HOTEL LENART

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o HOTEL LENART

Opinie o HOTEL LENART Wieliczka

Nie przegap nowości o HOTEL LENART!

mixx

17.10.2019 00:31

Czy pracował ktoś jako pracownik techniczny i może się podzielić opinią o zarobkach i atmosferze w pracy.

18.10.2019 22:13

Nie idź tam jak Ci życie miłe
    Obecna pracownica

25.09.2019 15:17

Pracuje tu już dłuższy okres czasu i z tego co widzę kamery bywają tu bardzo często,a Pani Elżbieta jest twarzą hotelu. Pracując tutaj można wiele się nauczyć, doceniani są pracownicy, którzy umieją myśleć. Czasem praca jest w stresie, ale można myśleć konstruktywnie. Widzę, że złe opinie piszą pracownicy, którzy szukają pracy lżejszej od spania, a za nic nie robienie mają wymagania. Pani Elżbieta jest zawsze i wszędzie, zawsze pomocna. Większość osób, która odeszła do innych pracodawców, pracuje na wyższych stanowiskach....wniosek jednak uczą się. Dla chcących pracować praca jest super.
    Obecny niewolnik

26.09.2019 12:03

Weźcie się za pracę, bo obłożenie leci(usunięte przez administratora) i budżet się nie zamyka, a nie kadzicie sobie tymi fejkpostami, żałosne. Jakby pół małopolski z całym Krakowem was nie znało to może ktoś by uwierzył w te bzdury od "obecnych i byłych zadowolonych". Śmiech na sali. Ale cóż zapracowaliście sobie na opinię taką a nie inną.
    Zadowolony pracownik

18.12.2018 13:14

Dzień dobry, Opinie pisane przez anonimowe osoby są podejrzane. "Najgorsza praca w życiu, okropne miejsce itp.". Dlaczego te osoby nie rozwiną wypowiedzi? Rotacja pracowników jest duża, ponieważ nie każdy nadaje się do pracy w hotelu codziennie mając bezpośredni kontakt z gośćmi. Nie każdy ma odpowiednie poczucie estetyki, osobowość czy umiejętności. Wiem, że w tym miejscu zasada jest prosta: pracujesz dobrze tak jak ci polecono = otrzymujesz bardzo dobre wynagrodzenie za swoją pracę. Jeżeli ktoś przychodzi po to, żeby plotkować z koleżankami, chować się po kątach i unikać pracy nie zrobi tu kariery. W hotelu pracują osoby przez kilka lat i nie narzekają na pracodawcę. Niestety złe opinie są wpisywane dużo częściej niż te dobre. Polecam wszystkim szukającym pracy aplikowanie do Hotelu Lenart, ponieważ można tu stabilnie pracować i uczyć się codziennie czegoś nowego.
    Elżbieta Lenart

16.09.2019 21:44

"NIKT " - tak Pan Tomasz dba o firmę od lat i przypominałam mu ew, o opinię z konferencji dla jego realizacji skoro było super ..Czy to jest dziwne , skoro Pan Tomasz ma wyniki i szkoli też innych pracowników , pomaga innym bo jest profesjonalistą w tym co robi , inteligentny i pracuje z nami długo i widział dużo. Proszę go również o zdjęcia z wydarzeń i to też jest normalne czy wg, Nikt nie mam prawa ?Dlaczego Pani jak mniemam nie ma odwagi podpisać się . O dwa dni za długo w biurze i brak całkowitej orientacji z braku doświadczenia co szybko zostało zweryfikowane przez samych pracowników więc wyciąga się potem mylne wnioski Elżbieta Lenart
    Nikt

20.09.2019 22:47

Każe mu pani pisać opinie bo za dużo jest negatywnych a nie jakieś tam konferencje opisuje, zresztą, śmieszne jest to że jak jemu coś nie wyjdzie bądź pani na niego "nakrzyczy" to 35-letni "chłop" płaczę, haha. Śmieszne jest również to że pani myśli że jest niewiadomo kim a tak naprawdę nikt nie ma do pani za grosz szacunku. Pozdrawiam wszystkich pracowników, pracowników a nie "pupilków pani prezes". Wam którzy się tam jeszcze męczyć polecam odejście, zdecydowanie lepiej się żyje bez pracy w tym miejscu :)

15.09.2019 15:44

Ludzie kochani, nie ma dnia żeby na portalach pracy nie było nowego ogłoszenia z tegoż hotelu. O czymś to jednak mówi. Ja tam pracowałem jakiś czas temu, jeżeli oczywiście można tak nazwać całe 5 dni kariery, i z autopsji wiem co tam się dzieje. Wrogowi bym nie życzył. Pani właścicielka moim zdaniem ma zaburzenia natury psychologicznej i nie nadaje się do pracy z ludźmi, a na pewno nie do zarządzania personelem. Atmosfera tam panująca to jakaś fabuła wyjęta z dreszczowca - wszyscy zastraszeni, spięci, zestresowani. Ciężko to porównać z czymkolwiek. W pracy spędza się znaczną część swojego życia, a jeżeli miejsce pracy jest toksyczne to nie warto tam pracować, szkoda zdrowia, a to co zarobisz później wydasz na leki i lekarzy, bo dłuższa praca w takich warunkach grozi kalectwem.
    Obecny pracownik

16.09.2019 18:12

Proszę Pana. Niestety nie przypominam sobie pracownika o imieniu Marek, a jestem obecnym pracownikiem. Skoro pracował Pan tak krótko to widocznie nie jest Pan wart zapamiętania. Z uszanowaniem
    Jak Marek to Teresa :)

17.09.2019 09:29

Przyszłaś do (żebym nie napisała przyszedłeś) Hotelu Lenart**** i namieszałaś tak, że do dzisiaj staramy się to naprawić. Pozdrawiamy M O N I K O! :P
    Obecny pracownik

16.09.2019 18:16

Pracuję w tym miejscu już kilka miesięcy. Jakoś nie mam problemu z Panią Prezes, ani wspomnianą niżej Panią Małgorzatą. Jeżeli człowiek wykonuje swoje zadania tak, jak powinien i pracuje, a nie zbija przysłowiowe "bąki" to i atmosfera jest fajna i kasa bardzo dobra. Wystarczy chcieć, aby nauczyć się wiele. Możliwości awansu też jest mnóstwo, sama nie narzekam. Problem jest w ludziach, którzy przychodzą do pracy nic nie robić, a nie w pracodawcach. Osobiście jestem zadowolona. Polecam
    Hejter

08.09.2019 11:27

Gdyby nie prezesowa to hotel byłby fajny, a no i jeszcze Gośka jej prawa ręka. Gdy nie one ludzie pracowaliby tam dłużej niż miesiąc
    Kelner

06.09.2019 17:55

Ktos usunął mój wpis :(
    Tomek

19.06.2019 01:03

Drodzy właściciele Hotelu Lenart - nie musicie pisać na tej stronie fałszywych, pozytywnych opinii nt. pracy w hotelu :) Każdy w promieniu 50 km i tak zna prawdę o pracy u Was :))
    Byla

20.08.2019 15:26

???????????? żadnego pracownika się tam nie szanuje
    BW

20.10.2014 15:54

Witam,pracuję u Państwa (usunięte przez administratora), już dłuższy czas.Postanowiłam jako pracownik z najdłuższym stażem wyrazić swoją opnie. Pani Prezes włożyła całe swoje serce i cała siebie w tworzenie tego hotelu. Od początku mocno angażowała się w jego budowę a teraz w jego zarządzanie. Każdy element , każde pomieszczenie w hotelu nikt nie zna lepiej niż Ona sama.Jakże mogłoby inaczej, skoro jest jego Właścicielem. Uważam iż jako Właściciel ma prawo aby wymagać od innych,korzystać ze swojej własności, bez względu na wszystko, gdyż pracowała ciężko na te dobra, które stworzyła sama, nie jednokrotnie własnymi rękoma. Należy przyznać iż Pani (usunięte przez administratora)jest charakterną osobą, mówi to co myśli, nie ważne co ma do czynienia ze mną , innymi pracownikami czy znanymi osobistościami. Co uważam za jej zaletę,gdyż świadczy o tym, iż ma własne zdanie, i nie ugnie się byle presji czy szantażowi. Ponadto Panie Prezes przy głębszym poznaniu jest miłą, ciepłą i pełną współczucia osobą. Dlatego nie wyrażajcie opinii, nie oceniajcie Hotelu, jego Właścicieli tylko na podstawie tego co przeczytacie, zawsze znajda się opinie negatywne, gdyż jest tyle opinii ile ludzi, dlatego najlepiej samemu się przekonać, a nie bazować na tym co inni piszą. Notabene nie łatwym jest prowadzenie hotelu, zarządzanie ludźmi, którzy jak wiadomo są różni. (usunięte przez administratora)

23.07.2019 22:44

Droga BW, nie ma w hotelu Lenart pracownika, który by tam pracował od 2014 roku. Skąd nagle pojawia się w 2019 roku komentarz z datą 20.10.2014?

18.08.2019 16:58

Bzdura
    Beata

15.07.2019 18:30

Pracuję w tym hotelu już dość długo, nie zauważam żadnych nieprawidłowości. Praca jak wszędzie z tą różnicą, że czasem jak to w tej branży pracuje się w stresie. Każdy kto kiedyś był pracodawca wie, że dla swojej firmy żeby działała dobrze trz ba niestety pilnować ludzi. Nie narzekam na pracę bo chce pracowac. P.(usunięte przez administratora)jest owszem wymagająca osoba ale bardzo empatyczna. Ale doceniająca pracowników dobrze pracujących....

15.06.2018 05:21

Absolutnie nie zgadzam się z większością opinii o pracodawcach hotelu Lenart ,ja pracuje tam prawie od początku i jest bardzo wielu pracowników którzy tam pracują.Atmosfera w pracy jest super mało gdzie można spotkać takich wspanialych ludzi .Pracujemy wspólnie zawsze sobie pomagamy a przede wszystkim możemy wszyscy na siebie liczyć .Są ludzie którzy poprostu nie pasują do naszego zespołu i odchodzą ale warto zobaczyć przyjść i się przekonać jak jest .Jesteśmy zgranym zespołem i przede wszystkim jesteśmy lojalni wobec siebie .Pracujemy wspólnie na jednym obiekcie więc nie ma mozliwosci żeby sobie nie pomagać .Bardzo się lubimy i szanujemy wspólną pracę .Warto przyjść i zobaczyć jak działamy jesteśmy badzo pomocni dla nowych pracowników ,nie zostawiamy ich samych sobie tylko pomagamy wydrążyć sie w system naszej pracy .Pracowałam ,pracuje i będę pracować w tym hotelu bo warto nie wiem czy jest jeszcze gdzieś taki obiekt gdzie ludzie tak się lubią ,szanują wspierają się i pomagają sobie na wzajem .Zapraszamy
    była pracownica

04.08.2018 20:44

Napisz , proszę ile tam pracujesz? bo tak naprawdę to od początku zostało raptem kilka osób wliczając w to właścicieli
    K

04.05.2019 21:07

Szanowna Pani (usunięte przez administratora) Musi się Pani bardziej postarać, podszywanie się pod pracownika kiepsko Pani wychodzi.
    Mieszkaniec

22.02.2019 11:06

(usunięte przez administratora) Wszyscy mieszkający w pobliżu hotelu znają doskonale opinie o nim. "Pokoje bez gustu, (usunięte przez administratora) pieniądze dobre ale atmosfera okropna." Coś musi w tym być jak pół Wieliczki właśnie tak mówi.
    another waiter

20.02.2019 22:27

Płacą dobre pieniądze jednak to chyba tyle plusów. Żona pracowała tam krótko, kilka tygodni dosłownie. Radziła sobie, ma spore doświadczenie jako kelnerka, baristka i kucharka. Wszystko w porządku ale jak zobaczyłem umowę, to nie mogłem uwierzyć, że tak mądra kobieta podpisała tak głupie pismo. Nie wiem kto im to napisał ale umowa zlecenie ma warunki umowy o prace? bez sensu jak dla mnie. Praca raczej dla młodych, którzy nie potrzebują stabilizacji Moje sugestie dla HOTEL LENART: szacunek dla pracowników i normalne umowy a nie śmieciówki
    bisiu66

15.02.2019 19:59

Fajny hotel , miła obsługa , czyste pokoje i dobre jedzenie. Blisko do Krakowa. Polecam. Moje sugestie dla HOTEL LENART: Dalej tak trzymać. Lubię atmosferę w HOTEL LENART za: Wszystko a zwłaszcza dbałość o klienta.
    Siła nabywcza

27.01.2019 07:57

Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam!! Pracuję aktualnie w hotelu Lenart i modlę się aby znaleźć nową pracę! Jesteśmy nazywani przez pracodawcę "Siła nabywcza"
    Zadowolony pracownik

03.02.2019 17:31

Ka ro lku! Życzymy Ci powodzenia. Zgrany zespół Hotelu Lenart.
    Karol

05.02.2019 13:25

Możecie być pewni że nie napisałem tego. Komentarz, który przygotuję dla "zgranego zespołu" którego istnienie jest jednym wielkim (usunięte przez administratora), zupełnie jak Wasze przypuszczenia co do mnie jest wyjątkowo żałosny, nie dziwie się że nikt tu nie chce pracować, a pracownikowi, który ten komentarz napisał życzę żeby jego modlitwy szybko zostały spełnione. Życzę Ci na prawdę żeby udało Ci się w życiu spełnić marzenia. Tu się mogę podpisać, nie mam z czym się kryć.
    była

11.12.2018 22:25

Zgroza ,brak szacunku do pracownika. Nikomu nie życzę pracy tam
    była pracownica

22.07.2018 20:15

Nie polecam w najgorszych snach, czegos takiego nie przezyjesz
    Uzytkownik

26.07.2018 11:11

Dlaczego nie polecasz ?? Co sie dzieje mialem tam skladac cv
    Martyna

21.06.2018 10:28

Czy hotel potrzebuje pracownika z językiem angielskim?
    HOTEL LENART

21.06.2018 10:35

Tak ,zapraszamy.Proszę przesłać swoje cv na adres [email protected]
    Tobien

15.01.2018 20:36

Wielu ludzi wylewa najgorsze na ten hotel, ciągle źle źle źle źle źle rozumiem to doskonałe nie chce usprawiedliwiać pracodawcę lub pracownika bo sam wiem jak tam jest. Odpowiedzcie sobie na pytanie czy gdzieś w innym hotelu w Krakowie zarobicie tyle co w lenarcie zwiedzilem masę hoteli miałem różne stawki i większości były one żenujące i dalej są. Który hotel w Krakowie da wam taka stawkę na początek najczęściej jest 11.30 lub 12 Max popatrzcie na to ile zarabia tam pokojowa czy recepcjonista ? Widać różnicę ? Wiem że nie pracuje się tylko dla pieniędzy ale za ta kasę możecie mieć po prostu więcej nie śmieszne 1800 1900 2000. Co jak co ale Pani pokojowa w tym hotelu zarabia czasem więcej niż nie jeden kierownik recepcji w Krakowie. Oczywiście że wiem jak tam jest wiem że jest ciężko wiem że wymagania duże, ale nigdzie tyle nie zarobicie. Pójdzie na parę rozmów do innych hoteli nawet jak macie doświadczenie dostaniecie takie stawki że czasami lepiej w mordę dostać niż to usłyszeć co wam proponują.
    były pracownik

14.02.2018 23:47

pracowałam tam jako pokojowa i wcale tyle nie zarabiałam :D

02.05.2018 19:01

Ja pracowałam w tym hotelu.I może stawka jest obiecująca ale czasami.Pogoń za pieniądzem przekracza ludzka godność.Jezeli chodzi o pokojowe to może i lepiej czasami zarabiają o kierownika ale trzeba spojrzeć na to z innej strony.To jest ciężka praca fizyczna i taką pokojową musi się nieźle nazapiepszać że by godna wziąć wypłatę.Wiec o czy mowa.A to jak się traktuję tam pracownika to każdy kto tam pracował wie i komentować tego nie muszę.(usunięte przez administratora).A na koniec dodam że pieniądze to nie wszystko jak ktoś ma swoją godność i wartość to pracować tam nie będzie.

27.04.2018 10:10

Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie przedstawia się przedsiębiorstwo na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Wieliczka.
    Były

01.05.2018 02:48

Lokalizacja świetna, ale warunki pracy niekoniecznie. Nie wiele się zmieniło w stosunku do innych komentarzy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HOTEL LENART?

Kontakt - HOTEL LENART

Gabriela Narutowicza 1 32-020 Wieliczka

Branża główna: Hotele, noclegi

Dramat!!!

27.03.2018 20:20

Dramat, po prostu jeden wielki dramat!!!
    Zdziwiony

13.02.2018 09:19

Co tam się dzieje, że jest aż tak ogromna rotacja pracowników? Nieustannie kogoś szukają, a przecież nie jest to aż tak ogromny hotel, żeby co tydzień szukać kogoś nowego.
    były

28.02.2018 19:49

Nie da się tam wytrzymać
    anonymous

14.02.2018 12:17

To jak w tym " Hotelu " traktuje sie ludzi woła o pomstę do nieba ...

16.01.2018 22:06

Pracujemy w naszym hotelu zespołowo, mamy wyniki , osiągnięcia oraz nagrody . pracuje już kilka lat ,jestem dumny że pracuje w tym hotelu , wypłaty dostaje na czas współpracuje bezpośrednio z panią prezes Elżbietą Lenart, jej rady są merytoryczne i nieraz uratowała mi skórę na kuchni. Jest czas na żarty i na pracę i wierzcie śmiejemy się do łez nie tylko z panią prezes ale również z panią dyrektor . Więc skończcie wreszcie z tym hejtem , bo już nie wiem czy to byli pracownicy czy konkurencja pisze te niepochlebne komentarze. Pozdrawiam: pracownik
    Gość

13.01.2018 07:17

Wszystkim życzę aby znaleźli sobie lepszą pracę niż w tym hotelu!

08.01.2018 17:56

Najgorsza praca w moim życiu. Nie polecam tego miejsca!!!
    Hsk

17.12.2017 20:07

Witam, pracuję w hotelu Lenart już dwa lata i jak na razie nie szukam nowej pracy, czytając wiele opinii o dużej rotacji mogę powiedzieć że faktycznie jest wiele osób które rezygnują w krótkim czasie z pracy ale jest też tutaj wielu pracowników z długim stażem pracy więc to chyba świadczy tylko o tym że po prostu niektóre osoby nadają się tutaj mniej a niektóre bardziej, i to tylko tyle. Co do warunków to mogę powiedzieć źe jest przynajmniej stabilnie i w miarę przyzwoicie finansowo biorąc pod uwagę inne oferty na naszym rynku pracy, piszę to oczywiście z punktu widzenia pracownicy działu pokojówki. Pani Prezes oczywiście potrafi czasami ochrzanić podwładnych ale myślę że to się tyczy chyba wszystkich przełożonych, w kaźdym razie wydaje mi się że wobec nas pokojówek jest całkiem w porządku a jej dziwne czasami uwagi można co najwyżej zakwalifikować do oryginalności jeżeli oczywiście potrafi się zachować odpowiedni dystans do własnej powagi. Na pewno Pani Prezes nie traktuje nas z góry a wręcz czasami stwarza atmosferę koleźeństwa, że nie na codzień, trudno ją winić o to że pewien poziom dyscypliny musi utrzymać aby skutecznie zarządzać. Podsumowując wszystkie za i przeciw uważam że praca w Lenarcie ogólnie na plus. Z tego co wiem w chwili obecnej są przyjęcia na recepcję ale co do warunków pracy na tym stanowisku to nie wiem czy mam kompetencje się wypowiadać, co nie znaczy że nie mogę potencjalnym kandydatom zagwarantować pomocy i miłej atmosfery przynajmniej ze strony zespołu pokojówek.

22.12.2017 02:08

Wystarczy przejrzeć internet. W chwili obecnej, jak i zawsze - są przyjęcia do wszystkich działów, ponieważ 365 śni w roku kogoś potrzebujecie, bo nikt nie wytrzymuje.
    Weronika

18.08.2017 16:36

@Hopsasa a czy firma organizuje dla swoich pracowników dodatkowe szkolenia? W przypadku osób młodych, o których piszesz, to często bardzo ważny aspekt zatrudnienia. Szkolenia, czasami dostęp do nowych technologii to dodatkowa możliwość rozwoju.

25.11.2017 22:58

To miejsce nie organizuje absolutnie żadnych szkoleń. Żaden z działów nigdy nie miał żadnego szkolenia, co najwyżej rozmowę z właścicielem co nazywano "mini szkoleniem". Żarty
    Jest słabo

22.11.2017 17:42

Pozytywne opinie nijak mają się do rzeczywistości. Nerwowa atmosfera, ciągła rotacja pracownik ze wszystkich działów. Ciężko znaleźć jakiekolwiek plusy.
    Weronika

04.10.2017 10:17

@pracownik, dziękuję za odpowiedź! Na pewno opinie wieloletnich pracowników, mają dużą wartość, ale inne też są tak samo ważne. Jak widzisz staram się dopytywać o różne aspekty pracy w HOTEL LENARTU ale nie otrzymałam odpowiedzi. W swojej opinii piszesz tylko o atmosferze, a co z umową, godzinami pracy, premiami?

19.10.2017 22:45

od dwóch lat pracuje na kuchni , na umowę o prace wypłatę dostaje regularnie do 10 każdego miesiąca , premie też otrzymujemy . mamy stabilną załogę , a teraz poszukujemy kucharza śniadaniowego i nawet go przeszkolimy
    gosc

13.10.2017 10:17

Takich miejsc nalezy unikac. Bardzo zla, nerwowa atmosfera.

19.09.2017 21:14

Witam . Pracuje w hotelu Lenart kilka lat , Pracuje ze mną zespół fajnych pracowników . Są ludzie którzy nie umieją się wstrzelić w nasze klimaty lub nie chce się im pracować pomimo szkoleń nie rozumieją o co chodzi w pracy na kuchni , recepcji itp. Uważam że wiarygodniejsza jest ocena osoby która pracuje kilka lat niż osób które pracowały z nami jeden dzień i potem bez poinformowania nas nie przyszły na swoją zmianę .
    Gosc

07.09.2017 09:22

Nie polecam tego miejsca pracy. Najgorsza praca w moim życiu.
    były

30.08.2017 07:36

Bardzo nieprzyjazne miejsce pracy. Za długo nie da się tu wytrzymać.
    była

21.08.2017 12:35

Wymyslone pozytywne opinie.... zreszta kto tam pracował to wie jak tam jest.
    Hopsasa

07.08.2017 20:22

Miejsce jedyne w swoim rodzaju. Dla osób ambitnych, pracowitych, chcących się uczyć nowych doświadczeń bardzo dobre miejsce pracy. Ludzie, młodzi i kreatywni dostają szanse w realizacji przedsięwzięć zdarzeń, oraz eventów, których w korporacjach mogli by być częścią dopiero po wielu, wielu latach. Polecam.
    Tati

15.07.2017 16:45

Dzień dobry. Pracowałam w tym hotelu rok, poznałam dużo fajnych ludzi co tu pracują. Dużo tych co pracują od otwarcia. Praca oczywiście jak praca w hotelu wymaga skupienia i myślenia . Hotel ma dużo skrajnych opinij. Nie chciałabym nikomu mówić, że nie mają racji i dla tego po prostu powiem co dla mnie znaczy Lenart. Przyszłam do Lenarta w najgorszy moment mojego życia gdzie od razu się wciągnęłam do ogólnego ruchu sezon i tak dalej, poznałam dużo pozytywnych ludzi z którymi zgranie współpracowałam, były żarty i uśmiechy. Hotel jest popularny i pracy jest dużo i czasami jest ciężko, ale każdy starał się pracować na 100 %. Ja wiem, że czytacie to dla tego mówię: Musiałam wyjechać do drugiego miasta nie z powodu pracy ciężkiej, bo wszędzie gdzie dobrze płacą są wymagania. A z powodów osobistych, bo musiałam zacząć od nowa. Za wszystkimi wami strasznie tęsknie, wiem że czytacie to , więc mówię Kocham was i na zawsze zostaniecie w moim sercu.
    byly

12.04.2017 16:48

Ja tez odradzam. Ocena na tym portalu mówi sama za siebie, tak samo jak wiszące bez przerwy ogłoszenie o poszukiwaniu pracownika na pewnej stronie. Nikt tam nie wytrzymuje dluzej niż kilka tygodni.
    byla pracownica

04.04.2017 10:35

Najgorsze miejsce pracy jakie mialam. Odradzam
    ergt

17.06.2016 22:08

@gucio no mysle ze wlasnie dzieki takiej pracy to sobie troche dorobic mimo wszystko mozna nawet pracujac tylko jakis czas :) tylko ze oferty juz nie ma

Zostaw merytoryczną opinię o HOTEL LENART