OSPEL

3.4/5

• Aktualności
  • Oferty pracy
  • Produkty
  • Promocja dla instalatorów i architektów
  • YouTube

Aktualności

Oferty pracy

Produkty

Promocja dla instalatorów i architektów

YouTube

3. Opinie o pracodawcach Wierbka
  5. Opinie o OSPEL S.A.

Opinie o OSPEL Wierbka ul. Główna 128

WebsiteIconOSPEL S.A.

Nie przegap nowości o OSPEL S.A.!

03.02.2025 11:27

PRAKTYCZNOŚĆ W ELEGANCKIM WYDANIU

Przedstawiamy serię Sonata w kolorze kaszmir – nowość, która zrewolucjonizuje Twoje podejście do aranżacji wnętrz. Kolor kaszmiru, umiejscowiony na pograniczu beżu i szarości, jest synonimem harmonii i elegancji. To propozycja dla tych, którzy poszukują nie tylko funkcjonalności, ale i subtelnego, estetycznego wyrazu w każdym szczególe swojego domu.

Kaszmir – barwa, która przekształca przestrzeń

Kaszmirowy osprzęt elektryczny to nie tylko element wyposażenia, ale również dekoracja, która wnosi ciepło i klasę do każdego pomieszczenia. Jego neutralność pozwala na łatwe dopasowanie do różnych stylów wnętrzarskich – od przytulnych, klasycznych wnętrz, po nowoczesne, minimalistyczne przestrzenie. Kaszmir idealnie łączy się z innymi elementami wystroju, tworząc spójną i harmonijną całość.
    Wszechstronność i wyrafinowanie w jednym
    Decydując się na kaszmirowy osprzęt, inwestujesz w produkt, który nie tylko spełnia swoje funkcje praktyczne, ale także wzbogaca wnętrze wizualnie. Łączniki i gniazdka wtyczkowe w tym odcieniu staną się subtelnym akcentem, który podkreśli charakter każdej przestrzeni. Niezależnie od tego, czy urządzasz nowoczesne biuro, przytulną sypialnię czy stylową kuchnię, kaszmirowy osprzęt będzie doskonałym wyborem.

Luksus na wyciągnięcie ręki
    Kaszmirowy kolor w osprzęcie elektrycznym to nie tylko estetyka, ale również odzwierciedlenie wysokiej jakości i dbałości o szczegóły. Jego delikatna, ale wyrazista obecność we wnętrzu dodaje mu luksusowego charakteru, bez nadmiaru i przesady. To luksus, który emanuje spokojem i wyrafinowaniem, idealnie wpisując się w potrzeby współczesnych aranżacji.

Praktyczność w eleganckim wydaniu
    Kaszmirowy osprzęt elektryczny łączy w sobie estetykę i funkcjonalność. Świetnie sprawdza się w każdej przestrzeni – od domu, przez biuro, po przestrzenie komercyjne. Jego uniwersalność sprawia, że jest to wybór na lata, który nigdy nie wychodzi z mody.

Odkryj potencjał kaszmiru
    Jeśli szukasz sposobu na subtelne podkreślenie elegancji swojego wnętrza, kaszmirowy osprzęt elektryczny z serii Sonata jest idealnym rozwiązaniem. Ten odcień to nie tylko modny wybór, ale też inwestycja w ponadczasowy styl, który będzie towarzyszyć Ci na co dzień.

Szczegółowe informacji na temat naszej nowości mogą Państwo uzyskać u przedstawicieli handlowych a także w autoryzowanych punktach sprzedaży.
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    IwonkaK

12.03.2020 14:25

Bardzo polecam pracę w firmie Ospel, pracuje się spokojnie, w przyjemnym towarzystwie, nie ma problemu z urlopem, nawet jak coś wypadnie nagle. Są wczasy pod gruszą, premie, paczka na święta dla dziecka. Do kierownictwa nie mam uwag. Odnosząc się do donoszenia. Plotki powstają w każdym zakładzie pracy, a jak robisz swoją robotę, nikt się ciebie nie czepia. Nie wiem co kieruje osobami, które piszą "nieludzccy", w Ospelu nikt nikogo siłą do pracy nie przymusza i z batem nad nimi nie stoi. Jestem zdziwiona skąd tyle negatywnych opinii. Pracę w Ospelu ludzie chwalą, szczególnie ci, którzy mają porównianie z pobliskimi zakładami.

29.03.2020 11:55

Jest jakiś transport z Zawiercia?? Praca na dwie zmiany?

30.03.2020 07:45

Dzień dobry, jeżdżą busy relacji Zawiercie-Żarnowiec, które dowożą także na Wierbkę. Przewoźnik nazywa się Gonpol. Tak, w firmie OSPEL S.A. na działach produkcyjnych jest dwuzmianowy system pracy, wyjątkiem jest Dział Przetwórstwa Tworzyw, tutaj praca odbywa się w systemie trzyzmianowym. Pozdrawiamy
    kam13

21.02.2020 15:51

Witam pracowałem tam 1,5 roku na wydziale P1 , atmosfera była świetna , jeśli miałeś jakiś problem zawsze ci ktoś pomógł, praca spokojna, nie trzeba było się dużo narobić. Zarobki jak dla mnie nawet dobre. Odszedłem niestety z powodów zdrowotnych.

24.02.2020 17:30

Praca prosta, przy wtryskarkach (kobiety tylko przy nich robią), faceci jeszcze chodzą czasami na prasy i na peszel. Ja np. po roku pracy zarabiałem gdzieś 2100. Na chali gorąco, zwłaszcza latem, ale da się przyzwyczaić.

25.02.2020 12:17

Dzięki za odpowiedz :) Napisz jeszcze czy te 2100 z premią czy bez? I ile jest przerw?

14.04.2025 13:16

Wiadomo że praca na P1 jest ciężka, przy maszynie na akord w hałasie, bez przerwy. Zarobki nie powalają, jedyny plus to wczasy pod gruszą.

14.04.2025 14:00

Dziękujemy za komentarz, praca na Wydziale Przetwórstwa Tworzyw jest pracą przy maszynach, które są głośne, jednak zachowane są wszystkie normy BHP. Każdemu pracownikowi przysługuje regulaminowa przerwa. Oprócz wczasów pod gruszą, pracownikowi przysługują również inne benefity z funduszu socjalnego - m.in. paczki na święta, paczki na Mikołaja dla dzieci oraz inne. Pozdrawiamy

06.02.2025 09:23

SONATA RAMKI SZRONIONE

Wnętrza domów stają się coraz bardziej wyrafinowane, a detale pełnią kluczową rolę w kreowaniu niepowtarzalnego stylu. Jednym z najnowszych trendów w branży osprzętu elektrycznego są szklane ramki, które nie tylko pełnią funkcję praktyczną, ale także dodają elegancji i nowoczesności pomieszczeniom.

Szklane ramki - Nowoczesność i Estetyka
    Wprowadzenie szklanych ramek do osprzętu elektrycznego to śmiały krok w stronę nowoczesności i wysokiej klasy designu. Niebieskie, szampańskie, białe i czarne ramki stanowią doskonałe dopełnienie różnych stylów wnętrz, pozwalając na personalizację każdego pomieszczenia.

Ekskluzywna paleta kolorów
    Kluczowym elementem oferty są różnorodne kolory dostępne dla klientów. Niebieski nadaje wnętrzom subtelnego uroku, szampański emanuje delikatnością, biały dodaje czystości, a czarny wprowadza nutę wyrazistej elegancji. Wybierając odpowiednią paletę, można stworzyć spójne i harmonijne otoczenie.

Wyjątkowy design i solidna konstrukcja
    Szklane ramki nie tylko zachwycają kolorem, odporność na uszkodzenia, łatwość montażu i wysoka jakość szkła sprawiają, że są nie tylko estetycznym, lecz także funkcjonalnym dodatkiem do każdego domu.

Montaż, który wykracza poza oczekiwania
    Montaż szklanych ramek do osprzętu elektrycznego to prosty sposób na podniesienie standardów w swoim domu. Dostępność różnych krotności pozwala na skompletowanie odpowiedniego zestawu osprzętu, tworząc spójną całość.

Nowoczesność, kolor i styl
    Szklane ramki do osprzętu elektrycznego to nie tylko praktyczne rozwiązanie, ale także wyraz osobistego stylu. Elegancja, nowoczesność i szeroka paleta kolorów sprawiają, że stają się one nieodłącznym elementem wnętrza dla tych, którzy poszukują czegoś więcej niż tylko standardowych rozwiązań. Pozwól swoim wnętrzom zabłysnąć z nowym blaskiem dzięki szklanym ramkom do osprzętu elektrycznego.
    News image
    Kamil

05.05.2024 14:18

Witam czy aktualnie są przyjęcia na dział P1?

06.05.2024 07:00

Dzień dobry, wszystkie aktualne oferty pracy można śledzić na naszej stronie internetowej w zakładce Kontakt / Oferty pracy. https://www.ospel.pl/kontakt/oferty-pracy

08.05.2024 13:20

Nie pchaj się na P1 bo tam trzeba się dużo narobić, lepiej idź na rozdzielce albo na tłocznie.

15.03.2024 14:42

Polecam firmę Ospel. To chyba najlepsza firma w jakiej pracowałem. Podejście kierownictwa do pracownika bardzo przyjazne, na hali ciepło zimą można chodzić w krótkim rękawku. Wszędzie czysto, są premie, dodatek stażowy (wysługa lat), wczasy pod gruszą. Praca lekka, łatwa, ogólnie na plus.

29.01.2024 10:48

Zarobki trochę lepiej niż najniższa krajowa. Robota jak wszędzie, trzeba robić i tyle.

30.01.2024 09:41

Dzień dobry, wynagrodzenie to bardzo indywidualna kwestia zależy m.in. od stażu pracy (dodatek stażowy), premii, premii kwartalnych i stanowiska. Pozdrawiamy

01.03.2024 07:19

Dzień dobry, premia, dodatek stażowy to comiesięczne dodatki do wynagrodzenia. Dodatek stażowy przyznaje się pracownikowi po przepracowaniu 5 lat pracy.

12.07.2023 01:51

Można coś więcej o tym Regionalnym Menedżerze Sprzedaży? Chciałbym wiedzieć, czy to się finansowo opłaca. Ile tak w praktyce udało się wyciągnąć, jeśli pracowaliście na tym stanowisku? To chyba nie jest tajemnica zawodowa?

10.08.2023 20:08

Nie wiem co trzeba zrobić żeby jej nie dostać. Pracuje już jakiś czas i zawsze dostałem (prócz 1 miesiąca pracy). Plany są realne do wykonania.

20.11.2023 07:20

Od początku wiedziałem, bo jest premia cofnięta o miesiąc ze względu na wyliczenia kwoty wypłaty za wykonanie planu . Pierwsza wypłata sama podstawa.
    olo

19.07.2023 09:20

Na jakie wynagrodzenie można liczyć na star na produkcji albo magazynie? Ilu zmianowa jest praca?
    Poszukujący

11.07.2023 19:36

Witam, przeprowadzam się w okolice i jestem zainteresowany pracą w firmie na stanowisku operator CNC. Posiadam doświadczenie i pytanie na jakie zarobki można liczyć na start i jaka atmosfera w firmie. Wiadomo, zadowolony pracownik to wydajny pracownik, więc to dla mnie kwestia dość istotna, bo jeżeli jest nie halo to wolę dojeżdżać xx kilometrów tam gdzie pracuję.
    xxx

14.07.2023 10:37

Podstawa najniższa krajowa plus około 10% premii po przepracowanym miesiącu.

05.04.2023 09:21

SERIA SZAFIR - INNOWACYJNE ROZWIĄZANIE MONTAŻOWE

Produkty z serii Szafir odznaczają się subtelnym i płaskim kształtem pokryw zewnętrznych, przez co bardzo stylowo eksponują się na ścianie.

Wprowadzone innowacyjne rozwiązania montażowe usprawniają i przyspieszają prace instalacyjne.
    W serii Szafir zastosowano mostek posiadający na swoim obwodzie zaczepy zapewniające idealne wzajemne ułożenie produktów podczas ich instalowania w zestawach wielokrotnych.

Łączniki zostały wyposażone w ergonomiczne przyciski zwalniające, które zapewniają łatwy i szybki demontaż przewodu z zacisku bezgwintowego.

Do serii zaprojektowano elastyczną ramkę zewnętrzną, wyposażoną w multi-zaczepy, umożliwiające precyzyjne dopasowanie do ściany niwelując wszelkie krzywizny i niedoskonałości powierzchni.

W kolekcji Szafir zastosowano unikalną metodę mocowania ramek, możliwy jest jej montaż i demontaż bez konieczności zdejmowania pokryw zewnętrznych zamontowanych produktów, co ułatwia również wymianę jednego produktu bez konieczności demontażu pozostałych.

Kolejną nowością zastosowaną w gniazdach pojedynczych z uziemieniem i gniazdach specjalistycznych jest montaż pokrywy zewnętrznej za pomocą precyzyjnych zaczepów "na klik".

Aby przyspieszyć instalację gniazd wtyczkowych wkręty zacisków są fabrycznie odkręcone, wstępnie przygotowane do instalacji przewodów, ale i również zabezpieczone przed ich wykręceniem i ewentualnym zgubieniem. W gniazdach podwójnych wkręty zostały usytuowane w jednym kierunku, co znacznie ułatwia dokręcanie przewodów.

Zastosowane prostopadłe wprowadzenie przewodów do zacisków eliminuje możliwość ich wysunięcia się z zacisku podczas montażu produktu w puszce instalacyjnej.
    Konstrukcja łączników, gniazd pojedynczych i specjalistycznych umożliwia ich przykręcenie w puszce instalacyjnej bez uprzedniego demontażu pokryw zewnętrznych.
    Produkty z serii Szafir niewątpliwie usprawnią i przyspieszą prace instalacyjne, ale i również ozdobią każde wnętrze.

Więcej informacji na stronie produktu
    News image

15.11.2022 14:42

Praca lekka, na hali czyściutko, cieplutko. Jest socjal, premie kwartalne, ogólnie dobra firma.

14.12.2022 13:59

Na produkcji praca jest lekka, siedząca ale strasznie żmudna. Premie są odgórne, nie pamiętam ile dokładnie. Do tego są wczasy pod gruszą więc nie jest tak źle.
    Ania

21.11.2022 20:58

Czy są aktualnie jakieś przyjęcia na stanowisko operatora linii produkcyjnej? W jaki sposób można aplikować?

13.11.2022 11:16

Praca trzyzmianowa, normy wyśrubowane, przerwy nie ma jesz przy maszynie.
    Aniołek

14.11.2022 16:55

Jeśli tak w Ospelu źle to zapraszam Ciebie do Virtu w Zawierciu. Tam dopiero docenisz Ospel????. Zero socjalu przerwy 15 min, ale 7 min idziesz na jadalnię. Toaletą o tak jak znajdziesz frajera kto ciebie zastąpi. Ja pracowałam 10 lat w Virtu i dopiero w Ospelu jest mi dobrze kasa szału nie ma ale jest ok. Pracuję na produkcji nie w biurze nadmieniam. Pozdrawiam
    Ania

21.11.2022 20:29

Jaką stawkę dostaje osoba nowo zatrudniona na produkcji?
    Janek

18.08.2022 16:48

Mógłby ktoś odpowiedzieć na pytania: Jaką stawkę dostaje się na start w tej firmie? Praca jest dwu- czy trzyzmianowa? Czy na produkcji są bardzo wyśrubowane normy? Ile trwa przerwa śniadaniowa?

03.05.2022 09:54

Praca na P1 jest ciężka i żmudna, a zarobki słabe.

14.04.2022 20:34

Witam. Pojawiło się ogłoszenie na RM Sprzedaży, czy ktoś z tu obecnych może powiedzieć coś więcej na temat tego stanowiska? Jakie zarobki, czy plany realne, jak przełożony, czy auto do dyspozycji , jak z godzinami pracy i czy docenia się ciężką pracę ? województwa łodzkie, mazowieckie i śląskie. Szanujmy swój czas i głupie komentarze proszę sobie darować proszę. Za merytoryczne odpowiedzi z góry dziękuję.

16.04.2022 08:41

Uważam, że musisz pokazać co potrafisz. Pewnie to co teraz masz, nie dał ci pracodawca u którego obecnie pracujesz po pierwszym miesiącu pracy. Zawsze jest droga negocjacji. Zależne jest też, jaka wysoka jest premia od sprzedaży, marży, inwestycji, miesięcznego targetu. Musisz dopytać rekrutanta.
    RM Sprzedaży

20.04.2022 07:34

W większości regionów plany sprzedaży ustawione są na bardzo rozsądnych pułapach. Produkty firmy są lubiane na rynku co zdecydowanie ułatwia pracę. Rynki zbytu są bardzo rozwinięte. Pozycja firmy na rynku jest bardzo stabilna. W firmie jest przyjazna atmosfera. Samochód służbowy jest dostępny do użytku prywatnego. Auta są regularnie wymieniane.
    Cccc

09.02.2022 19:00

Stawka dobra praca też nie narobisz się spokojnie się pracuje na 3 zmiany
    ZX

10.02.2022 14:41

Na jakim dziale pracujesz?
    były

28.12.2021 16:12

Praca spoko - kasa MARNA - co kto woli. W końcu do pracy przychodzi się aby zarabiać.

18.06.2021 11:16

Jaka umowa obowiązuje w OSPEL S.A. podczas okresu próbnego?

19.06.2021 17:43

Umowa zlecenie

07.05.2021 16:01

Nie polecam słabe zarobki i wogole
    więcej_info

17.05.2021 12:20

Mike, a na jakim stanowisku pracowałeś? Trochę mało informacji

12.04.2021 15:11

Bardzo słaba kasa jak na taki zapieprz
    Kapitan

26.04.2021 17:56

Jaka obowiązuje stawka godzinowa na start?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w OSPEL?

Kontakt - OSPEL S.A.

ul. Główna 128 42-436 Wierbka

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    Kapitan

26.04.2021 16:39

Jaką stawkę na godzinę się tam dostaje na start?

01.03.2021 09:10

Opowiecie jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w OSPEL S.A.?
    Bart

02.03.2021 22:25

Nie ważne jak wygląda...ważne aby po rozmowie spisać wszystko i dać do potwierdzenia podpisem osobie / osobom z którą / ktorymi rozmawiales..... Zycie pokazuje ze ustalenia z rozmowy niekoniecznie maja zastosowanie po podpisaniu umowy ze strony firmy...
    Miet

28.02.2021 20:34

Ludzie w firmie ( z małymi wyjątkami) są pomocni, chetni do wspolpracy. Firma sama w sobie pozostawia wiele do życzenia, "lewa reka nie wie co robi prawa". Jesli jestes osoba ambitna, pełna pomysłów, chetną do rozwoju to miejsce ZDECYDOWANIE NIE DLA CIEBIE, gdyz w firmie panuje zasada, że to Ty w 100% dostosowujesz sie do warunków w niej panujących. Duza strata czasu na raporty, raporciki, zestawienia z których nic nie wynika... Można by dlugo wymieniać minusy, fatwiej i szybciej napisac o plusach - cisza i spokój.

01.01.2021 19:00

Ploty, plotki, ploteczki na pierwszym miejscu miedzy pracownikami od najwyższego do najniższego szczebla. Praca na miejscu drugim.

23.12.2020 11:19

Są teraz przyjęcia? Na jakie stanowiska?

05.12.2020 18:28

Witam jako wieloletni pracownik mogę się podzielić opinia która wg. mnie wiele osób pracujących na zakładzie podziela - Zarobki w Ospel nie należą do najwyższych (średnio), nawet w okolicy. -Za to atmosfera jest o niebo lepsza niż np. w pobliskiej Normie, której pracownicy bardzo lubią się śmiać z Ospela. -Najbardziej eksploatowany jest wydział montażu i tam pracuje chyba z 95 % kobiet, atmosfera specyficzna i wiadomo co dziewczyny lubią robić najbardziej. -Na innych wydziałach dużo spokojniej.
    Peloma

25.11.2020 15:50

O atmosfere nikt nie dba. Pracownice z montażu to banda rozwrzeszczanych kobiet które codziennie "umilają życie " innym. Plotkary, którym się nudzi w życiu , a praca na montażu w Ospelu to szczyt ich ambicji. Nie życzę nikomu pracy w tym miejscu. Chyba, że jesteś znajomym którejś z tych pań to może Cie zaakceptuja. Nie ważne jak pracujesz, ważne czy Cię lubią. Sama praca nie jest najgorsza ale ludzie to koszmar. Wielkie panie brygadzistki hahaha.
    Tomi

10.10.2019 14:44

Jaka atmosfera panuje w tym zakładzie? Fajnie się pracuje czy ciężko? Chodzi mi o produkcje
    Peloma

25.11.2020 15:48

O atmosfere nokt nie dba. Pracownice z montażu to banda rozwrzeszanych kobiet które codziennie "umilają życie " innym. Plotkary, którym się nudzi w życiu , a praca na montażu w Ospelu to szczyt ich ambicji. Nie życzę nikomu pracy w tym miejscu. Chyba, że jesteś znajomym którejś z tych pań to może Cie zaakceptuja. Nie ważne jak pracujesz, ważne czy Cię lubią. Sama praca nie jest najgorsza ale ludzie to koszmar. Wielkie panie brygadzistki hahaha.
    Buraczek

28.11.2019 11:00

Pracowałam tam 3 lata i nigdy bym tam nie wróciła zawsze były pretensje do pracownika. Są bardzo wredni nie Umią szanować pracownika mają nas za przynieś wynieś pozamiataj. Nie którzy pracownicy to latają do kierownika i wrednie napiepszaja na innych dziecinada poprostu. Nie wiem jak ktoś może tam wracać to jest żałosne.
    Jarek

21.01.2020 14:19

Mam pytanie do Buraczek i Jery. Na jakich stanowiskach pracowaliście? Biorąc pod uwagę stylistykę i ortografię Waszych komentarzy, nadajecie się co najwyżej do sprzątania. Uprzedzając ataki, nigdy nie pracowałem w OSPEL.
    ROXI

25.11.2020 15:42

A Czy to ma znaczenie na jakich stanowiskach pracowali? Czy sprzątaczka zasluguje na gorsze traktowanie niz pracownik biurowy?

29.10.2020 06:25

Są teraz przyjęcia? Na jakie stanowiska??

30.10.2020 14:14

Aktualne oferty pracy znajdzie Pan na stronie www.ospel.com.pl w zakładce kontakt, oferty pracy. https://www.ospel.pl/kontakt/oferty-pracy
    ZZZ

07.11.2019 13:18

Napisze ktoś konkretnie ile można tam zarobić netto ? Są jakieś premie? za wydajność, frekwencje, świąteczne? Jaki system pracy, soboty wolne??

25.11.2019 14:54

Dlaczego opinie prawdziwe aczkolwiek bodace w firme sa usowane??
    Juras

28.09.2020 20:07

Bo to co jest usunięte to jest prawdą jeśli jeden piszę że coś jest nie tak to nie warto mu wierzyć a jeżeli piszę to 10 to na pewno jest coś na rzeczy ;)
    Muniek

24.08.2020 01:32

Bardzo dobry osprzęt, godny polecenia. mam również system presto do zdalnego sterowania domem,
    Kam13

21.06.2020 20:29

Witam jak pracuje się na magazynie , na ile zmian i czy jest potrzebny kurs na wózki widłowe? Byłbym wdzięczny za odpowiedz.

08.06.2020 11:17

Są teraz przyjęcia??

08.06.2020 11:50

Dzień dobry, wszystkie aktualne rekrutacje znajdzie Pan na naszej stronie www w zakładce kontakt https://www.ospel.pl/kontakt/oferty-pracy Pozdrawiamy OSPEL S.A.
    Miet

29.04.2020 17:51

Sam fakt usowania opini na temat firmy Ospel wiele mówi o firmie... Ostatni wpis z 2017.....hmmmm

30.04.2020 13:26

Dzień dobry, profil na jaki Pan trafił jest zdublowanym wątkiem, który został założony przez użytkowników portalu gowork.pl, na co firma OSPEL S.A. nie ma wpływu. Tutaj https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,869492 może Pan zapoznać się z aktualnymi opiniami. Zapewniamy Pana również, że usuwanie opinii jest niezgodne z regulaminem portalu gowork.pl i niestosowane na profilu OSPEL S.A.
    Gość13

01.04.2020 19:22

Witam , jak wygląda praca na dziale montażu ( dla mężczyzny), jakie wynagrodzenie?
    piotrek

01.04.2020 18:23

nie polecam nikomu tej firmy, nie dotrzymują słowa jako kadra kierownicza.Obiecują podwyżki których nie będzie ,zwodzą ludzi w rynku. Nie dotrzymują słowa pod wieloma względami ,są bardzo nie mili dla ludzi.Spora rotacja handlowców . Nie mają pomysłu i musisz liczyć na samego siebie.Ogólnie zero atmosfery ,zero wparcia kierowników,zero szacunku,zero odpowiedniego wynagrodzenia za nadgodziny, zero podejścia do pracownika ,słaba orientacja kierownika w zrządzaniu regionami. Słaby rozwój -ale za to spokój .

29.03.2020 11:51

Jest jakiś transport z Zawiercia?? Praca na dwie zmiany??
    Piotr Król

05.03.2020 22:25

Bardzo słaby pracodawca. Nic że swojej strony tylko pod siebie. Nie mogą utrzymać ludzi na stanowiskach bo słabo płacą. Nie mogą sobie poradzić z ludźmi i są nie ludzcy. Kadra słabo wyszkolona która tylko odbija czas do 15. Godz. Słabo to wygląda nie polecam..
    Bart

09.03.2020 08:57

Niestety, zgadzam sie Piotrem. Na rozmowie o pracę mowia co chcesz usłyszeć a potem wychodza kwiatki....to pensja sie nie zgadza, to nie można odebrac dnia wolnego za przepracowane nadgodziny itp.
    Bartek

06.03.2020 12:52

Za 2100 to ja bym nie pracował, jakby dali 2600+premie to moge przychodzić, byle nie na taśme

Zostaw merytoryczną opinię o OSPEL S.A.