4.3/5

• Nasze wartości
  • Praca tymczasowa
  • Praca za granicą
  • Oferowane korzyści
  • Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Nasze wartości

Praca tymczasowa

Praca za granicą

Oferowane korzyści

Pierwszy wyjazd za granicę - jak się przygotować i co zabrać ze

Warszawa - Ideal Work Germany Sp. z o.o.

5. Opinie o Ideal Work Germany

Opinie o Ideal Work Germany Warszawa

Nie przegap nowości o Ideal Work Germany!

14.03.2024 20:30

15.03.2024 06:39

Dzień dobry, Jeżeli pojawiły się u Pana jakiekolwiek niezgodności podczas zatrudniania, prosimy o skontaktowanie się z naszym Zespołem Obsługi Pracownika. Bardzo prosimy o złożenie zgłoszenia na adres [email protected] lub dzwoniąc pod numer: +48 799 399 029.
David

11.03.2024 14:28

Cześć. Jestem zainteresowany pracą, ale chciałbym zapytać o to czy jest też możliwość pracy na niemieckiej umowie? (odprowadzanie tam składek emerytalnych itd) Ile firma pobiera z wypłaty za zakwaterowanie? Dzięki

13.03.2024 08:10

Dzień dobry, Jest to zależne od projektu, czasami pojawiają się projekty, na których mamy możliwość przejścia na niemiecką umowę. Zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji, uzyska Pan informacje na temat aktualnych ofert oraz odpowiedzi na wszystkie pytania: +48 799 355 540.

05.03.2024 22:33

Byłem na jednym projekcie (GLS) i raczej nie podejmę współpracy kolejny raz. Na pytanie o internet uzyskałem odpowiedź, że jest, co do pokoju to miał on być 2, maksymalnie 3 osobowy. Po dotarciu na miejsce okazało się, że pokój jest dwuosobowy ale niestety tylko pod względem wymiarów, w rzeczywistości łącznie ze mną mieszkały w nim 4 osoby. Co do internetu, to owszem, był, ale płatny 10€/miesiąc na jedno urządzenie. Pralki i suszarki płatne 3€. W łazience, na oknie, w szafie, na ścianach kuchni oraz pokoju z łóżkami grzyb. Meble (nie wiem czy poprzedni pracownicy zepsuli czy same się rozwalały, ale strach było otwierać np. szafę). W pokoju wilgoć, w okresie zimowym kałuża na podłodze i mokra ściana. Na zgłoszenie odnośnie grzyba, pani odpowiadająca za pokoje odpowiedziała, że ten problem ma co roku i żebyśmy się tym nie przejmowali. Koordynator tylko zbywał obiecywaniem podjęcia działań w kierunku jakiejkolwiek poprawy, której się nie doczekaliśmy. Jeżeli chodzi o pracę, to nic nadzwyczajnego. Praca fizyczna, więc najlżejsze te paczki nie były (średnio paczka ważyła nie mniej niż 20-25kg). W pracy ludzie (zatrudnieni przez agencję) są traktowani gorzej niż hindusi. Brak możliwości parkowania w miejscu pracy. Często brakowało miejsca również na parkingu motelowym. Jedynym plusem były wypłaty na czas i 2 inne pokoje w motelu, które były normalnie wyposażone i jakkolwiek zadbane. Niestety pozostali pracownicy warunki mieli takie same, podobne lub w skrajnych przypadkach nawet gorsze niż te, które opisałem wyżej. Ogólnie z tego co mówili pracownicy z innego projektu, jakim było DPD (już nie pamiętam miejscowości), to tam warunki były w porządku, jednak osobiście nie polecam GLS w Grossbeeren.
Dar Son

04.03.2024 15:56

Koordynator Łukasz Podlasek (usunięte przez administratora) człowiek

05.03.2024 07:43

Dzień dobry, Dziękujemy za pozytywną opinię. :)
Andrzej

26.01.2024 10:39

Cześć wszystkim :) Chciałbym wyjechać do pracy przez tą agencję, zastanawia mnie tylko ile mniej więcej godzin wychodzi wam w miesiącu, obecnie jestem w niemczech też przy rozladunkach i zaladunkach kontenerow lecz tam jest słabo z godzinami, czasem tylko wychodzi 3h dziennie Z góry dzięki za odpowiedź :) Można pisać też na podany numer 660895151 :)

01.02.2024 10:34

Dzień dobry, Informacje w zakresie aktualnych ofert oraz szczegółowych warunków zatrudnienia uzyska Pan w dziale rekrutacji, zapraszamy do kontaktu: +48 799 355 540.
gwc

21.02.2024 11:36

a mógłby jakiś pracownik opowiedzieć jak to z jego punktu widzenia wyglądało?

24.01.2024 13:00

Bob

17.02.2024 04:22

Bo pisze prawde
Hhg

15.02.2024 18:39

Lotnisko. Po co do mnie piszecie w dzień i w nocy jak tylko przyjmijcie ludzi do 45 lat. I sobie nie życzę wysyłania mailw telefonie o każdej porze dnia i nocy

16.02.2024 10:52

Dzień dobry, Dziękujemy za informację. Jeżeli nie chce otrzymywać Pan od nas wiadomości na temat aktualnych ofert, prosimy o zgłoszenie informacji na adres e-mail: [email protected].
Pracownik miesiąca

04.02.2024 00:43

Pracując od kilku lat, dla agencji Ideal, mogę napisać tylko tyle, że nastawienie agencji wobec człowieka jest różna. Zależy gdzie wtrafisz, jak pracujesz i jaką masz wyrobioną opinie, czy nie ucieka się na L4, z byle powodu. Wypłaty zawsze były na czas, koszty zakwaterowania są różne, ale raczej do 250 euro miesięcznie. Busy mogą są w różnym stanie, to wiele zależy jak dba o nie kierowca. Im jest się cenniejszy dla agencji i się jest w porządku wobec współlokatorów tym lepsze zakwaterowanie się dostaje. Łatwiej uzyskuje się też urlop w terminach, gdzie każdy chce go wziąć. Bądźmy szczerzy, że każda agencja będzie pilnowała swoich interesów, tak jest i tutaj, interes pracownika jest sprawą trzeciorzedną i nie jest to opcja, dla osoby która często zjeżdża do Polski, np. do rodziny.
@Bombadil

15.02.2024 08:07

Mi już przejadły się ciągłe zmiany miejsc z powodu limitów umów, ciągła styczność z patologicznymi lub dziecinnymi zachowaniami. To jest praca na krótką metę.
bylyKassel

16.02.2024 00:02

masz raz na 9 miesięcy albo na 18 miesięcy zmianę pracy
Tom

13.02.2024 14:51

Kompletnie nie polecam firmy. Uwazajcie na nich. Nie słowni. Godziny i pieniądze się nie zgadzają. Nic nie można wyjaśnić. Wysterują cię na pieniądze a człowieka mają za nic.

13.02.2024 22:57

Były brygadzista

08.01.2024 10:49

Cześć wszystkim , Piszę z przestrogą dla ludzi, którzy chcieliby pracować dla ideal work , nieważne jaka spółka czy ideal work germany , czy ideal work EU jeden śmietnik. Pracowałem prawie dwa lata dla tej firmy , byłem na stanowisku brygadzisty więc wiem co za (usunięte przez administratora) się dzieje od środka struktury, wiem jak są traktowani ludzie i uwierzcie mi , jak chcecie mieć spokój i gwarancję pracy to nie wybierajcie się do ideal . Co miesiąc problemy z wynagrodzeniem, o premiach możecie zapomnieć bo zawsze , ale to zawsze zrobią tak , żeby wam tych pieniędzy nie wypłacić. Dodają jakieś " dodatkowe warunek " o których nie ma wzmianki w umowie , i wgl straszny (usunięte przez administratora) Powiedzą, że zarobisz 1600 euro za ciężka fizolke , a w rzeczywistości nie potrafią załatwić godzin żeby ludzie mogli pracować i co do wypłaty dostajecie 1100 euro albo 1200 , różnice w wypłatach, nawet o 200 euro pomimo tego , że chłopaki pracowali co do minuty tyle samo godzin , kontakt z kadrami czy zop jest bardzo trudny , na odpowiedź e-mailową czekać trzeba tydzień czasu .mieszkania często są w fatalnym stanie , ja zanim mogłem powiedzieć że jest czysto to tydzień czasu sprzątałem cale mieszkanie ( 38 worków (usunięte przez administratora) , materace zaszczane i ciężko żeby wymienili , niby są busy firmowe , a go..o prawda , bo są tylko na kilku lokalizacjach . Podsumowując: uciekajcie od tej firmy jak najdalej , jeżeli chcecie zarobić i nie martwić się o pieniądze czy godziny to wybierzcie inna firmę, mówię jako osoba z doświadczeniem w firmie i na stanowisku pozwalającym poznać różne sprawy i bolączki . W razie czego mam świadków wszystkich opisanych zdarzeń, i to sporo świadków.
Dawcio

25.01.2024 09:58

Zastanawia mnie tylko jedno... Piszesz niby że to najgorsza firma na świecie (chyba twoja pierwsza agencja) Skoro tak twierdzisz to dlaczego pracowałeś prawie dwa lata, z mojego punktu widzenia gdyby było aż tak źle to raczej bym tyle czasu nie pracował
Lolek

29.01.2024 11:07

Też nie rozumiem fenomenu tych cierpiętników XD chyba to widać po pierwszym wyjeździe czy nam się podoba czy nie. Byłem z inną firmą kiedyś na wyjeździe, nie było luksusowo, ale ja nastawiałem się na reali pracy za granicą i nie płakałem później w internecie, że łóżko było niewygodne. Najłatwiej pracować milion lat a potem pojechać pracodawcę na goworku XD

20.01.2024 21:14

Faktycznie jest tak, że znajomość języka zawyża tak stawkę? Mam teraz dwie oferty przed sobą jedna do Drezna bez języka na magazyn a druga do Dusseldorf z tym ze godzinówka rożni się o euro. Był ktoś może tu i tu i miałby porównanie? Albo chociaż na jednej z lokalizacji?
kol

26.01.2024 00:07

ja slyszalem same pozytywne opinie o tych koordynatorach, ale jak jest naprawde to tez nie jestem w stanie powiedziec
Lolek

29.01.2024 11:02

Też właśnie słyszałem spoko opinie i, że kontakt fajny był a nie zlewka, ale mógłby to ktoś z aktualnie zatrudnionych potwierdzić?
Adi92

17.01.2024 13:35

CZy jak się jedzie na 3 miesiące do pracy to trzeba mieć meldunek czy nie meldujecie

19.01.2024 11:51

Dzień dobry, Szczegółowe informacje w zakresie meldunku uzyska Pan/i w dziale rekrutacji, zapraszamy do kontaktu: +48 799 355 540.
grono

23.01.2024 09:59

Fajnie że teraz na forum też pomagacie

06.01.2024 15:03

Siemano, okolice Monachium ,praca na magazynie,na wózku widłowym,ktoś był/jest i może się wypowiedzieć na ten temat ?
shazz

22.01.2024 15:32

GdZIE znalazles oferte na to? Podasz stronke?

23.01.2024 08:31

Dzień dobry, Zapraszamy do zapoznania się z naszymi aktualnymi ofertami: www.idealgrupa.pl/oferty-pracy/niemcy/
transformers

23.11.2023 12:41

czesc zastanawiam sie nad podjeciem pracy moglby ktos napisac cos o terminach wyplacania pensji? trzymaja sie terminow?

17.01.2024 11:03

Dzień dobry, Zapraszamy do zapoznania się z naszymi aktualnymi ogłoszeniami: www.idealgrupa.pl/oferty-pracy/niemcy/
Złoty

18.01.2024 14:30

Pewnie zależy jaka praca cię interesuje? czasem wymagają jakichś uprawnień a czasem do niektórych typów pracy doświadczenie nie jest jakoś specjalnie wymagane przynajmniej nie jakieś duże. Zresztą tam w ogłoszeniu wszystko pisać powinno

16.01.2024 21:57

Jak bardzo doceniana jest znajomość języka niemieckiego? Teraz po zerknięciu na najnowsze oferty moją uwagę zwróciło to że jest teraz dostępne ogłoszenie dla brygadzisty z podkreśleniem języka a także bez. Stawki są te same, różnice widzę w dodatku, równa się 0,5 euro. Są jeszcze jakieś istotne różnice przy tym?

17.01.2024 13:46

Dzień dobry, szczegółowe informacje w zakresie stanowiska brygadzisty znajdzie Pan w dziale rekrutacji pod numerem telefonu: +48 600 560 203. Zapraszamy również do zapoznania się z naszą ofertą w zakresie benefitów, które oferujemy: https://idealgrupa.pl/programy-i-benefity/
Karol

16.01.2024 14:38

Czy na wszystkich projektach zapewniacie dojazdy do pracy osoba bez prawa jazdy czy tylko na nielicznych ?ile godz dziennie się pracuje ?

17.01.2024 07:39

Dzień dobry, W celu uzyskania informacji na temat projektów, na których zapewniamy dojazdy do pracy, zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji: +48 799 355 540.
Hop

15.01.2024 15:39

Pracowałem przez jakiś czas na południu od Kassel. Obiektywnie praca jest ciężka, czasami nawet bardzo, nierzadko ludzie rezygnują po jednym dniu, a ogólnie rotacja jest bardzo duża. Płaca wypłacana jest na czas. Dniówki często mają około 32-35 godzin tygodniowo( byłem w okresie letnim) nocki trochę więcej. Warunki mieszkaniowe są bardzo złe. Po trzy osoby w pokoju ( nie zawsze, ale najczęściej). Kiedy wprowadzałem się do pokoju, ten bardziej przypominał melinę. No i niestety, to jest najgorsze, przyjeżdżasz po bardzo ciężkim dniu, no i normalnością są libacje, bałagan, krzyki.

16.01.2024 09:38

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Za porządek w mieszkaniach odpowiadają mieszkający w nich ludzie, stąd nie zawsze mamy wpływ na daną sytuację. Pracujemy nad jakością naszych zakwaterowań i codziennie podejmujemy działania, mające na celu udoskonalać nasze lokalizacje. Mamy kilkadziesiąt różnych lokalizacji, nieustannie remontujemy mieszkania, które tego wymagają.

16.01.2024 12:42

Tak to skąd opłata 35euro tzw. serwisowa.

22.12.2023 04:20

Dział kadr stale się powiększa? Widzę oferty dla specjalistów oraz młodszych specjalistów z tego zakresu. Opiszecie mi tamtejsza kulturę pracy? jaka występuje? Jak ją oceniacie? czy krótko pisząc, warto próbować?
skarpetki

29.12.2023 10:14

oraz jaki rodzaj umowy jest tutaj oferowany?
berek

15.01.2024 12:01

jest umowa o prace tymczasową
Lili

10.01.2024 11:19

Najgorsza agencja jaka w życiu widzialam! W połowie miesiąca się orientuja, że nie wysłali wniosku o nadanie numeru podatkowego w Niemczech, więc masz dowalony najwyższy podatek. HR wiecznie nie zorientowane, nie wiedzą nic. Po przyjeździe dowiadujesz się że masz być kierowca bo masz prawko i tyle w temacie.

11.01.2024 11:51

Szanowana/y Pani/Panie, Dziękujemy za opinię, którą niezwłocznie zweryfikowaliśmy z wymienionymi w informacji działami. Jako Agencja Pracy Tymczasowej wysyłająca rocznie blisko dwa tysiące pracowników, zgłaszamy pracowników do niemieckiego Urzędu Skarbowego w trybie ciągłym, więc kilka razy w tygodniu. To ułatwienie dla naszych pracowników, ponieważ nie muszą robić tego sami bezpośrednio. Do tej pory nie spotkaliśmy się z takim zarzutem o jakim Pani/Pan piszę i aby go do końca wyjaśnić potrzebujemy Pani/Pana dane – w tym celu prośba o kontakt z Naszym Zespołem Obsługi Pracownika tel. +48 799 399 029 od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-17.00. Co do kierowania pojazdem: Na wybranych lokalizacjach pracodawca udostępnia pracownikom na dojazdy do pracy auta służbowe. Z tytułu kierowania takim autem pracownik otrzymuje premię. Oczywiście może się zdarzyć, że na danym projekcie istnieje natychmiastowe zapotrzebowanie na kierowcę (np. dotychczasowy kierowca jest na zwolnieniu lekarskim, a inni koledzy nie posiadają prawa jazdy), ale jeśli nowy pracownik nie czuje się na siłach by kierować autem to wystarczy o tym fakcie poinformować koordynatora.

07.01.2024 14:49

Pracowałem przy rozładunku kontenerów firmy kurierskiej w Berlinie. Więc jeśli ktoś chce jakaś konkretną opinię to pisać bo były plusy i minusy.

10.01.2024 14:45

Jeśli ktoś lubi pracę fizyczną to będzie to plus. Natomiast jeden z minusów to np. wyślą Cię na rozładunek kontenera z Chin i możesz tam być nawet dwa- trzy tygodnie. Taki kontener jest ciężki a taśma nie opuszcza się do samego dołu więc paczki trzeba podnosić na wysokość klatki piersiowej. Rękawiczki jakie dają nie mają żadnej przyczepności więc paczki się wyślizgują. No i zmiany o czym nie mówią są takie że rano idzie się na dwie może trzy godziny (niektórzy zostają dłużej np do 10:30). Potem wraca się na kwaterę i na 13 lub 14 trzeba wracać. Czasami dystrybutor wody nie działa więc w lato widzę trzeba samemu sobie brać. No i kasa nie jest dodanie taka jak szacują przy 8godzinnym trybie pracy. Jak coś jeszcze to pytać.

10.01.2024 14:54

Trochę napisałem poniżej. Na kwaterze jest internet który się nie nadaje do YT albo Netflix jeśli ktoś by chciał sobie coś obejrzeć po pracy. Pokoje może i są 2-3 os ale u nas jeden z nich był przejściowy. Brygadzista, tutaj może nie będę się wypowiadać lepiej zagadać do koordynatora. Wiele rzeczy dowiadywałem się od pracowników jeśli chodzi o zasady pracy a nie od brygadzisty. Więc nie mówię że omijać bo kto co woli. Dla mnie było za ciężka praca jak na zarobki.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ideal Work Germany?

Kontakt - Ideal Work Germany

ul. Karolkowa 30 01-207 Warszawa

SGN

02.01.2024 12:41

Siemanko ma ktoś może wiedzę na temat pracy na stanowisku magazynier pracownik fizyczny ? Interesują mnie warunki mieszkania wypłaty oraz warunki pracy. Dziękuję za odp
KVPS

09.01.2024 21:17

Ogólnie nie polecam, pracowałem na magazynie GLS, po godzinie pracy pot płynie po (usunięte przez administratora) na załadunku nie raz biegałem po 3 linkach jak głupi i dźwigałem paczki ponad 30kg (meble,łóżka). Przerwy w tej pracy to żart, czasami zdarzało się że cała hala szła na 20min przerwy i wtedy dało się zjeść, czasami miałem przerwę np 10 minut - 5 - 5. Zanim doszedłem do hali to mijało jakieś 3 minuty, policzyć w dwie strony to wychodzi ci 4 minuty na zjedzenie (Niemal biegłem). Przerwy są oczywiście bezpłatne, byłoby to ok gdyby nie to że wracając z przerwy musisz wszystko nadrobić kiedy cię nie było. Często nie widziałem sensu na nią iść. A gdy osoba na stanowisku obok ciebie idzie na przerwe musisz robić na 2 stanowiskach na raz. W pierwszym mieszkaniu spotkała nas nie miła niespodzianka (pluskwy), po zgłoszeniu tego koordynator powiedział że popsika czymś i będzie ogarrrnięte xDDD, no ale przeniesli nas do innego domku jakieś 20km dalej, tam miałem niezłego grzyba na ścianie zakrytego materacem ( centralnie obok mojego łóżka) , a grzejniki były tam dla ozdoby. Ogólnie piździło jak w kieleckim. A i dodam że w umowie mieliśmy że płacimy za przygotowanie pokoju jakąś tam kwotę a w drugim mieszkaniu mieliśmy stare materace i ogólnie widać że nikt tego nie przygotował dla nowych osób. Według mnie nie warto tak napierdzielać za takie pieniądze i warunki mieszkaniowe, nigdy więcej bym tam nie wrócił. A i dodam jeszcze że w pokoju była taka wilgoć że wstając rano mieliśmy mokre łóżka (stały pod oknem)

10.01.2024 09:54

Nik

08.01.2024 15:15

Witam, może ktoś podzielicsie opinia pracy: KOMISJONER – okolice Kassel. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
nowa

11.12.2023 02:24

Pracuje ktoś na lotnisku w Lipsku? Jak wygląda praca? Czy mieszkania są w porządku i jak w rzeczywistości wyglądają?
Gracja

29.12.2023 00:21

Ale może chociaż później na coś się przydała. Niektórzy takiego szczęścia nie mieli, żeby w taki atlas zajrzeć zanim coś napisali.
skarpetki

29.12.2023 10:16

niby tak aczkolwiek taki atlas to chyba nie jest wymarzony prezent

20.11.2023 12:30

21.11.2023 16:41

Dzięki za odpowiedź...czyli firma tutaj się "angażuje", żeby potencjalni kandydaci myśleli, że są spoko, a w rzeczywistości wychodzi, jak przedstawiasz na własnej skórze...6000 zł to 1300 euro za 150 godzin, a jeszcze wyżywienie...przecież w Polsce można tyle zarobić, masakra.
Dawid

28.12.2023 19:17

Obecnie jak się dobrze poszuka pracy to znalezienie firmy która zapłaci np. 4500 zł netto to nie jest aż takie ekstremalnie trudne , więc moim zdaniem 5500 zł to się nie opłaca wyjazd zarobkowy , chyba , że ktoś chce jakoś bardzo mieszkać w Niemczech to ewentualnie .
Hammilala

02.10.2023 23:57

Siema. Był ktoś na projekcie w okolicach Hamburga na magazynie budowlanym, komisjonerka? Magazyn Liedelt
Tramwaj

07.12.2023 15:23

ja sprawdzałem jak miejscowość wygląda na googlach hehe
pleśniak

11.12.2023 11:54

Chyba najkorzystniej będzie po prostu zadzwonić i zapytać albo się zgłosić jak masz taką ochotę i na ewentualnej rozmowie się konkretnie dopytać o to co cię interesuje. Myślę że to będą najbardziej wiarygodne informacje :)
Konrad

06.12.2023 09:42

Witam zastanawiam się nad podjęciem pracy dla GLS w Düsseldorfie. Czy mógłby mi ktoś na ten temat coś powiedzieć?
Tomek

25.11.2023 13:52

Witam mam pytanie do pracujących Agencja pisze że paczki są do 30 kg wiadomo że tak nie jest zawsze Często zdarzają się paczki ponad 30 kg ? Ciężko jest ogólnie w takiej pracy ? Pytam bo pracowałem w Niemczech ale w takiej pracy jeszcze nie byłem ale przymierzam się do wyjazdu na 3 mies pracy się nie bojs
Jaro

23.11.2023 20:05

Czesc, moze ktos z was byl lub wie jak wyglada praca w okolicach DREZNA ? Obojetnie czy dpd, czy gls. Jak warunki, godziny, zarobki.
Nowa

30.08.2023 21:57

Czy znajdzie się praca dla kobiet bez samochodu?
Kononon

21.11.2023 13:12

No ogólnie to praca przy załadowywaniu i rozładowywaniu ręcznie paczek, nic specjalnego. Tylko wyszykuj się na rozłoke z mężem bo to jest minimum wyjazd na trzy miechy a najlepiej na dłuzej
coldplay

22.11.2023 12:50

jak ktoś się podejmuje takiej pracy to chyba jest już na to przygotowany

18.11.2023 08:43

19.11.2023 15:55

Kurcze, rozbieżne te opinie, jeden za mało godzin, druga osoba za dużo. Możesz napisać więcej? Ile godzin ile dostałeś i za co Ci odejmowali? Jak długo byłeś i jak warunki miszkaniowe?

20.11.2023 10:30

Dzień dobry, Opinia nie dotyczy Spółki Ideal Work. Nasi pracownicy nie mają 13-godzinnych zmian.
Koniu

20.10.2023 12:56

Cześć, zainteresowała mnie oferta na kuriera, ktoś pracował jako kurier stąd i da znać jak to wygląda? Chodzi mi o okolice Drezna

19.11.2023 08:32

Jeden wielki dramat więc nie polecam

19.11.2023 22:46

Napisałeś posta, nie wiadomo czemu zniknął... mógłbyś napisać więcej? A mianowicie za co Ci odciągali, jakie warunki mieszkaniowe? Ile zarobiłeś na ile godzin?
Zaświadczenie

14.11.2023 12:59

Dzień dobry, czy agencja wymaga zaświadczenia KRK? Praca: magazyn, kurier, produkcja. Pozdrawiam.

15.11.2023 07:54

Dzień dobry, Tak, do zatrudnienia wymagane jest zaświadczenie o niekaralności.

15.11.2023 10:07

Dzień dobry, Kandydat powinien dostarczyć zaświadczenie w trakcie rekrutacji, przez wyjazdem do pracy. Zaświadczenie o niekaralności to wymóg naszych Klientów, chodzi tu między innymi o bezpieczeństwo w pracy.
Cywilizowany9

13.11.2023 22:34

Ludzie nie mają pojęcia o prawdziwej pracy. Przyjeżdżają z założeniem,aby się nie napracować. Dzisiaj młodzi myślą inaczej najlepiej tylko wypić zapalić i się nie narobić. Przechodzą tygodniowe szkolenie w którym ani razu nie chce im się wyjść z busa i przerzucić chociaż jedną paczkę. Tacy ludzie pracują po trzy dni i na starcie rezygnują przez swoją nieudolność, nie czytają umów ze zrozumieniem, warunków pracy w jakich godzinach będą pracować i na jakich zasadach. Na dzień dobry oczekują od pracodawcy zaliczek po czym zawijają się do Polski i wystawiają najgorsze komentarze! Gdyby nie Kordynatorka ludzie jeździliby po.50stopów firma zamiast zysku przynosiła by straty a wy ludzie nie zarabialibyście . Najlepiej to robić za nich wszystko i kasę dostawać na łatwzine, wieczne narzekanie i udawanie że się coś robi, nikomu się nie dogodzi w dzisiejszych czasach. Warunki na start bardzo dobre , mieszkania czyste i konkretne, pojazdy zadbane technicznie, ludzie jeżdżą nowymi busami a nie starymi do których co dwa dni muszą dolewać olej.
grooby

08.11.2023 12:03

Śmiechu warta ta agencja jest. W ostatniej chwili koordynator się rozmyślił.

09.11.2023 12:14

Dzień dobry, prosimy o więcej informacji na temat zaistniałej sytuacji. Zapraszamy do kontaktu z naszym Zespole Obsługi Pracownika.. Postaramy się wyjaśnić Pana sytuację. Bardzo prosimy o złożenie zgłoszenia na adres [email protected] lub dzwoniąc pod numer: +48 799 399 029.
Arab92

01.11.2023 02:26

Cześć, czy pracuje ktoś aktualnie na lotnisku dhl w lipsku? Czekam już na telefon w sprawie rozpoczęcia pracy i jesyem ciekawy czy zarobki rzeczywiście są takie jakie w opisie. pozdrawiam
Arab92

02.11.2023 12:07

Oj zdziwiłabyś się, dlatego zapytałem czy ktoś tam pracuje żeby mieć sprawdzone info Oni lubią tak sobie napisać widełki z kosmosu ;)
Wirek

08.11.2023 15:23

po to sie podaje info w takich ogłoszeniach żeby raczej ludzie wiedzieli na co sie nastawiac, ale sam jak tutaj sprawdzalem to raczej nie widzialem jakichs opinii ze jest zle wiec mysle o pracy tutaj tak samo

10.10.2023 08:45

Jestem zainteresowana stanowiskiem Młodszego Specjalisty ds rekrutacji, akurat szukają takiego kogoś. Czy znajomość niemieckiego na poziomie c1 to konieczności? Czy może dodatkowy atut? Ile osób pracuje przy rekrutacji? Jak oceniacie zarobki? To praca hybrydowa, a rozmowa kwalifikacyjna jest zdalnie czy z biura?
najem

23.10.2023 11:32

po jakim czasie od wysłania się kontaktują? jest informacja zwrotna jak cię nie przyjmą?

23.10.2023 11:41

Dzień dobry, Standard zakwaterowania jest zależny od projektu. W celu uzyskania informacji na temat aktualnych ofert oraz informacji w zakresie zakwaterowania, zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji: +48 799 355 540.
Ktoś

10.10.2023 12:20

Nie polecam agencji za 210h wypłata 1100euro śmiech na sali a agencja nie poczuwa się do odpowiedzialności

10.10.2023 19:43

Dzień dobry, W celu wyjaśnienia sytuacji, prosimy o złożenie reklamacji w naszym Zespole Obsługi Pracownika. Bardzo prosimy o złożenie zgłoszenia na adres [email protected] lub dzwoniąc pod numer: +48 799 399 029.
PiP

11.10.2023 17:42

Jeżeli jesteś na Polskiej umowie to zgłaszaj to do Państwowej Inspekcji Pracy, albo Krajowej Administracji Skarbowej - łatwo będzie udowodnić, że przepracowałeś tyle godzin, bo teraz monitoring jest na każdym kroku, a zwłaszcza w Niemczech, za taką wypłatę powinieneś przepracować z 100 (usunięte przez administratora)
Rorando

26.09.2023 10:20

W ofertach spotkałem się z tym, że pisali o możliwości długotrwałej współpracy, to można jechać maksymalnie na ile?
Miszko

09.10.2023 14:13

Czy rekrutacja zamyka się w jednym miesiącu czy trochę dłużej to trwa?

10.10.2023 06:51

Dzień dobry, Proces rekrutacji odbywa się online, po rozmowie kandydat otrzymuje od rekrutera dokumenty niezbędne do wystawienia umowy, które należy wypełnić przed wyjazdem za granicę. Czas rekrutacji jest zależny od tego, w jakim czasie uda się kandydatowi załatwić wszystkie formalności. Rekrutacja może się zakończyć nawet w 2 dni.- wtedy też, kandydat ma możliwość szybkiego wyjazdu do pracy,
Paxon

03.10.2023 15:35

Czy jest praca dla par z zakwaterowaniem
Ajp

04.10.2023 09:33

albo jakis mail może na stronie mają lub ten dymek taki na dole strony to tam możesz zapytać

04.10.2023 11:36

Dzień dobry, W celu uzyskania informacji na temat aktualnych ofert, zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji: +48 799 355 540.
AM

16.08.2023 19:06

Spoko agencja pieniądze na czas miła atmosfera
Canvo

30.08.2023 09:19

bo ja trochę nie rozumiem czy chodzi ci o jednorazowy dojazd czy po prostu o dojazdy na miejsce
hark

02.10.2023 12:27