Ospel S.A.

Wierbka

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 31 ocen.

Opinie o Ospel S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ospel S.A.

Rico

Do Miśka. Potwiedzam płacą marnie a i sama praca nie powala

Zuzanna

@Misiek A Ty w jakim dziale firmy pracujesz? Możesz powiedzieć coś więcej o swojej pracy? Czy według Ciebie warto pracować właśnie w Ospel S.A.?

Kriss

Witam Pojawiło się ogłoszenie firmy Ospel S.A. na stanowisko Regionalny Menedżer Sprzedaży w różnych regionach / województwach kraju. Możecie powiedzieć na jakie zarobki lub widełki netto można liczyć na takim stanowisku w tej firmie. Jak wygląda sytuacja z autami firmowymi oraz jaka jest atmosfera w pracy. Podpowiedzcie czy warto aplikować na takie stanowisko w tej firmie. Może ktoś pracuje na takim lub podobnym stanowisku.

Misiek
@Kriss 20.04.2017 17:55
Witam Pojawiło się ogłoszenie firmy Ospel S.A. na stanowisko Regionalny Menedżer Sprzedaży w różnych regionach / województwach...

Teraz mają jakieś nowe auta ale do celów prv. nie dostępne i na gps. Z zarobkami z tego co wiem od koleżanki to tyle co w Lidlu.

Zuzanna

Jesteś pracownikiem Ospel S.A.? Chętnie dowiemy się więcej na temat obecnych warunków zatrudnienia. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

Anonim

Powiedzcie proszę jak wygląda praca na produkcji w firmie Ospel Wierbka, Jaki system pracy, Atmosfera i jakie wynagrodzenie??

@

@ Breath - tylko piszesz yto jakby z punktu widzenia klienta (co oczywiścei jest również bardzo wazne) - natomiast większośc osób tutaj zapewne interesuje jak sie tam pracuje w firmie Ospel S.A. ....

Breath

Ojj tego sam nie wiem , a jestem ciekaw własnie jak wygląda u ich praca . natomiast moge powiedzieć tyle ,ze faktycznie Ospel to solidna firma , z którą niejednokrotnie miałem doczynienia , zamawiając od niej różne rzeczy potrzebne do domu ;)

Jacek
@Breath 22.09.2016 22:53
Ojj tego sam nie wiem , a jestem ciekaw własnie jak wygląda u ich praca . natomiast moge powiedzieć tyle ,ze faktycznie Ospel t...

A jaki to ma związek z tematem dotyczącym opinii o pracodawcy? Hmm? Nie komentuję:)

Grzegorz

Pojawiło się ogłoszenie na inżyniera-konstruktora. Ktoś wie, jakie widełki netto oferują? Doświadczenie mam, nie jestem świeżakiem po studiach.

Daniel

Bardzo cenie sobie tego polskiego producenta.Produkują dobre i atrakcyjne cenowo gniazdka i włączniki. Ważne że wszystko jest trwałe,a kolory nie blakną od słońca lub nie żółkną w przypadku białego koloru.

Dawid

Mi tez najbardziej podoba się to ze kolory nie blakną a biały pozostaje biały. To jest to za co najbardziej cenie tę markę. A codo rozmowy to słyszałem że ogólnie coraz częśćiej na rozmowie można spotkać się z pytaniami czysto praktycznymi żeby sprawdzić czy ogrania się temat.

Damian

Wiele razy montowałem ich osprzęt u klientów i zawsze są zadowoleni. Wszystko działa bez zarzutu latami. Białe wyłączniki nie żółkną itp. Jednym zdaniem osprzęt bardzo dobrej jakości!

trolololo

hehehe ja przerobiłem Polmark, ten sam właściciel ten sam sposób działania, ładujcie kit jaki chcecie wiem jak działa jedna i druga firma, kolesiostwo jak wszędzie i mdlenie oczu prezesowi raportami które nie mają sensu, a on się cieczy że jest dobrze, ale cóż sam sobie winny, a co do atmosfer to o kant d**y rozbić ;]

Hole
@trolololo 31.10.2015 04:43
hehehe ja przerobiłem Polmark, ten sam właściciel ten sam sposób działania, ładujcie kit jaki chcecie wiem jak działa jedna i d...

To co? Ma płakać, że jest dobrze?

kazdi

mają fajne produkty i ładne. estetycznie myślę ze pasują do niejednego wnętrza!

Jacek
@kazdi 25.06.2015 22:43
mają fajne produkty i ładne. estetycznie myślę ze pasują do niejednego wnętrza!

Co za błyskotliwość wypowiedzi:)

jurek

Niedawno się o was dowiedziałem przy okazji remontu. Facet mi poolecił produkty ospela w casto. Fajne gniazdka i włączniki. cieszy mnie że to polska firma. Tak trzymać.

lolek

marka masz szansę tylko pamiętaj że trzeba o wszystkim donosić prezesowi bo jak nie bedziesz kapusiem to daleko nie zajedziesz, kumterstwo kto podpiepsza innych może zajśc daleko....

marka

katarzyna mailovska - próbuj! napisz list motywacyjny i sama sie przekonasz. Prezes jest w porzadku i sam Ospel jest w porzadku, wiec mozliwe, ze sie uda :)

katarzyna mailovska-kij

praca przy sprzedaży i produkcji sprzętu elektrycznego nie ma dla mnie żadnych tajemnic, to też moja wielka pasja, ale oficjalnego zawodowego doświadczenie na cv nie mam jejdnak za wiele. czy w takim razie mam jakiekolwiek szanse na zatrudnienie u nich w ospel? ogólnie to płeć nie jest przeszkodą u nich?

pacynka

Tez moge wypowidziec sie co do osprzetu pozytywnie. Kwestia wewnetrzna firmy pozostaje jednak dla mnie tajemnica - chociaz uwazam,ze dobra firma koro funkcjonuje bez zarzutu to takze w srodku, wsrod pracownikow

edno

Nie wiem jak się pracuje, ale osprzęt się sprawuje bez zarzutu!

wegowo

Znam z perspektywy uzytkownika i produktow. WYdaje mi sie,ze zle funkcjonujaca firma nie utrzymałaby sie tak dlugo:) Dlatego pewnie utrzymuje taki poziom od lat

Lubel

Jakość produktu jak najbardziej ok. Niestety kwestia kasy czy relacji w zespole marna. Zbyt wiele korzeni z poprzedniej epoki.

Mirwa

Pracowałam jakieś 9 lat i niepowiem ze było idealnie i super ale nawet w miarę przeciętnie tylko szefostwo by pasowało trochę zmienić i nabić trochę więcej rozumu do główek .

Soro

PRzypadkowo trafilam na ten watek i wcale nie uwazam zeby to byla zla firma, mysle ze wlasnie jest calkiem dobra i ma ciekawe produkty. Dlugo sie juz na rynku trzyma :)

darye

Ja z każdego zakupu w firmie Ospel jestem zadowolony. Zarówno pasują do każdej ściany i koloru, ale przede wszystkim dbaja o klienta. Ot choćby zamieszczając na youtubie filmiki z wskazówkami montażowymi.

TD

Większego badziewia , jak wyłączniki firmy OSPAL nigdy nie spotkałem. Dno . Nigdy więcej ! Taka firma nie powinna istnieć , bo nabiera kupujących !

klay

zarobki takie sobie,trochę ponad minimalną krajową,brak możliwości awansu,a jak szefostwu się nie podlizujesz to kapa. ludzi się nie ceni,są pionkami. a zwłaszcza na produkcji.w biurowcu kumoterstwo.

play54

nie będę komentować tego miejsca... nie masz znajomości to robisz najgorszą pracę, przestawianie z miejsca na miejsce jak śmieć, pracownik nie ma nic do powiedzenia. ma dziękować za to ze w ogóle ma pracę. jeśli widzi wady w produkcji ma milczeć, bo jest tylko pionkiem. bez przesady... (usunięte przez administratora) A Prezes jest spoko gość... tylko ma źle dobraną kadrę... i niestety to odbija się na jakości produkowanego sprzętu, bo zamiast skupiać się na pracy trzeba się pilnować bezustannie. warto doceniać ludzi "trochę" dłużej pracujących bo oni znają maszyny, podzespół a nie traktować ich jak bezmózgie maszynki do podwyższania norm... szacunku do pracownika.... bo sondaże w sprzedaży wzrastają ale samoocena firm jest ujemna....

anonymous

Wieś to wieś, kadry zakładu słabe, co lepszy ucieka, najgorzej w biurowcu przerost zatrudnienia, kolesiostwo itd.

alf

Szefostwo? Szkoda gadać, "samouki". Pracowałem, straciłem tylko czas za marne pieniądze. Obiecanki cacanki odnośnie kasy i samochodów. Polecam chcącym się uwstecznić w rozwoju !!!! Widać po rotacji, że dziadostwo !!!!

anonim

a co można powiedzieć o dyrekcji????? da się z nimi pracować bezkonfliktowo???????

anonim

Kolejne dwa wakaty. W ogłoszeniu powinni jeszcze dodać że w grupie przedstawicieli nie ma możliwości awansu. Karierę mogą robić tylko \\\"swoi\\\".

anonim

hahaha......to ciekawe skąd taka rotacja pracowników w twojej firmie, jak taka EXTRA atmosfera, brak słów........... hary - 2010-06-22 23:26 odpowiedz | cytuj Ta entuzjastyczna wypowiedź to pewnie sponsorowana. W tej firmie dużo się mówi o profesjonalizmie a tak jest go mało. Większość pracowników nigdzie indziej nie pracowała i wykonuje swoja pracę tak jak sobie ją wyobraża. katty - 2010-06-24 10:12 odpowiedz | cytuj Ciekawe skąd Pomorzanin może to wiedzieć skoro firma jest w województwie śląskim, no chyba że jesteś jednym z nieudanych przedstawicieli handlowych - zwolnionych za kiepskie wyniki w pracy bob - 2010-06-24 10:16 odpowiedz | cytuj A twoim zdaniem żeby być profesjonalistą to trzeba pracować w wielu firmach???????? Jeżeli ktoś często zmienia pracę to najczęściej sam nie wie czego chce, albo marny z niego pracownik i pracodawca z chęcią go się pozbywa hary - 2010-07-04 23:11 odpowiedz | cytuj No właśnie, to typowe zachowanie p

Zostaw opinię o Ospel S.A. - Wierbka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ospel S.A.