OSPEL

3.4/5

• Aktualności
  • Oferty pracy
  • Produkty
  • Promocja dla instalatorów i architektów
  • YouTube

Aktualności

Oferty pracy

Produkty

Promocja dla instalatorów i architektów

YouTube

3. Opinie o pracodawcach Wierbka
  5. Opinie o OSPEL S.A.

Opinie o OSPEL Wierbka ul. Główna 128

WebsiteIconOSPEL S.A.

Nie przegap nowości o OSPEL S.A.!

Piotr Król

05.03.2020 22:25

Bardzo słaby pracodawca. Nic że swojej strony tylko pod siebie. Nie mogą utrzymać ludzi na stanowiskach bo słabo płacą. Nie mogą sobie poradzić z ludźmi i są nie ludzcy. Kadra słabo wyszkolona która tylko odbija czas do 15. Godz. Słabo to wygląda nie polecam..
    Bart

09.03.2020 08:57

Niestety, zgadzam sie Piotrem. Na rozmowie o pracę mowia co chcesz usłyszeć a potem wychodza kwiatki....to pensja sie nie zgadza, to nie można odebrac dnia wolnego za przepracowane nadgodziny itp.
    Bartek

06.03.2020 12:52

Za 2100 to ja bym nie pracował, jakby dali 2600+premie to moge przychodzić, byle nie na taśme
    Tomek

26.02.2020 11:25

A duży hałas jest na hali czy da się wytrzymać?? Są wczasy pod gruszą??
    OSPEL S.A.

06.03.2020 07:36

Witaj Tomek. Hałas nie przekracza obowiązującej normy. Każdy pracownik ma możliwość skorzystania z wczasów pod gruszą. Pozdrawiamy Zespół OSPEL S.A.
    kam13

21.02.2020 15:51

Witam pracowałem tam 1,5 roku na wydziale P1 , atmosfera była świetna , jeśli miałeś jakiś problem zawsze ci ktoś pomógł, praca spokojna, nie trzeba było się dużo narobić. Zarobki jak dla mnie nawet dobre. Odszedłem niestety z powodów zdrowotnych.

24.02.2020 17:30

Praca prosta, przy wtryskarkach (kobiety tylko przy nich robią), faceci jeszcze chodzą czasami na prasy i na peszel. Ja np. po roku pracy zarabiałem gdzieś 2100. Na chali gorąco, zwłaszcza latem, ale da się przyzwyczaić.

25.02.2020 12:17

Dzięki za odpowiedz :) Napisz jeszcze czy te 2100 z premią czy bez? I ile jest przerw?
    gość

08.01.2020 22:25

Wiadomo może, kiedy będą jakieś przyjęcia w nowym roku?
    Merci_CO

13.01.2020 06:51

Merci, wiertz? co?
    Zorientowany

30.01.2020 07:23

Zajrzyj na stronę w zakładce kontakt są oferty pracy
    ospel_gość

17.01.2019 21:50

Pracowałem około roku za 1600 złotych ogólnie (usunięte przez administratora)zastanawiam się jak to się dalej kręci bo jak dla mnie organizacyjnie wygląda to bardzo źle część ludzi zapatrzona w siebie nie pomagają a donoszą. Straszna atmosfera. Uważam że praca tam cofa pracowników dwa kroki w tył.
    ospel_pracownik

24.04.2019 12:57

Chyba jesteś trochę niesprawiedliwy. Oprócz stałego wynagrodzenia dostaje się także premię, więc ciężko uwierzyć w taką kwotę, nawet na początek. Atmosfera zależy też od nas samych, więc każdy medal ma dwie strony. Pracuję tu trochę czasu i nie czuję, że cofam się dwa kroki w tył. Praca jest stabilna, z ludźmi da się zażartować, nie ma problemu z planowaniem urlopu. Ogólnie jak pracujesz, tak masz. Ja jestem zadowolona, czas leci nie wiadomo kiedy.
    Marcin

03.11.2019 18:30

Nic sie nie zmieniło .... ????????

12.10.2019 17:08

Widzę że szukają chętnych do pracy. A ciekawi mnie na czym polega praca jako ślusarz i rozdzielczy i jakich zarobków i benefitow można się spodziewać na danych stanowiskach?? I czy wogole warto aplikować??
    Rozczarowany

17.10.2019 20:28

benefity w tej firmie śmiech :).
    Xyz

03.11.2019 18:27

Pptwierdzam - w tej firmie nie ma benefitow.
    pelikan85

04.10.2019 21:07

Pracuje w tej firmie od poczekuje wrzesnIan. Powiem tak, na rozmowie dostaLem taka place jaka chciałem, wypłata się zgadzala, atmosfera bardzo fajna i nie ma jakiegoś ciśnienia na obrót (pisze o pracy jako ph) kierownictwo bardzo miłe, kadra pomocna gdy czegoś potrzebuje...tak więc z czystym sumieniem polecam jako pracodawcę :)
    Strus85

03.11.2019 11:26

Bardzo slaby pracodawca
    Bolek

09.10.2019 14:13

Są przyjęcia teraz? Ile płacą na rękę??
    DO_Bolka

10.10.2019 12:34

Z tego co wiem na stronie (usunięte przez administratora) dostępne są aktualne oferty. Myślę też, że szczegółowych informacji uzyskasz kontaktując się z działem kadr.

21.11.2018 10:20

Pojawiło się ogłoszenie na konstruktora w Ospelu. Czy ktoś może się wypowiedzieć nt pracy na tym stanowisku?

03.01.2019 22:54

Tak.
    Kuba

21.11.2018 10:28

Ospel poza tym, że jest wiodąca firmą w branży to do tego ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca i dlatego rzadko ktoś pisze na forum.

21.11.2018 11:34

Dobra dobra, ale może wypowie się ktoś bardziej obiektywny, niż PRowiec Ospelu?
    Rico

23.09.2017 20:17

Do Miśka. Potwiedzam płacą marnie a i sama praca nie powala
    Kriss

20.04.2017 17:55

Witam Pojawiło się ogłoszenie firmy Ospel S.A. na stanowisko Regionalny Menedżer Sprzedaży w różnych regionach / województwach kraju. Możecie powiedzieć na jakie zarobki lub widełki netto można liczyć na takim stanowisku w tej firmie. Jak wygląda sytuacja z autami firmowymi oraz jaka jest atmosfera w pracy. Podpowiedzcie czy warto aplikować na takie stanowisko w tej firmie. Może ktoś pracuje na takim lub podobnym stanowisku.
    Misiek

25.04.2017 12:27

Teraz mają jakieś nowe auta ale do celów prv. nie dostępne i na gps. Z zarobkami z tego co wiem od koleżanki to tyle co w Lidlu.

22.01.2017 15:10

Powiedzcie proszę jak wygląda praca na produkcji w firmie Ospel Wierbka, Jaki system pracy, Atmosfera i jakie wynagrodzenie??
    @

23.09.2016 22:44

@ Breath - tylko piszesz yto jakby z punktu widzenia klienta (co oczywiścei jest również bardzo wazne) - natomiast większośc osób tutaj zapewne interesuje jak sie tam pracuje w firmie Ospel S.A. ....
    Breath

22.09.2016 22:53

Ojj tego sam nie wiem , a jestem ciekaw własnie jak wygląda u ich praca . natomiast moge powiedzieć tyle ,ze faktycznie Ospel to solidna firma , z którą niejednokrotnie miałem doczynienia , zamawiając od niej różne rzeczy potrzebne do domu ;)
    Jacek

09.11.2016 20:08

A jaki to ma związek z tematem dotyczącym opinii o pracodawcy? Hmm? Nie komentuję:)
    Grzegorz

25.08.2016 14:34

Pojawiło się ogłoszenie na inżyniera-konstruktora. Ktoś wie, jakie widełki netto oferują? Doświadczenie mam, nie jestem świeżakiem po studiach.
    Daniel

07.06.2016 17:23

Bardzo cenie sobie tego polskiego producenta.Produkują dobre i atrakcyjne cenowo gniazdka i włączniki. Ważne że wszystko jest trwałe,a kolory nie blakną od słońca lub nie żółkną w przypadku białego koloru.
    Dawid

12.05.2016 13:56

Mi tez najbardziej podoba się to ze kolory nie blakną a biały pozostaje biały. To jest to za co najbardziej cenie tę markę. A codo rozmowy to słyszałem że ogólnie coraz częśćiej na rozmowie można spotkać się z pytaniami czysto praktycznymi żeby sprawdzić czy ogrania się temat.
    Damian

08.03.2016 09:21

Wiele razy montowałem ich osprzęt u klientów i zawsze są zadowoleni. Wszystko działa bez zarzutu latami. Białe wyłączniki nie żółkną itp. Jednym zdaniem osprzęt bardzo dobrej jakości!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OSPEL?

Kontakt - OSPEL S.A.

ul. Główna 128 42-436 Wierbka

OSPEL S.A.

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    trolololo

31.10.2015 04:43

hehehe ja przerobiłem Polmark, ten sam właściciel ten sam sposób działania, ładujcie kit jaki chcecie wiem jak działa jedna i druga firma, kolesiostwo jak wszędzie i mdlenie oczu prezesowi raportami które nie mają sensu, a on się cieczy że jest dobrze, ale cóż sam sobie winny, a co do atmosfer to o kant d**y rozbić ;]
    Hole

03.02.2016 12:44

To co? Ma płakać, że jest dobrze?
    kazdi

25.06.2015 22:43

mają fajne produkty i ładne. estetycznie myślę ze pasują do niejednego wnętrza!
    Jacek

09.11.2016 20:12

Co za błyskotliwość wypowiedzi:)
    jurek

05.06.2015 20:42

Niedawno się o was dowiedziałem przy okazji remontu. Facet mi poolecił produkty ospela w casto. Fajne gniazdka i włączniki. cieszy mnie że to polska firma. Tak trzymać.
    lolek

05.03.2015 12:25

marka masz szansę tylko pamiętaj że trzeba o wszystkim donosić prezesowi bo jak nie bedziesz kapusiem to daleko nie zajedziesz, kumterstwo kto podpiepsza innych może zajśc daleko....
    marka

26.02.2015 09:52

katarzyna mailovska - próbuj! napisz list motywacyjny i sama sie przekonasz. Prezes jest w porzadku i sam Ospel jest w porzadku, wiec mozliwe, ze sie uda :)
    katarzyna mailovska-kij

11.02.2015 17:01

praca przy sprzedaży i produkcji sprzętu elektrycznego nie ma dla mnie żadnych tajemnic, to też moja wielka pasja, ale oficjalnego zawodowego doświadczenie na cv nie mam jejdnak za wiele. czy w takim razie mam jakiekolwiek szanse na zatrudnienie u nich w ospel? ogólnie to płeć nie jest przeszkodą u nich?
    pacynka

29.12.2014 19:05

Tez moge wypowidziec sie co do osprzetu pozytywnie. Kwestia wewnetrzna firmy pozostaje jednak dla mnie tajemnica - chociaz uwazam,ze dobra firma koro funkcjonuje bez zarzutu to takze w srodku, wsrod pracownikow
    edno

10.12.2014 16:36

Nie wiem jak się pracuje, ale osprzęt się sprawuje bez zarzutu!
    wegowo

30.11.2014 23:07

Znam z perspektywy uzytkownika i produktow. WYdaje mi sie,ze zle funkcjonujaca firma nie utrzymałaby sie tak dlugo:) Dlatego pewnie utrzymuje taki poziom od lat
    Lubel

22.10.2014 11:37

Jakość produktu jak najbardziej ok. Niestety kwestia kasy czy relacji w zespole marna. Zbyt wiele korzeni z poprzedniej epoki.
    Mirwa

21.09.2014 21:57

Pracowałam jakieś 9 lat i niepowiem ze było idealnie i super ale nawet w miarę przeciętnie tylko szefostwo by pasowało trochę zmienić i nabić trochę więcej rozumu do główek .
    Soro

17.08.2014 23:50

PRzypadkowo trafilam na ten watek i wcale nie uwazam zeby to byla zla firma, mysle ze wlasnie jest calkiem dobra i ma ciekawe produkty. Dlugo sie juz na rynku trzyma :)
    darye

31.07.2014 21:58

Ja z każdego zakupu w firmie Ospel jestem zadowolony. Zarówno pasują do każdej ściany i koloru, ale przede wszystkim dbaja o klienta. Ot choćby zamieszczając na youtubie filmiki z wskazówkami montażowymi.
    TD

08.07.2014 17:55

Większego badziewia , jak wyłączniki firmy OSPAL nigdy nie spotkałem. Dno . Nigdy więcej ! Taka firma nie powinna istnieć , bo nabiera kupujących !
    klay

05.07.2014 23:07

zarobki takie sobie,trochę ponad minimalną krajową,brak możliwości awansu,a jak szefostwu się nie podlizujesz to kapa. ludzi się nie ceni,są pionkami. a zwłaszcza na produkcji.w biurowcu kumoterstwo.
    play54

29.03.2013 18:37

nie będę komentować tego miejsca... nie masz znajomości to robisz najgorszą pracę, przestawianie z miejsca na miejsce jak śmieć, pracownik nie ma nic do powiedzenia. ma dziękować za to ze w ogóle ma pracę. jeśli widzi wady w produkcji ma milczeć, bo jest tylko pionkiem. bez przesady... (usunięte przez administratora) A Prezes jest spoko gość... tylko ma źle dobraną kadrę... i niestety to odbija się na jakości produkowanego sprzętu, bo zamiast skupiać się na pracy trzeba się pilnować bezustannie. warto doceniać ludzi "trochę" dłużej pracujących bo oni znają maszyny, podzespół a nie traktować ich jak bezmózgie maszynki do podwyższania norm... szacunku do pracownika.... bo sondaże w sprzedaży wzrastają ale samoocena firm jest ujemna....
    anonymous

24.01.2013 11:05

Wieś to wieś, kadry zakładu słabe, co lepszy ucieka, najgorzej w biurowcu przerost zatrudnienia, kolesiostwo itd.
    alf

01.08.2011 09:45

Szefostwo? Szkoda gadać, "samouki". Pracowałem, straciłem tylko czas za marne pieniądze. Obiecanki cacanki odnośnie kasy i samochodów. Polecam chcącym się uwstecznić w rozwoju !!!! Widać po rotacji, że dziadostwo !!!!

17.06.2011 04:50

a co można powiedzieć o dyrekcji????? da się z nimi pracować bezkonfliktowo???????

16.05.2011 14:39

Kolejne dwa wakaty. W ogłoszeniu powinni jeszcze dodać że w grupie przedstawicieli nie ma możliwości awansu. Karierę mogą robić tylko \\\"swoi\\\".

Zostaw merytoryczną opinię o OSPEL S.A.