem i staramy się tak prowadzić rekrutacje i tworzyć taką atmosferę pracy, aby rotacja była jak najmniejsza. Bardzo przyzwyczajamy się do konkretnych osób i zależy nam na tym, aby pracowały jak najdłużej;-)
Wszystkie negocjacje przebiegły na wysokim poziomie. Jestem zatrudniony w nowej Firmie. Super profesjonalizm Pani Magdaleny (usunięte przez administratora). Pozdrawiam serdecznie
Ten wpis jest dla wszystkich, którzy rozważają prace w tej firmie. (usunięte przez administratora)przy negocjacji warunków zatrudnienia, kwota, która „rzucono” mi na umówię była 4 razy mniejsza niż negocjowana... umowa po x-tygodniach zatrudnienia i w sumie człowiek jest postawiony przed faktem dokonanym. Nie polecam. Poza tym excel z tym co zrobiłeś danego dnia to standard...
Szanowna Pani Niezadowolona, bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji w firmie , o której pani pisze. Nadmienię natomiast, że sytuacja, którą opisuje Pani powyżej nie dotyczy tego HR Support. Jest firma , która posiada taką samą nazwę jak my, jednakże nasza marka jest nazwą marketingową, a nie nazwą spółki. prosimy o dokładne sprawdzenie firmy, której dotyczy opinia. Jednocześnie pragniemy zauważyć, że od dłuższego czasu cyklicznie otrzymujemy telefony od byłych pracowników innej firmy o tej samej nazwie, czy też telefony od instytucji państwowych o potwierdzeniu zatrudnienia danych osób. Od ponad dwóch lat mamy stałą kadrę i nikogo nie zatrudniamy , poza osobami realizującymi u nas praktyki zawodowe. Bardzo proszę o znalezienie prawidłowej firmy i skierowanie tam swojego komentarza. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego.
Witam. Przeczytałam opinie o Państwa firmie i z dużą przyjemnością dołączyłabym do tak fajnego zespołu. Pozwoliłam sobie przesłać moje CV. Pozdrawiam Agnieszka Uchmańska
Polecam współpracę z firmą HR Support. Pani Marlena bardzo profesjonalnie prowadzi całą rekrutację i informuje rzetelnie o każdym etapie. Wielkie zaangażowanie w cały proces. Gorąco Polecam!!!
Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego zespołu w HR Support?
Musimy mieć po prostu wolny wakat;-),jesteśmy kameralnym zespołem;-).A poza tym to chceci,zaangażowanie ,uczciwość i dobry humor????
Jako były pracownik HR Support mogę z czystym sumieniem polecić firmę kandydatom, klientom jak i przyszłym pracownikom. Cieszę się ze zdobytego doświadczenia i umiejętności, które na pewno zaprocentują w przyszłości. Obecnie zmieniłam kierunek swojej kariery zawodowej, ale wszystko to czego nauczyłam się w HR Support jest dla mnie bardzo cenne. Bardzo dobrze pracowało mi się w zgranym i kompetentnym zespole :)
Magdo,dziekujemy za uznanie .Nam również pracowało się z Tobą wyśmienicie!To była super przygoda i świetny czas.Dziekujemy za wszystko :-)
Na samym wejściu da się poczuć bardzo pozytywną atmosferę panującą w firmie, bardzo dobra organizacja pracy, polecam każdemu.
HR Support - miałem przyjemność współpracy i mogę w 100% polecić. Opieka na każdym etapie Pani Małgosi B. profesjonalna :)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w HR Support?
Atmosfera u nas jest bardzo komfortowa. Wychodzimy z założenia, że jeśli pracownik nie chce, to nie będzie pracował, jeśli chce to będzie robił to najlepiej jak potrafi. Dlatego ufamy naszym pracownikom i nie sprawdzamy oraz nie monitorujemy codziennie ich efektów pracy. Dajemy im dużą swobodę działania i zostawiamy tzw " otwarte drzwi". Zawsze mogą z nami swobodnie porozmawiać, przekazać swoje pomysły, spostrzeżenia. Poza tym jesteśmy dość wyluzowanym zespołem i zależy nam, aby wszystkim miło się tu pracowało. Jest tylko jedna zasada: jeśli możemy obie pozwolić i pośmiać się i pogadać na luzie , czy napić wina , bo ktoś ma urodziny to po prostu to robimy i się nie spinamy, jeśli mamy dużo pracy, to każdy wie co ma robić i nikt nikogo nie musi zachęcać do skupienia się na obowiązkach. Zatrudniamy odpowiedzialnych i rozsądnych ludzi,. Darzymy siebie wzajemną sympatią i zaufaniem;-)
Bardzo podoba mi się Państwa podejście do pracownika. W takiej właśnie atmosferze chciałabym pracować!! :)
Witam, w swoim procesie rekrutacyjnym mialam do czynienia z Panią Małgorzatą B., niesamowicie kompetentna osoba, z dużą sympatią i ogromnym zaangażowaniem w swoją prace:) Rozmowy z nią były prowadzone na bardzo wysokim poziomie merytorycznym odnośnie stanowiska na które aplikowałam :) Polecam serdecznie !!! To była wielka przyjemność po mojej stronie :)
Wierzymy, że już wkrótce uda nam się wrócić do świata, tego który jest nam dobrze znany...póki co co nieznane jeszcze przed nami...
Wszystkim, którzy muszę pracować z domu życzymy wytrwałości!
Głowa do góry!
Nasi rekruterzy się nie poddają.Bo niby czemu?;-)
Polecam współpracę z tą firmą, rekrutacja na dane stanowisko przebiega sprawnie, rzeczowo, w sposób miły i kulturalny. Pytania związane ze stanowiskiem były konkretne dzięki czemu mogłam w pełni przedstawić swoją sylwetkę jako potencjalny pracownik oraz opowiedzieć o doświadczeniu zdobytym do tej pory. Dzięki pomyślnie zakończonej rekrutacji będę miała możliwość dalej rozwijać się w interesującej mnie dziedzinie zawodowej. Dziękuję bardzo za pomoc. Polecam!
Polecam współpracę z HR Support. Osoba bezpośrednio prowadząca mój proces działała bardzo sprawnie, radząc sobie z nieoczekiwanymi sytuacjami. Inne osoby z HR Support, które wspierały proces rekrutacyjny również były pomocne. Finalnie proces rekrutacyjny prowadzony przez zespół HR Support zakończył się dla mnie pełnym sukcesem!
Szczerze polecam. Profesjonalizm i miła atmosfera na każdym etapie. W zalewie bylejakości jedna z najlepiej przeprowadzanych rekrutacji. Pani Marleno chapeau bas
Bardzo polecam współpracę z firmą. Pani Marlena bardzo profesjonalnie prowadzi rekrutację. Wielkie zaangażowanie w cały proces. Polecam.
Polecam współpracę. Pełen profesjonalizm, proces rekrutacyjny zakończył się dla mnie podpisaniem umowy z nowym pracodawcą.
Proces rekrutacyjny był przeprowadzony przez p. Magdalenę bardzo profesjonalnie. Nasz kontakt przebiegał bez zastrzeżeń, Pani Magdalena błyskawicznie komunikowała mnie z pracodawcą. Poza tym, bardzo sympatyczna osoba na odpowiednim miejscu. Polecam!
Jak się pracuje w HR Support?
Zobacz opinie na temat firmy HR Support tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 34.
Jakie są opinie pracowników o pracy w HR Support?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 13 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!