4.3/5

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

• Ciechanów
Warszawa - Jobwerke Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Germany

Opinie o Ideal Work Germany Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Germany!

07.01.2024 14:49

Pracowałem przy rozładunku kontenerów firmy kurierskiej w Berlinie. Więc jeśli ktoś chce jakaś konkretną opinię to pisać bo były plusy i minusy.

10.01.2024 14:45

Jeśli ktoś lubi pracę fizyczną to będzie to plus. Natomiast jeden z minusów to np. wyślą Cię na rozładunek kontenera z Chin i możesz tam być nawet dwa- trzy tygodnie. Taki kontener jest ciężki a taśma nie opuszcza się do samego dołu więc paczki trzeba podnosić na wysokość klatki piersiowej. Rękawiczki jakie dają nie mają żadnej przyczepności więc paczki się wyślizgują. No i zmiany o czym nie mówią są takie że rano idzie się na dwie może trzy godziny (niektórzy zostają dłużej np do 10:30). Potem wraca się na kwaterę i na 13 lub 14 trzeba wracać. Czasami dystrybutor wody nie działa więc w lato widzę trzeba samemu sobie brać. No i kasa nie jest dodanie taka jak szacują przy 8godzinnym trybie pracy. Jak coś jeszcze to pytać.

10.01.2024 14:54

Trochę napisałem poniżej. Na kwaterze jest internet który się nie nadaje do YT albo Netflix jeśli ktoś by chciał sobie coś obejrzeć po pracy. Pokoje może i są 2-3 os ale u nas jeden z nich był przejściowy. Brygadzista, tutaj może nie będę się wypowiadać lepiej zagadać do koordynatora. Wiele rzeczy dowiadywałem się od pracowników jeśli chodzi o zasady pracy a nie od brygadzisty. Więc nie mówię że omijać bo kto co woli. Dla mnie było za ciężka praca jak na zarobki.
    SGN

02.01.2024 12:41

Siemanko ma ktoś może wiedzę na temat pracy na stanowisku magazynier pracownik fizyczny ? Interesują mnie warunki mieszkania wypłaty oraz warunki pracy. Dziękuję za odp
    KVPS

09.01.2024 21:17

Ogólnie nie polecam, pracowałem na magazynie GLS, po godzinie pracy pot płynie po (usunięte przez administratora) na załadunku nie raz biegałem po 3 linkach jak głupi i dźwigałem paczki ponad 30kg (meble,łóżka). Przerwy w tej pracy to żart, czasami zdarzało się że cała hala szła na 20min przerwy i wtedy dało się zjeść, czasami miałem przerwę np 10 minut - 5 - 5. Zanim doszedłem do hali to mijało jakieś 3 minuty, policzyć w dwie strony to wychodzi ci 4 minuty na zjedzenie (Niemal biegłem). Przerwy są oczywiście bezpłatne, byłoby to ok gdyby nie to że wracając z przerwy musisz wszystko nadrobić kiedy cię nie było. Często nie widziałem sensu na nią iść. A gdy osoba na stanowisku obok ciebie idzie na przerwe musisz robić na 2 stanowiskach na raz. W pierwszym mieszkaniu spotkała nas nie miła niespodzianka (pluskwy), po zgłoszeniu tego koordynator powiedział że popsika czymś i będzie ogarrrnięte xDDD, no ale przeniesli nas do innego domku jakieś 20km dalej, tam miałem niezłego grzyba na ścianie zakrytego materacem ( centralnie obok mojego łóżka) , a grzejniki były tam dla ozdoby. Ogólnie piździło jak w kieleckim. A i dodam że w umowie mieliśmy że płacimy za przygotowanie pokoju jakąś tam kwotę a w drugim mieszkaniu mieliśmy stare materace i ogólnie widać że nikt tego nie przygotował dla nowych osób. Według mnie nie warto tak napierdzielać za takie pieniądze i warunki mieszkaniowe, nigdy więcej bym tam nie wrócił. A i dodam jeszcze że w pokoju była taka wilgoć że wstając rano mieliśmy mokre łóżka (stały pod oknem)

10.01.2024 09:54

Dzień dobry, Jeżeli pojawiły się u Pana jakiekolwiek niezgodności podczas zatrudniania, prosimy o skontaktowanie się z naszym Zespołem Obsługi Pracownika. Bardzo prosimy o złożenie zgłoszenia na adres [email protected] lub dzwoniąc pod numer: +48 799 399 029.
    Nik

08.01.2024 15:15

Witam, może ktoś podzielicsie opinia pracy: KOMISJONER – okolice Kassel. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
    nowa

11.12.2023 02:24

Pracuje ktoś na lotnisku w Lipsku? Jak wygląda praca? Czy mieszkania są w porządku i jak w rzeczywistości wyglądają?
    Gracja

29.12.2023 00:21

Ale może chociaż później na coś się przydała. Niektórzy takiego szczęścia nie mieli, żeby w taki atlas zajrzeć zanim coś napisali.
    skarpetki

29.12.2023 10:16

niby tak aczkolwiek taki atlas to chyba nie jest wymarzony prezent

20.11.2023 12:30

21.11.2023 16:41

Dzięki za odpowiedź...czyli firma tutaj się "angażuje", żeby potencjalni kandydaci myśleli, że są spoko, a w rzeczywistości wychodzi, jak przedstawiasz na własnej skórze...6000 zł to 1300 euro za 150 godzin, a jeszcze wyżywienie...przecież w Polsce można tyle zarobić, masakra.
    Dawid

28.12.2023 19:17

Obecnie jak się dobrze poszuka pracy to znalezienie firmy która zapłaci np. 4500 zł netto to nie jest aż takie ekstremalnie trudne , więc moim zdaniem 5500 zł to się nie opłaca wyjazd zarobkowy , chyba , że ktoś chce jakoś bardzo mieszkać w Niemczech to ewentualnie .
    Hammilala

02.10.2023 23:57

Siema. Był ktoś na projekcie w okolicach Hamburga na magazynie budowlanym, komisjonerka? Magazyn Liedelt
    Tramwaj

07.12.2023 15:23

ja sprawdzałem jak miejscowość wygląda na googlach hehe
    pleśniak

11.12.2023 11:54

Chyba najkorzystniej będzie po prostu zadzwonić i zapytać albo się zgłosić jak masz taką ochotę i na ewentualnej rozmowie się konkretnie dopytać o to co cię interesuje. Myślę że to będą najbardziej wiarygodne informacje :)
    Konrad

06.12.2023 09:42

Witam zastanawiam się nad podjęciem pracy dla GLS w Düsseldorfie. Czy mógłby mi ktoś na ten temat coś powiedzieć?
    Tomek

25.11.2023 13:52

Witam mam pytanie do pracujących Agencja pisze że paczki są do 30 kg wiadomo że tak nie jest zawsze Często zdarzają się paczki ponad 30 kg ? Ciężko jest ogólnie w takiej pracy ? Pytam bo pracowałem w Niemczech ale w takiej pracy jeszcze nie byłem ale przymierzam się do wyjazdu na 3 mies pracy się nie bojs
    Jaro

23.11.2023 20:05

Czesc, moze ktos z was byl lub wie jak wyglada praca w okolicach DREZNA ? Obojetnie czy dpd, czy gls. Jak warunki, godziny, zarobki.
    Nowa

30.08.2023 21:57

Czy znajdzie się praca dla kobiet bez samochodu?
    Kononon

21.11.2023 13:12

No ogólnie to praca przy załadowywaniu i rozładowywaniu ręcznie paczek, nic specjalnego. Tylko wyszykuj się na rozłoke z mężem bo to jest minimum wyjazd na trzy miechy a najlepiej na dłuzej
    coldplay

22.11.2023 12:50

jak ktoś się podejmuje takiej pracy to chyba jest już na to przygotowany

18.11.2023 08:43

19.11.2023 15:55

Kurcze, rozbieżne te opinie, jeden za mało godzin, druga osoba za dużo. Możesz napisać więcej? Ile godzin ile dostałeś i za co Ci odejmowali? Jak długo byłeś i jak warunki miszkaniowe?

20.11.2023 10:30

Dzień dobry, Opinia nie dotyczy Spółki Ideal Work. Nasi pracownicy nie mają 13-godzinnych zmian.
    Koniu

20.10.2023 12:56

Cześć, zainteresowała mnie oferta na kuriera, ktoś pracował jako kurier stąd i da znać jak to wygląda? Chodzi mi o okolice Drezna

19.11.2023 08:32

Jeden wielki dramat więc nie polecam

19.11.2023 22:46

Napisałeś posta, nie wiadomo czemu zniknął... mógłbyś napisać więcej? A mianowicie za co Ci odciągali, jakie warunki mieszkaniowe? Ile zarobiłeś na ile godzin?
    Zaświadczenie

14.11.2023 12:59

Dzień dobry, czy agencja wymaga zaświadczenia KRK? Praca: magazyn, kurier, produkcja. Pozdrawiam.

15.11.2023 07:54

Dzień dobry, Tak, do zatrudnienia wymagane jest zaświadczenie o niekaralności.

15.11.2023 10:07

Dzień dobry, Kandydat powinien dostarczyć zaświadczenie w trakcie rekrutacji, przez wyjazdem do pracy. Zaświadczenie o niekaralności to wymóg naszych Klientów, chodzi tu między innymi o bezpieczeństwo w pracy.
    Cywilizowany9

13.11.2023 22:34

Ludzie nie mają pojęcia o prawdziwej pracy. Przyjeżdżają z założeniem,aby się nie napracować. Dzisiaj młodzi myślą inaczej najlepiej tylko wypić zapalić i się nie narobić. Przechodzą tygodniowe szkolenie w którym ani razu nie chce im się wyjść z busa i przerzucić chociaż jedną paczkę. Tacy ludzie pracują po trzy dni i na starcie rezygnują przez swoją nieudolność, nie czytają umów ze zrozumieniem, warunków pracy w jakich godzinach będą pracować i na jakich zasadach. Na dzień dobry oczekują od pracodawcy zaliczek po czym zawijają się do Polski i wystawiają najgorsze komentarze! Gdyby nie Kordynatorka ludzie jeździliby po.50stopów firma zamiast zysku przynosiła by straty a wy ludzie nie zarabialibyście . Najlepiej to robić za nich wszystko i kasę dostawać na łatwzine, wieczne narzekanie i udawanie że się coś robi, nikomu się nie dogodzi w dzisiejszych czasach. Warunki na start bardzo dobre , mieszkania czyste i konkretne, pojazdy zadbane technicznie, ludzie jeżdżą nowymi busami a nie starymi do których co dwa dni muszą dolewać olej.
    grooby

08.11.2023 12:03

Śmiechu warta ta agencja jest. W ostatniej chwili koordynator się rozmyślił.

09.11.2023 12:14

Dzień dobry, prosimy o więcej informacji na temat zaistniałej sytuacji. Zapraszamy do kontaktu z naszym Zespole Obsługi Pracownika.. Postaramy się wyjaśnić Pana sytuację. Bardzo prosimy o złożenie zgłoszenia na adres [email protected] lub dzwoniąc pod numer: +48 799 399 029.
    Arab92

01.11.2023 02:26

Cześć, czy pracuje ktoś aktualnie na lotnisku dhl w lipsku? Czekam już na telefon w sprawie rozpoczęcia pracy i jesyem ciekawy czy zarobki rzeczywiście są takie jakie w opisie. pozdrawiam
    Arab92

02.11.2023 12:07

Oj zdziwiłabyś się, dlatego zapytałem czy ktoś tam pracuje żeby mieć sprawdzone info Oni lubią tak sobie napisać widełki z kosmosu ;)
    Wirek

08.11.2023 15:23

po to sie podaje info w takich ogłoszeniach żeby raczej ludzie wiedzieli na co sie nastawiac, ale sam jak tutaj sprawdzalem to raczej nie widzialem jakichs opinii ze jest zle wiec mysle o pracy tutaj tak samo

10.10.2023 08:45

Jestem zainteresowana stanowiskiem Młodszego Specjalisty ds rekrutacji, akurat szukają takiego kogoś. Czy znajomość niemieckiego na poziomie c1 to konieczności? Czy może dodatkowy atut? Ile osób pracuje przy rekrutacji? Jak oceniacie zarobki? To praca hybrydowa, a rozmowa kwalifikacyjna jest zdalnie czy z biura?
    najem

23.10.2023 11:32

po jakim czasie od wysłania się kontaktują? jest informacja zwrotna jak cię nie przyjmą?

23.10.2023 11:41

Dzień dobry, Standard zakwaterowania jest zależny od projektu. W celu uzyskania informacji na temat aktualnych ofert oraz informacji w zakresie zakwaterowania, zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji: +48 799 355 540.
    Ktoś

10.10.2023 12:20

Nie polecam agencji za 210h wypłata 1100euro śmiech na sali a agencja nie poczuwa się do odpowiedzialności

10.10.2023 19:43

Dzień dobry, W celu wyjaśnienia sytuacji, prosimy o złożenie reklamacji w naszym Zespole Obsługi Pracownika. Bardzo prosimy o złożenie zgłoszenia na adres [email protected] lub dzwoniąc pod numer: +48 799 399 029.
    PiP

11.10.2023 17:42

Jeżeli jesteś na Polskiej umowie to zgłaszaj to do Państwowej Inspekcji Pracy, albo Krajowej Administracji Skarbowej - łatwo będzie udowodnić, że przepracowałeś tyle godzin, bo teraz monitoring jest na każdym kroku, a zwłaszcza w Niemczech, za taką wypłatę powinieneś przepracować z 100 (usunięte przez administratora)
    Rorando

26.09.2023 10:20

W ofertach spotkałem się z tym, że pisali o możliwości długotrwałej współpracy, to można jechać maksymalnie na ile?
    Miszko

09.10.2023 14:13

Czy rekrutacja zamyka się w jednym miesiącu czy trochę dłużej to trwa?

10.10.2023 06:51

Dzień dobry, Proces rekrutacji odbywa się online, po rozmowie kandydat otrzymuje od rekrutera dokumenty niezbędne do wystawienia umowy, które należy wypełnić przed wyjazdem za granicę. Czas rekrutacji jest zależny od tego, w jakim czasie uda się kandydatowi załatwić wszystkie formalności. Rekrutacja może się zakończyć nawet w 2 dni.- wtedy też, kandydat ma możliwość szybkiego wyjazdu do pracy,
    Paxon

03.10.2023 15:35

Czy jest praca dla par z zakwaterowaniem
    Ajp

04.10.2023 09:33

albo jakis mail może na stronie mają lub ten dymek taki na dole strony to tam możesz zapytać

04.10.2023 11:36

Dzień dobry, W celu uzyskania informacji na temat aktualnych ofert, zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji: +48 799 355 540.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work Germany?

Kontakt - Ideal Work Germany

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

AM

16.08.2023 19:06

Spoko agencja pieniądze na czas miła atmosfera
    Canvo

30.08.2023 09:19

bo ja trochę nie rozumiem czy chodzi ci o jednorazowy dojazd czy po prostu o dojazdy na miejsce

02.10.2023 12:27

zależy od lokalizacji
    Zainteresowany

02.09.2023 15:45

"Ostatnie 5 lat Twojej działalności/zatrudnienia/bezrobocia/edukacji musi być poparte dokumentacją bez przerw dłuższych niż 28 dni" Nie rozumiem tego do końca. Można prosić o rozwiniecie tego punktu.

02.10.2023 12:26

napisz do nich bezpośrednio maila z wyjaśnieniem, żeby ci powiedzieli jakie dokumenty w twojej sytuacji musisz dosłać

02.10.2023 12:26

w komentarzach często mail do nich jest to możesz go wykorzystać
    Kwatera

03.08.2023 19:30

Pytanie odnośnie kwatery ( MYŚLĘ, ŻE WAŻNE DLA KAŻDEGO ZAINTERESOWANEGO ): Na kwaterze jest ok. 8 ludzi, jak wygląda wyposażenie, a mianowicie: 1. Ile jest lodówek? 2. Ile jest kuchni? 3. Ile jest WC i Pryszniców.

02.10.2023 12:23

jak ci odpisali wyżej to jest dosyć duża loteria nigdy nic nie wiadomo

02.10.2023 12:23

nie powiem że nie zdarzyło mi się w jedynce mieszkać ale taki standard to dwie osoby na pokoju i na to bym się nastawił
    Pok

01.10.2023 13:35

Siema. Jedzie ktoś na komisjoniwanie na magazyn Liedelt w okolicach Hamburga? Jeśli tak piszcie na maila [email protected]
    Gruby

29.08.2023 20:56

Jak wygląda rekrutacja w tej agencji? Jak już się wybierze ofertę to podpisanie papierów i wyjazd?
    Wujas

15.09.2023 13:16

Czy to mieszkanie jest na użytek własny czy tam jest przydzielana jakaś część pracowników?
    Gruby

17.09.2023 10:56

Na agencyjnych zawsze mieszkasz w conajmniej kilka osób w minimum 2 osobowych pokojach.
    wzorowy pracownik

11.09.2023 20:24

Praca cieżka, zarobki niegodne człowieka tak jak warunki mieszkaniowe, ale to da sie przeżyć. Nie przeżyję jednak tego, że człowiek idzie na rękę koordynatorowi, zostaje tydzień dłużej w pracy bo oczywiście przemiał ludzi jest taki że brakowało nas w pewnym momencie 6ciu, a w końcowym rozrachunku nie dostaje pieniędzy za to że jeździł prywatnym samochodem do pracy i woził ludzi a oprócz tego zostaje obciążony za "posprzątanie mieszkania" które sam po sobie posprzątał :) nie polecam.

12.09.2023 10:36

Szanowny Panie, Dziękujemy za wiadomość. W celu wyjaśnienia sytuacji, prosimy o złożenie reklamacji w naszym Zespole Obsługi Pracownika. Bardzo prosimy o złożenie zgłoszenia na adres [email protected] lub dzwoniąc pod numer: +48 799 399 029.
    Robson74

20.06.2023 12:26

Ogolnie polecam. Praca ciezka ale nic za darmo nie ma. Wyplaty na czas.....mozliwosc zaliczek .....warunki mieszkalne w zaleznosci od lokalizacji sa ok. Kontakt z koordynatorem bardzo dobry
    Robert

09.09.2023 02:19

Zdarzyła mi się raz taka wypłata, z nadgodzinami + cały miesiąc na nocki i jakaś sobota, Łącznie wyszło prawie 2500 euro, ale tak standardowo to 1800 euro na czystko już po potrąceniu za mieszkanie przy całym miesiącu na nockach... :)
    Lax

09.09.2023 13:36

Dzięki za odpowiedź, to standardowo na zmianie dziennej przy 160 godzinach po odtrąceniu mieszkania ile wychodzi z 1300 euro? :O
    Pol

06.09.2023 15:09

Siema. Jedzie ktoś na dniach jako komisjoner w okolice Hamburga.? Jeśli tak to mogę kogoś zabrać żeby było taniej. Mam swój samochód i jestem z Kujawsko pomorskiego. Piszcie na maila [email protected]
    Pok

06.09.2023 13:24

Witam. Jedzie może ktoś jako komisjoner do Norderstedt i chce się zabrać? Mam samochód Ja z Kujawsko pomorskiego. Piszcie na maila. [email protected]

28.08.2023 13:37

Witam serdecznie szukam pracy jako order picker posiadam dość spore doswiadczenie o kolo 5 lat jako magazynier chciałbym sie dowiedzieć czy jest wymagany język na tak owych stanowiskach za granicą i trzy firmy dają pracowniką szansę rozwijania skrzydeł proszę o informację zwrotną pozdrawiam

28.08.2023 13:38

czy*

28.08.2023 22:09

Dzień dobry, Jest możliwość podjęcia pracy na takim stanowisku, znajomość języka jest zależna od projektu- posiadamy oferty, w których znajomość języka niemieckiego nie jest wymagana. Zapraszamy do kontaktu, będzie mógł Pan o wszystko dopytać naszego rekrutera: +48 799 355 540.
    Ktoś

28.08.2023 16:46

Witam Panowie i Panie pytanie czy wyjeżdżając z z tą agenturą trzeba posiadać aktualne zaświadczenie o niekaralności?dziękuję i pozdrawiam.
    Mieszkania

13.08.2023 15:34

Czy firma ideal zapewnia środki czyszczące do toalety? Czy firma sprawdza mieszkania co rok? Czy firma dezynfekuje lub dogłębnie czyści te mieszkania? (Bo dużo ludzi w nich mieszka i się zmieniają) Czy materace do spania są wymieniane? Czy ogólnie firma ideal dba w jakikolwiek sposób o mieszkania które oferuje?

18.08.2023 06:29

Dzień dobry, Serwis sprzątający uzupełnia środki czyszczące. Sprawdzamy również stan mieszkań- brygadziści przesyłają raporty w kwestii stanu mieszkań co dwa tygodnie, koordynatorzy co najmniej raz w miesiącu wizytują mieszkania. W zakresie dezynfekcji- odbywała się ona w czasie obowiązywania obostrzeń związanych z koronawirusem, obecnie się tego nie stosuje. Zgodnie z zapisem „Porozumienie z Pracownikiem Tymczasowym § 4. Zwrot Lokalu Pkt.2 Pracownik tymczasowy zobowiązany jest zwrócić lokal wysprzątany, w stanie nie pogorszonym”. Czasami zdarza się jednak, że pracownicy nie przestrzegają tego zapisu, wówczas koordynator organizuje dodatkowe sprzątanie, a pracownik, który zostawił mieszkanie brudne i/lub zniszczone może zostać obciążony kosztami. Jeśli chodzi o materace, to są one w miarę potrzeb i zniszczeń wymieniane.
    Za

16.08.2023 19:06

Pensja na czas i spoko kordynator zawsze da się dogadać
    Monczek

21.07.2023 16:09

Jeśli chodzi o agencje nie ma sie do czego przyczepić pracowalem tam dlugo zawsze pieniądze na czas raz był problem z dodatkową premią za kierowce ale to byla wina ułomnego koordynatora a niżeli firmy samej w sobie. Praca nie jest najłatwiejsza ale nie jest źle.
    aha

13.08.2023 15:37

Ty pewnie dajesz sie robic na 1???? :)))!!!!!
    ty chesz 1?

15.08.2023 03:04

ty chcesz 1 zawsze?
    Terminator2115

08.08.2023 16:10

Witam. Napisze parę gorzkich słów na temat pracy w agencji JobWerke. Pani na infolinii nie ma zielonego pojęcia na temat tej pracy. 1. Jestem osobą, która postanowiła zarobić sobie pierwsze większe pieniądze, niestety na miejscu zderzyłem się ze ścianą. Jak to mówią rzeczywistość bywa okrutna. W pierwszym miesiącu nie ma co liczyć na więcej niż 1150 euro, pod warunkiem że pracujecie cały miesiąc. Pani przez telefon stwierdziła że 3/4 etatu to cały etat tylko to stara umowa. Człowiek wyjeżdża za granice żeby zarabiać nieco ponad 6 tys bo jak ma się dzienną zmianę to za 6 h pracy to może z 1400 euro wyjdzie. 2. Warunki mieszkaniowe pozostawiają wiele do życzenia. zarwane łóżka. Z brudnym materacem. 3. Jak wygląda praca? Praca wygląda tak, że dostajecie 2 linie gdzie lecą paczki. Paczki mają do 50 kg, Ładujesz 2 kontenery na raz sam bo każdy ma swoją robotę i nikt nie ma czasu ci pomóc, a tak szczerze to nikomu się nie chce ci pomagać bo praca jest tak ciężka że człowiek wraca i nie ma siły się umyć. To wyjaśnia czemu ten materac jest taki brudny. Reasumując. Po miesiącu pracy w tej firmie stwierdzam, że to nie jest praca, (usunięte przez administratora). Dodam jeszcze że praca jest na Polskiej umowie na niemieckich warunkach więc od tego 3/4 etatu odejmij jeszcze przerwę.

10.08.2023 09:31

Szanowny Panie, Dziękujemy za wiadomość. Jeżeli pojawiła się u Pana jakakolwiek niezgodność podczas zatrudnienia, prosimy o złożenie reklamacji w naszym Zespole Obsługi Pracownika. Bardzo prosimy o złożenie zgłoszenia na adres [email protected] lub dzwoniąc pod numer: +48 799 399 029.

03.08.2023 10:27

Interesuje Cię praca jako operator wózka widłowego, ale nie posiadasz doświadczenia oraz uprawnień na wózki widłowe? Z nami możesz rozpocząć swoją przygodę jako operator wózka widłowego i zdobyć doświadczenie w tym zakresie. Dla osób nie posiadających doświadczenia, oferujemy szkolenie oraz wdrożenie w pracę operatora.

Zgłoś się do nas i dołącz do naszego zespołu: tel: +48 799 355 540, e-mail: [email protected]

IDEAL
    Your Partner at work
    Mann

09.08.2023 11:11

fajnie że coś takiego oferujecie :)
    @Łukasz

22.07.2023 03:09

Myślę nad wyjazdem jako Operator wózka widłowego okolice Kassel. Czy może ktoś wie jak to tam wygląda?

03.08.2023 12:21

Odpowiadając na jedno z Państwa zapytań dotyczących szkoleń na obsługę wózka widłowego - Dla osób nie posiadających doświadczenia, oferujemy szkolenie oraz wdrożenie w pracę operatora. Szkolenie jest bezpłatne dla wszystkich pracujących minimum 3 miesiące. Jeśli osoba planuje zostać z nami krócej niż 3 miesiące, ponosi koszty szkolenia na własną rękę.
    Bombo

08.08.2023 19:31

Tak są ogłoszenia. Ja posiadam uprawnienia UDT
    Nowini

27.06.2023 10:06

Cześć, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda tutaj praca. Jestem świeży, nie ukrywam, w jakiejkolwiek pracy i zastanawiam się czy dla takiego świeżaka znajdzie się jakaś oferta za granicą. Niby jakieś doświadczenie mam z praktyk ale wolę się dowiedzieć z takiego forum jak to wygląda i czy warto się starać. Czytałem dobre opinie i w sumie byłbym zainteresowany...

21.07.2023 18:08

Planuje wyjechać do ideala ile chłopakom wychodzi netto na miesiąc

22.07.2023 17:18

Witam tego się właśnie obawiam wyjezdzdjac za granicę przez pośrednika nie wiadomo na kogo się trafi
    SpokoAdi

15.06.2023 14:28

Witam Serdecznie warto wyjechać z tej agencji na dzień dzisiejszy np jako komisjoner? Po odliczeniu zakwaterowania itp ile zostanie mi na czysto około na rękę pieniążków?? (usunięte przez administratora)
    Bylem

19.07.2023 10:56

Dajcie sobie spokój
    Lax

19.07.2023 17:29

Mógłbyś rozwinąć...
    Nexo

14.07.2023 09:07

Agencja nie wiarygodna obiecuje coś innego przez telefon a na miejscu coś innego jest nie polecam nikomu tej pseudo agencji.
    Brew

19.07.2023 14:44

jest okej warunki i praca na poziomie, chyba nic dodac nic ujac
    Brew

19.07.2023 14:45

nie wiem co cie zlego spotkalo ale wydaje mi sie ze jestes raczej wyjatkiem potwierdzajacym regule niestety :/

Zostaw merytoryczną opinię o Ideal Work Germany